marți, 28 noiembrie 2017

M-am saturat de SUA!


M-am săturat de SUA!

M-am săturat de sfaturile lor, de susţinea lor pentru dictaturile deviante din ţara mea, de amestecul grosolan în treburile noastre interne. SUA e mai toxică decât Uniunea Sovietică de pe vremuri, mai rudimentară decât soldaţii ruşi care violau femei şi umblau cu ceasurile de masă legate de gât, mai hrăpăreaţă decât SOVROM-urile, întreprinderile care jefuiau economia românească.

Agenţii paraşutaţi sau pregătiţi azi de SUA sunt mai violenţi şi mai imbecili decât veneticii veniţi în anii 50 pe tancuri pentru a instaura prin teroare „democraţia popoarelor”. De altfel, ceea ce se întâmplă acum e o reinstaurare a acelei terori, utilizând tehnicile moderne de propagandă şi control. De-aceea nu e de mirare că agenţii folosiţi acum sunt, de cele mai multe ori, odraslele celor veniţi pe tancuri. Fie că vorbim de unul care se dă istoric american, dar a copilărit în Primăverii, de altul care chipurile apără o etnie de „violenţa” românilor, asta după ce tac-su a stat o istorie călare pe „izvorul” de marxism-leninism, fie că sunt atâţia alţi tiriplici mâncând rahat de la diverse niveluri ale statului-paralel-terorist instaurat absolut ilegitim.


Stalinismul se reinventează prin figuri sinistre precum cea a neotătucului băsescu jucând rolul lui Gheorghiu Dej şi ţinut la putere prin teroare sau a stalinistei Koveşi, reîntruparea naturală a Anei Pauker. Securitatea de azi e la fel de violentă precum cea din trecut, iar Justiţia a ajuns o jucărie telecomandată prin interpuşi de-ai Washington-ului, o formă fără fond, similară „Tribunalelor Poporului”, acele instituţii care executau fără milă orice individ bănuit a aduce atingere „măreţei idei a comunismului”. Pe vremea aceea tancurile erau cele care asigurau „adeziunea” faţă de ideile comunismului revoluţionar. Acum nu mai e nevoie decât de-un ambasador prost şi ticălos care poate face orice-l taie capul. Asta pentru că va găsi de fiecare dată ecouri pozitive în presa subvenţionată prin agenturi, instituţii de presiune lucrând acum la lumină ca onorabile ONG-uri. Ruşii au instaurat Scânteia ca organ suprem al presei de partid şi de stat. Dacă te cânta cineva la Scânteia erai distrus. Acum scânteia propagandei de atunci s-a multiplicat. Avem televiziuni care înfierează de mii de ori mai revoluţionar decât „Scânteia”, site-uri care au reintrodus teroarea înfierării proletare şi logica buruienoasă a anilor 50. Şi-avem, desigur, sute şi mii de „voci ale poporului” care repetă sincronizat pe facebook, pe bloguri şi în tot mediul electronic sloganurile şoptite cu binecuvântarea „luminii” de la Ambasada SUA.

Sunt disperat să constat că biata mea ţară trebuie să treacă din nou printr-o etapă nefastă a istoriei. A fugit de teroarea rusească atunci când mai slăbise laţul pentru a se înhăma benevol la un laţ mult mai pervers şi mai strâns. Am fugit de falsitatea „unanimităţii” pentru a intra în coşmarul lipsei de valoare a votului corect. Am căutat să păşim pe un alt drum scârbiţi de lipsa libertăţii cuvântului pentru a trezi înhămaţi în jugul corectitudinii politice, a nou-limbii „democratice”. Înainte erai înfieerat cu mânie proletară pentru opiniile care nu se potriveau ideologiei, azi eşti automat exclus pentru că nu repeţi în credinţă şabloanele lingvistice şi de gândire ale neo-ideologiei. Am fugit ca de dracu de comunism pentru a nimeri în comunismul de piaţă, în care statul a fost înlocuit cu corporaţia, propagandistul de partid cu „băiatul de la marketing”, iar şeful de cadre cu „stăpânul stupid” de la HR. Comunismul a murit pentru că nu era suficient de radical. Am fugit de el pentru a ne trezi în plin neoliberalism, versiunea mai tânără, mai vivace şi mai setoasă a comunismului.

