luni, 8 octombrie 2018

La cald

O să încep cu o veste bună: în ţara asta sunt aproximativ 4 milioane de oameni cu capul pe umeri. Nu mă îndoiam, dar speram din tot sufletul ca numărul lor să fie mai mare. N-a fost să fie. Asta e, 4 milioane din aproximativ 15 milioane, numărul real al celor cu drept de vot.  Restul masei electorale este formată dintr-o minoritate de aproximativ 4%-7% de tefelişti şi o imensă masă de prostovani, de imbecili manipulabili, imposibil de înţeles şi cărora ar trebui să le fie luat dreptul la vot. Nu ştiu cum s-ar putea face asta, dar pentru aceste moluşte instinctuale şi manipulabile democraţia nu este o opţiune.

Vestea proastă e că cei 4 milioane de oameni sunt absolut nereprezentaţi pe scena politică. Voi începe cu PSD. Mai ţineţi minte referendumul din 2012? Speriat de amploarea mediatică, Ponta(împreună cu Antonescu, dar ăla, Slavă Domnului!, nu mai contează) a ales să facă un blat mizerabil cu ajutorul Bruxelles-ului. Imediat după ce actorii au răsuflat uşuraţi că nu s-a făcut cvorumul, atât Ponta cât şi Băsescu, dar şi locotenenţii beligeranţilor au ales să pună batista pe ţambal plecând în concediu. În condiţiile în care aveai o cvasi majoritate care-i cerea ticălosului trădător să plece, vajnicul securist Ponta a ales blatul. Desigur, şi poporul are partea sa de vină în acea afacere. Ghişe a încercat să organizeze ceva, dar şi-a rupt picioarele  în jurul Cotroceniului şi n-a fost însoţit de mai nimeni. Nu trebuie uitat că pe vremea aceea, în PSD se afla la butoane şi Liviu Dragnea. Şi, la fel ca Ponta, a ales blatul. Spre deosebire însă de Ponta s-a mai ales şi cu un dosar penal şi cu o condamnare pentru exces de zel.

Şi acum să mergem la referendumul de azi. PSD-ul l-a împins deoarece s-a gândit că merge la sigur şi va avea un consistent câştig electoral din asta. I-au aburit pe iniţiatori ani la rând cu organizarea şi, fix în momentul în care fenomenul se răcise, s-au hotărât s-o pună de un referendum aproape în clandestinitate. Culmea e că treburile s-au scurtcircuitat la Bruxelles unde sexomarxiştii din PE s-au activat. După tăvălirea României prin colbul audierilor inepte, politicienii care contează au fost chemaţi rând pe rând la „Înalta Poartă” şi li s-a transmis mesajul clar că acest referendum nu trebuie să treacă. Şi, rând pe rând, precum Iuda, politicienii lu' Peşte au început să se dezică. Tăriceanu a anunţat că nu face campanie, apoi cei din PNL, apoi, desigur, PSD. Culmea e că atât PSD cât şi PNL au mers înainte strict pentru a marca electoral. În rest, n-au făcut nimic împotriva dezinformării, menţinând vidul informaţional. 

Este pentru a doua oară când PSD-ul face un blat monstruos. În mod normal trebuiau să-şi asume referendumul şi să participe activ la campania de informare. Asta cerea poporul prin gura celor 3 milioane de semnatari. E un subiect fierbinte pe care ei, care teoretic şi-au asumat o agendă mai degrabă conservatoare, trebuiau să-l ia şi să defileze cu el.  N-au făcut-o sperând să stea şi cu fundul în luntrea de la Bruxelles  şi cu sufletul în raiul naţional. Nu merge aşa, băieţi, iar, din punctul meu de vedere, asta a fost ultima ieşire la care m-aţi avut de client. Nu vă mai votez nici dacă mi se usucă mâna. M-am săturat ca din cauza unor limbrici să suport jocurile securistice şi scenetele lor ieftine puse în scenă.  Nu mai merge şi sper ca o majoritate covârşitoare a celor 20% care au mers la vot să nu se mai lase păcăliţi. Decât momâile acestea care preferă să ne omoare lent, mai bine să luăm în freză adevăratul duşman. Cel puţin va fi o moarte demnă. 

Despre PNL nu am ce să spun. Au încercat acelaşi joc sterp cu al PSD şi, la fel ca şi aceştia, au luat-o-n freză. Mai mult, pentru că a participat la referendum, Orban va fi belit. Îşi merită soarta şi reintrarea definitivă în lada de gunoi a politicii. 

