miercuri, 11 mai 2022

Tot mai aproape de URSS


Comisia Europeană umează să publice azi draftul unei decizii de urmărire a întregii comunicaţii prin messengere direct la sursă. Ştiu că nu v-a spus-o nimeni, aşa că v-o spun eu! Aparent măsura este una bună, vizând identificarea automată a imaginilor cu abuzuri asupra copiilor şi transmiterea instantanee a ID-ului echipamentului şi a imaginilor găsite către autorităţile competente. Doar că diavolul se ascunde în detalii.

În primul rând măsura propune preinstalarea pe dispozitivele care funcţionează pe teritoriul UE a unor programe ascunse care scanează întreg conţinutul telefonului. Mai mult, cu această scanare la sursă eficienţa programelor de comunicaţie beneficiind de criptare end-to-end se prăbuşeşte întrucât Comisia Europeană şi-a asigurat un „backdoor”  eficient în telefonul fiecăruia dintre cetăţenii UE. 

Există însă şi-o altă dovadă: din punct de vedere al scopului, măsura este absolut inutilă întrucât, de obicei, pedofilii utilizează computere şi platforme criptate, nu telefoane. Privind din acest punct de vedere, măsura cred că serveşte unor cu totul alte interese. Se aruncă înainte măsurile benefice pentru a se obţine acceptarea. Mă rog, nu-mi dau seama despre care acceptare poate fi vorba în condiţiile în care peste 80% dintre cetăţenii europeni sunt împotriva unei astfel de măsuri. Însă şştim bine că KGB-ul nu se împiedică în nimicuri de-astea! După ce backdoor-urile vor veni preinstalate în telefoane, cu siguranţă că vor fi găsite funcţionalităţi care să servească „scopului de aur al omenirii”.

Aşa cum am spus în multe rânduri, UE este înlocuitorul URSS. Un URSS în care locul Rusiei Sovietice va fi luat de ... SUA. Din nou suntem pe partea nepotrivită a istoriei. Păi şi care-ar fi partea potrivită? - mă vor întreba feciorelnicii neuroatlantici. Banca noastră, ăsta-i singurul loc în care n-am stat niciodată. Hai să vedeam, ce-ar fi dacă am sta în banca noastră? Mă rog, e cam târziu deoarece am intrat într-o horă nefastă. Dar poate că ar fi momentul să ne gândim să ne oprim din beţie şi „să coborâm la prima staţie”. Nu mă iluzionez. Nu va fi aşa, vom sta iar ca proştii până la spartul târgului. 

24 de comentarii:

  1. Cei 80% care se opun sunt o iluzie. In fapt vor fi extrem de putini. Doar cativa care vor intelege miza reala: sufletele lor.

    Adevaratul comunism abia de acum in colo incepe.

    Avem de ales intre Imparatia Luminii si cea a Intunericului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici noi nu stam degeaba, azi am aflat ca Maciuca pregateste legea speculei. Vin vremuri "bune".

