miercuri, 6 mai 2020

America - războiul final

Cazul generalului-locotenent Michael Flynn zguduie teribil scena americană, în ciuda tăcerii presei - într-o majoritate covârșitoare mâncătoare de căcat „democrat”. Ce s-a întâmplat peste Ocean este tulburător pentru un om care are cât de cât o minimă cultură a democrației de tip american. Pentru noi, din contră, întâmplările de-acolo seamănă ca două picături de apă cu ceea ce-am trăit și, din nefericire, continuăm să trăim aici.


Michael Flynn, militar de carieră și cunoscător al sistemului de securitate american, era consilierul cel mai prețios al lui Trump deoarece, sub conducerea sa, urma să se petreacă o restructurare din temelii a serviciilor de securitate americane. Păcatul lui Flynn era acela că știa exact ceea ce face. Astfel a devenit o țintă principală în lupta pe care statul subteran american a dus-o de la bun început împotriva lui Trump. Tot ceea ce ați văzut în afacerea „RussiaGate” a fost, simplu spus, o mâncătorie de rahat, o însăilare de așa-zise probe nesusținute de absolut nimic. Asta însă nu i-a împiedicat pe rahații din statul subteran american să-i provoace permanente daune de imagine lui Trump prin torpilarea membrilor echipei sale.

Cu Flynn situația a fost extrem de bine orchestrată. În lumina noilor probe dezvăluite recent, rezultă fără drept de apel că FBI a comis o înscenare grosolană în cazul acestuia, conducând ancheta în așa fel încât să-l determine să mintă. A fost o operațiune ticăloasă care s-a lăsat cu demisia lui Flynn. Iată însă că lucrurile nu s-au oprit acolo.

Ancheta lui Robert Mueller, care avea ca scop incriminarea lui Trump, s-a încheiat fără niciun rezultat, dar cu cheltuirea inutilă a câtorva zeci de milioane de dolari din banii publici, într-o isterică vânătoare de vrăjitoare. Meritul lui Trump a fost acela că a rezistat eroic și, până la urmă, ancheta uneltei Mueller s-a prăbușit sub presiunea propriei prostii. Doar că, odată rostogolită roata, ea a avut un efect de bumerang. Dac-ar fi să amintim numai afacerea „Uranium One” și-am avea o probă suficientă pentru a-i incrimina pe democrații responsabili(Obama&Clinton) într-un proces de înaltă trădare.

Însă, cum bine se știe, mecanismele de apărare ale democraților sunt extrem de bine puse la punct, mai ales în condițiile în care absolut toată presa și majoritatea instituțiilor statului american sunt infectate de ideologia lor abjectă. Astfel a trebuit să se meargă mult mai adânc. Așa s-a ajuns la desecretizarea unor documente ale FBI care scot la lumină un număr incredibil de abuzuri comise de instituția în cauză pe vremea administrației Obama. Fac o paranteză pentru a vă aminti că Obama a fost președintele american care a pus pe tapet în cel mai brutal mod posibil agenda globalistă, în detrimentul intereselor logice ale statului american.

FBI a acționat ca o veritabilă poliție politică, fabricând documente, inventând rapoarte și false dovezi pentru un singur obiectiv: eliminarea adversarilor politici ai democraților americani. Așa au picat, rând pe rând, o groază de adversari care nu se dovedeau suficient de „corecți politic” pentru a rămâne pe scena politică. Prin acest gen de presiuni, democrații au reușit să forțeze - inclusiv în rândul republicanilor - politicieni care au deturnat obiectivele istorice ale conservatorismului tradițional american. Mai mult, și-au dezvoltat tot felul de instrumente de presiune astfel încât să restrângă cât mai mult dreptul de exprimare a opiniilor politice contrare trendului impus de agenda globalistă. Întregul mecanism de tip caracatiță avea în centrul său binomul FBI-CIA. De-aceea, propulsarea generalului Flynn a fost considerată o alertă de grad zero și de aceea a fost atras în capcana care s-a sfârșit cu procesul său de sperjur.

Modul în care acționa FBI a fost replicat la noi de Laura Codruța Koveși - zisă și Cicloapa - care-a beneficiat de training specializat după vizita la București a fostului șef FBI James Comey. Dezastrul pe care l-a produs Cicloapa în România e ireparabil întrucât a reprodus la modul grosolan structura discretă sub care acționa FBI. În timp ce acolo structura subterană era conspirată, aici totul s-a făcut la lumină, cu protocoale grosolane și procese publice în care acuzații n-aveau nicio șansă în condițiile în care întreg „universul” complota împotriva lor: judecătorii erau colaboratori ai serviciilor secrete, porcurorii de asemenea și avocații apărării - uneori și ei cu stagii la SRI - defectau în momentele cheie. Așa se ajungea ca un simplu denunț al unui pușcăriaș să se rostogolească, susținut fiind de o presă ventilatoare de căcat și de o justiție iremediabil compromisă.