O să mai zăbovesc puţin asupra USR&Cioloş. Ei sunt adevăraţii câştigători ai referendumului. Şi-au asumat poziţia şi chiar dacă au obţinut rezultatul dorit prin cea mai jegoasă manipulare, trebuie să înţelegem că au câştigat. Asta ne e democraţia, ăştia ne sunt câştigătorii. De altfel, neavând mari aşteptări de la democraţie, trebuie să înţelegem că acestea sunt „valorile” politice pe care le aduce după sine democraţia gloatei.

Ca şi urmări ale referendumului vom avea o condamnare pe repede înainte a lui Dragnea. Asta dacă nu cumva se va cere singur acasă pentru a scăpa de furia justiţiei. Ştiu, a făcut blatul cu un ochi la desfăşurarea proceselor sale, dar nu cred că va fi iertat. Iar el îşi va da seama prea târziu că a greşit.  În plus, într-un interval destul de scurt, PSD va pierde guvernarea. Lucru pe care-l merită, iar un guvern sexomarxist va duce la îndeplinire agenda pentru România. Nu mai e absolut nicio piedică în recunoaşterea căsătoriilor homosexuale, astfel încât în aproximativ 1 an vom fi mai europeni decât ne-am fi dorit vreodată, iar istorica poziţie a caprei pe care-am adoptat-o de secole va deveni, în sfârşit relevantă. Din păcate n-am putut evita căderea, astfel încât ceea ce se va întâmpla va fi radical. 

Poate vă întrebaţi cum veţi putea scăpa de toată nebunia asta. Nu veţi scăpa! Dacă vă bate gândul emigrării, singurele variante cât de cât viabile din UE ar fi Ungaria, Polonia sau statele baltice. Diferenţele culturale dintre noi şi ei sunt însă atât de mari încât orice tentativă de a pleca acolo se va transforma, în cele mai multe dintre cazuri, în dezastru. În afara UE, sunt de urmărit Serbia sau, pentru cei care vor confortul limbii, Republica Moldova. RM poate fi o alternativă destul de viabilă, dar nu poţi lua cetăţenia acolo fără să renunţi la cea română. Altă alternativă nu văd în afara  Maicii Rusii, valabilă doar pentru cei care rezistă la frig şi la o societate extrem de diferită faţă de valorile cu care ne-am obişnuit. Cu alte cuvinte, aşa cum scriam cu ceva mai mult timp în urmă „nowhere to run”.

Din păcate România va înceta să mai existe puţin câte puţin. Încet şi sigur ne vom dizolva într-un internaţionalism buruienos din care nu vom mai ieşi întregi. În mare ne cam merităm soarta.

21 de comentarii:

  1. Apropo de internaționalismul buruienos, nu ziceți nimic despre influența uriașă a penticostalilor în Bihor, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin și poate în alte județe. Ei au dat tonul la participarea la referendum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da de ce să plec! Că doar n-o să dea nimeni cu atomica! Mă bătea odată gândul și mi se pusese pata pe Islanda. Nu-mi place deloc căldura, transpir ca la concurs. Deocamdată îmi place unde trăiesc. La țară, la Nehoiu, nu râvnește nimeni la sărăcie iar natura încă nu s-a politizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo tie NB, banuiesc ca faci parte din putinii norocosi care,ISTETI FIIND( si nu-i usor!...),s-au intors cu destui bani din occident si astfel pot sa reziste financiar in frumosul si banuiesc pitorescul "Nehoiu". Cind ai bani nu te intereseaza de nimeni din politica sau de referendumuri.

      Ștergere
    2. Greșit. Am văzut occidentul prosper doar în city break-uri. Trăiesc în Nehoiu ca un capitalist rapace, din piața reală, nefiind abonat la bănuțul public. Nu m-am umplut de bani dar trăiesc decent. N-am avut, nu am și nu sunt tentat să-mi fac cont de feisbuc. Încă o dată greșit. Am fost la toate alegerile și referendumurile organizate de statul român de după 89.

      Ștergere
  3. Oarecum previzibilă amânarea condamnării lui Dragnea. Mai întâi trebuie să se promulge legea off-shore în favoarea găzarilor și după aceea băgat Dragnea la bulău, ștampilat și ca trădător de țară. Dacă l-ar fi condamnat astăzi atunci ștampila mergea către Tăriceanu. Oricum Dragnea merge la bulău, dilema este cu ce ștampilă pe frunte, trădător de țară sau martir al neamului! Doar de el depinde. Vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari tuturor romanilor care au votat, indiferent de optiunea aleasa pe buletinul de vot.
    Referitor la religie: nu cred ca trebuie sa fii credincios sau religios ca sa iti dai seama de imbecilitatea propunerii ca familia sa poata fi alcatuita din 2 indivizi de acelasi sex. Ar fi suficient sa nu fii molusca.
    Din pacate traim vremuri in care manipularea a ajuns departe rau si eu consider ca amerlocii ar trebui sa darame statuia libertatii si sa-i faca una mai mare lui Goebbels caci el a fost intemeietorul a ceea ce fac ei azi.
    Pe vremuri circula o anecdota cum ca populatia creste dar suma inteligentei pe Pamant ramane constanta. Incep sa am dubii ca ramane constanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu plecăm nicăieri, stăm aici și luptăm

