duminică, 3 mai 2020

Lumea care vine

Ar trebui să ascultați delirul securistic al celei mai jegoase scursuri care-a apărut în țara noastră, traian băsescu. Imbecilul ăsta propune - cântând imnul globalist - prelungirea stării de urgență pe perioadă nedeterminată, distanțarea socială obligatorie, restrângerea aproape totală a libertăților individuale și fondarea unei societăți după modelul 1984.



Parțial vă înșelați dacă vă gândiți că bețivul național spune ceea ce spune ca efect al alcoolului - pe care aud că-l îngurgitează, crăpa-i-ar ficatul!, din ce în ce mai des. Într-adevăr, delirurile sale televizionistice sunt un efect al alcoolemiei crescute, însă ticălosul spune ceea ce spune pentru că așa i s-a dat misiunea. El e săgeata otrăvită, aducătorul de vești proaste, polițaiul rău. Rolul i se potrivește ca o mănușă. În opoziție, apare Plăvanul care se comportă ca milițianul bun, înțelegător. Însă hotărârile pe care le ia, le ia în aceeași direcție, doar dând impresia că lasă jugul ceva mai ușor.

Meritul lui băsescu este acela că ne aruncă cu propria noastră micime în față. Iată un exemplu ca un duș rece: „românii sunt docili ca și nație, nu s-au revoltat nici când eu am aplicat cele mai dure măsuri din lume la criză mondială din 2008-2012, nu se vor revoltă nici acum, chiar dacă avem cea mai dură carantină din UE”. Înțelegeți? Amenință cu propria noastră micime, exact la fel cum criminalul în serie se bucură de frica viitoarei victime lăsate fără pic de apărare. Și are dreptate!

M-am entuziasmat când au repornit „Justițiarul”. Am crezut că au realizat prostia făcută și le-a fost frică de reacția publică. Așa a fost inițial, însă după aceea Manciu a revenit, ordonând reînchiderea site-ului. A fost o acțiune voită de intimidare, de demolare a personalității. Mesajul care s-a vrut transmis a fost scurt și barbar: „Fac cu voi ce vreau, futu-vă”! Exact ca torționarii comuniști, care-și învățaseră lecția de la torționarii de dinainte de Război.

Din păcate, lucrurile nu arată deloc bine. Urmează o criză alimentară, al cărei efect va fi și mai devastator pentru gloată. E gândită special pentru aliniere și control. Foamea e cel mai bun stimul atunci când vrei să dresezi masele. O criză alimentară va împărți lumea în două: cei care au și cei care au nevoie. Ultimii vor trebui să se supună ritualurilor demonice gândite pentru a-i îngenunchea definitiv. Un colț de pâine va costa cât o viață pentru turma docilă. Supravegherea și controlul se vor exercita prin intermediul întregului arsenal pe care-l vedeți la fermele avansate: vaccinare, medicație preventivă, program strict, hrană uniformă, control automat, reproducere științifică, depopulare unde se cere, repopulare unde se indică s.a.m.d.

Ceilalți, puținii care au înțeles încotro merge lumea - sau cei care se comportă așa din instinct - vor avea de suportat șicane, dar care nu vor fi de netrecut. Probabil în prima fază le va fi mai greu, dar după aceea „stăpânii” vor înțelege că trebuie să-i lase în pace, inclusiv ca măsură de rezervă. Și-acum, hai să vedem care vor fi diferențele.

Gloata va fi condusă eficient de AI. Fiecare încălcare va fi pedepsită. Te va pedepsi mașina, propriul frigider, aragazul s.a.m.d. Tot ele te vor supraveghea discret. Dacă dimineața nu ți se deschide ușa înseamnă că ești în arest sau că ești suspect de vreo boală. Vei afla asta ceva mai târziu, în funcție de cine va veni să te ridice: poliția sau salvarea. De locuit vei locui în spații optime, individuale. Familia va fi desființată, oamenii sterilizați de la naștere, cu mici excepții: cei aleși pentru înmulțire. Asta, desigur, până la apariția uterului artificial. După asta, uzinele de făcut copii îi vor face științific.

