marți, 24 mai 2022

Ceea ce se pregăteşte este mai urât decât vă imaginaţi


Curtea Supremă a Germaniei a statutat că vaccinarea obligatorie a lucrătorilor din sănătate este constituţională. Culmea, în motivare se repetă multe dintre sloganurile propagandistice aruncate în presă şi preluate fără discernământ către de judecătorii nemţi şi promovate ca adevăruri absolute. Iată câteva formulări care ar trebui să ne sperie: „dacă o majoritate a specialiştlor consideră că vaccinarea obligatorie opreşte evoluţia infectării pacienţilor, opinia este suficientă pentru a putea fi introdusă obligativitatea” sau „faptul că vaccinul nu şi-a dovedit eficienţa nu e un motiv de respingere în condiţiile în care la momentul deciziei aceasta era opinia majoritţii specialiştilor”. Nu vă ia cu tremuratul?

În SUA, CDC a recomandat reînceperea testării obligatorii a celor care călătoresc cu avionul. Din nou, o decizie suspectă, care şi-a dovedit inutilitatea şi care, probabil, va fi preluată instantaneu de către companii. Asta în condiţiile în care CDC este chemată în judecată, alături de Pfizer, pentru mizeria cu vaccinurile. Documentele ieşite la iveală până în prezent dovedesc fără niciun dubiu că Pfizer a trecut la distribuirea vaccinurilor sale în condiţiile în care testele clinice au fost falsificate. Evident, Pfizer se apără cu contractul beton semnat cu Guvernul SUA(similar celor semnate cu toate statele lumii).

Un nou studiu arată că hepatitele misterioase nu au ca principală cauză vaccinul, cu toate că în multe cazuri acesta a fost declanşatorul. Sunt copii suficient de mici care nu au fost vaccinaţi, dar care nu mai erau sugar(pentru a fi infectaţi delaptelemamelor vaccinate) şi care, totuşi, au făcut acea formă de hepatită. Care-i explicaţia? Studiul vine cu un răspuns bombă: absolut toate măsurile pentru prevenirea răspândirii bolii sunt o cauză cât se poate de clară. De fapt - şi aici e o bomba - masca de protecţie obligatorie, împreună cu dezinfectantele au condus la o acumulare a toxinelor în ficat şi la declanşarea hepatitei misterioase. Iată încă o dovadă care dărâmă întreaga politică dementă din spatele afacerii pandemice. 

Aşa cum am anunţat pe canalul meu de Telegram, Jack Posobiec a fost reţinut la Davos de către forţe de poliţie. Nu i s-a dat nicio explicaţie. Nici lui nici echipei. Pur şi simplu au fost ridicaţi în timp ce filmau în afara Forumului Economic. Partea interesantă abia acum vine: cei care i-au reţinut nu sunt poliţişti, ci un corp paramilitar care teoretic asigură securitatea WEF. Miliţia respectivă este înarmată cu pistoale automate şi alte arme letale. În mod cât se poate de logic, un asemenea corp - dacă ar fi legal - ar avea maxim atribuţii în interiorul spaţiului în care se desfăşoară Forumul, nicidecum pe stradă sau în cafeneaua de unde a fost săltat Jack Posobiec. 

Informaţiile pe care vi e-am prezentat par a nu avea legătură între ele. Cu toate acestea, ele sunt parte a aceleiaşi poveşti, anume societatea care se pregăteşte. În ciuda faptului că mizeria pandemică a fost susţinută strict prin minciuni de o armată întreagă de propagandişti privaţi, ea capătă valoare de adevăr întrucât întreaga retorică a fost preluată pe nemestecate de justiţie(vezi decizia cu care am început articolul) şi menţinută chiar şi atunci când propaganda şi-a pierdut din forţă. În ciuda evidenţei, măsurile aşa-zis sanitare, sunt menţinute în continuare în multe locuri din lume, cu toate că se dovedeşte că provoacă daune extrem de mari. E o demenţă absolută, iar aceasta e abia începutul. 

Ceea ce se propovăduieşte de către devianţii grupaţi în jurul WEF reprezintă pur şi simplu planul de acţiune în vederea schimbării radicale a lumii. Miliţia privată a lui Klaus, cea care a înşfăcat un om dintr-un loc public, fără absolut niciun mandat, este un semn al sistemului pe cale să se instaureze. Până acum teroarea era exercitată de state prin mecanismele proprii de forţă. Acum, treptat, apar forţele private, subordonate unor interese corporatiste şi care execută fără comentarii absolut tot ceea ce li se cere. La fel cum reţelele sociale cenzurează fără discernământ şi fără a putea fi trase la răspundere - deoarece, chipurile, sunt firme private - la fel se va întâmpla şi cu miliţiile private care vor aresta oamenii fără niciun mandat. 

Toate acestea par fire narative aparent diferite. Urmându-le, constaţi cu stupoare că ele fac parte din aceeaşi poveste, din acelaşi plan. E o teroare care se instalează încet şi sigur în societăţile noastre. Asta deoarece devianţii consideră că nu mai au nevoie de atâta timp pentru implementarea agendei lor tembele. Şi uite-aşa s-a trezit Schwab că vrea să termine într-un cicncinal ceea ce era plănuit pentru cel puţin două cincinale. Foametea pe care o pregătesc va fi un argument suficient pentru a implementa absolut tot ceea ce vor, iar bolile pe care le scot pe bandă rulantă vor reprezenta alte instrumente din ilegalul arsenal al demenţilor grupaţi acolo. Indiciile sunt la vedere.Trebuie doar să uniţi punctele pentru a înţelege că ceea ce vine e mai urât decât un coşmar.

49 de comentarii:

  1. Deci monkeypox care e specific continentului african explodeaza exact in Vest :))

    Partea cea mai tragica e ca multi tot au impresia ca guvernu are grija de ei.
    Am pus cuiva o intrebare cu doza 4 si o dadea la misto cu Nadal cazut pe teren.

    Se trece de la drepturile individuale la prioritatea drepturilor de grup.
    Oricum la starea de indiferenta si delasare e absolut normal.

    Baietii au dat oleaca pauza la pandemie ca au sperat ca fac un foc mare cu Ucraina. Predarea detasamentului Azov la Azovstal inseamna finalul. Restul bataliilor au un final mai mult decat previzibil. Generalii NATO deja se spala pe maini si au zis ca rezultatele de pe front sunt ale partii ucrainiene.

    Presiunea economica a aratat ca nu mai sunt cine au fost, ca lumea nu ii mai ia in seama. Vestul se pregateste de un esec generalizat de proportii, singurul mod sa il mai ascunda e cu dictatura sanitara sa nu vada turma din interior.

    Oricum desi e pe fata multi inca refuza sa vada ceea ce vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Explodeaza in Vest, cum bine spui. Cand in ianuarie 2020 a inceput povestea in China am pariat ca va ajunge instant in Romania. S-a si intamplat. Acum suntem iar in blacklist-ul zonei arabe, au mentionat si Romania si alte tari cu rasa alba. Mereu rasa alba va fi prima pe lista.
      "Partea cea mai tragica e ca multi tot au impresia ca guvernu are grija de ei" La noi trebuie cu forta pentru multi care am trait in comunism, si am vazut cum e. Guvernul are intr-adevar grija...in prezent institutiile statului sunt in cea mai acerba lupta cu poporul, o lupta veche care a ajuns la apogeu. Tine printre altele si de mafia imobiliara, Romania fiind o veche tinta pentru cativa. Acum Romania e repopulata masiv, cu asa-zisi refugiati. Nu exista refugiati ci oportunisti care se stabilesc intr-o tara corupta, unde merge, ca la ei, spagi, pile, santaj, terorism, trafic de carne vie, organe. Doar tembelii si postacii platiti per postare sustin ca aia nu vor ramane aici, ca suntem prea saraci; mafia de la ei tot pe saracie a mers si s-a dezvoltat. Dupa 30 de ani, am devenit fratii ucrilor intru coruptie si savamolnicii. Nu a tuturor ucrilor, pentru ca selectiile succesive si progresive functioneaza peste tot. Romanii care vor pleca nu vor avea bafta de "refugiat" a ucrainienilor prin alte tari. Suntem urati si dispretuiti peste tot, unii stiu de ce. Motivatia legata de diplomatia proasta e o fateta doar.
      Cat despre Vest, avem un vest de la vest si un vest spre est, o linie contiua pe axa geografica unde unii sunt caini si altii catei, ca in fabula. Din ce vad, americanii par sa-si faca mai multe griji de Europa si de noi decat noi!
      Dictatura sanitara se bate cap in cap cu nuclearele des vehiculate. Vor fi poate, peste cativa ani. Totul se rezuma la bani. De la provizii alimentare facute pe fond de panica pana la buncare pentru cei din varful clasei de mijloc si bogatani. M-am intrebat cum de nu falimenteaza toti nenea aia care vand diverse, ba in pandemie, ba in eventualitatea unui atac nuclear.
      Unul din argumentele faptului ca viitorul a fost scris si s-a si intamplat se masoara in tot ce s-a scris-de la postari pe net pana la actiuni in instanta, total gratuite. Nici nu se va sti ca au existat. Nu-i fatalism, acest diagnostic mergea odata, si nici atunci nu pot fi sigur ca da.

