vineri, 27 mai 2022

Un alt front al conflictului din Ucraina

O etapă importantă a conflictului din Ucraina se desfăşoară de ceva vreme în ... Pakistan. Fostul premier Imran Khan a fost eliminat de la putere luna trecută printr-un ordin al SUA. În momentul în care americanii au decis că nu-i bun pentru ei - din cauza politicii de independenţă totală a ţării - s-au făcut rapid alianţe parlamentare care l-au îndepărtat de la putere printr-o moţiune de cenzură. Dacă vreţi un echivalent, aţi putea să vă reamintiţi cum a  fost debarcată Veorica, în ciuda faptului că PSD deţinea majoritatea. Cam la fel au instrumentat americanii treburile şi în Pakistan.

Doar că pakistanezul nu-i ca românul. Imediat, zonele de forţă populare s-au activat şi s-au strâns în jurul premierului demis. Guvernul marionetă instaurat după lovitura parlamentară - cu toate că nu are nicio justificare politică - nu are de gând să declanşeze alegerile solicitate de Khan. Astfel încât nervozitatea a crescut teribil. Susţinătorii fostului premier au organizat marşuri fabuloase către Islamabad. În clipurile pe care le-am publicat pe canalul meu de Telegram se văd limpede manifestanţii ieşiţi paşnic într-un număr imens, convoaiele de maşini întinse pe zeci de kilometri şi, în special, atmosfera generală care este absolut ostilă guvernului-marionetă impus de SUA. 

Pakistanul nu s-a aflat niciodată total în siajul SUA. Au existat mai multe episoade de apropiere, doar că acestea au trecut relativ repede. Operaţiunea americană de îndepărtare a lui Imran Kahn a urmărit transformarea ţării într-un servant al Washingtonului. Până la un anumit moment a reuşit. Doar că, în faţa furiei populare, e greu să reacţionezi. Manifestaţiile au fost cât se poate de paşnice, doar că  guvernul a arestat absolut aiurea aprope 1700 de manifestanţi. 

Imran Kahn le-a dat celor de la putere un termen de şase zile pentru a anunţa alegeri anticipate. Termenul expiră mâine, iar guvernul nu se grăbeşte decât cu declaraţii golite de sens în care-l acuză pe Khan că vrea să destabilizeze naţiunea. Aiurea, cele două facţiuni pakistaneze sunt cea a lui Khan - care include majoritatea covârşitoare a populaţiei - şi o minoritate de trădători, servitori ai intereselor SUA în zonă. În conflictul politic de acolo SUA foloseşte ca armă de atac FMI, instituţie care derulează un program în Pakistan. Am trăit pe propria piele „binefacerile” FMI, astfel încât probabil înţelegeţi ce adeziune au oamenii la „reformele” propuse acolo.

Cel mai probabil guvernul trădător al Pakistanului nu va anunţa alegeri, astfel încât în acest weekend vom vedea o inflamare a situaţiei de acolo. E un front secundar în care se confruntă Rusia cu SUA şi va fi extrem de interesant să vedem deznodământul conflictului. Pe moment privimcu atenţie şi acolo, mai ales în condiţiile în care în Romnia s-a declanşat un blocaj informativ brutal, similar celui din regimul comunist. Voi reveni cu informaţii atât aici cât şi pe Telegram, MeWe sau Matrix.  

23 de comentarii:

  1. Imperiul american e la sfarsitul lui ca orice alt imperiu. Au crescut capusile interne atat de mult incat toata sandramaua nu mai e sustenabila. Si va cadea cum au cazut atat de multe imperii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Anonim 27 mai 2022, 07:36

      Anglosaxonii sunt faliti!
      De bunavoie si nesiliti de nimeni si-au ruinat natiunile si acum incearca sa-i ruineze si pe "aliati". Aceasta strategie le reuseste de minune in natiunile de idioti, asa cum este Romania, in natiuni de oameni inteligenti si-o iau la mumu grupa mare. Vezi lovitura de stat din Turcia de acum cativa ani. Cea mai grava problema este ca absolut toti ratatii, imbecilii si incopmetentii ajunsi la putere nu vor parasi puterea si nu vor abandona sistemul corupt si neperformant care le asigura prosperitatea si bunastarea. Acest lucru este valabil atat pentru indivizi, cat si pentru oaranizatii, formatiuni, partide si aliante politice, natiuni si aliante internationale.
      Asa ca, o data cu prabusirea imperiului anglosaxon, asteptati-va sa sara scantei. Dar nu la ei acasa, ci in natiunile "aliate" pline de idioti. Mare lucru daca Romania nu va avea soarta Ucrainei. Fiind o natiune de idioti, din nou se afla in mijlocul unui conflict care n-o priveste si este de partea gresita a baricadei.

