luni, 11 iunie 2018

Schizofrenia nu vă va salva!

Articolul de ieri l-aş fi dorit singurul dedicat mitingului organizat de către PSD. Cred că am enumerat acolo principalele observaţii la cald despre ceea ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei. Hazliu este că, din disperare, partea adversă a încercat o contramanifestaţie, de bună seamă tot neautorizată, sfârşită într-o banalitate atât de penibilă încât până şi Digi - rămas fără cele câteva sute de telespectatori ieşiţi să protesteze - a trecut-o la capitolul „şi altele”. 

Aşa cum era de aşteptat, motoarele propagandei s-au supraturat în momentul în care mitingul s-a terminat. Scenariile penibile, minciunile gogonate, sloganele repetate până la epuizare sunt aşa-zisele reacţii ale presei cu trese. Ele însă nu rămân doar aici, unde omul ştie bine cam prin ce ape se scaldă fiecare, ci se propagă prin aceleaşi canale otrăvite în media externă. De-acolo, informaţiile false sunt baza comunicatelor de presă belicoase sau a declaraţiilor unor oficiali - de cele mai multe ori aceiaşi - care, de fiecare dată, îşi exprimă îngrijorarea în termeni patetici.


Ar fi penibil să ne imaginăm că tresaţii noştri au ajuns să domine prin „intelligence” politica occidentală. Ştiu că sunt unii care-i înjură pe securiştii autohtoni că „ponegresc imaginea ţării” pentru a-şi face propriile afaceri aici. E fals! E chiar copilăresc să crezi că românaşii, singuri pe lume, au reuşit să-i facă pe micuţi. Că acoperiţii strecuraţi prin agenţiile sau trusturile occidentale de presă reuşesc să-i penetreze într-asemenea hal pe bieţii politicieni de-acolo încât aceştia să repete penibil aceleaşi slogane fără sens. Chiar credeţi că securiştii ălora nu le fac rapoarte, că politicienii de-acolo acţionează la modul oligofren, bazându-se pe ştiri decupate din ziarele pe care nici măcar nu le citesc?

În realitate lucrurile stau fix invers. Tresaţii noştri din presa occidentală cântă partitura care li se serveşte tot de-acolo. Linia pe care o urmează nu e linia interesului autohton, ci cea trasată de şeful coloniei. Sloganele pe care le transmit - aceleaşi cu cele pe care le recită şi secta „Martorii lui Soros” prin pieţe - sunt primite în acelaşi plic, din aceeaşi sursă, adică de la colonist. Doar nu vă imaginaţi că meliţia de-aici şi-ar permite să calce strâmb şi să influenţeze în vreun fel pe cineva de pe moşia tătucului. Nu, oameni buni, în interiorul ţării ordinele venite în plic doar se execută. Şi se execută fără crâcnire.

Mitingul PSD-ului a fost un fel de măciucă folosită la disperare. Văzând că le fuge pământul de sub  picioare, pesediştii au dat adunarea în stradă. Şi le-a ieşit de minune. Să strângi aproape jumătate de milion de oameni nu-i lucru simplu. Să ţii mitingul în mână şi să nu se ajungă la violenţe, în ciuda provocărilor, reprezintă, din nou, o performanţă. Acestea însă sunt doar elementele exterioare. Chiar dacă-s impresionante, ele sunt strict chestiuni de logistică. Adevărata lovitură e în altă parte.

Dacă e ceva care-a fost zdruncinat din temelii, aceea este teza care-a îngropat PSD-ul vreme de zece ani, anume falsa teză a celor două Românii. Enunţată de Năstase în momentul în care a pierdut alegerile, ea a fost eroarea care-a orbit PSD-ul vreme de mai bine de zece ani. Ipoteza că bazinul electoral al PSD-ului se află în zonele îmbătrânite, citadin-periferice şi rurale, acolo pe unde se-adună sărăcimea României, este una absolut falsă. La fel de falsă precum ipoteza că ceea ce este numit „dreapta” ar fi cucerit definitiv tinerii şi clasa de mijloc. Sunt două ipoteze responsabile de cacofonia luptei politice interne. În fapt, aş merge mult mai departe, spunând că ele fundamentează ficţiunea socială în care ni s-a ordonat să rulăm. Este falsa partitură care ne-a fost impusă şi care-a fost îmbrăţişată de toţi acoperiţii trimişi să îngroape PSD-ul.

