luni, 30 mai 2022

Să vorbim despre adevăratul război


Capturarea soldaţilor din subsolurile Azovstal este doar partea publică a poveştii. Cea aproape privată - din cauza obtenebrării radicale practicată de Occident - începe abia din momentul în care subsolurile Azovstal au fost golite. Şi nu-i vorba aici de cei trei generali americani capturaţi, de coloneii englezi şi de restul personalului militar aflat „întâmplător” acolo, ci de desantul de oameni de ştiinţă care operau prin buncărele de sub combinat. Înainte de capitulare mare parte a probelor au fost distruse. Însă cei mai inteligenţi dintre oamenii de ştiinţă de-acolo au înţeles că orice probă „uitată” poate reprezenta un bilet de voie din partea ruşilor, astfel încât în această lungă perioadă de debriefing încep să apară tot felul de probe. Ceea ce va ieşi vom vedea, cu toate că, mai nou, sunt cenzurate chiar şi luările de cuvânt ale oficialilor ruşi de la ONU. Deh, e rău cu adevăraul, mai ales când îţi este trântit verde-n faţă.

Acum probabil că vă gândiţi că tot ceea ce vorbesc eu sunt simple presupoziţii. Parcă-i şi văd pe vaşnicii tefelei mult prea corecţi politic cerându-mi „un link, boss!”. Asta de parcă acest gen de informaţii ar fi link-abile. Ceea ce mă deranjează pe mine însă este faptul că şi atunci când prostovanii au în faţă documentele din care rezultă cât se poate de clar mârşăvia, ori dau din umeri a neputinţă, ori spun că „asta-i teoria conspiraţiei”. N-ai ce să le faci!

Din fericire există dovezi. Pe canalul meu de Telegram puteţi vedea intervenţia ambasadorului rus la ONU, care vorbeşte cât se poate de clar despre reţeaua de laboratoare biologice ucrainene(căreia acum i-au adăugat Mariupolul) în care se colectau agenţi patogeni periculoşi, într-o coordonare perfectă cu Ambasada SUA de la Kiev. 

Însă informaţiile pe care le am din zone apropiate ruşilor vorbesc despre documente care demonstrează că întreaga activitate bio-teroristă din Ucraina a fost coordonată de ONG-uri controlate de Partidul Democrat din SUA, cu fonduri provenite de la fundaţiile cunoscute, avându-i în spate pe marii manipulatori de pârgii: Clinton, Rockefeller, Soros, Biden etc. Schema de finanţare-„cercetare” include şi marile companii farmaceutice precum Pfizer, Moderna, Merck, Gilead(companie care de fapt aparţine armatei SUA). Întreaga încrengătură e menită a descoperi atât boli noi cât şi tratamente şi vaccinuri prin intermediul cărora „cei aleşi” sau idioţii de care încă mai e nevoie, să scape. 

Dacă nu credeţi ceea ce spun eu, ar trebui să înţelegeţi că patru oficiali guvernamentali de rang înalt ai SUA au confirmat în Congres că SUA se află în spatele laboratoarelor biologice din Ucraina şi din lume, chestiune care ar trebui să-i dea de gândit chiar şi unuia foarte prost. 

Însă dacă ruşii nu sunt surse credibile de informaţii, ce spuneţi despre chinezi? De la ei ne vin informaţii despre obsesia SUA şi a Occidentului în ceea ce priveşte viitoarea criză alimentară. Probabil până acum aţi crezut că declaraţiile oficialilor americani şi europeni se fac în urma vreunui calcul complex sau a vreunei revelaţii. Vă înşelaţi! De fapt toate declaraţiile fac parte dintr-o acţiune masivă de programare socială. Prostimea trebuie să se aştepta la foamete, să fie cumva pregătită. Şi aici intră în acţiune toate ventilatoarele de rahat ale Occidentului care suflă cum li se cântă. 

Ce-aţi zice dacă v-aţi trezi că peste noapte, o specie extrem de invazivă de insecte ar face praf ogoarele unei zone? Insecte care până atunci nu aveau niciun impact negativ asupra culturilor, dintr-o dată reuşesc să provoace daune incalculabile. E posibil aşa ceva? Nu, e „teoria conspiraţiei”!