      Cine urmareste blogul lui Martin Armstrong cunoaste opinia acestuia referitoare la caderea si chiar dezmembrarea SUA pana in 2030 si mutarea centrului financiar si economoc al lumii in China. Acum a venit randul unui alt miliardar si investitor american sa recunoasca public si in mod deschis prabusirea SUA. Este vorba despre Ray Dalio, fondatorul si "barosanul" de la Bridgewater Associates. Ar fi trebuit sa fiti familiari cu cartile scrise de el si cu seria lui de "principii".

      https://www.amazon.com/Books-Ray-Dalio/s?rh=n%3A283155%2Cp_27%3ARay+Dalio

      - Principles for Dealing with the Changing World Order by Ray Dalio
      https://www.youtube.com/watch?v=xguam0TKMw8

      - How The Economic Machine Works by Ray Dalio
      https://www.youtube.com/watch?v=PHe0bXAIuk0

      - Principles For Success by Ray Dalio (In 30 Minutes)
      https://www.youtube.com/watch?v=B9XGUpQZY38


      https://www.armstrongeconomics.com/blog/

      Ștergere
    2. "De bunavoie si nesiliti de nimeni si-au ruinat natiunile si acum incearca sa-i ruineze si pe "aliati"."
      Nu exista de buna voie si nesiliti de nimeni. Suspectez ori inconstienta ori deosebit de rea intentie tipica tradatorilor care-si ascund urmele blamand vesnic popoarele. Blamarea de la noi din ultimii 20 de ani vad ca se practica si in alte tari. Tot boborul e vinovat de pandemie, de razboaie si restul care vor urma precis si negresit. Ne-au luat prea multi ani sa tragem urmatoarele concluzii:
      -stanga si dreapta nu exista decat pe hartie;
      -stanga si dreapta nu mai au doctrine, ci sunt pusi pe furat
      -legi promulgate sub guvernari de stanga sau de dreapta socheaza prin faptul ca apartin, ideologic, celorlalti, din opozitie
      -politicienii pot promite orice, dupa alegeri nu vor face nimic, ba chiar opusul punctelor promise in campanie
      -progresistii inainteaza rapid cu agenda, conservatorii fac acelasi lucru, in ritm mai lent; periodic isi dau mana, desi pe ecrane se cearta facand un teatru ieftin pentru lume care mananca mici, seminte, floricele, alegeti ce vreti.
      -manipuland statistici, inventand criterii noi, ne-au convins pe multi ca o ducem mai bine ca inainte de '90.
      "Fericirea" costa, e ceva efemer, nu un bun castigat ci o lupta de a o mentine si eventual augmenta. De la libertati initiale, s-a ajuns ca in America-un stil de viata bazat pe credite, imprumute, adica un suprastres cumulat cu multe altele, unii traind din rata in rata si din factura in factura. Cat de bun e capitalismul s-a vazut periodic cand a pus de-o criza, distrugand partea medie si de jos a clasei de mijloc, si terminand clasa de jos, grosul saracimii. 50 milioane de americani erau saraci, cifra a crescut cu panemia. 5 milioane erau sub limita saraciei, inferiori economic unor tari din...Africa! Puteti spune cu nonsalanta, in stil basist, ca aia sunt toti putori si nu vor a munci? Puteti spune ca majoritatea din aia 5 milioane sunt negri lenesi, ca sa va incadrati la rasism, instigare la ura, discriminare negativa la adresa unor minoritati?
      Da...multe lucruri se bat cap in cap, dar se va scapa de ele cel mai probabil prin moarte. Preferabila in nu prea multe chinuri.
      Ma amuza optimistii care o trag cu gandirea pozitiva versus negativisme si fatalisme; astea se aplica la nivelul sistemului nervos central, la autoperceptii despre propria viata, la a vedea partea plina sau goala a paharului. Deja filozofia gandirii pozitive se blocheaza la relatiile interpersonale. Ca sa nu mai zicem de interactiuni sociale si societale. Acolo filozofia asta de 2 bani, in care unul iti zice ca esti prea negativist e o flegma aruncata pe asfalt, protejata de presupusul anonimat al postacilor.
      Revenind, daca va uitati la ce suceli apar pana si la marii lideri ai unor tari conducatoare in UE, vedeti ca lumina vine de mai sus, nu de la ei.
      Insa de ce sa ne agitam cu ce si cum? Adevaratii experti nu posteaza pe forumuri si bloguri, tot asa cum adevaratii profesionisti cu experienta nu-si pun C.V.-ul pe site-uri cu oferte de locuri de munca de mii de E pe luna.
      Pe de alta parte, trecem de la o megaetapa la alta, iar lumea inca a ramas blocata in ce, cine conduce. Daca ati sti, ar fi practic-aplicativa informatia? Ar fi utila? V-ar schimba viata suficient, incat sa justifice cautarile pe net care parca induc rataciri ale sufletului? A te expune bombardamentului informational inseamana a intra in razboiul hibrid de buna voie, a te inrola pentru a ajunge in cel mai bun caz inebunit, depresiv. Nu si ipohondru, ca pandemia fix asta a incurajat, mutand hiphondria din nomenclatorul psihiatric in normalitatea zilnica.
      N-am dat nici un nume...cum se dau nume, deja apar agresivitati gratuite pentru unii, si bine platite la postare pentru altii. Bine ca inca sunt bani! Viitoarea hartie igienica la dolarul american, din hartie. Noi am dat-o cu plastice, nici la asta nu e buna.