      Ștergere
    2. "Suntem urati si dispretuiti peste tot"

      Aceasta ura si dispretuire este PE MERIT, nu in mod gratuit asa cum cred unii!

      Ștergere
    3. Anonim24 mai 2022, 14:36
      "Aceasta ura si dispretuire este PE MERIT, nu in mod gratuit asa cum cred unii!"
      Daca te descrii pe tine, te cred. Ai invocat meritul, prin urmare ai un intelect atat de limitat incat raspund pentru altii din start: ideile de merit au otravit mentalitatile colective sub pretextul unei incercari de justitie sociala care e de fapt rautate personala pe fond de ura si invidie, si care au format un soi de tribunale populare virtuale, adica o opinie publica toxica, agresiva, dar mereu arogandu-si intransigenta pe motive religioase, etice, religia fiind prima bata de dat in cap a acestui popor.
      Tot pentru altii, precizez ca nu-i voi ierta pe italieni si olandezi si multi altii nici intr-o eternitate la puterea infinit. Tuciurii aia de italieni de par romi nespalati sunt mai negri ca romanii, dar s-au prefacut a confunda romii cu romanii in 2 cazuri de crima si viol, si au iesit in strada sa urle Hu romanii. Adica fraierii aia care le ingroasa lor economia muncind pe mai nimic, traind in conditii subumane, victime ale camatarilor romi de nationalitate romana cu acordul mafiotilor italieni. De trafic de carne vie, prostitutie, mafia falselor locuri de munca nu mai zic. Le-a placut la nebunie, pana au suferit 2-3 oameni. Si asa si-au mutat atentia de la mafie, care e inventia lor proprie spre romanii la care se reducea raul intregii societati.

      Ștergere
  2. @ceea ce vine e mai urât decât un coşmar.

    Pe scurt, lumea vrea sa fie preluata de forte private ostile care au terminat de cumparat toti politicienii si toate ministerele de sanatate din lume, asa numita mafie a bancherilor farmacisti sau farmacistilor bancheri.
    STAT IN STAT
    Exact la fel Arafat ca si Klaus Scwab a reusit sa creeze acel "stat in stat", si nimeni nu ii mai face nimic.
    Sunt dovezi ale fraudei lui Arafat, dovezi concludente pentru orice minte impartiala cat a furat, si cu toate dovezile alb pe negru nimeni nu are curajul sa faca nimic. Pana si securitatea SRI, cele 7 servicii tremura in fata lui Arafat. Ceea ce toti se mira de ce. De ce?
    Ca sa intelegeti, Arafat e Klaus Schwab. Are politia lui, are serviciile lui, are propriul sistem de SRI. Si securistii pe securisti se mananca dar se si feresc. El a cultivat imaginea SALVATORULUI exact ca un profet. Sunt unii romani indoctinati de salvatorul Arafat, fara Arafat nu am mai avea numai oameni morti. Exista chiar o loialitate excesiva din partea unora, iar altii vor sa ii ia capul lui Motoc. De aceea poarta pistol la el. Nu am mai vazut dregator roman cu pistol la brau. Deci el nu e roman. In viitor toti politicienii vor avea pistoale din cauza ca oamenii le vor da foc la case de suparare ca in Pakistan.
    Vreti sa fiti ca Arafat? Faceti-va bahai ca si el. va dau link de inscriere:
    Poza cu Arafat in tinerete in Cluj cu prieteni bahai:
    https://www.facebook.com/1646304185650266/posts/2777755862505087/
    Adresa unde gasiti pe Arafat:
    Adunarea Spirituala nationala a Bahailor din Romania Bd. Magheru nr 27, ap 24, Bucuresti,tel: 0786-BAHAI
    Succesul antreprenorial a lui Arafat e scris in cartile bahai. Cum sa imbini statul cu privatul.
    Arafat va a cumpara Ministerul Sanatatii cu totul pentru OMS, il va trece in privat prin ordinul OMS.
    Practic fiecare minister al sanatatii va deveni un organism international, si va avea propria sa politie sanitara. Va fi creat pe principiile bahai ca o institutie religioasa dar religia va fi stiinta. Stiinta oficiala. Asa cum exista religia oficiala. Dogma stiintifica. Stiinta adevarata va fi interzisa, ca si religia adevarata.

    Adica Arafat va va putea aresta cu politia sa sanitara privata legiferata de OMS pe teritoriul Romaniei. Asta ca dovada politica de a pune dregatori arabi, nemti si francezi in judetele romanesti si sec.XXI.
    Arafat ne va face buletin de vaccinare cu care va veti indentifica ca persoana in noul sistem digital.
    Si acea persoana vaccinata cu buletin de vaccinare nu scrie ca detine casa, ci vechea identitate pe CNP.
    Si intr-o zi vor anula CNP cand toti aproape se vor fi intepat si vor avea certificate. Si cand vor anula CNP, vor anula tot ce tine de propietate unde esti indentificat cu CNP.
    Veti primi bani electronici de la OMS doar ca v-ati intepat si libertate sa va cumparati orice inafara de sanatate. SI o datra intepat ei de fapt detin dreptul genetic asupa ta. Adica esti experimentul lor.
    Conform legilor experimentelor genetice si de hazard, esti un subiect, nu mai esti om cu drepturi, si un experiment de laborator.
    Toti care s-au vaccinat la ordinul lui Arafat poti fi retinuti ca subiecte experimentale genetice cu potenta de hazard si poate sa ii inchida si sa le confiste toata averea. Deoarece ei nu mai sunt ei, sunt experimente. Un experiment nu detine case si bani. E doar un cobai si drepturile de cobai.
    Asa cum vad ca exista forta de politie privata a OMS, asa va apare si Arafat.
    Mai stiti anuntul de acum un an ca Arafat angajeaza 9000 de politisti si lucratoti pentru ministerul sanatatii?
    Ei atunci se faceau planurile de politie sanitara.
    https://m.ziuanews.ro/editorial/arafat-preg-te-te-cel-mai-tare-tun-1570000
    https://www.activenews.ro/stiri/ARMATA-ROSIE-A-LUI-ARAFAT.-Tarii-cat-mai-multi-soldati-IGSU-care-sa-actioneze-intern.-Pentru-cine-Si-in-SUA-au-fost-facute-angajari-in-Garda-Nationala-ai-carei-militari-insotesc-caravana-vaccinarii.-Canada-si-Australia-construiesc-lagare-de-sanatate-168865

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bahaismul - istoric

      Tendinte spre un anume universalism religios parvin nu doar din spatiul Extremului Orient ci si din spatiul spiritual oriental arab, islamic. Pe langa integrismul islamic avand drept scop crearea unui imperiu religios, unic, din Indonezia pana in Maroc, exista si alte miscari, reduse ca numar de adepti, care urmaresc o dominatie mondiala. O asemenea miscare religioasa este bahaismul, expresie a eshatologismului islamic. Este vorba de o noua "religie", care vizeaza constituirea unei comunitati mondiale fara clase, cu o limba si o conducere universala. Centrul mondial al miscarii se afla la Haiffa - Israel.

      Istoria acestei miscari religioase debuteaza in anul 1844, cand Mirza Ali Mahomed, cel auto-intitulat "Bab" ("poarta de acces la Dumnezeu"), s-a proclamat trimis al lui Dumnezeu pe pamant si Premergator al unui trimis divin mai important, superior.

      nimic suspect aici . doar miroase a ecumenism grav . viziunile sunt precum au spus sfintii parinti .

      Ștergere
    2. Ma mir ca nu il faceti pe Arafat vinovat si pentru ca s-au ras padurile, au fost sterpelite coloanele de irigatie si furate toate bogatiile acestei tari. Pe unele sa le cautati la Iohannis, pe altele la Basescu si clica lui de hoti, pe altele pe la Mazare si Dragnea sau la lideri de sindicat. Chiar si " luptatorul luminii" Becali a sterpelit binișor.
      Dar stii cum e: cand poporul e obisnuit sa fure trece usor cu vederea si furaciunile altora.
      Orice popor isi merită conducatorii si orice conducatori isi merita turma.
      Fabricat sau nu, Arafat are tiparul lui comportamental de obedient in fața sefilor ăi mari. Daca sefii cei mari il asmut sa ne vaccineze sau sa ne inchida in care el asa executa. La ordin, ca doar e militar.
      Ma distreaza romanii pt ca nu gasesc salvatori dintre ei si ai lor si prefera sa dea mereu vina pe alții. Daca acesti altii sunt de alta rasa sau religie, cu atat mai bine.

