duminică, 7 octombrie 2018

Ultima carte, ultima şansă

Azi e ultima noastră şansă: putem să facem istorie sau să cădem, ca atâtea alte ori, sub istorie. Până acum ne-am lamentat că am fost în bătaia vântului, că jocurile majore au fost făcute peste capetele noastre considerate mereu insignifiante. Acum este pentru prima şi ultima dată în istorie când ni se oferă posibilitatea să ne trasăm singuri destinul.


Ignorând acest referendum nu faci altceva decât să-ţi ignori propria suveranitate, să te auto-condamni la pieire. Nu-ţi voi spune că tu şi copiii tăi vor deveni obiect al agresiunii şi hărţuielii continue, chiar dacă acesta va fi primul efect. Îţi voi spune însă că nu faci altceva decât să-ţi semnezi condamnarea la moarte. Nu te vei mai numi român, ci sclav, fiinţă nedemnă, bună doar să slujească, să facă ceea ce-i cer stăpânii.

Ai primit dreptul să votezi, drept care timp de aproape 50 de ani le-a fost refuzat părinţilor sau bunicilor tăi. Ignorându-l nu faci altceva decât să semnalizezi că n-ai nevoie de el, că, la o adică, îţi poate fi confiscat. Şi aşa se va întâmpla!

Înainte de a lua decizia laşă de a nu participa întreabă-te ce-i mână în luptă pe cei care-ţi spun că e bine să stai acasă. Absolut toate argumentele lor sunt false. Ţi-au spus că e o afacere de-a lui Dragnea. E o minciună! Ţi-au spus că lucrurile sunt clare şi o căsătorie la noi nu poate fi decât între un bărbat şi o femeie. Din nou minciună! Asta e stipulat în Codul Civil, lege care poate fi schimbată cu o majoritate simplă. Te-ai întrebat de ce ONG-urile lor umblă pe la „Ministerul Educaţiei” încercând să introducă forţat educaţia sexuală şi ideologia genului în programa şcolară? Te-ai întrebat de ce toate acele ONG-uri - agresive înainte - joacă acum rolul „minoritarului deprimat”? Te-au intoxicat cu un slogan cretin: „că iubirea nu se votează”. Cine te cheamă să votezi pentru iubire sau nu? Familia, într-adevăr, se întemeiază pe iubire, dar vorbim despre un mod de organizare socială. Întrebarea de la Referendum nu este despre iubire, ci despre organizarea socială. Mai vrei familie? Dacă te abţii însemnă că nu mai vrei deoarece surogatul care ţi se propune nu-i nimic altceva decât desfiinţarea familiei. Asta nu ţi-au spus!

Întreabă-te acum, în cel de-al doisprezecelea ceas, dacă cei care te manipulează ţi-au spus cum au transformat societăţile pe care le-au bombardat cu teoriile lor abrutizante. Ţi-au spus că-n scurt timp în ţările care-au adoptat căsătoria homosexuală va fi interzis să spui „el” sau „ea”? Ţi-au spus că asta deja se întâmplă acolo în mediul corporatist şi că pentru faptul că eşti normal şi preferi să-i spui femeii „ea” şi bărbatului „el” poţi să-ţi pierzi slujba şi să te alegi cu procese? Ţi-au spus cum sunt târâţi copiii pe la manifestaţiile gay? Ţi-au spus cum arată orele obligatorii de educaţie sexuală? Ţi-au spus că şi-au întins mâna mult prea lungă chiar şi asupra religiei? Poate nu eşti credincios, nici eu nu dau afară cu credinţa mea, dar parcă n-aş accepta să-mi fie reinterpretate credinţele în linia noii teorii a genului.

Ţi se spune că s-au cheltuit nişte bani inutil. E ticălos. Referendumul s-a făcut la iniţiativa a 3 milioane de oameni care au semnat. E un act cât se poate de democratic. Iar banii pentru organizare oricum s-au cheltuit. Pentru că aşa e în democraţie.

Refuzând să mergi, alegi o societate totalitară. Vei fi strivit de valul tenebros care se va abate asupra ţării. Dacă eşti om normal, pur şi simplu nu vei mai putea trăi. Vei fi permanent agresat, vei trăi mereu sub teroarea unei ideologii nenaturale, care-ţi va fi impusă cu forţa pentru a te putea conduce mai uşor către sclavie.