      Ștergere
  2. https://www.observatorcultural.ro/articol/de-la-salbaticii-copii-dingo-la-generatia-canibala/?fbclid=IwAR08H6qOJs1ZF3KEXvoL6GkC26aBA_6uJTJz0eiehphX6rOKmn5hYXfCmcU

    RăspundețiȘtergere
  3. In secolul XX cel putin, razboaie de uzura s-au dus unde n-a mers coruptia, si patriotismul a incercat sa invinga. Straniu cum zona araba, tari cu religii diferite de crestinism au pus in practica crezul religios si nu numai religios incercand sa apere tarile de imixtiuni externe. Nu spun straine ca aduce a xenofobie.
    Lista tarilor unde in secolul trecut vestul si-a facut veacul distrugand vieti inclusiv civile n-are sens s-o postez; se stie, si e la fel de inutila precum postarea mea. Unde n-a mers coruptie, s-a pus de-un razboi. La fel se putea intampla si la noi in '89 daca nu exista coruptie. Revoltele au sanse sa fie mai pasnice, cu tot cu varsarea de sange adiacenta, decat revolutiile comandate si orchestrate de X. Masoni, grupul cutare, ziceti-le cum vreti.
    Indicatorul tradarii la noi s-a masurat in numarul mic de morti la schimbarea de regim. Manifestantii de atunci erau insa sinceri, convinsi, si au dizolvat odata cu disparitia lor fizica ultima sansa de rebeliune insuficient controlata. Declinul societatii romanesti se poate masura si prin trecerea de la Jos dictatorul la puie monta. Puie strigau oameni care n-au muncit in fabrici si uzine, n-au avut treaba cu munca fizica, cea mai onoranta pe planeta, ci si-au tras pe ei treninguri la comanda si au scandat mistocareste.
    La scara globala, n-a existat si nu exista tara in afara controlului care s-a manifestat in toate sectoarele-politica, economie, religie, cultura...Orice om a fost si ramane pion fara sa stie. Unii care au inteles situatia si au incercat sa iasa putin de pe tabla de sah, s-au trezit sinucisi-de la mici afaceristi middle class pana la milionari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Take it easy, Mac ! Ești înafara subiectului, plin de hatespeach ! Nu te-aș fi lăsat să zburzi pe blog, Dan e însă mai îngăduitor cu sonații decât mulți dintre cititorii blogului ăstuia ! Hoo,ajungă-ți,favellas boy ! !