      Ștergere
  3. Partea I

    ...si, ca tacimul sa fie complet, s-a pregatit deja ''rezerva'', in cazul in care monkeipox-ul se dovedeste a nu fi ceea ce se asteapta... intrebat la o conferinta de presa, in cadrul unei ''vizite de lucru'' in Japonia, daca SUA va interveni militar in cazul Taiwan-ului, raspunsul sec al robinette-lui a fost ''DA!''... raspuns care a iritat la maxim China si care a dat o replica taioasa si ferma... de fapt adevaratul ''meci'' acolo se pregateste... nu in ''poala'' Batrinei Doamne, obosita, ramolita si total decuplata de la realitate ci acolo, intre toti acei ''tigri'' ai economiei mondiale, tigri ce ''miriie'' si nu prea mai recunosc dominatia de doua secole a leului anglo-saxon (Marea Britanie, SUA, Australia, Noua Zeelanda, Canada, Singapore)... un imperiu care a dominat lumea si a insemnat pina acum progres, dezvoltare, democratie si valori spirituale, morale, economice, financiare si militare si care este pe cale sa ''predea stafeta'', impotrivindu-se la maxim... China, Corea de Sud, Malaysia, Indonezia si satelitii lor vor locul lor la masa principala, acolo unde ''se fac jocurile''... uitati-va la sporturile cu audienta mondiala... Formula 1, tenis, fotbal, golf, patinaj artistic si priviti sponsorii principali ai competitiilor... si nu la cele care dau cronometrajele, timing-urile, ci la cele care finanteaza competitiile si team-urile... in Formula 1 Mercedes are ca sponsor principal pe Petronas din... Malaysia... da, BNP - ''O banca pentru o lume in schimbare'', domina lumea tenisului... insa, in background apar tot felul de brand-uri asiatice... Holywood-ul este al chinezilor, fotbalul european este dominat de arabi dar nici chinezii nu stau degeaba (Italia fiind un bun exemplu), patinajul este dominat tot de chinezi si tot asa... ''Lumea Veche'', al carei reprezentant, WEF, vrea inca dominatia mondiala si se ''joaca'' pe planiglob cu ceea ce vedem in ultimii ani acut, pe fata, face eforturi disperate de instituire a unui control global, crezind inca in ''steaua'' ei... cit mai dureaza pina cind se va ''juca'' deschis, cu scopuri, obiective si tinte precise? cind se vor vedea distinct ''taberele''? ''ciocnirea civilizatiilor'' va deveni o realitate in curind, va depasi pragul unei simple estimari geo-politico-militare... Est contra Vest... repet (scuze pentru insistenta) ceea ce spuneam in alte ocazii... Putin este omul LOR... Rusia (aplicind parca vorba romaneasca ''te faci frate cu dracu' pina treci puntea'') a incheiat un armistitiu de temporizare cu China... dar STIE ca ''lovitura'' tigrului asiatic este mortala... Rusia, de la Petru cel Mare apartine Europei, cu toate derapajele de pe o parte sau alta... ''zizania'' de acum este conjuncturala... Rusia-Germania este un binom care nu s-a nascut in ultimele trei decenii... are secole de existenta... cele doua au nevoie una de alta ca de oxigen... de fapt asta incearca SUA sa impiedice si de asta se ''intimpla'' ukraina... pentru a nu avea''doua fronturi'', ca Hitler, Putin si-a ''asigurat spatele'' la debutul Olimpiadei din acest an... Rusia stie de pericolul chinezesc si stie ca poate fi sufocata, mai ales prin perspectiva granitei terestre si a potentialului uman urias al Chinei... nu s-a ''riscat'' si nu o va face vreodata... ''meciul ukrainean'' este in slujba WEF, in ciuda aparentelor... este ''preocuparea'' data maselor, distragerea atentiei pentru a accelera Agenda 2030... resursele sint pe final, exodul populatiilor a devenit apasator in ultimii ani, planeta a ajuns la suprasaturare demografica, pamintul cultivabil este finit si in curind societatea nu isi va mai putea sustine alimentar componentele umane... CEVA TREBUIE FACUT! WEF crede ca are ''solutia''... societatile distopice sint promovate agresiv de trei decenii in filmografie... TOT ce se intimpla acum am vazut deja in fictiunile de pe ecran... asa se ''antreneaza'' si se ''obisnuieste'' constiinta maselor... cind ''va fi'', va parea NORMAL... a crescut deja mai mult de o generatie cu aceste imagini...

    RăspundețiȘtergere
  4. Partea a II-a

    ...WEF-ul crede in teoria unui ''tatuc mondial'', un super-Stalin ori un super-Hitler care sa decida ce este mai bine pentru ''blue dot-ul'' asta, pentru ca Terra sa fie sustenabila... controlul populatiilor, al resurselor, al bunurilor, al productiei, al progresului tehnologic... WEF-ul considera ca TREBUIE sa se termine cu liberul arbitru, autodeterminarea, independenta, calea proprie de dezvoltare... pentru EI asta inseamna ineficienta, irosirea resurselor s.a.m.d.... de multi ani ii urmaresc cu atentie si le ''studiez'' miscarile... in principiu EI vor si doresc BINELE umanitatii... eu stiu ce gindesc despre asta... insa, ma intreb, sint TOTI oamenii dispusi sa vada si sa inteleaga lucrurile asa, ca mine? ori, cel mai probabil, se vor ''alinia''... uitati-va la ''amanunte''... reducerea saptaminii de lucru, venitul minim garantat, asistenta sociala, digitalizarea, pasaportul digital, creditul social, platformele online, job online, standardizare la nivel de continent, unificarea normelor de calitate, controlul strict al circulatiei banilor, monedele digitale, virtuale, disparitia banilor fizici, cumparaturi, facturi, taxe si impozite, tranzactii financiare online... toate aceste ''mici'' inlesniri ne usureaza viata, ne ofera timp, ne scutesc de nervi si batai de cap... la mine doar piinea se mai cumpara de la magazin... sau cite ceva ce place ochiului si ispiteste... in rest, TOTUL, de la hirtia igienica si pina la apa minerala, se cumpara online... si da, imi place... pentru ca detest mall-ul, super si hiper market-ul, coada, caruciorul, rindul, ''foamea'' de a apuca a unora... mai platesc cash doar intretinerea pe scara... si asta imi place... n-o mai vad pe nesimtita de la ''curent'', in spatele ghiseului si care ma lasa sa astept numai pentru ca avea ''puterea'' de a face asta (pina cind am facut sa fie data afara)... insa sint constient ca toate aceste inlesniri sint ''zale'' ale ''lantului'' de miine... eu, evident, nu o sa prind acele vremuri... biologia ma ''salveaza'' de distopie... o spun adesea in ''patratul'' meu (unii spun cercul)... am prins vremuri bune... da, chiar in socialism... mincare naturala, cu gust, lucruri ''normale'', in care homosexualul era nefrecventabil si detestat, cuvintul dat insemna ceva, independenta tarii era aproape reala, onoarea avea sens, moralitatea celor ''sapte ani'' conta, biserica, scoala, invatatorul erau repere morale, electricianul nu dadea ''lectii'' (ori dislike) profesorului doctor docent, cind limba romana era sfinta si cineva iti scadea cite un punct pentru fiecare semn rosu pe lucrare si tot asa... acum? disolutia a TOT si a TOATE... normalitate? moralitate? onoare? demnitate? uitati-va la ma_Ciuca, la cariera si comportamentul lui si veti avea ilustrarea PERFECTA a ceea ce spun... si nu spun nimic de media, de mass media, de deontologie, de ''justitea'' si medicina romaneasca, de ''servicii'', armata si Biserica si al ei cler si, mai ales, nu spun nimic de ''clasa politica''... asa ca, desi ma detest pentru asta, uneori, in ramolismentul meu, mai ca-mi vine sa ma dau cu WEF-ul asta... de n-ar fi setea lor nemasurata de putere, mai ca i-as intelege...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesante idei...expozeul pare a indica o profesiune de credință.
      Două întrebări aș avea:
      1) De ce prezumați WEF-ul "rău"? Poate ei chiar cred că soluțiile lor sunt bune. Asta nu înseamnă că sunt bune, dar e foarte important cum fixăm fundamentele axiologice (asta, ca premisă discutabilă, poate vicia grav un raționament ulterior, poate chiar perfect elaborat)
      2) Dacă setul de control WEF nu e adecvat, însă problemele enumerate rămân, cine altcineva ar putea concepe / aplica soluții viabile ?
      (eventualul răspuns mi-ar elucida unele curiozități vis-a-vis de optica dvs - altminteri respectabilă).

