luni, 23 mai 2022

O variolă şi extrem de multe necunoscute


Sunt mulţi cei care cred că accesul la informaţie i-a rupt în două pe conspiratori, că meciul a fost câştigat şi că, după ce-au căzut toate minciunile legate de COVID, nu se va mai putea face nimic similar. Aiurea, tovarăşi! Sunteţi într-o eroare absolută. Întrucât am fost învăţat să nu cred în coincidenţe, vă spun cât se poate de onest că simt o transpiraţie rece pe şira spinării. Şi, cum am fost singurul care-am adus în spaţiul românesc informaţiile referitoare la instrumentalizarea americană a virusului COVID, voi fi din nou singurul care vă va da informaţii în premieră despre mizeria care ni se pregăteşte.

Ca să nu las lucrurile neterminate, vă voi avertiza că „atât de prost a ieşit farsa cu COVID” încât globaliştii au decis accelerarea implementării „Agendei 2030”! Surprinşi? N-ar trebui să vă mire! Treburile au mers atât de bine cu pandemia, sincronizarea a fost atât de perfectă încât este clar că pot merge accelerat mai departe. Exact acum când mulţi dintre noi răsuflă uşuraţi. Aşadar, ce urmează?

S-o luăm cu uşurelul. Prima dată cu ceea ce ştim din surse publice. Ce-i cu noul virus de variolă? Absolut nimic nou pentru moment. Virusul a fost descoperit prin 1958 şi este specific Africii Centrale. De altfel, până acum virusul n-a evadat de acolo. Mai mult şi în Africa transmisibilitatea sa este deosebit de redusă. 

Sunt două tulpini ale virusului: tulpina vest-africană, cu o mortalitate de aproximativ 3% şi tulpina central-africană având o mortalitate de 10%! Indiferent despre care tuplină vorbim, este limpede că acest virus nu-i unul „uşor”, aşa cum se specifică prin media. O mortalitate de 3% este una foarte mare! Şi atunci de ce nu se spune adevărul? Hmm, chiar nu bănuiţi?

Ca să înţelegeţi, variola maimuţei nu este la prima „ieşire în piaţă”. Am mai avut un episod epidemic prin 2003, atunci când un importator american de animale a introdus în circulaţie şobolani giganţi africani, importaţi din Ghana. Aceştia erau purtători ai virusului şi au infectat mai mulţi americani într-un prim val despre care acum nu se mai spune nimic. Ar trebui să vedeţi acel episod ca pe unul de testare a pieţei. 

În mod normal, această boală nu ar trebui să aibă o valenţă epidemică deoarece se transmite extrem de greu de la o persoană la alta. Şi, cu toate acestea, vedem o explozie de cazuri. Cum a fost posibilă? 
Sunt o serie de coincidenţe care nu-mi dau pace. În primul rând, ceea ce doar se şopteşte pe la colţuri, este faptul că actualul val s-a dezvoltat în zonele homosexuale ale societăţii. Vă spune ceva asta? Sigur că nu vă spune! O să vă spun eu.

Am toate indiciile să cred că avem de-a face cu o nouă lansare a unei bombe biologice. După prima infecţie consemnată în SUA, s-a lansat comanda fermă pentru 119 milioane de doze de vaccin anti variola maimuţei. Problema este că nu există un asemenea vaccin! Însă, deja dinspre CDC se aude că în prima fază se va face obligatoriu un vaccin anti-variolă, urmând ca cel împotriva variolei maimuţei să fie produs pe un traseu  similar vaccinului anti COVID! Interesant, nu-i aşa?

De fapt, ceea ce se doreşte este o nouă isterizare a prostimii. V-am spus zilele trecute pe Telegram că unul dintre motivele pentru care s-a ales această variolă este faptul că se vede! Una e să vorbeşti despre un virus care afectează în interior şi alta e să vorbeşti despre unul care dă semne urâte pe piele, semne vizibile, care-i îngrozesc pe ceilalţi!

Să revenim însă la mediul de răspândire. Când aţi mai auzit despre răspândirea unei boli prin mediul homosexual? În anii '80. Mai ţineţi minte? Să vă reamintesc: exact aşa s-a răspândit SIDA! De ce sunt utilizate mediile homosexuale pentru răspândirea virusurilor de acest tip e simplu de intuit: conform statisticilor, homosexualii au extrem de multe relaţii întâmplătoare, schimbă foarte des partenerii, astfel încât un singur infectat poate propaga eficient virusul. De-aceea SIDA a ajuns la o acoperire mondială pornind de la o comunitate modestă. 

