Hai să vă spun o șmecherie: alegerile au fost furate.Spuneți că știați? Că miroseați asta? Hmm, sună interesant. Înainte de a continua discuția aș vrea să fiu sigur că știți despre ce vorbesc. În fapt, vreau să vă fie extrem de clar că atunci când spun că „alegerile s-au furat” nu fac o discuție similară uneia de la bere, ci că există dovezi solide care ne conduc spre această concluzie. S-o luăm cu ușurelu'.
În primul rând, în ceea ce privește numărul de participanți, aveam indicii încă de anul trecut că se urmărește o falsificare grosolană a acestuia. Când a fost anunțată cifra de 18.8 milioane de votanți treaba a devenit logică. Poate că eu sunt subiectiv. Dacă vă gândiți că așa stă treaba, hai să vedem cum gândește Dan Șelaru, cu creierul lui de matematician:
„În 1992 eram 22,8 milioane, în 2002 eram 21,7, o scădere cu 0,11 milioane anual; în 2011 eram 20,1 milioane, o scădere de 0,16 milioane pe an. Au trecut 8 ani, suntem cu 1,3 milioane mai puțin, adică suntem în țară cam 18,8 milioane.
În aprilie s au plătit 3,56 de milioane de alocații, ne răman 15,3 milioane de cetățeni cu drept de vot.
La o prezenta de 50% înseamnă ca au venit la vot cam 7,6 milioane de cetățeni, nu 9 milioane cat reiese din listele electorale unde sunt trecuți 18,2 milioane de electori.
Dacă nu vă e limpede, tot Dan Șelaru vă mai dă una, tot cu cifre:Atâtea voturi au apărut din pălărie, 1,4 milioane.”
„Numărul de alegători de pe liste permanente:
1990 17,2 milioane
1992 16,4 milioane
1996 17,2 milioane
2000 17,7 milioane
2004 18,4 milioane
2008 18,5 milioane
2009 18,3 milioane
2012 18,4 milioane
2014 18,3 milioane
2016 18,4 milioane
2019 18,2 milioane
Să-mi explice si mie sociologii, pufoși sau nu, cum intre 1992 și 2004 a crescut numărul de electori cu 2 milioane în timp ce populația a scăzut cu în jur de 1,3 milioane. Chiar nu pricep
Cum nu pricep cum în înca 15 ani, deși populația a mai scăzut cu aproximativ 1,7 milioane, numărul de electori e relativ constant.
Aici e cheia și lacata rezultatelor de la alegeri din 2004 încoace.”
E limpede, cred, că avem de-a face cu o fraudă în ceea ce privește numărul de alegători. Cam cât de mare să fie frauda? Și asta se poate calcula. Întrucât avem suspiciunea rezonabilă că au apărut 1.4 milioane de voturi ale „ambasadelor”, putem calcula rezultatele reale ale PSD&ALDE ținând cont de faptul că în urne n-au fost introduse buletine ale acestor partide. Așadar, eliminând cei 1.4 milioane de intruși ne rezultă că PSD a avut un scor real de 27%, în timp ce ALDE de 5.04%. Asta fără ce-a fost scos de la unii și dat la alții. Că încă se mai practică și de-astea!
Poate că spuneți că avem de-a face cu simple presupoziții bazate doar pe calcule. Știu, afirmația e o aberație în sine. Dar s-o luăm de bună. Mai există alte dovezi? La greu. Una dintre ele este aceea că nu se închid cheile de control. Sunt vreo 3000 de secții de votare unde situația e ciudată rău de tot. În sensul că au intrat în secție un număr X de oameni și de votat au votat X+Y oameni. Unde Y poate însemna câteva mii de oameni. Acum înțelegeți cum de-a depășit UDMR pragul electoral? Și stați că nu-i doar asta! Într-un mod cu totul și cu totul ciudat, în momentul în care stătea să explodeze treaba cu imposibilitatea de validare a alegerilor, a izbucnit scandalul de la Valea Uzului. Ciudat, nu?
