miercuri, 18 mai 2022

Cu ce se mănâncă toată povestea pe care-o trăim


V-am promis în articolul trecut că vă voi povesti nişte lucruri. Exact despre asta vom vorbi azi şi, ca bonus, vă voi spune că încă o previziune de-a mea e pe cale să se îndeplinească: în sfârşit apare în prim-plan succesorul ales al lui Putin. Vă spun însă după ce terminăm cu subiectul zilei.

Războiul decurge prost - spun tefeleii. Ba decurge bine - răspund ceilalţi. Nimeni însă nu observă un lucru banal, anume că nu despre asta e vorba. Aici avem un conflict care până acum a ars mocnit, iar în clipa de faţă se amplifică. Dar de ce-a apărut? Într-un fel lucrurile sunt transpaente. Iar de declanşat, războiul s-a fi declanşat oricum li asta indiferent de ocupantul locului de la Kremlin. Când cauţi cu atâta ardoare înăbuşirea unei naţiuni puternice, n-ai cum să ajungi la alt rezultat decât cel de faţă. 

Însă totul pare blat, nu-i aşa? La ce capacitate are, Rusia putea să distrugă întreaga infrastructură a Ucrainei înainte ca vreun soldat rus să fi pus piciorul în Ucraina. N-a făcut-o. De ce? Iată o întrebare şi sunt sute sau mii care-şi aşteaptă un răspuns. Vă spun modul în care văd eu lucrurile.

E un blat? I-am putea spune aşa deoarece pare că absolut totul a fost negociat de dinainte. Pare un contract, acel gen de act după a cărui semnare părţile respiră uşurate întrucât fiecare are impresia că l-a păcălit pe celălalt. Apoi începe confruntarea şi cine e mai bun câştigă. Războiul a fost negociat: asta se vede de la o poştă. Ambele părţi ştiau că asta urmează. Inclusiv data fusue negociată, doar că ruşii au amânat-o. De ce? Ca să-i facă pe americani să pară imbecili. Ceea ce s-a văzut.

Până la urmă orice război, indiferent de cât de dur a fost, a început cu un blat. Gândiţi-vă bine la ceea ce am avut în secolul XX. Faptul că elementul declanşator a fost un blat n-a redus cruzimea războiului. Ba chiar din contră: cu cât blatul a fost mai banal, cu atât războiul a fost mai dur. Şi asta se va întâmpla şi acum, în ciuda liniştirilor care ne vin pe canalele oficiale. Priviţi doar la un singur aspect, anume la uşurinţa cu care s-a trecut de la „e doar un conflict local” la „ruşii vor folosi armamentul nuclear, dar asta n-ar trebui să ne îngrijoreze”. Sunt semnele vremurilor: va fi un război care va schimba cursul istoriei. Ori întreaga istorie va fi resfrisă, ori părţi din ceea ce am învăţat noi la istorie vor fi realmente şterse sau reinterpretate. Modificarea cărţilor de istorie e unul dintre efectele secundare ale războiului. Efect pe care nu-l bagă nimeni în seamă deoarece, după război, oamenii vor să revină la normalitate, pentru aceasta fiind capabili să accepte orice. Inclusiv tirania. Şi, ca să nu vă dau iluzii inutile, vă voi mai spune că nu avem de-a face cu un război între tiranie şi liberate, ci între două forme de tiranie. Indiferent de tabăra în care veţi fi fost, la final veţi fi înrolaţi într-una dintre cele două forme de tiranie. Pe care-o veţi accepta fericiţi deoarece „în sfârşit se va termina totul şi vom reveni la normalitate”. „Care normalitate?” nu vă veţi mai întreba.

Să nu deviem însă. Aşadar, ceea ce este în joc este versiunea noii ordini mondiale care urmează să fie impusă. În acest moment nu-i nicio iluzie: va fi o nouă ordine mondială! Indiferent de deznodământ, toate se vor schimba radical. Dacă vor câştiga americanii, gaşca lui Schwab va trece accelerat la implementarea lui 1984. Dacă vor câştiga ceilalţi, probabil vom aluneca spre „Minunata lume nouă”. Însă unde suntem noi în toată această ecuaţie? Iată o întrebare care ar trebui să nu ne dea linişte, să ne transforme în insomniaci. Asta deoarece, după un asemenea conflict, cei care nu se regăsesc într-una dintre cele două tabele „antagonice” nu prea vor mai avea loc pe planetă. 

