joi, 7 mai 2020

La prostie v-ați gândit?

V-am spus de-atâta timp, iar mulți dintre voi mi-ați adus cele mai tâmpite acuze. Ba că sunt agent chinez, rus sau pakistanez, ba că sunt pesedist, peremist sau mai știu eu ce. De ce? Simplu, pentru că nu vă convenea adevărul, pentru că vi se părea că bat câmpii. Sunt însă mulți - majoritatea covârșitoare a celor care-mi citesc articolele - care pot confirma cuvânt cu cuvânt cele pe care vi le spun acum.



Să începem cu începutul, adică să-l luăm în cătare pe Plăvan. Încă de dinainte de prima sa confruntare electorală în direct v-am spus că omul e prost. După ce s-a afișat în primul duel cu Ponta orice om cât de cât normal ar fi trebuit să înțeleagă că avem de-a face cu un idiot complet, un bou, un „lemn-Tănase”. Din cât a gângurit atunci a puțit de la o poștă că n-are habar de Constituția țării la șefia căreia a fost impus. Vă amintiți? De ce l-ați votat atunci?

Și nu doar atunci. În urmă cu câteva luni tocmai ce s-au desfășurat prezidențialele. În meciul dintre prost - care s-a mai și îndeletnicit și cu furtișaguri imobiliare sau cu vânzarea de copii - și o femeie care avea curajul confruntărilor cu oricine, l-ați ales pe Mutulică-Retardatul. Și-atunci era la fel de prost ca acum. Mai mult, avuseserăți un întreg mandat pentru a-l vedea, dar n-ați vrut să-l vedeți. De-aceea îl meritați!

Să trecem acum la pezdeliști, pardon peneliști. V-am spus de-atâtea ori că, dincolo de ticăloșia pe care-o afișează, ăștia sunt bătuți în cap. Nu m-ați crezut și i-ați votat! Hai să ne uităm puți la ultima ghidușie: anularea amenzilor la CCR, decizie luată în UNANIMITATE. De ce s-a întâmplat asta? Pentru că năvlegul de Sică a majorat cu de la sine putere amenzile fără să aibă habar că acțiunea sa e absolut ilegală. Cu alte cuvinte, a comis-o din prostia fără margini care-l caracterizează. Vă miră? Uitați-vă la Plavan și la PNL de câte ori au contestat aberant la CCR diverse inițiative legislative pe motive de-a dreptul cretine. Și, de fiecare dată, după fiecare pas spus de CCR, Sică s-a declarat șocat. Păi cum naiba să nu te declari șocat, Sică, în momentul în care, în oglindă, vezi zi de zi același prost?

Dar să ieșim de pe teritoriul politic și să mergem în zona Educației. Dumneavoastră ați văzut-o pe Anisie? E atât de năvleagă încât, dacă te uiți în ochii ei, vezi, vorba bancului, „space the final frontier”. Acum n-am pretenția ca fotoliul Educației să fie ocupat de academicieni, dar totuși nici chiar de-o agramată atât de flagrantă. Dacă mai punem în balanță și faptul că tovarășa e filoloagă, mă-ntreb, zău!, cum o fi trecut prin facultatea aia? Jucând rolul de capră sau de roabă? Nu de alta, dar citindu-i acea scrisoare publică, mi-a venit să mă urc pe pereți de nervi.

Să vă mai aduc în atenție declarația halucinantă a ăluia de la Cultură? Să vi-l mai arăt pe Cîțu? Sau pe Gigi-stupidu' ăla de la Fonduri Europene? Să vi-l aduc în față pe Stamule care n-are habar ce-i aia extras de cont? Câți vreți să vă arăt ca să înțelegeți în față că realitatea e belită?

Dar nu-i nevoie, îl aveți pe șeful lor, pe nea Ludo, cea mai reușită îngemănare între alcoolismul cronic, prostie și ticăloșie de la traian băsescu încoace. Uitați-vă la el că e o poezie! Aproape nu reușește să emită nicio propoziție care să nu pută a prostie. Parc-ar fi frate cu Elena Băsescu.

Reveniți-vă, nu-i un vis urât, nu-i un coșmar, voi i-ați adus p-ăștia la putere. Mă uitam la Mandachi plângându-se că-i falimentează afacerile. Să mori tu, mă, rivuluționarule? Păi ai uitat când făceai agitație în favoarea ăstora. Iată că-i ai! Și ca tine sunt mulți! Se plâng afaceriștii care până acum erau „dă dreapta”. Se plâng stomatologii. Nu pot să uit că până și când mă râcâiau în dinți, stomatologii mei mi se plângeau de Dragnea. Păi probabil Dragnea e de vină, nu-i așa?