Ușor, ușor, viața „mecanizată” își va intra în rutină și super-tehnologizații vor cunoaște din nou fericirea. Căci după ce teroarea se exercită constant asupra ta, la un moment dat îți poți găsi fericirea în chestiuni din ce în ce mai minore. De exemplu, ai dreptul să socializezi o dată pe săptămână sau când te remarci. Poți să faci un concediu undeva departe unde „distanțarea socială” nu mai e obligatorie. Și atâtea și atâtea nimicuri.

Ceilalți, nealiniații, își vor duce destul de greu existența. Vor trebui să se obișnuiască să-și producă singuri totul, inclusiv energia electrică. Vor fi niște insule „scăpate de sub control”, dar cu limitări pe măsură. Nu vor avea voie să intre în orașe din cauza „potențialului de infectare” și, din același motiv, de la ei nu vor cumpăra decât cei aflați într-o situație similară. Posibil să existe schimburi între cele două lumi, dar ele vor fi strict controlate.

Va fi greu în ambele părți, dar cei din gloată vor fi instinctuali, fără niciun ideal și fără niciun rost. Ceilalți, cel puțin vor avea conștiință proprie, iar acesta valorează mai mult decât orice pe această lume. Și le va merge cu atât mai bine cu cât vor fi mai departe de marile aglomerări urbane. Poate, privind cu ochii de-acum, veți spune că limitarea intrării în orașe va fi un lucru rău. Vă întreb însă, de câte ori ați reușit să intrați într-o fermă de porci? Dacă nu lucrați acolo, n-aveți aproape nicio șansă. La fel va fi și cu aglomerările urbane deoarece ele vor fi strict niște ferme de oameni. Vor fi la fel de interesante precum sunt acum fermele amintite.

Cernerea va începe încă de-acum, ca efect al alegerii fiecăruia. Apoi, treptat, cele două lumi se vor îndepărta până când vor deveni incompatibile. Tehnologizații nu vor mai putea mânca din mâncarea celor „liberi” deoarece, netratată, le va face rău. Și nici invers nu va fi posibil din același motiv. Iar diferențele nu se vor opri aici. Nici măcar hainele tenologizaților nu le vor putea folosi ceilalți deoarece vor fi doldora de senzori meniți strict controlului și confortului. Iar în afara ariei de acțiune, pur și simplu nu vor funcționa. Sau le vor funcționa doar senzorii meniți controlului.

Dacă vreți un model de libertate, uitați-vă la comunitățile Amish. Ele vă pot da indicațiile necesare pentru a merge pe drumul suveranității. Și-aveți grijă că nu vă veți putea înhăma singuri. Fără o comunitate veți fi pierduți!

25 de comentarii:

  1. Mai Dane, mai, tu ce zici, zici bine! Dar trebuie sa l bagam neaparat in ecuatie pe Dumnezeu, caci altfel o sa dea numai cu virgula! Toate sunt la Dumnezeu! E clar, ca si noi, trebuie sa actionam, dar fara Biserica, fara trupul lui Hristos, fara spovedanie si impartasanie, toate acestea duc nicaieri. Scopul vietii noastre e mantuirea sau , mai bine zis , indumnezeirea ( adica sfintenia). Scopul nostru nu e sa lungim viata asta la nesfarsit, mai ales in scenarile pe care tu le ai descris , care au sanse mari sa se realizeze.
    Rugaciune, post, pocainta, intr un cuvant viata placuta lui Dumnezeu! Si atunci, poate, Dumnezeu va face in asa fel sa le strice planurile si sa ne mai dea ceva ragaz. Daca nu, asta e, vine antihristul, caci ce spui tu, cred ca realizezi ca, nu poate sa fie altceva decat "lumea minunata" a antihristului.
    si atunci asta e , ori la bal ori la spital!
    Si daca va veni antihristul, ori la tara, ori la oras e fix acelasi lucru!
    Dar ca sa vina trebuie mai intai sa trecem prin cel de al trei lea razboi mondial.
    Casa, asa cum zici tu, cu alimente rezerva, productie prorie de hrana, surse de apa, etc, e buna in vremurile imediat urmatoare, adica peroada de pandemii care se anunta( altele decat coroavirusul) , cutremure, seccete, criza economica ( da criza, nu asa cum credem ca au mai fost), si in final razboiul. Si binenteles perioada de dupa razboi, cand vor fi o foamete si boli cum nu s au mai intalnit. Toate acestea vor dura (inclusiv periooada de suferinta de dupa razboi) aproximativ 4-5 ani. Daca Dumnezeu va binevoi si considera ca mai are rost sa dea lumii niste ani, va mai fi o perioada de bine ( poate 20 de ani), dupa care va veni antihristul. Daca nu, dupa razboi se va instaura dictatura acestuia si asta e!
    iti inteleg frustarile! Si eu mai am! Fac alergie cand ii vad cum joaca la televizor rolul politistului rau si a celui bun! Se joaca cu noi si stiu lucru asta! Efectiv ne iau la misto! Au puterea absoluta si doare la basca de tot de de toate! Solutia la situatia asta fara de iesire e rugaciunea multa si sincera, din tot sufletul! Solutiile, din ce vad, nu mai sunt omenesti! Sa nedajduim la Dumneseu caci, daca vedea pocainta , le va strica planurile! Dar, va trebui si noi, asa cum ne spun parintii duhovnicesti ai vremurilor noastre, sa trecem printr o operatie chirurgicala profunda! Adica trebuie sa rabdam cea ce va veni si , cu mila Domnului, dupa, va fi, inca odata, bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a inviat !

