vineri, 9 septembrie 2022

15 ani

Azi se împlinesc 15 ani de la primul articol. O grămadă de timp. N-am crezut că va dura atâta. N-am crezut că blogul se va mări atâta. Am pornit de la zero, zero absolut. Din când în când mai intrau diverşi amici ca să facă glume. Într-o vreme visam să strâng maxim 100 de cititori deoarece mă gândeam că acela e numărul optim al unei comunităţi de idei. N-a fost aşa, totul a luat-o razna la fel ca şi viaţa noastră.

Am început blogul în pragul unei crize. Când spuneam că urmează o criză imobiliară oamenii mă credeau nebun. Eram doar câţiva pe vremea aceea. Lucian Sârbu(pe-atunci îşi spunea Manole şi era la fel de nebun ca mine în denunţarea pieţei imobiliare artificial umflate de către bănci), Constantin Gheorghe, Mirel Palada, dar şi unii despre care nu mai ştiu mare lucru: Aristotel Costel, Dan Necea şi mulţi alţii pe care nu mi-i amintesc acum. Ceva mai târziu au intrat în peisaj Cristi Dogaru, Lucian Davidescu şi mulţi alţii. Ce perioadă! 

Vremurile s-au aglomerat, timpul a trecut şi iată-ne acum. Privind în trecut putem spune că era mai bine atunci. Întotdeauna spunem aşa; eram şi mai tineri, iar viaţa parcă avea alte perspective. Nu vă mai ţin cu amintirile. Atât vă spun că sunt uimit de câte am petrecut împreună. Vă mulţumesc tuturor, în special celor care sunt alături de mine de la acele prime momente. Nici nu ştiu ce să spun; mi se face pielea găinii de emoţie gândindu-mă că am petrecut atâta amar de viaţă împreună. 

Şi-acum, aşa cum am promis, o să răspund întrebărilor. Nu m-am gândit că vor fi atât de multe, dar fac efortul. Răspunsurile mai jos:

* Domnule, cine esti dumneata de fapt? Te-am căutat pe Google, pe TV şi în afară de câteva referinţe vagi nu am găsit nimic. 

Cine sunt? Un om cât se poate de normal care se deosebeşte de mulţi prin faptul că-şi scrie opiniile pe  blog. De ce nu mă găseşti pe Google, ziare sau la TV? Pentru că am oroare de publicitate. Nu fac altceva decât să-mi scriu opiniile şi mi-am propus ca totul să se oprească aici. Am trasat o puternică linie de demarcaţie între viaţa personală şi singura mea manifestare publică, adică acest blog. Nu mă interesează să fiu celebru, să fiu vedetă TV sau mai ştiu eu ce. de-aceea nu veţi vedea poze cu mine, filmuleţe, reportaje sau gag-uri pe la diverse manifestări, în ciuda faptului că de multe ori ne aflăm în proximitate.  Mi-am făcut un obicei din a-mi scrie opiniile, un obicei care pare a fi intrat în firescul vieţii mele. Nimic mai mult, nimic mai puţin.

* Câţi oameni se află în spatele canalelor lui Dan Diaconu?

E o altă întrebare pe care o primesc frecvent. Nu există decât un singur Dan Diaconu, anume eu. Nimeni altcineva. Întreg proiectul e opera mea şi-atât. Ştiu că scriu mult, ştiu că mi-am depăşit de mult timpul pe care-mi propusesem să-l pierd în această activitate. Vă vine sau nu să credeţi, adevărul e că tot ceea ce citiţi scris de Dan Diaconu are un singur autor, adică pe Dan Diaconu. Şi nu neg că această bănuială de a fi mai mulţi mă flatează!

* RO exit ar fi o solutie pentru noi,romanii, avand in vedere ca avem interzis  de la ue sa ne dezvoltam?

Da, cred cu toată fiinţa mea că destinul României nu poate fi împlinit decât în afara influenţei tuturor imperiilor. Am spus-o de multe ori şi o repet: doar pe picioarele noastre ne va fi bine!

* Cand preconizati ca vom ajunge la hiperinflatie in ritmul actual si cand se va incerca introducerea CBDC? Cum se explica faptul ca desi FED si BCE ridica constant dobanda de referinta, in continuare este o inflatie galopanta?

Suntem deja în hiperinflaţie, dar e mascată. Cu asemenea preţuri la energie este cât se poate de clar că ne mişcăm înr-un setup hiperinflaţionist. FED şi BCE încearcă să salveze purceaua care de mult e moartă. CDBC-urile au fost văzute ca alternative monetare pentru o epocă post-dolar. Nu-mi dau seama dacă vor apărea. Ceea ce vă pot spune cu siguranţă e că epoca dolarului şi a monedelor legate de le a apus. Chiar dacă va apărea un CDBC, acesta nu va mai fi legat de dolar.

* Ați primit propuneri sau poate va gândiți sa va implicați într-un proiect suveranist?... Poate CpN... Sau în alta parte. Eu unul, sunt convins ca este mare nevoie de dvs.

