joi, 26 mai 2022

Conflictul proştilor


Nu ştiu cum să spun, dar actualul conflict - cu iz de eveniment mondial - pare mai degrabă o încleştare a nătărăilor. Dacă veţi reuşi să înţelegeţi ceva din ceea ce urmează, vă rog să-mi comunicaţi şi mie. Eu unul mă declar neputincios.

Voi începe cu premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki. Auziţi ce-a putut să-i flatuleze mintea ăstuia: cică Norvegia ar trebui să împartă cu Europa şi în special cu Ucraina profiturile uriaşe pe care le obţine de pe urma exploatării gazelor din Marea Nordului. Nu ştiu ce să spun, dar asta-mi demonstrează o prostie atât de înfiorătoare încât devine practic de-a dreptul imposibil de explicat. Însă Morawiecki nu se opreşte aici. El le cere tinerilor polonezi să le scrie tinerilor norvegieni pentru a-i face să se simtă vinovaţi. Măi oameni buni, pe ce lume trăim? Ăsta e liderul uneia dintre cele mai importante ţări din UE. Eu unul, spre ruşinea mea, aveam încredere în polonezi datorită politicii lor, orientată în principal către interesul naţional. Ce poţi însă să mai crezi văzând opiniile unui asemenea specimen? Specimen care nu-i vreun săpător de şanţuri, ci premierul acelei ţări. 

Acum, privind spre justificarea polonezilor în ceea ce priveşte războiul, eu nu-i înţeleg absolut deloc. În condiţiile în care Ucraina ocupă bucăţi bune din partea de est a Poloniei, ce oare te poate mâna în susţinerea acelei ţări-lipitoare? Oricum am da-o, mie nu-mi indică nimic altceva decât o prostie exagerată. O prostie care-i specifică întregii naţiuni poloneze. Altfel nu-mi pot explica întreaga candoare cu care şi-au distrus ţara de-atâtea ori în istorie. De altfel e şi un banc recent viralizat care spune cam aşa: „Există vreo asemănare între un polonez deştept şi-un unicon? Da, ambele sunt creaturi fictive.”  

Dar staţi că asta nu-i nimic faţă de ceea ce urmează. „Comunitatea internaţională” - ăsta e un alt nume pe care şi-l arogă SUA - acuză Rusia că se află la baza crizei alimentare mondiale deoarece ucrainenii nu-şi mai pot exporta grâul. Problema e că între Rusia şi Ucraina e un conflict deschis în care, aceeaşi „comunitate internaţională” susţine partea Ucrainei. Practic Rusia e într-un război cu întreg blocul anglo-american. În aceste condiţii te-ai aştepta ca declaraţia belicoasă a aşa-numitei „comunităţi” să-ţi provoace, în cel mai rău caz, o satisfacţie nelimitată. Personal credeam că Rusia o să ceară, contra cooperării,  condamnarea internaţională a nazismului ajuns politică de stat în Ucraina, pentru ca apoi să închidă orice altă discuţie. Vă reamintesc că SUA a blocat posibilitatea Rusiei de a-şi plăti datoriile, asta în condiţiile în care Rusia are banii. Acţiunea americană e menită declarării artificiale a Rusiei în incapacitate de plată. Adică avem de-a face cu o agresiune extremă îndreptată împotriva Rusiei.

Ei bine, ce face Rusia în condiţiile acestea? Răspunde prezent şi, aproape ruşinată, anunţă că deja a deschis câteva porturi. Mai mult, dă asigurări că va organiza culoare umanitare pentru exportul ucrainean de cereale. Păi stai frăţioare puţin că absolut nimic nu mai are logică pentru mine. Dacă-i vezi că gâfâie pe cei care vor să te sufoce, tu ce faci? Le dai o mână de ajutor? Le întinzi prieteneşte cuţitul, eventual spunându-le că dacă-ţi taie jugulara mori instantaneu? Are vreo logică? Evident că nu. Prin chestia asta Rusia semnalizează cât se poate de clar că e parte a unui blat anterior negociat. Sau, dacă nu e blat, înseamnă că e condusă de năvlegi. Mie nu-mi rezultă nici pic de logică, indiferent de ipotezele pe care le-am aduce în discuţie. Iar când nu e logică, sigur e prostie!

V-am dat doar două exemple, însă dacă vă reamintesc aşa, fugtiv, câteva nume precum Biden, Kamala, Ursula, Morrison, Jacinda Ardern s.a.m.d., începeţi să mă înjuraţi deoarece par că vreau răstorn întreaga căruţă cu proşti peste cititori. Însă căruţa, indiferent câţi am înghesui acolo, e departe de a cuprinde toţi proştii. Sunt mulţi, mult prea mulţi! E un motiv suficient pentru a ne întreba dacă nu cumva ar trebui să căutăm o zonă mică de refugiu, un colţişor de lume unde să nu mai dăm peste ăştia. O mică zonă izolată, mitica insulă interzisă în care, cel puţin, prostia să nu mai fie atât de agresivă. Ştiu că-s vise fără fundament ale unui om care şi-a pierdut orice speranţă, dar aşa suntem noi, oamenii: când totul e pierdut, când nici speranţa nu mai există, ne agăţăm de o himeră. De ce-o facem? Pentru că uneori - chiar dacă destul de rar- himera aceea se dovedeşte a fi ieşirea din labirint. 