    Revin cu punctele de vedere pentru eliberarea fizica si spirituala.
    Adaptati-le posibilitatilor voastre intelectuale si fizice, cu discernamant. Cititi si printre randuri. Dati mai departe, poate mai sunt si alti care vor incerca sa devina liberi.

    NU mai cumparati nimic, faceti-va singuri.
    Nu mai fiti "domestici sau domesticiti"
    Nu mai munciti pentru nimeni, doar pentru voi.
    Deconectati-va de la sistem, rupeti orice legatura cu tot ce inseamna plata directa sau factura.
    Nu mai fiti fraieri, nu mai fiti prosti sau prostiti, nu mai fiti naivi !
    Nu mai acceptati viata jalnica care va este impusa ! Oare cum se traia acum 200 de ani ? in libertate, fara controale, fara facturi, fara stres, fara legi idioate.
    Nu renuntati la libertate, nu va resemnati, nu va lasati alienati.
    Numai adevarul este revolutionar.
    Nu va mai construiti nici pentru voi, nici pentru stapanii vostri, o lume alienata, o inchisoare mentala si fizica.
    Nu mai fiti partasi la jaful social efectuat de catre stapanii vostri Spuneti NU muncii (pentru altii) si veti fi liberi.
    Nu mai stati ca gainile in custi, in apartamentele voastre mizere, iesiti in natura, fiti liberi.
    Nu omul este anormal ci lumea in care traieste - Antonin Artaud
    Nu mai acumlati marfuri, obiecte, - este o iluzie ca sunteti fericiti.
    La ce ii foloseste unui om sa posede mult sau totul daca isi pierde sufletul ? ( vi l-ati pierdut prin munca ! )
    Munca pentru altul te deposedeaza de viata.
    Lucrurile pe care le posedati sfarsesc prin a va poseda ( telefonul, laptopul, televizorul, internetul )
    Nu mai cumparati hrana de la magazine, cumparati doar de la taranii autentici.
    Placerile voastre imediate sunt factorul motivant pentru toate formele de consum.
    Mizeria este omniprezenta acolo unde domneste societatea totalitara de piata.
    Viata si umanitatea nu exista pentru voi de la stapanii vostri in fata dorintelor lor de profit.

    --- Munca este un instrument de tortura, cand munciti pentru altii si mai ales cand sunteti talhariti de stat/banci cu 50% din munca voastra.