      Ștergere
    3. Vai ce urit vorbesti! Sa ti fie rusine! Iti lipsesc cei 7 ani de acasa.

      Ramine de vazut ce vei face tu cu toata tehnologia IT, sm-phone cind se va stinge lumina si mai totul se va rezuma la munca fizica.

      Ștergere
    4. L-am şters! Într-adevăr, un limbaj mult prea suburban pentru a fi lasat.

      Ștergere
  4. Cei mai mulţi dintre noi ştim sau intuim cât de primejdioasa e lumea în
    care trăim. Ştim că instabilitatea socială şi incertitudinile politice pot să
    dezlănţuie energii feroce. Ştim ce înseamnă războiul şi catastrofele economice şi ne amintim cât de des a încolţit totalitarismul pe solul bunelor intenţii, şi al crizelor sociale. Majoritatea oamenilor par să nu sesizeze, însa, diferenţele pozitive dintre prezent şi trecut.
    Circumstanţele diferă de la o ţară la alta, dar niciodată în istorie n-a
    existat un număr atât de mare de oameni cu un nivel rezonabil de educaţie,
    înarmaţi laolaltă cu o zestre de cunoştinţe de o amploare incredibilă. Niciodată n-au beneficiat atâţia oameni de un asemenea nivel de îndestulare materială –poate precar, dar suficient pentru a le permite să-şi consacre o parte din timpul şi energiile lor reflecţiei şi acţiunii civice. Niciodată n-au avut atâţia oameni posibilitatea de a călători, comunica şi învăţa atât de mult de la alte culturi. Şi, mai presus de orice, niciodată n-au avut atâţia oameni de câştigat atât de mult prin asigurarea că unele schimbări necesare, deşi profunde, vor fi înfăptuite în mod paşnic.
    Elitele, oricât ar fi de luminate, nu pot crea ele singure o nouă civilizaţie.
    Va fi nevoie de energiile unor popoare întregi. Iar aceste energii există,
    aşteptând să fie puse în valoare.Cine crede ca schimbarea va fi generata de forta sau mijloace subtile ale fortei se insala amarnic...Omenirea nu mai poate fi prostita asa usor ca pana acum...pandemia a avut si un impact pozitiv asupra oamenilor : i a trezit din somn...la fel si popoarele ...inclusiv cel pakistanez....

    RăspundețiȘtergere
  5. Orban plays chess. Elensky regime; no retreat, calls west 'dumb f****.' Upside down flag. Update 1
    https://www.youtube.com/watch?v=_1h0vFXDByA

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest articol oferă o înțelegere mai profundă a stării de spirit din Pakistan, o țară de 229 milioane de locuitori:
    Epoca lui Imran Khan (The Age of Imran Khan)
    https://www.globalresearch.ca/age-imran-khan/5781084

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am o problemă cu această țară,doar din ce spun canalele media, adevărate sau nu,dar fapte.Este o țară mare, populație mare,vecini cu Afganistan, care cultivă mac pentru opiu,vecini cu India,cu care se luptă de sute de ani,au două religii,multe triburi,au făcut clubul de la bildenberg citeva ședințe....multe atentate,instabilitate politică,dar au multe bombe atomice,scuze nu știu exact,50?. Întrebare, între sărăcie,atentate, război cu India ,probleme religioase,cine decide, dacă președintele,guvernul nu sunt stabili, să controleze bombele?Scuze pentru ignoranță nu cunosc mai nimic despre Pakistan,numai că au mulți emigranți,ca sí noi dealtfel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu există niciun pericol nuclear ... pentru simplul fapt că NU EXISTĂ niciun fel de bombe nucleare. Pare incredibil, însă ... chiar nu există niciun fel de bombe nucleare.

      Ștergere
    2. Daaaa ?!? Iar Hiroshima si Nagasaki ce au fost ?