Ţin minte că în anii 80 se spunea despre SIDA că ar fi o boală specifică homosexualilor. De altfel se făcea o publicitate intensă acestui aspect, recomandându-le femeilor să se abţină de la relaţii cu persoane pe care le ştiau bisexuale. Acum însă, de când cu cu incluziunea, simpla menţionare a mediului de răspândire a bolii este considerată discriminatorie!

În 2003, după ce s-a contatat răspândirea variolei maimuţei printre oameni ca efect al importului de şobolanii giganţi, importurile acestor animale au fost sistate. Culmea, la începutul acestui an s-au reluat în masă importurile din Africa de şobolani uriaşi atât în SUA, cât şi în Europa. Nu-i ciudată coincidenţa? Oare câţi dintre aceşti şobolani au venit gata infectaţi?

Şi mai am o informaţie, anume că actuala variantă este puţin modificată astfel încât e mai contagioasă decât cele pe care le ştim până acum. Mediul de transmitere este oarecum acelaşi, doar că se ia mult mai uşor. Nu am încă nicio informaţie referitoare la interacţiunea bolii cu persoanele vaccinate. Deşi sunt numeroase bănuieli, sincer, pe moment, nu am absolut nicio informaţie. 

Care-i totuşi scopul întregii nebunii? V-am spus încă de la început că sunt o serie de coincidenţe care ar trebui să ne tragă semnalul de alarmă. Iată-le:
  1. COVID a apărut la câteva luni după ce s-a făcut o simulare cu un virus care, din descriere, părea identic cu COVID-ul!
  2. Măsurile împotriva COVID au fost identice pentru toate ţările lumii(cu mici excepţii);
  3. Modul de reacţie a autorităţilor a fost, „întâmplător”, identic peste tot în lume;
  4. Medicaţia generică specifică(şi eficientă) a fost peste tot ascunsă marelui public, fiind înlocuită cu medicamente care făceau mai mult rău decât bine;
  5. Apariţia vaccinurilor a fost aproape simultană, în ciuda faptului că e imposibil ca producători diferiţi, utilizând tehnologii diferite să termine practic în acelaşi timp produsul final pentru aceeaşi boală;
  6. Imediat după ce autorităţile au fost nevoite să recunoască „înfrângerea” şi să relaxeze condiţiile a apărut războiul din Ucraina. 
  7. Noul virus al variolei maimuţei intră în funcţiune la aproape trei lui, într-un moment în care războiul s-a fâsâit, şi la un an după simulare;
  8. În ciuda faptului că autorităţile spun că infecţia „trece de la sine” şi că virusul e unul care „se ia greu”, autorităţile îşi calibrează sistemul legislativ pentru acest virus. Apar primele centre de carantinare! Şi, ca o surpriză, este prevăzute reintroducerea restricţiilor, a măştilor s.a.m.d. 
Îmi spunea cineva că nu e posibil să se folosească aceeaşi metodă ca la COVID deoarece ar fi extrem de penibil, iar oamenii s-ar prinde de şmecherie. Tocmai aici e problema: oamenii nu se prind! Bag mâna-n foc că la prima strigare vor sări şi se vor îngrămădi ca să se înţepe. Nu-mi dau seama de unde au unii asemenea opinii în condiţiile în care vedem peste tot în lume revoluţii colorate şi „primăveri” la care pute de la o poştă aceeaşi manipulare şi aceeaşi poezie. Oamenii sunt proşti. Ăsta-i motivul pentru care sunt conduşi cumse vede. 

Explozia de pandemii este un pas esenţial al Agendei 2030. Îngrozirea oamenilor, ameninţarea permanentă cu sănătatea, pespectiva afectării securitatăţii alimentare şi alte câteva tehnici cât se poate de simple, sunt metode esenţiale pentru instaurarea controlului total, indispensabil globaliştilor în „societatea minune” pe care o visează şi care, indiferent dacă va fi „1984” sau „Minunata Lume Nouă” va fi la fel de intruzivă. Atât pentru azi.

15 comentarii:

  1. Cei care s-au dat cu nwo_ul oricum arată CA DRACU' , vorbesc CA DRACU' ; e firesc /logic ca NOUA " FORMULĂ BOLEASCĂ " să îi / ne "apropie " MAI MULT de Normala Diabolică Înfățişare .
    Ce , Bill Din Porți , SORRY_os , UrSulia şamd , sunt WONDERFUL guys ?