Sâmbătă însă s-a petrecut ceva care contrazice ficţiunea în care rulam până acum. PSD-ul a adus extrem de mulţi tineri şi reprezentanţi ai clasei de mijloc. În ciuda celor care-au ieşit la vânătoare de figuri lombroziene - inevitabile totuşi într-o masă de aproape jumătate de milion de oameni - situaţia de pe teren a fost cu totul alta. Practic, în piaţă au fost foarte mulţi reprezentanţi ai clasei de mijloc din comunitatea din care proveneau. Nu s-a defilat cu nemâncaţii, cu sărăciile, ci, culmea, cu oameni educaţi şi deosebit de stabili din punct de vedere emoţional. Oameni veniţi să demonstreze că, în ciuda ficţiunii impuse, ei chiar există.

Abia aici ajungem la miezul problemei: clasa de mijloc, cea care fusese alocată aşa-numitei drepte este, în realitate, o clasă profund scindată. Valorile sale nu-s atât de tembele precum cele progresiste care i-au fost trasate de către ficţiunea impuse, ci, din contră, conservatoare. Aici e declicul pe care nu l-a înţeles mai nimeni: clasa de mijloc autohtonă - cu excepţia unei componente analfabet tefeliste - este una mai degrabă conservatoare decât progresistă. Practic, clasa de mijloc se mişcă în aceeaşi direcţie ca şi societatea, doar că e cel mai prolific teren al războiului informaţional. Fiind profund interesată de „informarea corectă”, având la dispoziţie tehnologiile necesare, această clasă este cea care vrea să ia deciziile strict obiectiv, pe baza dovezilor, a certitudinilor, a realităţilor. Aceasta o transformă însă în cea mai facilă ţintă deoarece atacurile care se dau asupra ei constau în „minarea terenului şi otrăvirea fântânilor”. E de ajuns să inunzi spaţiul informaţional cu fake news-uri pentru a-i debusola pe cei dornici de analize obiective. Ce analiză mai poţi face atunci când porneşti de la premise false? Desigur, în timp, oamenii îşi dau seama că au fost minţiţi, că au fost folosiţi ca masă de manevră, dar asta, de obicei, se întâmplă prea târziu. Atacul decisiv asupra celor din clasa de mijloc se dă de obicei în preajma alegerilor, atunci când, inundând spaţiul informaţional cu minciuni şi ştiri fabricate, reprezentanţii ficţiunii reuşesc s-o impună.

Practic, ştiind acest lucru, PSD-ul poate da o lovitură mortală ficţiunii impuse care-l tot trage spre groapă. De altfel, e demonstrat de-atâta amar de vreme că populaţia votează valorile conservatoare, nefiind de niciun fel legată de ideile progresist-comuniste promovate şi impuse „de la centru”. Ştiu, pare un nonsens: un partid socialist care-ar trebui să adere liber la doctrina progresistă, a ajuns la noi exponentul conservatorismului. E de-a dreptul hilar. Dar nu-i oare la fel de hilar că tot ceea ce-i în dreapta spectrului politic e complet tributar progresismului internaţionalist de sorginte comunistă? 

În fapt, întreaga ficţiune socială care ne-a fost impusă a indus o schizofrenie în societate: omului care simte că are şi aderă liber la anumite valori i se spune că, în realitate, are alte valori. E un imens dialog al surzilor cauzat strict de zgomotul indus de ocupant. Care ocupant nu acceptă ca lucrurile să se desfăşoare altfel decât a trasat el, adică ceva de genul: „stânga sunt ăia, dreapta sunt ăia, când conduce dreapta, de vină e stânga, când conduce stânga de fapt conduce dreapta”. Sună complicat? În  realitate scenariul e mult mai alambicat.