      Ștergere
  8. În 2017-2018, au murit în lume mult mai mulţi oameni de gripă sau alte boli decât de coronavirusul lor modificat în laborator, în 2019-2021. Un înalt funcţionar din Germania a evidenţiat acest lucru într-un raport de 93 de pagini.
    Calea cea mai bună împotriva acestui tip de arme biologice este prevenirea cu antivirale şi tratamentul corect – rar administrat de medicii in mare majoritate slab pregătiti spiritual, moral si profesional – şi imunizarea cea mai îndelungată, naturală, pentru care globaliştii s-au opus.

    Au transformat lumea într-o subtilă închisoare şi lagăr de exterminare în care cei adormiţi visează că sunt liberi. Majoritatea tristă cred că dacă ignoră sau neagă realitatea ea nu există sau nu-i afectează.
    Internetul este cenzurat şi monitorizat, televiziunea la fel. Adevărul e atacat cu termenul repetat de „papagalii” televizaţi: „teoria conspiraţiei!”.
    Au creat comisari eurosovietici care să controleze ce se învaţă la istorie.

    De ce? Pentru că aşa cum recunoştea revoluţionarul proto-comunist Maximilien Robespierre în timpul domniei lui tiranice şi sângeroase din Franţa: „Secretul libertăţii stă in educaţia oamenilor, în timp ce secretul tiraniei în a-i ţine ignoranţi.”

    „Este dezgustător să vezi cum cei care pretind că fac educaţie îmbrăţişează fiecare nouă ofensă împotriva copiilor din şcolile noastre, mergând împotriva oricărei moralităţi sau a religei, in timp ce îndoctrinează solemn copiii de şase ani in avantajele unui „stil de viaţă alternativ” in preferinţele lor sexuale.” spunea Eustace Mullins în cartea sa „Murder by Injection”.

    Medicina modernă se doreşte de controlori a fi doar un sistem de „mentenanţă” care să ţină oamenii dependenţi de un sistem medical şi farmaceutic mondial ultracorupt şi anchilozat în dogme medicale de tip totalitarist care nu suportă contraziceri şi contestări oricât de justificate ar fi ele din punct de vedere ştiinţific. Medicii care îşi fac meseria au fost puşi la „zid”, daţi afară, sau băgaţi în puşcărie. Naivii cred că e vorba doar de bani. La vârf e vorba de putere şi control.
    Cu „pandemia” oamenii şi-au pierdut încrederea în medicină pentru că medicii sunt în parte slab pregătiţi, şi subordonaţi din interes egoist forţelor etern abuzive ale întunericului.
    Bravo acelor puţini medici conectaţi cu sufletul lor, care au curajul să spună şi să apere adevărul şi sănătatea oamenilor. Vaccinurile au potenţialul dovedit din plin în Africa, India şi alte ţări că pot face mult mai mult rău.

    Ţările au devenit corporaţii, ca şi indivizii numiţi „persoane”, care fac reguli şi legi pentru patronii lor, nu pentru oameni. Constituţiile sunt de formă, pentru inducere în eroare, la fel şi votul „democratic” care îţi dă şansa să alegi doar între ai lor şi ai lor. Vor să desfiinţeze Curtea Constituţioanală pentru că drepturile constituţionale le stau în calea paşilor lor.
    Capitalismul care a conceput şi finanţat în secret antagonismul fascism-comunism (teză-antiteză) pentru dominaţia globalistă (sinteza) era menită a fi o autodistrugere lentă şi programată. „Când doi se bat al treilea câştigă”. „Divide şi stăpâneşte” pe criterii rasiale, etnice, religioase, politice şi acum medicale.
    Noua Uniune Sovietică, promisă lui Gorbaciov în `87, numită Uniunea Europeană, fusese programată cu mult înainte de perechea de opozanţi creaţi simultan de nazisto-comunişti: Hitler - Stalin. Este o continuare a Babilonului „neterminat”. Arhitectura „neterminată” a Consiliului Europei e inspirată după tabloul lui Brueger cel Bătrân „turnul lui Babel”. Comparaţi-le, vedeţi asemănarea, şi întrebaţi-vă de ce. Nu este decât o etapă intermediară. Trebuia să urmeze „statele unite ale Europei”, „statele unite ale lumii”, dictatura mondială totalitară.
    Termenul de „neomarxism” este impropriu. Este acelaşi plan din 1773. Marxismul nu a pierit nicio clipă, dovadă obraznicul „leftism” în America, unde cei mai bogaţi oameni ai lumii „capitaliste” materialiste l-au promovat asiduu, au fraudat alegeri, si reduc populaţia de „mâncători nefolositori”, cum numesc ei pe oameni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ati inteles acum de ce nu gasiti aproape nimic despre protestele din Pakistan in presa securista de pe cocioc..
    https://youtu.be/ygno-swA848

