duminică, 14 iulie 2019

Pastila albastră

Barna a promis să dea pastila albastră din Matrix întregului bobor. Pastilă albastră, așadar, aia care te face să fii fericit în timp ce sistemul își bate joc de tine, aia de te face să-ți iubești călăul și să-ți urăști eliberatorul. E sincer, fix asta promite. De ce-o face? Pentru că are un public imens dependent de pastile albastre, un public imens având ca principală preocupare linsul clanțelor stăpânilor, un public imens care trăiește din drogul iluzoriu al mai binelui venit de la niște binefăcători al căror unic scop în viață e acela de a face bine.


În ciuda faptului că-i o prostie, în ciuda evidenței că nu există prânz gratis, masa ineptă manipulată de Barna halește pastila albastră cu stoicism. Toți membrii acestei mase au devenit dependenți de minciună într-un asemenea hal încât, atunci când vreunul te simte cu adevărul prin apropiere, începe să mârâie precum un câine turbat. Și ca el, întreaga masă de imbecili mârâie și latră în disperare textul mincinos cântat de „tătuca supremul”, indiferent cine-ar fi acela.

Foarte puțini dintre cei care ajung într-o asemenea stare sunt capabili să facă pasul înapoi, să privească adevărul și viața așa cum sunt ele, să-și reevalueze poziția și să înțeleagă cu adevărat ce mult rău le-a făcut minciuna. Extrem de puțini sunt cei care au prin fundul conștiinței acea brumă de sinceritate care să-i îndemne să se uite în oglindă. E un număr infim. Minciuna e mult mai comodă.

Iar pentru ca vestea să fie și mai rea, trebuie să vă spun că această prostire în masă e extrem de contagioasă. Poate că e cea mai contagioasă boală de pe planetă. Germenii săi sunt peste tot, în fiecare ziar pe care-l deschizi, în fiecare știre pe care-o răsfoiești, pe fiecare ecran pe care-l pornești sau care-ți este pornit în față. A te menține normal într-o asemenea lume e chiar mai greu decât a ieși de sub influența nefastă a minciunii „pastilei albastre”.

De-aceea, mulți dintre cei care au reveniri și revelații referitoare la minciuna în care trăiesc, de multe ori o sfârșesc într-o minciună și mai mare, ochii le redevin injectați, iar instinctele primare își fac din nou de cap în conștiința lor. Îi cunoașteți, îi vedeți zilnic și vă e teamă de ei.

Nu cred că Barna a făcut o gafă, nu cred că a „întrors-o din condei” pentru a i se potrivi. Cred că știa exact ce spune, anume adevărul care apoi te face rob pe vecie. El știe că dă „pastila albastră”, e conștient că în Matrix „pastila roșie” e cea a adevărului. O face pe față, așa cum s-au făcut toate furtișagurile în țara asta. „Ca să n-avem vorbe la proces”, vorba unui personaj mai celebru decât mine. Pe față s-au privatizat pe un leu întreprinderile așa-zis energofage, fără viitor economic. Pe față și pe un leu s-a făcut totul! Pe față România a luat cel mai mare împrumut din istoria ei pentru a susține băncile străine și private. Pe față se dau sute de milioane lunar fiecărui ticălos care-a servit sau servește sistemul. Pe față suntem furați zi de zi.

Nu vă faceți iluzii! A spune că Barna a făcut o eroare înseamnă a-l absolvi de ticăloșia care-i este esență. Dacă asta a fost o greșeală înseamnă că toată politica lui e doar o nevinovată greșeală, o eroare de calcul. Nu, dragii mei, tot ceea ce face gașca aia ieșită din cazarmă e o imensă ticăloșie care se face pe față. Fiecare e conștient că e ticălos, dar se îmbată cu gândul că, dacă ticăloșia va reuși, se va înfrupta pe săturate din carnea încă pulsând a victimelor, adică a masei inepte de consumatori dependenți de „pastila albastră”. Fiecare dintre ei e un șacal din haită. Știe că va omorî animalele încolțite, știe că va face o crimă, dar acea crimă îi asigură supraviețuirea. Lui, găștii lui și dresorilor găștii.

Asta-i „pastila roșie” a acestei dimineți. Dacă înțelegeți, e bine. Dacă vă deranjează, nu vă obosiți să mă înjurați. Pastile albastre se găsesc peste tot. Luați una și garantez că vă veți liniști. Pe vecie!

7 comentarii:

  1. NU va e frica ? Lupta se ascute tot mai tare in Europa si in lume.

    RăspundețiȘtergere
  2. "trebuie să vă spun că această prostire în masă e extrem de contagioasă. Poate că e cea mai contagioasă boală de pe planetă. Germenii săi sunt peste tot, în fiecare ziar pe care-l deschizi, în fiecare știre pe care-o răsfoiești, pe fiecare ecran pe care-l pornești sau care-ți este pornit în față."

    Hoaxed:
    https://thepiratebay3.org/index.php?q=Hoaxed

    "Fiecare dintre ei e un șacal din haită. Știe că va omorî animalele încolțite, știe că va face o crimă, dar acea crimă îi asigură supraviețuirea. Lui, găștii lui și dresorilor găștii. Asta-i „pastila roșie” a acestei dimineți. Dacă înțelegeți, e bine. Dacă vă deranjează, nu vă obosiți să mă înjurați. Pastile albastre se găsesc peste tot. Luați una și garantez că vă veți liniști. Pe vecie!"