Ceea ce trebuie să înţelegem e că lupta între stânga şi dreapta e una falsă. Ea pur şi simplu nu există. E doar o imagine, o proiecţie a ficţiunii care ne-a fost impusă. Adevărata luptă care se dă în lume e între conservatorism şi progresism. E o luptă inegală deoarece practic nu există partide conservatoare. Cele care se dau conservatoare sunt, de cele mai multe ori, lupi îmbrăcaţi în blană de oaie. În fapt, lucru observabil şi la noi, partidele în cvasi majoritatea lor sunt internaţionalist-progresite în timp ce societatea e conservatoare.

Prin prisma acestei realităţi ar trebui să înţelegem care-i de fapt miza şi teama indusă de mitingul PSD: aceea de a trece partidul „de partea poporului”, transformându-l treptat într-unul conservator. Aici e de fapt bazinul electoral concret al PSD-ului, în zona conservator-tradiţională. O asemenea poziţionare - care n-ar fi deloc contra naturii - i-ar asigura PSD-ului mai mult de trei sferturi din electorat. Pentru aceasta însă sacrificiul care i se cere este unul destul de mare: părăsirea taberei internaţionaliste. Ceea ce echivalează cu o ieşire din toate structurile internaţionaliste şi încălcarea tuturor pactelor semnate până acum. E o decizie grea.

Alternativa e reprezentată de rămânerea şi practicarea aceluiaşi joc dublu, de continuarea acceptării ficţiunii impuse. În fapt de menţinere a sa în zona schizofrenică destinată societăţii noastre. E însă o iluzie că schizofrenia va salva pe cineva. Scurta noastră istorie postrevoluţionară ne-a arătat limpede că schizofrenia nu duce decât la o moarte banală. De-aceea României îi e impusă o ficţiune schizofrenică. Însă, indiferent de stăpânitori şi vremuri, la firul ierbii lucrurile arată bine: poporul e la fel de stabil şi la fel de conservator cum a fost întreaga sa istorie. Iar din toată schizofrenia, de murit vor muri cei care-o vor accepta. Poporul n-o acceptă, se vede limpede asta. E o oportunitate pentru cei care vor să treacă de partea poporului şi un avertisment pentru cei care se bălăcesc în aburii îmbătători ai ficţiunii.

15 comentarii:

  1. Exact asta este situatia si este una f complicata pentru toata lumea! Daca nu vor continua cum trebuie, se va distruge mult mai mult decit daca n-ar fi fost acest miting! Cineva trebuie sa le explice celor de la PSD ca nu mai este timpul compromisurilor si nici al viselor tipic mioritice. Daca nu se va lua hotarirea corecta vom dispare cu totii, asa ca nu exista loc de manevre pt interese personale cretine.
    Terfelistii si sustinatorii lor sint urmasii celei mai abjecte parti a taranimii, pleava satelor interbelice, de care s-au folosit ocupantii bolsevici pentru distrugerea Bucurestiului, cunoscut ca inima a nationalismului romanesc. Intelegem distrugerile provocate daca ne uitam sa vedem cine au fost unii primari alesi si faptul ca un minoritar sas, incapabil sa vorbeasca, dincolo de nivelul unui copil de 8 ani, a fost ales de-o majoritate. Faptul ca acestia nu pot intelege schimbarile spectrului politic, raminind in schema lor preferata, stinga-dreapta, e ceva cit se poate de normal. Aceasta a disparut inca din anii 90, de pe vremea lui Kohl, care a si recunoscut acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.jungewelt.de/artikel/333850.regierung-spielt-opposition.html

    http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/regierung-organisiert-proteste-gegen-rumaeniens-justiz-15632179.html

    Articole mincinoase, tendetioase si manipulatoare aparute in presa mizeriilor germane! Sasul a fost sa intrebe ce are de facut si nu prea cred ca va semna decizia de revocare. Poza in Faz a fost adaugata ulterior. Initial articolul era fara poza. La tv au vorbit mai mult despre iesirea terfelistilor de ieri! Asta sustine ce-ai spus in articol si anume ca scenariul vine de afara. Era clar ca armata de ghitani nu sint decit excutanti, dar daca mai avea cineva indoieli acum are dovada.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum arata Venetia dupa un concert Pink Floyd:
    http://blogvenice.com/2014/07/pink-floyd-in-venice-1989-the-redentore-no-one-forgets/

    Una dintre poze, care poate fi usor identificata, arata gunoaiele ramase. Asa arata peste tot un de sint mari mase de oameni!

