joi, 28 mai 2020

Fără număr!

* Cea mai dură carantină din Europa și una dintre cele mai dure din lume;
* Cele mai mari amenzi din Europa în timpul stării de urgență;
* Cel mai mare număr de morți din Estul Europei(!!!);
* Cea mai târzie „aplatizare a curbei” din Europa;
* Situarea, în continuare, în eșalonul trei(ultimul!) al rezolvării crizei COVID-19;
* Cel mai mare număr de cadre medicale infectate din Europa;
* Cele mai mari prețuri medii din Europa pe obiect medical de urgență achiziționat în timpul stării de urgență(măști de protecție, ventilatoare, etc.);
* Cele mai mari prețuri medii de vânzare pentru măștile de protecție, în condițiile obligativității purtării acestora;
* Singura țară din Europa în care Ministrul Sănătății a demisionat(a fost demis?);
* Cel mai mare număr de angajări în aparatul de stat(în sectoare non-medicale) din Europa în perioada stării de urgență;
* Cel mai nefundamentat științific mod de raportare a deceselor din cauza coronavirus din Europa;
* Cele mai multe erori de raportare din Europa;
* Cele mai haotice reglementări în ceea ce privește învățământul;
* Cea mai stupidă strategie de luptă cu virusul: imnul național cântat în megafoanele miliției;
* Singura țară din Europa în care Ministerul Sănătății nu a declarat oficial că avem de-a face cu o epidemie;
* Cel mai mare număr de fake-news în presă;
* Singura țară din Europa care a mituit presa;
* Singura țară din Europa în care măsurile luate în timpul declarării stării de urgență au fost neconstituționale;
* Cele mai puține și ineficiente măsuri de sprijinire a economiei;
* Singura țară în care populația nu a fost protejată în niciun fel din punct de vedere financiar;
* Cele mai mari creșteri ale prețurilor la alimente din Europa;
* Cea mai târzie relaxare din Europa;


Mai aveți nevoie de alte motive pentru a înțelege că, în sfârșit, ați reușit să-i montați în posturile cheie ale țării pe cei mai proști dintre voi?

11 comentarii:

  1. Poate ca asta isi doresc, sa aiba la conducere pe cei mai prosti.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.banatulazi.ro/romania-tara-unde-numarul-de-copii-avortati-a-depasit-numarul-populatiei-in-viata-video/
    Vezi, ai uitat că poporul român român mai are ceva fara număr! Locul 2 in lume la Nr de avorturi. Așa că totul are o explicație!

    RăspundețiȘtergere
  3. De parca noi i-am fi montat!!? Aici avem de a face cu un intreg SISTEM - "DE MONTAJ" care îi "monteaza" pe cei mai "Talentati" dintre noi ( a se citi Tembeli si fara caracter). Chiar dvs. ati spus-o si a-ti explicat-o in nenumarate randuri in acest blog, cum functioneaza sistemul.
    Sa arunci acuzatia in spatele nostru,( cu tot respectul pt. dvs. si pt. ceea ce scrieti, eu fiind unul dintre cei care va apreciez) mi se pare putin incorect!!
    Sunt 100% sigur ca daca sistemul ar fi gandit altfel si oamenii ar putea sa controleze ei intradevar cine sunt personajele care ne reprezinta ar face-o. Din pacate ( convergent cu ceea ce ati demostrat si postat in repetate randuri) oamenii nu au posibilitatea asta in mod clar si direct. ( chiar daca asa se afirma peste tot la TV si in discursuri docte.... ca e democratie si ca depinde de fiecare dintre noi sa alegem persoana cea mai buna!!!). Permanent de 30 de ani oamenii au avut de ales intre 2 rele. Sa-l aleaga pe Iliescu ca sa nu iasa Vadim. Sa-l Aleaga pe Basescu - ca sa nu iasa Nastase si asa mai departe. De fiecare data alternativa era sa alegi NU UN OM BUN ci sa alegi dintre 2 "prosti" prostul cel mai mic.... sau dintre 2 rele rau cel mai mic....
    Sistemul/Mecanismul e propagat de sus in jos pana la cele mai mici nivele, de la Presedinte, Prim ministru, Deputati/Senatori, Presedinti de consilii judetene si locale, Primari si Consilieri din primarii + functii de Prefecti si functii si functiute mai mari sau mai mici prin tot felul de regii administratii, spitale, invatamnat, politie si companii si firme....
    Nici o data un om slab si fara minte nu o sa tolereze langa el sau in subordinea lui un om destept si intelept. Cum nici o data un om cinstit si cu caracter nu sa stea in "gasca" sau la masa cu un hot si un minicinos fara caracter. Cine se aseamana se aduna, si cei care "controleaza Pandemia" au avut grija sa-i selecteze pe cei mai potriviti, sai puna in functii ca sa le apere LOR interesele ( ca doar de aia i-au selectat, i-au finantat si i-au pus ACOLO... SIMPLU !!)
    Daca dvs. aveti vreo solutie concreta pentru a schimba acest sistem v-as fi recunoscator si as aprecia sfatul dvs.
    De moment tot ce putem face cu totii este sa "latram la luna"!
    Si tare ma tem ca doar cu asta am mai ramas !!
    Cu respect ....un simplu Anonim !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai tupeu cu caru' ca sa spui ca noi astia mici nu contam. Uite ce au facut 4 oameni hotarati care au dat peste cap toata termoscanarea lor prin scandalul acela de la Kaufland. Daca in loc de 4 ar fi fost 400 sau 4000 sau 40000?

