luni, 11 mai 2020

Verdict crimă

Sunt studii care arată că dacă masca de protecție e utilizată de 90% dintre persoane circulația virusului în câteva săptămâni se oprește. Dacă 80% respectă sau utilizează corect masca, lucrurile staționează și dacă mai puțin de 80% o utilizează corect, numărul crește.

Asta ne spune Alexandru Rafila la oficina de propagandă Digi 24, după două luni de zile de arest la domiciliu, în care nici musca n-a scăpat neamendată. Așadar, dacă 90% poartă mască trebușoara se rezolvă în câteva săptămâni. Păi dacă nu s-a oprit în timp ce lumea a stat în casă, cum o vei opri, bre, inteligentule, cu masca pe bot? Chiar atât de proști ne crezi, încât să înghițim toate balivernele tale?


Domnul Rafila este reprezentantul OMS în România. OMS este organismul care a statutat că orice om care moare trebuie trecut în hârțoage ca decedat de coronavirus chiar dacă e doar suspect și nu i s-a făcut niciun test. De-aceea lista cu morții de coronavirus s-a îngroșat într-un asemenea hal. Au ajuns chiar să revizuiască decesele din lunile trecute pentru că trebuie „să dăm țării cât mai mult cărbune”.

Tot OMS este organismul care-a fost dat afară din Tanzania, după ce președintele acestei țări a trimis la laboratorul de testare „donat” țării mostre de la o oaie, o capră și-un fruct de papaya, toate ieșind pozitive! E clar că din spatele acestei organizații dubioase se fac ceva jocuri oculte. De-aceea și SUA și-a sistat plata contribuției. La noi însă, agenții acestei organizații au ajuns să facă legea în țară.

Sunt curios unde-a fost domnul Rafila atunci când în țară intrau cu ghiotura oameni infectați de COVID-19 și nici naiba nu instituia carantina? Unde-au fost toți oficialii atunci când vectorii infectați au fost lăsați liber prin țară? Așteptau oare ca oamenii să se infecteze pentru a implementa programul de dărâmare a țării?

În ciuda percepției generale, la ora actuală se moare de cancer, de infarct, de diabet, de AVC s.a.m.d. în condițiile în care spitalele sunt blocate pentru acești pacienți. Toată lumea știe că un bolnav de cancer are o anumită periodicitate a tratamentului. Cei care trebuiau să-și facă tratamentul la începutul „arestului la domiciliu” au pierdut deja două luni, ceea ce probabil a contribuit la mărirea tumorilor și la pierderea controlului pentru unii dintre ei. Cine răspunde pentru aceste situații?

Știți câți oameni mor lunar în România? În jur de 21 000. Asta a fost media anului trecut. Știți câți au murit de coronavirus în două luni? 950, conform statisticilor lor măsluite. Așadar, în România, în cele două luni care-au trecut, peste 42 000 de muribunzi n-au avut parte de asistență medicală decât dacă s-au numărat printre „norocoșii” care-au contactat COVID-19. Nu vi se pare ciudat? Dar dacă peste ceva vreme vom constata că numărul morților în aceste două luni e cu mult mai mare decât cel pe care-l știam și NU COViD-19 e cauza, atunci cine va răspunde? Ar fi vorba de un genocid în toată regula, făcut cu bună știință. Dacă se va întâmpla așa, oare va fi tras cineva la răspundere?

11 comentarii:

