vineri, 22 mai 2020

Covidioții

În timp ce vă „relaxați” a apărut un nou concurent pentru tratamentul COVID-19. Vă dau răgaz până la sfârșitul paragrafului de față să ghiciți despre ce e vorba. Sincer să fiu m-aș fi așteptat să vină mult mai repede, dar cred că „narativii oficiali” și-au cam uitat atribuțiile, iar asta chiar că e o problemă. Tratamentul despre care amintesc, dacă ar fi apărut în toiul nebuniei mediatice, ar fi fost împins mult mai bine. Acum mi se pare că vine cam la spartul târgului. Mă rog, eu întotdeauna „ard” etapele, astfel încât nu neg că e posibil ca, în continuare, să fim la început.


Nu vă mai țin cu poveștile. Ați ghicit care era tratamentul? Dacă aveți dileme, vi-l spun, doar e cel care se potrivește oricărei boli de pe lumea asta, cel care-a fost interzis mereu, dar care, ca un erou, a reușit să-și facă loc în lumea noastră devenind membru de primă clasă: canabisul. Vă surprinde? Canabisul e bun pentru cancer, pentru afecțiunile inimii, pentru ficat, rinichi, pancreas, stomac, gât, dar mai ales pentru cap. Nu doar că-ți rezolvă durerile, dar îți mai dă și creativitatea de care ai nevoie atunci când ai nevoie. Panaceu, frățioare!

Estimez că în perioada imediat următoare o să avem un asalt al „mărturiilor” despre binefacerile canabisului în coronavirus. Cu siguranță, dacă te-apuci să iei heroină, orice gripă ți se va părea parfum. Păcat că băieții de la MK-ULTRA nu mai activează ca să elicopterizeze psihdelice către populimea îndobitocită. N-aveți habar cât de eficiente sunt împotriva oricărui tip de virus. Și chiar dacă mori, o faci multicolor!

Ca să înțelegeți narativul oficial trebuie să vânați cuvintele cheie prin care se transmit ordinele către gloată. Le-ați remarcat? Vă fac o scurtă recapitulare mai jos:
1. stai acasă(de departe nr1 în lume);
2. distanțare socială;
3. doi metri(e folosit în conjuncție cu termenul anterior);
4. spală-te pe mâini;
5. vremuri fără precedent;
6. siguranță(deseori echivalat cu responsabilitate);
7. aplatizarea curbei;
8. noua normalitate.

Ce-i cu vocabularul de față? El este arsenalul spălătorului de creiere, „parola” de acces către cele mai rudimentare minți. De mers, merge totul ca uns: prima dată le repeți de câteva ori, le amplifici prin influenceri și idioți utili, iar apoi gloata le va prelua ca pe un nou refren. Și, de recitat, le va recita cu religiozitate. Apoi se vor ridica intelectualii #stauacasă, arhanghelii distanțării sociale, în timp ce fătucile vigilente de prin televiziunile de stat(acum toate sunt de stat!) vor măsura din ochi dacă „se respectă regulile” și se vor dovedi necruțătoare cu cei care îndrăznesc să nu respecte „noua normalitate”.

Dacă publici un clip în care să repeți la modul imbecil respectivele cuvinte, rețelele sociale sau youtube-ul îți vor face rost de audiență. Dacă însă pronunți hidroxiclorochină clipul îți este șters, iar pronunțarea numelui Fauci altfel decât admirativ îți asigură aceeași soartă. Totul în numele narativului oficial și al spălării creierașelor precare.

Nu-i nicio mirare că vitele #rezist sunt acum în narațiunea #stauacasă. Iar în scurt timp, dacă treaba va merge înainte cu drogangeala, vor fi înrolate în gașca #tragunfum. Așa merg lucrurile.

Personal nu mi-e frică de COVID, dar am oroare față de covidioți. Iar ei sunt nenumărați!

11 comentarii:

  1. Der totale Rausch: Drogen im Dritten Reich – 12. Januar 2017
    von Norman Ohler (Autor)

    Nu este nimic nou, ci doar o reluare!

    O recenzie buna:
    https://www.amazon.de/gp/customer-reviews/RLRNPWHM18U0C/ref=cm_cr_getr_d_rvw_ttl?ie=UTF8&ASIN=3462050354

    Es wird erklärt, dass Berlin in den hippen 20er Jahren schon einmal die Drogenhochburg Europas war.