Am primit de-a lungul timpului mai multe propuneri de pe tot spectrul politic. Nu, nu voi intra în politică. Am spus că simpatizez cu Coaliţia pentru Naţiune deoarece îi consider pe iniţiatori nişte oameni deosebit de oneşti. Probabil o să-i ajut, în măsura în care au nevoie de mine. Însă asta fără adeziune sau vreo funcţie. Am explicat faptul că mi-am luat libertatea de a spune absolut tot ce vreau, însă intrarea în politică ar însemna că aş putea ajunge să-i determin pe alţii să facă ceea ce nu vor sau nu le e pe plac. Nu-mi pot lua o asemenea responsabilitate; prefer să rămân independent în propria-mi vizuină. 

* As dori un sfat, dacă am ceva economii în euro ce îmi recomandați sa fac. Eu as avea 2 opțiuni sa cumpăr aur sau sa cumpăr ruble. Mulțumesc

Au fost mai multe înrebări similare. Ca idee, ar trebui să ai economii care să-ţi permită să trăieşti 6-12 luni exact aşa cum trăieşti acum, dar fără să ai sursa ta de venit de acum. Cu alte cuvinte să ai un buffer împotriva unui şoc care poate apărea în viaţă. Aceşti bani îi poţi ţine într-un coş valutar(de ex. EUR/USD/LEI). De asemenea, în condiţiile actuale recomand ca o parte dintre bani să-i aveţi cash, adică „la saltea” deoarece se prevede o instabilitate masivă la orizont. Ruble, yuan, rupii s.a.m.d. nu recomand deoarece au dezavantaje: sunt încă legate de dolar şi chiar dacă se vor rupe, probabil o vor face propunând o monedă nouă, iar ceea ce deţineţi se va dovedi fără valoare. Aurul e o investiţie foarte bună pentru transferul averii peste o criză profundă, dar reţineţi că în timpul crizei şi valoarea aurului e tot zero. 

Orice sume lichide mai mari decât 6-12 venituri lunare sunt sume pierdute. Transformaţi-le cu prima oportunitate ori în bunuri tangibile, ori în capital pentru una sau mai multe afaceri. Reţineţi că adevărata avere nu e dată de banii care băltesc în cont, ci de banii care-ţi intră regulat în cont!

* Aparent singura solutie prin care noi, ca stat sa iesim din starea asta "roz" e ca lumea sa iasa frumos in strada si sa ne cerem drepturile. Chiar daca nu suntem stat suveran, ar fi asta o solutie? Si cu toate astea, istoric vorbind, am fost asa ( ca si caracter ) dintotdeana. Inca de cand Cantemir a scris Descriptio Moldavie si a facut caracterizarea moldovenilor. Suntem si am fost la fel dintotdeauna.  Eu unul, nu cred ca vom reusi sa iesim din starea asta. Dvs ce parere aveti? Exista oare vreo solutie?

Ieşirea în stradă e o soluţie în condiţiile în care oamenii au conştiinţă şi au habar ce cer. Sub nicio formă românii, în marea lor majoritate, nu mai au conştiinţă. Dacă vine cineva şi spune că ţi se asigură venituri decente pe viaţă dacă votezi pentru transformarea ţării în colonie/paşalâc sau mai ştiu eu ce, majoritatea absolută ar vota pentru. Strămoşii noştri n-ar fi ştiut altceva decât să pună mâna pe topor, furcă sau ce aveau la dispoziţie. Asta înseamnă conştiinţă.

* Ca întrebare (eu rezervist) cât de mari sunt șansele ca România să fie împinsă în războiul fierbinte Rusia-Nato?

Sunt şanse foarte mari. Prin alimentarea Ucrainei cu arme, România deja e în război cu Rusia.

* Finalitatea războiului din Ucraina ar mai fi reprezentată de o eventuală incapacitate de plată a prețurilor la gaze de către țările occidentale astfel încât să ajungă să fie împărțite în teritorii autonome mai mici? (Bavaria să se separă de Germania, iar Catalonia să se separă de Spania, de exemplu)

Finalitatea războiului din Ucraina încă n-o ştim. Ceea ce vedem acum e un joc de-a cine crapă primul. Dacă Occidentul crapă intră definitiv în groapa de gunoi a istoriei. Şi nu vor fi doar câteva teritorii care se vor despărţi, ci o explozie de „voievodate şi oraşe-stat”. Dacă Rusia va crăpa şi-acolo se va întâmpla acelaşi lucru. Indiferent cum am da-o acesta este un război existenţial pentru cele două tabere combatante.

* Ce părere aveți despre ieșirea României din: OMS, OMC, ONU, NATO, UE, FMI, BM și din celelalte structuri globaliste, formate de mafia khazară după precedentul război mondial, propuse în principal de Iurie Roșca (foarte puțin de d-na  Șoșoacă, strict privind UE) și despre promovarea unei astfel de platforme politice radicale?