35 de comentarii:

  1. V am mai scris despre ceea ce se întâmpla cu adevărat
    NATO este împărțit in NATO alianța și NATO vechi
    Lumea se va reamparti, teritorial ceea ce știu este:
    China ia Taiwanul
    Canada, USA, Mexic, New Zeeland și Australia,
    Europa va fi și cu Rusia
    Atât știu, nu ariu despre restul
    Pălăriile albe vor câștiga, ESARA/GESARA sunt in desfășurare, QFS la fel
    Ucraina proabil dezmembrată
    De aceea cred ca se întâmpla ce se întâmpla, schimbarea nu poate începe cu foamete
    Mafia Kazhara este pe dispariție

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GESARA !! cand aud de teoria asta, e ca pamantul plat

      Ștergere
  2. Rusia a comunicat că a deschis câteva porturi, care acum sunt porturile lor, controlate de ei. Faptul ca Ucraina nu-și poate exporta grânele nu amenință cu foametea "comunitatea internațională" ci țările lumii a treia, care nu-s prietenele comunității de mai sus ci mai curând ale Rusiei și Chinei. Poate că și China i-a cerut Rusiei să nu impiedice aprovizionarea Africii cu cereale din Ucraina.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Norvegia ar trebui să împartă cu Europa şi în special cu Ucraina profiturile uriaşe pe care le obţine de pe urma exploatării gazelor din Marea Nordului."
    asta e exact filmul " Atlas Shrugged".
    stim ca americanii isi educa populatia prin filme iar globalistii isi comunica planurile prin filme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul 1917- spre luare aminte ...
    MARTIE, 12-16 Prinţul Gheorghe Lvov este numit Şef al Guvernului Provizoriu.
    Alexandru Kerensky este Ministrul Justiţiei. Ţarul Nicolae al II-lea abdică în
    favoarea fratelui său, marele Duce Mihail. La rândul lui acesta abdică în favoarea
    Guvernului Provizoriu.
    APRILIE, 17 Lenin, Zinoviev, Lunacharski şi alţi bolşevici, mulţi dintre ei
    venind de la New-York, sosesc las Petrograd unde Troţky şi bolşevicii săi se
    stabiliseră dinainte.
    MAI, 16 Kerensky este numit Ministru de Război. Începe imediat
    dezintegrarea sistematică a Armatei ruseşti, cu faimosul Pricaz nr 1.
    IULIE, 16-18 Bolşevicii dezlănţuiesc o acţiune prematură pentru a lua puterea
    la Petrograd.
    IULIE, 20 Prinţul Lvov demisionează. Kerensky ajunge prim Ministru.
    SEPTEMBRIE, 8-14 Kerensky împiedică pe generalul Kornilov ajunge prim
    Ministru ; arestează şi apoi eliberează pe Trozky şi pe alţi bolşevici.
    NOIEMBRIE, 6 (Stil vechi, 24 Oct.) Revoluţia Bolşevică. Kerensky fuge în
    Finlanda şi de acolo la Paris. Unsprezece ani mai târziu soseşte la New-York, unde Guvernatorul lehman îl convinge cu argumente irezistibile, chiar din ziua sosirii să renunţe la orice idee de a organiza o campanie împotriva Guvernului Sovietic.
    NOIMEBRIE, 7 Guvern nou la Petrograd, prezidat de Lenin. Trozky la
    Comisariatul pentru Afacerile Externe, Stalin, Comisar pentru Minorităţi. Guvernu ia numele de Consiliul Comisarilor poporului. Trupe ruseşti în România ;în plină anarhie, ele cutreieră ţara, ameninţând Iaşii, pe atunci sediul Guvernului. Trupelenoastre le dezarmează şi le resping. Lupte în Basarabia.

    RăspundețiȘtergere
  5. E adevarat ce am auzit, că Polonia (stat UE) si Ucraina au negociat (sau urmeaza sa negocieze) un fel de granita fara taxe vamale, dar si posibilitatea ca politistii polonezi sa actioneze pe teritoriul ucrainean sau sa fie numiti in Ucraina judecatori de etnie poloneza si cine mai stie ce astfel de lucruri nemaivazute pana acum, rezultand in timp poate un fel de spatiu comun cu o populatie destul de mare, jumate in UE, jumate Ucraina?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cam aşa pare a se petrece lucrurile pe acolo : se pregăteşte preluarea Galiciei (şi, poate, parte din Podolia) de către Polonia, cu "ciopârţirea" Ucrainei (Donbassul rămâne la Rusia, iar Sudul la... N.I. 2.0... dar despre asta voi mai scrie, inclusiv pe propriul blog).
      Până atunci, "lucrurile lucrează" :
      https://southfront.org/ukraine-will-grant-poles-a-special-legal-status/

      Ștergere
    2. 💥Și iată primele detalii ale proiectului de lege „privind statutul juridic special al cetățenilor polonezi” care a explodat astăzi pe internet și care, potrivit anunțului clovnului sângeros Zelensky, va fi depus în parlament în viitorul apropiat.  Acum au depășit chiar și decizia de a vinde teren arabil.

