sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Ţara care nu mai există

A fost nevoie de un beţiv prost ca Orban pentru ca lucrurile să capete înţeles chiar şi pentru cei mai puţini la creier dintre mioritici. Gângurind pe un ton de beţiv sfătos, într-o engleză aproximativă în care acordul şi timpul erau scoase în afara legii, premierul nostru de carton a spus cu subiect şi predicat că dărâmarea Guvernului PSD a fost o operaţiune menită a asigura majoritatea PPE în Comisia Europeană.


De-aici însă încep problemele. Aşadar nu „performanţa”, nu „mişcările politice”, nu „votul românaşilor” sau „guvernarea dezastruoasă” au fost cauzele forţării schimbării de macaz politic, ci necesitatea ca PPE-ul să obţină majoritatea în Comisia Europeană. Ceea ce-a spus nea Ludo e deja un autodenunţ deoarece nu mai avem de-a face cu o mişcare politică, ci cu instrumentarea unei lovituri de stat coordonată din afară.

A fost nevoie de securiştii lui Ponta, alături de cei ai lui Tăriceanu, cărora li s-au adăugat acoperiţii rămaşi în PSD pentru a pune în scenă operaţiunea „căderea Guvernului”. Prin prisma informaţiilor lui Sică, lucrurile capătă sens. Să-l luăm pe Ponta. Mai ţineţi minte cum s-a întors el cu „foaia de parcurs” de la Barroso şi a cotit-o astfel încât să-l menţină pe băsescu - alt beţiv inconştient - în funcţia de preşedinte? Şi aia tot o operaţiune PPE a fost. Însă, dincolo de treburile care se văd la suprafaţă, de-a dreptul fascinant este mondul în care sunt puse la cale subteran aceste mişcări.

Cum lesne se observă, de fiecare dată când PPE are vreun interes, înainte de paiaţele aflate la vedere, se activează băieţii veseli din subteran. Astfel toţi acoperiţii din politică încep să devină nervoşi, în timp ce mâncătorii de căcat profesionişti - a se citi presaşii - intră în trepidaţie. Întreaga maşină a statului subteran se aprinde şi amplifică asurzitor fiecare eveniment. S-a împiedicat o babă pe stradă? „Nemernicii sunt de vină!” A nins? „Proştii e dă vină!”. Şi tot aşa. Zgomotul devine asurzitor şi, la momentul oportun, se dă lovitura. Ba un „Colectiv”, ba o „Moţiune”, ba mai ştiu eu ce.

Problema e că tot jocul e ilegal după orice standard. Chiar şi-n lumea de azi în care golanii din spatele scenei îşi fac de cap, un asemenea partizanat denotă unui provincialism incalificabil. Să dai o lovitură de stat - instrumentalizată de facto de către serviciile secrete ale propriei ţări - pentru beneficiul unui partid politic european e ceva incalificabil. E un comportament tipic de ţară africană, în care cu câţiva ţăcănei îţi poţi asigura controlul serviciului de securitate şi al armatei respectivei ţări.

Jocul aceste e de un atât de mare prost gust încât depăşeşte orice imaginaţie. Pur şi simplu ne descalifică. Nu mai suntem ţară, nici măcar colonie, ci o adunătură ineptă a cărei constantă este lupta împotriva bunului simţ. Este cât se poate de clar că suntem într-o disoluţie profundă a statului. Altfel nu poţi forţa aducerea la putere a unor amatori jalnici doar pentru că nişte prostovani din Europa aveau nevoie de un post în plus într-o construcţie cvasi-inutilă.

Nu-ţi trebuia minte multă pentru a înţelege că nu e nimic în spatele sloganelor de rahat repetate de gaşca de retardaţi care-l are pe prostul naţional în frunte. Însă acum, când se dovedeşte că în fapt tot tărăboiul n-a fost decât o altă pagină jenantă de tipul „a vrut sufleţelul tău comisar european?”, acum socoteala a devenit de-a dreptul obsedantă.

O spun de multă vreme, dar poate o s-o priceapă odată şi-odată toată lumea. De peste 150 de ani statul român este unul eşuat. Nu mai merge aşa. Pur şi simplu trebuie schimbat ceva în profunzime. N-ai cum să supravieţuieşti ca naţiune în condiţiile în care serviciile de securitate sunt penetrate de interese jalnice, iar armata se află în slujba duşmanilor poporului. N-ai cum să fii o naţiune în condiţiile în care Finanţele ţării sunt puse la dispoziţia multinaţionalelor, iar justiţia se comportă precum câinele turbat pus să-l devoreze pe cel care-ar trebui să-i fie stăpân. Ţara asta nu mai e ţară decât după ce o deparazităm cu totul. Trebuie să nu mai rămână piatră pe piatră, să readucem în prim-plan curţile marţiale care şapte zile pe săptămână, 24 de ore din 24 să nu facă altceva decât să condamne pe bandă rulantă toţi trădătorii care nu doar că au transformat ţara într-o epavă, ci s-au luptat pe viaţă şi pe moarte s-o menţină aşa.