Ieşirea din NATO&UE ar fi benefică în măsura în care am face-o pentru o agendă de independenţă şi neutralitate reală a ţării. Dacă o vom face ca să sărim în altă barcă va fi din nou o eroare istorică, precum intrarea în UE&NATO.

* Pe cine vedeți potrivit ca președinte al României sau viitor şef de guvern? Și dacă mai avem șanse să ne revenim ?

Momentan nu văd pe nimeni. Dacă se va continua cu alegera preşedinţilor trădători nu vom avea nicio şansă să ne revenim. Şanse să ne revenim avem foarte mari, dar trebuie să avem o reală agendă naţională. 

* România mai supraviețuiește până la alegerile din 2024?

Supravieţuieşte!

* Cand va relua UE( in grup sau pe bucati) discutiile privind furnizarea de resurse cu RUSIA ?  A doua intrebare : Plavanul cand cade?

Nu ştiu dacă cea care va relua negocierile se va mai numi UE. Despre Plăvan nu ştiu ce să spun. Sper să cadă în faţa plutonului de execuţie!

* Ce facem cu economiile în euro? Schimbam în lei sau dolari?

Am răspuns mai sus!

* Ne cumparam saci de dormit pentru sezonul de iarna? Si alta topica, cand se sparge bula imobiliara? 

Dacă nu aveţi soluţii alternative(independente) de încălzire, da, trebuie să cumăraţi saci de dormit. 

În ceea ce priveşte bula imobiliară, scenariul inflaţionist în care ne aflăm va cauza pe termen scurt mai degrabă o stagflaţie în sectorul imobiliar, adică în ciuda cererii rahitice preţurile vor creşte. Pe termen mediu şi lung mi-e greu să estimez acum deoarece sunt extrem de multe variabile. De ex. intrarea noastră în război va duce imobilele la preţuri nule. 

* Credeti într-o revoltă masivă a românilor?..si daca da,pe cand o prevedeti?

Românii nu ies decât în stradă decît atunci când sunt scoşi. Când se va întâmpla asta? Când manipulatorii vor ajunge la consensul că trebuie să se întâmple asta. Din păcare aşa arată explozia mămăligii româneşti. 

* La remorca carei tari UE ne aflam la ora actuala? Schultz nu-i Merkel dar si lui Macron i-am refuzat submarinele. Franta sau Germania? De USA...are grija Muniz de ghidon.

Ne aflăm la remorca oricui doreşte. Suntem remorcaţi şi la Franţa şi la Germania şi, mai ales, la SUA. Culmea, chiar şi când sunt interese divergente între aceste mari puteri, noi sărim să-i rezolvăm pe toţi. Suntem proşti şi avem politicieni imbecili. Asta-i realitatea.

* Temele pe care încerci să le acoperi sunt vaste și complexe, ca dimensiuni, nu subiecte neapărat. Vor fi mai multi autori in viitor, pe teme specifice sau preferi autor care sa acopere cross, diverse subiecte? (P.s.: nu am inrebari pentru mama omida:)

Am spus deja că nu e decât un autor, anume eu. :) 

* Puteti face un TOP 5 al tarilor in care merita in ziua de azi si pe viitor sa traim? Va pot intalni? 

Nu, eu nu văd decât o singură ţară, anume România. Cei care pleacă nu fac altceva decât să-şi vândă viaţa pe nişte iluzii. În ceea ce priveşte întâlnirea da, e posibilă, dar pe ce temă?

* Exista 2-3 politicieni in care putem avea incredere?

Iniţiatorii CpN, dar ei nu sunt încă politicieni. 

Cum sa-mi tin banii in aceste timpuri,in euro sau in alta moneda? E periculos cu banii in banca, mai bine...sub saltea? E momentul sa cumparam o casa acum sau sa mai asteptam?

 Am răspuns mai sus!

* In UKR e clar deznodamantul.(...) Cum vede Dl. Dan Diaconu aceasta desfasurare din punctul de vedere al momentului actual? Ce credeti ca se va intampla? Pana unde vor merge lucrurile? Se vor trezi oamenii? Au ba? Multumesc anticipat.

Nu cred că pe moment e clar deznodământul din Ucraina. Am enunţat mai sus ce se va întâmpla: va pierde cel care va crăpa primul. Iar de mers, lucrurile vor merge extrem de departe. 

* In iuresul centrifug in care este prinsa Romania, din cauza lipsei de autoritate, patriotism, tradare a reprezentantilor, dar si din cauza pasivitatii generatiilor motrice ale tarii, care ar fi termenul relativ la care oficial, Transilvania isi va schimba statutul in raport cu restul teritoriului tarii?

Într-adevăr, mulţi de-acolo au instinct de şerbi care cred că dacă vor reveni la iobăgie sub vestici le va merge bine. De la firul ierbii eu cred că cei care ar vota o eventuală rupere de România sunt foarte puţini, însă îngrijorător este că sunt suspect de mulţi cei care se raportează la Budapesta sau Viena. 

