vineri, 13 mai 2022

Da, atunci când e vorba de ţinte civile, ucrainenii se bombardează singuri!


E greu să spui adevărul în ziua de azi. Cenzura globală exersată îndelung cu ocazia operaţiunii COVID, a căpătat acum dimensiuni absolut îngrozitoare. Într-adevăr, nu-i ca pe vremea comunismului când efectiv nici musca nu se auzea, dar asta nu înseamnă că nu se vede cu ochi limpezi aceeaşi tiranie îndreptată împotriva adevărului. 

În clipul postat pe canalul meu de telegram(t.me/DanDiaconu) aveţi declaraţia Marianei Vishegirskaya, o gravidă internată la Mariupol, în spitalul „bombardat” de ruşi. Mai ţineţi minte minciuna cu ruşii care în 9 martie au bombardat deliberat maternitatea din Mariupol plină de „mămici cu bebeluşi”? Ah, aţi uitat-o întrucât de-atunci am avut Bucha şi alte invenţii de-ale agenţiilor ucrainene de PR, coordonate atent de SUA şi Marea Britanie. Să respirăm însă şi să ne oprim asupra faptelor petrecute atunci. 

Declaraţia este importantă deoarece fotografia Mariei Vishegirskaya a fost elementul central al campaniei de propagandă globală a Kiev-ului. Imaginea ei însângerată a făcut ocolul presei atlantiste. Cu toate acestea, ceea ce spune femeia în clipul pe care l-am publicat azi este devastator. Iată un scurt rezumat.

Fiind pe cale să nască, a încercat să se interneze la un spital modern din Mariupol care însă a fost evacuat de armata ucraineană pe motiv că au nevoie de acces la sistemul de energie solară al spitalului. Toţi pacienţii spitalului au fost mutaţi într-o facilitate improprie. Ca să înţelegeţi ce înseamnă impropriu, locaţia respectivă nici măcar nu avea bucătărie, astfel încât soţii gravidelor au organizat una pentru a le putea hrăni pe femei. Culmea, din senin au apărut soldaţii ucraineni care au cerut mâncare. Când li s-a spus că mâncarea e pentru femei, au dat din umeri, au luat mâncarea şi le-au spus soţilor că sunt nemâncaţi de cinci zile şi că aşa cum au gătit mâncarea pe care le-au luat-o ei pot găti şi suplimentar pentru femeile internate. 

OK, în ceea ce priveşte atacul, declaraţiile sunt halucinante. Femeia spune că a auzit explozia şi, în ciuda faptului că s-a acoperit instinctiv cu plapuma, a fost rănită la nas şi buză. Apoi au fost evacuaţi la subsol şi când a coborât a observat că un soldat o fotografia. I-a cerut să se oprească deoarece nu era un moment potrivit pentru asta. După aceea soldatul a început să filmeze, în ciuda protestelor pacientelor. Nu s-a oprit decât după ce a terminat de înregistrat. Soţul femeii i-a spus ceva mai târziu că cel care filma nu era soldat ci jurnalist al Associated Press. Hopa, deci jurnalistul lu Peşte se afla fix la momentul exploziei pentru a filma „graviduţele bombardate de ruşi”. Nu-i ciudat?

După ce-a născut prin cezariană, femeia a fost intervievată de jurnaliştii de la Associated Press, însă, spune că interviul a fost formal întrucât ceea ce a apărut n-are legătură cu ce a declarat. În mod evident n-au apărut în „interviu” negările ei în ceea ce priveşte existenţa unui bombardament(nu s-a auzit nimic altceva decât explozia). Puteţi vedea clipul pentru a înţelege cum funcţionează făcăturile ucraino-americane. Cert este că ultimele informaţii coincid cu intuiţiile femeii, anume că nu a fost un bombardament rusesc, ci un auto-bombardament ucrainean. Curat murdar, monşer!

Un alt eveniment care-a făcut înconjurul lumii a fost reprezentat de bombardarea teatrului din Mariupol. Toată lumea a fost consternată de atacul barbar asupra unei instituţii de cultură. Ruşii au negat atacul, dar cine să-l mai asculte pe agresor? Doar ei sunt diavolii în persoană care nu s-au dat în lături nici măcar de la „bombardarea mămicuţelor pe cale să nască”! 