Nu-mi dau seama care va fi rezultatul final în SUA. În mod normal, dovezile scoase la lumină ar trebui să detoneze statul subteran american. Doar că, peste toată povestea amintită, s-a abătut prostia virusului lu' Pește care miroase de la o poștă a afacere globalistă menită a-i detona candidatura lui Trump. Dacă vă veți uita cu atenție, vei putea constata că evoluția lui Trump urmează o curbă similară evoluției lui Dragnea. Fix în momentul în care părea că Dragnea a câștigat - reușind să impună legile normalizate ale Justiției - a venit inexplicabila „bombă electorală” a europarlamentarelor în care STS-ul a fabricat din generoasa sa pălărie succesul PNL + USR.

Până în clipa de față vă pot spune că, dacă lucrurile continuă în aceeași direcție, deznodământul aventurii lui Trump ar putea să-l coste nu doar mandatul, ci și propria avere și libertatea. Spun aceasta deoarece văd cum, în ciuda dovezilor care-ar fi trebuit să se lase cu ani grei de pușcărie, proptelele statului subteran american stau bine-mersi, fără nicio problemă. Și, mai mult, își continuă neabătute programul la nivel global.

O putem constata limpede la București, unde Ambasadorul SUA - teoretic numit de Trump - e chiar mai golan decât Klemm - lucru greu de imaginat întrucât, în materie de bădărănism și ghiolbănie, acesta părea de neegalat. Sau, o constatăm la nivel european, unde Cicloapa a fost impusă la șefia Parchetului multi-național. La fel, la nivel de CEDO, tocmai ce-a obținut o decizie grosolană de susținere care, dacă n-ar fi tragică pentru noi, ar fi demnă de râs întrucât numai niște prostovani notorii și ageamii în domeniul dreptului se pot pronunța pe o asemenea speță altfel decât respingând-o. Ca să nu mai vorbim de împingerea lui Coldea spre șefia unui mega serviciu secret european, de parcă s-ar dori repetarea tragicomediei românești la nivelul Continentului. Sincer să fiu, boii care-au complotat atâta împotriva noastră și-ar merita cu vârf și îndesat un tratament bădărănesc pus în scenă de cei doi prostovani recrutați din bătătura noastră.

N-o mai întind inutil. Voi spune doar atât: singura șansă a lui Trump este aceea de a scoate la lumină dovezile crâncene care să incrimineze întreaga ocultă mondială. Dacă va reuși să aducă la nivelul publicului dovezile care se prezumă că există, atunci ar mai avea o șansă de salvare, chiar dacă aceasta ar presupune dinamitarea întregului stat american. Gândiți-vă că doar picajul Hollywood-ului ar fi o teribilă fragilizarea atât a politicii interne cât și externe. Hollywood-ul însă e doar partea vizibilă a aisbergului. În subteranele mizerabile se ascund judecători, procurori, șefi de servicii mai mult sau mai puțin secrete s.a.m.d. O viermuială crâncenă care ar dinamita efectiv statul american, dar ar conduce la o necesară curățire a societății. Rămâne să vedem dacă Trump va lupta până la cap sau dacă o va sfârși într-un destin banal precum cel al autohtonului Dragnea.

32 de comentarii:

  1. Trump - reprezinta lumea veche
    Statul Paralel - reprezinta lumea noua

    Acum se schimba rapid lumea veche cu cea noua. => Trump n-are nici o sansa. Punct.

    Ar putea juca totusi un rol. Sa fie unul dintre motivele / declansatorul Revolutiei, a doua etapa a procesului de schimbare. Probabil va fi sustinut de catre Q.

    Singura revolutie posibila este INTOARCEREA LA HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. off, saracii de voi....

      Trumpete NU reprezinta lumea veche!...dar joaca tare daca si pe romani i-a pacalit( care se considera cei mai versati in smecherii si-n scoala vietii)

      Ștergere
    2. Anonim 20:25

      Normal ca nu reprezinta lumea veche dar ... asta este rolul care i s-a dat.

