marți, 5 mai 2020

Covidu' și protocolu'

Dacă până acum ați avut îndoieli în ceea ce privește aspectele pe care vi le-am povestit legate de coronavirus, iată că infamul document numit „Protocol specific din 13 martie 2020” și emis de Ministerul Sănătății, ar trebui să vă dea serios de gândit. Sub denumirea seacă se ascunde un amplu document în care se specifică modul de înregistrare a deceselor în condițiile existenței noului virus.


Documentul în sine este halucinant. Încalcă logica elementară dincolo de limitele bunului simț, din conținutul său desprinzându-se un singur lucru: numărul de morți de coronavirus trebuie umflat cu orice preț. Și-o să înțelegeți imediat de ce.

În condițiile decesului unei persoane aflate în izolare la domiciliu, conform documentului menționat, cauza oficială a morții este SARS-CoV2. Nu contează dacă respectivul e cardiac în stare gravă, sau dacă are o boală terminală, a dat colțu', clar covidu' e motivu'. Însă și în cazul celor aflați în spital situația e la fel de dubioasă. Inclusiv persoanele suspecte - așadar netestate - în cazul în care mor acolo, același coronavirus se face vinovat de moarte. Nu contează că, în mod real, cauza a fost cancerul în ultimul stadiu, ciroza, AVC în stadiu ultim sau mai știu eu ce altă boală terminală. NU! Covidu' se raportează precum producția la hectar de pe vremea lu' nea Nicu.

Totul e de-a dreptul ridicol! Se face absolut orice pentru maximizarea deceselor din această cauză. Acel protocol al Ministerului Sănătății este unul de-a dreptul criminal deoarece, prin efectele sale, induce spaima în rândul populației. Maximizând artificial numărul de morți, nu faci altceva decât să induci un sentiment de nesiguranță. Nu mai vorbesc de faptul că, pentru un cardiac având obiceiul nesănătos de a consuma „știri oficiale”, orice tuse devine suspectă și orice răceală banală prinde tentă de coronavirus, astfel încât, doar teama poate să-l dărâme provocându-i un infarct.

Cine are interesul de a induce spaima în oameni? Cine are și, mai ales, de ce amplifică prin intermediul aparatului de stat un fake-news de asemenea dimensiuni? O situație similară am întâlnit și-n Italia și Spania. De fapt, cam peste tot în lume - cu mici excepții - se fac eforturi pentru a mări artificial numărul de morți din această cauză. Și, culmea, la nivel global, numărul total de morți „din cauza” coronavirusului e puțin peste 250 000. Aveți idee câte victime a făcut gripa spaniolă? În 17 și 50 de milioane de oameni(unii vorbesc chiar de 100 milioane!) în condițiile unei populații totale a globului de 1.5 miliarde. Culmea e că, în acele vremuri, gripa respectivă a fost „scoasă din cărți” în mai multe țări în care interesul elitelor era ca prostimea să facă „pac la războiu'”. Ei bine, acum, la o populație de aproape 8 miliarde de oameni, prima pagină a ziarelor e acaparată de un virus care a făcut doar 250 000 victime și ălea scoase din condei. Realizați ticăloșia?

10 comentarii:

  1. https://www.city-journal.org/1957-asian-flu-pandemic

    RăspundețiȘtergere
  2. "Realizați ticăloșia?" - ce intrebare-i asta?

    Este RETORICA prin prisma evidentei faptelor prezentate insa, din pacate, este CINICA prin prisma faptului ca nu, nu realizam ticalosia. Oamenii NU RECUNOSC TICALOSIA. Asta-i amarul adevar de astazi.

    Exact ca o femeie care a fost batuta, siluita si batjocorita in toate felurile dar in final este multumita si fericita. Ajunge chiar sa creada ca a facut un lucru bun pentru ca a mai astamparat din poftele tartorilor.

    Astia suntem in general si sansele de a ne reveni sunt minime spre deloc. De ce? Pentru ca SUNTEM TAMPITI. Da. Tampiti cu televizoru', calculatoru' si telefonu'. Stam 24/24 - norma-ntreaga conectati la realitatea virtuala pe care ne-o servesc stapanii si asa zicem ca-i bine. Iar asta este o boala care ajunge sa afecteze aproape ireversibil creierul cu influenta directa asupra mintii si, evident, a sufletului. Se schimba atitudini si comportamente aproape ireversibil si, uite asa, apare OMUL NOU pregatit pentru LUMEA NOUA care acum sufera durerile nasterii.

    Doar Dumnezeu ii mai poate trezi pe cei care au o cat de mica dorinta de a se scutura de lanturile scalviei cu ajutorul Lui. In rest, o sa ajungem ca mortii sa nu mai pridideasca ca sa-si ingroape mortii. Dumnezeu cu mila.

    Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cei care au vrut spitale, primesc!
    https://iosefinapascal.com/2020/05/04/asistenta-din-nyma-uit-la-ei-cum-omoara-oamenii-in-spitale-si-nu-pot-face-nimic/

    RăspundețiȘtergere
  4. Gând la gând cu mârşăvie:

    Institutul National de Sanatate Publica
    http://www.cnscbt.ro/index.php/informatii-pentru-personalul-medico-sanitar/1695-metodologia-de-supraveghere-a-covid-19-actualizare-28-04-2020
    Pagina 4 din document - Deces la pacient confirmat cu COVID-19

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista o solutie totala, cu implicarea societatii civile si a tutror oamenilor de bun simt: DECLARAREA PE PROPRIE RASPUNDERE CA ESTI CU COVID!
    Daca ne declaram aproape toti ca si avand corona, nu au decat sa ne inchida in casa, adica exact ce am facut si pana acum. Concluzia: deja toti cetatenii au fost declarati de OMS si guvernul propriu ca avand corona.
    Acum intreb si eu pentru un prieten: asta e democratie? Sau asta e dictatura comunista in lagare capitaliste? Capitalul pare a fi reprezentat de propria ta casa de care statul "tatuc" dispune pentru a te insanatosi prin proprie asistenta, vei primi venit minim garantat, doar sa stai in casa.
    Niste observatii: Economia a trecut in subordinea Ministerului de Interne si a Securitatii Statului, acum este total centralizata. Minsterul Sanatatii devine Partidul Unic prin care noua propaganda este desfasurata. Mass-Media este in subordinea totala a Ministerului Sanatatii, lucrand 24h24 pentru actiunile din domeniul sanatatii. Parlamentarii in subordinea Armatei ca avem ordonante militare, nu? Guvernul in subordinea lui aRahat aRed. Johannis in subordinea lui Vela, Vela in subordinea lui Orban, Orban in subordinea lui OMS. Poate gresesc dar ceva de genul e acum.
    Nu a-ti observat aceste mici derapaje de la lumea obisnuita pe care o cunosteam in ianuarie 2020? Se creaza o noua realitate numita PANDEMISM.
    Mai demult am studiat de la Mircea Eliada ceva numit PANTEISM, adica cum ar spune un vanator: "Vanez pe Dumnezeu, prind pe Dumnezeu, prajesc la foc pe Dumnezeu, mananc pe Dumnezeu...", adica Dumnezeu este pretutindeni, ca si acest virus langa ei, pe bocanci, pe hartie, pe bani, pe ambalaje, pe butoane, pe clante, peste tot.
    A-ti studiat Panteismul? Vine din subcontient ca o explicatie simplista, dar care ocoleste ratiunea. Ofera motivatie subconstienta neverificata, exact ca frica de fantome. Dumnezeu nu a murit, draga Nietzsche! Dumnezeu a fost reinventat! in loc de Zarathustra, acum Corona este noul Dumnezeu prezent peste tot!
    Dumnezeu aveti pe maini, nu va atingeti ochii, nasul sau gura! Dumnezeu este pe manerele usilor! Dumnezeu este la butoane, Dumnezeu este in mintea tovarasilor care conduc nou Partid Pandemic! Sa ne inchinam toti la noul Dumnezeu!
    Regele a murit! Traisaca regele! Daca tot are coroAna.
    E prima data in istorie cand a fost unita religia cu stiinta si politica! O armonie perfecta! Acum cred si eu in armonia dintre stiinta, religie si politica! CORONA este noul profet! Inchinati-va!
    Acum urmeaza Unirea politica a tuturor statelor, unirea tuturor religiilor in una singura, unirea stiintei cu religia, si nu ma mira ca domnul aRahat aRed este pus la conducere din ce moment de pe vremea studentiei era bahai ca si regina Maria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie morti multi pentru a se justifica pentru prosti atacarea Chinei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intrebare: Cine are interesul de a induce spaima in oameni? Raspunsul este simplu si public: pe youtube apar public in germana documentele comentate de vlogeri de la cabinetele lui Merkel si ale lui Sebastian Kurz unde la punctul 3 parca, se spune de crearea de spaima, si neincredere pentru a realiza distantarea sociala(este nevoie de scanarea fetei stradal in mod distinct) si de carantina autoimpusa timp de 2 ani pana la vaccinul obligatoriu aflat acum in studiu. Stiati ca pomii se toaleteaza sau se defriseaza masiv ptr ca absorb radiatiile 6g( care cu vaccinul-supa de nanoparticule si cu cipul - pasaport digital de vaccinare, creaza sistemul de control perfect), este informatie publica deja de la un specialist, postata pe youtube!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inceteaza cu prostiile legate de radiatii 5G. Nu sunt radiatii ionizante. Evident ca este ciudat ce se intampla cu acest COVID, dar sa spunem ce e de spus nu si aiureli.

      Ștergere
    2. Nu sunt ionizante per se.. Dar, pt ca cellu se conecteaza la cat mai multe antene pt a obtine viteza sporita, volumul urias de radiatie se comporta ca si cum ar fi radiatie ionizata.

      Ștergere
    3. Si ultravioletele sunt neionizante, dar dovedite ca pot produce melanom (cancer de piele). Importanta este intensitatea radiatiei si durata expunerii omului la aceasta radiatie. Reteaua 5G va functiona cumva numai 2 ore pe zi?

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)