      Ștergere
    2. Complet de acord...as fi scris aproape la fel. Dorinta de a destepta lumea e de apreciat. Am impresia ca doar amplifica chinurile. Insa, cel putin postarile tale sunt sincere, spre deosebire de activenews si alti "inamici" ai sistemului care fac parte din great reset, prezentand totul ca un fapt implinit, chit ca e vorba de viitorul apropiat. Multe site-uri baga obsesiv poze cu tiranii lumii, pentru a manipula lumea, a-i intipari in minte niste poze ale unor indivizi care sa para si mai invincibili. M-am intrebat de ce atatea poze teoretic sugestive, de la seringa la svabu ala?
      Constat ca multa lume realizeaza ca nu mai are nimic de pierdut, e un semn jalnic al trezirii. Pregatirea pentru moarte pare a ramane singura unealta impotriva sistemului-un vot prin abtinere. Coloana infinitului are o sumedenie de romburi, 2D vorbind. Nasterea e un punct, expansiunea e diagonala orizontala, iar varful e decesul. Daca ne luam propria istorie personala, ce, cum, in ce fel ne-am format, vedem traiectoria ei spre un matematic apogeu, apoi declinul, care in acesti ani e accelerat. Cum am venit asa plecam. Ar trebui sa golim mintile de tot ce ne-a fost bagat prin educatie, daca putem. Sa o luam metodic...fiecare idee, convingere, conceptie, cand cum unde de ce s-a format in mintea noastra? Cum gandeam acum 5 ani sau 25, cum gandim acum si de ce? Mintea trebuie periata de multe inainte de moarte, mai ales ca multe din ce gandim nu sunt chestii personale ci implanturi pe care le credem proprii pentru a ne creste stima de sine ca avem idei, convingeri bune.

      Ștergere
    3. @Unknown24 mai 2022, 10:38
      ...imi pare rau ca te dezamagesc... EU NU SINT BUCURESTI, asa cum n-am fost nici Charilie Hebdo... si nu fac parte nici din ''lumea cobailor''... nu ti-am inteles postarea... nu sensul ci de ce mi-o adresezi direct... cit despre ''Noi vom crea o lume a oamenilor pentru oameni'' iti dau o veste foarte proasta: LUMEA DE AZI a fost creata de OAMENI... despre postarea ta prea plina de ura pot sa-ti recomand doar invatarea in continuare a limbii romane... ai mare nevoie...

      Ștergere
    4. @Hayde

      Partea I

      ...mda... aproape o ''profesiune de credință''... de cind am ''deschis'' ochii, tinar fiind, mi-am luat libertatea si mi-am permis ''luxul'' de a ma indoi... nu ca trestia aia ginditoare, ca ''ghiocelul'' ci de a avea o ''rezerva'', de a ma retine sa ma arunc inainte in orb (neve-ul mi-a placut la un ''sport'' practicat cindva)... si, in timp ce unii dadeau cu capu'n perete, citeodata de beton, eu aveam rezerva de a ''frina'' la timp... deh! originea mea ardeleneasca, unde cam la orice se spune ''da' ce atita graba?''... evident ca nici nu fac ''țîști'' ca melcu' pentru ca nu as dovedi decit retardul... unii ar numi asta prudenta... asta ar fi un aspect... al doilea, in contextul de a fi ''inteles'' este ca NICIODATA nu vorbesc, nu scriu din auzite, din ''surse'', din urechism si indoctrinare ori propaganda... ma aricesc eu la reclame da' la manipulare si propaganda, cu atit mai mult cu cit cindva, in vremuri apuse, eram instruit si indrituit sa fac tocmai asta, sa combat propaganda, manipularea, zvonul si birfa... asadar, sa ''dezvolt'' putin (cu ''ț'')... punctul unu... ma citez ''WEF crede ca are ''solutia''... eu ma indoiesc si nu ''injur'' orbeste... gindirea mea, cita mai e, este intotdeauna sub ''dictatura'' o doua ''entitati''... una este rosie si este, evident, avocatul lui Lucifer... cealalta este alba si... ma rog, nu conteaza... cert este ca din lupta lor ma manifest eu ca om, gindesc si actionez... si da, ma refeream si la punctul tau doi ca da, problemele exista in realitate si nu dispar prin combaterea si/sau negarea WEF... iar aceste doua puncte sesizate de tine au raspunsul la ''curiozitatile'' tale in ceea ce am scris in continuare... EU nu suport, asa cum spuneam, PUTEREA si CONTROLUL... puterea o accept pina la limita incalcarii teritoriului personal... evident ca nu ma ''bat'' cu Statul, cu Institutia, cu Autoritatea... o OCOLESC si, atunci cind este posibil, o elimin din calea mea, o fac sa devina ''paralela'' cu mine... din tinerete si pina azi, am devenit ''artist'' in asta... asfel mi-am asigurat libertatea de gindire si miscare... cind ceva nu ma mai stimuleaza, cind nu mai am ce invata si nu mai am o provocare ori, mai rau, cind mi se opune, in secunda doi devin ''paralel'' cu chestia aia... mai ales dupa '90 cind NIMIC nu m-a impiedicat sa fiu cine am vrut eu... nu am fost legat de un loc, de un job, de o firma sau persoana... asta este adevarata libertate... si nu aia de a ''sluji afara'' ca sa... ca sa fiu sclav? am fost afara sa invat, sa am know-how, sa ma plimb, sa vad, sa admir, sa imi iau ''amintirile pentru eternitate''... asa cum am ''batut'' Romania, prea multi ani, la propriu, prin toate ungherele... eu spun ca am trait cit pentru trei vieti... am peste douazeci de meserii invatate, unele, mai bine de jumatate, la nivel de excelenta...

      Ștergere
    5. Partea a II-a

      ...asadar NU AM NEVOIE de ajutorul cuiva sa evoluez, sa merg inainte... nu cred in Control... chiar daca, sa admitem, ar fi de ''bune intentii'' prin ceva de genul WEF... nu sint mistic si nici nu-L bag pe Dumnezeu in treburile mele ori in judecarea a ce se intimpla azi... insa nici nu uit ca de la El am LIBERUL ARBITRU... asa ca, WEF-ule, ''lasa-ma'n durerea mea'' sa fac ce vreau eu... eu, Individul, eu, Statul... sa-mi iau griu si fier si alumina de unde vrea muschii mei, sa ma aliez si cu dracu' daca vreau, sa mor de virus ca n-am avut chef sa ma intep, sa... sa... ce te f*te grija WEF-ule de soarta mea, sa ma contorizezi, sa ma indexezi, sa sti ce maninc, ce f*t, ce gindesc si sa-mi faci ''predictii comportamentale'' ca ala la google? pai daca dezactivez toate mizeriile alea ''lesnicioase'', crezi tu, WEF-ule ca TE LAS pe tine sa ma ''minaresti''? asa ca, stimate Hayde, nu stiu daca ai inteles ceva, nu stiu de ce te-ar interesa optica (ori oftica?) mea, nu stiu daca prezint interes ca individ... ca sa-ti raspund adevarat si in extenso la ''problema WEF'' ar trebui sa scriu o carte, mai ales ca am si documentatie suficienta, culeasa multi ani, de pe vremea cind lumea nici nu-i baga in seama ci erau studiati doar de ''nebuni''... pe foarte scurt, ca sa nu mai existe dubii, probleme acute pentru omenire exista, sint reale si grave dar nu WEF este cel care le va rezolva, nu are nici un fel de autoritate, de legalitate, de imputernicire ori delegare... s-au erijat EI in ''salvatorii'' pamintenilor si din cauza asta o sa-i combat mereu, fara dubiu si ingaduinta... sint niste nemernici care nu urmaresc ''salvarea'' a nimic ci vor doar putere si control mascate sub ''grija'' fata de planeta si umanitate...