      Deci, ce fel de drepturi „speciale” vor primi polonezii pe teritoriul/în Ucraina?  Ei bine, lista este destul de extinsă... Polonezii vor putea să ocupe funcții elective, să fie numiți în autoritățile publice, în funcții de conducere în întreprinderile de apărare și să aibă acces la date clasificate, să fie judecători.  Ei bine, cireașa de pe tort - poliția poloneză va obține dreptul de a monitoriza legea și ordinea în Ucraina.

      Atâta tot, te poți împrăștia... Dacă se semnează, Ucraina va înceta în sfârșit să mai existe ca stat independent condiționat.  Iar cei nemulțumiți de ceva vor fi bătuți cu bastoane de poliția poloneză cu mare plăcere.

      Ștergere
  6. 1917
    MARTIE, 12-16 Prinţul Gheorghe Lvov este numit Şef al Guvernului Provizoriu.
    Alexandru Kerensky este Ministrul Justiţiei. Ţarul Nicolae al II-lea abdică în
    favoarea fratelui său, marele Duce Mihail. La rândul lui acesta abdică în favoarea
    Guvernului Provizoriu.
    APRILIE, 17 Lenin, Zinoviev, Lunacharski şi alţi bolşevici, mulţi dintre ei
    venind de la New-York, sosesc las Petrograd unde Troţky şi bolşevicii săi se
    stabiliseră dinainte.
    MAI, 16 Kerensky este numit Ministru de Război. Începe imediat
    dezintegrarea sistematică a Armatei ruseşti, cu faimosul Pricaz nr 1.
    IULIE, 16-18 Bolşevicii dezlănţuiesc o acţiune prematură pentru a lua puterea
    la Petrograd.
    IULIE, 20 Prinţul Lvov demisionează. Kerensky ajunge prim Ministru.
    SEPTEMBRIE, 8-14 Kerensky împiedică pe generalul Kornilov ajunge prim
    Ministru ; arestează şi apoi eliberează pe Trozky şi pe alţi bolşevici.
    NOIEMBRIE, 6 (Stil vechi, 24 Oct.) Revoluţia Bolşevică. Kerensky fuge în
    Finlanda şi de acolo la Paris. Unsprezece ani mai târziu soseşte la New-York, unde Guvernatorul lehman îl convinge cu argumente irezistibile, chiar din ziua sosirii să renunţe la orice idee de a organiza o campanie împotriva Guvernului Sovietic.
    NOIMEBRIE, 7 Guvern nou la Petrograd, prezidat de lenin. Trozky la
    Comisariatul pentru Afacerile Externe, Stalin, Comisar pentru Minorităţi. Guvernu
    ia numele de Consiliul Comisarilor poporului. Trupe ruseşti în România ;în plină
    anarhie, ele cutreieră ţara, ameninţând iaşii, pe atunci sediul Guvernului. Trupele
    noastre le dezarmează şi le resping. Lupte în Basarabia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anul 1918
    Iulie, 1-5 În România în pădurea Dobrina (Iaşi) tânărul Corneliu Codreanu
    organizează primele Grupuri de rezistenţă împotriva Trupelor Ruseşti bolşevizate.
    Iulie, 16-17 Asasinarea sălbatică a Ţarului Niclolae şi a familiei Imperiale.
    1919
    Ianuarie, 7 Preşedintele Wilson îl însărcinează pe William H. Buckler, un
    intrigant de pe lângă Ambasada Statelor Unite de la Londra, să plece “cât mai
    degrabă la Stockholm” ca să se întâlnească cu reprezentanţii Guvenului Bolşevic.
    Ianuarie, 14,15, 16- Buckler conferenţiază cu Mahim Litvinov la Stockholm.
    Ianuarie, 21 Wilson prezintă Raportul lui Tuckler Conferinţa celor Cinci mari
    puteri, la Paris. “ Atitudinea conciliatorie a Sovietelor este indiscutabilă”, scria
    Buckler. Mai departe : “ o înţelegere cu Rusia poate avea loc imediat, evitând
    cuceriri şi politicărie şi reintroducând condiţiile normale ca principiu dezinfectant împotriva bolşevismului”
    Februarie, 22 William C. Bullitt, însoţit de ziaristul radical Lincol
    Steffens, părăseşte Parisul pentru a se întâlni în Rusia cu şefii bolşevici.
    Martie, 10 -Bullitt soseşte la Petrograd, şi este însoţit la Moscova de Grigore
    Cicerin şi Maxim Litvinov.
    Martie, 14 Lenin prezintă lui Bullitt un plan de pace redactat de Litvinov.
    MAI, 4 Generalul slovac Milan R. Stefanik moare într-un accident
    miserios de aviaţia lângă Bratislava. Cehul Beneş îl înlocuieşte nu numai în istoria Cehoslovaciei, dar şi a Europei.
    August, 4 Trupele române ocupă Budapesta, în ciuda opoziţiei Consiliului
    Suprem ( al Aliaţilor Occidentali). După două săptămâni de luptă cu bestia roşie,Armata română elibereazî Ungaria de teroarea comunistă a lui Bela Kuhn.
    Anul1920
    Ianuarie, 14 Generalul francez Maurice Janin, Comandantul trupelor Aliate din
    Siberia, ordonă Legiunei Cehoslovace să-l aresteze pe Amiralul Kolceak, Şef al rezistenţei Naţionale Anti-bolşevice din toată Rusia, şi să-l predea Centrului Bolşevic de la Irkuţk. În schimb cehoslovacii vor primi o treime din Tezaurul Imperial Rus,care rămăsese sub controlul lui Kolceak. Partea aceasta a Tezaurului Ţarist va fi prima rezervă a Statului nou inventat, Cehoslovacia, unde 7 milioane de cehi vor domina pe opt milioane de alte naţionalităţi.
    Februarie, 7 Amiralul Kolceak şi Primul său Ministru sunt asasinaţi. Generalul
    Janin nu a fost niciodată acuzat, dat în judecată sau dojenit pentru trădarea Şefului Rezistenţei naţionale Ruseşti şi vânzarea lui bandelor bolşevice.
    Februarie, 11 La Iaşi Codreanu şi şeful muncitoresc C. Pancu, eliberează cu
    forţa o fabrică ocupată de comunişti.
    Aprilie, 25 Începe Războiul între Polonia şi Rusia Sovietică.
    Septembrie, 30 În România Codreanu şi camarazii lui împiedică pe Rectorul
    Universităţii din Iaşi să deschidă cursurile academice fără tradiţionala slujbă
    religioasă.
    Octombrie, 5 -Moscova cere un armistiţiu.
    Octombrie, 12-Tratat de pace preliminar semnat de Polonia şi Rusia, la Riga.