    RăspundețiȘtergere
  10. Liberul arbitru nu exista. Ar exista daca ai avea toate informatiile din univers, un supercomputer bine programat, algoritmi corecti si alte chestii virtual imposibile. Speculat de religie si de politicieni, liberul arbitru e un drog, alaturi de speranta si patologia ei psihiatrica.
    Un elev de liceu intreba cum se formeaza gandurile? De ceva timp fizica subcuantica incearca explicatii...Vorbim de libertate, iar in creier se intampla multe, sclav al unui camp energetic compus dintr-o cifra astronomica de subparticule in interactiuni aflate la limita legilor fizicii clasice...dar ne dam rotunzi, coerenti, integri, intacti, ne credem proprietari de drept pe ideile pe care le avem, fara sa ne intrebam cum s-au format. Ele s-au format, nu noi le-am construit ci am fost doar martorii proceselor psihice si ne-am zis ca detinem controlul lor, ne apartin. Felicit spalarea de creier prin manualul de psihologie, acum am inteles de ce-a fost obligatoriu.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/orasul-din-romania-care-a-interzis-locuitorilor-sa-mai-creasca-la-curte-gaini-porci-sau-cai-se-dau-amenzi-imense-279841.html.Este adevărat?A început agenda 2030?

    RăspundețiȘtergere
  12. ...bătrânețea unora le joacă feste''... tot asa cum unora gramatica le este ca si carnea de porc... cade greu la... scris... pe linga argumentatia dezlinata si irationala ''dai cu barda'' in mine ca si cum as fi promotorul NOM... ti-am recomandat sa ''ma cauti'' pe Internet ca sa vezi ce am mai zis... si am zis multe... ti-am mai spus... d'astia ca tine ''fumez'' de aproape treizeci de ani... adica d'astia cu gindirea fractionata care nu emit NICI O OPINIE PERSONALA dar pindesc si ataca tocmai pe cei care au una... eu le spun ''puristi'' si din cele trei decenii de ''golaneala'' pe si prin tot felul de retele ii cunosc si recunosc pe cei ca tine... ''vigilentii'' de serviciu, fact-check-arii de azi... va detest si va combat... voi numai demolati sau credeti ca o faceti... poate la altii tine dar nu cu mine... nu am nimic personal cu tine asa cum tu ai cu mine... am, in schimb, cu ceea ce zici si reprezinti... hai sa-ti intaresc ''parerile'' ca sint un ''exponent'' al NOM... asadar... ''butonez'' din 1992, cind am atins prima oara un calculator ce era la un pret de vis pentru tine... de atunci, din vara lui '92, am trait EXCLUSIV din IT, indiferent cum s-a numit meseria practicata... cunosc foarte bine trei limbi straine... italiana, franceza, engleza si mai cochetez cu citeva binisor... spaniola, germana, portugheza... STIU ce este tehnologia si m-am servit de ea... cind am inceput cu NET-ul, dadeam CINCI (5) dolari pe minut, la un provider, in Brasov, fiindu-i al doilea client (normal, el fiind primul)... am inceput, pe net, cu whois si get ca sa iau o poza iar adresele le tineam intr-o agenda, asa erau de multe... cind vorbesc de IT, STIU ce spun... peste zece ani am lucrat in telecomunicatii la un nivel de care nici macar nu esti constient ca exista... si iti repet, daca nu ai inteles... NU TEHNOLOGIA impileaza si subjuga oamenii ci OAMENII ii subjuga pe oameni... asta face omu', cei care totusi se numesc oameni, de pe vremea bitei si a pietrei... ma ataci, prin mijloace ELECTRONICE si de ultima generatie insa ma ACUZI pe mine ca ma folosesc de tehnologie... nu esti decit un alt mare ipocrit al zilelor astora, un altu' pus in insectarul personal pe care mi l-am faurit in acesti ani... ca o faci intr-un mod agramat care denota o crasa