luni, 15 octombrie 2018

Cum a pierdut America totul?

Spuneam într-o postare anterioară că, dincolo de provocările externe, America este provocată intern, dărâmată de o lipsă de coeziune care se vede la orice pas. Întrebarea pe care şi-o pune orice observator cât de cât raţional este „cum de a fost posibil?”. America tuturor cetăţenilor săi, ţara care-ţi dădea voie să visezi, casa idealiştilor lumii acesteia, tocmai ea să se transforme într-o casă de nebuni? E chiar mai mult decât atât.

Momentul iniţial e greu de identificat. Putem găsi numeroase momente în care factorii de decizie de-acolo s-au hotărât să se joace cu diavolul marxist. Mulţi ar identifica momentul zero prin anii 50, dar acei ani sunt cei ai accelerării implementării nebuniei marxiste, ai realizării acelui imens malaxor de mega spălare a bietelor creiere căzute în capcana sistemului. 

Alţii ar putea sugera că momentul blestemat a fost fix acela al Independenţei. E o idee destul de năstruşnică, ar spune cei atenţi la detalii, în special prin prisma faptului că marxismul avea să apară abia un secol mai târziu. Dar nu este o idee tocmai aberantă, mai ales dacă ţinem cont de rădăcinile marxismului care, la un moment-dat, se suprapun peste cele ale Revoluţiei Americane.

Însă, punctul de vedere istoric aproape că nu mai contează. Importantă este realitatea, cea care ne arată o Americă urâtă, vulgară, agresivă la exterior şi extrem de intolerantă în interior. Cu toate că poate părea paradoxal, dar această intoleranţă provine tocmai din teroarea toleranţei, împingerea limitelor unei politici bolnave dincolo de nivelul de acceptabilitate şi generând astfel o tiranie chiar mai mare decât intoleranţa.

Stângismul american a promovat cultul minorităţilor care, treptat, s-a transformat în presiunea minorităţilor. Acesta a transformat societatea într-una iconic-marxistă a „revoluţiei permanente”. După eşecul comunismului Estic, era limpede pentru orice marxist că „revoluţia” începe să stagneze imediat după ce lupta a fost câştigată. Astfel s-a mers mai departe şi s-a considerat că esenţial pentru menţinerea unei societăţi agitate(a se citi a uneia în stare permanentă de revoluţie) era găsirea unor noi şi noi războaie sociale care, în final, să fie câştigate de retorica marxistă. Iniţial se credea că „războiul generaţiilor” va fi cel care va rezolva problema, dar şi aici s-a observat că, după aşa-zisa „revoluţie a tinerilor” lucrurile au cam intrat în banalitate. Astfel încât s-a trecut la modelul minorităţilor de toate tipurile. Care-i miza? Răfuiala permanentă între minorităţi şi majorităţi, iar când majorităţile se vor fi epuizat, menţinerea zgomotului prin războaie fratricide dintre diverse minorităţi. 

În mare acesta este modelul unei societăţi marxiste a revoluţiilor continue. O luptă surdă, iraţională, pentru idealuri din ce în ce mai aberante şi care, în final sunt rezolvate prin retorica marxistă. Exemplul cel mai relevant, cu toate că nu vine din America, ci din Canada, este atât de limpede încât nu mai are nevoie de explicaţii: tensiunea dintre minoritatea zoofilă care-şi clama dreptul de a „iubi aşa cum i se pare normal” şi asociaţiile pentru protecţia animalelor care clamau dreptul animalelor de a nu fi agresate s-a tranşat la Curtea Supremă, unde s-a stabilit că zoofilia e legală atâta timp cât nu implică penetrarea. Probabil vă pufneşte râsul, dar chiar a fost o temă intens dezbătută.

Însă care poate fi nivelul de coeziune într-o aşa lume a nebunilor? Un exemplu s-a petrecut în 2016, atunci când un jucător din NFL, Colin Kaepernick, a ales să îngenuncheze la intonarea imnului pentru a protesta împotriva rasismului american. Chiar dacă acţiunea a atras oprobriul societăţii, aflată într-o mini ofensivă conservatoare sub conducerea lui Trump, Kaepernick şi-a găsit destui aliaţi. Toată floarea stângismului american a sărit să-i ia apărarea, iar pentru ca lucrurile să fie împinse la absurd, imaginea sa este folosită de către Nike într-o mega campanie publicitară. Asta ca să înţelegem care-s valorile corporaţiilor americane, altă dată stâlpii solizi ai societăţii.

Marxismul implementat sub diverse forme este cel care realmente a mâncat America din interior. Asemeni unui parazit, a secătuit societatea, i-a transmutat valorile şi a transformat societatea într-o casă de nebuni. Iar, sub presiunea acestui setup nefast, mai devreme sau mai târziu, societatea americană va face implozie. 

Lucrul acesta însă nu e unul îmbucurător. Nu vă aşteptaţi să scăpaţi de tiranie doar pentru că tiranul va muri. E fals. Viermele marxist odată scăpat în lume nu poate fi oprit. Aceasta pentru că el este o molimă, o boală a sufletelor care se răspândeşte şi-i cotropeşte cu totul pe cei infectaţi. 