Reţineţi constanta istoriei naţionale de până acum: după Cuza, de fiecare dată decontul a fost plătit de români, în ciuda faptului că am fost împinşi acolo unde nu ne doream de străinii de neam şi ţară pripăşiţi pe-aici. De fiecare dată cei care ne-au împins în dezastru au fost străini, dar de plătit am plătit noi. Nu v-aţi plictisit de acest joc stupid? Nu v-aţi plictisit să munciţi pentru a plăti pensii - care oriunde în lume echivalează cu salarii ale executivilor de rang A - în timp ce-i învinovăţiţi pe părinţii voştri pentru pensiile de rahat pe care le încasează? Nu v-aţi plictisit să vă ploconiţi în faţa unor funcţionari ai statului care-ar trebui să fie slujitorii voştri? Nu v-aţi plictisit să priviţi pasiv cum sunteţi jefuiţi „cu legea-n mână”? Nu vi s-a luat să vedeţi casta golanilor din justiţie comportându-se ca stat în stat pe banii voştri? Să vedeţi casta securiştilor jefuindu-vă pentru că „le dreptul legea”? Nu vi s-a luat de toate aceste mizerii?

O să vă repet un lucru simplu: Partidul Popular European e o gaşcă de proşti. La fel cum gruparea Socialiştilor Europeni e o altă gaşcă de proşti. La fel cum gruparea nu-ştiu-cum a lui Macron e tot o gaşcă de proşti. Toate aceste construcţii sunt de o inutilitate crasă. Ori, să ajungi tu ca ţară să dai jos un guvern doar pentru că o asemenea gaşcă de prostovani inutili avea nevoie de un comisar într-un organism castrat, asta deja nu mai e decât oligofrenie pe faţă. E ca şi cum te-ai hotărî să schimbi conducerea ţării pentru că un securist beat a pariat pe asta într-un cazino.

Vă rog să vă gândiţi bine la ceea ce vedeţi în faţa ochilor şi să nu mă mai întrebaţi „ce-i de făcut?”. Dacă nici acum nu realizaţi ce e de făcut, atunci e grav!

11 comentarii:

  1. Hai mai, nene, mai las-o... ca macane. Toti sunt prosti, ticalosi sau prosti SI ticalosi... Nu zic, asa o fi, dar numai cu vaicareli nu se rezolva oricum. Acum, ma gandesc ca vei fi avand tu ceva in cap, daca tot bati apa in piua mai ceva ca Steve Bannon la adunarile prietenilor lui White supremacists... Asa ca propune si tu macar pe unul-doi care sa fie destepti, patrioti si care sa nu fi bagat mana in borcanul cu miere (sau macar nu flagrant). Adica hai si cu chestii concrete, nu doar cu drobul de sare. Ce zici, te incumeti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "daca tot bati apa in piua mai ceva ca Steve Bannon la adunarile prietenilor lui White supremacists"

      Bah da prost mai esti bai Nenica!
      Ca orice neo-marxist de alfel. Pute prostia pe tine dar ai decis tu pentru noi ca trebuie sa aducem in tarile noastre niggeri, sandniggeri si tot felul de tigani si sa traim alaturi de ei ca doar suntem "egali", iar pe desupra sa le dam mai multe drepturi decat avem noi si sa ne corcim cu ei ca sa devenim si noi natiuni de retarzi.

      Ia vezi poti intelege ceva din articolele de mai jos? Nu de altceva, dar esti prea idiot sa intelegi ceva de pe Breitbart, siteul lui Bannon. Probabil si aia care comenteaza la articolele respective sunt tot "White supremacists".
      Luam in calcul doar un simplu caz:
      https://www.armstrongeconomics.com/international-news/scandinavia/sweden-how-bad-can-it-get/
      https://www.gatestoneinstitute.org/14894/swedes-are-fleeing

      https://voiceofeurope.com/tag/sweden/
      https://www.gatestoneinstitute.org/topics/36/sweden

      De aici poti intelege ceva, sau esti prea idiot si pentru acest lucru?
      http://chartsbin.com/view/39457

      http://der-stuermer.org/romanian/Rasa%20si%20realitate%20David%20Duke.pdf

      http://niggermania.com/library/Race%20Differences%20In%20Intelligence.pdf

      http://www.rlynn.co.uk/uploads/pdfs/Intelligence%20and%20the%20Wealth%20and%20Poverty%20of%20Nations.pdf

      Bai idiotule, tu si astia ca tine sunteti noii tortionari comunisti si trebuie sa fiti calcati pe capete si exterminati inaintea politicienilor si a astora din justitie, servicii, etc.
      Bai idiotule, tu si astia ca tine nici macar nu stiti si nu intelegti ce e normalitatea.
      https://voiceofeurope.com/2019/11/viktor-orban-central-europe-will-be-the-future-of-europe/