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur mereu am fost in banca proasta...dar tot asa de sigur nu putem sta in banca noastra...deoarece oricare se impiedica de noi...suntem in calea lor... asa ca nu ne ramane decat sa ne indoim ca spicele in bataia vantului...deoarece sa fim seriosi ...nu avem sange in instalatie...ca spicul sa fie drept !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vb neaparat de sange in instalatie, ci de incapacitatea de a ne vindeca de naivitatea de a crede ca pe pamant Dumnezeu face " jocurile". Daca ar fi fost asa, Iisus nu ar fi refuzat
      " coroana". Refuzul de a te face frate cu dracu' in manipularea oamenilor te poate costa foarte scump: tortură, otravire, taierea capului, crucificare...etc
      Informatia care vine din Lumina functioneaza ca un antivirus in sistem. Dar producatorii de virusi sunt infinit mai multi si informatia curata se pierde pe parcurs, intunericul domnind in continuare nestingherit de oile care rumega informatia asa cum i-o da stapanul. Care e lup.
      Radu Cinamar povestea in una din carti doua lucruri foarte importante. Atat de importante incat nu trebuie uitate nicicand. Despre modul in care laudarosul membru al illuminati ii dezvaluia lui Cezar Brad planul prin care ne vor fi luati si contaminati inclusiv tinerii si cum oile sunt folosite ca sa loveasca cu toporul nu mai vorbesc. Probabil cu totii cunoașteți dialogul celebru din cartea " Viitor cu cap de mort"
      Dar a mai explicat ceva Cinamar: modul in care se construiesc prin magie egregori care tin oamenii in somn indus. Am vazut asta in grupurile new age, NLP si probabil ca toate grupurile folosesc magia sub o forma mascata. Si inca ceva important a explicat: daca intr-un grup cineva spune adevarul si e sincer preocupat sa rezolve problema care ne doare pe toti, automat sunt " activati" cei ce acopera sub straturi de vorbe goale ceea ce spune individul sincer. Astfel incat cei ce incearca sa invete ceva util sa se plictisească si sa paraseasca grupul. Enigmaticul Cinamar probabil ca a trecut prin multe ,altfel nu ar fi stiut cat de proaste sunt oile manipulate sau cumparate sa distruga. Proaste pentru ca la ele distrug de fapt. Sansele proprii le distrug. Cel ce a ajuns destul de sus, ca Cinamar sau altii ca el, ni pierd nimic cand sunt bruiati. Ei sunt tot ei. Ei sunt cei ce sunt si evolueaza, urca spre Cer constant.

      Ștergere
    2. Anonim11 mai 2022, 11:53
      Din emisiunea de mai sus se deduce ca nu esti oaie ca restul, ci initiat.
      Deci...cum e aia cu ceea ce va veni va depasi si imaginatia initiatilor? Si cum e cu protectia muntilor Carpati? Nu ne recomanzi argint coloidal? Apa vie cu care unii s-au curatat de boala or fi avut murind de cancer?
      Ce e urcatul spre Cer constant? Cu balonul sau cu ce? Lup esti tu, ca vorbesti (ca) pentru prosti.
      Din punctul meu de vedere, doar un RATAT scrie pe net, oriunde ar scrie, ca poporul e compus din oi, iar el, breazul, freaca netul ca profesie de baza.
      Ce jale va fi cand vor disparea medicamentele psiho... din farmacii! Sa vedeti atunci sevraje, reactii si restul.

      Ștergere
  4. Masurile de preventie sunt binevenite si trebuie implementate cu precizie dar sa nu ascunda cumva o forma avansata de ingradire pentru controlul total al populatiei o mare inchisoare cibernetica.

    Producatorii de telefoane mobile cand pun in vanzare dispozitivele in documentul de garantie includ si faptul ca deja a fost lucrat corespunzator dispozitivul pus in vanzare sau nu ?

    Dar operatorii de telecomunicatii care vand telefoanele furnizeaza toate informatiile cumparatorului privind aparatul vandut dar si in ce priveste viitoarea impartasire a datelor private ale cumparatorului din contractul semnat catre parti terte adica politie si servicii in baza unor mandate indoielnice aprobate de judecatorii sistemului fix ca primarii ? Drepturile consumatorului sunt respectate sau macar stiu consumatorii ce se intampla cu datele lor? Dar in momentul de fata stiu consumatorii de accesul permanent in retea al serviciilor de informatii la datele lor, acces furnizat de companiile de telefonie?

    Legislatia actuala in vigoare trebuie respectata de toate partile, nu doar pentru unii sa fie botnita pentru preventie iar pentru servicii si politie sa fie doar portite pentru lucrarile lor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este spre binele tuturor zice propaganda.
    The FED Wallet Comes
    https://www.bitchute.com/video/6gTX03uev4Fl/

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai rau!!! nu vom sta ca prostii pana la spartul targului: vom juca ca prostii pana la spartul horei !!! Vai de " opincile" noastre !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pasămite sunteti " vrăjiți". 🙄🙄Recititi basmul Limir Imparat. Ca toate basmele românești este adevar concentrat si ascuns,,asfel incat doar cei ce Văd sa Vadă. Orbii văd doar fațada cuvintelor.