Faptul că America va muri nu va fi decât un semnal, o avertizare pentru toate celelalte naţiuni că destinul Americii va deveni destinul lor. Şi-aici, din păcate, nu e vorba decât despre când se va întâmpla asta cu fiecare naţiune în parte. Astfel încât rezistenţa în faţa valului violent al molimei nu se poate rezolva decât individual sau în comunităţi absolut descentralizate. Reţineţi ceea ce v-am spus şi pregătiţi-vă pentru ceea ce e mai rău.

13 comentarii:

  1. un documentar care prezintă foarte bine care este sursa a ceea ce se întâmplă azi în America.
    https://www.youtube.com/watch?v=tz8pzG02oxU&t=1s
    din păcate cancerul acesta a ajuns și în România, iar la noi nu există nici o șansă ca societatea controlată prin facebook și televiziuni de știri să-i reziste; marxismul cultural deja a pătruns în școli și în mințile tefeliștilor. cât de curând vom avea și noi imigrație masivă asemeni țărilor din vest și atunci vom spune la revedere României .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi daca am primi imigranti din Asia, Africa. In sfirsit am avea mina de lucru la constructii, renovari, etc. In Ro toti aptii de munca strimba din nas. Suntem satui de panaramele noastre.

      Ștergere
    2. Și asta se va întâmpla mai repede decât îți imaginai! Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat pe 10 octombrie 2018 o lege care facilitează încadrarea străinilor non-UE în piața muncii. Proiectul de lege nr. 423/2018 a fost adoptat cu un singur vot împotrivă, acela al deputatului liberal Daniel Gheorghe care a afirmat că „Efectul pervers al legii este acela de a pregăti terenul pentru imigrație economică masivă dinspre Asia și Africa. Acum majoritatea socialistă pare a se pregăti să ne ofere visul progresiștilor, „o țară ca afară” cu „zone urbane interzise” și multiculturalism de cartier!” Companiile care se plâng că nu găsesc angajați pe salariul minim pe economie vor privilegiile, beneficiile și securitatea oferite de o țară membră UE (plătite cu un tribut greu de întregul popor), plătind salarii la nivel de Bangladesh, Vietnam, India. Această lege adoptată de întreaga clasă politică este o nouă trădare a poporul român.

      Ștergere
    3. NB, stiu ca nimanui nu i pasa dar pentru a plati romanul la nivel de RFG:0 sau FRANTA, ANGLIA, trebuie sa si imprumuti de 10 ori mai mult de la F M I fata de cit imprumutam acum pentru pensii si salarii si niciodata stapinii nu OR SA NE BAGE IN ACEEASI CATEGORIE CU VASALII!.

      Matematica imrumuturilor este foarte simpla

      Ștergere
  2. Doi ani înaintea restului lumii de spune ca va fi căderea lor....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vrei sa spui la diferenta de citeva minute daca nu secunde de ei.

      ...cu cita informatie punctuala si pertinenta exista este pueril sa crezi ca la diferenta de doi ani

      Ștergere
    2. @Citta Della,
      N-am spus-o eu pentru prima oara; altii mai dastepti decat mine ne-au spus-o...dar cum noi avem incedere de fier in mintea noastra(cea fudula),nu credem...
      Sa traim si sa vedem !

      Ștergere
  3. SUA domină infotehnologiile prezentului și biotehnologiile viitorului. Google, Amazon, Microsoft, Oracle sunt americane. Putem vorbi de multe slăbiciuni, putem prevesti multe decăderi, dar nu cu falsificarea prezentului.

    Iar gargara despre neomarxismul minorităților, în locul claselor, nu impresionează. E vorba de faptul că bogații au descoperit că sunt o minoritate și se dau și ei ... discipoli ai lui Karl Marx, solidari cu alte minorități.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e si impresia mea. Pe langa mizeriile din presa, us merge inainte. Cu UE pe panta descendenta, practic nu au concurenta.

      Ștergere
    2. America nu domina nimic. Google, Amazon, etc sunt corporatii transnationale care au ajuns ceea ce sunt dand cu parul in cap competitiei, distrugand astfel o cantitata uriasa de inteligenta. America stagneaza de multa vreme,numai media o ridica in slavi. Vizle sunt mentinute tocmai pentru a mentine acest miraj.

      Ștergere
    3. "Vizle sunt mentinute tocmai pentru a mentine acest miraj.

      Desigur, fara acest miraj ar merge toata lumea in Rusia si China

      Ștergere
  4. E o situatie perversa.. cantitatea uriasa informatie low quality sau fake la care suntem expusi ne imbecilizeaza. Se uzeaza pilonii de baza si totul devine relativ deci discutabil si reformabil.

    Acu 50-100 de ani sa zici ca tre sa facem un referendum despre familia barbat femeie ti-ar fi zis ca esti cu capul. Canada e doar oleaca inainte dar problematica aia va veni si la noi.

    Desi gandim probleme mai complicate ca in trecut asta nu poate compensa lipsa unei fundatii bazate pe principii solide.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va recomand... daca nu aveti timp sariti la minutul 27.
    https://www.youtube.com/watch?v=9f0TgDGmz14

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)