Dacă tot nu vă este clar că s-a furat porcește, ar trebui să mai dați un ochi pe pagina lui Ionuț Apahideanu unde, la vederea proceselor verbale pe care le scoate în evidență n-ai cum să nu-ți dai seama că situația e groasă. Groasă rău! Se vede negru pe alb cum s-au falsificat voturile și de ce nu se închid cheile acelea. Mai mult, confruntați cu „falșu-n acte”, ăia de BEC s-au apucat să șteargă de pe site secțiile cu probleme. Așadar, să rezolve problema din topor.
OK, cred că acum n-aveți niciun motiv să mai spuneți că nu s-a furat. Se vede din avion că s-a furat grosolan, la lumina zilei, fără nicio rușine. S-a furat pentru a scoate campioane partidele Plăvanului, s-a furat pentru a-i ridica pe nulii Ponta&băsescu, s-a furat pentru UdeMereu. E-n regulă, acum știm. Și ce facem? Stăm la o bere și ne lamentăm? Stăm să bârfim, să facem bancuri, să fluierăm a pustiu? Iar ne facem că plouă, iar facem mișto de necaz? Putem face și asta, dar o să rămânem cu ticăloșii ăștia pe cap. Iar ăștia au tupeu, nu ca mămăligile din PSD. Nici n-au trecut bine peste fraudă că ăia de la USR au depus un proiect pentru desființarea Secției Pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Iar Barna vorbește deschis despre introducerea unei legi pentru căsătoriile homosexuale. Dacă stați pasivi o să vă călărească la fel cum ne-au călărit staliniștii emanați de tancurile sovietice. Vreți să pățiți ce-ați pățit în anii 50?
Păi ce altceva am putea face? E simplu, se numește plângere penală. O poți face oriunde, chiar și la secția de poliție de lângă tine. Trebuie doar să știi câteva chestii simple:
- dacă ai participat la vot înregistrezi o plângere penală întrucât prin furtul votului ți s-a cauzat o vătămare; dacă n-ai participat la vot sau consideri că n-ai suferit o vătămare, poți face un denunț penal;
- trebuie să-ți treci datele de contact corecte pentru ca organul de cercetare să nu refuze începerea urmăririi penale pe motiv că nu te poate contacta;
- trebuie să descrii fapta, anume fraudă la vot în conformitate cu art. 387 Noul Cod Penal;
- trebuie să indici făptuitorul; poți să-i introduci pe toți cei pe care-i consideri vinovați(nu uitați STS) sau poți să soliciți organului de anchetă să găsească vinovații;
- mai trebuie să mai depui ceva mijloace de probă. E destul dacă imprimi câteva dintre imaginile proceselor verbale de pe pagina lui Ionut Apahideanu. De asemenea, nu uita să specifici că acelea nu sunt singurele probe și că situația este identică la peste 3000 secții de votare unde nu s-au închis cheile.
- semnezi și gata.
În cazul în care nu vrei să te expui, poți face același lucru trimițând o scrisoare recomandată anonimă. Cel puțin au obligația s-o înregistreze și să facă ceva cu ea. Probabil vă întrebați dacă are vreo miză treaba asta. Doar pare că te plângi despre abuzurile Securității brațului juridic al Securității. Fix așa e, dar numai în cazul în care se înregistrează câteva plângeri. Dacă se trezesc cu sute de mii sau milioane de plângeri situația devine groasă și trebuie cineva să miște treburile. În fapt de asta le e frică, de o coalizare a oamenilor. În fața unui asemenea asalt, vă spun sigur că nici dracu nu-și mai pune curul la bătaie.
Poate că ar trebui să ne mișcăm puțin pentru a face treburile să se miște. Am stat prea imobili, prea ne-am lamentat pe net sau la o bere. Hai să mișcăm împreună lucrurile. Nu-i greu! E vorba doar de o coală de hârtie și-un pix. Atât!