În mare despre asta e vorba. O să-i dezamăgesc şi pe cei care se înflăcărează la auzul credincioşiei liderilor de la Kremlin. Din păcate, oamenii nu au habar despre tensiunile din interiorul Bisericii Ruse. După ce-a picat comunismul, Biserica oficială a Rusiei nu a rupt-o de serghianism, rămânând în continuare tributară „cotirii ideologice” a lui Serghie. De aceea mulţi ruşi preferă în continuare bisericile clandestine care, de la Serghie încoace, păstrează drumul drept într-o clandestinitate aproape totală. În timp ce Biserica oficială a cotit-o spre un soi de festivism opulent, Biserica adevărată aflată în clandestinitate mizează pe trăire şi respectarea tradiţiei. Iar asta se întâmplă nu doar în Rusia, ci şi în Occident, acolo unde lideri ai Bisericii Clandestine au emigrat în timpul comunismului sau după. De ce a rămas acea Biserică în continuare clandestină, e lesne de înţeles dacă ne uităm la dezvoltarea lumii de azi. 

În final îmi voi ţine promisiunea. Da, există un succesor oficial al lui Putin. Îl ştiţi, dar vi s-a părut că a fost retras. Verificarea stabilităţii succesorului a devenit una dintre stratagemele Kremlinului. De-a lungul timpului, Putin a avut mai mulţi posibili succesori, doar că mai toţi nu au trecut de testul stabilităţii. Aşadar, cine-i alesul? V-am spus că-l cunoaşteţi: Dimitri Medvedev. Conform cercurilor de putere ruseşti el este cel care ar urma să preia frâiele conducerii după ce Putin va decide că e timpul să pună punct carierei sale. De altfel, apariţiile în public ale lui Medvedev sunt cât se poate de sugestive. Un exemplu: ieri a fost în vizită la Sarov, punctul de comandă al centurii nucleare a Rusiei. E cât se poate de relevantă activitatea sa din ultima perioadă, sugerând nu doar adeziunea la actuala orientare politică a Rusiei, ci, mai mult, hotărârea de a merge până la capăt. 

32 de comentarii:

  1. Pe drumul catre noua ordine mondiala, a fost plasat o stire din care rezulta ca seful CNASANATAE a declarat ca de la anul va exista un pachet obligatoriu de analize si investigatii, adica cine nu merge la medicul de familie ia amenda.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce n-a distrus Rusia Ucraina? Pentru ca rusii gandesc pe termen lung.Iar planul lor pe termen lung ii cuprinde si pe ucrainieni,
    In documentarele lui Oliver Stone despre Ucraina de dinainte de operatiunea speciala militara rusa si Putin(actualul presedinte) si Medvedev (viitorul presedinte)exprima aceeasi idee(ceea ce arata continuitate in aplicare a planului). Citez (aproximativ) din memorie "poprul rus si ucrainian au o istorie comuna, traditii comune, religie comuna si interese comune. Poporul rus si ucrainiean se indreapta spre un punct de convergenta. Nu exista nici o indoiala pentru asta." In calea acestui plan stau ukronazi care vor fi eliminati. Pe masura ce teritoriile sunt eliberate de nazisti vin ajutoarele rusesti in alimente. Sute de tone de alimente au fost investite in convergenta celor doua popoare. Pentru noi acest lucru poate nu inseamna nimic pentru cei in nevoie o paine si o conserva pot face diferenta dintre viata si moarte. Iar acest lucru nu este decat un aspect al coplicatei probleme ucrainiene.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă va fi așa, atunci nu e vorba de un succesor, sau de un "schimb". Medvedev, Putin, Miller de la Gazprom (și alții) au fost împreună încă din anii '90, reuniți în așa-numitul "Grup Petersburg". Mentorul lor a fost Anatoli Sobceak, un personaj influent și enigmatic (autorul Constituției Ruse, bun prieten și colaborator cu Kissinger - iar ultimul aspect indică multe).
    Deci nu ar fi o tranziție, doar un schimb de poză (ca în 2008).
    Vedem dacă va fi așa
    P.S. - Invitația trimisă pe mail rămâne valabilă. O polemică aprofundată ar fi mutual avantajoasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre ce invitatie si polemica este vorba?

