vineri, 21 septembrie 2018

Profesorul şi sălbaticii

Ca să înţelegeţi adevărata menire a referendumului trebuie să priviţi spre zonele în care fac ravagii teoriile şubrede ştiinţific, dar impuse cu forţa pe canale oculte. De exemplu, în minunata Suedie, un profesor universitar, Germund Hesslow pe numele său, este investigat pentru o infracţiune de-a dreptul groaznică: într-o conferinţă a afirmat că ”există diferențe determinate biologic între bărbați și femei, motiv pentru care genurile nu pot fi considerate niște «construcții sociale»".


Germund Hesslow are două doctorate, unul în neurofiziologie, iar celălalt în filosofie. Se pare că pregătirea sa nu l-a ajutat prea mult, iar acum, în urma declanşării investigaţiei de către mult prea scrufuloasa universitate la care preda, riscă să-şi piardă slujba. E o caracteristică a acestor societăţi aşa-zis democratice, în fapt nişte tiranii în care se manifestă strict tembelismul ideologic. Ai spus că genurile nu sunt „construcţii sociale”, adică ai contrazis ideologia statului suprem, marş afară din Universitate deoarece nu eşti capabil să speli suficient de eficient creierele bieţilor studenţi!

Pe la noi, cei care se manifestă vehement împotriva referendumului, bag mâna-n foc că n-ar ezita să-l înfiereze pe bietul profesor suedez care încearcă să opună logica şi cercetarea ştiinţifică acuzelor de „antifeminism” şi „transfobie”. Ce să spun, mai bine s-ar fi apucat să jefuiască la drumul mare sau să violeze minori. Ar fi scăpat mai ieftin şi, cu siguranţă, ar fi putut spera la clemenţa sistemului. Aşa însă, pedeapsa cred că va fi exemplară.

Acesta este statul suprem, în care marxismul cultural şi progresismul au ajuns să acţioneze la modul debilizant. Orice manifestare a normalităţii devine pasibilă de excludere a ta din rândul societăţii care, pe zi ce trece, se transformă într-o ficţiune iraţională. De-aceea trebuie mers şi votat DA. E o şansă pe care ne-o dăm, o frână pusă alunecării noastre în mocirla unei societăţi perfecte în exterior, dar extrem de murdare în esenţa sa.

4 comentarii:

  1. Marele francofon Cioloș afirmă că „toți oamenii se nasc liberi și egali în drepturi” dar zic eu, ghinion, doar din femei! Pot să și-o tragă doi masculi până crapă că mai mult de-o bășină fâsâită n-o să nască niciunul dintre ei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Meritocratia va fi solutia...

    Intr-o societate condusa de o plutocratie super bogata nu ai nevoie de oameni cu principii ci de indivizi maleabili manevrati prin retele sociale. Matale nenea din articol sunteti niste dinozauri pe cale de disparitie in spatiu public. Oamenii noi sunt cei care au astfel de idei minunate toate implantantate de propaganda mass media.

    Totul este sub atac sau supus ingineriilor sociale: sexul, familia, natiunea, ortodoxia, invatamantul. Partea misto e cand ti se spune nu conteaza cat de prosti sunt aia din politica, administratie sau cati analfabeti primesc anual diplome(vezi Oprea doctor docent), stai linistit ca economia merge bine oricum. Deci orice pozitie poate fi ocupata de oricine pentru ca lucrurile oricum merg bine.

    Primo pune pe masa un concept valabil dar modalitatea de evaluare este gresita pentru ca votantii vor fi tot oamenii de tip nou adica maleabili.

    Meritocratia nu poate fi aplicata ca o politica coercitiv cum a fost in trecut politica celor cu origini sanatoase. Ea trebuie sa fie acea linie directoare care sa ii favorizeze pe cei capabili sa iasa in fata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar si dupa modificarea constitutiei, tot nu va schimba nimic concret. Homosexualitatea este reala, existand de milenii. De cele mai multe ori nici macar nu este o alegere. Nimic nu va impiedica urmatoarele guverne ca prin lege sa se alinieze conceptul parteneriatului civil cu cel al familiei, din punct de vedere al drepturilor. Astfel ca va fi posibil ca un parteneriat civil sa aibe fix aceleasi drepturi legale ca si o familie traditionala. Sau sa se inventeze termenul de "familie netraditionala" care va avea aceleasi drepturi cu cea traditionala.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)