Ar fi însă foarte util ca lumea să conştientizeze că singurul garant al României în actuala formă este ... Rusia. Şi asta începând finalul celui de-al Doilea Război Mondial. Probabil o să mai atac subiectul deoarece e necunoscut de majoritatea romînilor.

* E clar. Războiul, chiar nedeclarat, este între Rusia și Nato. În această situație, există vreo posibilitate ca Rusia să câștige? Cum se va împărți lumea, între cine și cine? A cui va fi România? Ce suprafață din teritoriul actual se va mai numi România? Vă mulțumesc.

Da, există multe posibilităţi ca Rusia să câştige. Lumea se va împărţi în funcţie de învingătorii conflictului. România dacă-şi joacă bine cartea poate ieşi mai mare din toată nebunia care urmează. Dar trebuie să se lepede cât mai rapid de trădători!

* Ventilatoare cu recuperare de căldură sunt atât de fabuloase încât sa merite investiția? Între un invertor și acestea ce ați alege. Posed panouri off-grid și încălzire cu lemne și gaze.

Sunt foarte bune, iar investiţia nu e mare. Depinde cum aveţi casa. e cele mai multe ori deranjul cel mare este dat de modificările care trebuie făcute pentru tubulatura de aerisire. Recomand sistemul centralizat deoarece se poate extrage mai mult aer din zonele în care se uzează mai rapid(băi, bucătărie, etc.), itroducându-se aer proaspăt în dormitoare living s.a.m.d. Văd că sunteţi destul de bine dotat, astfel încât s-ar putea să nu aveţi probleme majore.

* 1. Când vine demisia mare anuntata? 2. In mod real ati supraviețui mai mult de 3 luni fără a merge la cumpărături de niciun fel? 3. Cati ani aveți? 4. Ce industrie va pica prima în Germania: auto sau...?

1. Nu a venit în august şi pare că nici în septembrie. Aşa, ca să dau un detaliu văs pun că va avea legătură cu Libanul. Nu spun mai multe pentru că n-ar mai avea niciun farmec. 

2. Da, cred că pot supravieţui mai bine de un an. 

3. Mi-ar plăcea să fiu femeie şi să spun că nu se pun astfel de întrebări. Mă rog, am mai mulţi decât mi-aş dori, dar mult mai puţini dacă mă raportez la evenimentele trăite personal.

4. Germania e deja picată cu totul.

* Filmul despre fiul lui Bideu??

Bun, foarte bun!

* Cat timp mai avem ca tara pana intram in colaps financiar total?

Raportându-ne a datoria externă, probabil vreo 4-5 ani. Dacă însă avem norocul unei conduceri patriotice datoria externă poate deveni foarte uşor doar o amintire.

* Ce previziuni aveti pentru Romania in 2023?

O ţară fără speranţă, intrată într-o depresie generală ca efect al expunerii la un purgatoriu perpetuu. Dar pe cât de mici vor părea şansele noastre, pe atât de mare va fi surpriza. 

* Care sunt conditiile pentru ca un om sau un grup de oameni  sa se revolte si sa actioneze in lipsa unui lider?

Foarte mari dacă acei oameni au conştiinţă, zero dacă le lipseşte. În Romînia lipseşte.

* De ce nu pui și niște surse la unele din articolele tale? Ar fi mai credibile dacă le-am putea verifica.

Din lipsă de timp. De verificat se verifică dar la ceva timp după ce am scris articolul. :)

* De unde te informezi? ce site-uri citesti ca sa stii ce se petrece in lume?

Sunt foarte curios şi asta ma face să caut într-o grămadă de locuri. Nu pot face o listă cu sursele. Sunt multe, atât fizice cât şi virtuale. 

* Intrebarile pe care le pun se gasesc in raspunsurile care le postezi in fiecare zi.

Mulţumesc!

* Ce crezi ca ne rezerva viitorul?

Prea general pentru a putea răspunde în câteva rânduri!

* Sunteti dispus sa lucram impreuna printr-o fundatie curata, pentru a genera forta colectiva necesara restartarii Romaniei din pc de vedere economic, social si administrativ?

Nu şi am explicat de ce.

* Salut, îți urmăresc blogul din 2009. Sfaturile tale m-au ajutat sa nu cumpăr casa in cadrul bulei imobiliare din 2009. Am cumpărat casa in 2011 mult mai bine. Așa că îți urez cat mai multe sfaturi bune pt lume, in general.

Mulţumesc şi felicitări pentru achiziţie!

* Pe ce vă bazați atunci când ați afirmat că în 2024 se va termina cu acești ticăloși de calibru? Ce se va petrece atunci în 2024 care va face ca lumea și planeta să se înscrie pe făgașul hărăzit de Dumnezeu?

Pe mai multe cicluri istorice care converg în această perioadă. 2024 este primul an în care toate  ciclurile o iau în sus. La întrebarea 2 nu ştiu răspunsul.