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.activenews.ro/documente/Document%20Vaccinare%20Comisia%20Europeana.pdf

    RăspundețiȘtergere
  3. Cică Belgia ar fi prima țară din lume care deja a impus carantinarea obligatorie;în articolul din linkul de mai jos sunt lucruri ce s au scris și de către domnul Dan Diaconu;în comentariile aferente articolului, unii dintre cititori semnalează faptul că această boală este un efect advers a otrăvurilor cu care s au injectat mulți dintre proștii menționați în articol;personal nu îi consider proști;îi consider egoiști și sadici.

    https://m.activenews.ro/stiri/Medicul-care-a-prescris-acum-sase-luni-Resveratrol-in-loc-de-vaccinul-lui-Bill-Gates-pentru-pandemia-de-variola-%E2%80%9Eprezisa-de-miliardar-a-murit-acum-trei-luni.-Belgia-prima-tara-care-introduce-carantina-obligatorie-pentru-variola-maimutei-174460

    RăspundețiȘtergere
  4. „Oamenii sunt proști” ... La fel ca oricine cu un IQ de minim 90, îmi dau și eu seama că propaganda e făcută prost și totuși are rezultatele scontate. Așadar, nu pot să nu-mi pun întrebarea: oare nu e intenționat făcută prost manipularea?! Oare nu cumva grupul țintă a pandemiilor și a vaccinări mortale sunt chiar cei săraci cu duhul?

    Cei care-și dau seama ce se întâmplă sunt lăsați în pace, chiar dacă reușesc să nu se vaccineze. Problema este când deschid gura! Așadar, nu e suficient să fii ceva mai isteț ca să supraviețuiești programului de depopulare, trebuie să fii supus. Sclavii viitorului trebuie să fie isteți, că munca e pentru tractoare. Sclavii viitorului trebuie să dezvolte tehnologii avansate, care fac inutile meseriile necalificate (vom avea nevoie și de instalatorii și electricieni, dar asta e altă poveste).

    RăspundețiȘtergere
  5. https://m.activenews.ro/stiri/Zoe-Dantes-Smintitii-planetei-in-Elvetia.-Davos-Intunecatii-OMS-174468

    RăspundețiȘtergere
  6. ,,Microbii nu sunt nimic,terenul este totul'' Pasteur...pe patul de moarte.Bechamp ''Teoria microzimelor''.Pasteur sau Bechamp?

    RăspundețiȘtergere
  7. D-le D.D., fac o mică precizare la analiza foarte bună făcută în acest articol, virușii așa cum sînt prezentați oficial nu există. Totul e o făcătură. Efectele puse pe seama lor sînt reale și cauzate de OTRAVURI tot mai sofisticate. Se dă vina pe animale ca să ne bulverseze gândirea. Tot acest circ cu virusologia a fost făcut ca noi oamenii să acceptăm de bunăvoie vaccinurile. Vestea bună este că otrăvurile se pot anihila și elimina cu plante și minerale din natură la îndemâna oricui alege calea adevărată. Cu respect, Tavi

    RăspundețiȘtergere
  8. Am inteles, nu ai nicio informatie referitor la "interacţiunea bolii cu persoanele vaccinate". Pai...un punct de plecare ar putea fi de aici:
    https://newsfromromaniannet.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. cei doi centi ai mei:
    1) s-au descoperit cazuri „din senin” la oameni care nu au parasit tara, iar numarul mic de pana in 10 de cazuri de infectare nu justifica transmiterea comunitare, ar fi un ghinion fantastic si supermega coincidenta sa fii al 11-lea caz din 30 de milioane sa zicem... a naibii ghinion sa pui mana pe bara de metrou unde a pus-o si unul din aia 10, intelegeti? Deci vreau sa subliniez ca ori se transmite si prin aer ori fiola din fiola aia s-a raspandit peste mai multi (a se vedea serialul Utopia), cine stie, intelege. Deci eu nu cred ca raspandirea este una naturala.

    2) se da vina pe poponari tocmai pt a avea justificare, sa ascunda faptul ca s-a dat drumu intentionat. La ailalta a fost liliacul/pagolinul/piata insalubra, aici sunt homosexualii. Iar ortodocsii nostri naivi au muscat-o imediat, ducand totul pe o pista falsa. Nu e o boala cu transmitere sexuala, virusul exista asa cum se stie in Africa si acolo nu se transmite din homo in homosexual.