1. "Dacă stați pasivi o să vă călărească la fel cum ne-au călărit staliniștii emanați de tancurile sovietice. Vreți să pățiți ce-ați pățit în anii 50?"
RăspundețiȘtergereCe rost are sa te pui cu institutiile si reprezentantii unui popor de idioti care doreste sa se autodistruga? Asta este o lupta pierduta din start. Uita-te cine vinde resursele, padurile, terernurile agricole, etc, cine sunt aia care ii voteaza pe cei ce vand si cati dintre ei se revolta. Exact nerevoltatii aia care ii voteaza si sustin pe cei ce ii fura si-o vor lua din nou in dinti, tot ca in anii '50. Fostul "proletariat" actual "precariat" voteaza, sustine si nici acum nu se revolta impotriva aceleiasi nomenclaturi comuniste si securistice care si-a pasat functiile din bunic in tata si din tata in fiu. De exemplu uitati-va sa vedeti cine este tatal lui Petre Roman si cu ce s-a ocupat acest individ. Credeti ca este o intamplare ca Petre Roman a ajuns prim ministru in Romania. Uitati-va sa vedeti cine este bunica lui Bogdan Olteanu si cu ce se ocupa ea. Credeti ca este o intamplare ca nepotul Bogdan Olteanu a fost numit, pentru simplul motiv ca exista, in functia de viceguvernator BNR? O putem tine asa pana maine, dar cred ca s-a inteles ideea.
Vedeti voi pe cineva revoltat pentru distrugerea economiei, pentru vanzarea si defrisarea padurilior inclusiv a celor virgine si a celor din parcuri nationale si arii protejate, vedeti voi pe cineva deranjat de instituriile ce conduc Romania de astazi care sunt exact aceleasi cu cele din perioada comunista, vedeti voi pe cineva deranjat de indivizii ce misuna prin aceste institutii care sunt fii si nepotii comunistilor de ieri plus o mare gloata de analfabeti autohtoni pusi pe gainarii si furaciuni? S-au marit pensii din pix, s-au marit salarii la bugetari din pix, s-au dat privilegii la nomenclaturisti din pix, s-au dat pomeni si gratuitati la prostime din pix. NU SE REVOLTA NIMENI CA NU ARE DE CE!
Sunt multe alte tari in care se poate trai mult mai bine decat in Romania sau in care se poate castiga un trai mai mult decat decent cu mai putin efort decat in Romania. Una dintre aceste tari este Turcia lui Erdogan de astazi care pur si simplu este paradis pe langa Romania la multe capitole: infrastructura, coruptie, afaceri si mediu de afaceri, (preturi) imobiliare, sistem medical, sistem educational, ecologie si mediu, etc. Am dat Turcia ca exemplu pentru ca o gramada de tampiti, cand vine vorba de metehnele, coruptia, prostia crunta si nereusitele romanilor, bat campii cu "spiritul balcanic" si cu "influenta turceasca": bacșiș, peșcheș, interesul poarta fesul, etc. Numai ca treburile nu stau chiar asa. Sunt tari Balcanice mai putin corupte si cu un nivel de trai mai mare decat Romania, iar Turcia este in mod clar muuult peste Romania. Mergeti sa va convingeti singuri. Nu ca turisti, ca afaceristi. Daca sunteti in stare de asa ceva. Daca nu... atunci asteptati "ignatul".
FOarte bune precizarile si mai ales partea despre Turcia. Asa este!
ȘtergereMa uitam pe niste iutuburi unde rusii iesiti la pensie si care nu se pot descurca cu pensiile de cacao date de Putin dau buzna in Turcia. Vind totul in Rusia, de pe unde or fi ei acolo si se muta la turci pe linga coasta de sud mai ales la Mediterana nu la marea Neagra, si surpriza mare. Din banii de pensie de mizerie din rusia se descurca de minune in Turcia!
