marți, 28 decembrie 2010

Guvernarea nutzi - base

Ceea ce vedeţi mai jos este un exemplu impecabil de promovare a brandului turistic al Romaniei. Se găseşte în Solvenia, mai precis pe fiecare maşină a Poştei din această ţară(http://www.posta.si/). Sau poate e vorba de răzbunarea lui Vântu? Lucrurile s-ar lega deoarece, aşa cum ştim de la băse, Vântu avea de gând să cumpere Poşta, deci, la nivel simbolic, totul pare foarte clar...


P.S. Parcă spunea Ciutacu într-un articol de pe blog ceva de genul "Auzi, fă, hai sictir şi plimbă ursul de aici!". Bine, el avea lupta lui, dar parcă se potriveşte destul de bine realităţii actuale.

3 comentarii:

 1. Nu e un lucru incredibil ca s-a putut intampla sa ceva. Incredibil este ca toate persoanele implicate inca mai lucreaza platiti de contribuabil. Ce garantie avem ca nu se va mai intampla asa ceva in late proiecte?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu e nici prima nici ultima bataie de joc la adresa contribuabililor. Bordurile, artezienele, asfaltul, bancutele precum si alte "investitii" facute inutil sau/si de mantuiala de catre ceata oranjgutanilor doar pentru a hrani propriile firme i-ar fi trimis de mult in puscarie in orce tara civilizata.

  P.S. In ultimii 3 ani strada unde sta Zapatero in Madrid a fost asfaltata de numai putin de 4 ori. Probabil mentalitatea "tara arde si baba se piaptana" ne e specifica guvernului Romaniei, ci probabil tuturor tarilor in prag de faliment - cauzalitatea e clara :)

  RăspundețiȘtergere
 3. la tarile indatorate din sudul UE se merge pe ideea sa ne-mprumutam ca disperatii dupa care facem greve si nu mai dam nimic inapoi ... ma uit la ce se intampla si nu-mi dau seama cum au putut accepta nemtii sa se alieze sa aiba aceeasi moneda cu astfel de indivizi ??
  PS: pentru coruptie o monstra mai gasiti si in constanta unde pomisorii ornamentali sunt la moda

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu) sau forumul Trenduri de pe Telegram(https://t.me/+HBtgL7y2hgVhMmY0).