*  Exista birouri CIA/FBI în România? Dacă da, câte?

Există de nu le ştim numărul. Birou FBI încă există la DNA. O celulă CIA funcţionează în Ministerul Justiţiei. Pe la MApN penetrarea e la maxim. Parafrazându-l pe Geoană pot spune că nici ei nu ştiu câţi sunt pe-aici.

* Călin Georgescu Cine este el, ce hram poartă și care este/va fi rolul lui aici în România? Servește țării sau e juma-juma?

Mi se are un personaj secundar, fără anvergură, dar deosebit de fanfaron. 

* Va crește migratia catre est?? Ar  fi o optiune valida ??

Probabil că va creşte. În ceea ce priveşte validitatea mă abţin. E o lume total diferită de a noastră. 

* Ce e cu demisia aia din august?

Am spus deja!

* Credeti, d-le Dan Diaconu, ca alegerile din nov SUA(preconizate a fi castigate de republicani la acest moment) ar putea duce la o schimbare de paradigma in UE? Desigur, nu chiar in saptamana urmatoare, dar ca idee... sclavetii se uita intotdeauna la toanele stapanului si daca-l percep slabit, ar putea revendica largirea lesei...?!

Democraţii sunt hotărâţi să fure la greu în aceste alegeri. Nu cred că UE se va schimba deoarece indiferent de rezultatul alegerilor deep-state-ul american va rămâne neschimbat. 

* Ar fi cazul sa ne retragem banii din banci, din cauza unui posibil colaps financiar mondial, ca sa nu ramanem fara ei..? Asta ar fi o intrebare. O alta ar fi legata de "securistul de bine", care a zis prin.. aprilie? ca in octombrie o sa fim mult mai putini... se mai implineste.. se decaleaza putin termenul.. 

La prima întrebare am răspuns. În ceea ce-l priveşte pe securist, n-a decalat nimic pe moment.

* Mi-e clar ca rusii vor prelungirea acestui conflict iar occidentul din spatele SUA ar vrea inflamarea lui pentru a forta o basculare a opiniei publice din Rusia. Dupa o iarna complicata lucrurile se pot vedea diferit in Vest. De unde vezi aparand insa surprizele?

E cu dus şi întors. Nu mi-e foarte clar că prelungirea conflictului mai e în avantajul Rusiei decât dacă la final Occidentul va fi zdrobit definitiv. Parcă mi se pare că Rusia ar trebui să mai înainteze pentru a putea controla definitiv conflictul. 

Surprizele cred că au început să apară din Italia şi Grecia. Posibil ca şi Olanda să facă o figură interesantă. 

* Statul Israel este inplicat in acest conflict ? Ce interes are?

Da, are un interes major în Ucraina, interes despre care am mai discutat. În plus, Mossadul a făcut până acum jocurile acolo. Vedem ce urmează. 

 * Detaliind mesajul de mai sus, aș dori să aflu:

1. Opiniile dvs.despre un program politic tranșant, simplu, primul pas către multipolaritate și spre demantelarea sistemului globalist care a început să fie edificat din plin după al doilea război mondial.

2. Opiniile dvs. despre chestiunea evreiască/khazară și  cum apreciați influența cercurilor sioniste asupra politicii internaționale, asupra globalismului, a rețelelor de dominație politică, militară, economică, financiară și mediatică.

E greu de dezvoltat în câteva rânduri. Probabil voi dezvolta într-un articol în viitorul apropiat. 

* D-le Dan Diaconu, crezi că noi, Omenirea mai avem vreo șansă să ne facem bine in viitorul apropiat? Acest "rău" care este acum la Putere, mai poate fi înfrânt?

Da, avem şanse foarte mari. De fapt sunt convins că ne vom face bine. În ceea ce priveşte puterea, răul a fost întotdeauna la putere. Noi „trebuie să-i dăm cezarului ce-i al cezarului”. Acestea-s regulile jocului.

* 1. Ce aniversare? 2.acest topic este un experiment(sondaj) pentru a afla ce gandim?

1. Am scris deja; 2. Nu!

* Il urmariti pe Clif High (https://www.bitchute.com/channel/HBBwqdoMy7Gz/)? Ce parere aveti despre bitcoin?

1. Nu; 2. Un experiment al CIA

* Când  estimați că  se va termina  războiul?

Ruşii îl pot încheia acum, dar cel mai probabil se va tranşa ceva în 2023.

* Cand ne vom bucura de urmarea povestii inceputa acum cativa ani despre concediul din Cuba.

Sper cât mai repede. Nu mai e mult de scris şi revizuit...

* În afara de lupta personala cu monstrii energiei si ai statului, ce lupta ar putea sa ne salveze? 

Dacă reuşim să ne eliberăm cât mai mulţi, probabil nu va mai fi nevoie de nicio luptă.

* Sa mai avem curaj sa ne intemeiem familii, nastem copii, avand in vedere, situatia actuala si viitoare?

