miercuri, 20 mai 2020

Vine Jihadul!

Așa, pe scurt, vă atrag atenția asupra unor aspecte pe care nu le luați în considerare, dar care vă vor afecta iremediabil în perioada imediat următoare.

O să încep cu măștile. Mai țineți minte când vă spunea bețivul că va plafona prețurile acestor produse pentru a nu afecta bugetul românilor? Aiurea, la farmacii măștile costă între 3.5 și 5 lei! Un produs cu preț de producție de 1 cent se ajunge să se vândă și cu peste 1 EUR!!!


Dacă folosești 2 măști pe zi, într-o lună ai păpat 3 milioane total aiurea. Aiurea pentru tine, întrucât măsura respectivă se dovedește binefăcătoare pentru firmele „dă partid” care, după ce-au primit facilități pentru producția de măști, acum primesc și comenzi garantate. Curat murdar, monșer! Întrebați-l pe Tapalabă dacă știe ceva mai mult despre subiect.

Belelele voastre nu se vor opri însă la niște amărâte de măști! Veniturile vă vor fi dinamitate în primul rând de șomaj. Începând cu luna viitoare fenomenul va exploda, astfel încât este posibil ca în toamnă să avem o rată a șomajului cu două cifre. Amatorismul lovește groaznic!

Prețurile alimentelor vor crește în continuare, impulsionate fiind de doi factori: problemele de aprovizionare și cvasi-monopolul distribuției care aparține unor entități externe. Într-adevăr, sunt probleme peste tot în lume din cauza blocajului, iar asta va afecta lanțurile de aprovizionare, ceea ce va duce la creșteri ale prețurilor. La noi, fiind vorba de un monopol al retailului, se va face din țânțar armăsar, astfel încât creșterile de prețuri vor deveni aberante.

De la 1 iulie pregătiți-vă să plătiți cu cel puțin 25% mai mult la gazele naturale. Și ăsta e doar începutul deoarece în prezent prețurile hidrocarburilor sunt la minime istorice. Vă reamintesc că noțiunea de liberalizare se referă strict la dreptul unor entități monopoliste de a vă cere orice preț doresc la gaze. Voi n-aveți absolut nicio putere de negociere, fiind doar niște șoricei captivi.

Poate vă amintiți acum treaba cu „Muie PSD/Muie Dragnea” sau de retorica din urmă cu un an când peneleii și usereii îl acuzau pe Dragnea că le încalcă dreptul la un gaz mai ieftin. Iaca îl aveți! Și până anul viitor estimez o creștere a prețului gazelor de până la 70% față de cea de-acum.

Similar se va întâmpla și la energia electrică, în ciuda PR-ului agresiv al ministrului Energiei care susține că prețurile vor scădea. Aiurea, trendul va fi crescător, dar, din fericire, pe moment va fi marginal, astfel încât din această zonă nu veți simți prea mult

Jihadul absolut se va consemna însă la nivel de București, mai precis la cei care primesc energie termică subvenționată. Prețul gigacaloriei se va cvadrupla. Dacă vă aflați în blocurile încălzite de Primărie, calculați-vă viitoarea factură la întreținere înmulțind cu patru prețurile din iarna trecută. Asta înseamnă că o să faceți frigul pe bani mulți. Foarte mulți!

Mă rog, în ceea ce privește Bucureștiul, aveam o situație ciudată întrucât era printre puținele orașe din țară rămase cu sistem centralizat de încălzire. Probabil, începând de anul viitor se vor petrece și în București debranșările în masă, după modelul din majoritatea localităților din țară.

Chestia interesantă e că absolut toate creșterile sunt programate acum, în „pauza” de suspendare a ratelor. Vremea scadenței va veni însă în ianuarie anul viitor, când cei mai mulți dintre sclavii băncilor vor trebui să reia plățile către acestea. Și-aici vor avea surprize majore întrucât, pe fondul creșterilor generalizate de prețuri, le va veni și „factura cu steroizi” de la bancă. Și uite-așa, bunăstarea va fi maximă.

Marea problemă pe care o au tiriplicii de la putere e că nu mai pot mima „bunăstarea”. Într-adevăr, o fi ieșit Câțu între două fumuri și trei liniuțe să ne spună că am avut creștere economică record, dar cine naiba îl mai crede pe clovnul ăla? La fel cu Veoleta care s-a dus - precum nea Nicu în vizitele de lucru - să vadă românii ajunși sclavi pe plantațiile nemțești, asta pentru a acoperi scandalul păcălirii amărâților. Degeaba a făcut ea poze la o fermă fără probleme, că ăia păcăliți își urlă suferințele pe la toate posturile TV. Mă rog, dacă e să fim serioși, mulți își și merită soarta, mai ales că fuseseră avertizați că e o harneală.

