duminică, 6 mai 2012

1 secunda

Acum câteva momente am terminat de văzut discursul lui Ungureanu de la adunarea PDL. Un prieten mi l-a trimis atrăgându-mi atenția asupra deviațiilor personajului. Dacă încă nu l-ați văzut, vă rog insistent să o faceți. 

Dincolo de penibilul unui personaj fabricat, dincolo de discursul bombastico-sforăitor, mai e ceva. Urmăriți gestica individului de la „parteneriatul nostru rămâne în continuare valabil” până la sfârșitul discursului. Părerea mea este că avem de-a face cu un delir paranoic al unui maniaco-depresiv, aș îndrăzni să spun o personalitate similară lui Hitler(mă rog, fără sclipirile ultimului). Gândul că acest băiat a fost șeful unui seviciu secret și prim ministru al țării chiar e îngrijorător. Oare de ce nu este obligatoriu controlul psihologic? E o întrebare pe care mi-o pun de mult timp...

16 comentarii:

  1. Eu nu gasesc decat materiale video editate (doar fragmente din discurs).

    Un link cu discursul complet?

    RăspundețiȘtergere
  2. buna seara

    va dati sema pe mana cui a fost SIE , unul dintre pilonii centrali ai tari?
    acum intelegem de ce aici este paradisul srv secrete straine si de ce negocierile comerciale si politice ale tarii noastre sunt praf si pulbere.
    dar de este omul lui Soros....
    spionu cui?

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant!
    Nu am vazut discursul de azi al lui MRU, insa aceleasi reactii mi-au provocat si mie declaratiile sale anterioare cu privire la "asteptarile" pe care le "resimte" din partea unei anumite parti a societatii.
    Ori cineva l-a dus de nas rau de tot, ori IQ-ul sau este sub 70.
    In ambele cazuri este complet rupt de realitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am intrebari in ceea ce priveste IQ-ul personajului. Am uitat sa spun, dar cred ca si testul IQ ar trebui sa fie obligatoriu pt. politicieni.

      Ștergere
    2. Pai daca s-ar da un test IQ tuturor politicienilor, tare ma tem ca mister Antonescu ar fi printre primii care l-ar pica. Pacat de partidul ala cu un asemenea leader. MRU oricum nu mai conteaza; parerea mea, el a iesit din joc.

      Ștergere
  4. aveti diploma in psihiatrie? putem spune ca pare fanfaron,demagog,lipsit de consistenta etc, dar caracterizarea "delir paranoic al unui maniaco-depresiv" va depaseste competentele. "Nu mai sus de sandale, cizmarule!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Modul in care MRU isi misca privirea stanga-dreapta in permanenta probabil e un simptom al unei afectiuni neurologice. Deci ceva premise ar fi sa fie diliu de-a dreptul.

      Ștergere
    2. http://en.wikipedia.org/wiki/Pathologic_nystagmus

      Ștergere
  5. Daca ar fi obligatoriu, psihologicul s-ar lua precum permisul, cu bani

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am avut banuiala de ceva vreme ca in spatele aparentului lui calm se afla o persoana dezechilibrata mintal . Si cand te gandesti ca posibil sa fie candidat din partea PDL la Cotroceni ,sincer ma infioara lucrul asta . Decat cu un schizofrenic la conducerea tarii mai bine cu un hot ca asta macar stiu ce ii poate capul( desi ......).

    RăspundețiȘtergere
  7. Cert este ca omul sufera de grandomanie, se crede un fel de Stefan cel Mare sau cine stie Cezar, Decebal sau Burebista. Ceea ce este ingrijorator la el este faptul ca desi se spune ca este istoric nu a inteles absolut nimic din ceea ce a citit. Am impresia ca si-a cladit efemera cariera de PM pe baze total gresite, iar aia cu ungurenii mei a fost geniala, oare de ce are impresia babuinul utecist ca si-ar dori cineva sa-l urmeze. Parerea mea este ca asistam la o miscare ca in fotbal, nascut talent si mort speranta a politicii. Ce nu pricep, de ce a acceptat sa fie PM. Ca sef de sevicii ar fi trebuit sa stie ca nu are nici o sansa, situatia PDL fiind mai mult spre caca decat spre oranj. Sau cineva l-a dorit afara din sistem si cunoscandu-i vanitatea l'au lucrat cu mare finete, incat s-a dat singur cu capul de gard fara sa mai fie nevoie sa-l impinga cineva de la spate.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Nicolas Sarkozy este azi un simbol al politicianului demagog, populist fara limite, total lipsit de valori si scrupule, fara o viziune clara si coerenta, cu grave conceptii autoritare si antidemocratice, exhibitionist si chiar bufon – adica un Basescu al Frantei "

    stii cine zice asta? tata vostru...emanatia nastasiana. asta nu e delir paranoic ci marlaneala damboviteana. bine, prostovanul2 a avut noroc ca n-a iesit iar demagogul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim(1): Voi basistii chiar n-aveti limita in ceea ce priveste revenirea cu picioarele pe pamant(sau la bunul simt)...

      Ștergere
  9. Sunt o droaie de domenii in care imi vine si mie sa zic ca e nevoie de control psihiatric. Invatamant de ex., cine nu a avut macar odata un prof. diliu? Dar nu cred ca ar fi posibil. Drepturile omului pana la ineficientza stiintei psihologiei se opun.

    Trebuie sa invatam sa vedem raul, sa li izolam cu intelepciune. Iar pentru asta fiecare om are rolul sau

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)