Am trăit în vremea cealaltă lucrurile care acum vin „la implementare”, impuse cu aceeaşi esenţă. Am suportat imbecilitatea, incultura şi primitivismul comuniştilor astfel încât reluarea de la zero a aceloraşi metehne stupide sub tragicomica butaforie a democraţiei „de sorginte” americană mi se pare cea mai proastă glumă a istoriei. M-am săturat de SUA pentru că eram sătul până peste cap de Uniunea Sovietică. M-am săturat de propaganda americană pentru că cea comunistă îmi provoca greaţă. M-am săturat de business-urile lor, de eticheta şi de „value proposition-urile” lor pentru că eram deja scârbit de modul în care eram jefuiţi de ruşi. A sări de la unii care te furau la alţii care iau fulgii de pe tine, dar mai cu ştaif, e o altă faţă a neputinţei, a ironiei nefaste a istoriei.

M-am săturat de SUA ca de mere acre! Nu-mi plac filmele lor de căcat în care eroul „cel mai pozitiv” babardeşte eroul „cel mai negativ”, nu-mi place cultura superficialităţii pe care-o impun lumii, nu-mi place prosperitatea lor tradusă în obezitate, nu-mi plac excesele lor ridicate la rang de bunăstare, nu-mi place nimic din ce e-al lor! M-am săturat de butaforia ieftină vândută pe post de marfă de lux, de zâmbetul fals care ascunde în spatele său adevărate tragedii, de lumea poleită la suprafaţă pentru a arăta bine, în timp ce-n subsoluri sau în spatele „frumuseţii” tronează mizeria cea mai cruntă.

M-am săturat de voi, imbecililor! Nu vreau să fiu „om carcasă”, nu vreau să fiu superficial ca voi! Ştiu că am o viaţă - scurtă ce-i drept - dar, cu atât mai mult, ştiu că sunt obligat să trăiesc tot ce poate fi mai bun, nu doar să mă prefac, să-mi impun şi să cred că surogatele pe care le livraţi voi ţin loc de fericire şi împlinire.

M-am săturat de SUA! Plecaţi la dracu' cu ea, acolo unde-i e de fapt locul!

27 de comentarii:

  1. Nevertebratele politice au asezat tara asta in genunchi. Pentru o ciorba si o poza si-au anesteziat constiinta iar acum se mira ca sunt tratati ca niste aborigeni primitivi al caror unic rost este sa produca pentru stapan: rachete, lemn, petrol si gaz.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu pot confirma cele de mai sus, și în sistemul nostru s-a primit informarea de atac energetic, psihotronic și orgonic, desfășurat de americani pe dispozitive umane și non umane, cu scopul de a destabiliza bunul mers al societății. Nu mai sta, române, nu mai pierde vremea!!!

    Munay!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tari orgonii ăştia. Fac o mulţime de chestii! :)

      Ștergere
    2. http://orgonulsidispozitiveorgonice.blogspot.ro/2010/07/generatorul-orgonic.html

      Ștergere
  3. ceea ce au reusit americanii cu marele comunicat al dept de stat este sa ne trezeasca o imensa scarba. mai bine taceau. au facut o pe un ton agresiv ca dela stapan la sluga. daca statul de drepti se intmapla pe vremea lu nea nelu, eheee, ce ar mai fi urlat! daca e sub tutela lor, e democratie. partea buna e ca ne desteptam si nu mai punem botu la toate rahaturile care vin din apus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Partea proasta e ca se desteapta doar cei ce stiu si reversul, cealalta fata ruginita a monedei de tinichea ce ni se tot zornaie de 27 de ani in fata.
    Se desteapta cei ce mai stiu istorie reala, nu baliverne rescrise pevers.
    Iar acestia au viata spre final.
    Cei ce vin, care vor umple hotarele Romaniei incepand de azi-maine (daca vor mai avea loc de cotele de "refugiati"), sunt distrusi de propaganda, sclavi pe generatii condamnati la consum pe credit si privit la sticle (plasme, spartfonuri etc.), "prezenti" pe feisbuc, executanti in orb ai ordinelor de adunare primite pe gadgetul in care si-au transferat toata puterea de decizie, memoria, orientarea in spatiu.
    Astia n-au nicio baza elementara de judecata proprie, sanatoasa, inghit orice, o cer, sunt fericiti ca-s goi in lanturi dar au 4G la catuse, pe pamantul pe care trebuia sa fie stapani.
    Ei vor constitui lectia unei (posibile?) generatii urmatoare, care ii va pune la indexul Istoriei ca pe niste dezertori, tradatori cap-coada ai mostenirii stramosilor nostri.