    In Berlin:
    https://www.focus.de/regional/berlin/demonstrationen-aufraeumarbeiten-nach-dem-1-mai-dauern-an_id_8862210.html

    Gunoiul a fost echivalentul a 150 de containere.

    Alte poze din minunatul Berlin:
    https://www.tagesspiegel.de/mediacenter/fotostrecken/berlin/bildergalerie-muell-dreck-und-vandalismus-in-berlin/3949496.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Schizofrenie paranoida este fix diagnosticul tau
    Abia astept sa intri in episodul pshihotic acut
    Nici macar nu iti imginezi ca voci o sa iti bantuie mintea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbeşti din propria-ţi experienţă? Se pare că te cam chinuie vocile alea. :)

      Ștergere
    2. Dobitocel, cind vei cadea in malaxorul in care au de gind sa te arunce aia pe care-i crezi tu, in prostia ta, buni, vei invata ce-i aia disperare si te vei gindi ce prost ai fost, dar va fi prea tirziu.

      -https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U&list=RDEMMuNo_ya96ky4y2AzB2-mHg&start_radio=1

      De la 3:55 cu solutia inclusa pina in 4:20.

      Asta este soarta voastra daca va incapatinati in imbecilismele tipic taranesti ca expresie a gindirii de grajd, ca altceva n-ati fost si nici nu veti fi in stare. Dincolo de neputinta gindirii voastre, de care sinteti constienti si care va impinge in violenta, din cauza frustrarilor multiple, nu sinteti capabili de absolut nimic. D-aia v-ati si gasit menirea si implinirea intr-o miscare autodistructiva rezist/antifa ale caror teluri nu le puteti intui si constietiza. Predecesorii vostri au fost cei angrenati in mecanismul bolsevic de distrugere a romanilor si ei sint autorii ororilor din anii 50. Cu voi le repeta, practic tot aia, dintr-o alta perspectiva. Asta este toata diferenta pe care n-o puteti sesiza din cauza incapacitatii mostenite. Asta este ceva sítuat dicolo de perceptia voastra care nu trece de aia cu rusii/americanii sau stinga/dreapta. Ura, pentru voi, este singurul motiv sa va sculati din pat, pentru ca numai asta da zilelor vostre o structura.
      Sinteti niste fiinta josnice, demne de dispret.