Se plâng profesorii că e nasol cu platformele electronice. Las' că e bine, micuților. Ați votat cu Plăvanul în proporție de aproape 70%! Acum vă cumpără PNL-ul, pe șpăgi astronomice, platforme care, bag mâna-n foc că vor fi inutilizabile. Dar șpaga se va încasa, fără nicio problemă și asta-i bine! Vă puțea PSD-ul? Luați de-aici acum! Și luați fără alternative că doar nu vă imaginați că PSD-ul lui Ciolacu vă va salva de la diminuările de salariu. La fel e și cu funcționarii publici. Nu mai puteai să calci printr-o instituție a statului că te bombardau cu „hoțu' dă Dragnea”. E bine, flăcăiași, să vă văd acum când vă vor carota veniturile. Știu, nu vă veți reveni decât după alegeri, atunci când, cu sceptrul în mână, ticăloșii prostovani vă vor frige peste degete. Și, ce să spun, veți merita cu vârf și îndesat.

V-am dat așa, câteva exemple. Ele, desigur, sunt mult mai multe, doar nulitatea aia mută și proastă a fost votată de peste 66% dintre cetățenii acestei țări. Văzând acum cum cei care suferă și care - cu siguranță - vor mai suferi, sunt fix cei care l-au votat nu pot să-mi rețin zâmbetul de satisfacție. Suferiți, micuților? Stați cu ei! Sunt ai voștri, dintre voi și pentru voi! Că sunt ticăloși ține de normalitate, iar că sunt proști, asta, dragii mei, ține de răzbunare! Ce poate fi mai nasol decât să vezi cum te fură o masă de proști, iar tu să fii neputincios.

P.S. Fac pariu cu oricine că „proasta de Veorica” are IQ-ul mai mare decât orice penelist cu funcție. Iar în comparație cu Plăvanul, eu risc să cred că Veorica îl are cu aproape 50% mai mare. Așa-i că nu mă credeți?

20 de comentarii:

  1. Eu cred ca majoritatea celor ce intra pe blog nu l-au votat pe Iohabarnamis. Cel putin eu nu.
    Propaganda pentru cei prosti e facuta prin presa de orice fel foarte bine, oamenii tinta avand memoria unui peste si nefiind in stare sa gandeasca critic, cu mintea lor, parca is batuti in cap. Din pacate, asta e materialul, cu el "lucram".

    Numai bine!
    Ionel

    RăspundețiȘtergere
  2. Intreb pentru un prieten: daca deschide azi cafeneaua, ma rog, restaurantul ca e bucatar, primeste amenda? Sau ce poate sa ii faca statul roman de dinainte de 14 mai? Si cu ce il ajuta statu roman de dupa 15 mai? Avand in vedere ca starea de alerta e neconstitutionala, si orice ingradire a vreunei libertati e hotarata doar de Parliament dupa 15 mai. Nu de altceva da prietenu ma chemat la cafea si dupa doua luni de stat degeaba am constatat ca pandemia e un fel de sceneta pentru recesiune economica, care daca se distrug afacerile vor putea impune modelul globalist unde sa existe doar o singura mare cafenea. Asa ca vrem sa ne mobilizam sa deschidem toate micile bombe de baruri care sunt mii de piedici in calea globalista. Totusi vreau sa stium ce amenda primim pentru faptele noastre vitejesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietena mea blonda a zis ca il voteaza pe Johan doar pentru ca arata bine. A convins-o si pe mama ei, alta blonda. I-am demonstrat logic ca vom ajunge rau, bine, nu ma gandeam ca chiar asa de rau ca azi, nici nu imi imaginam asa ceva, dar ceva cam 30% din raul de acum. Nu m-a ascultat, ca cica Viorica nu da bine pe sticla.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atat timp cat la vot imi va fi scanat buletinul si de chestia asta se va ocupa sts/sri, nu voi mai merge.
    De mult ori ma gandesc la Dragnea, probabil plange ca nu l-a suspendat pe iohanus dar si rade cand vede cum isi bate joc de votanti ciuma galbena iohanista.
    Dle Dan, romanul se considera prea destept, prea infumurat ca sa inteleaga ca este altul mai destept decat el. Consumati nult efort intelectual si cred ca v-ati dat seama ca este in zadar. Romanul este un incapatanat, nu-si recunoastea greseala/prostia nici daca-l picuri cu luminarea.
    Va doresc liniste sufleteasca.
    Hristos a inviat !