      Ștergere
    6. @Anonim24 mai 2022, 12:10

      ...o fotografie face cit o mie de cuvinte... la persoanele care au vazul intact, peste 90% din informatie ajunge pe cale vizuala... de asta ''bombardamentul'' vizual practicat agresiv de toate televiziunile, platformele sociale, YouTube si presa online... cit despre restul, nu stiu ce sa spun da' prea seamana cu ce spun ''aia'', despre Great Reset, marea resetare... nu sint de acord cu asta, cu resetarea... eu cred in evolutie, in devenire, in principii morale si alte chestii vintage... nu vreau si nu am nevoie sa ma resetez, sa ma re-initializez, sa nu stiu ce... omul, daca e Om, sta in fata oglinzii si isi face ''corectiile'' singur... fara Marea Resetare, fara invocarea sfintilor ori a lui Dumnezeu... personal doar ii multumesc lui Dumnezeu pentru ''scinteia'' divina din mine... nu astept de la NIMENI sa-mi dea, sa-mi faca, sa ma indrume... daca eu insumi NU POT face asta, degeaba invoc orice fel de ajutor sau interventie... ''darurile'' ne-au fost DATE... le purtam in noi, sint in noi... comoditatea, lenea, frica de a ne confrunta cu ''oglinda''ne face sa ajungem la excrocheriile psihologilor care ne ''ajuta'' sa ne ''descoperim'', sa ne ''intelegem'', la ''spovdanie'' si in confesionale, la niste excroci de ''guru spirituali'' ori in secte jecmanitoare... aici nu impartasesc atitudinea ta... viata mea, eu-ul meu sint dirijate de mine si nu vreau, nu accept, nu astept indrumarea ori implicarea nimanui... si din greseli se invata... cum SA NU (mai) faci... abia repetarea erorilor denota prostia, neputinta, indolenta... datu' cu capu'n zidul de beton nu denota o calitate umana si cu atit mai mult inteligenta... un țap isi permite sa dea in mod repetat cu capul intr-un copac... creierul lui suporta acceleratiile formidabile ale impactului... omul, atit fizic cit si virtual, nu are voie sa faca acelasi lucru... sintem creatii sfinte si am fost ''dotati'' cu ce avem nevoie ca sa ''spargem'' zidul inventind un pickamer ori o drujba (fierastrau cu lant pentru cei cu fobii rusesti) ca sa taiem copacul... noi, oamenii, devenim iar animalele traiesc... din pacate omul modern a ajuns sa traiasca si el... si cred ca ajunge... eu asa gindesc, asa simt, asa traiesc... si incerc, fara a sti, sa reusesc sa fiu Om...

      Ștergere
    7. În primul rând, mulțumesc pentru răspuns.
      Citind cu atenție replica, v-am înțeles ca un libertarian funciar - optica dvs. este exact mentalitatea (originală) anglo-saxonă, generatoarea liberalismului.
      Nu am obiecții privitoare la asemenea optică. Este ideală pentru rebeli, autodidacți, free-lance-ri...origini prometeice, abstract vorbind.
      Doar că...ce e bun pentru individ nu e obligatoriu bun pentru ansamblul societății. Dacă ați fi pus în postura de a gestiona un ansamblu uman, veți fi silit a impune reguli. Bune ? Rele ? Le veți socoti bune, că de aceea le-ați impune. Și nu va dura mult (chiar deloc) până când alți libertarieni s-ar răscula contra viziunii dvs., argumentând cu exact aceleași idei : "lasă-mă dom'le în durerea mea, n-am nevoie de strategiile d-tale".
      Dar nu țin să dezvolt aici vreo "critică a rațiunii de putere" (nu-s vreun Kant).
      Am avut o curiozitate pur intelectuală, și mulțumesc din nou pentru răspuns.

      Ștergere
  5. Partea a III-a

    ...am urit de cind ma stiu doua chestii... PUTEREA si CONTROLUL... al oricui... nu vreau decit sa ma ''lase'n durerea mea''... iti platesc taxe, impozite, facturi, dari, TVA, ce vrei tu, da' apoi ''lasa-ma in durerea mea'' sa traiesc cum vreau... asa am facut pe vremea SSMD, asa vreau sa traiesc si acum... deocamdata eu asa procedez... sint complet ''decuplat'', inca din 1990, de la SISTEM... ii dau sistemului ce-mi cere si nu-i cer NIMIC... si nu am trait chiar rau desi el, Sistemul, mi-a pus permanent ''talpi'' in trecerea mea efemera... am un venit decent pentru anii mei si, asa cum ma ''laudam'' citeodata, mi-am pregatit si setul de ''undite'' pentru vremurile tulburi care s-au ivit... n-o sa-mi pese de nici o criza... doar ''ciuperca'' ma sperie si ma rog la Dumnezeu sa nu se intimple... iar m-a intins... ramine ca fiecare sa decida cum va fi... cu sau fara Agenda 2030 si cu sau fara WEF... eu am ales la 14 ani cum vreau sa fiu si sa ma ''petrec''...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Setul de undite ar suna bine daca mai marii n-ar vana intr-o oarecare etapa toti supravietuitorii. Supravietuirea individuala are sanse daca nu lupta toti impotriva ta, de la oameni infometati la institutii de forta.

      Ștergere
    2. ...si? mai bine nu fac nimic? nu cred in asta... sa astept implacabilul? inevitabilul? chiar si la anii mei inca ma cred un luptator... o fac de cind ma stiu... am o vorba a mea: ''si daca mai am in corp o singura celula vie, cu constiinta, o voi obliga sa existe, sa lupte, sa razbata, sa devina''... NU! nu este inutil sa iti pregatesti ''setul''... fie ca va fi nenorocire, fie ca va fi pace, fie ca viata va reveni la un normal uman (ceea ce si sper) eu nu ma opresc... o alta vorba de-a mea poate ''ma explica'' mai bine: ''daca stau, imi sta ceasul''...

      Ștergere
  6. - Poate părea greu acum , dar daca vrei sa simti si sa știi din toată inima că vei trece peste aceste vremuri , poti reusi ! Altă dată , vei privi înapoi și vei fi recunoscător pentru experiențele puternice de învățare pe care le-ai avut . Va convine sau nu , trebuie stiut ca nu multi vor avea dorinta de nezdruncinat de a gasi aceasta cale ! Amintește-ți doar, fii bun cu tine însuți si cu semenii tai , respiră și ține-ți picioarele pe pământ !

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca oamenii nu se unesc si nu actioneaza hotarat si cat mai repede, in fata armatelor private alcatuite din degenerati fara inima si minte, inarmati cu armament modern, protestele de weekend sunt inutile. Vremea dialogului a trecut. Sa incerci sa discuti rational cu aceste bestii satanice este egal cu incercarea de a apuca un cacat de partea curata. Ce si cum sa facem?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mizerii gen vaccinarea obligatorie pot aparea numai in tari precum Germania sau Austria - Adolf aproba din iad/rai. Aceeasi Germanie care a pornit doua razboaie mondiale. Aceasi Germanie care alaturi de Rusia a provocat "operatiunea speciala" din Ucraina. Credeti ca mai aveau rusii tupeu sa atace daca Ucraina era in NATO? Merkel s-a opus si in schimb a facut Germania dependenta de resursele rusesti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Totul LOGIC . Aşa trebuie să înceapă OROAREA.
    Ce e de viitor _Una Singură Întrebare : Guvernanții Chinei CHIAR VOR MOARTEA POPULAȚIEI ( ãia 70%, ) LOR ,familie , copii ,bâtrâni cu înțelepciune ,femeile lor fine ,muncitoare , ş.a . ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand crezi ca ai luat-o razna, ca esti pe cale sa innebunesti, ca nu mai intelegi nimic din tot ce se intampla in interiorul si in jurul tau.... sa stii ca este ok...este in regula.... ceea ce se petrece de fapt, este faptul ca te scufunzi in supa informationala potentiala a existentei multidimensionale pe care incerci sa o procesezi cu o minte liniara, secventiala. Asta sperie...insa, cu rabdare, in liniste, intregul nostru sistem bio-chimic isi va modifica functiile treptat, iar ceea ce parea de neinteles va capata contur, va deveni clar.... Este una dintre etapele prin care cu totii trecem mai devreme sau mai tarziu, in aceasta viata sau in alte versiuni ale timpului.... Insa, pentru a intelege multidimensonalitatea este necesar sa iesim din liniaritate, cat mai des ....sa luam o pauza de la ceea ce suntem in ochii altora sau in propria noastra viata. Cand vocea interioara tace, cand ne oprim din actiunile succesive si atat de “importante”, cand ramanem pe loc, nemiscati ..... abia atunci, acest proces de transformare incepe.....si continua, zi dupa zi....an dupa an....pana cand, nimic nu mai ramane de neinteles .... iar frivola raza de lumina se transforma intr-un magic curcubeu ce-si arunca valurile de fotoni zglobii prin timp si spatiu....pana dincolo de capat.... pana la inceputuri ..... pana in infinit....iubirea e cheia.