Pentru Plăvan Vodă cel oligofren ceasul ticăie asurzitor. Oricât ar trage pe nas Câțu, banii scad în continuare, asta în ciuda faptului că el îi vede mai mulți și mai colorați. Toată lumea constată asta, dar cel mai tragic o simte activul de partid care, din nou ca pe vremea lui băsescu, începe să simtă gustul cel aspru al muiei. De îmbogățit se îmbogățește doar gașca insiderilor. Problema e că garnitura nouă impusă de Plăvan e atât de fomistă încât i-a lăsat pe „tradiționaliști” cu buza-n vânt. De-aceea tocmai ce s-a pus de-o răzmeriță în PNL, care nu prea mai poate fi acoperită. Probabil în perioada următoare vor ieși scântei și, pentru prevenirea incendiului, Plăvanul va pune din nou „justițea” în acțiune, mai precis pe „de-ne-a”.

Însă toate acestea sunt mofturi în condițiile în care absolut totul se prăbușește. România va ateriza deosebit de zgomotos și, din nou, totul se va face pe spatele omului de rând, care va suferi așa cum a suferit în întreaga sa istorie. Nu mă întrebați ce e de făcut! În alte vremuri v-aș fi spus să puneți mâna pe furci și să săriți pe ei, însă acum nici măcar furci nu mai aveți!

14 comentarii:

  1. Si peste toate aceste "mici" probleme mioritice se ridica valul.
    https://www.national.ro/news/america-incepe-ciparea-populatiei-in-octombrie-2020-684926.html/
    La americani din octombrie se vor putea incepe vaccinarile cu cip incorporat, pe la altii (noi) dupa saracire, cand va fi?
    Fake-news?
    https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2184808/dod-awards-138-million-contract-enabling-prefilled-syringes-for-future-covid-19/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vorba de cipare cu acele seringi ci acele cipuri RFID sunt folosite pentru logistica seringilor și pentru verificarea autenticității lor.

      Ștergere
    2. "ApiJect Systems America is dedicated to making injectable medicines safe and available for everyone. By using high-speed, high-volume Blow-Fill-Seal plastics technology, we can supply hundreds of millions of ultra-low-cost prefilled syringes in 30 days – with optional RFID tags to enable GPS-based mobile tracking."

      https://blazingpress.com/dod-and-hhs-award-138-million-contract-to-apiject-systems-to-provide-pre-filled-covid-19-vaccine-syringes-with-rfid-microchip-tracking-system/

      Am inteles acum, e musai sa se localizeze si sa se identifice seringa ... nu omul care a fost injectat.

      Ștergere
  2. Stim deja vinovatii PeeeeeeeeeeeSeeeeeeeeeeeeeeeDeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuullllllllllllllllll.vine iar sparanghel voda si ne lamureste

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, eu am fost la protest cu mama. Din nefericire...am fost prea putini.
    Asta profetesc si eu: dracu ne gaseste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitingul nu afost pentri TOTI ROMANII!
      Mitingul a fost organizat doar pentru crestinii ortodocsi.
      Doar ei au fost invitati sa participe.
      Ceilalti romani nu conteaza - ai sunt cei rai, blestematii, satanistii, nelegiuitii, militanti progresisti, etc. Iar asta se datoreaza multiplelor informatii aduse la indemana de tehnologiile din prezent. De asta, multi nu mai iau de bune basmele popilor, pline de neconcordante si explicatii aiuritoare.
      Este trist ca, in naivitatea lor, cei care se considera MAI ROMANI fac acelasi lucru si pe siturile sau blogurile nationaliste: cenzureaza comentarii si fac tot posibilul sa indeparteze o mare masa de oameni care isi iubesc tara, fara sa se prosteasca.

      Maria

      Ștergere
  4. Totul va fi mult mai rau decit ai descris si nu se va limita la Romania. Inclusiv vestul va cade, cu mult zgomot! Vine scenariul Germanika mult iubita 1923!
    Romanii merita ce vine pt ca si-au dorit! Prostia, nestiinta, ignoranta, traiul din vise imebecile, asa cum a fost ala cu vestul iubit si mult "civilizat", cu spitale "minunate", ca si-au dorit si asta, nu sint scuze si nu feresc de nimic! Cit le poate mintea au aratat prin prostia absoluta in care stinga extrema, cea mai abjecta forma de bolsevism, reprezinta dreapta! Si ce mindri erau de prostia asta, crezind ca este chiar un titlu nobiliar sa alegi asemenea mizerie! Nici acum nu s-au trezit, continuind cu idiotenia asta, dar o vor face in curind.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Cit le poate mintea au aratat prin prostia absoluta in care stinga extrema, cea mai abjecta forma de bolsevism, reprezinta dreapta!"