      Ștergere
    2. Sunt interesat de aceasta polemica. Va rog sa detaliati. Din pacate aici ne-am intors cu 30 de ani in urma si discutam prin posta :)) dureaza doua zile sa primesti raspuns

      Ștergere
    3. Invitația menționată a fost adresată d-lui Diaconu (trimisă pe mail-ul declarat pe blog). Implică participarea la discuții tip forum (cum propusesem lui DD și în prima jumătate a anului trecut). Nu este o invitație neapărat exclusivistă, pot accesa și alți interlocutori (predilect cei cu care am mai dezbătut aici idei în trecut).
      Detalii pe mail-ul atașat profilului meu.

      Ștergere
  4. Subscriu in totalitate ce este scris in acest articol...dilema mea pana acum o luna era daca Putin executa scenariul NOM sau nu ...intre timp m-am elucidat...cred ca-l executa la liniuta...mai mult cred ca NOM are la baza o faza intermediara ,prin care li se da oamenilor iluzia ca exista doua parti ( din care ei sa aleaga) USA si aliatii sai...si Rusia si China cu aliatii sai...In realitate ambele tabere au un singur scop : crearea NOM ...iluzie care a imflacarat mintile multor conducatori...( cel mai reprezentativ este Nicolae Ceausescu care in orice cuvantare spunea ca scopul socialismului este crearea omului nou creator de progres si civilizatie...nu uitati ca el a murit la Targoviste cand se indrepta spre zidul executiei intonand Internationala Socialista ...)...Asa ca ...vremuri noi la fapte vechi...De fapt ei aplica un principiu filozofic de netegaduit al lui HEGEL : TEZA SI ANTITEZA ( ambele sustinute de ei )iar solutia salvatoare va fi data pulimii ,tot de catre ei ,( conducatorii din umbra ) ca singura solutie ptr. rezolvarea tuturor problemelor...Dane unii te acuza ca esti pro rus...eu cred ca esti pro realism ...avand unele afinitati ptr. ,, golanul mai firav ,, din curtea scolii , aspect pe care il impartasesc si eu ( asa suntem formati noi crestinii )...O zi minunata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fals!
      " Noi, crestinii, suntem formati sa iubim si protejam copiii, batranii, iar unii iubim si animalele, ca suflete chinuite prin lumea lui Satan si ele sunt.
      Ca unii crestini au fost
      de-formati in timp ca sa tina cu dracu' cu crucea la piept cum sunt acum rusii de fațadă, face parte din scenariul sforarilor. Rusii au vazut ca e la modă reintoarcerea la biserica a unora dintre oameni si s-au gandit sa speculeze acest aspect, pentru ca aspectul new age este deja speculat de americani. Adică, exact cum spunea un crestin ieromonah mai nonconformist pentru gusturile preotilor cu dogma in minte si inima cam goala de iubire, Savatie Bastovoi: răutatea rea si răutatea buna fac astazi jocurile prin Matrix.
      Ca intotdeauna.
      Data viitoare, rusii vor fi iar rautatea rea, ca pe vremea sfintilor inchisorilor,iar americanii vor fi rautatea buna care ne ademeneste cu mărgeluțe si oglinjioare.
      Mai zicea preotul Tănase ca noi L-am primit pe Iisus in minte,
      dar nu si in inima. Unii mai stiu si spun si adevarul intr-un ocean de minciuni.

      Ștergere
  5. Succesorul e defapt doi (cel putin), pregatiti: unul in cazul in care iese biznisul bine, Medvedev si unul in cazul in care iese biznisul prost, Navalnîi. Nici ei nu cred ca s-au hotarat dar oricum ambii sunt produsul aceleasi scoli.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare se va modifica modelul economic bazat pe control global?
    Death Of The Jewish Pencil?
    https://www.bitchute.com/video/hWxglrdC6tgo/

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, si eu cred acelasi lucru (cam de 1 an de zile) ! Medvedev a fost "testat" in toate modurile posibile in anii "Tarului" si a fost retras de la conducerea guvernului tocmai pentru a se dedica succesiunii......