Ştiu că eşti convins că deţii adevărul absolut, dar fă un minim efort şi vezi dacă nu cumva eşti spălat pe creier, Nu-i nicio ruşine în asta, oricine poate pica în capcană, iar eu mă întreb deseori dacă sunt sau nu spălat pe creier. Şi, pentru verifica acest lucru, fac o o treabă cât se poate de simplă: investighez propriile mele crezuri şi văd dacă într-adevăr sunt ale mele sau nu cumva sunt unele dibaci „inserate” prin metodele lumii de azi(publicitate, influenţare, manipulare s.a.m.d.). Caută singur întorcându-te la sursele primare şi vezi dacă cei care-ţi spun să te abţii te mint. Mergi la legea referendumului, articolul 7 şi o să vezi că acea întrebare e pusă aşa pentru că aşa cere legea(adoptată nu acum, ci prin anul 2000), nu pentru că Dragnea vrea să scape. Verifică fiecare alegaţie pe care propaganda ticăloasă o face şi o să constaţi că eşti minţit. Iar minciuna, teroarea ei, se dezlănţuie asupra ta cu un scop clar ascuns. Te-ai întrebat de ce?

Înţelege acum, în ultimul moment, că referendumul acesta e pentru tine. Strict despre şi pentru tine. În mare te întreabă limpede dacă eşti de acord ca familia să se întemeieze pe o relaţie dintre un bărbat şi o femeie. Atât. E simplu. Vrei asta, votează da. Nu vrei asta, votează nu. Dar votează pentru că aşa arăţi că nu eşti manipulat.

Acţionează acum, arată că exişti şi că-ţi pasă. Dacă n-o vei face nu vei avea absolut niciun temei în viitor să te plângi că nu eşti luat în seamă. Nu vei mai fi luat în seamă pentru că nu vei merita, pentru că nu vei exista!

Lucrurile eroice se fac cu acţiuni simple. Lumea întreagă se uită cu speranţă la noi. La fel cum s-au uitat la sloveni atunci când au introdus în constituţie apa ca drept fundamental al cetăţenului, spre disperarea celor de la Nestle. Înţelege că azi poţi face istorie sau că de azi poţi începe să mori. Tu alegi!

17 comentarii:

  1. Apreciez foarte mult ce scrieti!Pot da share la articolele scrise de dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri am intrebat cativa cuvoscuti in care din zile merg la vot,sambata sau dumineca. Mi-au spus fiecare in parte ca s-au razgandit si ca nu pot sa voteze texte generale facute de Dragnea ,ca mai apoi el sa modifice constitutia cum vrea...))) Am ramas in stop-cadru la propriu.Oamenii astia se bucurau de consideratia mea intr-o masura suficienta,chiar eram convins ca au facultatea gandirii la purtator. "Dar legea stabileste cu exactitate textul intrebarii puse la referendum si asta cu mult inainte ca acest referendum sa existe si inainte de-a fi Dreagnea sef de partid" am spus.Nu m-a auzit nimeni,au tacut pe rand complice si compatimitor parca la evidenta faptului ca ma dilisem eu,ca m-am shuit cumva...Daca oamenii cu care am vorbit separat si despre care aveam pretentii sunt posedati de suspiciuni complet eronate,formulate rudimentar,verificabile in doua minute,cum oare gandesc oamenii simplii,cu educatie mult mai putina,care cred ca Dragnea vrea sa inflameze occidentul pana in punctul in care acestia ne vor da afara din Europa si ei vor ramane fara speranta de munca fi fara paine la copii... Daca astazi se va intruni numarul minim de votanti ar fi sigur un miracol,o minune dincolo de limitele fiintei umane. Sa credem in minuni deci,este singura speranta care ne-a mai ramas !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. cum e pe la altii
    https://opencube.ro/legat-de-referendum/

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă simt ca în august 2012 când deși un dictator bețiv și chior a fost demis după toate regulile democratice, totuși SISTEMUL TOTALITAR KHAZAR l-a menținut împotriva voinței a peste 7.4 milioane de alegători!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se aleg apele; se despart oile de capre; se defineste fiecare dintre noi din ce tabara face parte; se pronunta un crez sau altul; se marturiseste o credinta sau alta; se pune pe catifeaua verde morala; se pune in lucru hartia de turnesol; se cufunda oamenii in revelator; The universe Chairman si the challanger isi trec in revista trupele; se lupta la "ferri corti"-la cutite;"the winner takes it all"invingatorul ia totul-societatea ii apartine!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan, apreciez foarte mult vizuunea si daruirea ta. Dar acest referendum este un fenomen ciudat. Pur si simplu s a taraganat cu el ca moneda de schimb. Timermans s a tot intalnit cu oficialii romani saptamana asta si cea trecuta. Sunt in joc mize mari, justitia, gazele... pt psd acest refeendum a fost asul din maneca si monefa de schimb.
    Hai sa fim seriosi, cum sa ti iasa la vot doar 1 milion si ceva. Daca se punea in miscare masinaria de partid aveam pana acum cel putin 3 milioane de la psd la care se adaugau cei care ies din convingere. Care pot coincide cu primii sau nu.