      Ștergere
  5. Coment partea 1
    Suntem "zoom-ati" prea tare pe Romania. E firesc, suntem romani si ne intereseaza in primul rand de ale noastre. Tocmai pentru ca ne intereseaza soarta acestui neam trebuie sa ne uitam cu atentie ce se intampla in jurul nostru. Daca departam putin zoom-ul si privim mai de sus, de la nivel european ce vedem. Un vest bolnav , decazut, impasibil, inconstient, invadat, colorat, in care lucrurile merg "ca pe roate" unde "liberalismul progresismul si internationalismul" sunt la ele acasa,si un est inca treaz, conserator, activ, "dezgustator de alb" (cum spunea un parlamentar european),patriot si nationalist.
    Avand aceste date, sa ne punem un pic in mintea (dez)ordinii(e greu, stiu) si sa incercam sa intelegem ce ni "se coace" noua estului.
    Planul. Disparitia rasei albe.
    Cum a) Invadarea prin politici diverse, de la "multiculturalism" pana la "refugiati" a TUTUROR statelor albe de pe glob.
    b)Promovarea, mai ales in randul populatiei albe a pruncuciderii, alcolemiei, drogurilor etc.
    c)promovarea urii de sine numai pentru albi care "sunt de vina pt tot raul din lume" (ceea ce merge bine in vest).
    d)...si multe altele(nu nvreau sa ma lungesc prea mult , vreau sa ajung la concluzie)
    Planul s-a lovit de o asteptata si dorita opozitie in estul Europei, pentru care este pregatita o varianta speciala, varianata "agresiunea rusa". Pe baza acestei retorici sunt adusi zeci de mii de soldati(pana acum peste 30.000) tehnica militara , si se infiinteaza comandamente de lupta operationale pentru momentul cand Rusia va fi fortata sa atace sau va fi atacata (dupa caz).
    De ce se doreste acest razboi, care dupa unii ar fi trebuit sa inceapa de anul trecut?(.https://www.amazon.ca/2017-War-Russia-military-2016-05-19/dp/B01HC9LIV6/ref=sr_1_sc_3?ie=UTF8&qid=1528762874&sr=8-3-spell&=war+with+rusia+2017).Pai v-am spus deja.Disparitia rasei albe.
    Sir-ul ce a scris cartea nu este unul oarecare ci a fost "second in command" ,ca de, americanii nu-i pot lasa pe englezi sa conduca ei Otan-ul, nu da bine la imagine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Coment partea 2
    Dincolo de toate interesele materiale, de motivatia banilor , (la care se blocheaza cei mai multi cand cauta un raspuns), ce avem? Avem Rusia, CEA MAI MARE TARA ALBA DIN LUME(dupa cum remarca chiar Putin) si estul european, state etnic omogene si de asemenea albe. Ca bonus dez(ordinea) este multumita ca in mare majoritate,combatantii sunt ortodocsi. Vestul ce este in plin proces de maronizare, la care se ajuta zilnic cu vase pline de africani, binenteles refugiati din Siria, nu prea mai conteaza, in Canada 4 din 5 imigranti sunt nonalbi, in Australia tot cam asa iar America desii are o zvacnire de moment,chiar daca isi pune garduri in maxim 1 - 2 decenii populatia alba va fi in minoritate.Per total la ultima numaratoare, albii reprezinta 8% din populatia globului, binenteles ca cifra este "de moment" si va fi intodeauna in scadere chiar daca nu va fi razboi chiar daca se vor opri pruncuciderile, natalitatea albilor nu va niciodata ca a africanilor, indienilor sau arabilor.
    Adica planul pe scurt ar fi, ori moarte lenta prin cotropire ori rapida prin razboi. Se vrea un razboi, rusii contra americanilor in care vor castiga....chinezii. Dar asta este deja alta mancare de peste.
    Cam asa vad eu lucrurile. Mitingul de ieri se inscrie in firescul estului european, constient, treaz, conservator si surprinzator (pana la un punct), militant. As putea spune ce este transpus in fapte primul vers al imnului national "Desteptate romane". Hai si cu celelalte.
    P.S. nu e cazul sa punem prea mult la suflet. Planul (dez)ordinii este facut fara sa tina cont de un alt plan, planul divin pentru umanitate. Numai Bunul Dumnezeu stie ce va fi pentru ca El hotaraste in tot si in toate, iar daca unele lucruri ce se intampla nu ne plac, sunt tocmai pentru a ne da da seama ca fara Dumnezeu nimeni nu poate face nimic si binenteles pentru indretptarea lumii ce s-a inrait. Daca neamului romanesc nu i s-a intamplt prea multe neajunsuri dupa 89(nu-mi spuneti despre fabrici si uzine, ca nu sunt decat lucruri materiale, trecatoare si putin importante) nu este din meritul nostru ci al inaintasilor nostri Noi traim pe credit, din jertfa lor, din marturisirea lor in Hristos Mantuitorul, ce in mare Mila Lui ne mai pasuieste si ne asteapta sa ne indreptam.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este o chestie clara de 100 de ani, dar cui vrei s-o explici?! Nu vezi taranimea care o tine in nebunie cu E.U. si americanii care nu stiu ce-o sa le dea lor?! Cum le vei scoate din mintile alea ratacite prostiile cu civilizatia si tarile avansate?! Priveste adunatura de asa numita diaspora, care, daca deschid gura scot la timpenii de te lasa fara cuvinte. Stai si te intrebi daca nu cumva ai cazut in timp si n-ai aflat. Daca le vei spune de Hoover plan, Kalergi sau Barnett ce efect crezi ca avea asupra lor?! Sau dus la scolile de dresaj si conditionare ale vestului, pe banii lui Soros si alti colegi miliardari, unde au fost indopati cu marxism cultural si se cred desteptii lumii si au pretentia ca ei reprezinta elita. Asa cum se bateau predecesorii din familiile lor sa intre undeva pe la partid, asa se bat astazi sa intre intr-un concern si au imresia ca au prins un fel de titlu nobiliar care-i indreptateste sa dea lectii si sa-si impuna marfeata lor gindire care nu depaseste nivelul celor al gainilor pe care le-au avut in dormitor bunicii si parintii lor. In perioada interbelica 60% au fost loviti de pelagra, care insemna si diverse alte afectiuni. Sa-l privim pe exemplarul asta din satul Tirnova, judetul Arad.
      -https://www.youtube.com/watch?v=IP5h4hkGnOc
      Apoi sa-i privim de la distanta pe terfelisti si sustinatorii lor. Concluziile sint extrem de simple!
      Taranimea tradatoare care s-a aciut pe te miri unde, crezindu-se la adapost, va avea o mare surpriza cind va vedea ca stapinii de astazi au alte interese in care ei nu intra deloc, iar banii si averile, pe care se bazeaza ei, nu fac nici doi bani, mai ales ca mare parte o tin in buzunarele altora. Poate se vor gindi ca singura lor sansa este rominizarea, pt ca, daca ne distrug pe noi, zilele lor sint numarate. Ar fi cazul sa se gindeasca ca stapinii nu i-au scos in fata ca s-o duca ei bine.