    RăspundețiȘtergere
  8. instinctul meu imi zice ca Medvedev e duplicitar si va trece in tabara Schwab dupa ce putin devine istorie

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum se traduce pentru noi in tara toata afacerea asta?
    BATETI-I LA CAP PE POLITICIENI sa repare/consolideze DE URGENTA transportul FEROVIAR si parcul de AUTOBUZE( fosta RATA) pina nu se face litrul de benzina 5 EURO!!! ...si n-o sa mai aveti cum sa ajungeti la rosiile si castravetii saditi la tara...fara doar si poate acolo se va ajunge. Nu mai este nici un dubiu. Cale de intoarcere nu mai exista. Au fost "arse" toate podurile

    Ascultati ultimul interviu a lui Chisingiar! Razbel mare nu are cum sa fie(exclus prin definitie, sanchi cica... "traim in cu totul alta epoca"(prietenii stiu) cum zice vulpoiul batrin), dar mici si locale CIT CUPRINDE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "pina nu se face litrul de benzina 5 EURO!!! ...si n-o sa mai aveti cum sa ajungeti la rosiile si castravetii saditi la tara...fara doar si poate acolo se va ajunge"

      stai linistit ca nu trebuie sa traiesti neaparat in gunoiul numit romania.
      asa cum peste 7 milioane de oameni au plecat in ultimii 30 de ani si nu au de gand sa se mai intorca, asa vor mai pleca si altii. in primavara asta dupa ridicarea restrictiilor au inceput din nou it-stii sa plece pe capete. in perioada urmatoare si in urmaatorii ani, va urma un exod atat de oameni specializati in diverse meserii cat si de antreprenori (cu afaceri cu tot). doar tampitii vor accepta sa traiasca intr-o tara incapabila sa-si produca necesarul de alimente si sa plateasca cele mai mari preturi la energie din europa.
      sa nu mai vorbim de faptul ca in curand va incepe jaful legalizat al angajatilor si firmelor prin "impozitarea progresiva" (exact ca in manifestul partidului comunist al lui marx si engels) si noua jupuire si falimentare a antreprenorilor de catre anaf in numele "combaterii evaziunii fiscale", evident.

      https://www.libertatea.ro/stiri/trei-experti-explica-ce-inseamna-impozitul-progresiv-si-cum-ne-ar-putea-afecta-orice-partid-care-face-asta-pierde-guvernarea-4134671

      https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-25558192-video-noul-sef-anaf-anunta-incep-controale-risc-ridicat-evaziune-comportamentele-abuzive-anuntate-tel-0723-568-179.htm

      https://www.businessmagazin.ro/actualitate/anaf-scoate-tunurile-grele-incep-controalele-masive-la-persoanele-20808525

      Ștergere
    2. Viata va fi de-a dreptul mirifica in "gradina", pardon, in "Puscaria Maicii Domnului" unde toti cetatenii si antreprenorii sunt vazuti doar ca vaci bune de muls la cheremul unor imbecili ajunsi vrenelnic prin tot felul de institutii si ministere!

      https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/romanii-care-platesc-cash-la-curier-vor-fi-monitorizati-de-anaf-fiscul-va-va-retine-datele-timp-de-5-ani.html

      https://spotmedia.ro/stiri/economie/firmele-de-curierat-vor-da-la-anaf-date-despre-clientii-care-platesc-ramburs-pentru-comenzile-online-video


      https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-25485132-radarul-marfurilor-produsele-risc-fiscal-ridicat-obligatoriu-iulie-proiectul-ordinea-sedintei-guvern.htm

      https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-25535746-radarul-marfurilor-monitorizate-vehiculele-3-5-tone-proiect-anaf-produsele-risc-fiscal-ridicat-publicate-monitorul-oficial.htm


      O sa traiti bine bai baieti!
      Asta este "vocea falimentului"!
      Ultima voastra grija ar trebui sa fie rosiile si castravetii de la tara!