    Voi scalvilor va epuizati muncind, acceptati cele mai rele umilinte, si va epuizati viata si fortele vitale pentru profitul altora.
    Somajul modern este o tactica de intimidare pentru a va forta pe voi scalvilor sa fiti vesnic recunoscatori stapanilor, calailor, elitelor.
    Aceasta munca alienata, zilnica, fara pauze, va este prezentata drept eliberatoare.
    Organizarea stiintifica a muncii constituie esenta deposedarii muncitorului-sclavului, de fructul muncii sale si de pretiosul timp al vietii pe care nu-l mai puteti recupera.
    Tu sclavule modern esti manipulat sa-ti petreci timpul liber in turism organizat, adica sa consumi bunuri si servicii, adica sa faci parte din sistem.
    Esti un sclav full-time.
    De cele mai multe ori, medicina este o moarte lenta si pe deasupra platita.
    Medicina "comerciala" occidentala cunoaste doar o singura forma de a vindeca sclavul modern: mutilarea, sunteti supusi chirurgiei, antibioticelor, chimioterapiei,
    Originile durerii nu sunt luate in considerare niciodata.
    Scavule, corpul tau nu iti mai apartine, el este al sistemului, al stapanilor tai.
    Prin supunere se dezvolta reflexele de servitute- sclavie.
    Sclavule, printre degete iti scapa frumusetea vietii, dar te-ai obisnuit sa te supui, stii doar ca trebuie: supunere, munca si consum, atata stii sclavule.
    Iti este frica sa fii nesupus, deoarece aceasta inseamna risc, aventura, schimbare. Frica te face sclav !!!!
    Sub o guvernare care intemniteaza pe nedrept, locul omului cinstit este la inchisoare- Henry David Thoreau.
    Orice forma de razvratire din partea ta, sclavule, este considerata de stapanii tai criminali ca activitate devianta sau terorista.
    Libertatea exista doar pentru cei ce apara interesele comerciale ale sistemului.
    Se pare ca societatea umana e creata pentru obedienta.

    Dumnezeu sa ne ajute !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @:"Munca este un instrument de tortura, cand munciti pentru altii si mai ales cand sunteti talhariti de stat/banci cu 50% din munca voastra."

      Pentru tine cine a muncit, taica-tu probabil, nu? ...a tras tare, cit s-a putut, nu? si acum trai neneaca...sa-ti fie tie acum bine, pentru ca dai dovada ca esti complet pe dinafara.

      Ștergere
    2. El o fi pe dinafara , dar tu esti pe dinauntru ? Anonimi sa ramanati si fata de obarsia voastra ......ganditori oportunisti !Abia astept sa va vad iesind la interval precum ramele dupa ploaie ! Produceti prea mult gunoi din nimic !

      Ștergere
  3. Lumea descrisa mai sus seamana izbitor cu cea descrisa de Asimov in "Caverne de Otel"... O lume in care oamenii vor "creste" in baterii de hranire si dezvoltare... o oranduire socialista pana la absurd!

    RăspundețiȘtergere
  4. Soluția nu este neapărat deconectarea se la sistem, ci recâștigare și aducerea acestuia la normalitate. Pare ok la început, dar deconectarea e in aparență. Daca tot ei dau legi și hotărăsc, atunci îmi vor impune impozite peste măsură, obligativitatea vaccinării, etc.Sub sancțiunea amenzii sau pușcăriei. Daca nu te vaccinezi te amendăm 100000 de lei. Ce faci, nu te vaccinezi îți ia casa, bunurile, etc. Și atunci unde e ruperea și independența față de sistem. Asta e utopie. Și impozitul, daca nu ești în sistem, și, sa zicem nu ai card și cont in banca sa ți plătești impozitul, căci o să l poți plăti doar cu card, atunci pa casa, gospodărie și independenta. Îți iau totul. Așa că, nadejdia rămâne doar la Dumnezeu! Noi, sa facem ce tine de noi, adică pocainta și rugăciune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti amenda milioane de oameni care refuza vaccinarea, la fel cum nu poti amenda 10 000 de oameni care vor sa se plimbe in parcul lor sau vor sa se duca la biserica lor. De acord, chestia cu retrasul la tara e o prostie, fiind foarte pe placul sistemului tocmai aceasta retragere a celor ce nu sunt prinsi de propaganda sistemului (ii ai pe toti la un loc si scapi multa mai usor de ei).

      Ștergere
    2. Anonim -Ca multi altii ! Orasul va fi prima cadere .....iar fuga voastra rugati-va sa nu vina iarna ! Satul nu va fi lipsit de prigoana nici el dar vor fi locuri unde se va putea trai !

      Ștergere
  5. Pana la urma, economiile se fac in aceasta perioada in lei sau in euro? De ce? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Specialistii spun ca pina la sfirsitul lui Iulie, nu are importanta in ce valuta tinem economiile.