lipsa de educatie, ca mi te adresezi ca si cum as fi un fel de ''evil'' cu chip de om, ca ai o gindire fracturata si o argumentatie labila, este o alta poveste... n-o sa incetez sa-i deranjez, sa-i ''zgirii'' pe cei ca tine, raspunzindu-va pe masura mizeriei din voi... nu sint, nu am fost NICIODATA dintre cei care au intors obrazul sau ''nu si-au pus mintea cu prostu', ca o are hodinita''... lipsa de reactie a oamenilor cu bun simt, a celor plini de lehamite sa se ia in ''clanta'' cu voi, v-a facut sa proliferati, sa va inmultiti, sa cenzurati, sa atacati, sa umpleti cu imunditatile voastre tot ce este bun... eu sint altfel... eu ma ''cobor'' la nivelul vostru si va combat, va dau ceea ce meritati... si stau bine si cu limba romana... de fapt sint, asa cum le spun celor ca tine, un cosmar lingvistic... ca sa n-o mai lungesc... abtine-te la a ma mai comenta... daca ma vezi si nu ma suporti, da ALT+F4 si ai scapat de mine... iar ca recomandare personala iti spun, cit de delicat pot, ce-ar fi sa meri tu acolo unde chiar initialele tale o spun atit de evident... in fond, este ceea ce chiar tu iti doresti''... ''intoarcerea la origini''... si, pentru ca ''nu avem acelasi drum'', iti spun sigur ca eu nu ''merg acolo''...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Well...cred ca ar trebui facut un soft de combatut gloatele de postaci fomisti care nici cultura nu au si care, cum bine punctezi, transmit slogane si sabloane, idei care evident nu sunt proprii, "argumentate" asezonat cu atac la persoana. Am constatat ca aparitia unor idei "periculoase" duce la cenzura aproape peste tot. In suficiente cazuri postacii sunt sub pulpana owner-ilor, admin-ilor facand parte din joc. Trolii sunt haitasii care indreapta prada spre un complex de capcane, una din ele fiind limbaj inadecvat (chiar daca cu muuult sub nivelul atacurilor sustinute), si banarea de pe site.
      Se poate scrie o carte despre strategii de dezinformare si manipulare in campul tactic al internetului. Cu capitole pe momente istorice si "contingente" care opereaza continuu. Au protectie...mi-a fost cenzurata pana si intrebarea "daca tot postezi ore pe zi, in tema pe orice subiect de pe planeta, cand/ce mai muncesti si cine plateste facturile?". Lumea nu trebuia sa aiba astfel de dileme normale pana la urma. Deci nu putem sti reactivitatea reala a populatiei cand cineva e atacat miseleste in conditiile in care se cenzureaza pe rupte pentru a sugera, printre altele, si faptul ca daca esti atacat nimeni nu te sustine.
      O oarecare parte din internetul romanesc o pot simula binisor in imaginatie...Nu-i locul unei mici sistematizari aici dar as da cel mai inofensiv exemplu...unii profita de sarbatori, ani de nastere ale unor personalitati religioase si nu numai pentru a umple site-urile cu articole evitand momente de rascruce in...razboaie, decizii privind pandemiile...E o observatie din altele cateva sute...Motiv pentru care unele persoane sunt deosebit de interesate ce gandesc.
      In orice caz, "treaba" se va termina nu peste mult timp si vor disparea printre altele si vesnicele lupte pe internet.
      Oricum, e incredibil ce viteze prinde internetul in zilele de azi, prin fibra optica. Inainte de LAN10/100/1000 a existat si dial-up...si ma intrebam...cat de mult rau se poate face cuiva prin 2 sarme care-ti intra in casa! De la captarea atentiei in anumite directii, la formarea unor convingeri, la emotii care induc reactii somatice gen tahicardie&Co...E pur si simplu incredibil!