      Amice, tu nu te-ai prins pana acum ca:
      - "democratia" = dictatura soft a prostilor marxisti/bolsevici
      - socialismul = dictatura soft a prostilor marxisti/bolsevici
      - comunismul = dictatura hard a prostilor marxisti/bolsevici
      - liberalismul clasic prezent pana in "revolutia franceza" = capitalism & libertarianism
      - neo-liberalismul prezent dupa "revolutia franceza" = dictatura soft a prostilor marxisti/bolsevici
      - multiculturalismul, diversitatea, politica corecta, ecologismul, vegetarianismul/veganismul, transgendertarismul, etc = dictatura soft a prostilor marxisti/bolsevici

      Tu nu poti face o asociere simpla intre (neo)liberalismul actual si sintagma "liberté, égalité, fraternité"? Tu de unde credeai ca vine liberalismul asta?

      Daca vrei sa intelegi cum arata liberalismul si capitalismul clasic, citeste-l pe Frederic Bastiat si cartile lui Adam Smith:
      https://mises.org/library/law
      http://bastiat.org/en/
      https://bastiatinstitute.liberty.me/
      https://www.publica.ro/avutia-natiunilor-adam-smith.html

      Daca vrei sa intelegi cum arata neo-liberalismul citeste-l pe Marx, Keynes si Alinsky:
      https://www.marxists.org/romana/m-e/1848/manifest/index.htm
      http://keynesatharvard.org/
      https://chisineu.files.wordpress.com/2014/02/saul-alinsky-rules-for-radicals-1989.pdf
      https://ia800309.us.archive.org/30/items/RulesForRadicals/RulesForRadicals.pdf

      N-ai sa ai o lume corecta si civilizata pana nu tai dreptul la vot al marilor mase de imbecili. Faptul ca existi nu inseamna ca ai si drepturi, mai ales sa votezi, adica sa decizi. In aceasta situatie este majoritatea populatiei. Cel putin 70% dintre oameni sunt pur si simplu complet imbecili, mai ai un segment de 20% capabili sa gandeasca la nivel primar si maxim 10% posesori de un nivel de inteligenta ridicat. Uita-te doar la nivelul de trai si stilul de viata al fiecaruia si ai sa te convingi rapid care este nivelul lor real. Sunt exact cum ii descrie Dana Budeanu in seria "Ametitele si Mafiotii". Toate postarile ei sunt misto, inclusiv emisiunile intregi postate la inceput si nesparte in bucati. Fa-ti timp si vezi macar ultimile ei trei postari "Brigazile de Ametite si Mafiotii cu pistoalele-n posete!", "Stilul esti TU! - Femeile nu merg neinsotite!" si "Vedetele pe TikTok!". Caragiale este mic copil. Asta este societatea si civilizatia reala in care traiesti, iar acesti indivizi VOTEAZA!
      https://www.youtube.com/channel/UC1I306_R3G3ZyEFNFAe-qkg/videos

      Pana una alta, asa arata societatea moderna la nivel global din ziua de astazi:
      https://mises.org/library/tax-slavery

      Traiasca marxismul!

      Ștergere
    2. Asa e! Sa de Dumnezeu sa se trezeasca oadata in sufletul romanilor demnitatea de neam si sa nu mai fie naivi! Naivitatea ne-a costat libertatea.

      Ștergere
    3. În 1923 Republica de la Weimar????

      Ștergere
    4. Anonim21 mai 2020, 09:47

      Ce-am scris era o costatare a faptului ca ne-am dus la vale, ca natie si tara.
      Cine scrie cele postate de mine, le stie pe cele insirate de tine, pe care le cunosc de-o juma' de secol.
      Von Mises si gasca austriaca au scris pe banii familiei Rockefeller. Esti liber sa crezi ca astia iti vor binele!

      Ștergere
    5. Anonim21 mai 2020, 17:38

      N-am scris Weimar ca sa nu creda romanul ca este vorba despre vreo marca de paltoane bune, ca sint nemtesti! Probabil ca se uita in Otto.

      Ștergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=DOgU_rNIgIY&feature=youtu.be

    cel mai bune video pe COVID ...de departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se va intampla nimic. Majoritatea celor care sunt in stare sa faca ceva au plecat de mult din romania. corona i-a prins prin alte parti, au citit si ei prin ziare despre declaratia de propria raspunde a guwernerului - #popcorn

    Aia care au iesit in strada sunt opera securistilor.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)