    RăspundețiȘtergere
  8. Așa pare situația, când te uiți la marionetele de pe scenă. Chiar și "elitele" sunt marionete. Cine-i în spate? satan, sauron, cum vreți să-i spuneți. Iar "himera" e Dumnezeu, care a lăsat în noi o sămânță indestructibilă: luminița de la capătul tunelului, Sinele Suprem. De aia Soarele ne vindecă, ne aduce la viață.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anul 1921
    Martie, 3 -România şi Polonia semnează un Tratat de Alianţă, singura
    garanţie internaţională pe care noi am avut-o vreodată împotriva ameninţării
    sovietice.
    Martie, 18 Tratatul definitiv semnat la Riga. Frontiera ruso-polonă este definită cu precizie.
    Martie- Iunie Negocierea şi semnarea Micei Înţelegeri, între România,
    Iugoslavia şi Cehoslovacia, tratat limitat la controlul aspiraţiilor iredentiste ale
    Ungariei. Masaryik şi Beneş se opun cu încăpăţânare la formarea unei coaliţii mai întinse ; o astfel de coaliţie fusese propusă de România, ca o garanţie în faţa ambiţiilor teritoriale, şi mesianice ale Sovietelor. Cehoslovacia este singura beneficiară a Micei Înţelegeri, România şi Iugoslavia fiind, şi aşa, fiecare în parte mai puternică decât Ungaria. Guvernul de la Praga a refuzat întotdeauna să garanteze, şi nici măcar să recunoască, graniţele Rusiei Sovietice cu vecinii ei.