      Ștergere
  13. NSEC - Noul Sistem Economic Convergent

    Noul sistem economic convergent care a apărut în RPC (Republica Populară Chineză) și India este următoarea etapă inevitabilă de dezvoltare, combinând beneficiile atât ale planificării strategice centralizate și ale economiei de piață, cât și ale controlului de stat asupra infrastructurii monetare și fizice și antreprenoriat. Noul sistem economic a unit diferitele pături ale societății lor în jurul obiectivului de a crește bunăstarea comună într-un mod substanțial mai puternic decât alternativele anglo-saxone și europene. Acesta este motivul principal pentru care Washingtonul nu va putea câștiga războiul hibrid global pe care l-a început. Acesta este și motivul principal pentru care actualul sistem financiar global centrat pe dolar va fi înlocuit de unul nou, bazat pe un consens al țărilor care aderă la noua ordine economică mondială.

    În prima fază a tranziției, aceste țări revin la utilizarea monedelor naționale și a mecanismelor de compensare, susținute de swap-uri valutare bilaterale. În acest moment, formarea prețurilor este încă determinată în mare parte de prețurile de la diferite burse, exprimate în dolari. Această fază aproape s-a încheiat: după ce rezervele Rusiei în dolari, euro, lire sterline și yeni au fost „înghețate”, este puțin probabil ca vreo țară suverană să continue să acumuleze rezerve în aceste monede. Înlocuirea lor imediată este monedele naționale și aurul.

    A doua etapă a tranziției va implica noi mecanisme de stabilire a prețurilor care nu fac referire la dolar. Formarea prețurilor în monede naționale implică cheltuieli generale substanțiale, cu toate acestea, va fi în continuare mai atractiv decât prețurile în valute „neancorate” și perfide, cum ar fi dolari, lire sterline, euro și yeni. Singurul candidat al monedei globale rămase – yuanul – nu le va lua locul din cauza inconvertibilității sale și a accesului extern restricționat la piețele de capital chineze. Utilizarea aurului ca referință de preț este constrânsă de inconvenientul utilizării lui pentru plăți.

    A treia și ultima etapă a tranziției la noua ordine economică va implica crearea unei noi monede digitale de plată, fondată printr-un acord internațional bazat pe principii de transparență, corectitudine, bunăvoință și eficiență. Mă aștept ca modelul unei astfel de unități monetare pe care l-am dezvoltat să-și joace rolul în această etapă. O monedă ca aceasta poate fi emisă de un grup de rezerve valutare ale țărilor BRICS, la care toate țările interesate se vor putea alătura. Ponderea fiecărei monede în coș ar putea fi proporțională cu PIB-ul fiecărei țări (pe baza parității puterii de cumpărare, de exemplu), ponderea acesteia în comerțul internațional, precum și cu dimensiunea populației și a teritoriului țărilor participante.

    În plus, coșul ar putea conține un indice al prețurilor principalelor mărfuri tranzacționate la bursă: aur și alte metale prețioase, metale industriale cheie, hidrocarburi, cereale, zahăr, precum și apă și alte resurse naturale. Pentru a oferi sprijin și pentru a face moneda mai rezistentă, rezervele internaționale relevante de resurse pot fi create în timp util. Această nouă monedă va fi utilizată exclusiv pentru plăți transfrontaliere și va fi emisă către țările participante pe baza unei formule predefinite. În schimb, țările participante și-ar folosi monedele naționale pentru crearea de credite, pentru a finanța investițiile naționale și industria, precum și pentru rezervele de avere suverană. Fluxurile transfrontaliere ale contului de capital ar rămâne reglementate de reglementările privind moneda națională.Adam

    Sursă tot articolul (categoria interesant) :

    https://www-zerohedge-com.translate.goog/geopolitical/escobar-russian-geoeconomics-tzar-introduces-new-global-financial-system?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

    RăspundețiȘtergere
  14. Asemenea aberatii nu mi-a fost dat sa citesc vreodata de la unu care alatura cuvinte in limba romana. Cred ca cei mai imbecili oameni sunt psihologii/psihiatrii si toata reteaua lor de sclavi angajati in fel si fel de proiecte naziste de modelare a unui om, derulate pe bani publici in Romania. Prostia in Romania este politica oficiala de stat la institutiile statului roman, dar mai ales la inexistentii specialisti romani in psihologie /psihiatrie

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)