duminică, 1 iulie 2012

Instaurarea statului totalitar

În timp ce propagandiștii erau ocupați cu porcizarea lui Ponta, iată că în Justiție lucrurile se mișca în direcția în care vrea băsescu. Dacă lucrurile prezentate de cei de la luju.ro sunt corecte înseamnă că am luat-o rău razna. Conform unor informații, adjuncții șefului DNA, Laura Oprean și Carmen Galca precum și șeful secției a II-a celebrul Doru Țuluș rămân pe funcție prin ... delegare. Din punct de vedere logic, mandatele acestora au expirat pe 30 iunie la ora 0, dar fiind zi nelucrătoare vacantarea posturilor are loc abia luni, pe 2 iulie. Fără să mai aștepte constatarea de facto a vacantării și propunerea Ministrului Justiției pentru aceste posturi(așa cum e legal), doftorița Kovesi le-a prelungit mandatul respectivilor prin ... delegare. Și iată cum puterea băsistă își găsește din nou resursele necesare și suficiente pentru conservarea și întărirea dictaturii.

Că lucrurile sunt ciudate în Justiție am spus-o de mai multe ori. Evenimentele petrecute în ultima perioadă sunt însă de-a dreptul aberante. Fumul arestării lui Adrian Năstase a permis închiderea pe șest a dosarului Udrea-Alro. Curtea Constituțională a declarat legea votului uninominal neconstituțională în condițiile în care legea uninominalului pur pentru alegerile locale(propusă de PDL) a fost declarată de aceeași curte perfect constituțională. Sper că în sfârșit se vede clar care a fost interesul pentru întrunirea comisiei lu' pește fix vineri. Somn ușor națiune, dictatura lucrează pentru tine.

Un comentariu:

 1. Esti o voce rationala si de bun simt. Ca urmare au inceput sa te innece basistii. Priveste la scorul de la "reactii", devin tot mai violenti si mai decisi. Articolul e adevar pur, dar "inutil" si "foarte interesant" a devenit- ca niciodata- aproape egal. Adica egal daca nu era si votul meu. Asta e, chiorul e bun. Si plin de ura. Si de hotarare. Poporul roman (de fapt, adunatura de lasi si oportunisti care cred ca tot ce conteza e frigiderul si portofelul) risca sa fie facut zob. USL-ul e slab , ezitant, lipsit de reactii. Crede ca-i important sa te misti in cadru legal. Ei, saracii, nu stiu ca vipera trebuie ucisa cu PARUL. Cu TOPORUL. Cu URA. Fara sa te gandesti la lege. Fara sa te gandesti la MCV sau alte alea. Basescu si viermisorii lui sunt o otrava letala. Fiecare minut al viperei chioare din Deal, inseamna cativa decanewtoni lipsa din forta USL. Si din viata si vlaga romanilor. Romanilor...puah ! De fapt acestei adunaturi nici nu-i pasa. Dictatura...democratie...hemofilie...e tot una pentru el, important e sa fie manele, mici si bere. Hai sa-ti zic o poezie:
  *Eşti român şi toţi te ştiu,
  Că faci tot, dar...prea târziu,
  Bei ceai numai când strănuţi,
  Faci duş doar atunci când puţi.
  Baţi femeia-n "stele verzi"
  Şi-o iubesti doar când o pierzi.
  Doar când o-nşeli i-aduci flori,
  Mergi la doctor doar când mori.
  Te rogi doar când dai de greu,
  N-ai casă, da-ţi iei BeMWeu.
  Juri că nu mai bei, promiţi!
  Însă doar când, beat, vomiţi.
  Uiţi de neamuri ani şi ani,
  Le suni doar când nu ai bani.
  Vii la bine, fugi la greu,
  Eşti ROMÂN, ce Dumnezeu!*

  RăspundețiȘtergere