sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Cum se falimenteaza tarile


4 comentarii:

 1. Si inca nu vede nimeni "coincidenta" scăpării de FMI si asasinarea lui Ceausescu, nu? O tara in care cauza atat de grava si de evidenta a dezastrului actual nu e vazuta, e evident condamnata la distrugere.

  PS: in 2007 cand s-a lansat Zeitgeist, marea majoritate ziceau ca e "teoria conspiratiei". Azi, incet-incet, parca nu mai suna asa "conspirationist", nu?

  RăspundețiȘtergere
 2. As putea să adaug că totuși oamenii (durerea este că sunt doar o minoritate infimă) sunt mult mai educați ca acum 6 ani.Au înțeles că banii sunt un mijloc de sărăcire în masă, că main-stream-media e controlată și că guvernele slujesc interese private!
  Oricum ar fi e un început bun!
  Au apărut o grămadă de blogulețe care preiau și răspândesc idei ''conspiraționiste''...ceea ce e bine!

  RăspundețiȘtergere
 3. Care ideologii ......exista doar IBM .....DuPont, etc ! Uneori stau si ma intreb de ce e nevoie de un proces atat de lung de "selectie" ? De ce dureaza atat de mult implemtarea "matricei"?

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Din păcate aceasta este singura metodă pe care am găsit-o pentru prevenirea spamului și descurajarea comentacilor de profesie.