    Salvarea este doar individuala nu de grup.
    Sa lasam Mama Natura sa faca ceea ce stie ea sa faca mai bine: SELECTIE! Nu trebuie sa supravietuim toti. Pentru a supravietui iti trebuie inteligenta, dar majoritatea oamenilor au IQ-ul cat numarul de la pantof. Functioneaza pe baza de nevoi primare si reactioneaza pe baza de emotii nu pe baza de logica si ratiune. Marxismul, fie ca vorbim despre dictatura comunista, fie ca vorbim despre "democratia" socialista si religiile monoteiste sunt niste anomalii care au facut ca numarul prostilor si ineptilor sa creasca in mod nejustificat si sa supravietuiasca pe munca si pe spatele altora.
    Acum, in mileniul trei dispar si unii si altii in mod natural. Sunt atat de prosti incat isi vor da din nou in cap unii altora si isi vor distruge viitotul lor si mai ales viitorul copiilor lor pana la disparitie. Iar asta este un lucru BUN!
    Nu poti sa mergi la infinit cu idiotenii de genul "fiecare dupa puteri, fiecaruia dupa nevoi" jefuindu-i pe cei mai productivi ca sa recompensezi putorile care te voteaza sau sa comiti furturi, plagiate si atrocitati in numele soarelui de pe cer pe care il numesti "Dumnezeu din Imparatia Cerurilor".
    Mars in groapa de gunoi a istoriei!
    Acolo iti este locul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Selectia se intampla si cand furi, plagiezi, corupi, delapidezi, tradezi, dai in cap. Daca nu ai fost prins ai trecut testul.

      Selectia naturala functioneaza doar in natura.... la oameni duce spre zonele subumane. E adevarat ca si egalitarismul si promovarea celor slabi / defecti sau care nu se potrivesc cu pozitiile care le ocupa duce la aberatii dar corectiile nu inseamna intoarcerea la selectia naturala.

      Ștergere
    2. https://stiinta-mister.ro/presedintele-academiei-romane-despre-situatia-natiunii-romane-popoarele-care-nu-sunt-bine-conduse-pier-incet/

      Ștergere
    3. Tu, care crezi că te salvezi individual, nu te-ai fi născut dacă cea care te-a purtat in pantece ar fi primit un îndemn similar: "salvarea e individuală, nu căutați soluții oferite grupurilor, descurcati-va singura dacă va ține IQ-ul."
      Ai beneficiat de protecția altora, soldați etc., miliție că să nu fii ucis la fiecare 2 pași.
      Ai învățat pe spinarea altora, care n-au dormit și s-au instruit nu sa se învețe doar pe sine, ci pe mai multi, chiar și pe tine, viitorul om de succes care a decis că el și tot ce a agonisit e rezultatul EXCLUSIV al propriului sau efort.
      Dacă ăsta e rezultatul gestului tau fericit de a-ti lua viața în maini, ești mare, intr-adevar ai reușit s-o iei în mana.
      Acum ai autonomie, politie proprie, armata proprie? Poate ai o nenorocita de paza personala, dar când alții vor descăleca in tara asta a noastra, îți va zbura totul de sub picioare, vei constata care e valoarea ta fara ceilalti: Zero absolut.
      Apropos, crezi că te așteaptă altă destinatie decât acea groapă de gunoi a istoriei?

      Ștergere
  3. Oamenii ne spun pe fata ca drepturile omului si proprietatea is cam inutile...
    https://www.stiripesurse.ro/drepturile-omului-sunt-un-lux-varianta-2019-presedintele-iccj-socheaza-cu-o-declaratie-despre-cedo-video_1337157.html

    Proprietatea este dovada directa a coruptiei
    Iar drepturile sunt o bariera in calea anticoruptiei. Deci daca e coruptie e pentru ca anticoruptia nu functioneaza pentru ca exista barierele care sunt drepturi care daca scapam de ele... va fi bine!

    Deci pilula albastra oricum e mult mai abstracta decat proprietatea si drepturile

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va obositi cu individul scapat de pe blogul capitalism pe piine! Nu stie si nu poate intelege despre ce este vorba in aceasta perioada de timp, dar va afla pe pielea lui individuala, cind va observa ca renumitul iq personal, de care face mare parada, nu-i va ajunge sa-l salveze de la absolut nimic, deoarece, daca pina acum nu l-a ajutat sa vada ca s-a depasit perioada cu marxism, socialism, capitalism, bani si alte prostii pe post de momeala, nu-l va putea salva de la absolut nimic dintre cele care vor veni, cu siguranta, in urmatorii 5-10 ani. Nu va fi vorba despre o selectie naturala, ci de una specifica unei anumite puteri, care se bazeaza pe alte criterii, unele putin intelese de marea masa, asa cum se poate vedea, aproape fara efort, de catre cei care vor, deoarece le fac pe toate si chiar le spun, zi de zi, in plina lumina naturala si artificiala, probabil, pt ca-i amuza faptul ca mai nimeni nu-i poate intelege. Clar, salvarea este individuala in masura in care fiecare albina isi face propia miere si furnica propiul musuroi, de folosinta strict individuala. :)
    Articol f bun, dar sint putini cei care vor vrea sa accepte ca aceasta este situatia in care ne aflam si care nu avea cum sa fie altfel, datorita celor intimplate, in special, in perioada 50-70. O foarte mare parte dintre romani nu pot pricepe ca intre anii 70 si 2019 nu mai exista elemente comune.
    Ei n-au fost in stare sa vada ca renumitul pact a fost semnat de 5 alogeni: ponta, tomac, orban, ciolos si werner. Precis astia le vor “binele”! Altfel au aruncat in inchisoare pe singurul roman care conducea un partid! N-au stiut, saracii, tot asa cum n-au observat ca tara este condusa de o gasca din Transilvania, al carui unic scop este distrugerea statului roman.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)