    Ca s-a dus vopseaua de pe cioara (pardon, vultur), e clar. Dar cum s-ar mai da cioara dusa de pe hoitul Romaniei, nu vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tampita de mine, credeam ca de vina is conservele pentru pisici, care tare le plac si din care baga in ele pana plesnesc. Dar iaca, adevarul iese la iveala incetul cu incetul, adevaratii responsabili is de fapt serviciile secrete, care vor sa ne scoata din casa, la manifestatii, prin intermediul acestor adevarate bombe biologice care is telefoanele.

      Ștergere
    2. Eu credeam că serviciile secrete au schimbat România în bine timp de 28 de ani.
      Noi le-am schimbat pe ele într-o seară, în seara de 22 decembrie 1989, și de atunci ele lucrează în beneficiul nostru.

      P.S. S-a băgat la alimentară și conserve de hrană neuscată pentru pisici. Nici nu visam la așa ceva.

      Ștergere
    3. Cretineii prinși în menghina propagandei securiste nu mai pot fi recuperați.

      Ștergere
    4. Aristotel, cat adevăr grăiești. Tu cum te descurci?

      Ștergere
    5. Nu stiu daca smartphone-ul e bomba biologica, dar e clar ca diminueaza capacitatea de a te exprima coerent. De fapt, daca simti ca locul tau e pe strada - la manifestatii, nu e mare nevoie sa stii sa te exprimi. Doua-trei sloganuri sa reproduci si e suficient.

      Ștergere
  5. Bunicul din partea mamei a facut puscarie pt ca a ajutat luptatorii din munti. 7 ani la in puscarii de exterminare - nu-ti insir prin ce a trecut. O minune ca a supravietuit. Bunica-mea a trebuit sa spuna ca e vaduva pt ca nu o angaja nimeni cu un sot in puscarie politica.
    Cei 4 copii au fost stigmatizati cu origine sociala nesanatoasa si nu au putut merge la facultati.

    In partea cealalta la taica-miu...
    Bunica-miu a fost fortat sa intre "la colectiva" dupa un sir lung de lupte care s-au incheiat cu santaj la adresa celor 6 copii pe care-i avea, bunicul a cedat si a bagat pamantul la colectiva.

    Americanii pe care bunicii mei i-au asteptat (cu adevarat! nu e doar o vorba) au venit.
    Bunica din partea mamei e ultima care s-a dus. A murit acum 2 ani - Dumnezeu sa o odihneasca. Dar dupa o viata de umilinte si suferinte din partea comunistilor (cea cu sotul bagat in puscarie de jegurile comuniste), a inteles exact de unde vine raul; a fost anti-pesedista pana in ultima clipa - la fel ca toate ramurile familiei mele care scuipa pe pesedisti si rusi.

    Nu mai manca kkt cum ca azi e mai rau decat era cu rusii. Habar nu ai despre ce vorbesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta e bine ca magistrații să poată băga proști ca tine la pârnaie, eventual, degeaba.
      Altfel nu vă învățați minte.

      Ștergere
  6. M-am săturat de politruci-hoți!
    Asta trebuie să scrieți în primul rînd.Ei sînt primii vinovați și tot ei au cîștigat în toți anii de după 90.
    Că fiecare trebuie să gîndească asta este foarte important.

    RăspundețiȘtergere
  7. As putea fi de acord. Dar cum se face ca s-au trezut impotriva unor hoti fix alti hoti. Iar hotii astia conationali isi cam muta si ei banii din tara asta. Nici ei nu mai cred asa tare in ea.
    Cum de intotdeauna sunt doua rele. Iar de data asta nimic bun in nicio parte. Mai sunt romani onesti in tara asta? Mai sunt romani ce isi pot depasi conditia?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hhihiihihhi,v-a hranit dracu de capitalism ,capitalisti, patria democratiei si de ce-a mai libera constitutie din univers?Haaaaaaaaaaaahahahahh,dar de stat la masa bogatilor v-a acrit necuratul? Dar de 'huzurit" in "clubul celor selecti" v-a rashranit scaraoschi? E doar inceputul oameni buni...)))))hihihihii !!!!)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce contul tau de facebook nu este disponibil pentru oricine? Poate nu am chef sa ma loghez sau sa imi fac cont. Pentru cine postezi? Pentru un grup restrans sau pentru oricine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu înţeleg. Postările mele de fb. sunt publice şi la fel şi contul(https://www.facebook.com/TrenduriEconomice ). Cred că e vorba de o politică a facebook-ului, nu de o setare a contului meu...

