marți, 26 mai 2020

Mama tuturor relelor

La Verita” a publicat o serie de mesaje Whatsapp explozive din perioada în are așa-zisa justiție italiană l-a atacat pe Matteo Salvini. După cum bine știți, Salvini s-a opus imigrației ilegale coordonate de ONG-urile lui Soros. Pentru aceasta, o gașcă de procurori italieni l-au târât prin justiție pentru ... sechestrare de persoane.


Mesajele recent publicate arată fără drept de apel că cei care-l atacau erau conștienți că acuzele lor erau fără obiect, dar continuau să o facă strict pentru a-l deturna de la acțiunile sale de restabilire a legalității. Cu alte cuvinte, abuzuri comise în cunoștință de cauză și în virtutea independenței justiției, o facilitate inutilă și acordată cu mult prea multă ușurință de liberalele noastre regimuri.


Că justiția e o baltă infectă și puturoasă o putem constata de ani buni, mai precis de când e folosită pentru operațiuni murdare. Noi ne amintim de „Mani Pulite”, dar la fel de scandalos s-a comportat justiția și-n multe alte momente esențiale ale istoriei. De-aceea, a idealiza judecătorul, procurorul sau avocatul reprezintă o prostie fără margini. Sunt oameni, iar realitatea ne arată că suferă de neajunsul de-a fi oameni chiar într-o proporție mai mare decât restul lumii.

În mod normal jigodiile vinovate de asemenea acțiuni ar trebui executate în piața publică. Dar, ce să vezi, s-a mai scornit una nefăcută: cică magistrații nu trebuie să răspundă pentru faptele lor deoarece li s-ar încălca independența. Și uite-așa, la umbra unor idealuri tembele, o gașcă de nulități face și desface orice pe lumea aceasta. Desigur, n-o fac de capul lor. Sunt conectați la niște interese obscure. Asta însă ar trebui să ne pună pe gânduri și să forțăm schimbarea unui mod aberant de gândire.

Nu, oameni buni, magistrații n-au cum să fie diferiți deoarece sunt tot oameni. Iar de răspuns trebuie să răspundă pentru faptele lor nu la modul simplu, ci de zece ori mai mult decât oamenii normali. Asta deoarece, prin acțiunile lor, au capacitatea de a distruge destine. Iar distrugerea unui destin trebuie pedepsită exemplar. Altfel societatea se îmbolnăvește.

Doar că, privind de jur împrejur, observăm limpede cât de bolnavă a ajuns societatea noastră. Boala nu-i ireversibilă, însă buboiul puturos numit justiție trebuie tratat. Poate chiar extirpat și pus ceva mai coerent în locul său.

7 comentarii:

  1. "cică magistrații nu trebuie să răspundă pentru faptele lor deoarece li s-ar încălca independența".
    Chiar asa este? Wow, nu stiam asa ceva... cat de pe fața este totul. Asa, la vedere..
    Asta la italieni sau si in Ro?
    Mi se pare absolut scandalos..cum sa fie posibil asa ceva? Ma minunez ca prostu' . E clar, nu le e frica de nimic. Pervers sistem.. Si diabolic de inteligent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dreptatea este antidotul. Scuze pentru mesajul de ieri. Îmi pare sincer foarte rău. A fost un colaps al materiei gri în capul meu. La sfârșit a ieșit lumina totuși. Nu se va mai întâmpla. Vă promit. Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Distrugerea depinde de perspectiva. Când după revoluția marca inregistrata 1989 a început distrugerea bunurilor Cap și fabrici pe motiv ca erau comuniste, perspectiva distrugerii era pozitiva, deși impactul economic nu era deloc în atenția opiniei publice. Din nou se repeta istoria. Românii nu știu ce impact economic au deciziile făcute de ticăloși în numele întregii colectivități. Dar de distrus se distruge.
    Dacă in alte părți rezistenta la distrugere e mai mare, la noi pare a fi foarte slaba. Deținem o poziție de top în distrugerea bunurilor naționale. Cam în 5 ani vom rămâne fără jumătate din pădurile avute în 1990. Jumătate dintre români lucrează în altă țară. Am trăit vremuri când globalism ul distrugea economiile naționale, nu doar la noi. La noi globalism ul distrugea comunismul și construia democrația. Am ajuns în situația în care globalismul însuși distruge economia globalist a. Rezulta ca e un război între facțiuni globalist e cu arme economice foarte puternice capabile sa ne afecteze pe toți. Acest nou război pare orientat către distrugerea stărilor economice de pana la 2019. Nu se mai circula între tari, se încurajează producția locala și recrutarea populației locale la muncile agricole. Parca pana acum Soros încuraja imigrația și plătea bani grei în acțiunile de a amesteca populațiile. Nu exista nici o coerenta în sistem. Unele acțiuni sunt menite sa atace altele. Nu știi cine e în spatele unora sau altora.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa se intampla cand esti ocupat de iubitii americani. Nu mai ai nici o urma de independenta, iar cand ai impresia ca ai putea sa o ai aceasta e din cauza luptelor intestine din USA. De fapt de cand e lumea asa se comporta orice ocupant cu tarile ocupante, numai americanii zic ca atunci cand te ocupa te elibereaza si aduc democratia. Incepand cu 9 mai 1945 Europa e a lor, iar dupa 89 chiar si estul Europei.

    RăspundețiȘtergere
  5. .....decat oamenii simpli , fiindca NORMALI are alta conotatie !

    RăspundețiȘtergere
  6. Scrii atat de bine si de acid la adresa SISTEMULUI , suspect de bine .....probabil nu te inchid , fiindca vor sa ne atraga aici precum mustele pe noi aia care mai baziim !

    RăspundețiȘtergere
  7. In general omul de rand (95%) nu s-a confruntat cu justitia. Nu au cum sa inteleaga ce zici tu, vor vota tot timpul hasitagi si securisti. Pentru ei Mata Hala este un erou, securistul ii pajeste de rele.

    Cei care s-au confruntat cu justitia stiu ca nu trebuie sa cheltuiesti banii pe avocat, pentru ca ii arunci pe fereastra si ai nevoie de ei pentru judecator. Posibil pentru securistul care controleaza acel judecator

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)