    RăspundețiȘtergere
  5. Proștii ca el l au votat.
    Nu mai zic de DIASPORA care latră la stele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ar fi sa caut nod in papura la acest articol, necesar de altfel (pentru ca aceste adevaruri trebuie rostite limpede si fara echivoc ca aici), as tine sa punctez doua aspecte:

    Primul: Basescu este nedreptatit. El e betiv, tradator, ticalos si tot ce vrei dar ... prost nu e. Deloc. Siretenia si smecheria ii vin dintr-o inteligenta nativa abil combinata cu scoala vietii si a securitatii.

    Al doilea: Este absolut necesara o completare a listei si pe celelalte culori politice. Ciolacu este un monument de prostie. Nu poate fi ignorat. Daca-i treci lui Barna cu vederea mediocritatea abjecta esti deja mult prea partinitor. Si alte "stele" care ar trebui vazute la lumina.

    Mi-e greu sa recunosc dar pe medie UDMR depaseste de departe oricare alt partid politic ca nivel de inteligenta politica, educatie si bun simt. Stiu, isi urmaresc propriul interes. Dar o fac bine. Oricine in locul lor ar face-o. De cele mai multe ori au fair-play iar cuvantul lor valoreaza mai mult decat cuvantul politicienilor romani care au devenit maestri in minciuna sfruntata si obraznica, ipocrizie, demagogie si impostura uneori dincolo de limita patologicului. N-am nici cea mai mica indoiala ca Kelemen ar fi fost un presedinte de 10 ori mai bun decat Plavanul. Da, chiar si pentru romani.

    Cu multa retinere si regret zic asta. Ma doare sufletul insa daca tot spunem adevarul hai s-o facem pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun simt la UDMR? Nu , aia se cheama siretlic sau viclesug , arhaisme din zona Moldovei daca nu le intelegeti sensul , sunteti slabi politic si veti pierde daca o sa cautati fratie unde nu a fost NICIODATA ! Defapt vom pierde .................

      Ștergere
    2. Vezi tu cand te frigi cu ciorba , sufli si in iaurt ! E o forma subtila de autoconservare ! Vot.....vot , vot ....oare chiar iese ce zice STAMPILA? Eu zic ca nu , TV -ul e propaganda perfecta si iti ghideaza interesul , aici pe net ....poti sa te declari inca liber ! E ultima reduta oricum pierduta !

      Ștergere
  7. #aștept_potopul
    Unde-i butonul folow?

    RăspundețiȘtergere
  8. DT - Varianta compromisului politic mie imi e straina , nu stiu cum va fi pentru tine , fiindca constatarea nu e pedepsita ci din contra e promovata , pionii trebuie sa cada ! Iar noi pulimea sa aplaudam succesul executiei ! Uite ca eu nu ma convertesc ......amish ....? Se poate dar trebuie sa vrei !

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit niste chestii care nu stiu cat de adevarate sunt. Cica Kovesi conduce Romania, Iohannis e un executant al deciziilor ei. Si Kovesi primeste ordine sau chiar conduce? E un fel de Merkel de Romania?

    RăspundețiȘtergere
  10. Va urmaresc cu placere. Respect.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cât adevar.!
    Felicitari pentru așa articol

    RăspundețiȘtergere
  12. Kövesi e șefa pe protocoalele SRI care încă sunt în funcțiune. Kövesi conduce România prin protocoale. Ea primește ordine de la UE și US, le transmite la Helving, care îl instructeaza pe Johannis. Cam asta e lanțul trofic.
    Acuam Soros influențează și el în jos, poate tit pe Kövesi.
    Oricum ai luat-o Kövesi pare președintele României din Deep State, statu paralel.
    Și ea ii are la mână pe toți. E capi di tuti capi.