    Or, pana acum am votat doar noi,,cei xare credem in patrie si Dumnezeu. PSD a boicotat, partudele celelalte au boicotat (ceea ce era previzibil) masa de propaganda #rezist ne a atacat continuu.

    Suntem 1 milion si ceva pt Romania crestina. Este o deziluzie imensa ca PSD ne a vandut, negociat pe convingerile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  7. Credeti ca in teren Psd a facut blat?

    RăspundețiȘtergere
  8. Partea buna e ca acum aflam cati idioti are România.

    RăspundețiȘtergere
  9. Toata politica romaneasca si-a tradat tara,natiunea,stramosii,credinta vanzand Romania in ultimii 30 de ani,iar acum boicotand acest referendum. Dar nu asta este problema ce-a mai neclara pentru mine. Nu pot intelege cum un popor intreg ,care se da credincios de zici ca-i sfintenia intruchipata,postesc de-s galbeni la fata ca cufureala subnutritilor si fac matanii ca masina de cusut,se tarasc ca ramele in biserici,vorbesc ca prorocii despre scripturi si ofteaza cand vorbesc de credinta de zici ca-si dau duhul,se scutura si se opintesc spre cer ca epilepticii si fac cruci si cand fulgera sau bate vantul mai tare,se bat peste gura de raman stirbi cu totii daca cumva un gand pacatos cat de mic incearca sa iasa pe gura si in fapt ii furnica intre buci si isi doresc matul gros la flendureala...???!!!))) Cuvatul familie este etimologic o compozitie barbat-femeie si orice alta combinatie ar plagia acest termen. Isus s-a dus la nunta din Cana Galileii la o familie compusa din barbat si femeie si toate popoarele lumii privesc la mire si mireasa ca la clipa superlativului absolut al fericirii umane al barbatului si femeii deopotriva.Nu pot intelege si pace faptul ca intreaga biserica ortodoxa romana s-a implicat in intregime in a sustine familia barbat-femeie si totusi romanii au ramas cu pantalonii pe vine, cu toate ca chiar romanii spun ca au ce-a mai mare incredere in biserica... Uneori ma intreb daca nu cumva niste monstruleti-parteneri de-ai nostrii nu disperseaza niste aerololi nanotehnologici-debilizanti in atmosfera,iar noi vidanjand compostul damblagim la propriu in masa...))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu e nici ultima sansa, nici ultima carte. Prima batalie, cea a orei de religie, am castigat-o. Pe cea de acum am pierdut-o. Invatatura de minte: pana acum a fost doar un status quo ipocrit. Acum stim mai explicit cum stam. Impreuna vom reusi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cozubas, aceeasi nedumerire ma macina si pe mine. Nu pricep si pace! Se cauta vinovati in partide, in media. Nu zic, au contribuit si ei prin manipulari, dezinformari, dar totusi! Un crestin cu mintea intreaga n-ar trebui sa ezite nici o secunda sa spuna DA familiei firesti. Cunosc oameni fara convingeri religioase sau nepracticanti care au votat DA, ghidati de legea naturala sadita in noi de la Facere. Nu cred chestia cu "aerosolii", mai degraba "aerotrolii", dar chiar in halul asta am ajuns??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unul deja intoxicat cu aerosoli8 octombrie 2018 la 11:10

      "Nu cred chestia cu "aerosolii", mai degraba "aerotrolii""

      Poate ar trebui sa reconsideri opinia asta.