      PS. Din ciclul "ca sa fie bine, ca sa nu fie rau"!

      https://www.national.ro/dezvaluiri/mafia-ucraineana-refugiata-la-iasi-constanta-bucuresti-755986.html

      https://www.national.ro/dezvaluiri/avem-raportul-sri-politia-capitalei-ingenuncheata-de-ucraineni-762645.html

      https://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-25558592-cum-incerca-baronul-metrou-ion-radoi-dea-jos-drula-racheti-ucraineni-organizarea-grevei-care-paralizat-capitala-presiuni-pnl-primarii-sector.htm

      https://buletin.de/bucuresti/hotnews-sindicalistii-lui-radoi-voiau-capul-lui-drula-cat-dreaq-costa-niste-racheti-d-aia-ucraineni-un-milion-de-euro-si-luam-ceva-de-calitate/

      Ștergere
    3. Anonim 15:01, miștocărelile nu își au rostul;dacă te ai fi documentat, dacă nu ai fi fost ignorant, ai fi știut că țara este stăpânită de sataniști (masoni);deci această pușcărie le aparține lor, o poți numi pușcăria masonilor;ori a alogenilor.

      Ștergere
  10. ...Medved... ''Ukrainian, Belorussian, Slovak (Medved'), Czech (Medved), Slovenian, Croatian, and Jewish (eastern Ashkenazic): from the nickname Medved 'bear'... adica URS... in limba romana ar veni cam URSARU... mai sugestiv si mai nimerit de atit nu se poate...

    RăspundețiȘtergere
  11. In orice parte ar inclina balanta, romania joaca si castiga:
    https://www.national.ro/dezvaluiri/avem-raportul-sri-politia-capitalei-ingenuncheata-de-ucraineni-762645.html

    RăspundețiȘtergere
  12. https://t.me/RenastereaPhoenixului/2219

    RăspundețiȘtergere
  13. Priviti atent cu cine seamana Dimitri Medvedev...Este un Romanov suta la suta...verificati pozele inainte de a muri in timpul revolutiei bolsevice ...Urmariti traictoria bancherului Fisch...care a omorat toti Romanovii ptr. a le lua averile care erau depozitate in banca lui...Istoria este atat de complicata ...incat ma ingrijoreaza din ce in ce mai mult...starea omenirii acesteia atat de firava !

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi pare rau dar nu va pot impartasi opinia.
    Nu este niciun blat si nici nu poate fi vreunulceea ce vad ca si Dvs recunoasteti pina la urma, ca nu pot incapea doua sabii intr-o teaca si ca scopul final este o noua ordine mondiala si anume Comunismul.
    Dusmania intre cele doua mari tabere comuniste are la baza diferenta de doctrina intre comunismul "liberal" si cel "socialist", primul este un comunism al miliardarilor facut de ei in intersesul lor propriu, iar a doua varianta care este socialista, se doreste a fi un Comunism fara miliardari, facut in interesul oamenilor harnici. Si ca argumente aduc faptul ca miliardarii au finantat doua razboaie mondiale si toate celelalte din sec.XX, razboaie care au costat viata a multe sute de milioane de oameni, si iata ca astazi doresc inca un razboi mondial folosind arme bacteorologice impotriva intregii omenri, si acum doresc sa distruga prin razboaie o tara normala ca Rusia, asta in timp ce in ultimii 30 de ani, in China peste 1 miliard de oameni au iesit din saracie si traiesc on viata in bunastare decenta, ceea ce ne dovedeste faptul ca conducerea tarii are alte planuri decat le au bestiile criminale din banda lui Klaus Schwab.
    Rusia nu este nuca tare xare trebuie sparta de banda criminala din care face parte si acest Schwab, ca apoi sa distruga mai usor China care este adevaratul chalenger al bandei miliardarilor criminali.
    Treaba cu biserica rusa, nu are nicio importanta geo-politica insemnata, fiind doar aranjamentele care se fac pentru decorarea culiselor.
    In concluzie... doamen feri sa iasa invingatoarea banda criminala a miliardarilor ...ca se va termina cu exiustenta speciei umane numita Homo Sapiens Sapiens care traieste si populeaza acest pamant, pentru ca va urma special Homo-Satanist-Inumanus, a celor mai mari bestii criminale din istoria umanitatii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biserica rusa este tămaia care se dă peste pucioasa ce pute din ce in ce mai puternic. Nu e prima data in istorie cand sangele si crimele se ascund sub mirosul de tămaie. Mortii au cam inceput sa iasă din morminte cerandu-si razbunarea.