    Martie –Iunie Marea Britanie şi Franţa recunosc “de facto “ Guvernul Sovietic
    ca guvern legitim al Rusiei. (se iniţiază, sub controlul “ Forţelor Anonime”, alianţa nefastă între Puterile Occidentale şi Uniunea sovietică, care va duce la al Doilea Război Mondial şi la consecinţele sale fatale.
    Anul 1922
    Aprilie, 6- Delegaţia sovietică condusă de Grigore Cicerin soseşte la Geneva
    şi se întâlneşte cu delegaţiile Engleză, Franceză, a Statelor Unite, Italiană şi Germană.
    Aprilie, 10 -Începe Conferinţa de la Geneva cu participarea Uniunii Sovietice.
    Aprilie, 15- Au loc negocieri secrete între Germania şi Uniunea Sovietică.
    Acestea începe la orele două după masă, la Rapallo, localitate situată la câţiva
    kilometri de Geneva.
    Aprilie, 16- Semnarea tratatului de la Rapallo între Germania şi Uniunea
    Sovietică surprinde toată lumea. “ O bombă pe cerul Conferinţei. Va răsturna
    lumea, a spus Ambasadorul Statelor Unite, Richard Washburn Child. Aşa s-a
    întâmplat 17 ani mai târziu.
    Mai, 19- Conferinţa de la Geneva se termină cu un fiasco, datorită insistenţelor Franţei ca Rusia să recunoască datoriile contractate de Rusia ţaristă.
    Octombrie, 15 -Încoronarea la Alba Iulia, a regelui Ferdinand şi a Reginei
    Maria, în acelaşi oraş unde, cu trei sute de ani înainte, Mihai Viteazul fusese
    proclamat Suveran al tuturor Românilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anul 1923
    Martie 4- Înfiinţarea Ligei Apărării naţionale şi Cretine de către Profesorul
    A. C. Cuza şi studentul Corneliu Codreanu.
    Martie, 24 -Codreanu este arestat pentru prima oară de către guvernul
    liberal.
    Noimebrie, 8-11 -Putsch-ul Hitler-Ludendorff la Munchen.
    Anul 1924
    Aprilie, 2- La insistenţa aliatului nostru francez se rup negocierile românofranceze, care începuseră la Viena, cu o săptămână înainte.
    Mai, 31- Codreanu este arestat din nou, cu alţi cincizeci de studenţi, băieţi
    şi fete. Începe teroarea lui Manciu sub un guvern liberal. În închisoare, studenţii au fost supuşi celor mai mari chinuri şi umilinţe. Sunt eliberaţi după intervenţia unui grup de profesori universitari şi cetăţeni importanţi. Manciu, Prefectul Poliţiei din Iasi, precum şi alţi călăi-funcţionari, de sub ordinele lui, sunt înaintaţi şi decoraţi de guvern.
    Octombrie, 25 -În apărare legitimă Codreanul îl împuşcă pe Manciu.
    Octombrie, 28- Urmărind exemplul Angliei (Februarie), Franţa recunoaşte “ de
    jure” Uniunea Sovietică. România şi Iugoslavia refuză să urmeze exemplul Franţei.

    RăspundețiȘtergere
  11. @ „comunitate internaţională” susţine partea Ucrainei.

    SUA isi exporta cultura "internationala" in Europa ca sa faca o singura tara si un singur popor. Acum va urma "metisarea" rusilor ucrainieni cu europenii: polonezi, romani, germani, francezi, italieni etc... "Metisarea" romanilor cu europenii este incheiata. Multi romani sunt casatoriti cu europenii si au si copii impreuna. Din cele 10 milioane de romani plecati doar 1/3 s-au intorsc si casatorit cu alti romani.

    Daca nu pot cucerii Rusia, vor injecta ADN rus (ucrainean) in europeni si vom avea parte de gena "invingatoare" pe care nu o pot cucerii.

    Ei au descoperit o tehnologie genetica cu care rupe populatia, si creeaza o noua ordine mondiala. Noi doar asistam la logica acestei stiinte social-genetice.

    Planul lor este simplu: in viitor vor exista Partide bazate pe ADN!!!!

    In principal se cultiva 3 tipuri de ADN in populatie, tarile fiind niste laboratoare imense de experimentaree social-genetica.
    1. gena agresiva - este tipul de om care vrea razboi si lupta reprezinta sursa vietii lui;
    2. gena adormita - omul obedient care are frica de autoritate, si intre revolta si supunere alege mereu sa asculte, sau de cele mai multe ori si nu se uita in urma. Cu ei ai putea crea pace mondiala pe tot globul si ei urasc oamenii cu gena razboinica.
    3 - gena elitelor, conducatoare.

    Ceea ce a afirmat premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki se incadreaza in noua gena adormita, in care le sugereaza tinerilor de azi ca ei nu sunt polonezi, ci sunt europeni, si sa scrie tinerilor din alte tari sa le spuna ca topti suntem europeni in aceeasi mare tara numita Reuropa.
    #reuropa
    La fel si noi vom participa cu toate resursele la edificarea marii natiuni reuropene care se naste. Zelensky va fi propus de presedinte Reuropean, al noii natiuni reuropene.

    Ca esti polonez e ca si cum ai spune ca esti moldovean, ardelean, oltean tec...

    Dar romanii nu stiu sa profite de sintagmele de tip bahai : "pamantul e o singura tara, cetatenii planetei sunt un singur popor", "cerem o moneda unica si o limba unica".
    Tinerii romani sa scrie tinerilor germani ca o ducem rau si sa ne mareasca si noua lefurile ca murim.
    Tinerii romani sa scrie tinerilor germani sa scada preturile la produsele de la Lidl si kaufland care au preturi mai mari ca in Germania.
    Tinerii romani sa scrie si tinerilor de la Bruxelles sa reduca acciza la motorina si benzina sa fie acelasi pret ca in UE.