      Probabil ca el va fi printre cei din fruntea Revolutiei noii ordini mondiale. Care va esua lamentabil pentru ca va provoca numai durere, suferinta si haos ceea ce va deschide bratele si inimile oamenilor atunci cand va veni Salvatorul care va si institui adevarata ordine. El va fi conducatorul suprem care va cere intr-un final inchinare din partea tuturor.

      Da, istoria mai are cateva pagini interesante.

      Multa sanatate ca sa le putem trai.

      Ștergere
  2. Suntem ca intre Scila si Caribda. Pe de o parte esti tentat sa il vezi pe Trump ca o sansa de a mai stavili tavalugul globalist. Pe de alta parte cand vezi ca strategia lui de campanie e sa porneasca un razboi total contra Chinei (speram razboi rece si nu CALD) in care tot restul planetei va fi prins la mijloc avand de ales intre fantasma democratiei si prosperitatea comunista...parca nu iti mai vine sa ii ti partea. Pare ca alegerea americanilor in toamna asta va fi intre 'mai multa teroare globalista' (democrati) si 'razboi contra Chinei'(republicani).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca raspuns la ce aberezi(razboaie cu chinejjii), cauta pe net sa vezi cum copiii lui Trump cinta cintece pionieresti chinezesti, paradoxal, cu acel avint insufletit pe care-l pot preda numai in scolile chinezesti.

      Ștergere
    2. Uitati-vă care e singurul presedinte care NU a pornit un razboi in mandatul lui. va rog sa va informati...

      Ștergere
    3. De ce a pornit Războiul de secesiune din America? De ce au pornit toate războaiele din lume? De ce? Ca să nu pornească războiul mai ales între lumea nouă și lumea veche ar trebui să se fi schimbat natura ființei umane! Și nu se va întâmpla! Omul în general este lacom! Să-i ia "dușmanului" casa, pământul, femeile, chiar viața... Nu este așa? Ce, au schimbat natura ființei umane? Nu!! De aia se întâmplă toate! Mai multe detalii cred că le știți fiind băieți deștepți...

      Ștergere
  3. Trump e singurul presedinte de muuuult timp care Nu a bagat America in razboi.
    Asta si numai asta zice tot.

    A reusit sa tina enormul complex militaro-industrial in interiorul granitelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, esti pe drumul cel bun spre intelegerea a ce si cum!

      Ștergere
    2. Exact. Inteleg de ce elitei de democrati nu ii convine, dar ma depaseste de ce nu inteleg sustinatorii dems.

      Ștergere
  4. Trump nu e Dragnea, pana acum a cazut in picioare. Sa ne amintim ce palma peste ochi i-a tras lui Lyin' Comey. Dragnea mergea cu securistii la cafea si le aducea plocoane.

    Urmatoarea victima a lui Trump se pare ca e China. Se zvoneste ca US are platforme spatiale (un fel de portavioane) pe care vrea sa le testeze intr-un razboi adevarat. Astfel se explica multitudinea de lansari spacex din ultimii ani. Poate un viitor articol pe tema asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UITA de conceptul razboi adevarat!

      Motivul este foarte simplu...deoarece ELITELE ar putea fi in pericol...

      AICI SE INCHEIE ORICE DISCUTIE!

      Oamenii cu o judecata simpla nu prea au cum sa inteleaga cit de global si atotcuprinzator este acest motiv si astfel continua sa insiste pe acest leitmotiv al trecutului care NU SE VA MAI REPETA.

      ESTE UN NONSENS!

      Ștergere
    2. La Trump vorbeste originea, el nu merge cu sarumana boierule! Dragnea nu a avut curajul lui Trump, nu si-a asumat cu subiect si predicat romanismul. E o caracteristica a celor ce au avut putere dupa 89, aceea ca nu au fost demnni. Ce rost are sa fii in frunatea unei tari daca nu vrei sa-ti impui propria vointa? Asta poate insemna moartea sau inchisoarea sau, in cela mai fericit caz, reusita. Asta inseamna sa fii politician, sa faci politica.

      Ștergere
    3. Elitele sunt tot oameni. Vor tot mai multe bogății și aici mă refer la orice fel de bogății. În pericol este un om prin simplul fapt că merge pe trotuar. Poate fi agresat, răpit, intra un șofer din stradă pe trotuar, etc, etc, etc.

      Ștergere
    4. "UITA de conceptul razboi adevarat! 