      Ștergere
    2. Gresit partea cu china. Chinezii conduc ADEVARATA noua ordine mondiala. Alianta cu Rusia este de conjunctura pana devin nr 1 mondial pe resurse ieftine rusesti ingropand in acelasi timp ue si apoi sua. Exact asta fac globalistii acum, imping Rusia spre china nelasandu i alte alegeri. Apoi, dupa o vreme, Rusia isi va lua un cutit in spate de la chinezi si dupa aia vine si durerea finala.

      Ștergere
  15. Se traduce că murim fiecare mai repede sau mai încet... cum ne e firea, Dar sângele nostru
    va fi răzbunat de Dumnezeu... Martiri fiind, vom ajunge sfinți, unii dintre noi, dacă vom rezista până la sfârșitul acestor timpuri...

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 21:11, perfect adevarat. Nu este un blat in acel sens. Dacă a fost vreunul, atunci nu poate fi decât blatul omenirii( inclusiv elitele), împotriva stăpânitorilor reali ai acestei lumi, cei care nu se vad dar se stiu. Și toți conducatorii, toate guvernele, toate serviciile din lumea care contează și nu numai, știu cine sunt aceia. Știu exact istoria reală a acestei lumi, a societatii umane. Și pentru că vreau sa va tai pofta de acuzații de conspiratii, va citez din Harry Truman, președinte american: Singura noutate in lume este istoria necunoscuta. Câți dintre voi o cunosc? Pro abil nici DD.
    Și am să l contrazic pe DD. Poutine nu vrea să cucerească Ucraina, ci dorește că Ucraina să vrea ea sa se întoarcă la Rusia. Pe modelul Crimeei. Nu vrea dragoste cu forța în sec XXl, ci vrea sa le ofere ucrainienilor posibilitatea să aleagă cu cine merge mai departe. Și pentru asta va face tot ceea ce trebuie, adică, la momentul potrivit va scoate asii din mânecă. Toate dovezile mizeriei și ticalosiei conducătorilor lor, și Ucrainei, vor fi puse pe masă. I clysiv adevăratul proprietar al Ukrainei. Cam cum credeți că vor reacționa a poporenii? E lung drumul până acolo, dar va fi făcut pas cu pas. Ukraina nu mai poate trăi fără Rusia. Iar Rusia nu poate exista cu o Ucraina în care nu se poate avea încredere. De aceea vor merge până la capăt. Drum de întoarcere nu mai este. Vor smulge Ucraina de la Rotschildsi din sfera vestica. Și dacă sunt intelepti vor da tarilor din jur, teritoriile furate de la ele.
    Acesta va fi șah matul dat Vestului decadent..
    Și da, probabil, Medvedev.
    Ar mai fi multe de spus dar.....altădată.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu cred ca e blat.Prea trăgeau rusii o racheta pe săptămână , mulye prin balarii, la propriu; si prea nu stiau ei moralul trupelor proprii sau ale inamicului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cei care au finantat pe Troski si pe Lenin la revolutia din 1917 sunt aceasi care il finanteaza pe Zelenski in Ukraina...Cine isi imagineaza ca rusii au facut atrocitatile in timpul revolutiei de la inceputul secolului XX se insala amarnic...la fel ca astazi cand li se pune in carca ucrainienilor ( frati cu rusii) crimele actuale...nu sunt facute de ucrainieni ci de altii cu dorinta lor atavica de sange ...Eu totdeauna m-am intrebat cu ce a gresit poporul rus de i se insceneaza toate aceste farse ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niște idei care ar putea să vă facă să întrezăriti un răspuns veți găsi la un anume domn Jean Parvulesco. Dacă deja ați auzit de acest nume, înseamnă că ultima dvs întrebare este una retorică...