      Ștergere
    2. Prietene, daca accesez linkul pus de tine NU POT SA VAD NIMIC.
      Ma duce la pagina respectiva, dar in loc sa vad continutul paginii, in prim plan apare un pop-up ce spune urmatoarele chestii:
      - Dan Diaconu (Trenduri Economice) is on Facebook.
      - To connect with Dan, sign up for Facebook today.
      - Log In or Sign Up Today

      Eu nu stiu ce setari ai tu la cont, dar alte conturi pot fi accesate la liber, fara sa fie nevoie sa te loghezi sau sa ai cont pe Facebook. De exemplu contul lui SOV. Este accesibil de catre oricine, oricand si in orice conditii, pe cand al tau nu.
      https://ro-ro.facebook.com/SorinOvidiuVintu/

      Incearca sa iti accesezi contul tau fara sa fii logat la facebook. Eventual foloseste alt browser, alt calculator sau curata cashul din browser. Ai sa te convingi singur atunci cand nu iti vei putea vedea postarile din contul propriu fara sa fi logat.

      Ștergere
    3. N-am habar de ce. Şi nici nu e o prioritate pt. mine să aflu de ce n-am contul la fel ca al lui SOV.:)

      Ștergere
  10. Situatia actuala explicata in asa fel incat sa inteleaga si cel mai batut in cao "dac liber".
    https://www.youtube.com/watch?v=HVMzhY1nLB4

    RăspundețiȘtergere
  11. https://uleisiapa.wordpress.com/2017/12/04/organizatia-nationala-de-guerila-rezist-2/

    https://ganduridinortodoxie.wordpress.com/2017/12/05/organizatia-nationala-de-guerila-rezist-part-2/

    De citit pe indelete, cine ii manevreaza pe #rezistenti...

    RăspundețiȘtergere
  12. Am citit “10 simptome ale prostiei” și am intrat aici spre a te cunosc mai bine. M-am lămurit.
    Măi băiatule, ai preluat niște sloganuri antisovietice și le molfăi ca porcul din troacă.
    Nu cunoști nimic despre trecut dar ții lecții. Ai văzut vreodată soldați sovietici cu-n ceas de masă legat la gît ?? Sau ți-au violat mama ? Ai idee cum s-au comportat militarii romîni pe teritoriul URSS ?
    Ai auzit de fabricile și clădirile construite de sovietici în Romînia ?
    Nu pot, însă, să nu-ți dau dreptate cînd te referi la americani. Ăștia ne-au prins cum prinde păianjenul musca-n plasă. Nici vorbă să construiască ceva, ca sovieticii, ăștia doar ne jefuiesc tacticos.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://thefreethoughtproject.com/audit-reveals-pentagon-hud-dont-know-where-21-trillion-dollars-went/

    La cinstitii vestului nu este ce stiu lingaii de la noi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Din tara unuia care da lectii de cinste si corectitudine tuturor romanilor. Se intimpla pt ca asa numitii romani care sint de fapt patrioti vestici nu stiu pe ce lume traiesc.


    americanfreepress

    Payoffs for Judges, Prosecutors Is Legal by Statute

    By Pat Shannan

    Federal statutes show how and why U.S. law encourages prosecutorial and judicial conflicts of interest, non-neutrality, non-impartiality and corruption of justice in the federal courts. (See page 13 for portions of 5 USC 4502 through 4504 from the United States Code.)

    How can the federal judiciary be independent and impartial when the law permits the federal government to secretly award judges up to $25,000 in undisclosed secret “cash awards,” and to privately, secretly and “erroneously” overpay them up to $10,000, and “waive” these erroneous overpayments?

    None of this is new to the IRS. Its manual on pages 1,229 to 1,291 (Delegation Orders of January 17, 1983) outlines the IRS system of monetary awards “of up to and including $5,000, for any one individual employee or group of employees, in his/her immediate office, including field employees, engaged in National Office projects; and contributions of employees of other government agencies and armed forces members. ”This would include U.S. District Court judges and U.S. attorneys.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)