Însă, după evacuarea Mariupolului, au început să iasă la iveală informaţii de primă mână luate de la localnici. S-a aflat astfel că zona teatrului fusese evacuată cu câteva zile înainte, iar localnicii au aflat chiar de la membrii Batalionului Azov că teatrul urmează să fie bombardat pentru a se atrage implicarea NATO în război. De asemenea, în afara imaginilor oficiale, la momentul „bombardării” n-au existat alte filme sau imagini alternative cu locaţia. Doar strict ceea ce a dat Batalionul Azov!

Ai dovezi pentru ceea ce susţii?” - vor sări tefeleii ca electrocutaţi în fund. Da, există şi dovezi. Iată una luată de pe canalul Telegram al jurnalistului Dimitri Steşin:


Puteţi observa limpede data, anume 12 martie. În traducere sună cam aşa: 

Iată ce au trimis cititorii de la Mariupol. Dacă mesajul corespunde faptelor, acesta trebuie evidențiat. „Zelensky pregătește două provocări la Mariupol!!! - o provocare împotriva cetățenilor turci care s-au ascuns în moscheea construită de Ahmetov, iar această provocare a început deja, prin bombardarea de către artileriștii ucraineni, a teritoriului moscheii, de pe Kirovka de Jos. Zelensky, nu a putut să atragă UE, SUA și Marea Britanie în războiul împotriva Federației Ruse. Acum piticul malefic Zelensky încearcă să atragă în război Turcia, sperând să răspundă emoțiilor și dragostei explozive. a credincioșilor pentru sanctuarele lor. Zelensky pregătește şi a doua provocare pentru mass-media occidentală, după provocarea nereușită cu Maternitatea. Luptători ucraineni, ÎMPREUNĂ CU ADMINISTRAȚIA TEATRULUI DE DRAMA DIN MARIUPOL AU ADUS FEMEI, COPII ȘI BĂTRÂNI ÎN BUKER CU SCOPUL DE A DETONA CLĂDIREA ŞI APOI SĂ  ARATE ÎNTREGII LUMI CĂ ASTA ESTE AVIIAȚIA FEDERAȚIEI RUSE ȘI DE ACEEA ESTE NEVOIE URGENTĂ DE ÎNCHIDERE A SPAŢIULUI AERIAN AL UKRAINEI. TREBUIE SĂ AFLE CÂT MAI MULTI OAMENI DESPRE ASTA!

OK, ce dovadă e asta? Păi este una devastatoare având în vedere că aşa-zisul bombardament rusesc a avut loc în data de ... 16 martie, adică la patru zile după ce jurnalistul respectiv a publicat informaţia pe Telegram. Ce-a fost la Teatrul din Mariupol? Acelaşi lucru ca la Maternitate, o făcătură în care demenţii şi-au bombardat propriile clădiri.

Vă las să trageţi singuri concluziile care se impun. Evident, informaţiile par fumate acum întrucât maşina ucraineană de ventilat căcat produce maculatură pe bandă rulantă. Şi nimeni nu pare să dea atenţie făcăturilor grosolane care sprijină mediatic Ucraina. Oare când va reveni lumea cu picioarele pe pământ? Şi când oare vor înţelege care-i adevăratul dement în toată afacerea asta?

19 comentarii:

  1. Bussiness as usual, incepi cu auto-detonarea Turnurilor Gemene si continui in Ucraina! oare mai tine mult manevra asta? deja e din 2001

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit ca la fel a fost si la Katyn.

    RăspundețiȘtergere
  3. Faptul ca fascismul baderovist are in el si bicisnicia cea mai ticloasa, s.a vazut in WW2 cand au fost ucisi in cele mai cumplite moduri. milioane de evrei, rusi sau polonezi. Problema este aceea ca ce cautam noi sa fim aliatii acestor bestii fasciste?
    Probabil ca alianta fascista incheiata la Ramstein, viseaza sa se infrupte din trupul bogat al Rusiei, numai ca ei uita ca Rusia, atunci cand va avea cutitul la gat si va simtii ca i se apropie pierea, isi va aduce aminte ca are o valiza cu un buton care poate distruge toata omenirea, Si fiti siguri ca o va folosi!
    Oare chiar ne lipseste ca tara sa inatarim randurile fascismului de tip Hitlerist?
    Ar fi cazul sa realizam ca daca NU NE TREZIM ...VOM DISPAREA cu totii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FASCISM a fost numai in Italia, niciunde altundeva.
      In germania, ucraina, tarile baltice etc a fost NAZISM, CREAT IN AMERICA, INTOCMAI PRECUM COMUNISMUL BOLSEVIC.
      Rusia nu va recurge la masuri de natura sa distruga TOATA LUMEA, dar nici nu va ceda vreodata.
      O tara care se intinde pe 11 fuse orare si cu resurse inca necunoscute in totalitate, precum si cu un popor ortodocs si nationalist, nu poate fi determinata sa se intoarca din drum.
      Oricum, ucraina va fi distrusa complet daca se mai complace in postura de sluga a americanilor.