BRAVO LOR!...la o adica si eu o tai incolo, desi limba este imposibila dar ceva ceva pasareste in timp se invata!
RăspundețiȘtergereLa alegerile recente s-a putut frauda informatic in cel putin doua moduri:
A) pe liste suplimentare
Exista un fisier cu toate CNP-urile alegatorilor inscrisi in liste
La prezentarea alegatorului se cauta CNP-ul in fisier
Daca a votat , apare mentiunea ca a votat
Daca nu a votat si este identificat pentru sectia unde s-a prezentat , este plasat in fisier un indicator ca a votat
Daca nu a votat si nu este identificat in sectia unde s-a prezentat, se trece pe Lista Suplimentara. Dupa trecerea pe lista suplimentara alegatorul isi exercita dreptul de vot.
La nivel de tableta se inregistreaza un CNP ca a votat si SE RETIN datele persoanei care a votat pe lista suplimentara dar, indicatorul de VOTAT din fisierul principal este pus pe NEVOTAT !
La sfarsitul votarii operatorul obtine listele de control cu cei care au fost inscrisi, cati au votat, etc. Poate obtine si listele celor de pe lista suplimentara. Se valideaza procesele verbale, etc,etc…
Nici un alegator cinstit nu va incerca sa voteze pe doua sau mai multe liste suplimentare pentru ca se gandeste va va fi depistat. Daca o facea avea o mare surpriza : nu era descoperit ! Pe logica asta persoane specializate din diferite entitati au votat pe mai multe liste suplimentare in multe sectii de votare !!!
B) Pe buletine/carti de identitate multiple
Sunt ferm convins ca exista persoane din anumite structuri care au mai multe carti de identitate pe adrese reale, distincte in mai multe localitati.
Sunt inscrisi in listele de alegatori, voteaza normal de mai multe ori, O pot face si pe liste suplimentare dupa modul A !!
Daca la nivelul judetelor exista persoane care sa voteze multiplu dupa oricare din moduri sau pe amandoua modurile vor fi aduse in sprijinul cui trebuie un numar insemnat de voturi.
Observatie. Votul electronic ascunde o mare problema: cine garanteaza ca optiunea de vot luata si introdusa inainte de tasta Enter se va duce in fisierul cu voturi cu valoarea aleasa ?
Daca se va dori ‘vederea’ a ceea ce ai votat, sistemul iti ‘va putea arata’ optiunea, nu si valoarea introdusa unde trebuie!
Intrebare: de ce tac PSD si mai ales ALDE???
RăspundețiȘtergereCum se poate depune un amendament in privinta desfasurarii alegerilor, este necesar ca cei ce voteaza pe liste suplimentare sa fie introdusi in acelasi fisier unde se tine evidenta ca a votat sau nu, tehnologia permite fara nici o problema asta de vreme ce acum in fiecare sectie de votare a existat un calculator care sa faca verificarea initiala. O sa spuneti solutiala este banala dar la fel de evident nu se doreste implementarea ei, dar totusi cum o putem cere democratic?
RăspundețiȘtergereSunt undeva date publice cate voturi s-au inregistrat pe listele suplimentare?
"Democratia a devenit o arma a intereselor financiare. Massmedia e folosita pentru a crea iluzia ca exista consimtamint din partea celor guvernati. Presa e, in zilele noastre, o armata inzestrata atent cu tot armamentul de care are nevoie, jurnalistii fiind ofiterii acesteia, iar cititorii soldatii ei. Cititorul nici nu stie, nici nu trebuie sa stie scopurile in care e folosit si nici rolul pe care urmeaza sa il joace. A trai intr-o democratie e adesea acelasi lucru cu a trai sub o plutocratie sau sub o guvernare a elitelor bogate." -- Oswald Spengler.