    Concluzia e poate mai perfida decat credem: suntem condusi catre Disonanta Cognitiva.
    Sunt 2 curente care le baga in noi ca sa creeze in populatie disonanta cognitiva.
    Una e aia cu bahai ca suntem toti una, si alta aia cu ierarhizarea egalilor in vasali si mai egali decat egalii, care vor avea drepturi suplimentare.
    Le vor justifica pe baze de ADN, ei au gena razboinica, aia au gena conducatoare. Voi aveti gena ascultatoare, deci nu aveti permisiune de a face razboi sau sa conduceti.
    Practic daca vei avea certificat verde esti oaie.
    daca ai certificat albastru esti razboinic ai liber la ucis oameni.
    daca ai certificat galben ai liber sa rapesti si sa violezi copii. totul legal.

    RăspundețiȘtergere
  12. Promovarea ,, prostilor ,, in leadershipul mondial a inceput de prin anii 2000-2001...dar ca strategie geonpolitica a fost impusa incepand cu anii 2008 si mie mi-a fost comunicata de catre o distinsa profesoara de ,,Stefan Gheorghiu ,, in perioada lui nea Nicu si de profesoara de ,,Sorosism,, in perioada de dupa revolutie...Sincer sa fiu nu am crezut-o dar viata mi-a demonstrat contrariul ...Aceasta strategie da rezultate remarcabile in prezent...Am scris mai sus principalele evenimente incepand cu anii 1917 deoarece evenimentele de atunci se aseamănă izbitor cu evenimentele de astăzi...Dorinta mea de capatai este sa scriu o carte care sa se intituleze ,, Dictatura prostilor ,,...material de studiu este suficient si îndestulător ...Sa aveți o zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  13. Logica este simpla chiar daca de neinteles. Se numeste SANTAJ.
    Putin le-a prezentat dovezile din biolaboratoare, ceea ce nu e ceva ce pote fi trecut cu vederea. noi nu stim ce dovezi are dar se pare ca i-a prins pe toti. Adica cu acele dovezi Putin ar putea sa le prezinte lumii, sa devina el politistul mondial si sa inceapa vanatoare tuturor celor implicati in biolaboratoare.
    Dar Putin nu vrea sa fie politist mondial, asa ca totul se va desfasura strict in scenariile unui santaj clasic.
    Si in acest santaj e negociat si graul din Ucraina care trebuie scos pe mare. Cele 120 de milioane de tone minus cat au mai furat rusii, iar majoritatea transportatorilor care accepta riscul au masini in Ucraina.
    Rusii au asteptat momentul cand nu mai au aer si elan ca sa faca trocul. Daca un Lordship intunecat ca si Kissinger si elita din spatele lumii vor o Rusie mai mare asta e.
    Benjamin Fulford a spus de vreo 2 saptamani ca singurele tari care castiga in urma razboiului sunt 2 tari "anoste" Polonia si Romania.
    Polonia muta granitele din est dincolo de Lvov si Romania se alege cu granitele din nord inainte de pactul Molotov Ribbentrop.
    Dar cu o conditie Transnistria ramane a rusilor.
    O alta chestie curioasa: Ucraineni fura din armamentul primit din vest si il ascunde la oligarhi. O rachetuta ptr vremuri grele??? Oare de aceea li se spune Racheti?


    RăspundețiȘtergere
  14. Rusia a spus ca permite exportul de grane din partea Ucrainei doar daca le sunt ridicate toate sanctiunile, un fel de "n-am sa vad, n-ai sa vezi". Oricum Rusia a inceput deja exportul de grane prin fostele porturi ale Ucrainei catre tarile prietene. Cat priveste Polonia, ei sunt gata sa-si preia regiunile istorice sau chiar mai mult din Ucraina pentru a nu pica in mainele rusilor cei rai - la cat i-au ajutat nimeni nu i-ar suspecta de rea vointa in cazul asta, nu?

    RăspundețiȘtergere
  15. Este ceva ce am prognozat în 2009. Am spus că Rusia va ataca Ucraina, chiar dacă m-am înșelat cu privire la momentul invaziei și la cât de bine se va descurca Rusia în ea. Am mai prezis că războiul va duce la o criză internă și că, între timp, o criză economică în China va crea o criză politică, lăsând SUA ca putere dominantă de facto a lumii.

    Acum că multe din ceea ce am scris s-au împlinit, vreau să încep să mă concentrez pe următorul meu set de previziuni pe 10-20 de ani: apariția Poloniei ca putere lider în Europa, reapariția Japoniei ca putere dominantă asiatică și ascensiunea Turciei. Acest război face din Polonia o putere militară semnificativă și un factor de decizie în Europa. Japonia a recunoscut acum că este atât o putere militară, cât și economică și, pe măsură ce China va slăbi, va fi puterea asiatică decisivă.


    S-a sfârșit „idila” dintre China și Rusia, spune George Friedman. Previziune: Polonia va deveni noua putere conducătoare a Europei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sustinut mereu ca cele mai scumpe nestemate se itesc din mintea umana .