    Si asa au tinut-o niste zeci de ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria și Ioana tu ești campioana... Revenind... Știți ce este, ce să ne mai dăm după deget. Or da și psi.hedelicce globaliștii să câștige lupta cu naționaliștii? Cred că de data aceasta îmi închid Facebook... Poli.tia a achiziționat un instrument de identificare pe stradă a utilizatorilor de Facebook. Și asta se înscrie în lupta globaliști naționaliști? Ce este de făcut? Dacă iese Rățoiu'Donald, dacă iese Bideu? Adică ce soluții aveți? Totuși cu virusul nu știu ce să zic. Azi cred una, mâine alta, mă mai și înfurii...

    RăspundețiȘtergere
  3. Virusul exista ca doar e gripa corona. Doar ca nu e grav, e ca răceală. Metodele culturale și relaționarea în societate a produs mutații prin impunerea unui model de distanțare între oameni a cărui scop medical nu își are rostul, ci în puterea de a motiva miliarde de oameni la un sigur mod de comportament dictat în mod global. Au fost prelevate date nenumarate despre reacțiile, consecințele, modificările de percepție și propagandă. Aceste studii deschid calea de influenta globala a lumii. Suntem o singura entitate mamut 8 miliarde de oameni. Care se dovedește ca poate fi influențată la unison. Gândește local, acționează global.
    Se deschide puțin din cutia Pandorei.

    RăspundețiȘtergere
  4. interview Spiro is joined with Doctor Andrew Kaufman
    https://www.bitchute.com/video/mHXQ22TOhlkg/

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.newsbreak.com/news/0OhELKgd/was-who-director-tedros-a-top-member-of-violent-ethiopian-communist-party

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce-mi place in articolele tale despre conspiratii este ca nu reiese de ce toate chestiile astea. Iar treaba cu suprimarea libertatilor e vrajeala de Buftea. Pentru ca intrebarea "De ce?" se poate repeta la orice raspuns dat. Spre exemplu: "De ce sa ni se ia libertatile?".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a nu mai fi oameni, ci roboti teleghidati de aia ni se iau libertatile.

      Ștergere
    2. Tu trebuie sa faci doar ce-ti spune guvernul si cum apare vaccinul sa te duci sa-l faci, sa fii sigur ca-l vei apuca. Ce drepturi?! Ai deja tot ce-ti trebuie. Asculta doar ce ti se spune si executa intocmai, cit mai repede. Du-te sa-ti faci si testul, gratis si citeva vaccinuri, ca sa ai siguranta ca vei fii sanatos, ca doar vezi cite boli umbla! Nu uita sa te uiti la tv si intreaba pe facebook si ong-urile ce trebuie sa stii. Nu te abate de le ceea ce ti se spune! Doar vezi cit este de periculos. Stai in casa, pt ca doar acolo esti sigur. Poporul roman nu-si permite sa piarda valori ca tine. Spala-te pe miini si poarta masca si-n casa, ca nu se stie niciodata.

      Ștergere
  7. Vad in jur, oamenii sint paralizati de frica de moarte, nu mai au nimic in cap decat frica de covid, nu ii mai intereseaza ca vor muri de foame, vor sa moara sanatosi de foame. Experimentul asta a scos in evidenta cat sint oamenii, aproape toti, de confuzi, de irationali si de fricosi, cat de usor sint de prostit. De ce crezi asta, ii intreb, "Au zis la televizor" este argumentul lor suprem imposibil de combatut. "Crede si nu cerceta" ce se spune la stiri, asta este religia lor. De la astia are cineva asteptari marete ! Nici o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Uite asa de skepsis,pen'ca asa vrea muschiu meu de iluminat cu lumina neagra de la Cern,ca prea v-ati lafait in libertati si nu mai ascultati comenzile Marelui Frate,prea v-ati inmultit peste capacitatea mea de Control total;prea v-ati crezut oameni liberi si ati inceput unii sa ganditi independent ca niste obraznici si nerecumoscatori Marelui Frate.Asa ca v-am taiat macaroana libertatilor si am calcat in picioare orice Constitutie de pe fata planetei.O sa va pun botnita la cati mai multi;daca pot,la toti!!Ce atata dezmat de libertate,sclavilor ai Vajnicii noi Lumi,pe care eu v-o impun cu forta,frica si foamea!!!Nerecunoscatorilor!!!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)