      Ștergere
  19. Medvev ? Credeam că murise în urma introducerii a Gardasil care a lăsat multe fete infertile. Se povestea pe vremuri că s-ar fi lăsat cu ștreangul ori glonțul pentru dânsul în fine... Vorbesc despre război cei care nu știu ce înseamnă așa ceva. Vreți război ? Va fi !!! Unul total, sărăcimea contra minorității care ne pune la colț de prea multă vreme. Pe scurt există și soluții înainte să ajungem la o baie de sânge, mult dorită de popoare, de majoritate. RIC Mulți vorbesc despre el, referendum din inițiativă cetățenească.
    Pe scurt dacă gunoiul ori gunoaiele alese nu fac nimic bun pentru patrie îi revocăm, 6 luni maxim un an de mandat. Aleși prin tragere la sorți din popor, precum cei aleși ca juriu în anumite țări. Patria te chiamă, fără scuze tati. Vă mai spun ceva, toate imperiile au căzut. Imperiul minciunii va cădea ! Se va lăsa cu sânge, foamete sărăcie cruntă, înainte de a renaște precum phoenixul. Imperiul minciunii a început să cadă acum ceva vreme deja. Nimeni nu mai crede în victorie, doar ratați născuți în perioada de AUR Restul luptă pentru a supraviețui în această lume murdară. Sânt obosiți majoritatea și vor exploda. Et ça va faire mal ! Cum ar zice francezii. Nu știu ce să zic, nu știu ce este mai bine. COVID ori un război clasic. În războiul clasic măcar știai cine este dușmanul, știai în cine tragi. Mureai cu demnitate bă rahatule. Astăzi trebuie să te umilești, trebuie să îți cerșești moartea. Alte vremuri altă lume, ar spune cei bătrâni. Mă opresc aici frate DD deși ar fi mai multe cărți de scris, despre lumea în care trăim. Numai bine sănătate PS: Ideile vin de la faimosul Étienne Chouard.

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca democratiile vestice nu respecta drepturi si libertati fundamentale, tratate semnate si de catre acele state, iar in Romania oricum nu se asteapta nimeni care mai stie cate ceva despre jungla impusa de sistem sa fie respectate principiile de baza ale democratiei, atumci de ce totusi mai exista licariri de speranta ca intr-o zi o sa avem o lume mai buna, cand si in Est si in Vest omul ( fie ca este biet muritor fie ca este vreun smardoi al sistemului) stie ca de fapt nimeni nu mai respecta nimic?
    Catre Dumnezeu cu adevarat prea putini se mai indreapta si inteleg rostul creatiei Sale, poate doar Dumnezeu sa reaseze omenirea pe traseul corect, in prezent este totul in deriva

    RăspundețiȘtergere
  21. (Partea 1/2)

    https://twitter.com/KimDotcom/status/1525293982133407744

    Kim Dotcom scrie:

    Acesta ar putea fi cel mai important thread pe care l-am scris vreodată. Chestiuni de mare perspectivă.
    Voi încerca să vă ajut să înțelegeți de ce viitorul nu este ceea ce sperăm. Se apropie un colaps global major. Ar putea fi mai rău decât ne putem imagina.
    Liderii noștri știu asta.
    Dar ce plănuiesc ei?

    Statele Unite nu au mai avut un excedent sau un buget echilibrat din 2001, iar în ultimii 50 de ani au avut doar 4 ani de profit. De fapt, tot profitul înregistrat de SUA în ultimii 50 de ani nu ar fi suficient pentru a plăti 6 luni din deficitul anual actual. Și atunci ce fac?

    https://twitter.com/KimDotcom/status/1525293992925343744/photo/1

    Cheltuielile și datoria SUA au scăpat de sub control, iar guvernul nu poate obține banii de care are nevoie decât prin tipărire.
    Acest lucru provoacă inflație. Este ca și cum te-ar taxa suplimentar, deoarece plătești mai mult pentru lucrurile de care ai nevoie și toate activele tale își pierd din valoare.
    Vezi frenezia tipăririi de bani:

    https://twitter.com/KimDotcom/status/1525294003524366337/photo/1

    Problema este că acest lucru se întâmplă de atât de mult timp încât nu mai există nicio modalitate de a-l remedia.
    Realitatea este că SUA sunt în faliment de ceva timp, iar ceea ce urmează este un coșmar: sărăcie în masă și un nou sistem de control. Permiteți-mi să vă explic de ce nu este vorba doar de o bârfă pesimistă.