      Ștergere
    2. japonia are mari probleme demografice si directia e doar in jos so poate fi doar pisica asiei. lumea uita ca tehnologia loveste major in natalitate si fara oameni nu exista popor, tara , uniune europeana, asiatica sau ce mai viseaza lumea. Singurii oameni cu 3-4-5 copii au o componenta religioasa in educatia si crezurile lor, ceilalti cu 0-2 copii sunt pe facebook si tiktok.

      Ștergere
  16. Playing Chess Russian Style
    https://www.bitchute.com/video/gLuiCTmoUQR0/

    RăspundețiȘtergere
  17. de la copernic incoace nici un polonez nu vorbeste aiurea n tramvai. fiecare lider, mare sau mic vb ce si cat i se recomanda. ce strategii, ce povesti cand totul e planificat de arhitect. ala mare. le construieste 200-300 de ani si apoi il trazneste Dumnezeu.... si o ia de la capat... nu cred in nici o strategie, nici o prostie, nimic. totul este negociat si planificat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa-mi place cand ii vad pe norvegieni hartuiti sa-si externalizeze resursele si profitul, sa dea si celorlalti ioropeni petrolul lor, de ce sa fim singurii fraieri din Ioropa care-si dau resursele? Se anunta vremuri interesante si pentru norvegieni, doar n-or sa stea la infinit singuri-singurei pe resursele lor cand biata Ioropa sufera si geme in criza energetica!

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca iti pun in fața 4 seturi de fotografi din orașe bombardate cu napalm si bomba atomica fac pariu cu tine ca nu o sa poți identifica care este Tokyo, Hiroshima, Nagasaky sau Dresda. De asemeni cum explici aceasi reactie chimica din reactoarele nucleare (lenta) si cea din bombe care e instantanee (aceasi reactie nucleară repet fisiunea)?
    Asadar lasa-ne cu scenariile nuculare Hollywoodiene (pariu ca nu stiai ca toate imaginile si filmele cu testele bombelor sunt in exclusivitate facute de Hollywood). Poate acum au inventat ceva chimic mai puternic dar pana in 1980 era pura propaganda de speriat copii proști.

    RăspundețiȘtergere
  20. Anul 1925
    Ianuarie, 5 -Manifestaţii de simpatie pentru Corneliu Codreanu în toată Ţara. În speranţa de a găsi un tribunal slugarnic şi corupt, Guvernul liberal transferă procesul din Iaşi la Focşani.
    Mai, 15-20 -Manifestaţiile de simpatie pentru Corneli Codreanu devin din ce
    în ce mai numeroase. Cuprins de panică şi simţind că magistraţii Ţării vor refuza să judece strâmb. Guvernul Liberal transferă încă o dată Procesul lui Codreanu, de data aceasta la Turnu Severin.
    Mai, 26- Corneliu Codreanu este achitat de Tribunalul din Turnu Severin.
    Manifestaţii de simpatie şi entuziasm naţional românesc în toată Ţara.
    Decembrie, 1 Semnarea tratatului de la Locarno, între Franţa, Marea Britanie, Italia şi Belgia.
    Anul 1926
    Ianuarie, 20 - Consecinţă a scandaloasei sale purtări, prinţului Carol al
    României I se anulează drepturile sale de moştenirea Tronului. Fiul lui Principele Mihai, este proclamat Moştenitor de către Parlament.
    Aprilie, 24 -Semnarea Tratatului de prietenie şi neutralitate între Germania şi
    Rusia sovietică. Este o completare a tratatului l de la Rapallo, din 1922.
    Septembrie, 8 -Germania este admisă la Liga Naţiunilor. Obţine un loc
    permanent în Consiliu.
    Anul 1927
    Mai, 26 -Ruptură temporară a relaţiilor diplomatice între Marea Britanie
    şi Rusia Sovietică, datorită agitaţiilor bolşevice pe pământ englez.
    Iunie, 24 - Înfiinţarea legiunii Arhanghelul Mihail.
    August, 21 - Congresul Partidului Socialist - National la Nurenberg. Defilează Trupele de Asalt.
    NOIEMBRIE, 30- O delegaţie sovietică soseşte la Geneva, în vederea participării la lucrările pregătitoare ale Comisiei pentru dezarmare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Anul 1928
    August, 27- Se semnează Pactul Kellog-Briand, la Paris. Rusia va adera şi ea, la 8 Septembrie. Se renunţă la războaiele de agresiune. Nu se prevăd sancţiuni.
    Noiembrie, 25 -Manifestaţie comunistă la Bucureşti.
    Anul 1929
    Februarie, 9-La Moscova se semnează Protocolul Litvinov, între Rusia Sovietică,Polonia, România, Letonia şi Estonia. Prin acest act se actualiza pactul KellogBriand între cele cinci ţări. În ziua următoare, un articol în Pravda aminteşte reprezentantului român că U. R. S. S. nu renunţă întru nimic la pretenţiile asupra Basarabiei.
    Aprilie, 7 -Manifestaţii comuniste la timişoara. Şapte morţi.
    August, 17- Manifestaţii comuniste la Lupeni : 25 de morţi.
    Octombrie, 7- Moare Gheorghe Buzdugan, cea mai importantă personalitate din Regenţă.
    Decembrie, 15-25 -Au loc două importante manifestaţii legionar la Brăneşti şi Lugoj.Intervenţie ilegală a autorităţilor. Mişcarea capătă în fiecare zi proporţii tot mai mari. Din ce în ce mai mulţi muncitori intră în Legiune.
    Anul 1930
    Ianuarie, 20- Martie 25 Intensificarea activităţilor legionare cu caracter anticomunist. La Cahul 20.000 de ţărani să-l asculte pe Codreanu. La 25 martie, la Bucureşti are loc o manifestaţie anti-comunistă.
    Iunie, 6 -Carol se întoarce în România cu Magda Lupescu. Trădează toate
    promisiunile făcute în exil celor care-l susţineau ,refuză să reia viaţa conjugală cu Prinţesa Elena şi s-o proclame regină. Începe să
    trăiască în concubinaj public cu Lupeasca !
    Iunie, 20 -Codreanu înfiinţează o nouă organizaţie pentru a apăra Romania
    de comunism sub toate formele lui, atât pe frontul interior cât şi împotriva
    imperialismului sovietic internaţional. Noua organizaţie se cheamă Garda de Fier,care se va identifica cu Mişcarea Legionară.
    Iunie, 25 -Codreanu este din nou arestat, în timpul guvernării naţional-ţărăniste. Acuzaţiile sunt false, şi cum încă existau judecători independenţi în acea vreme, a fost achitat după două luni de puşcărie.
    Noiembrie, 14 - Manifestaţii comuniste la Bucureşti

