miercuri, 26 iunie 2019

Propaganda lumii noi

Un documentar devastator al celor de la Project Veritas, în care se demonstrează cum tovarășii de la Google manipulează știrile și motorul de căutare astfel încât conservatorii să ajungă cât mai greu la public, a fost șters de pe Youtube. Era logic să se întâmple așa. Doar nu credeați că monopolistul șef admite vreun gest democratic pe platformele sale.

Cu toate că acel documentar a stârnit un scandal cât casa, presa îl ignoră. De ignorat îl ignoră și concurenții Google care, într-o lume normală, n-ar fi ezitat să profite. Aiurea! Cine-a spus că trăim într-o lume normală?

Ca să înțelegeți cât de sus a ajuns isteria, cei de la Project Veritas mai fac o dezvăluire bombă: într-un email intern al celor de la echipa de etică a Google, Ben Shapiro, Dennis Prager și Jordan Peterson sunt calificați naziști. Acum n-am nicio treabă, dar primii doi sunt evrei get-beget. Iar să-l introduci pe Jordan Peterson, autorul celebrei „12 Rules for Life”, în rândul naziștilor e mai mult decât prostie în stare pură.

Dar, așa cum am văzut până acum, a fi prost e o calitate prețuită a vremurilor noastre. Numai un prost poate crede toate tembelismele aduse de neomarxiști în prim-plan. N-ai cum să fii întreg pentru a crede în corectitudinea politică, teoria de gen sau în alte absurdități ale lumii de azi.

Partea proastă e că lumea digitală e de mult cucerită de această ideologie păguboasă, oamenii care se ating de ea fiind extrem de expuși „schimbării cu ușurelul” a concepțiilor. E din ce în ce mai greu să te menții normal într-o lume care-a luat-o razna. Toate aceste arme digitale de distrugere în masă a creierelor lucrează 24x7 transformându-i pe toți cei care le pică-n plasă în orci goliți de sens.

Mă uit de multe ori la comentariile pe care le postează asemenea exemplare bolnave la articolele mele. Mă crucesc în momentul în care constat cât de radicală poate fi spălarea creierului. Indivizii respectivi nu-și dau seama de situația penibilă în care se află, au numai certitudini, „știu tot” și repetă fără să se plictisească aceleași șabloane precum pick-up-urile care sar înapoi pe discurile zgâriate. Ceea ce e într-adevăr înfricoșător e că, de cele mai multe ori, asemenea „hipnotizați” nu-și găsesc niciodată calea spre trezire, pendulând toată viața într-o negură infectă.

Lumea care vine e înfricoșătoare. A-ți face loc printre exemplare atât de tembele va fi din ce în ce mai greu, iar a spera în „forța logicii și-a rațiunii” va fi o dovadă de inconștiență. Mă întreabă tot mai mulți oameni normali - înfricoșați de dimensiunea gigantică a tembelismului lumii de azi - ce-i de făcut sau cum ne putem salva. E greu de spus și foarte greu de realizat. Dar nu imposibil. Există metode eficiente pe care mă voi chinui să le pun pe hârtie în perioada care urmează. Este într-adevăr infinit mai greu decât a te lăsa dus de val, însă, cu siguranță, sentimentul de a te simți om și de a-ți admira propria verticalitate nu poate fi egalat de nicio hipnoză sau amorțire a simțurilor.

11 comentarii:

  1. Este exact cum zice în filmul "Al șaselea simț":
    "Văd oameni morţi. Se mişcă asemeni oamenilor normali. Ei nu se văd unii pe alţii. Nu văd decât ce vor ei. Nu îşi dau seama că sunt morţi. Sunt pretutindeni."

    RăspundețiȘtergere
  2. "A fi prost e o calitate prețuită a vremurilor noastre." Genial.

    RăspundețiȘtergere
  3. Jewgle & Jewtube sunt niste maxisti imputiti la fel ca toata etnia din care fac parte si care ar fi trebuit judecati pentru comunism si crime impotriva umanitatii. Cenzura este un lucru normal la ei.
    "Nazistii" si "alt right" se muta pe Bitchute:
    https://www.bitchute.com/video/re9Xp6cdkro/
    sau pe reteaua tor/onion:
    https://dailystormer.name/election-hacking-google-censors-content-showing-that-google-censors-content/

    De ex ia spune cate astfel de canale sau filme poti gasi pe jewtube sau pe jewbook?
    https://www.bitchute.com/channel/5jZwAGYGBhAM/

    RăspundețiȘtergere
  4. "Mă întreabă tot mai mulți oameni normali - înfricoșați de dimensiunea gigantică a tembelismului lumii de azi - ce-i de făcut sau cum ne putem salva. E greu de spus și foarte greu de realizat. Dar nu imposibil." Adevarat ca va fi foarte greu dar nu imposibil! Temelia, ca sa poata toate cellelate sa se dezvolte si sa reziste, la ce este si mai ales ce are sa fie, este ....DUHOVNICEASCA (CRESTIN ORTODOXA) Doamne, ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc google si youtube. Daca nu era trecut pe "lista neagra" poate nu aflam niciodata ce om minunat este Jordan Peterson.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ia uite-l aici pe minunatul Jordan Peterson: https://www.youtube.com/watch?v=lAqcge10Mfc

      Ștergere
  6. Va recomand cartea aceasta a lui Andrei Dirlau si a Irinei Bazon tuturor celor care vreti sa intelegeti mai bine cum functioneaza neomarxismul: https://www.egumenita.ro/produse/detalii/3215-corectitudinea-politic%C4%83-%E2%80%93-o-ideologie-neo-marxist%C4%83-marxismul-cultural-%E2%80%93-noua-utopie

    Este foarte bine scrisa, se citeste usor si nu stiu sa fie alta in romana pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercati si "diavolul este corect politic"al par.Savatie Bastovoi

      Ștergere
    2. dați-mi voie să vă recomand și eu un foarte bun documentar pe aceeași temă: https://www.youtube.com/watch?v=MH5vISsVhcA&list=LLxqs6l_6FuOGuSxQAa5Qukw&index=9&t=0s

      Ștergere
    3. http://www.rostonline.ro/2015/08/flagelul-corect/

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)