    RăspundețiȘtergere
  6. Am disparut politic din decembrie 1989, iar cu 8 septembrie 2018 am disparut si cultural. Romanii care am mai ramas am devenit minoritari în propria tara. Urmează extinctia totala daca nu intervine vreun miracol extern.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate...acesta este procentul de ,,romani normali", 30 %. Se vede peste tot, in trafic, pe strada, la spectacole si petreceri, invatamant, medicina ....in TOT. Iar, din acesti 30 %, unii vor iesi natural din sistem :), altii (sau urmasii lor) vor emigra si se vor ,,stinge' in alte zone ... Pacat, a fost un vis...numit Romania. Dar, ca din orice visare, trezirea este brusca si ,,naspa". Sanatate multa si o saptamana buna !

      Ștergere
    2. Ne putem mangaia cu constatarea ca popoare mari au disparut: germanii, francezii, englezii, in mare parte si italienii. Se pare ca orice natiune a devenit un vis.

      Ștergere
  7. Din aia 4 mil. in maxim 10 ani 3 mil nu vor mai fi. Vedem pe viu cum moare un popor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Natia ma-tii natie,iar te-ai cufurit in izmene. Imprastiat de data asta...))) Voi renunta la cetatenie cat de repede pot,deja gandesc la asta...Natia ma-tii natie...

    RăspundețiȘtergere
  9. Asistam la un alt refendum ratat si asta a cam pus capac ideii de referendum in Romania. Pana la urma are si propaganda dreptate ce rost are sa spargi 30 de milioane pentru nimic. Mai bine faci un spital, corect!

    Referendumul confirma doar dimensiunea dezastrului... cu ceva presiuni si un pic de propaganda oricine poate face orice cu noi. Intotdeauna vei gasi suficient material uman care il poti recicla in directia dorita. Nu judecam decat superficial si preluam informatia pe canalele media cu care ne identificam. Asta e rezultatul razboiului informational non stop dus de mass-media.

    Am aratat ca nu ne pasa de nimic, eu zic meritam o lectie excelenta din partea celor din LGBT ca lor le pasa. Decat multi prosti si dezbinati mai bine putini dar eficienti si uniti.

    Ciolos si o agenda LGBT agresiva ar fi o treaba utila ca sa fie facute lucrurile pe fata. Sunt convins ca banii dati pentru LGBT nu sunt buni de spitale.

    Urmeaza vanatoarea copiilor din familiile sarace pentru adoptie LGBT. Dar se va rezolva usor cu ceva propaganda: sunt copii de votanti PSDisti care vor trece la LGBTisti deci va fi bine.

    Cel mai rau lucru pana la urma e sa alegi prost si sa ti se intample bine pentru ca asa nu inveti niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Partidul asta a fost la conducere într-un fel sau altul 20 ani din ultimii 30. Daca era ceva de capul lor în afara de furt n-am fi fost coada fostelor socialiste. Altfel trăiți sentimente normale de decepție pe care le trăiește oricine pariaza pe un cal pierzător. Vor trece în timp și fie apare regruparea, fie decepția și abandonul. Decizia e a fiecăruia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se demonizează partidele pentru neimplicare. Să ieșim din ipocrizie. Adevărul crud este că majoritatea românilor nu au creier în cutia craniană.