    RăspundețiȘtergere
  11. ...si chiar daca ne-am imagina, nu ajuta. Lumea, occidentala cel putin, a fost ajutata sa se animalizeze in unele privinte, si sa se...umanizeze excesiv in altele. Rolul imaginatiei, al gandirii logice ar trebui sa duca la actiuni, altfel sunt procese inutile ale creierului. Pe de o parte instinctele primare sunt augmentate, inclusiv prin hormonii, otravurile din alimente, dar pe de alta parte culturile au reusit in milenii (cel putin) sa aplatizeze instinctele de autoconservare.
    E socant sa vedem lume tot mai agresiva, dar in acelasi timp privata de banale instincte animalice referitoare la anticiparea pericolelor? Animalele simt multe, de la cutremure chiar pana la propria moarte. La om a inceput sa fie ca in bancuri...eventual mii de bancuri suprapuse unul peste altul. Dar realitatea bate bancurile, chiar daca acestea sunt lansate si promovate de cine trebuie. Ca bancurile cu/despre ceasca...
    Planul cincinal in 3 ani castiga timp, era de asteptat pentru ca multi au memorie de peste, aproape ca la vot, cand uitam ce facuse opozitia acum 4 sau 8 ani. Operatiunile principale sunt defalcate ca in cadrul unui proiect, de aici si impresia pentru unii ca exista contradictii, nonsensuri. De ce a inceput povestea cu ucraina anul asta si nu mai devreme? O ipoteza mica mica de tot: militari de peste tot, trimisi la moarte, mascheaza sub umbrela razboiului efectele vaks. Se stie ca efortul corelat cu ritm cardiac accelerat duce la deces rapid. Poate au vrut ca militarii sa mearga in acel kill box si sa moara pe capete masculii rasei albe, fara numar, fara control, ca sa nu cada si ei pe jos morti precum sportivii pe teren. Cazuri de infarct disparate aparent fara legatura, dar tintind parca deliberat barbatii albi intre 40 si 50 ani se intampla si se gasesc orice explicatii halucinante. In armata, sport, in organizatii in genere e mai greu de ascuns, lumea discuta, vede. Una e o oaie ratacita terminata de lup, alta e lupul intre oi.
    Nu va faceti griji pentru cei morti, au scapat de ceea ce va urma, care va incepe dupa sfarsitul primelor chestii care vor urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Altceva nu pot sa inteleg vreodata: de ce nemernicii fiinte umane adica populeaza structuri securiste de stat cu prostia si imbecilitatea lor abuzand in fel si chip de o asa zisa putere pe care o au data de sistem si fac RAU INTENTIONAT unor oameni amarati nevinovati dar chipurile ei argumenteaza (in spatele unor monitorizari ilegale neautorizate constitutional cu tehnologie satelitara interzisa) ca fac de fapt o inchipuita Preventie - adica nu este altceva decat o forma criminala de nazism ascuns????

      Coordonatorii de cas (psihologi sau psihiatri criminalisti sau militieni securisti prosti criminali) care fac atat rau or sa raspunda intr-o zi in fata lui Dumnezeu, cumva pedeapsa o sa vina si pentru toate abuzurile mizerabile dar foarte grijuliu regizate. Toti platesc, indiferent de grade, functii, pozitii, structuri, putere inchipuita sau nu si mai ales aia care fac experimente cu viata oamenilor!!!

      Ștergere
    2. Si poate reusiti sa NU mai faceti pe marii anchetatori foarte priceputi, generand fel si fel de scenarii si regii ieftine prin care chipurile cautati Graal ul sau ceva la adresa unuia care nu a deranjat o musca, dar in schimb nefiind capabili decat sa faceti abuzuri si sa incalcati legile cereti cu tupeu ca altii sa nu cumva sa clipeasca ca Analizati voi o potentiala incalcare a legii cand, de fapt, 24/7 voi sunteti in Ilegalitate actionabd subversiv cu tehnologie interzisa de Constitutia tarii, grav insa este ca mai transmiteti aberatiile voastra ca informatii valabile si se executa si prostii vostri omologi din alte state - adica prosti securistii anchetatori romani dar grav este ca ii prostesc si pe altii si aia mai pun si botul, neluand in clacul pe altii de pe aici - rude, proeteni, colegi de agentie etc

      Halul in care este Romania se datoreaza in totalitate nivelului Foarte Slab de pregatire si profesionalism al celor care lucreaza in structuri. Nu este suficient sa fii caine ca sa arati vegilenta si agresiune, chipurile pentru preventie, trebuie sa ai si ceva in cap, altfel degeaba, ramaneti la acelasi nivel din 2017 incoace, in couda interceptarilor si lucratii voastre Ample

      Prostia este infinita in modul sau complex de manifestare, grav insa este doar atunci cand unii au senzatia ca de fapt sunt altceva

      Ștergere
  12. Cred in Dumnezeu. Nu ma tem. Pe pamant nu am nimic, nimic din ce detin nu este al meu, eu doar le folosesc. Iubesc oamenii si incerc sa fiu bun si cand nu reusesc ma rog pentru iertare si incerc din nou. In consecinta ce am de pierdut ? Dumnezeu ori imi face un dar ori imi ofera o lectie, niciodata nu pierd cu Domnul meu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Totul este sub control!Vom invinge!Este batalia finala!Fiti de partea Binelui,Adevarului si Frumosului,prin ganduri,imaginatie,vorbe si fapte!Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi!Pregatiti-va psihologic si existential pentru schimbari majore!FITI VOI INSIVA SCHIMBAREA PE CARE VRETI SA O VEDETI IN LUME!Mai e un pic...

    RăspundețiȘtergere
  14. in primul rand
    https://www.activenews.ro/covid/Dr.-Geanina-Hagima-Consecintele-dezastruoase-ale-masurilor-luate-in-ultimii-doi-ani.-Romania-in-pericol-de-a-fi-depopulata-in-ritm-accelerat.-STUDIU-EXCLUSIV-174457

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/secretar-de-stat-cel-putin-8-milioane-de-romani-au-plecat-din-tara-1945889


    in al doilea rand
    https://www.activenews.ro/opinii/Av.-Gheorghe-Piperea-Va-invit-sa-participati-la-lansarea-Asociatiei-pentru-Initiativa-Civica-si-Democratie-Participativa.-Ministerul-Justitiei-nu-ne-a-permis-sa-utilizam-numele-Asociatia-Romania-Nes-u-pusa-174466

    Mi se pare de-a dreptul fascinant felul prin care "salvatorii natiei" se dedulcesc si impun neo-marxismul "corect politic". Vezi punctul 5 al regulilor grupului "Romania Nesupusa" rebranduit in "Asociația pentru Inițiativă Civică și Democrație Participativă".
    Asta da initiativa civica si democratie participativa!
    https://www.facebook.com/groups/623400635328892/

    RăspundețiȘtergere
  15. Inainte de ivirea zorilor, intunericul e mai puternic!

    RăspundețiȘtergere
  16. Numele meu este Alice.
    Am lucrat pentru Corporatia Umbrela...
    ... cea mai mare și mai puternică entitate comercială din lume.
    Am fost seful securitatii...
    ...la o unitate secretă de înaltă tehnologie numită Stupul..
    ...un laborator subteran uriaș care dezvoltă arme virale ...
    ...experimentale.
    Dar a fost un incident.
    Virusul a scăpat și toată lumea a murit.
    Problema este ca...
    ...nu au rămas morți.
    Virusul T le-a reanimat trupurile.
    Dar am supraviețuit. Eu și încă unul...
    ...un ecologist pe nume Matt.
    Când am ieșit, am fost capturați de oamenii de știință Umbrella.
    Matt și cu mine am fost despărțiți.

    - Se transforma. Îl vreau în programul Nemesis.
    - Matt! Du-o la centrul Raccoon City...
    ...și adună echipa. Redeschidem Stupul . Vreau să știu ce s-a întâmplat acolo jos.

    Am crezut că am supraviețuit groazei. Dar ne-am înșelat.

    ________________________________________________

    RăspundețiȘtergere
  17. Faptele se leaga exact asa cum ai descris.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce e cu variola lui cimpaZeu?
    Cam asa ceva:
    Un barbat imbracat in haine de muieri a lovit primul, mda deci a fost băiatul cu peruca. Este legitima aparare, nu?
    Dar jurnalistii prezinta exact invers. Abia aștept ziua în care jurnaliștii o să fie trași la răspundere/amendați pentru titluri/știri false. Unii chiar meritați din plin. Mai tarziu jurnalistul isi revine in celalalt articol.
    Dar de asta exista variola maimutei. E plin de ele peste tot!!! mai ales la mall in Cluj!

    https://www.stiridecluj.ro/social/o-femeie-transgender-s-a-batut-in-iulius-mall-cluj-cu-un-tanar-update-anterior-s-a-dezbracat-pe-malul-lacului-la-pieptul-gol-video-exclusiv

    https://www.stiridecluj.ro/social/noi-imagini-video-arata-ca-trangenderul-de-la-iulius-mall-cluj-era-turbat-si-agresiv-avea-un-lemn-in-mana-si-lovea-in-nestire