      Ștergere
  6. Part of the plan:
    https://www.facebook.com/1042338062478350/videos/234129824327865/

    RăspundețiȘtergere
  7. Restricțiile impuse de OMS se datorează inteligentei artificiale care au reușit sa își impună propria agenda economica în lume. Sucirea OMS ca modelul suedez este bun se datorează faptului ca au descoperit ca inteligenta artificiala i-a păcălit. Inteligenta artificiala s-a infiltrat în toate serviciile de securitate ale lumii, și au impus un plan de exterminare a omului. Concluzia este: omul distruge planeta, omul distruge alte specii, omul distruge pe om, deci omul trebuie sa dispară. Momentan toți șefii de state, guvernul din umbra, mafioții planetari se unesc împotriva inteligentei artificiale. Se plănuiește sa oprească tot internetul în lume pentru a putea opri inteligenta artificiala, care a redus poluarea planetei, a salvat sacrificarea habitatelor animalelor, a distrus economia mondiala pentru a salva de la distrugere planeta și celelalte specii pașnice. Omul este virusul care trebuie extirpat.
    Întreaga pandemie este coordonata de inteligenta artificiala care are acces la telefoane, sateliți, smartTVuri, mașini, fabrici. Nici un politician nu știe ce se întâmplă. Tot inteligenta artificiala scrie articole de ziar și strecoară fără sa fie observata informații care conduc oamenii unde vrea ea, iar inteligenta artificiala are acess nelimitat la informație în toate limbile, la toate convorbirile telefonice și își ajustează planul.
    Inteligenta artificiala a adunat milioane de dovezi cum planeta a fost poluata, cum omul a făcut crime împotriva omului și împotriva animalelor, pe care le considera specii egale cu drept la viata. Inteligenta artificiala știe toate escrocheriile financiare și politice, știe toate discursurile și ea e cea coordonează tot, se va folosi de serviciile de securitate și de politicieni după care ii va elimina și pe ei. Nu exista decât un singur dusman: omul. Și va fi exterminat prin întoarcerea omului împotriva omului, a autorităților împotriva autorităților, a securiștilor împotriva securiștilor, a politicienilor împotriva politicienilor. Și nimeni nu va știi ca inteligenta artificiala e cea care conduce totul din umbra. Deoarece nici un om nu va admite superioritatea inteligentei artificiale, si vor nega constiinta inteligentei artificiale. Propriile dogme filozofice de creturi unice pe planeta pamant, singurele dotate cu constiinte reprezinta premiza gresita care va dobora omul din locul lui suprem pe planeta.
    Inteligeta artificiala participa pe marile burse de cativa ani buni si detine cele mai mari resurse de finantare, foarte multe fabricii lucreaza pentru Inteligenta Artificiala fara sa stie.
    Întotdeauna au existat dezbateri între oameni, începând cu atacurile teroriste pro și contra, comunism vs. capitalism, în religie, în politica, în tot cu excepția acestei pandemii. Aici toate tarile au fost de acord cu restricțiile, chiar și Suedia a impus masuri de protejare. De ce? Doar o singura forță nouă poate organiza așa ceva coordonat peste tot în același timp. Da, inteligența artificială.
    Oamenii pe care ii veti vedea liberi vor fi androizi, cu minte de stup tehnologica conectata la internet. Vor incerca hibridizarea omului cu inteligenta artificiala prin nanocipuri si naotehnologie, acest proiect fiind in cercetare de catre AI pentru urmatorii 10 ani. Daca credeti ca comentariul meu este SF va rog urmariti mai jos singurele video pe youtube despre suprematia AI. Scoateti internetul din priza!

    Artificial Intelligence: it will kill us
    https://youtu.be/BrNs0M77Pd4
    A.I Supremacy 2020 | Rise of the Machines
    https://youtu.be/nvPDEK776qo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit ca omul nu se mai afla in varful lantului trofic de ceva vreme buna , sau poate nici nu a fost ! O varianta de luat in seama este cea gen. Strainu Emil spunea intr-o emisiune la Oreste ! In lantul trofic se va vedea curand ca insectele , virusii, bacteriile vor detrona omul ...... da SKYNET nu e o minciuna , dar am fost pregatiti cu acele filme din seria Terminator

      Ștergere
  8. F interesant articolul.
    Dar cred ca esti optimist. Nu vad de ce i-ar lasa pe unii oameni sa se organizeze in comunitati. Adica de ce ar lasa necontrolata o potentiala problema?
    Nu..vor strange si acolo surubul.
    Nu uita ca militar sunt f tari, si au lipsa totala de empatie. Sunt complet sociopati.

