sâmbătă, 21 decembrie 2019

Bugetul cotropirii noastre

Ca să nu ziceți că n-ați știut, vă dau principalele coordonate ale bugetului pentru care PNL își asumă răspunderea. Spun în paranteză că asumarea răspunderii pe Legea Bugetului este, probabil, cea mai aberantă metodă găsită pentru a trece prin Parlament această lege a înrobirii noastre. Dar să vedem exact cum stăm.

Ministerul Apărării Naționale va primi un buget cu 18% mai mare. Armele americane fără offset, contractele cu nemții și alte asemenea ticăloșii trebuie să aibă o sursă de finanțare solidă. Rețineți totuși că anul viitor Apărarea ne va toaca 4.5 mld. EUR. Și nu, nu suntem în război. Doar instituțiile ilegale ale statului au declarat război poporului român. Să trecem însă mai departe.


Următorul record pe lista sumelor înghițite e deținut de Ministerul de Interne întrucât trebuie cineva să vegheze cu pulanul sculat la orice tentativă de revoltare a populației. Astfel, melițienii vor primi cu 13.1% mai mult, ajungând la un generos buget de 4.1 miliarde de EUR!!! Să tot fii milițian!

SPP deține recordul în ceea ce privește creșterea procentuală a bugetului, înregistrând un plus de 19.1%!!! Astfel bugetul serviciului care mai e supranumit „Serviciul Special al Plăvanului” ajunge la 60 mln EUR!

STS-ul a fost premiat în mod special pentru câștigarea alegerilor cu un plus de 6%, ajungând astfel la un generos buget de 134 mln EUR.Sunteți conștienți, cred eu, că de azi înainte alegerile vor merge ca unse.

Regina încoronată a serviciilor secrete, SRI, va avea anul viitor un buget de aprox 570 mln EUR, o creștere cu 10.8%. Într-un fel e justificată creșterea, întrucât în lupta care se dă împotriva poporului român, intelligence-ul e esențial pentru răspândirea terorii și pentru alte operațiuni specifice.

Acum, după ce am făcut inventarul premianților, e timpul să vedem care sunt pierzătorii, că doar nu credeați că au adus bani de-acasă Plăvanul și Sică. Așadar, cea mai mare scădere în termeni procentuali e la Ministerul Dezvoltării Regionale, unde tăierea e de ... 45.5%!!! Să-i aud pe primari cum se vor tăvăli pe jos! La Ministerul Sănătății e jihad întrucât se taie 23%! Cu siguranță că de anul viitor o să marcați serios banul la doctor. Și nu sub formă de șpagă pe care o dădeați dacă vă ținea punga. Nu, acum se va merge cu chitranța fiscală, fix ca la privat! Dacă încă nu înțelegeți de ce i se cere capul lui Arafat, uitați-vă puțin în peisajul urban și vedeți că au apărut parcă din pământ o mulțime de ambulanțe private. Aveți idee de ce? Vă spun eu: în contextul „sporirii competiției”, pe la mijlocul anului viitor se va lansa proiectul pentru privatizarea SMURD-ului.

Urmează pe listă Ministerul Finanțelor cu un minus de 19%. Cred că după ce l-au asigurat pe Cîțu că-i rămân intacte fondurile de droage, a acceptat orice cifră. Că oricum nu-i luau lui din buzunar!

Ministerul Agriculturii are parte de o tăiere halucinantă de 14.3%. Probabil performanțele lui Daea trebuiau pedepsite cumva. Cine naiba a mai dat transpirații reci țărilor vestice în ceea ce privește exportul de oi în Orient, unde reușiserăm să ajungem aproape lideri? Vă dați seama că toate acestea nu puteau rămâne neplătite.

Cu toate că în termeni procentuali Educația și Cercetarea n-au o scădere mare, trebuie să remarcăm că domeniul a ajuns Cenușăreasa Bugetului. Avem cea mai mică alocare procentuală din istorie, respectiv 2.7% pentru ambele domenii. Nu uitați că, în conformitate cu angajamentele României cu Comisia Europeană, ar fi trebuit să se aloce 1% din Buget pentru Cercetare! Evident că nu se va respecta. Oricum, cene naiv=ba are nevoie de oameni educați în condițiile în care analfabeții funcționali de pe la corporații muncesc și votează fix cum li se cere?

Știu că toți cei care-mi citiți postările sunteți conștienți de realitățile momentului, dar cred că fotografia Bugetului are relevanța sa pentru a putea înțelege în ce măsură suntem cotropiți. E jale. E mai rău decât în comunism! Suntem în 21 decembrie 2019, sunt 30 de ani de la evenimentele din București și Securitatea a ajuns să ne cotropească și să ne controleze fiecare mișcare. Suntem vai de noi. Nimeni în urmă cu treizeci de ani nu putea gândi că lucrurile se vor termina atât de prost. Și nu spun vorbe-n vânt. Pentru noi meciul a luat sfârșit. Pentru ei abia începe.