    3) prostimea o s-o muste asa cum a muscat-o si data trecuta, in sensul ca multi s-au vaccinat nu din teama ci din confort sau silire, pierderea concediului sau a locului de munca. Dumnezeul lor e Cezarul si nu alt dumnezeu decat pe Cezar. Deci in numele cezarului isi vor sufleca inc-o data manecuta.

    4) covidul a fost special introdus pe piata ca ceva simplut ca acuma cei care vor ridica vocea impotriva restrictiilor isi vor cam taia craca singuri de sub picioare, 3% e foarte mult, 10% e mult de-a binelea, iar un 30% mortalitate (daca e editat, Gain of Functions) e enorm. Prin urmare de data asta pare serioasa treaba cu atat mai mult cu cat, asa cum ziceam si in comentariul anterior, preluat de pe ZH, nu stim cum va reactiona cu fabricile de proteine spike, aka vaccinatii.

    Si-acum intrebarea de baraj, legata de pct. 4): daca virusakele de cimpanzeu se transmite numai in contact cu acele bube sau suprafetele care au fost atinse, odata ce se infecteaza un vaccinat, se poate ajunge la o transmitere airborne a virusachelui de cimpanzeu, adica sa aiba acelasi mod de transmitere ca proteina cu tepi, adica prin aer, ba chiar preteina cu tepi sa incapsuleze virusachele de cimpanzeu? O intrebare la care nu am calificare sa raspund, va invit pe dvs.

    RăspundețiȘtergere
  10. 3% raportat la aia de acolo. 10% tot la aia de acolo. Nu am de unde sa stiu care ar fi mortalitatea in tari pline de homo-dosnicus, sper ca mare. La noi astia in Est cred ca o sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Exista posibilitatea ca acest virus sa fie unul cu adevarat periculos, in special pentru cei cu sistemul imunitar praf! Praf si pulbere, asa cum a ajuns sistemul imunitar al intepatilor impotriva covid, ai caror anticorpi nespecifici (cu spectru larg de actiune,cu capacitate de lupta impotriva tuturor microbilor) au fost inlocuiti de anticorpii specifici covid, care nici macar impotriva covidului nu sunt eficienti!

    RăspundețiȘtergere
  12. 1.De ce s -ar importa oficial asemenea sobolani.
    2.Unul din descoperitii de la tv , nu mai țin minte care anume, Realtv Minus sau Hantena, spunea ca la aceasta easta editia a Cântării Europei, comunitatea GBLTQA+ ar fi fost ...depunctata, contrar uzantelor de pana acum.Poate au fost dor " tovarăși de drum".Maurul si a facut datoria,..

    RăspundețiȘtergere
  13. Cercetati:

    -epidemia de pojar (measles) din 1917-1918 si GOF efectuata la UMPC in 2020 (grefarea measles pe spike proteins sars-cov-2); pojarul si variola au aproape aceleasi simptome

    -GOF efectuata de Dr. Mark Buller pe monkeypox

    -poxviridae nu este un virus, ci o micobacterie

    -epidemia de variola de la Amarna, insotita de epidemii de gripa si tuberculoza galopanta

    Poxviridae nu este transmis prin aer, de aceea toate filmele despre contagiuni au indus ideea ca ar fi transmisibil prin aer. Clar avem de a face cu un hibrid care soseste din atmosfera, la fel ca si Delta (Sars-Cov-2) sau Omicron (Mers-Cov-2), lansat prin unde radio (tehnologia HeLa cell lines) din diverse laboratoare, si care poate deveni smallpox cu mutatii genetice.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asta e discriminare, monsher!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu știu de unde ați luat mortalitățile alea de 3-10%. Pînă nu de mult exista consens în lumea medicală că boala e slabă, se vindecă deseori de la sine, fără tratament, și se răspîndește greu. Dar se lucrează la ștergerea acestor informații și înlocuirea lor cu altele, mai înfricoșătoare: https://mariusmioc.wordpress.com/2022/05/26/serviciul-national-de-sanatate-britanic-nhs-a-schimbat-pe-saitul-sau-pagina-despre-variola-maimutei-pentru-a-face-boala-sa-para-mai-infricosatoare/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)