      Ștergere
  11. Sunt atat de suparat incat nu-mi pot reveni...Mi-a fost atat de draga aceasta Tara si Poporul sau...Am iubit atat de mult curatenia morala,sfintenia fiintei nationale,sacrificiul pentru copii a familiilor romanesti,grija acestor familii anonime pentru batranii sai,atasamentul pentru vatra lor,cinstea ,omenia,demnitatea,ospitalitatea,simplitatea,modestia. Contributia lor ,fiecare dupa putere,dar niciodata in deficit pentru pentru tinerii baiat si fata,miri,care-si intemeiaza o familie,"sa aiba un cheag si ei,ca le trebuie, ca-s tineri si la inceput"...Altruismul poporului roman,compasiunea,jerfa pentru tara,atasamentul pentru familie si copiii sai... Totul s-a prabusit incet,"pas cu pas",pana ieri cand s-a pus capacul extinctiei... Doua lucruri m-au luat complet prin surprindere prin fermitatea si convingerea profunda cu care le credeam imposibile : pamantul plat,si intelegerea poporului roman ca familia poate fi compusa si din altceva decat din barbat si femeie . Sunt tare trist oameni buni ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si totusi, nimeni nu ia in considerare ca neprezenta la vot inseamna de fapt un vot, si anume ca subiectul propus nu prezinta interes pentru societate. Cand lumea se chinuie cu problemele zilnice, nu cred ca le mai pasa de persoanele de acelasi sex care vor sa se casatoreasca. Mai ales ca astfel de persoane sunt intr-o minoritate covarsitoare.
    Asta nu inseamna ca oamenii nu mai sunt interesati de referendum. Ia sa facem referendumul pt. impiedicarea persoanelor condamnate penal de a ocupa functii publice. Sa vedeti atunci prezenta la vot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia , cauta-ma tu , pe blog-ul lu' Petreanu , ca va potriviti manusa la idei. Deshteptule si inteleptule , ia zi repede cat face 1+1? Face 0 , ma' biocot curist ca a avut grija Dumnezeu sa ne faca UNUL si UNA . Pe cand voi cei unul/unul sau una/una faceti doar gaze. Ineptilor cu creierul cat nuca!!@!

      Ștergere
  13. "Asta e, 4 milioane din aproximativ 15 milioane, numărul real al celor cu drept de vot."

    Sumele astea sunt aberante. In Romania nu mai sunt nici macar 15 milioane de locuitori. Emigratia creste, natalitatea scade, mortalitatea creste, dar... Romania are 18.5 mil de cetateni cu drept de vot. Conform INS si BEC.

    La referendumul dun 2011 au iesit la numaratoare 20.5 milioane de oameni. Toata lumea stie ca acest numar nu este unul real si a fost umflat cu cel putin un milion. Daca populatia tarii era sub 20 de mil se pierdeau locuri de europarlamentari si implicit voturi in parlamentul UE plus fonduri europene plus o gramada de alte avantaje si privilegii.

    In urma cu 2 ani INS sustinea ca populatia estimata a Romaniei este de 19.5 milioane de locuitori. Probabil nu au avut ce face dupa ce au vazit astfel de statictici:
    https://www.profit.ro/stiri/economie/un-sfert-din-romania-a-emigrat-chiar-si-in-congo-guyana-vietnam-botswana-14467575

    http://curierulnational.ro/old/Actualitate/2017-09-23/Peste+200+de+romani+parasesc+tara+in+fiecare+zi

    Culmea este ca anul acesta INS a depasit limitele absurdului:
    https://www.gazetaromaneasca.com/comentarii/statistici-toxice-mai-sunt-22-milioane-de-romani-tara-minciuna-oficiala/

    RăspundețiȘtergere
  14. E vremea sa lucreze Domnul caci oamenii au stricat legea Ta - Psalmii lui David. Sa nu ne-ntristam mai mult si sa cadem, mai rau, din intristarea produsa de fratii nostri inselati in deznadejdea produsa de Ingerul cazut, caci din akedie nu prea mai iese nimeni. Referendumul este valid, au votat mai mult de 30% din populatia cu drept de vot actuala, deci suntem supusi unei opresiuni bazate pe o minciuna crasa care se numeste, simplu, pacat impotriva Duhului Sfant. De aceea, din acest moment, ceea ce LGBT-istii nu cunosc (vor afla, insa, si cei normali cu capul care nu sunt inca credinciosi) speta numita Romania a intrat in atributia directa a Dumnezeului Celui Viu. Sodoma si Gomora au fost distruse pentru ca nu se gaseau 10 drepti in ele, iar poporul lui Israil a scapat doar pentru ca un singur om - Isus Navi - a stat "pentru ei" inaintea Domnului. In Romania, am aflat acum, sunt peste 30% care, fiind sau nu drepti - Dumnezeu stie!- au marturisit, insa, drept. Se pare ca este destula plamada nu numai pentru a nu disparea, dar chiar pentru a renaste. Asa ca nu trebuie sa disperam si sa ne adancim in intristare, ci fiecare sa se cerceteze pe sine, sa vada ce-i lipseste, ca sa poata, mai departe, sa-si duca exilul existential care vine peste noi, in pamantul stramosilor nostri. Spor in toate si Bucurie! - asa zis-a Pavel (care, sa nu uitam, fusese Saul!).

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)