      Incepe sa te documentezi in privinta substantelor toxice care au fost aruncate in mod dement in ultimii doi-trei ani in Romania in aerul respirat de romani, in asa-zisele "dezinsectii". Citeste fisele si avizele acestor produse "avizate de Ministerul Sanatatii" si ai sa te ingrozesti. Cele mai folosite au fost Aqua K-Othrine si K-Othrine de la Bayer, o companie care a functionat in al doilea Razboi Mondial ca producator de gaze de lupta in cadrul cartelului IG Farben iar dupa razboi a angajat acei cercetatori care au fost condamnati de crime de razboi in departamentele de pesticide, conservanti alimentari si OMG. Uita-te la compozitia acestor produse toxice (o sa gasesti pe acolo si benzen sau alte substante industriale, unele folosite in fracturarea hidraulica!) si citeste studiile medicale legate de efectul lo asupra sanatatii umane. Substantele astea distrug sistemul nervos, sistemul imunitar si ataca in primul rand ochii, pielea, aparatul respirator, dar afecteaza puternic si functionarea inimii. Toata populatia expusa a fos afectata, chiar daca nu o stie inca. Cei in mod special vulnerabili la substante toxice (vreo 20% din populatie, in statisticile internationale) au inceput sa simta in mod clar efectele lor, dar marea lor majoritate nu recunosc adevarata lor cauza din lipsa de informatii sau pentru ca sunt in mod intentionat dezinformati. Cu siguranta au murit si oameni, dintre cei din grupele vulnerabile, dar nu vor aparea in statisticile medicale acolo unde ar trebui: la intoxicatii chimice, nu doar pentru ca astfel de intoxicatii sunt in general subdiagnosticate dar si pentru ca exista interesul, la cel mai inalt nivel (Guvern, UE si dincolo de ele), ca realitatea asta sa fie ascunsa sub pres.
      Daca am trai intr-o lume normala, poate ca am incepe sa ne intrebam cam cat de corecta a fost organizarea unui Referendum national la care era clar ca vor participa multi dintre cei din grupele cele mai afectate de expunerea la otravuri (persoanele in varsta si femeile) dupa luni de zile (chiar ani - nebunia a inceput cam prin 2016, cu ZIKA) - anul asta au inceput din primavara - de pulverizare repetate de substante care persista in mediu cel putin cateva luni, daca nu chiar ani de zile de acum inainte. Sunt locuri in Romani in care ar trebui facuta urgent decontaminare fiindca mediul este ingrozitor de toxic pentru cei cu sensibilitate la substante toxice, dupa campania din ultimul an, dar autoritatile locale spalate pe creier sau ametite de aburii unor castiguri facile (chiar ei recunosc ca sunt constisitoare aceste campanii de intoxicare a populatiei, sau de "combatere a vectorilor", cum le spun ei, si noi stim ce inseamna asta in Romania) nu par foarte receptive la avertizari. Dimpotriva.

      Ștergere
  12. 1. Coalitia pentru Familie este cea mai frumoasa idee postdecembrista. Curaj, oameni buni!
    2. Politicienii sunt si ei... sub vremi. Daca nu au sprijinul si al altor... structuri... nu pot face nici ei mare lucru.
    3. Numai impreuna putem reusi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Bre tre sa intelegem realitatea... nu mai exista nici o reduta de aparat! Nu avem nici un vis impreuna ci doar interese individuale pe care fiecare si le urmareste indiferent de consecinte. Daca in trecut comunismul importat din est a luat forma cea mai dura de implementare(reeducarea, sacrificii uriase pentru constructiile de infrastructura, rationalizarea)... astazi vedem ca individualismul importat din vest a capatat forme exacerbate.

    Le roi est mort... vive le roi!

    Protestele pt OUG13, 10 August si referendumul arata clar ca nu detinem un tezaur national de valori si principii la care ne raportam. Suntem exact ca maimutele alea de laborator care se uita printre gratii si asteapta urmatoarea banana venita de la stapani.

    RăspundețiȘtergere
  14. Șansa fuse și se duse. Au câștigat zdrențele aflate sau care se vor afla la butoanele UE. Acum au teren de joacă doar pentru ei. Inițiativa cetățenească era singurul lucru care le dădea fiori reci. Referendumul din Slovenia din noiembrie 2016, când apa a devenit bun public care nu poate fi comercializat de firme private, a fost posibil tot în urma unei inițiative cetățenești. Asta era miza reală, nu tema dezbătută. Iarăși ne-am dus după fentă. De acum încolo orice inițiativă cetățenească este moartă din fașă, strângerea celor 500.000 de semnături necesare se va face cu mare greutate argumentându-se cu prezența infimă a românului la referendumul de validare. Plus că, ne-au dus de nas de atâtea ori, de ce n-ar merge încă o dată! Englezul a fost fidel propriei culturi. A fost păcălit doar o singură dată!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)