    RăspundețiȘtergere
  22. Nenea, esti din aia care neaga EMP, lasere si alte chestii? S-a ajuns la negarea nuclearelor? Unii au arme de zeci de ani si apar romanii lui Marin Preda care spun ca asa ceva nu poate sa existe.
    "De asemeni cum explici aceasi reactie chimica din reactoarele nucleare (lenta) si cea din bombe care e instantanee (aceasi reactie nucleară repet fisiunea)?" Intrebarea e retorica total sau partial? Daca partial, pune-o (intrebarea) pe un forum strain de specialitate. Unde nu merg balacareli, mistouri si dume cat incape. Ai sa afli rapid ce si cum, la modul stiintific. Altfel...ramai un mare expert in geopolitica globala, probabil mai informat decat Putin si Biden la un loc.

    RăspundețiȘtergere
  23. daca papusarii vor sa provoace foamete de ce va mirati ca putin vrea sa o combata dand drumul la exportul de cereale?...concluzia logica care reiese de aici e ca nu sunt pe mana...si motivul e urmatorul: popoarele occidentale nu vor sustine un razboi cu rusia atata timp cat au ce pune in farfurie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Popoarele occidentale nu au cum sa aibe discernamintul necesar sa gindeasca asa decit in ff mica masura, neglijabilade 0.001%. EIe nu sunt altceva decit o turma de vite fara minte, conduse de niste panarame nenorocite( asta fiind definitia data de Alfred Nobel democratiei)

      Ștergere
    2. "EIe nu sunt altceva decit o turma de vite fara minte" Si tu ce esti? IQ meu e peste 145 si nu-mi permit sa zic asa ceva cu atata nonsalanta desi as putea argumenta ideea in mai multe feluri, si contraargumenta acelasi lucru iarasi in mai multe feluri. Ne credem destepti? 120 sau 140 QI pare mult? Gates are vreo 160, asa ca pentru el suntem idioti.
      Vad ca se baga bani turbati in postaci care ne fac fie vite, fie oi. In stil tipic romanesc, ei nu se incadreaza ci doar ceilalti.
      Se spune sa nu judeci...daca ai avea capacitatea obiectiva de analiza sa vezi in ce masura semeni enorm cu cei din jur, de la simple opinii, conceptii pana la comportamente, te-ai speria! Paiul si barna e o comparatie veche, ar trebui ceva mult mai dur, actualizat. Dar fiecare pasare pe limba ei piere...Nu?

      Ștergere
  24. Și eu zic precum polonezu' ! Prea e arieni norvegienii.

    RăspundețiȘtergere
  25. În câțiva ani și prosteala cu bombele nucleare se va fâsâi. În câțiva ani toate prostelile științifiste se vor fâsâi. E plină Omenirea de prostelile Științifismului.

    RăspundețiȘtergere
  26. Daca tu crezi ca un conflict nuclear poate fi controlat NAIV esti tu ! Unde se va trai ? In buncare ca sobolanii ? Nu detinem inca tehnologia de neutralizare a radiatiilor si compusilor rezultati dupa folosirea in atacuri cu bombe nucleare!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)