marți, 24 septembrie 2019

Poporul nostru şi statul altora

O să vă spun un lucru care mă ruşinează, dar pe care trebuie să-l spun. În cazul în care ar fi reuşit să strângă semnăturile necesare candidaturii, eu n-aş fi votat cu Liviu Pleşoianu. Aş fi făcut acelaşi lucru pe care îl voi face, adică să stau acasă pentru a nu mai lua încă odată ţeapa unei curse în care candidează doar iepuri ai unei puteri ticăloase din umbră.


Presupunând că ar fi reuşit să strângă semnăturile, nu l-aş fi votat pe Pleşoianu deoarece ştiu că în acea cursă îi este interzis să se înscrie oricărui om care n-a făcut pactul cu diavolul. Nereuşind să se înscrie, Pleşoianu a demonstrat că nu e pătat. Ştiu, sună paradoxal şi mulţi îmi vor arăta obrazul întrebându-mă: „Cum naiba să mai mişcăm ceva în condiţiile în care există atât de multă suspiciune? Dacă omul acesta, care se dovedeşte curat, ar fi strâns semnăturile, o mare parte din prezumtivul lui electorat nu l-ar fi votat din pricina suspiciunilor.”

Este perfect adevărat şi în continuare consider că Pleşoianu n-ar fi reuşit să strângă numărul de semnături fără să facă pactul cu diavolul. Aşa sunt făcute lucrurile. Poate vă întrebaţi cu ce s-a ales din toată aventura în care-a intrat. Mie mi-e foarte clar: cariera sa politică e terminată. După tot scandalul pe care l-a provocat prin anunţul participării sale la preşedinţie, după toate atacurile la Veorica şi la statul de drepţi, următoarele alegeri nu-i vor mai oferi lui Pleşoianu niciun loc pe vreo listă. Ar exista, într-adevăr, posibilitatea candidaturii independente, dar şi acolo treburile se tranşează simplu şi rudimentar, prin trecerea „democratică” a voturilor către granguri. Vi se pare nedrept? Aşa e, dar, din nefericire, e destinul celor care vor să rămână nepătaţi în politică.

Mi-e cât se poate de clar acum că Pleşoianu n-a făcut pactul cu diavolul. Dacă m-aş întâlni cu el pe stradă i-aş întinde mâna fără nicio teamă. Ratarea sa politică e dovada c-a fost curat, că, în ciuda speculaţiilor unora ca mine, a încercat marea cu degetul. El face parte dintr-o categorie restrânsă de idealişti care nu de azi-de ieri încearcă o strategie similară. E categoria celor care, indiferent de regim, sunt fie aruncaţi ca o măsea stricată, fie, în cazurile extreme, lichidaţi. Este, dacă vreţi, categoria românilor care caută să-şi ia soarta în mâini şi cărora le este interzis acest lucru.

Realitatea ţării e cea pe care-o vedem, în care „Suge-o, Ramona”, candidata-platitudine, defilează liber în cursa respectivă, venită aşa, ca o floricică, de nicăieri. Realitatea e cea în care un Cumpănaşu, căţărat pe cadavrul unei copile, se înscrie şi el în cursă cu semnăturile frumos ambalate. Asta în condiţiile în care, în ciuda mediatizării excesive, pe el nu-l cunoaşte nici măcar pisica de la blocul în care locuieşte. Cât de frumos sună asta: candidatul anti-miliţieni are sediul ONG-ului dat de Ministerul de Interne, umblă într-o maşină a Ministerului de Interne şi e păzit de Jandarmerie, unitate subordonată Ministerului de Interne. Vedeţi cum şi de unde apare el, candidatul anti-sistem?

Pleşoianu e mai mult decât un act ratat. E un simptom al acestei ţări. E dovada vie a faptului că statul român n-are absolut nimic de-a face cu poporul român. Cu toate că afirmaţia este şocantă pentru unii, poate că ar trebui să înţelegem că eroarea, viermuiala, e la baza construcţiei. Fundaţia statului nostru a fost croită intenţionat greşit şi aceasta deoarece el niciodată nu a fost definit ca un stat al românilor, ci ca un stat oarecare. De-aceea nu se poate construi nimic. Toată fundaţia construcţiei noastre statale e proiectată intenţionat greşit. De-aceea tot ce s-a ridicat ulterior a fost, de asemenea, fals. Nimic n-a fost gândit de români, ci de cei care au făcut un stat aici pentru a avea aici un pion geopolitic.

Aşa cum s-a văzut de-a lungul timpului, permanent am fost împinşi în faţă pe tabla de şah a istoriei. Ticăloşii care au definit România aşa cum a fost ea, au avut grijă încă de la fondare să creeze un stat vasal, o colonie care să fie folosită doar ca monedă de schimb. De-aceea toate patriotismele „părinţilor” acestei ţări sunt doar vorbe sforăitoare, nedublate de nicio faptă. De-aceea adevăraţii eroi au fost fie uitaţi, fie şterşi. Există un singur adevăr pe care trebuie să-l înţelegem din toată aventura prin care-a trecut ţara noastră: întotdeauna statul român a fost duşmanul poporului român din cauză că, încă de la început, a fost gândit ca o formă de cenzurare a poporului român. Iată motivul pentru care, în starea de fapt de acum, românii nu au nicio şansă.