  1. Ca și la COLECTIV, domnu Raed Arafat, de religie bahai, religie care metiseaza toate popoarele și toate religiile în una singura și care afirma și ca religia e în armonie cu știința, niște atotștiutori care se cred pricepuți la economie și administrație. El va fi pus la conducerea întregului sistem economic, masurile anunțate de el fiind litera de lege deoarece se bucura de o popularitate extrema, deși unii am văzut filmările de la COLECTIV.
    Ăsta nu e decât un alt fel COLECTIV. Nu era mai bine sa ne dea foc la toți în loc de atâtea minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimeni nu va fi tras la răspundere. Vor emite legi pentru a se acoperi. Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau mult mai plauzibil este ca omenirea a fost prinsa pe picior gresit, nepregatita, iar la conducere (aproape peste tot in lume) au fost niste incompetenti care nu au luat in serios pericolul. Lumea a intrat in panica, s-a luat decizia ca e mai bine sa reactionam prea tare decat prea putin, pentru ca societatea nu mai accepta sa se moara "in direct" la televizor, indiferent cati mor "offline" din alte cauze. Unii politicieni si organizatii au realizat ca se pot trage niste avantaje din povestea asta. Nu are nici o treaba cu teoriile conspirative vehiculate de niste paranoici.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.mediafax.ro/social/ins-mai-putine-decese-in-februarie-si-martie-2020-decat-in-aceeasi-perioada-din-2019-19125812

    RăspundețiȘtergere
  5. Un număr de 22.591 de decese au fost înregistrate în luna martie, cu 892 mai multe decât în luna februarie, dar numărul este cu 298 MAI MIC (!!!) faţă de luna martie 2019, potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică (INS), care precizează că în lunile februarie şi martie din acest an, fenomenele demografice au respectat, in general, tendinţele din anii precedenţi.
    https://m.adevarul.ro/news/societate/cum-evoluat-mortalitatea-luna-martie-cifre-oficiale-ins-1_5eb8fbfd5163ec4271a9e11e/index.html

    RăspundețiȘtergere
  6. https://truepundit.com/clinton-investigators-world-health-organization-who-director-general-is-corrupt-puppet-of-bill-gates-clinton-foundation/

    "oare va fi tras cineva la răspundere?"

    Pt asta este nevoie de un popor de oameni adevarati, inzestrati cu demnitate, onoare, constiinta, identitate, curaj etc.

    Basescu despre poporul roman:
    „Românii sunt docili ca și nație, nu s-au revoltat nici când eu am aplicat cele mai dure măsuri din lume la criză mondială din 2008-2012, nu se vor revoltă nici acum, chiar dacă avem cea mai dură carantină din UE”.

    Nu se va intimpla!

    Repostez de ieri, adaugind in romaneste cea mai minunata descriere a ceea ce-am ajuns, datorita ideilor lui Ceausescu privind ridicarea preferentiala a precariatului rural, de unde provin geniile care conduc tara de peste 70 de ani, cu maretele rezultate care pot fi admirate si care ii reprezinta.
    Ai pretentii de la Rafila?! Tatal respectivului este nascut in Rostov, URSS. E ca toti ceilalti veniti din acea zona si care sint cunoscuti pt toate cite le-au facut si le mai fac copii si nepotii lor.

    https://visegradpost.com/fr/2020/05/04/la-roumanie-avant-garde-de-la-dictature-pseudo-sanitaire-mondiale/

    „Aici găsim o caracteristică importantă a României post-1989, așa cum am remarcat de multe ori în aceste cronici: paradisul pentru reprocesarea deșeurilor toxice, România servește și ca laborator în aer liber, pentru teste de dimensiuni de viață care duc la validarea diferitelor tehnologii ( dure sau soft ) considerate potențial periculoase. Acest lucru trece de la „5G” succesiv al telefoniei mobile (care apar întotdeauna exclusiv în Europa în această țară… cea mai săracă din UE) la tehnicile ingineriei sociale din Covidian în curs de dezvoltare.

    Și asta, pentru că acest laborator prezintă, la nivel politic, un risc de explozie minimă: românii de astăzi nu au în mare parte nicio identitate națională (cel mult etnică – bazată în special pe ura a vecinilor lor), nici – în afară de cele zece mii de patricieni aflați la controlul Securității – identitate de clasă; Față de deteriorarea condițiilor de viață, primul reflex al românilor tineri și ambițioși este să emigreze – în niciun caz să nu caute să-și asume responsabilități colective.
    Chiar și identitatea lor religioasă – istoric singura care a arătat o anumită eficacitate mobilizatoare – este astăzi compromisă, pe de o parte, pe măsură ce această veche țară ortodoxă devine (precum Brazilia și atâtea țări din Sud) neo-protestantă ; pe de altă parte, datorită discreditării accelerate a unei Biserici Ortodoxe Române anexată de Securitate și care ulterior nici nu reușește să producă un simulacru convingător de rezistență – fie în fața agendei LGBT. sau, mai recent, în fața dictaturii Covidiene.”