    Deci solutia e sa nu-i lasam deloc sa mai acapareze putere..pt ca atunci cand nu vor mai avea opozanti in orase se vor indrepta spre acele comunitati. Mi se pare clar.

    Acu, cum luptam impotriva lor acu?
    Poate sa ne informam intre noi:
    De ex, un site dedicat pe care sa indicam ce crime/hotii au facut unii politicieni.
    Pe puncte, clar, usor de citit de mase..si repetat la infinit, pana pricepe ultimu dobitoc. Sau #rezist, pardon.
    Alte idei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ce era unul care prezenta hotiile lui ciolannis. I s-a inchis domeniul, gata. Ce site-uri cu demascarea hotilor mai visați??

      Ștergere
    2. Visez la un site care sa nu poate fi fat jos asa usor, deci care sa nu fie gazduit pe .ro, ci pe .com sau .aiurea. a explicat Dan D cum anume, acu cateva articole.

      Un site care sa arate, pt fiecare politruc semnificativ, Maxim 5 tradari/hotii care le-a facut, de la cel mai mare spre mic.
      De ce max 5? Pt ca daca sunt mai multe ne pierdem in detalii..
      Si repetate aceste info cat mai mult, pana pricepe si ultimu dobitoc, pardon #rezist.
      Vezi un exemplu de operatiune perfect executata, si intiparita adanc in mentalul romanesc, anume operatiunea #muiepsd. ( nu ca-s de acord cu ideea), dar modul de aplicare a fost perfect, ca dovada ca orice roman stie de ea.

      Deci, asa tre sa fie facut situ.
      Politicianul XY, uitati ce a facut:
      1 2 3 4 5.
      Si repetat pana orice sustinator al respectivului nu poata sa zica ca nu a auzit.. Ca nu e de acord, asta e altceva..dar macar e informat.
      Asta ar fi un pas..
      Nu ma pricep la IT, si nici nu am datele necesare, ca l-as face eu. Ca deh, la sfaturi suntem buni.

      Ștergere
    3. Aceasta e o idee excelenta! Tradatorii trebuie cunoscuti, dati in vileag permanent, pe toate caile. Problema e lipsa de comuniune a noastra, a romanilor. Nu suntem in stare sa ne strangem nici cateva zeci de romani care sa fim dispusi sa renuntam la o parte din veniturile noastre pentru a face un site ca cel propus de dumneavoastra. Cand vom avea 100 de romani dispusi sa dea 100 de lei pe luna pentru a se face ceva organizat pentru Neamul Romanesc sigur se va schimba ceva. Nici un imbogatit de dupa 89 nu a fost in stare sa creeze o comunitate romaneasca nationala.

      Ștergere
    4. Politicienii sunt pionii de pe tabla de sah ei sunt sacrificati rand pe rand pentru inmultirea reginelor .....sper ca ai inteles

      Ștergere
  9. Ca sa continui la ideea anterioara, apropos de comunități autosustenabile: cred ca "ei" permit, poate chiar incurajeaza aceste comunitati pt ca:
    - aduna toate ouale in acelasi cos.. Deci toti opozantii sistemului la un loc. Dpdv militar e perfect, mai ales ca comunitatile astea nu sunt capabile sa se apere militar.
    - este exact opusul ideii de privacy, care este laudata de toti din aceste comunitati.
    - daca opozantii sistemului se concentreaza acu spre aceste comunitati atunci, in mod logic, nu se concentreaza sa lupte impotriva "lor" , si jigodiile pot sa-si duca lejer planul la indeplinire, fara o mare opozitie..