Dacă aveţi sentimentul că sunteţi străini în propria ţară, aceasta se întâmplă tocmai din cauza fenomenului pe care vi l-am dezvăluit: ţara în care trăiţi nu e a voastră. De-aceea, în lupta politică, niciun român nevândut nu are nicio şansă. Decât să vă ataşaţi de una dintre lichelele sistemului actual, mai bine v-aţi gândi serios la o variantă de dărâmare a actualului stat anti-românesc pentru a-l înlocui cu un adevărat stat al românilor. Până când nu vom avea determinarea de a face această mişcare radicală, nu vom termina cu lichelele din viaţa politică şi nu vom reuşi să deparazităm ţara.

14 comentarii:

  1. Daca s-ar merge pe varianta revoltei, si s-ar gasi destui cu ce le trebuie care s-o si faca, ar fi parazitata si deturnata dupa scenariul clasic: 1000 de insi se strang sa strige "Libertate!" si langa ei 10.000 de securisti apar si ii "sprijina" detaliind "Libertate NU ne trebuie!", sau te lasa pana aparent inlaturi clica de lipitori, apoi apare ca "emanare naturala" o noua clica care multumeste rudelor celor decedati pentru efortul depus pentru instaurarea "binelui" si gata. S-ar mai sopti o vreme cum ca si "revolutia asta a fost furata" si gata. Asta in varianta "soft" de interventie a sistemului.

    Daca sistemul merge pe varianta "medium", cum e acum, abuzuri la vedere, minciuna pe fatza, ignorare fatisa a romanilor, rescriere fara rusine a adevarului calcat in picioare zilnic, tot nimic nu obtinem, decat o extinctie controlata.

    Nu vreau sa ma gandesc la varianta "hard" (pana la urma scenariul e global, ar vrea sa se scape nu doar de romani, ci de toti care cred ca ar fi altceva decat sclavi. O rachetica, doua-trei, urmate instantaneu de 30-40 de replici automate, 1-2 ani de buncaras subteran pana devine respirabil sus si s-au mai dus prostii, si o lume noua renaste la suprema sclavie si decadere).

    Din oala cu rahat nu ai scapare, nu poti schimba compozitia cand marii derbedei mondiali, care au masluit pana si ideea de dreptate, care iti trag una si apoi iti arata filmarea cum ca "uite, m-ai lovit, ia de-aici acum!!" stau cu bata nu doar langa granite ci in fiecare punct de control al statului, direct sau prin interpusi. Cand cancerul a pus stapanire pe fiecare centru vital al organismului, lupta cu cancerul nu poate decat distruge totul.
    Mai poti trai cat si cum ti se da voie, sau sa alegi sa mori odata cu ei cu tot. Insa noi fiind putini, vom muri doar noi. Ei vor repopula zona finalmente defrisata si "libera".

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce spune jurnalistul Iulian Capsali

    https://gandeste.org/general/iulian-capsali-esecul-lui-liviu-plesoianu-este-o-lectie-pentru-toata-lumea/96392

    Ce spune avocatul Dan Chitic

    https://www.dcnews.ro/prezidentiale-2019-dan-chitic-s-a-retras-pentru-plesoianu-el-a-refuzat-mana-intinsa-ii-pusesem-doua-conditii_692468.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Statul român în 1978:
    https://ceausescunicolae.files.wordpress.com/2010/02/ceausescuelisabeta6fara.jpg?w=600&h=463

    RăspundețiȘtergere
  4. de asta am senzatia in ultimii 30 de ani ca pe oricine as vota tot un drac este??

    RăspundețiȘtergere
  5. Încerc să mă abonez în vederea notificării când apar postări noi. Fără succes.Există vreo posibilitate de a face acest lucru via Facebook ("See first" etc.?)
    Sau altă variantă? Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Statul român în 2019:
    https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2019/08/21/5d5c61c6892c0bb0c6beb7dc/646x404.jpg

    RăspundețiȘtergere
  7. În privința „pactului cu diavolul”, nu ar trebui să ne referim la el doar metaforic. Din momentul în care faci un compromis numai pentru ca ție și celor puțini ai tăi să vă fie bine și fără să-ți pese de răul pe care-l provoci celorlalți foarte mulți, pactul cu diavolul devine ceva real, ceva concret. Problema acestui pact este însă una foarte veche iar acei care nu au vrut să-l facă au știut că există o singură alternativă: compromisul sau sacrificiul. Istoria nu e săracă în exemple, cel mai puternic fiind însuși Iisus Hristos. Pe de altă parte, este și logic: când vrei să faci bine altora, înseamnă să dai ceva de la tine: timp, energie, cămașa de pe tine sau... chiar viața dar să nu ceri și să nu primești nimic în schimb! Știu, pare dus la extrem dar, atunci când ne raportam la o națiune, un lider patriot, corect și altuist, adică un om drept, ar veni la putere cu acest principiu în minte...