      Ștergere
  7. Suferinta e un bun tratament daca tratatul pricepe de ce suferă. Daca nu pricepe si moare tot cu ochii pe turla bisericii profund avariata si ea de spaga de la teologie sau amestecul " apostolilor" cu masoneria, sau cu intrebarile pe buze :" de ce eu, de ce mie, de ce numai mie, ca uite ce bine le merge feciorilor de beizadea?", inseamna ca suferinta este inutilă si suferindul a fost sacrificat pentru ca mareata piramida masonica sa dainuie inca 2000 de ani, si inca 2000 de ani...Fac ei cum fac si tot ouă piramidale se ouă!
    Nu exista prea multi initiati pe pamant care sa le explice oitelor ca nimeni nu se Mantuie prin nimeni si ca fiecare avem in noi suficienta informatie ca sa stim cum sa ne intoarcem in Unu. Cred ca prima lovitură de topor in moalele capului am primit-o cand Unu a fost fragmentat in Trei. Si cand ceva extrem de simplu ca legatura directa cu Cerul a devenit o filozofie sofisticata in care nimeni nu mai pricepe care e Dumnezeu Unu, care Fiul, care Sfantul Duh. Multi români dornici de spiritism umbla cu cioara destul de prost vopsita in alb si ne-o vând ca fiind porumbel. Asa se intampla cand e prea multa" marfa" pe piata si cand competitia determina producatorul sa diversifice. Dar sa diversifici ceva atat de simplu ca legatura noastra cu Dumnezeu poate insemna apa chioara vanduta ca fiind apa de izvor tamaduitor, ocol prin mocirla cu broaște. Si multe teorii si dogme au aparut pe pamant, fiecare fragmentand si mai tare, fiecare complicand si mai mult problema eliberarii din karma, a Mantuirii.
    Copilaria noastra pe pamant a fost in legatura cu tot ce ne inconjoara. A fost Paradisul nostru cand fiecare stiam ce avem de facut fara atatia intermediari intre noi si Dumnezeu Creatorul si Creatia. Dupa care au aparut teologii, filozofii, gânditorii si alti binevoitori a ne pune pe cap căciula minții lor ca sa gandim cu ea. Unii au mai multe caciuli suprapuse, fiind in acelasi timp si masoni, si gnostici, si crestini, si puțin budisti sau new age...😁
    Dupa revolution, ne-am procopsit cu si mai multi posesori de căciuli mentale dornici a ni le vinde si noua ca sa le punem pe cap. Cred ca asa a aparut si Turnul Babel. Pe capetele unora croncăne multe ciori...

    RăspundețiȘtergere
  8. Unknown11 mai 2022, 07:07
    "Unii vor reuși să se schimbe fara suferință, iar alții se pare ca vor avea nevoie de suferință. Respectele mele! Cum se zice, respectăm alegerea medicală a fiecăruia. Cel mai bun tratament pentru unii e suferința"
    In cei mai multi daca dai in ei e ca si cum ai lovi cu parul in vite. Cei mai multi varstnici se cred tot mai nemuritori, invicibili, si devin tot mai rai. Pandemia, razboiul n-au nici un efect-vor muri la fel de otraviti, raspandind otrava in jur. Cand spun varstnici ma refer in primul rand la femei, si la oameni din vechiul regim, cu apucaturile lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Elensky cuts off gas. Green leader shows up in Kiev. Greek shippers stop sanctions. Update 1
    https://www.youtube.com/watch?v=gZkNQD9CfNw

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar exista Departamentul O?De ce e prim-ministru un militar?Ni se pregateste ceva bun?Oricum,lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.Traim intr-o mare Minciuna,pe toate planurile vietii.Freud,Pasteur,Einstein si altii au cam mintit.Mintile noastre au fost ...mintite.Si-atunci,nici realitatea nu e perceputa corect. Adevarul iese acum la lumina,dar si noi trebuie sa fim pregatiti si vrednici sa-l primim.Cand vom afla adevarul ...adevarat,va fi un soc planetar.Treptat,treptat, ne vom reveni...Si o vom lua de la capat...Constientizarea si prezenta sunt cheile principale...Sa nadajduim ca Binele va invinge pana la urma!