      Ștergere
    2. Corect dar pana progresismului nu se va prabusi afara nu cred ca visul lui se va prabusi nici interior. Problema e ca noi nu am fost niciodata in stare sa producem un modele sau sisteme in economie, industrie, cultura etc. Din cauza asta tot timpul copiem iar mai nou asteptam sa ni se dea cu lingurita de la Bruxelles.

      Progresismul ne prezinta teza: starea noastra de inapoiere si apoi ne arata antiteza: democratiilor vestice prospere si avansate. Iar solutia este: faceti ce va spunem noi si o sa ajungeti acolo. Ce uita multi sa spuna e ca tarile occidentale nu sunt rodul progresismului ci al unor etape lungi de jaf colonial armat si capitalism ambele fiind bazandu-se pe initiativa individuala si de grup.
      Am vazut aceeasi schema in 2000 si in Portugalia. La vremea aia era tara cea mai saraca din UE si se straduiau sa ia lumina de la UE care era farul calauzitor spre prosperitate. Dupa 18 ani tot pe acolo sunt asta apropo de cei care spera ca vine lumina de la Bruxelles

      Paradoxal e ca toti clameaza coruptia ACUM si ca asa nu se mai poate dar ATUNCI cand industria / agricultura / sanatatea se distrugeau sub ochii lor tot ca urmarea a coruptiei atunci nu era nici o problema.

      O alta teza falsa este lozinca: PSD ciuma rosie. In esenta lacomia ca motor al coruptiei nu este o trasatura ideologica ci una strict umana. Ca PSD a furat mai mult ca ailalti e doar datorita unei mai bune organizari care s-a vazut nu numai cand au furat dar si cand au condus.

      Ștergere
    3. Am fost in stare! Le pun in aplicare altii! La capitolul cultura sintem peste multe tari europene, dar in buna traditie romaneasca nu constietizam. Si din punct de vedere politic social si economic avem destule calitati si cunostinte, insa, spiritul slugarnic al unei mari majoritati, din motive mult prea cunoacute, asa ca nu mai insist asupra lor, ne tin la pamint. Ura romanului fata de ai lui, din mindria ala bolnava a unora de-a se vedea "fruncea", ne va distruge pina la urma total!