Chinezii de la Global Times - ziarul trâmbiţă al PCC - au documentat într-un articol amplu întreaga problemă, acuzându-i transparent pe americani de bioterorism. După ce s-au fript cu virusul american - rebotezat apoi ca fiind chinezesc - acum chinezii suflă şi-n iaurt. Însă cum poţi să-i crezi pe chinezi? Nimeni nu-i mai crede! 

Păi eu zic că dacă nu-i credem pe chinezi, ar trebui să mergem la sursă, adică în SUA. Site-ul DARPA îl credeţi? Ia să vedem noi ce spun ei, pe site-ul lor mult preacinstit despre „alianţa cu insectele”? Citez: „Cele trei domenii tehnice ale programului - manipularea virală, optimizarea vectorilor de transmitere prin insecte și terapia genetică selectivă la plantele mature - se adună împreună pentru a sprijini obiectivul de modificare rapidă a trăsăturilor plantelor, fără a fi nevoie de o infrastructură extinsă. De la începutul programului, echipele Insect Allies cu expertiză în biologie moleculară și sintetică au demonstrat progrese tehnice în creștere, care oferă cunoștințe fundamentale în editarea genelor virusului vegetal și biologia vectorului bolii, de la care programul va continua să se bazeze.

Cu alte cuvinte, tehnologia de care dispun pare a le permite să elibereze insecte care apoi să infecteze plantele dintr-o anumită zonă, provocând dezastre greu de cuantificat. Cum vi se pare asta?

Mie unul mi se pare o dovadă cât se poate de clară că adevăratul război se ddesfăşoară pe acest teritoriu diabolic al manipulării genetice. Am constatat cu stupoare că ţânţarul Zika a apărut din belşug în Bucureşti. Nu ştiţi? Ceea ce e ciudat este că a apărut de vreo câteva săptămâni, adică la o temperatură care, în mediul său ambiant nu-i e prietenoasă. Avem de-a face cu o adaptare a ţânţarului? Nicidecum! În mod sigur ceea ce ne-a invadat este o variantă manipulată genetic pentru a se adapta aici. Întrebarea e simplă: cine face experimente pe noi? Întrebaţi-vă singuri deoarece cei care ne înfig cuţitul pe la spate par a fi partenerii noştri strategici, cei în faţa cărora stăm capră cu demnitate. 

Adevăratul război e de ceva vreme printre noi. Doar că nu ştim care-s aliaţii şi care-s duşmanii. Ştim doar că suntem atacaţi. Cei care ne-am prins întrucât majoritatea preferă să doarmă „somnul cel de moarte”. Atât la propriu cât şi la figurat!

13 comentarii:

  1. Cateva intrebari:
    Se fac la Bucuresti, dar si in Romania, experimente pe oameni coordonate de niste "zei" in ale psihologiei din Sistem, sub asa-zisa necesitate a preventiei si a sigurantei publice?
    Ce fel de tehnologie cu acces satelitar de monitorizare in timp real a oamenilor, oriunde s-ar afla, folosesc acesti "zei" si ce prevedere legala le da lor dreptul sa practice o astfel de forma de control abuziv si manipulare a indivizilor la nivel individual si social?
    Cine verifica daca acesti "zei" respecta cadrul legal in tot ce fac ei zi de zi, pe bani publici?
    Cati romani cunosc faptul ca din bani publici s-a cumparat tehnologie de monitorizare in timp real a oamenilor si ca se foloseste inclusiv DEW - directed energy weapon asupra lor, oriunde s-ar afla? 10 August va spune ceva? Dar alte cazuri si alte proteste?
    Este cumva aceasta interventie brutala a statului in vietile oamenilor, dincolo de orice prevedere legala in vigoare, o forma de terorism social?
    Constitutia tarii este respectata si de unii "zei" din sistem?