      Motivul este foarte simplu...deoarece ELITELE ar putea fi in pericol... "

      Nu e chiar asa. Americanii deja si-au mutat o parte din logistica in buncarele subterane sub pretextul pandemiei de coronavirus!?
      Unul din personajele importante privind implementarea Big Brother, Elon Musk, isi vinde proprietatile intr-o actiune care a fost catalogata ca fiind "ciudata" in conditiile scaderii preturilor imobiliarelor
      Deci, ca sa folosim una din cele 3 intrebari "esentiale" ale investitorilor: ce stiu altii (a se citi elitele) si noi nu stim? Putem afirma ca va urma un razboi mondial asa cum dealtfel au proorocit Sfintii Parinti? Cred ca e bine sa fim cat mai atenti la "fata cerului"! Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. Articol foarte bun! Este greu,daca nu imposibil sa piarda Trump. Are toata armata americana de partea sa si nu numai... Daca pierde totusi,sunt intrunite conditiile unui razboi civil 2 . Daca castiga un nou mandat Trump,vom vedea schimbari de paradigma si in Europa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cozubas de asta mă tem și eu... Citind descopăr că istoria se repetă... Și nu citesc "mare lucru". Însă războiul este inevitabil. Nu contează scara. Oamenii nu se schimbă.

      Ștergere
  6. Cu mulțumiri pentru modul cum sunt rezumate și corelate faptele și tehnicile concrete folosite. Cu efort, pentru că fumigenele cronofage se emit în cantități imense. În cazul Flynn, pe care încerc să-l urmăresc și să-l înțeleg de mai multă vreme, ne faceți un mare serviciu prin concentrarea informației și punerea ei în contextul necesar, fără extrapolari sau speculații generalizatoare degeaba.

    Miza cazului e imensă, deznodămîntul (de ce nu o eventuală repunere în funcție a generalului după exonerarea sa - de preferat pe cale judiciară, nu prin iertare prezidențială, oricît de justificată în situația dată) ar putea produce prima victorie majoră în lupta cu monstrul. Cu reverberații mult dincolo de granițele SUA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi aduc aminte de o replica a lui Hurjem catre Baiazid fiul: lumea este condusa de tirani ! La fel este si astazi, doar ca tiranii nu mai au fata in schimb au fata marionetele puse pe functii de presedinti, in toata lumea. Trump este la fel ca ceilalti, vi se pare voua ca are o fata mai umana, este o reptila, nu-l intereseaza de aia multi si saraci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Că pe tine te-ar interesa de "ăia mulți și săraci"...

      Ștergere
  8. Trump e o ciudatenie. Nu stiu cum s-a ales americanii cu el.
    Din pacate si noi ne-am ales cu psd, pdl, pnl o gramada de vreme. Asa ca escroci sunt multi.
    Cred ca in Romania vor ramane doar hotii, prostii si batranii. La drept vorbind, cine are nevoie de ei?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înțeleg și sper că ai tăiat-o pe alte meleaguri, cinstite și deștept tinerel profund. Ce noroc... pe ei.

      Ștergere
    2. Bre Ho.ha ai ajuns și pe aici? A! Stai că și tu ești bătrânel...

      Ștergere
    3. Nu "suficient" de "bătrînel". Pari cam prostuț, de te dai atît de ușor de gol cum că te afli cu treabă pe la diferite site-uri. Sau despre care îți este misia, să bagi zîzanie cît te ajută slabele puteri, undeva sub nivelul de proteve. "Pari" e un fel de a zice, chiar așa ești.

      Ștergere
    4. Mișu nu vorbeam cu tine. Vorbeam cu cel care spune despre bătrâni că ar fi nefolositori. Simpatizant wuhanis este el.

      Ștergere
    5. De cand si pana cand insulta a devenit argument forte in discutie si este tolerata la infinit? NU EU am comentat pe 6 mai - 20:59 si pe 8 mai - 07:04, dar cu toate acestea NU POT INTELEGE cum comentariile arogante si insultatoatre ale acestui individ "conumishu", sunt acceptate si publicate si nici nu pot intelege cum de sunt tolerate la infinit. Acest individ zis "conumishu", nu este prima oara cand isi expune debilitatile marxiste si infantilismele religoase si insulta pe oricine nu este de acord cu el pe acest site. Nu este singurul cu un astfel de comportament si cu un astfel de limbaj. Schimba specificul saitului ca nu mai are nici o treba cu economia, in "Clubul Micilor Birjari", ca reflecta mai bine intelectul si limbajul comentatorilor. Iar daca vrei sa faci o legatura si intre marxism si religie, ca tot reprezinta preferintele faunei ce misuna pe aici in ultimul an de zile, schimba-i numele in "Clubul Micilor Birjari Martori ai lui Marx" nu ai lui Iehova.