      Ștergere
    4. 1
      Astia din intern sint responsabili pt prostie si slugarnicie. Pt restul “vestul”, mai bine spus elita globalista, care si-a bagat, pe an, in buzunare, citeva sute de miliarde, profitind de prostia marii mase. La inceput puteai da vina pe naivitate, dar, daca insisti cu asta, ajungi in pas alergator la prostie, lucru care s-a si intimplat si vedem consecintele. Lacomia este tot o consecinta a prostiei, insa, marele jaf este opera acelei elite ale carei urme sint vizibile inclusiv in vest, daca te vei uita sa vezi "intimplarile" anilor 90, pt ca si acolo au facut exact acelasi lucru. Daca ar fi fost o minte lucida in tara, care s-ar fi uitat sa vada ce se petrece in vestul luminos si ar fi spus ce vine, pina la urma ceva romani s-ar fi trezit cumva mai devreme si poate ar fi existat o posibilitate de-a evita groapa in care ne aflam. Asa cum este acum se observa o numaratoarea inversa, iar adunatura terfelista, care urla din toti bojocii tot felul de ineptii, se va trezi intr-un iad fara sfirsit. La place sau nu, miscarea antifa/rezist este a lui soros si actioneaza la nivel global. Daca spun ca nu-i plateste, ne arata gradul inalt de indoctrinare, prostie si periculozitate a acetei grupari de extrema stinga, extrem de violenta. Tot ce fac corespunde, punct cu punct, cu activismul lui Saul Alinski, idolul lui H. Clinton. Toti cei care-i sustin isi vor plinge in pumni vazind ce-au facut, insa, va fi mult prea tirziu! Elita nu are consideratie pentru propiile slugi, fapt pe care nu l-a ascuns niciodata, deoarece sta scris in istorie. Problema este ca slugile nu pot trage concluzii simple si mai mereu au tentatia sa creada ca nu poate fi valabil in cazul lor.

      https://www.hollywoodreporter.com/news/hillary-clinton-mentor-saul-alinsky-explored-two-new-films-941304

      https://www.washingtonexaminer.com/want-to-understand-hillary-clinton-read-saul-alinsky

      http://time.com/4415300/ben-carson-saul-alinsky-hillary-clinton/

      https://en.wikipedia.org/wiki/Hillary_Rodham_senior_thesis

      "Lest we forget at least an over-the-shoulder acknowledgment to the very first radical: from all our legends, mythology, and history (and who is to know where mythology leaves off and history begins — or which is which), the first radical known to man who rebelled against the establishment and did it so effectively that he at least won his own kingdom — Lucifer.
      —SAUL ALINSKY"

      Ștergere
    5. 2
      Ce s-a intimplat in vest, in timp ce romanii asteptau ploile cu salam:
      Schwarzbuch Privatisierung- Michael Reimon und Christian Felber

      Nieten in Nadelstreifen- Günter Ogger

      Die Herrschaft der Lüge- Jean Francois Ravel

      Das Kartell der Kassierer- Günter Ogger

      Die Pleite- von Paul Martin- Walter Lüftl

      When Corporations Rule the World- David C. Korten

      Die Milliarden Pleite- von Rita Flubacher
      Aici este despre cum sa furi miliarde si procedeul de urmat ca minunata justie a vestului sa-si declare incompetenta si neputinta. Procesul a fost abandonat cu motivul ca sint prea multe acte, iar in plus acestea sint raspindite si in prea multe tari.