    RăspundețiȘtergere
  19. Ne spuneti numai ''ce ne asteapta'' dar niciun cuvint despre reactia multimilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu știu cum sa va zic, dar pe planeta asta nu noi suntem închiși in case, nu noi suntem victima, nu noi suntem.
    Ei sunt victimele, ei sunt închiși pe planeta cu noi! Si vor sa ne omoare si nu pot. Cu toata pandemia, populația planetei creste constant si mereu.
    Ei, bogații lumii sunt victimele. Ei se simt amenințați de noi. Noi pulimea suntem adevărata putere a lumii, noi pulimea facem lumea sa se învârtă, noi muncim.
    Ei sunt niște putori ordinare care nu au muncit toata viața lor si vor sa ne oprim din munca, vor sa nu ne mai educam copii, vor sa ne facem cobai pentru ei.
    Dar noi ii conducem pe ei, nu ei pe noi!
    Controlorii sunt depășiți de situație, sunt speriați, sunt panicați, se dau de ceasul morții sa scape de noi, nu ne mai suporta deloc.
    Si de ce noi pulimea stăm in fata lor si facem tot ce zic ei?
    Ca Dumnezeu are un scop special pregătit pentru acești controlori. Noi am venit de bunăvoie sa ne sacrificam ca mielul din biblie, cu bunăvoința si iubire fata de criminali. Dam ajutor si la crimele lor, ii ajutam chiar din plin. De aceea am venit pe Pământ, nu sa ne bucuram de bani, avere, femei, bărbați, si tot ce reprezintă bunăstarea controlorilor. Am venit sa fim sacrificați ca oile, am venit sa fim prosti, am venit sa privim "victimele" in ochi când ne ucid cu injecția. Am venit sub acoperire. Ei nu știu cine suntem noi. Ne cred prosti, ceea ce e bine. Planul merge struna. Nici nu bănuiesc ce ii așteaptă.
    Pentru ca sta scris ca ca putini vor intra in Împărăție. Si Dumnezeu prin noi ăștia 8 miliarde de cobai. Noi suntem trimiși ca cobaii in laboratorul lui Satan, ca Satan sa se întoarcă la Dumnezeu. Asta e tot scopul sacrificării noastre. Bucurați-va! Nici un vaccinat decedat nu a murit in zadar!
    Așa cum stau ei cu ochii pe noi, si Dumnezeu sta cu ochii pe ei. Si ne spune tot ce fac.
    Iar ei se tot gândesc cum sa omoare măcar 1 miliard. Nu le iasă. Au omorât cică cu bovid sau din cauze bovid, ca sunt crimele lor de laborator, nu ale lui Dumnezeu din natura, 6,28 mil. Au omorât sau nu? Da! 6,28 milioane.
    Ha-ha-ha-ha-ha-ha
    Populația lumii 2020: 7,752,841,000 oameni (7,75miliarde)
    Populația lumii 2022: 7,949,221,000 oameni (7,95 miliarde)
    _____________________________________
    Pulimea nou-născuta-minus-decese 2022 - 2020: 196,380,000 ( ~ 200 milioane in plus)
    Decese cauzate de protocoale sanitare numite "Si eu am ucis" 2020-2022: 6,28 milioane.

    După cum observați raportul este unul sfidător pentru ei, natura contra controlori puturoși de 200 la 6,3.
    Ca sa înțelegeți acest raport.
    Pentru fiecare deces de bovid Dumnezeu sau natura umana face 31 de oameni sa se nască.
    Așa ca 31:1 asta este raportul viată : moarte care ii îngrozește si nu știu ce sa mai facă. Se simt prizonierii noștri. Noi le comandam ce sa facă toata ziua. Controlatul oamenilor e atât de obositor încât deja dau cu bata ca la animale.
    Planeta a ajuns curtea închisorii. Bovid ne scapă de iluzia ca autoritățile sunt alese de popor si ca ne vor binele, sau ca semenii mei nu sunt animale si păsări care se cred oameni. Si câinele meu care nu a văzut alți câini se crede om ca noi. Ei ne cresc in cotețe de oameni ca pe păsări si animale. Niciodată nu m-a întrebat vreo autoritate daca sunt bine, daca am nevoie de ceva de la stat. Tot ce fac este sa vina sa mă sperie. Dar acum știu ca ei sunt speriați. Sunt atât de speriați încât sunt in stare sa ucidă de frica. Frica de noi pulimea.

    RăspundețiȘtergere
  21. Îi mulțumesc lui Dan Diaconescu că deschide în fiecare zi cutia Pandorei....Sunt păreri și păreri,dar mi-au plăcut două, ale lui romîn incorect politic și al lui hayde. Dar și ceilalți,jos pălăria!Rominul incorect, are dreptate,nu mă bag, lasă-mă în durerea mea!Hayde, în schimb,are ceva ce îmi place și recunosc că acum sunt de acord cu el. Dacă noi,oamenii normali,avem un cod,o educație de cei 7ani de acasă,liber arbitru și legea naturală a firii,de ce nu ar avea hoții,criminalii,asasinii un cod al lor? Amintiti-va că premiile Oscar,de 100 de ani preamăresc hoții, hoțiile și criminalii,este ca un viol, suferă victima,dar agresorul este satisfăcut.... Așa că, părerea mea,suntem prea mici pentru un război așa de mare,dar suntem imenși,fiecare,de a nu ceda și vinde sufletul!Noi,pe aici,de multe mii de ani,spunem că cine seamănă vînt va culege furtună, și,fiecare pasare pe limba ei piere!

    RăspundețiȘtergere
  22. In momentul in care o grupare obscura suprastatala este pazita la Davos cu trupe militare private , trupe care aresteaza fara explicatii jurnalisti aflati la o cafenea , vedeti o asemanare cu practicile de tip mafiot sudamerican ?
    Ce fac majoritatea statelor ? Pleaca capul si accepta santajul ! - In curand ne vom confrunta la modul cel mai ostil cu sistemul .

    RăspundețiȘtergere
  23. Când o să înțeleagă lumea ca e un război împotriva rasei albe. Simplu.

    RăspundețiȘtergere
  24. @@@Roman Incorect Politic, câteva întrebări dacă nu deranjez:
    1 știi că atitudinea dumitale (plata cu cardul, cumpărăturile online ș.a.) nu face decât să valideze noua ordine mondială?te ai gândit dumneata că acest comportament va afecta profund generațiile viitoare?
    2 chiar crezi că planeta este supapopulată?știi că România poate hrăni cel puțin 250.000.000 de oameni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @P.M.25 mai 2022, 02:18
      "1 știi că atitudinea dumitale (plata cu cardul, cumpărăturile online ș.a.) nu face decât să valideze noua ordine mondială?te ai gândit dumneata că acest comportament va afecta profund generațiile viitoare?"
      Stii ca postarea ta arata ca ai internet, navighezi pe el si validezi astfel noua ordine mondiala? Ai dreptate cu ipocrizia ta.

      Ștergere
    2. @@@anonim 14:14
      Prin ceea ce i am scris lui Roman Incorect Politic, am vrut să i arăt bârna din ochii dumnealui;că invidia, răutatea, egoismul și alte epitete care mai de care mai ,,frumoase'', se regăsesc și la el;nu poți acuza românii că sunt așa cum sunt când și tu ești la fel;asta probabil că nu ai înțeles dumneata;dumnealui a înțeles, dovadă fiind că pe urmă a început să o dea în bălării;de parcă cei ce vor să afle informații, la ce tehnologie de spionaj există, numai pe aici și ar face veacul;e de înțeles, bătrânețea unora le joacă feste...în plus, în ,,bunătatea'' sa, m ar trimite pe front.

      În ceea ce mă privește, nu am susținut niciodată că prin activitățile mele nu particip la crearea noii ordini mondiale;eu încerc să limitez treaba asta;încerc să găsesc ceea ce este cel mai periculos din aceste activități;și am convingerea că banul este cheia;și aici este vorba și de tipul de bani:palpabili sau virtuali;cănd se va elimina numerarul, lumea va fi legată de mâini și picioare;iar oamenii, prin metoda de plată ce o aleg, pot grăbi sau întârzia acele vremuri ce bat la ușă.