Evident! Pentru ce altceva trăim? Fără familie nu avem o busolă în viaţă, iar fără copii nu suntem întregi. Cum poate fi o viaţă reuşită fără familie şi copii?

* Ce părere aveti despre teoria ca războiul din Ucraina ar fi un blat, un conflict creat de globalisti in care ambele parti se fac ca se lupta. Scopul ar fi accelerarea resetări globale…

Este o teorie foarte posibilă deoarece sunt numeroase lucruri ilogice şi inadvertenţe. Încă nu ştiu care-i adevărul acolo, dar finalul războiului ne va arăta realitatea.

* Cand o sa creasca bitcoin? Si la cat o sa ajunga? E altceva neconfiscabil pe lume, in afara de bitcoin?

Bitcoinul e cel mai uşor „confiscabil”!

* Am citit previziunile lui G. Friedman care spune că Estul Europei va deveni cea mai dinamică zonă in următorii 100 de ani datorită prăbușirii Rusiei și extinderea acestor țări catre Est. Bineînțeles Polonia e cea mai importantă națiune pentru SUA ca și linie de front. Deci se sugerează in toată propaganda din carte, ca SUA investește in Estul Europei pe următorii 100 de ani, cu miza ca Rusia se va prăbuși???????

E visul lui Friedman. Sper să rămână la nivel de vis întrucât mi s-a luat de prostia americanilor.

* Este rezonabil sa ne asteptam ca vor pierde controlul periferiei (adica asupra noastra, de exemplu)? Cum ar fi mai bine sa procedam?

Sper şi eu s-o piardă deoarece doar astfel putem avea o fereastră de oportunitate spre independenţă.

* Ma bucur ca sunteti !!...😉 As fi deosebit de fericit sa va intilnesc ....dar pina la momentul acela , ce pot sa va urez , decit multa sanatate  si sa fiti in continuare la fel ca pina acum !!!

Mulţumesc mult!

* Care sunt cele mai importante 5 cărți pe care le recomadați cuiva de 18 ani ca să înceapă să înțeleagă lumea în care trăim?

E imposibil să fie doar cinci cărţi. Începe cu Biblia şi-apoi încearcă să o înţelegi. Lecturile de după vor veni de la sine. Dacă ai răbdare vei fi plimbat prin toată filosofia occidentală şi orientală, astfel încât vei ajunge să înţelegi multe. 

* Demolarea controlata a Occidentului este defapt marea resetare de care globalistii ne tot vorbesc. Se preconizeaza miscari sociale de amploare in Vestul Europei. Am doua intrebari: Vor reusi globalistii sa-si impuna agenda? Cum s-au gandit ca pot controla sute de oameni revoltati, pentru ca trebuie sa aiba o strategie din moment ce provoaca aceste miscari sociale?

Da aşa e, doar că eu ştiu o chestie: e infinit mai uşor să dărâmi decât să construieşti. Occidentul îşi duce exemplar la împlinire dărâmarea, dar nu ştiu ce naiba va pune în loc. Eu cred că nu poate pune nici măcar ceea ce consideră ei că acum e prost. Asta deoarece ei sunt deosebit de proşti. Să crezi c-o vor face şi mai bine decât înainte, asta de idealism!

* Ce șanse sunt ca în România sa fie implementate recunoașterea faciala și vaccinarea obligatorie?Când estimați ca vor fi implementate(dacă vor fi implementate)?

Identificarea facială e implementată încă din momentul în care vă fotografiază pentru actele de identitate. Vaccinarea obligatorie, din fericire a eşuat. Şi sper să rămână aşa!

* Ce parere aveti de cei care au inceput sa se declare suverani si spun ca Romania este o corporatie, ca noi suntem toti persoane fictive carora de la nastere certificatul de nastere este tranzactionat la bursa de catre stat devenind sclavi?

Nicio părere.

* Va salut, am ajuns sa citesc știrile și noutățile doar de pe acest site;câteodată este asa deprimant dar totuși se pare ca aveți de multe ori dreptate din păcate pt noi;întrebarea este :aveți printre altele și ceva surse din instituțiile de forță, nu-i asa?

Da, am şi de-acolo.

* Chiar merită salvate oile?

Da, altfel n-am fi oameni!

* Ce mai face Gicuță? 🙄

Doarme

* Am o intrebare: Cine conduce lumea?

Hmm, e simplu, dar în acelaşi timp extrem de greu de descris.

* Credeți că Putin face parte din acest plan de resetare, sărăcire a oamenilor? Faptul ca este denigrat, el și rușii, de mulți, ma face sa cred ca nu, probabil nici elitelor nu le-ar plăcea sa fie văzuți rău, chiar dacă au interese negre.

E posibil să fie parte. Încă nu am un răspuns clar, chiar dacă prefer să cred că nu-i aşa.

* Ce telefon fără Android și fără IPhone mai safe recomanzi?

XPeria cu Sailfish, dar nu prea e optimizată camera foto sau Huawei cu HarmonyOS(ăsta merge impecabil!). Nu sunt cele mai securizate, dar ai o alternativă la actualele ecosisteme. 