    Datoria totală a SUA este de 90 de trilioane de dolari. Pasivele nefinanțate ale SUA se ridică la 169 de trilioane de dolari. Combinate, acestea reprezintă 778.000 de dolari pentru fiecare cetățean american sau 2.067.000 de dolari pentru fiecare plătitor de taxe din SUA.
    Nu uitați, singurul mod în care guvernul poate funcționa acum este prin tipărirea de mai mulți bani. Ceea ce înseamnă că hiperinflația este inevitabilă.

    Valoarea totală a TUTUROR companiilor listate pe piața bursieră din SUA este de 53 de trilioane de dolari.
    Valoarea reală este mult mai mică, deoarece SUA au tipărit trilioane de dolari pentru a acorda împrumuturi fără dobândă băncilor de investiții pentru a umfla piața bursieră. O escrocherie.
    Cea mai mare parte din cele 53 de trilioane de dolari este aer.

    Valoarea cumulată a tuturor activelor americane, fiecare bucată de pământ, imobiliare, toate economiile, toate companiile, tot ceea ce dețin toți cetățenii, întreprinderile, orice alte entități și statul valorează 193 de trilioane de dolari. Această cifră este, de asemenea, plină de aer, la fel ca și piața bursieră din SUA.

    Să facem calculele:

    RăspundețiȘtergere
  22. Continuare
    (Partea 2/2)

    https://twitter.com/KimDotcom/status/1525293982133407744

    Kim Dotcom scrie:

    Să facem calculele:

    Datoria totală a SUA
    90 de trilioane de dolari

    Obligațiile nefinanțate ale SUA
    169 trilioane de dolari

    Total
    259 trilioane de dolari

    Minus toate activele SUA
    193 trilioane de dolari

    Sold
    -66 trilioane de dolari

    Asta înseamnă 66 de trilioane de dolari în datorii și pasive după ce fiecare activ din SUA a fost vândut.

    Ați înțeles?

    Astfel, chiar dacă SUA ar putea să-și vândă toate activele la valoarea actuală, ceea ce este imposibil, tot ar fi în faliment.

    SUA este mai mult decât falimentară.
    Acest pacient este deja mort.
    Acest pacient este acum un zombie.

    Probabil vă întrebați de ce mai merg lucrurile? De ce încă nu s-a prăbușit totul.

    Totul este percepție și negare.
    Percepția este că SUA au cea mai mare economie și cea mai puternică armată din lume. Dar, în realitate, SUA sunt falite și nu-și pot permite să-și plătească armata.
    Negarea este că toate națiunile depind de o SUA puternică, altfel piețele globale se vor prăbuși.

    Singurul motiv pentru care zombie-ul american continuă să funcționeze este pentru că sfârșitul SUA înseamnă sfârșitul prosperității occidentale și recunoașterea faptului că capitalismul a eșuat ca model pentru întreaga lume.
    Dar acest lucru nu schimbă realitatea. Prăbușirea este inevitabilă și se apropie.
    Care este planul pentru a rezolva acest lucru?

    Poate că ați auzit de marea resetare sau de guvernul mondial.
    Este o demolare controlată a piețelor globale, a economiilor și a lumii așa cum o cunoaștem?
    O trecere într-un nou viitor distopic în care elitele sunt stăpânii sclavilor fără cosmetica democrației?

    Fără o demolare controlată, lumea se va prăbuși pentru toți, inclusiv pentru elite.

    Lumea s-a schimbat atât de mult, nimic nu mai pare să aibă sens, corupția flagrantă în văzul tuturor, propaganda mediatică evidentă, erodarea drepturilor noastre.

    Care este sfârșitul jocului?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)