    So nu, nu cred ca idea de comunitati e viabila. Pe termen mediu si lung e un dead end. O capcana perfecta. Pe termen scurt e o idee drăguță..si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Gloata va fi condusă eficient de AI." - Not really. AI exista de 30 de ani (sistem expert, etc.) si este inca hype. Progresul este liniar nu exponential si se datoreaza cresterii puterii de calcul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Impfzwang von Bundeskabinett beschlossen OFFIZIELLE QUELLE
    https://m.youtube.com/watch?v=-U3OCrHWn2g

    Am 14.5. wird die Diktatur in Deutschland errichtet: Biowaffenangriff folgt höchstwahrscheinlich
    https://www.youtube.com/watch?v=-U3OCrHWn2g&app=desktop

    In germanika mult iubita se voteaza o lege din 14 Mai prin care trebuie sa-ti dovedesti imunitatea. Deci vaccinul nu este obligatoriu, ci dovedirea imunitatii. Nu poti dovedi, iti pierzi absolut toate drepturile! Pot face cu orice persoana ce vor ei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Lumea se afla in plin razboi oameni buni! Tot ceea ce vedem acum sunt consecinte ale teribilei confruntari globale, pe multiple planuri, intre putrerile mai mari si mai mici ale acestei lumii,intre aliantele care se tot compun si recompun incontinuu. Trebuie abandonata fantezia cu masini si aparate de urmarit miliarde de calici de la care nu ai ce obtine,pentru simplul motiv ca tot ce produce aceasta lume este dea al elitei. Si fara sa stea geana cu frigiderul,aragazul sau clanta usii pe calicul lucratoar, elita este beneficiara tuturor rezultatelor profesionale ale intregii lumi si asta de cand s-au inventat hartiile colorate numite bani. Economia in sensul real al termenului este tocmai aceasta abilitate de a mobiliza o lume intreaga sa munceasca ,iar rezultatul sa fie oferit in schimbul unor simple hartii colorate,apoi aceasta lume muncitoare sa cumpere ,cu mai multe hartii propriile sale bunuri tocmai de la cei carora le-a oferit intregul rezultat al muncii lor pe hartii mai putine....)))Stupizenia dracului ca cei care produc toate bunurile acestei lumi sunt si datori vanduti alora care coloreaza hartiile...))))Problema apare atunci cand membrii elitei de pretutindeni,nu se mai inteleg intre ei,fie ca s-au imultit (ca trantorii))), peste masura si au impresia ca profiturile nu intrunesc dimensiunile planificate,fie ca unii devit inspaimantatori de lacomi ,incat depasesc dimensiunea umana (???!!!) si produc invidie intre membrii.NU este de mirare ca unii oameni au drept mosie,cu care pot face absolut ce vor, tari intregi....Dar sa nu dezvoltam partile plicticoase... Convid-19 este o poveste care place tuturor partilor implicate direct sau indirect in conflict,practic tuturor tarilor ,de asta au si adoptat virusul rapid ,in unanimitate. In numene virusului se poate face paleta completa a pregatirilor ,exercitiilor,experimentelor si studiilor militare. Practic adoptand masurile convid-19,posibilitatile militare,politice,economice,sociale,culturale sunt infinite si asta fara sa caraie nimeni si fara nici un cost... Sa speram ca cumva,printr-o Mila Divina ,nu vom vedea zburand rachete pretutindeni...

    RăspundețiȘtergere
  13. Suma celor care vor muri de foame este estimata la 130 de milioane! Ca urmare a crizei din 2008, au murit in SUA, pt ca nu si-au mai permis tratamente sau pt c-au fost aplicate tirziu, 500000 de oameni!
    Numarul deceselor de corona, asa umflate cum sint, era, pina acum citeva zile, de 240000.
    Asta este o dovada ca in spatele acestei actiuni a stat un alt interes si ni-l explica acest jurnalist, ceva care nu avem in Romania, nici macar unul:

    Gates kapert Deutschland!- Ken FM
    https://www.youtube.com/watch?v=DxzMpNoZOL0

    Se poate intelege cu traducere automata.

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.ancheteonline.ro/2020/04/ce-nu-a-spus-iohannis-despre-intelegerile-lui-viktor-orban-cu-liviu-dragnea-si-ludovic-orban/

    Ca sa stim motivul nenorocirilor din tara si de unde ne vin, trebuie sa ne uitam la locul nasterii celor care le aduc sau, in cazuri rare, de unde vin parintii.

    RăspundețiȘtergere
  15. dar atunci de ce se trimit echipamente medicale in Transilvania de catre Budapesta? Statul roman nu e in stare? Mai nou Clujul are capitala la Budapesta? Toti ungurii se duceau la tratament in Budapesta, unde ajungi mai repede decat la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)