* Sunteți de acord că, odată cu câștigarea alegerilor preliminare din SUA de către republicanii lui TRUMP (nu de agaricii cumpărați de până acum) SUA va fi determinată să nu mai pompeze bani și armament hoholilor iar în această situație doar UE va lua multă mUE?

Nu, nu sunt de acord cu afirmaţiile.

* Este posibil ca în România instituțiile publice sa fi trecute în online la începutul iernii pentru a se face economie de gaz ? Dacă da când și pe ce perioada și dacă știți despre existenta unui asemena plan. 

De asemenea este posibil ca europenii sa solicite trimiterea gazului din rezervele României către Europa în timpul sezonului rece ? Romanii se lauda ca au 70% rezerve dar dacă nu sunt pentru noi aceste rezerve?!

Da. De fapt acesta este motivul pentru care Ministerul Educaţiei a încetăţenit online-ul. Nu am habar despre existenţa vreunui plan, dar probabil că cineva l-a gândit. În ceea ce priveşte redistribuirea gazului, aceasta a început deja, iar rezervele Romgaz au început acum să fie golite fără niciun sens. La iarnă, cu siguranţă, vor fi probleme mari, cu toate că acestea nu ar trebui să fie. 

* Cine va lansa primul atac cu rachetă asupra României?

SUA sau Rusia, în funcţie de amploarea conflictului.

* În ce lună începe anul acesta războiul civil în România? Noiembrie sau decembrie?

Nu cred că începe anul acesta.

* Care este locul dumneavoastră preferat din România, poate fi o localitate, o zona geografică, un local, o stradă?

Satele de munte, în special cele din sudul ţării şi Bucovina.

* Ce putem face să oprim secesionismul in desfășurare?

Nu putem decât să-l ignorăm şi să alegem politicieni cu scaun la cap.

* De ce ignorați posibilitatea că Rusia să se fi înțeles cu Occidentul în privința invadării Ucrainei? Nu vi se pare că acest război face parte din același film cu Covidul?

Nu ignor, am spus-o de la începutul conflictului!

* Sfaturii pentru viitor? Sa emigrez? Unde?

Emigrează în România şi învaţă să profiţi de oportunităţile gigantice de aici!

* Care este cea mai buna solutie pe termen lung in contextul actual, razboaie, virusi imaginari sau neimaginari, dictatura neomarxista etc. ,pentru protejarea si buna starea propriei familii ? Solutia pe care ati alege-o dvs.

Pe moment cea mai bună investiţie s-a dovedit a fi casa şi gospodăria de la ţară.

* Sa intrebam o intrebare: Cat o sa fie kilul de salvatori(cartofi) la iarna?

60 ruble. :)

* Vom scapa vreodata de aceasta "maltratare"  la care suntem supusi zilnic de statul roman ?  Vom scapa vreodata de aceasta clasa politica atat de obedienta si de lipsită de empatie fata de noi ? Va multumesc !

Fără un efort clar din partea fiecăruia, fără conştiinţă şi conştientizarea timpurilor pe care le trăim, tirania se va accentua în România.

* 1. Este Putin un instrument al globaliștilor, la fel de obedient ca oricare dintre liderii occidentali?

2. Sau este de bună credință, iubește Rusia, dar :

a) deși silitor, dar este mai încet cu mintea și vede mai greu toate tentaculele caracatiței

b) controlul lui asupra Rusiei este limitat, sau Rusia are asemenea slăbiciuni și vulnerabilități încât nu poate înainta decât cu pași mici.

Putin a fost instalat cu ajutorul globaliştilor, dar şi din disperarea acestora deoarece arsenalul nuclear al Rusiei risca să intre pe mâini incontrolabile. Putin a avut poziţii diametral opuse. Nu pot spune că acum mai este sau nu un instrument. Din păcate vom putea vedea adevărul doar după ce se va termina conflictul din Ucraina.

* De ce credeți că rușii se opun globalizării, mai curînd încearcă să aibă în rol mai mare în această demență. Vaccinarea obligatorie în pandemie a fost și acolo dusă în același mod ca în restul lumii , supravegherea digitala , colectarea datelor biometrice e urmărită intens.

Deocamdată nu mi-e foarte clar jocul Rusiei. Tind să cred că vor avea puterea istorică de a se întoarce la normalitate, dar nu sunt sigur de asta. Dacă ar face-o ar fi eroi ai istoriei. 

* Ce distribuție de Linux recomandați? Ce smartphone recomandați (care să nu colecteze tot ce prinde)?

Ceva bazat pe Debian, în funcţie de experienţă. Ca smartphone, probabil ceva cu Sailfish. 

* Credeți că, pe măsură ce se apropie rușii de granița noastră, va dispărea toata clasa politică existenta (plus cozile lor de topor: doctori, politie care a pus botul la toate minciunile din ultimii ani) ? - apropo și de ultimul dumneavoastră articol. Nu că rușii ar fi niste băieți buni neapărat, dar e clar că nu vor dori o vecinătate ostilă pe aici prin zonă.