10 comentarii:

  1. Fără comentarii. Citeam zilele acestea în ziarul Certitudinea, un articol despre cum s-a creionat de către serviciile secrete americane, ruse, germane înainte de război, în 1939, împărțirea teritoriilor și zonele de posibil conflict după război. Cu cedarea, în cazul a Basarabiei și Bucovinei. Asta că să vedeți că totul nu este intimplator, din contra, este foarte bine organizat pe ani buni înainte. Toți care promovează normalul în era anormalului, sunt marginalizați și copleșiți prin zgomot, sau mai rău ca acel romin verde, care a fost sinucis, cu tricolorul de 1 decembrie. Din nou fără comentarii..

    RăspundețiȘtergere
  2. Cotropirea s-a facut de la bun inceput.
    Criminalul Iliescu va muri la el in pat. Restul e cancan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg d c va legati de un simplu intermediar. Asta i un job practicat de milioane de romani. Ce acum toti sunt criminali de nu i lasati sa moara n patul lor? El era doar poster boy bagat la inaintare, o mutra...nu mai fiti ipocriti!
      Si de ce nu amintiti lista completa nu un singur intermediar, deoarece sunteti lasi cum zicea cineva mai jos, mizde moi, sau regretati ca nu v au ales p voi?

      Ștergere
    2. Cand dai ordinul, esti un criminal, chiar daca altii au decis in locul tau.
      Vrei pedeapsa mai mica? Spune cine era in spate. Ce naiba, un fost comunist ca el stie sigur ca turnatorii sunt apreciati.
      Si daca as lua din istorie toti presedintii, regii si altii de acelasi nivel, nu as depasi o suta de mii. De unde milioane azi?!

      Ștergere
  3. "Nimeni în urmă cu treizeci de ani nu putea gândi că lucrurile se vor termina atât de prost. Și nu spun vorbe-n vânt. Pentru noi meciul a luat sfârșit. Pentru ei abia începe."

    Total eronat! Au fost unii care au stiut, dar cui sa spui, cind romanii erau in culmea fericirii, in 89, crezind c-au cistigat le loto si urmeaza sa vina peste ei capitalismul de burlan, pt ca-n naivitatea lor extrema isi inchipuiau ca vesticii le vor instala un burlan in sufragerie, pe care urma sa curga ce visau ei noaptea?! Daca te intilneam si la sfirsitul anilor 80, iti spuneam exact ce vezi acum. Tot asa iti spun ca, incepind cu 2020, urmeaza o perioada groaznica.
    Ei au scris tot ce vor sa faca, in gramezi de carti. Probabil ii distreaza ca nimeni nu pricepe nimic.

    http://www.ralfhascher.de/wp-content/uploads/2014/08/Carl-Friedrich-von-Weizsäcker-Der-bedrohte-Frieden.pdf

    Cea din 94 este a doua editie, dar prima a aparut in 81!
    A scris ca URSS va dispare, impreuna cu tot estul, f curind, printre altele. Si asta este doar o singura carte, dar mai sint f multe.
    Pe noi ne conduc ca pe orice alta tara din Am de S si Centrala.

    https://www.amazon.de/Koloss-Norden-Geschichte-Lateinamerikapolitik-USA/dp/3891443102

    Scrie in cartea asta, din 86, cum se petrec lucrurile, dar cine s-o citeasca?!
    Romanii au fost cei mai nepregatiti oameni dintre toti europenii si nu pot intelege nimic din nimic. Faptul ca ne aflam in cea mai grea situatie este ceva normal. Cauzele sint f clare si nu putea sa fie altfel, tinind cont de ingineriile sociale din perioada 1950-70. Ti-am mai scris ca noi am pierdut definitiv meciul inca de la inceputul anilor 70. Mindria ii impiedica pe romani sa invete de la altii care stiu ce si cum. Este singurul popor in care fiecare in parte se crede geniu, in timp ce-i considera pe toti ceilalti prosti! De aici dezbinarea si ura. Un asemenea popor nu poate avea viitor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii se bazeaza pe ceva genetic, un cod de suflet dacic care ii face sa simta ca este un popor ales de Dumnezeu, altfel nu am suferi atat de mult, cel mai vechi din Europa de unde au plecat popoarele Europei si au uitat de origini, Gradina Maicii Domnului pe care Printu Charles vrea sa o anexeze, etc... Ca se simte fiecare geniu si pe ceilalti prosti e o trasatura perfect romaneasca. Pentru ca suntem genii unul si unul. Am atins paradoxul. Cititi de ce esueaza oamenii inteligenti si prostii reusesc in viata. Eminescu simbol al geniului romanesc a reusit in viata? Modelul nostru national e un om bun iubitor poetic bun pentru sacrificiu si conspiratii. Nadia Comenici care a reusit in viata e ignorata. Romania trebuia sa o puna ministru al sportului pe viata.
      Ce s ar intampla daca aia 9,6 milioane de romani plecati s ar intoarce toti acasa si nu ar mai pleca? Ar influenta politica si economia tarii? Capitalismul se bazeaza pe venirea imigrantilor. E o schema de tip caritas piramidala. Romania doar da tribut Europei cum faceau mai demult la Poarta Otomana. Zi mi si mie cati din romanii plecati la Istambul in afara de Vlad Tepes s au intors?
      Da lumea profitoare globalista are nevoie de Romania foarte mult dar fara romani. Asta e politica ultimilor 30 ani. De ce?
      In urmatorii 10 ani vor reusi sa ii faca si pe restul care comenteaza sa plece. Si cand vor ramane doar bunicii in tara vor putea face exact ce voiau de la inceput. Sa scoata tot aurul si lemnul din rai. Apoi vor face un plan de reconstructie se vor da salarii foarte mari ca sa creasca imigratia si romanii vor devenii foarte usor minoritate.
      Normal ca romanii nu se vor intoarce aici chiar daca e acasa ca usor nu va fi. Nu exista planuri ca imigrantii sa vina si sa se simta bine in Romania. Si atunci cum vrei sa avem capitalism?
      Nu mai avem puterea sa decidem ceva in Ro. Puterea de decizie la cine e?