RăspundețiȘtergereIsteria cu care agentii din massmedia ai sistemului someaza romanii sa iasa la vot, folosindu-se mai ales de scaremongering (cultivarea fricilor, a spaimelor), are ca scop, asa cum zice Spengler, sa creeze "iluzia ca exista consimtamint din partea celor guvernati". Sau, altfel spus, sa justifice legitimitatea presedintilor, parlamentelor si guvernelor. Imaginati-va o prezenta la vot de 5-10% (securistii si restul profitorilor sistemului), cu peste 90% din populatie stind OSTENTATIV acasa si refuzind sa participe la circul electoral!
Nu are absolut nici un rost sa votezi. Si nici sa intri in politica inscriindu-te in partide fiindca, oricum, nu vei putea schimba nimic. Uitati-va la cei 600++ parlamentari romani! Majoritatea nu misca in front. Tocmai d'aia sint multi fiindca, fiind atitia, puterea fiecaruia e minuscula si majoritatea se vor multumi cu banii si avantajele, fara sa riste sa faca pipi contra serviciilor.
Cum ar fi sa ai un parlament monocameral cu doi deputati pe judet, pe care toata lumea ii stie si care au ajuns acolo votati pe bune, ca sa faca si sa dreaga ce au promis? Vise, taica!
Daca nu are rost sa votezi si nici sa intri in politica, ce-i de facut?
Va spun sincer ca m-a induiosat credinta autorului articolului de mai sus ca niste plingeri penale la stapinire v-ar putea scuti sa mai "să pățiți ce-ați pățit în anii 50". Ar fi ris Tisminetki, Nikolski, Pauker si ceilalti si cu curu' de niste astfel de plingeri. Vor ride la fel urmasii lor de azi daca incep romanii sa le trimita jalbe. Ceausescu nu a fost dat jos cu jalbe, ci printr-o lovitura de stat. Nu te descotorosesti de dictaturi facind cereri, plingeri penale sau apelind la bunul simt al guvernantilor si serviciilor. Pinochet nu a negociat cu bolsevicul Allende.
Nu sint decit doua lucruri de facut ca sa salvati tara si poporul:
1. Sa deveniti miliardari si sa va folositi de trustul de presa personal in scopuri nobile, patriotice.
SAU
2. Sa intrati in servicii cit mai multi patrioti ROMANI, sa comunicati in secret intre voi si, in timp, sa le luati in stapinire si sa incepeti sa extirpati tumorile una cite una. Fiindca ACOLO, in servicii, e (cam) toata puterea. Restul sint marionete si figuranti.
Alta intrebare: de ce nu au facut PSD/ALDE numaratoarea paralela a voturilor, asa cum se obisnuia???
RăspundețiȘtergereCodrin Stefanescu: „Nu am mai făcut numărătoare paralelă din cauza discuțiilor care au apărut în partid după rezultatul care ne-a șocat pe toți." Asta era un motiv in plus sa faceti imediat numaratoarea, mai baieti!!!
Se pare ca unii oameni nu sunt in stare sa uneasca doua puncte cu o linie si nici suficient de inteligenti sa priceapa niste lucruri absolut banale nici macar daca le desenezi. Se mira si se tot mira si... doesn't ring a bell. Nici macar acum.
RăspundețiȘtergerehttps://www.gazetaromaneasca.com/comentarii/statistici-toxice-mai-sunt-22-milioane-de-romani-tara-minciuna-oficiala/
https://www.gazetaromaneasca.com/comentarii/frauda-electorala-daca-nu-se-va-lamuri-aceasta-acuzatie-alegerile-prezidentiale-vor-avea-ca-rezultat-un-presedinte-nelegitim/
Poftiti la vot! Sigur va iesi cine vreti voi. Presupunand prin absurd ca ati reusit sa bateti "piramida inversata" pe care sta Romania, sau ca faceti parte din segmentul majoritar. Daca nu, neaparat depuneti plangere la politie. Si lucrurile se vor rezolva ca prin minune. hahaha!