    O descriere perfecta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "A fi roman inseamna a te plange mereu ca nu suntem bagati in seama.
      A fi roman inseamna sa fii strivit de politica, in urma Europei si un model negativ, ai avut parte de o istorie rea si esti suspicios mereu daca suntem fatalisti sau nu suntem."(pe scurt de la Eugen Simion, Diacronia.ro, am copiat cateva idei finale)
      Deci Visegradpost nu spune ca noi facem tot ceea ce facem ca sa fim bagati in seama, toti politicienii cam asta fac, vor sa fie bagati in seama. Motivatia pare justificata de faptul ca mereu suntem in urma cu istoria si avem de recuperat. Deci romanii mereu au ceva de recuperat si facut sa ajunga din urma celelalte natii inaintase.
      Ce politician face ceva fara sa fie bagat in seama? Unul care tace si face. In Romania. Avem identitate nationala, inca prea multa. Celelalte popoare precum si autorul articolului din Visegradpost nu intelege ce inseamna sa te bagi in seama pentru ca sigur nu e roman. Si da, romanii sunt cei mai mari bagatori in seama de pe planeta, suferim dupa asta. Ce nu reusesc ei restul lumii sa ne inteleaga, e ca nu facem nimic daca nu ne baga cineva in seama. Dar si cand cineva ne baga in seama, putem deveni slugoi obedienti ca Basescu, care mereu a avut capul plecat ca sabia sa nu il taie, sau in extrema cealalta: daca voi nu ma vreti, eu va vreu, ca Lapusneanu. As putea sa ma insel, dar Orban asta e un lapusnean, ca il tot dau afara si el tot revine.

      Ștergere
    2. Anonim12 mai 2020, 22:35

      Nu stii despre ce vorbesti! Romanii noi nu au identitate de nici un fel!
      "Mai degraba cred ca traversam, ca popor, o criza identitara in care nu suntem capabili sa gasim echilibrul. Nu suntem in stare sa ne evaluam cu obiectivitate, cu bune si cu rele, sa stim exact cine suntem, ce defecte avem si sa ni le asumam, ce calitati avem si sa fim mandri de ele."
      Sintem tara care are cea mai mare incredere in E.U. si in toate porcariile marxiste europene. Doar la noi exista expresiile cretine cu "tarili civilizate" si teoria vestului luminos, la care se inchina cel putin 80% din populatie, ceea ce nu exista nicaieri in alta parte. Romanii noi sint patrioti vestici, fapt dovedit continuu, acceptind orice mizerie venita din vest, chiar si cele respinse de catre celelalte tari din estul Europei.
      Articolul respectiv este obiectiv si recunosc existenta mizeriilor in care ne complacem. Ce si-au permis strainii la noi, nici macar nu s-au gindit sa aplice in alte parti, deoarece nu este posibil.
      Despre slugarnicia fata de straini nici nu cred ca are rost sa mai discutam, deoarece este mult prea evidenta, ca sa mai fie negata si este unica la nivel european.

      Ștergere
  7. Aștept articolul despre arma biologică, despre parametrii ei, precum contagiozitatea, imunitatea. Poate vă revizuiți și opinia privind mortalitatea.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.cristoiublog.ro/klaus-iohannis-si-ludovic-orban-sint-disperati-la-gindul-ca-se-apropie-sfirsitul-celor-doua-luni-de-incalcare-a-democratiei/

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.activenews.ro/stiri/In-plina-pandemie-Politia-Romana-a-achizitionat-un-sistem-de-recunoastere-faciala.-Camerele-de-supraveghere-si-Facebook-vor-fi-principalii-furnizori-de-date-161451

    https://www.rfi.ro/social-120133-nu-este-film-sf-clujenii-supravegheati-din-drone

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)