      Ștergere
  4. Bateti la porti inchise,dle Diaconu.Romanii ,sau majoritatea lor,si-au pierdut creierul,credinta si ,mai ales,omenia.La ora asta ii gasiti in supermarketuri,malluri,in cazul in care nu se injura in trafic.Pentru multi dintre noi Craciunul a devenit un alt prilej de inbuibare si prosteala,nicidecum Nasterea Domnului.Putini stiu insa ca Dumnezeu nu doarme.Va veni si momentul achitarii notei de plata

    RăspundețiȘtergere
  5. "Regina încoronată a serviciilor secrete, SRI, va avea anul viitor un buget de aprox 570 mln EUR, o creștere cu 10.8%"

    Eu nu zic ca 570 milioane sunt putin, dar probabil aici nu intra banii pe care ii fac din afaceri. Dupa cum stii SRI are dreptul sa fac afaceri (activitati mafiote). Unde probabil castiga de cateva ori suma asta. Ar fi interesant un articol pe tema asta...

    RăspundețiȘtergere
  6. Curve, pizde moi, inculți asta suntem din cauza sărăciei. Suntem o populație încercată de Dumnezeu. Nu uitați rolul nostru. Proroci ucenici de încredere soldați ai luminii suntem hai să ne asumăm rolul. Dumnezeu nu doarme! 2012 eram elev la o școală franceză și am scris o lucrare pentru acea școală despre viitorul umanității. 2019 totul a fost adevăr și continuă. Europa va fi distrusă de sălbătici este deja pe calea cea bună. Devenim ușor ușor ca sălbăticiii pe care îi găzduim pe banii noștri. Vorbesc de francezi adică de mine. Urmează războiul eram să zic dar este deja prezent sub diferite forme. Mă rog îmi voi permite o concluzie proastă. Moartea vine din cer la fel și viața. Veți plăti curvelor pentru Diaspora ea va sosi pe tancuri străine pentru a vă extermina. Și după ? Vor instala poate o lume mai "normală" după criteriile lor.Criteriile cui ? Nu mai contează. Cei ce trebuiau să apere interesele voastre sunt deja și vor fi călăii voștri. Soldații luminii ce erau destinați să vă apere au fost dați pe gratis de către voi. Vă promitem răzbunare curvelor. Așa vrea Dumnezeu este destinul nostru. Glumesc ! Numai bine sărbători fericite

    RăspundețiȘtergere
  7. Pensiile speciale is ca cele 3 zile de jaf pe care conducatorul le permitea soldatilor si mercenarilor in urma unui asediu pentru a plati serviciile aduse.

    Rectificare bugetara e prada invingatorilor in defavoarea invinsilor.

    Victoria e deplina si totala... Nu mai macane nimeni acum dupa spitale autostrazi ca vorba aia mor oameni. Cum a picat Dragnea s-au rezolvat toate problemele. Nu mai fura nimeni... sau oricum daca se fura e punctual nu ideologic si generalizat ca la PSD :))

    Aplicatia pentru paduri dureaza niste luni de zile paana pana o repornesc. Zici ca o scriu de la capat. Probabil se redirectioneaza banu de la PSD spre PNL si intre timp se mai raceste si subiectul.

    Ne-am mai inrait oleaca cu parodia numita procesul de la Colectiv. Lumea vrea doar razbunare vindecare prin razbunare.

    A fost o emisiune la B1 in care Serbanescu a explicat ca singura sansa sa ne mai revenim e sa avem niste eroi si un context favorabil pentru a face insurectia de care ai scris. La care celalalt invitat il intreaba:
    Care noi?
    Discutia antologica e la minutul 40:
    https://www.youtube.com/watch?v=dQlxYbg8s2Y

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)