      Ștergere
    3. @P.M.27 mai 2022, 09:22
      ...bătrânețea unora le joacă feste''... tot asa cum unora gramatica le este ca si carnea de porc... cade greu la... scris... pe linga argumentatia dezlinata si irationala ''dai cu barda'' in mine ca si cum as fi promotorul NOM... ti-am recomandat sa ''ma cauti'' pe Internet ca sa vezi ce am mai zis... si am zis multe... ti-am mai spus... d'astia ca tine ''fumez'' de aproape treizeci de ani... adica d'astia cu gindirea fractionata care nu emit NICI O OPINIE PERSONALA dar pindesc si ataca tocmai pe cei care au una... eu le spun ''puristi'' si din cele trei decenii de ''golaneala'' pe si prin tot felul de retele ii cunosc si recunosc pe cei ca tine... ''vigilentii'' de serviciu, fact-check-arii de azi... va detest si va combat... voi numai demolati sau credeti ca o faceti... poate la altii tine dar nu cu mine... nu am nimic personal cu tine asa cum tu ai cu mine... am, in schimb, cu ceea ce zici si reprezinti... hai sa-ti intaresc ''parerile'' ca sint un ''exponent'' al NOM... asadar... ''butonez'' din 1992, cind am atins prima oara un calculator ce era la un pret de vis pentru tine... de atunci, din vara lui '92, am trait EXCLUSIV din IT, indiferent cum s-a numit meseria practicata... cunosc foarte bine trei limbi straine... italiana, franceza, engleza si mai cochetez cu citeva binisor... spaniola, germana, portugheza... STIU ce este tehnologia si m-am servit de ea... cind am inceput cu NET-ul, dadeam CINCI (5) dolari pe minut, la un provider, in Brasov, fiindu-i al doilea client (normal, el fiind primul)... am inceput, pe net, cu whois si get ca sa iau o poza iar adresele le tineam intr-o agenda, asa erau de multe... cind vorbesc de IT, STIU ce spun... peste zece ani am lucrat in telecomunicatii la un nivel de care nici macar nu esti constient ca exista... si iti repet, daca nu ai inteles... NU TEHNOLOGIA impileaza si subjuga oamenii ci OAMENII ii subjuga pe oameni... asta face omu', cei care totusi se numesc oameni, de pe vremea bitei si a pietrei... ma ataci, prin mijloace ELECTRONICE si de ultima generatie insa ma ACUZI pe mine ca ma folosesc de tehnologie... nu esti decit un alt mare ipocrit al zilelor astora, un altu' pus in insectarul personal pe care mi l-am faurit in acesti ani... ca o faci intr-un mod agramat care denota o crasa lipsa de educatie, ca mi te adresezi ca si cum as fi un fel de ''evil'' cu chip de om, ca ai o gindire fracturata si o argumentatie labila, este o alta poveste... n-o sa incetez sa-i deranjez, sa-i ''zgirii'' pe cei ca tine, raspunzindu-va pe masura mizeriei din voi... nu sint, nu am fost NICIODATA dintre cei care au intors obrazul sau ''nu si-au pus mintea cu prostu', ca o are hodinita''... lipsa de reactie a oamenilor cu bun simt, a celor plini de lehamite sa se ia in ''clanta'' cu voi, v-a facut sa proliferati, sa va inmultiti, sa cenzurati, sa atacati, sa umpleti cu imunditatile voastre tot ce este bun... eu sint altfel... eu ma ''cobor'' la nivelul vostru si va combat, va dau ceea ce meritati... si stau bine si cu limba romana... de fapt sint, asa cum le spun celor ca tine, un cosmar lingvistic... ca sa n-o mai lungesc... abtine-te la a ma mai comenta... daca ma vezi si nu ma suporti, da ALT+F4 si ai scapat de mine... iar ca recomandare personala iti spun, cit de delicat pot, ce-ar fi sa meri tu acolo unde chiar initialele tale o spun atit de evident... in fond, este ceea ce chiar tu iti doresti''... ''intoarcerea la origini''... si, pentru ca ''nu avem acelasi drum'', iti spun sigur ca eu nu ''merg acolo''...

      Ștergere
  25. ...nu, nu deranjezi... ''acest comportament va afecta profund generațiile viitoare''... eu il validez? insa GENERATIILE VIITOARE ce fac pentru chiar viitorul lor? adica, eu, la peste 67 de ani, ca un bosorog ce sint, sa merg la ghisee (acolo unde mai exista) si sa platesc la curent, gaz, cablu-TV-internet-telefon, impozit anual, asigurare locuinta si alte alea, sa-mi irosesc timpul iar ei, cei din ''generatiile viitoare'', carora nu le pasa chiar de viitorul lor, sa ''beneficieze de cuceririle tehnologice'' si sa-si usureze viata... chiar vorbesti serios? sau, cu ''sacosica'' ori ''punguta'' s-o iau de dimineata, asemena idiotilor din generatia mea, si sa o iau la rind prin supermagazine ca sa ''prind'' promotii de cincizeci de bani la o motocoasa... chiar crezi, dupa tot ce am spus ca sint un asemenea cretin? poate ca ar trebui sa cauti pe internet ce am mai scris si vei vedea cum percep eu lumea... am scris, probabil, sute de pagini desptre mine si atitudinea mea... a ma ''ataca'' si acuza pe mine ca ''validez noua ordine mondială'' este, elegant spus, o ineptie... americanu' de rind spune ''omul omoara oameni, nu armele''... parafrazindu-l spun si eu ca ''omul impileaza, subjuga oameni, nu tehnologia''... pricepi asta? nu ''am ajuns pina aici'' ca sa ma intorc la sapa, opait si plug de lemn... progresul, de la inventarea focului si a rotii a fost si trebuie sa fie in slujba omului si a ''mai bine-lui sau''... ca niste scelerati fac altceva nu tine de ceea gindesc, fac si adopt eu... nu-ti indrepta ''degetu' acuzator'' catre mine ci spre exact cei care ''afecteaza profund generatiile viitoare''... puristii asemenea tie, sint convins de asta, sint exact cei mai ''blindati'' cu tehnologii de ultima ora... ori vrei sa cred ca ai un televizor cu lampi, rusesc, ca nu ai un smart, o tableta, un laptop sau PC, becuri cu LED-uri, frigider si masina de spalat de clasa energetica AAA, ca nu ai cablu sau fibra optica si o gramada de alte ''mijloace'' care ''subjuga omul''... si, precis, stai la coada la ghisee, primesti factura din hirtie, adusa de postas si cite si mai cite... scuteste-ma de acuzatiile tale... sint, in cel mai fericit caz, ipocrite si, mai mult ca sigur, te-a ''deranjat'' ce am scris, ce am afirmat si mi-ai cautat ''chichite'' de care sa ma ''agati'', sa-mi mai ''dai'' peste nasu' meu de a-toate-stiutor... rupind din contextul a ceea ce am scris, particularizind o idee si apoi generalizind-o in cu totul alt context... am ''servit'', in aproape treizeci de ani de stat pe net, asemenea atacuri si nu mai ''pun botul''... NU EU VALIDEZ NOM... ci chiar cei ca tine care ii ataca pe cei asemenea mie... voi, ipocritii care va dati puristi ai comportamentului social, ai moralitatii si, in realitate, sinteti EXACT cei care fauresc o asemenea lume... cit despre punctul tau doi nu are rost sa insist... sintem in lumi total diferite si ne informam din surse total opuse... nu retractez si nu-mi corectez nici o idee din ceea ce am scris deja... ca lucrurile sa fie clare, abtine-te, pe viitor, sa imi mai adresezi ceva... ori vei primi o replica pe masura... eu o sa continui ca pina acum, inclusiv cu ''validarea'' aia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt.liniștea dumitale, plătesc doar cu bani palpabili, facturile le plătesc doar la ghișeu, iar o mare parte din cumpărături tot cu bani lichizi le plătesc;eu vroiam să ți deschid ochii și să ți arăt că ești precum românii care îi infierezi și anume:
      bârfitori, egoiști, invidioși ș.a.
      Faptul că nu mi răspunzi la întrebarea 2 îmi dă de bănuit că ești de acord cu ceea ce susțin criminalii lumii cum că cică numărul oamenilor de pe planetă este prea mare și trebuiesc luate măsuri;binențeles că, dacă le ai spune că se pot sinucide pentru a arăta proștilor ce ascultă la ei, că lor chiar le pasă, nu va fi unul să dea exemplu;din contră, să moară căt mai mulți, să rămână ei să stăpânească planeta.

      Concluzie:trăiască ipocrizia!

      Ștergere
  26. ".. a ma ''ataca'' si acuza pe mine ca ''validez noua ordine mondială'' "
    De obicei luptatorii impotriva sistemului sunt acuzati ca il sustin.
    pe @P.M.25 mai 2022, 02:18 l-as trimite in Ucraina, precis a facut armata si are grad superior de nesimtit sadea. Asta dupa ce-i umplu frigiderul cu carne.
    Treaba sta asa...pot face o lista cu 1000 fraze handicapante romanesti, o lista cu zeci de mii de sintagme, expresii, franturi de idee in care se incadreaza intregul popor. Unii cu unele, altii cu altele, majoritatea cu prea multe elemente din lista in comun. Fiecarui element, un cod...putem ajunge sa vedem coduri, pentru ca nu vorbim cu oameni ci cu tipare. Gica contra, nod in papura au subpuncte. S-ar putea construi, daca nu s-a facut deja de catre terti externi Romaniei, un model al populatiei in care sa intre si cele mai frecvente reactii, operationalizate pana la limbaj si cuvinte folosite. Cati se cred autentici?
    Crede acest P.M. ca e unicat? N-are idee cati provocatori ca el am intalnit, care doresc sa obtina de la subiectul-tinta un mic plus de informatii, ca poate-poate scapa ceva interzis!
    Chiar ca ar trebui sa intram in razboi...inca e prea bine, inca se mai posteaza, curg fluvii de pixeli, albastri sau nealbastri.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)