    Nici macar nu banuim catusi de putin ce se petrece prin Romania, dinspre anumite birouri de putere

    RăspundețiȘtergere
  2. US trying to suppress China, cling onto hegemony with disinformation, ‘China threat’ card and smears

    https://www.youtube.com/watch?v=j5-fXCT26sg

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevaratul razboi e in Romania. Nu, n-o sa placa asta. Ne belim ochii ba cu pandemia, ba cu Ucraina in timp ce aici lumea zboara din case ca n-are cu ce plati facturi de minim 1000lei curentul facand economie crunta. Razboiul e aici, iar mass-media incurajeaza lumea s-o ia fiecare individ in nume personal, cu subsemnatul, facand reclamatii pe unde apuca.
    E irelevant daca iti cade o bomba pe o fabrica in Ucraina, sau daca iluminatii din '89 au distrus industria mai ceva ca bombele. Agricultura la fel.
    E irelevant ca un ucrainian are casa bombardata si ajunge in strada, sau ca un roman o pierde pentru ca nu poate plati utilitatile. Tot in strada ajunge. Ba in plus, mai e si dator! Adica o duce mai rau ca ucrainianul.
    Comparatiile Romania-Ucraina pot continua inutil. De remarcat ca tarfa Europei desi nu e in NATO, cand cerceste ajutor, cand solicita pe tot agresiv, deci la capitolul asta, Ucraina e total opusa Romaniei.
    Guvernele Romaniei au inceput din '90 sa "salveze" Europa si USA sacrificand Romania.Ucraina vrea exact pe dos, sa moara toti salvandu-i pe ei.
    Si, asa cum islamizarea UE cerea printre altele sa nu apara public cazuri de crime odioase, violuri, ca s-a chema discriminare rasiala, tot asa la noi nu se va scrie de romani eliminati de refugiatii astia care-s ditamai invadatorii. In cel mai bun caz se va scrie...un ucrainian pe strada tinea un cutit, iar un psihopat de roman s-a infipt in el de zeci de ori, cu o salbaticie iesita din comun, incat ucrainianul in loc sa-si retraga cutitul scos la soare la bronzat, a ramas blocat si perplex. Fraza de mai sus e in stilul gunoaielor de jurnalisti care au invadat tara si primesc bani fara numar, oficial, si mai ales din bugetele negre.
    Eu inca sper in nucleare...daca nu ne-am nascut egali, daca am avut sanse si puncte de plecare diferite, cel putin vom muri identic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Avand in vedre ca presa MSM tace , mi-ar placea sa cunosc opinia dv despre :

    "Gheorghe Piperea 17 h , feisbuk "
    ·
    "Mai mult de 2000 de persoane, printre care politicieni și celebrități din Spania, inclusiv fotbaliști, sportivi medaliați la olimpiade și - atenție - șefa celei mai mari companii big pharma din Spania, au fost prinse că și-au injectat soluție salină în loc de serulul magic experimental cu care au fost obligați ceilalți spanioli (și ceilalalți europeni, inclusiv românii) să se injecteze, rezultatul fiind o „imunizare” contra ex - virusului nenorocit și a ex - bolii nenorocite atât de eficientă, încât UE ne pregătește acum de valul VII. Sigur, acum criza la modă e variola darwinistului văr îndepărtat al „credincioșilor” în știință, maimuța, dar nu ziceți hop până nu am trecut puntea. .... "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.infowars.com/posts/were-being-played-video-shows-covid-vaccine-being-administered-with-empty-syringe/

      https://twitter.com/HerbertBurnsMMA/status/1353040285773783041

      https://www.youtube.com/watch?v=F3oadVQdGrA




      https://www.infowars.com/posts/bombshell-top-research-scientist-exposes-how-vaccines-are-used-to-implant-cancer-viruses-for-depopulation/

      Ștergere
  5. Nah, uitati aici posibilul rezultat.De ieri imi frec mintea sa ma prind ce se intimpla.
    https://www.ahava528.com/wp-content/uploads/2021/09/Deagel-Analysis-updated.pdf
    Poate asta , sau poate altceva.....
    Uitati-va fff bine pe document. Mie unuia imi scapa ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania nu are 21 milioane de locuitori. Și nici nu își va menține cifra de 21. Datele sunt eronate. Daca unele date sunt eronate, altele pot fi corecte? Nu știm. Vom vedea evoluția în timp și vom ști dacă analiza Deagel se realizează sau nu.

      Ștergere
    2. Am apucat să văd site-ul la momentul respectiv (~2010) iar prognoza pt. România nu era de 0,0% ci mai degrabă spre 5-6%, în scăderea populației.