      Acum sa nu credeti ca Madoff a fost ceva unic si specific timpului actual!

      https://www.m-vg.de/finanzbuchverlag/shop/article/12730-adele-spitzeder/

      Daca romanii ar fi fost cit de cit curisosi ar fi aflat ce sistem urmeaza sa le fie facut cadou:
      Der Koloss im Norden- Geschichte der Lateinamerikapolitik der USA- Frank Niess

      The Endangered American Dream. How to Stop the United States from becoming a Third World Country and How to Win the Geo-Economic Struggle for Industrial Supremacy-Simon&Scuster/ Edward N. Lluttwak ist Direktor am Zentrum für Internationale und Strategische Studien in Washington

      The Silent Takeover. Global Capitalism and the Death of Democracy- Moreena Herz

      Ami Go Home- Plädoyer für den Abschied von einem Gewalttätigen Land- Rolf Winter

      Schwarzbuch Banken- Christiane Oppermann

      Strategie der Verdummung. Infantilisierung in der Fun-Gesellschaft- Jürgen Wertheimer/Peter V Zima

      Die hohe Kunst der Korruption. Erkenntnisse eines Politik-Beraters- Horst-Eberhard Richter

      Arbeit Poor. Unterwegs in der Dienstleistungsgesellschaft- Barbara Ehrenreich

      Schwarzbuch Markenfirmen. Die Machenschaften der Weltkonzerne- Klaus Werner/Hans Weiss

      Die Globalisierungsfalle- H.P. Martin und H. Schumann

      Der Terror der Ökonomie- Vivian Forestier

      Das Geschwätz von der freien Marktwirtschaft- Urs P. Gasche/Hanspeter Guggenbühl/Werner Vontobel

      A Game as Old as Empire: The Secret World of Economic Hit Men and the Web of Global Corruption - Steven Hiatt

      Bekenntnisse eines Economic Hit Man - John Perkins

      Deckname Artischocke. Die geheimen Menschenversuche der CIA- Egmont R Koch/Michael Wech

      Ce se intimpla la noi?
      - https://www.youtube.com/watch?v=n_CEslIRreo

      Stapinii le-au gasit o preocupare: combaterea comunismul la infinit. Intre timp au fost deposedati si de chiloti si, dupa cit se pare, n-au aflat nici asta.
      Vad ca multi continua sa se agite cu fondul de pensii de la privati. Ca sa vedeti viitorul, uitati-va in trecut sa aflati cite fonduri de pensii au disparut in minunatl vest, dupa 1990. Urmeaza 7 ani f grei, din care nu se stie cine si cum va putea iesi! Cert este ca cei mai nepregatiti sint romanii, un popor total rupt de realitate, asa cum n-au mai existat altele pe aceasta lume.
      Excesele taranimii parvenite, care se vede elita, denigrindu-i si distrugindu-i pe toti ceilalti, vor accentua problemele care se vor adauga celor de provenienta externa.

      Ștergere
  7. Foarte adevărat.

    Nu, PSD nu se va transforma în ceea ce ar fi logic (logic pentru că se manifestă în sensul, din toate punctele de vedere, normalității).

    Se poate încerca ce face Trump cu ajutorul... cui o fi... stai la masă fără să vomiți cu Trudeau și cu prima ocazie, de preferință sub 24 de ore, îi tweetezi o flegmă peste ochi. Imprevizibil, mereu în mișcare, destructurant. Poate după aceea să se încerce o așezare pe baze solide, deocamdată ne aflăm mult prea departe de niște condiții cît de cît favorabile.

    "Cine or fi", dacă sunt din zona militară, încă avem o speranță. Nu prin sugestia apelului la forță ci pentru surpriza ca membrii unui organism considerat rigid să fie cel care a înțeles mai bine mecanismele ideologice decît intelectualii... liberi. O posibilă dovadă concretă a eșecului progresismului, fie el de îndoctrinare sau de suflet.

    RăspundețiȘtergere
  8. Are dreptate Dan,#rezist nu reprezinta sub niciun chip tineretul romanesc,nici pe departe,va spun,oricine are cunostinte de drept oricine studiaza oricine priveste critic sceptic realitatiile oricine isi pune intrebari constientizeaza dimensiunea abuzuirlor propagandei,securismului,manipularilor,si forta uriasa a big brotherului care a ajuns sa conduca societatea...mai suntem si restul care nu trecem prin facultatea de drept doar pentru a devenii recitatori de manuale( vorba lui Lebon )ci pentru a devenii adevarti juristi.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)