vineri, 1 decembrie 2017

La multi ani, Romania!

E 1 Decembrie. Mai avem puţin şi facem 100 de ani de când suntem împreună. Atunci aveam o ţară şi multe speranţe. Acum încă avem o ţară, dar, din păcate, nu ştim pentru cât timp. Basarabia şi Bucovina sunt sub ocupaţie străină, iar celor din capul statului nu le pasă de asta. Nu le pasă pentru că, la rândul lor, şi ei sunt nişte agenţi ai ocupantului de facto al României. Pământul ţării a fost cumpărat mişeleşte, metru cu metru, sau retrocedat prin acte aberante. Subsolul ţării aparţine unor mafioţi care l-au luat prin traficul de influenţă al altor mafioţi. Nu mai poţi respira în ţara asta de-atâta trădare şi ticăloşie.


Mai avem puţin până sărbătorim 100 de ani de România şi aproape că a-ţi iubi ţara a devenit o infracţiune. Nu mai ai voie să fii naţionalist! Nu mai ai voie să spui că interesul ţării, al românului, trebuie să fie prioritar pentru orice oficial al acestei ţări. Sunt 100 de ani de când ne-am regăsit împreună şi iată că acum ţara e plină de lipitori, de viermi, de trădători.

Nu uitaţi un lucru: sunt mormane de morţi sub pământ, eroi care au murit tragic, care-au luptat până la ultima suflare pentru ca noi să fim împreună. Eroi care au demonstrat că pentru noi nimic nu e imposibil. La Mărăşeşti, o mână de ţărani au luptat în izmene şi n-au lăsat să treacă una dintre cele mai moderne armate ale lumii de-atunci. Ţara asta a avut şi are resurse. Ţara asta a avut şi are putere! Trebuie doar s-o conştientizăm şi să ne trezim odată! E ţara noastră, poate c-a sosit momentul să o stăpânim noi, nu alţii prin intermediul cozilor de popor.

E 1 Decembrie. Mai avem doar un an până când vom sărbători Centenarul! Treziţi-vă, e ţara voastră, nu a lor!

La mulţi ani, România!

4 comentarii:

  1. Foarte putina lume intelege cu adevarat dimensiunea dezastrului in Romania. Daca nu a-s crede in minuni, a-s crede ca suntem in punctul in care nu se mai poate face nimic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "As crede". In "Cel mai iubit dintre pamanteni" inainte de '90, in acea editie tiparisera peste tot "asi face" etc. Deja o luasem de buna, noroc ca taica-meu corectase cu pixul rosu taind i-ul. Astazi o sa ne dezalfabetizam toti, la cat de prost vezi scris mai peste tot.

      Ștergere
  2. Stau și ma uit ca prostul la harta. La harta României Mari. Cine a zis ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, mare adevăr a spus. Abia acum realizez cat de mare era tarisoara nostra. Cat de mult sa ciuntit din ea. Tara Crisurilor era cat Ardealul, jumate sa dus. Sa dus și doua treimi din Maramureș, Ținutul Hertei, Pocutia , jumate din Bucovina, Transnistria, Buceacul, Cadrilaterul, Timocul și o treime din Banat. Au muscat dintre toate părțile din Sfânta nostra tara. Aproape jumate din cat este România de astăzi sa dus, și sunt șanse mici sa se mai întoarcă. Centenarul Unirii ar trebuii sa fie și un motiv de bucurie dar și unul de tristețe. Sărbătorim Unirea în spațiul care ne-a mai rămas.Ma întreb ce sărbătoresc romanii,atâția că-ți mai sunt, din ținuturile sub ocupație. O suta de ani înstrăinati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate nu avem leaderi care sa conduca tara spre un viitor bun. PSD/ALDE/UDMR sunt conduse de hoti si tradatori, iar opozitia este ca si inexistenta, ca sa nu mai spun ca si acolo sunt hoti si borfasi la greu. Vezi ce se intampla zilele astea cu legile justitiei.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)