      Ștergere
    2. Anonim13 mai 2022, 11:00
      Nu te intreb din ce tara scrii, oricum limba romana n-ai invatat-o aici. Dai rateuri de exprimare din toate punctele de vedere pentru ca fraierii nu stiu sa deosebeasca lupii in piele de oaie.
      Am o curiozitate...pentru ce ai invatat limba romana? Ti s-a promis casa si bani sa poti veni aici?
      Hint( pe limba ta): incerci fortat sa pari familiar, gresind cu arhaisme pe care nimeni nu le mai foloseste. Alte hint-uri, pe bani!

      Ștergere
    3. Rusii nu au fost si nu sunt kamikaze ! Nuclear missle lunch ....nu va pleca niciodata prima din Rusia , cel putin nu in spre tarile vecine!

      Ștergere
  4. Scott Ritter - Ukraine & Russia, is one side winning?
    https://www.youtube.com/watch?v=dNdPrJ6BmME

    RăspundețiȘtergere
  5. 🤣🤣 lumea devine din ce in ce mai ingusta... Am postat interviul cu Marina Vishegirskaya pe FB si mi-a fost sters pe motiv ca "articolul contine informatii false"!!!! 🤣🤣🤣🤣 Ce informatii false poate conține un interviu in care femeia povesteste ce i s-a intamplat ?!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce anume povestea femeia? Legat de ce?

      Ștergere
    2. Buna, citadela.Ce faci, cum pot sa dau de tine in privat.Te salut,Roberta!

      Ștergere
    3. Buna Roberta:))...il rugam pe DD sa iti trimita adresa mea! :)

      Ștergere
  6. Dacă, încerci să, explici "ramelor "imediat încep cu jigniri și da....ești putinist...Încă din 2001 ,când au fost bombardate turnurile gemene ,am gândit că, este opera amerolacilor....niște gunoaie ordinare ei ,ca și gunoaiele de la conducerea țării...

    RăspundețiȘtergere
  7. Iată mărturia de la fața locului (Donbas) a unei jurnaliste canadiene (45 min)
    https://www.youtube.com/watch?v=OzMLPSXb7RU

    RăspundețiȘtergere
  8. Toata lumea stie ca mass - media este aservita stapanilor nazistilor ucraineni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am ajuns deja ca pe vremea lui Ceasca, sa vorbim pe la colturi si canale ascunse. E clar. Dictatura globala. Pregatitiva, mancare, gaz, rezerve, deveniti cat mai independenti de sistem. Naspa.

    RăspundețiȘtergere
  10. @DD- E greu sa spui adevarul in ziua de azi....ma faci sa rad ! Crezi ca detinem adevaruri pe banda rulanta ? Daca imi poti defini ADEVARUL timpurilor de azi perfect echidistantat de situatia data atunci putem creea un punct de plecare intr-o discutie aplicata ! Pana atunci nu vad decat ,ca unii de porc ,altii ......! Nu ma intelege gresit dar printre altele incearca sa pricepi ca nu economia invarte politicul ci invers ! Din acest motiv se si numesc POLITICI ECONOMICE sau ECONOMIE POLITICA ! Cand politicul va disparea vom vedea sortii izbandei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta, deficitul energetic acut LE DICTEAZA si unora si altora.
      Procesul este de DURATA, si TREPTAT se va inrautati.
      Asta i ADEVARUL....

      Restul...tine de cum vor impacheta diversele valuri care vor tot veni

      Ștergere
  11. German industry warns economic disaster if deindustrialisation continues
    https://www.youtube.com/watch?v=__nkvIluFMM

    RăspundețiȘtergere
  12. Intre timp am vazut o stire publicata pe13 Mai 2022 pe pagina de fb a ambasadei Rusiei in Bucuresti care inseamna, daca interpretez eu bine, ca Rusia opreste livrarea de gaz in Europa.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)