    RăspundețiȘtergere
  11. Este bine să stăm în banca noastră,dar să ne țină balamalele.Ca ungurii!Economie, agricultură,energie de aici, noi centrăm,noi dăm cu capul! În toată istoria noastră am fost ușa de la gară,vrei nu vrei pe aici toți vin și pleacă,dar dacă ușa este solidă.....o închid și deschid cu respect, dacă nu...teoria geamurilor sparte, său se alege praful.Banca noastră era bună dacă eram ca elvețienii, adică neutrii și ca jidanii, adică cu 4 coaie și răi!

    RăspundețiȘtergere
  12. E heee băietulie, iaka câ pi pironu garii dîn Kishîniov, maria majoritati sînt ghi alta pariere.
    Ia uite aici she ferishiri pi ei.
    https://youtu.be/UkrOcbmlepM

    RăspundețiȘtergere
  13. Amuzant si trist in acelasi timp. Cand scriam comparatia asta, in 2015, ma lua lumea la misto: https://xaeus.wordpress.com/2015/05/28/uniunea-europeana-este-noua-uniune-sovietica/ . Acum s-a vazut adevarata fata a Uniunii. Grav e ca au la dispozitie mijloace de opresiune mult mai avansate, ceea ce va face lupta contra lor mult mai dificila.

    RăspundețiȘtergere
  14. d-na Avril Haines șefa serviciilor de informații ale SUA spune că Putin ar putea recurge la armele nucleare tactice dacă va considera că pierde războiul în Ucraina sau că NATO intervine sau se pregătește să intervină....deci cam oricând....Foarte " candid" din partea americanilor că ne informează....ei sunt la mii de kilometri noi suntem chiar lângă Ucraina...

    RăspundețiȘtergere
  15. Vladimir Zelenski acuză Uniunea Europeană și NATO de invazia Rusiei
    Volodimir Zelenski critică Bruxelles pentru ezitările privind aderarea Ucrainei la UE și acuză NATO că dacă țara sa ar fi fost primită mai devreme în Alianță, războiul și crimele ar fi fost prevenite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-mi place mie la Zelenski e ca apare in poze cu tricoul ala de culoare militara, sa para si el serios, hotarat, macar la nivel subliminal! Unor oameni le-ar trebui interzisa purtarea anumitor culori, pentru ca le compromit simbolistica.

      Ștergere
  16. Cum se face ca lumea veche pierde populatie din ce in ce mai puternic?
    Au devenit ecologisti peste noapte?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dacă vorbiți de rămas în bancă proprie .. înseamnă că aveți o percepție eronată asupra importanței, rolului și capacității României de a se descurca singură. Teoretic, sună bine, dar poate fi logică ideea doar pt cei care iau vorbele pe nemestecate, fără să proceseze ce ar presupune asta.

    RăspundețiȘtergere
  18. "Comisia Europeană umează să publice azi draftul unei decizii de urmărire a întregii comunicaţii prin messengere direct la sursă."

    Mutati-va prostovanilor hostingul si toate datele digitale pe servere private in afara EU si statelor aglosaxone.
    Asa cum fiecare face la el in casa ce vrea, asa face si EU, iar tie nu-ti ramane decat s-o sugi.

    RăspundețiȘtergere
  19. "În primul rând măsura propune preinstalarea pe dispozitivele care funcţionează pe teritoriul UE a unor programe ascunse care scanează întreg conţinutul telefonului."

    NU folositi dispozitive "smart" si in nici un caz smrtfonuri cu sisteme de operare iOS sau Android.
    NU faceti fotografii folosind smarfonuri.
    NU urcati pe web fotografii cu metadate.


    "Privind din acest punct de vedere, măsura cred că serveşte unor cu totul alte interese. Se aruncă înainte măsurile benefice pentru a se obţine acceptarea."

    Exact!


    "După ce backdoor-urile vor veni preinstalate în telefoane, cu siguranţă că vor fi găsite funcţionalităţi care să servească „scopului de aur al omenirii”."

    Prostovanilor obisnuiti-va sa va instalati custom rom-uri ca Lineage OS, Calix OS, Graphene OS, etc. + F-Droid & microG, sau sisteme de operare alternative ca Salifish OS si in viitorul apropiat vom avea solutii pe Linux + Plasma Mobile sau ceva similar.

    https://plasma-mobile.org/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)