    Din punctul ăsta de vedere, suntem cumva în situația lui Lot și a celor cinci drepți pentru care îi cerea lui Dumnezeu să ierte Sodoma și Gomora: putem găsi cinci drepți printre conducătorii României din ultimii 30 de ani? Dacă răspunsul e „da”, să mi-i spuneți și mie, vă rog! Dacă răspunsul este cumva „nu”, de ce mai avem pretenții?

    Poate că, mai degrabă, Dumnezeu l-a ferit pe Pleșoianu de corvoada pe care ar fi luat-o pe umerii lui și pe care poate că în acest moment nu ar fi putut-o duce, cazând la un momend dat în compromis din cauza presiunilor uriașe, cine știe cu ce consecințe pentru noi toți. Poate că Dumnezeu nu a vrut să-l piardă, tocmai pentru că l-a văzut că nu vrea un pact cu diavolul, pact pe care altfel probabil ar fi trebuit să-l facă oricum mai tărziu...

    Un paradox real și cât se poate de trist al zilelor noastre: primirea accesului la butoanele „de bine” ale conducerii unei țări înseamnă totodată un certificat de „rău” pentru cel care beneficiază de acest acces. Este în totală rezonanță însă cu pervetirea acestei lumi în care omul a devenit „resursă umană”, minoritatea decide pentru majoritate iar pe peretele de la răsărit punem postere nud în locul icoanelor. Dacă îmi doresc ceva este să nu lase Dumnezeu să treacă atât de mult timp încât paradoxul să ajungă să ni se pară normalitate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai sa incepem cu inceputul ,de ce oare nu are rost cine este presedinte,prim ministru, partid la guvernare..samd?

    http://www.legex.ro/Legea-28-1991-1935.aspx

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu v-am înțeles.
    Nodul gordian se taie în mizeria realității, nu se emulează cuantic pentru a-l descîlci virtual.
    Pentru asta unii trebuie să tacă, să facă și să se roage să li se dea norocul de a reuși.
    Rămîne oricum valabilă problemița cu bătrîna care, poate, nu vrea să traverseze strada.
    Cum cred că gîndim prea mult și tot prea multe sunt Ferrariurile care nu poposesc sistematic în copac, beizadea după beizadea. Dacă am tăiat toți copacii...

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnul Dan Diaconu, despre ce pact este vorba? În ce constă acest pact?

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine este poporul nostru?! Ceva trecut de la stadiul de mamaliga la cel de piftie.

    https://www.gsp.ro/sporturi/rugby/derapaj-xenofob-de-o-gravitate-extrema-in-rugby-ul-romanesc-un-jucator-roman-e-acuzat-de-rasism-si-bullying-dupa-ce-l-a-umilit-pe-un-fijian-maimuta-imputita-si-puturoasa-578645.html


    https://www.activenews.ro/externe/Suedia-Un-rapper-emigrant-din-Nigeria-indeamna-negrii-sa-impuste-sa-inrobeasca-si-sa-ucida-oameni-albi-157974


    Neo marxistii extremisti globalisti, care-i sustin pe invadatori prin actiuni teroriste indreptate impotriva romanilor, vor fi si ei la rindul lor victime ale acestora si o spun deschis! Sa creada ei ca astia vor face exceptii!

    https://redice.tv/news/sweden-nobody-helped-woman-raped-by-20-muslim-migrants

    RăspundețiȘtergere
  12. Recomandam un sir de interviuri video fabuloase de pe KenFM (lb. germana) blog https://kenfm.de/ : Despre jurnalism sau propaganda https://www.youtube.com/watch?v=9_-R1MwF2HI Deep State https://www.youtube.com/watch?v=-4n6J6q4G5A Cine este Puterea https://www.youtube.com/watch?v=uHhd-eNIITI , Gandirea libera nedorita in lumea academica https://www.youtube.com/watch?v=B3qKrf459f8 etc - pozitiile 1-15 pe youtube si alte interviuri cu personalitati de varf intelectuale despre secretele puterii ascunse Asemenea fantasticele Conferintele Lucien Cerise (fr.) youtube despre inginerie sociala si manipulare in razboiul hibrid actual din Europa si inteviurile in franceza de pe canalul Thinkerview youtube.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea inteleg germana romanii, nici aia care stau in Germania! Chiar daca stiu, Ken este prea greu pt ei! A vorbit despre toate, de ani de zile, iar genul de jurnalism pe care-l face nici nu exista la noi. Si daca vrei sa-i spui unui roman despre ce stii de la astfel de emisiuni, nu vrea sa auda, ba se poate sa-ti spuna ca le-ai auzit de la Sputnik, ca atit ii duce mintea.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)