      Opinia fiecaruia conteaza. Sigur, cu conditia sa faca ceva si sa nu taca.

      Ștergere
    2. Exista o nefericita slabiciune a romanilor: lipsa dorintei de asociere pentru a face ceva bun! Leagata de o alta nefericita slabiciune: lipsa de rabdare si consecventa in urmarirea unui scop bun!

      Ștergere
  4. Cei mai ticăloși.

    Cei mai patologici anti-români.

    Cei mai "dedicați" anti-ortodocși.

    Că-s proști făcuți grămadă și incompetenți cît cuprinde e un "bonus" sinistru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai mare producător de carne vie din Europa. Carne pentru sex, organe, experimente diverse etc. Nu voi mai continua. Un mic infern bine organizat. Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici ca se putea mai bine. In loc de revolta si lustratie pentru orice politician din ultimii 30 de ani, acum avem o haita de care toti sunt multumiti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Era un banc cu militieni, pe vremuri, in care intrebarea era cum il alegi, dintr-o suta, pe cel mai prost? Raspunsul era ca trebuie sa alegi pe unul dintre ei. Asa si cu alegerile, in care marea masa si-a votat reprezentantii dupa propia asemanare. Intre alesi si alegatori nu exista nici o diferenta! Soarta Romaniei era vizibila inca din anii 60. O simpla plimbare pe strazile Bucurestiului acelei perioade iti arata viitorul, conditia fiind sa ai habar de trecut. Situatia de astazi este confirmarea unor consecinte vizibile de cel putin 50 de ani. Distrugerea societatii romanesti, in perioada 50-70, nu avea cum sa nu lase urme! Tot ce se intimpla este normal si face parte din logica lucrurilor. Precariatul rural nu avea cum sa faca fata le ceea ce urma sa vina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar fi fost de folos sa nu mai aruncam in spatele tarii nenorocirile produse de cei care o administreaza! Formularea: Singura țară din Europa care a mituit presa; invinuieste tara dupa un tipar nefericit impus in decursul timpului! Tara nu are nimic de a fece cu nefericitii care o conduc prost! De aceea propun ca formularea sa aiba in vedere pe cei cu adevarat vinovati dupa exemplul: Singura conducere a unei tari din Europa care a mituit presa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Motivul pentru care astăzi suntem în aceasta situație este Apostazia (lepădarea de Credința Dreapta) în care suntem de la Sinodul din Creta 2016 încoace și păcatele noastre, milioanele de copii avortati și Ceaușescu omorâți în ziua Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Lumea nu este condusa de Iohanis, Trump, Putin sau Bil Gais ci este condusa de HRISTOS. Pana când Biserica nu se v-a lepăda de ecumenism și nu v-a indemna poporul la Pocăință desăvârșită de la vladica pana la opinca, Dumnezeu nostru Iisus Hristos nu își v-a întoarce fata către noi. Lumea de azi s-a îndepărtat de Dumnezeu, nu mai vrea sa audă de Hristos și foarte curând o să-l dorească instalat în fruntea lumii pe Antihrist. Depinde ne noi toți, de la cei mai mari pana la cei mai mici cu cine vrem sa fim : cu Hristos care ne duce la libertate sau cu Antihrist care ne duce în robie

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)