      PS. ia "egalitate":
      https://i.imgur.com/wb9oXyH.jpg

      Ștergere
    2. Toata armata asta de prosti si-o vor lua in bot tare de tot! Nici nu viseaza ce urmeaza sa vina peste ei si asta cit se poate de curind! In 10 ani, cel mult, meciul este deja terminat. Vor guita strident, insa, degeaba. Ce nu se stie este ca si securistii, copii si rudele lor si-o vor luat la fel ca multimea. Se vor da cu capul de pereti, dar va fi prea tirziu. I-au pacalit ca pe ultimii prosti, spunindu-le ca ei sint elita si au alt viitor.
      Sint stiri despre nenorocirile din vest cu toptanul, dar singura natie care le ignora, crezind ca nu sint pentru ei, sint doar romanii

      Ștergere
    3. Valeu, unde dai si unde crapa!?! Mesajul meu de mai sus era pentru Dan Diaconu, nu pentru "talibanii" radicali de dreapta. Si pe Dan Diaconu il astept in continuare sa raspunda. Cat pentru dumneata, cu toate vituperatiile impotriva neo-marxistilor (apropo, de unde dracu' oi fi tras matale concluzia ca sunt neo-marxist si tortionar din ce am scris eu?! in fine...), deci ziceam - cat pentru dumneata, anonimul inveninat de mai sus, este o vorba din batrani: "cainele moare de drum lung..."

      Ștergere
  2. De la FSN nu mai e tara, stai linistit. Cand se va scapa de urmasii FSN, adica PSD si PNL (PDL), putem incepe. Cand iti pleaca jumatate din populatia activa, nu poti avea niciun fel de pretentii.q
    Schimbarea vine, dar nu din Europa, asa ca putem dormi linistiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica schimbarea vine din China....si tu poti dormi linistit ca vin galbenii peste noi...fizic?
      Oare realizezi ce regim vor instaura in noul eco-socialism care vine, cel fara industrie pentru plebei.

      Ștergere
  3. "E un comportament tipic de ţară africană... Nu mai suntem ţară, nici măcar colonie, ci o adunătură ineptă a cărei constantă este lupta împotriva bunului simţ. Este cât se poate de clar că suntem într-o disoluţie profundă a statului."

    Cu PPE sau cu oricare altii, viitorul Europei si al Romaniei este asta:
    https://vk.com/wall454791780_1455

    https://vk.com/wall491962643_4327

    Cine citeste siteuri ca cele de mai jos, cunoaste adevarul real si poate prezice cum va arata viitorul.
    https://voiceofeurope.com/
    https://www.gatestoneinstitute.org/
    http://newobserveronline.com/category/europe/
    etc.

    Fara sa mai luam in calcul chestiuni ca acestea:
    https://evz.ro/directiva-ue-transformarea-copiilor-in-jucarii-erotice-este-obligatorie.html

    "De peste 150 de ani statul român este unul eşuat... De fiecare dată cei care ne-au împins în dezastru au fost străini, dar de plătit am plătit noi."

    Asa crezi tu? Din contra, de peste 150 de ani statul roman este unul foarte reusit. Cine altcineva a fost principalul hot si criminal al poporului roman?
    Acum o intrebare de 150 de puncte pentru tine: Dar poporul roman ce a facut sa opreasca aceasta situatie de fapt? Nu oare cumva a fost partas. Cu exceptia lui CZ Codreanu si a legionarilor lui, de bunavoie si nesilit de nimeni poporul roman i-a supt-o cu palme in cap, cu sughituri si cu bale pe piept oricui s-a descheiat la slitz. Altfel cum crezi ca s-a ajuns in situatii ca cea descrisa de tine in articol sau ca cele din articolele de mai jos.

    https://www.art-emis.ro/analize/ne-plangem
    https://www.cotidianul.ro/macelul-multinational-din-industria-alimentara/
    https://agrointel.ro/99997/ferma-ovine-insula-mare-a-brailei/
    ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan, ti-am scris, acum ceva vreme, ca partida este jucata, de f mult timp. Ce ne-a mai ramas este sa sorbim consecinte, indiferent daca ne place sau nu!
    Cu patriotii vestici, de care este plina tara, nu ai ce sa faci! Astia au distrus deja totul si observa in ce hal de prostie sint, pentru ca nu-si pot da seama in ce hau s-au aruncat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba stiu in ce proiect s au aruncat, au fost bine pregatiti pentru sarcinilece li s au dat. Actiunile par prostesti DOAR pentru cei din afara cercului lor. Priveste dincolo de efectul visual imediat,...catre telul final.

      Ștergere
    2. Incredibil cum de nu v ati prins inca ca VIctoras Orban este clovnul de servici al Bruxelles ului, la fel de ipotent politic ca si restul de mascarici, actorasi, si avocatei galagiosi in clont.
      Maghiaria este la fel de mult in rahat ca si vecinii ei, un dezastru dependenta de injectiile in vena financiara.
      ....mda lipsa de i formatii estice reale nu gen sputnic, rt, deservite...

      Ștergere
  5. Baieti, aveti mult de citit ca sa-mi spuneti mie despre ce este vorba. Nici n-ati inteles ce-am scris! Vederea va este scurta.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)