      Nu este absulut nici o diferenta intre "tefelisti" si gastile unora ca Malin Bot sau Caramitru Jr. si ceea ce se intampla si comenteaza pe aici. Acelasi intelect scazut, aceeasi atitudine, aceleasi "strategii", acelasi comportament, acelasi limbaj, etc. Desi la suprafata ideologia pare diferita, in realitate si unii si altii venereaza stanga si il pupa in cur pe Marx & Scoala de la Frankfurt si ideologiile lor utopice. Cu sau fara religie, si unii si altii, tot in COMUNISM ajung, pentru ca exact asta sunt: COMUNISTI!
      Vorba aia: "cine nu e cu noi e impotriva noastra" si mai ales “dacă nu stii, te invatam; daca nu poti, te ajutam; iar daca nu vrei, te obligam, pardon, te exterminam”, ca asa-i in tenis, pardon, ca asa-i in religie si in marxism.

      Ștergere
    6. Anonimule din 9 mai 2020, 21:05, pari nervos.

      Bănuiesc că indignarea de "comentator responsabil" se exersează încă de la început. Uite, pentru că nu-s ranchiunos, pun de o vorbă bună și le confirm șefilor că te-ai străduit. Am rămas aproape impresionat... dacă aș fi citit pînă la capăt, desigur.

      Ștergere
  9. Trump era bogat când o ajuns Președinte, nu amarat ca Clinton, Bush sau Obama, niște sărăntoci. Hai sa ne imaginam un Țiriac la noi Președinte, nu un amarat de Iohanis, Băsescu sau Iliescu rupți de foame și care nu știu cum sa ia mai mult.
    La fel Kovesi și Băsescu erau plătiți de Soros ca și încă 11 judecători de la CEDO, dacă am citit bine. Acum CEDO devine de neîncredere și se suspenda pana la clarificări. Nu pot sa cred ca Kovesi era în pat cu Soros și cu Băsescu, dar pas cu pas iasă la iveală.
    Deci revin la ideea unui președinte miliardar ca Țiriac la cârma României, da asa e și Trump la el în SUA. Chiar dacă l-ai denigra pe Țiriac ca nu face bine ce face, l-ai stima ca afacerist. Și apoi toți fomistii din opoziție ar fi cu gura pe el sa ii insceneze orice.
    Ați văzut și video în care e acuzat Isărescu? Alt fomist. Cică zicea in video ca pe 2018 BNR a făcut ceva profit sa se acopere, dar până atunci pierdere, adică bani gratis în buzunare. Isărescu are la mâna toată securitatea ca el ii plătea pe toți, de-aia e cel mai greu de prins. El va cădea doar de mâna lui Trump.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un articol excelent care exprima perfect paralela cu statul paralel de la noi și sintetizeaza bine situatia gen Flynn. Eu stiu ca POTUS lucreaza de ani de zile la strangerea de dovezi impotriva slehtei globalistilor infecti, pedofili si traficanti de copii. Si mai stiu si ca in curand va da bomba. Pan-atunci, fingers crossed si Trump 2020! PS. Cauta putin in nationalgreatregistry. O sa ai o surpriza si asta e doar inceputul.

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce nu văd buton folow?

    RăspundețiȘtergere
  12. Oameni noi metehne vechi ! Trump .....inca nu stiu ce sa zic , la nivel declarativ e presedintele perfect ! Faptic nu prea fiindca America a fost si este un VIERME ce traieste din munca altora , nu e singura structura de acest gen dar este cea mai evidenta ! Nu ma refer la poporul multi etnic si cultural american , ma refer la SISTEM ! TU de ce crezi ca astazi inca exprimam ceea ce vrem ? Pentru ca EI strang orice informatie circula aici pe internet , putem incerca oricate rute ocolitoare EI vad tot , ne aduna apoi intr-un cos pentru diferite infractiuni inchipuite dar legiferate ! Un calugar drag sufletului meu imi spunea inca deacum 4 ani : Vremea sfintilor a trecut , a venit vremea muceniciei ......sper sa se fi inselat !

    RăspundețiȘtergere
  13. Trump are in spate o armata virtuala ,armata Q!ca doar romanasul nostru frumos Guccifer nu degeaba a spart si scos la lumina 33000 de emailuri care au compromis planuri vechi si noi ,”pizzagate”,children sex slavery,etc si datorita carora Trump este acum la conducere !!putina incredere totusi ca nu sunt negjijabili si sunt destul de destepti!cu cat Trump e terfelit de presa zilnic ,cu atat castiga teren

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)