      Ștergere
    3. Gasiti aici o posibila explicatie a prognozei Deagel, cu mentiunea ca Deagel nu e deloc ceva gen "Libertatea" ci, o agentie de informatii serioasa, strans legata de NSA, NATO, etc!
      https://astediscovery.com/COVID/DEPOPULATION.htm

      Ștergere
  6. 2022.05.30 The Crazy Policies Are Going To Get (A Lot) Worse
    https://www.youtube.com/watch?v=HgJMdK0KlwQ

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze frate DD, am și eu ceva de adăugat. Ne-au bătut capul cu crize lovituri de stat etc... Aceiași care făceau toate grozăviile pentru a înlătura un guvern care nu convine intereselor "aliaților " " Războiul " din Ucraina, este posibil să fie direct legat de tot și toate. Punem la perete Rusia pentru acel așa zis "conflict". În cel de-al doilea război mondial cine a sacrificat cei mai mulți oameni ? Rușii ! Cei pe care îi pângărim astăzi. Au salvat Europa, probabil că nu doreau să facă așa ceva. Dar în viață nu există prieteni sau inamici ! Există doar interese convergente ori divergente.
    Mă întreba un prieten mai devreme. Tu cu cine ții ? Cu cine ești, gen pentru cine lucrezi ? Cu tot respectul, eu nu țin cu nimeni ! Dar nu pot să mă împiedic să constatez, anumite erori în sistem. De aia nu mai pot eu că se bat ei, din moment ce nu o fac în curtea mea. Și totuși, când am ajuns curve și sclavi, ONU a tăcut mâlc. Când am devenit cel mai mare furnizor de carne vie pe piața "europeană " Vorbim despre copii femei organe etc.... Îmi amintește Ucra... Și avem tupeul să ne pișăm pe o țară viabilă, cea ce nu sântem ! Iertați limbajul dar nu se mai poate ! Trebuie să dea cineva cu flitu, celor care încă discută faptele ! Există evidențe că așa zișii aliați au dezvoltat arme, de tot felul, de la agenți până la insecte care fut solarul mătușei mele .Întrebam un prieten mai devreme, este posibil să fii agent fără să știi ? Da mi-a răspuns dânsul. Deci nu vă îngrijorați, totul este posibil pentru acei "aliați" Unde se va termina ? Am multe de povestit ! Dar vă las că sânteți deja plictisiți. Probabil să mai revenim că avem multe de povestit. La fel ca fratele DD încercăm să aducem o leacă de lumină, pentru cei care încă trăiesc în în întuneric. Hristos a spus urmărițimă! Nu degeaba!!!! Faceți ce vreți, dar să nu uitați să faceți mai mult bine ,Doar bine și Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deocamdată site-ul ziarului Cotidianul care mai transmitea și vești reale care pe deasupra mai puteau fi și comentate la liber nu se mai poate accesa. O fi cenzura bolșevică?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu m-as arunca la stirile rusilor pe surse cu colonei generali si biolaburi.

    Ucrainienii se dau puternici pana clacheaza cei mai buni dintre ei.
    La fel s-a intamplat si in razboiul anterior cand cyborgii invincibili ce aparau aeroportul din Donetsk au fost invinsi de rusi.

    Picarea Azovstalului are implicatii mult mai profunde decat ne-am astepta.
    Practic atunci s-au pierdut cei mai valorosi soldati. Trupetii ramasi in Donbas au inteles ca daca dupa cei mai buni nu a venit america, ieuropa, eurovisionul, cannes-ul, zelensky biden sau oricine altcineva... dupa ei nu va veni nimeni.

    Asa ca multi se retrag sau se predau situatia fiind intr-o degradare accelerata pentru ucrainieni.
    Loyd Austin l-a sunat pe Shoigu sa discute despre un potential armistitiu dar rusii nu au nici un motiv sa negocieze nimic.

    Pe scurt tefeleii si alte segmente consumatoare de mass si social media vor invata ca razboaiele nu se castiga la televizor sau pe internet cu tastatura ci de oameni hotarati care merg la lupta dispusi sa omoare si sa fie omorati.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)