    RăspundețiȘtergere
  13. doar pentru cei cu neuroni functionali:
    https://www.youtube.com/watch?v=VjQGyqVN5RM
    https://www.youtube.com/watch?v=wQSYdAX_9JY
    https://www.youtube.com/watch?v=g5f_6ltv7oI
    https://www.youtube.com/watch?v=BR05LEDo5nM
    https://www.youtube.com/watch?v=CqdLft6IS3g

    https://www.youtube.com/watch?v=0hLjuVyIIrs
    https://www.youtube.com/watch?v=e9yK1QndJSM

    https://www.youtube.com/watch?v=hIXhnWUmMvw
    https://www.youtube.com/watch?v=WBFoV6jn79c

    https://www.washingtontimes.com/news/2020/apr/28/covid-19-turning-out-to-be-huge-hoax-perpetrated-b/

    RăspundețiȘtergere
  14. Sint de acord ca prostimea, altfel plina de ifose, isi merita soarta! Ce nu stiu este ca acesta este doar un inceput, a carui continuare n-o intuiesc, absolut deloc si pe care, f multi, o resping, crezind ca, in citeva luni, o sa fie cum a fost, ceea ce este ceva dincolo de prostie. Nu cunosc nenorocire pe care aia sa n-o impuna, iar ultimii 231 de ani sint o dovada in acest sens! Unele le-au iesit ceva mai tirziu, nu cu mult, desi aveau opozitie mult mai tare decit astazi, cind la usile lor se calca slugile in picoare.
    Romanii au ales dupa chipul si asemanarea lor. Peste 90% sint precum alesii, asa ca surprizele sint excluse, iar bazele au fost puse in perioada 50-70. Precariatul rural si-a impus "cultura", asa ca avem ce se vede. Imbecili ca aia de la PNL n-am vazut in viata mea!

    EXCLUSIVE INTERVIEW: Robert Kennedy Jr. Destroys Big Pharma, Fauci & Pro-Vaccine Movement
    https://www.youtube.com/watch?v=QLi6ZrFp6vQ&feature=youtu.be&eType=EmailBlastContent&eId=ca08d0ed-03bf-4482-97f3-f540d3f5666d

    https://www.breakingisraelnews.com/149840/rabbis-accuse-netanyahu-selling-israel-out-globalists-after-sensor-children-comment/

    https://deutsch.rt.com/meinung/102143-bundesprasident-steinmeier-stimmt-deutsche-auf/

    https://www.national.ro/news/bill-gates-i-a-trasat-linia-directoare-lui-emmanuel-macron-noua-ordine-mondiala-reuniune-prin-videoconferinta-684111.html/#ixzz6LgnhSiju

    https://www.journalistenwatch.com/2020/05/07/kurz-durchbruch-corona/

    https://dailypost.ng/2020/05/04/bill-gate-offered-house-of-reps-10m-bribe-for-speedy-passage-of-compulsory-vaccine-bill-cupp-alleges/

    https://misucroitor.wordpress.com/2020/05/05/spania-a-anuntat-intrarea-in-noua-ordine-mondiala/

    https://www.rubikon.news/artikel/der-test-betrug

    Politicienii vestici sint exact ca cei romani! Criteriile stapinilor au fost acelasi ca si metodele de instruire si conditionare din scoli. Merkel este ca plavanul! Sa vedem o discutie intre astia ar fi un lucru f tare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Oricum o dai trecutul a fost scris in mintea oamenilor:
    1 - PSD a condus tara 26 de ani si a furat cel mai mult.
    2 - Dreapta e buna dar nu poate sa ne salveze din cauza PSD

    Acu se merge cu alde Bot Mihaies si altii in strada.
    Partea cea mai tare e ca multi oameni de bine din USR nu mai recunosc partidul / organizatia in care au intrat. Ei care erau tfl-isti, spirite libere, hipsteri, reactionari, rezistenti au ajuns sa faca colaboratorul Barna cu ei armata la loc comanda.
    Securistii mai pregatesc o galeata sa adune prostii si naivii in strada.
    Partidul AUR condus de George Simion.

    Daca vreti sa vedeti dinamica unei miscari reale fara bani injectati de diverse parti vedeti Meritocratia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 26 ani? Sigur te ajuta memoria? Perioada Basescu e tot PSD? Chiar toata? Si altele? Socotesti cum vrei tu, numai sa-ti iasa?
      Opozitia la PSD e mai proasta ca PSD, din pacate pentru tara.
      Stii vorba aia: din lac in put!

      Ionel


      Ștergere
  16. Ce prostie?! Astia-s desteptii. Ca toate guvernele de pana acum.
    Prost e cine nu fura sau nu a emigrat din jegul asta. Ar castiga ani de viata.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu știu dacă este prostie. Mai degrabă aș spune ură și dispreț. Numai bine

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)