Mulţi simt o transpiraţie rece pe şira spinării deoarece majoritatea covârşitoare a averilor de-aici s-au făcut pe fraudă, iar o resetare a societăţii româneşti i-ar lăsa cu fundu-n baltă.

* Rog o estimare: cand va intra Romania in zona de influenta rusa?

Dacă nu ne trezim să luptăm pentru independenţa noastră reală, în maxim 5 ani.

* Alta intrebare: care este pt DD linia rosie in ceea ce priveste acceptarea Lumii Noi - ex. identitatea digitala, documentul de identitate multivalent, vaaxxinarea, augumentarea corpului cu un dispozitiv de comunicare on-line, implantul cu ceva care sa permita identificarea de la distanta etc.

Când se vor generaliza şi se vor impune prin lege aşa-numitele wearable, ar trebui să înţelegem că s-a depăşit linia roşie şi vor urma vremurile cele mai tulburi din istorie.

* O sa rezistați nu-i asa?

Sper.

* Care ar fi planul dvs. de țara pentru Romania?

O să-l aflaţi în scurt timp.

* Cum sa supravuituim haiturii medicale din valul urmator, celei energetico-economice, presiunii psihotronice și 5g, dar mai ales ce rezerve valutare sunt cele mai optime si in ce cantitati in conditiile unei inflatii uriașe in care suntem vârâți cu maiestrie si nesimtire?

O comunitate puternică poate face ca absolut toate aceste probleme să se topească. În afara comunităţii nu există un răspuns valabil pentru toate situaţiile, dar sunt sigur că mereu se vor găsi soluţii.

* Ce facem cu radiatiile? In toate orasele sunt zone intinse cu niveluri inacceptabil de mari (in medie cam de 10x mai mari decat cele permise).

Există variante de izolare a caselor. 

* Dle Dan, din diverse cunostinte am inteles ca nu doriti sa va alaturati Coalitiei pentru Natiune. Desi ii pretuiti pe cei 4 si ceilalti care am mai venit intre timp. Pentru mine este o veste f proasta, printre cele mai proaste sa zic auzite de mine in ultimii cinci ani. Exista vreo speranta sa va razganditi totusi? Si acum ma gandesc la Dumnezeu si la oameni..

Să nu exagerăm! Nu intru pentru că nu cred că sunt capabil să fac vreo mare brânză în politică. Nu am „construcţia” necesară unei asemenea implicări. 

* Cand ne intalnim si noi la un forum DD? Merci, sa ne vedem/auzim cu bine...

Nu ştiu.

* 1)care ar fi primele piese din domino care ar putea produce un black swan event si ulterior un razboi?

2)care este strategia dstra de exit ptr urmatoarea perioada? si ce alte optiuni viabile avem in tara?pentru mine personal chiar daca sunt tanar nu prezinta interes emigrarea .

3)in ce moment credeti ca va intra Romania in default?

iar la final as dori sa va intreb din curiozitate

4)care sunt cartile dstra preferate? 

1. Probabil furtul alegerilor din SUA şi un eventual război civil acolo. 

2. Opţiunea din ţară este gospodăria de la ţară(cu cât mai izolată cu atât mai bine). Ceea ce e clar este că, dacă vremurile se înrăutăţesc, nicăieri pe Pământ nu va fi paradisul, astfel încât ne trebuie o conştiinţă puternică şi capacitatea de a conştientiza şi de a ne baza pe valorile noastre fundamentale.

3. Cu menţinerea politicii actuale, probabil nu mai târziu de 5 ani.

4. Sunt multe, n-am cum să le înşir aici. Căutaţi secţiunea lecturi de pe blog şi veţi găsi câteva.

* Ne-a tot promis că ne dă ceva rețetă de "caș" (o ardea codat) da' a uitat

N-am scris-o încă. Dar nu e simplă şi nici gratis! :)

* Transilvania, va fi independenta (cum latra unii "ardeleni"ca ar vrea) sau chiar la unguri, in timpul vietii noastre? Am fost ag imobiliar in Cluj si sunt ingrozita din acest punct de vedere! De 30 de ani incoace, ungurilor le a iesit tot ce si au propus, rabdare de fier au, deci, cum ramâne, cum va fi?

Unguri sunt din ce în ce mai puţini la noi. Sistemul ajută UDMR cu voturi aberante pentru a o menţine în Parlament. În rest, eu cred că dacă nu vom fi complet idioţi vom reuşi să trecem şi peste această provocare a istoriei. O să depindă mult şi de cei din Transilvania. Dacă vor alege sclavia, asta le va fi soarta pe veci!

* Ce parere aveti despre noul premier al UK?

O cretină.

* Încă una: ce părere aveți despre schimbările din Ortodoxie din ultima sută de ani: ecumenism, sinodul din Creta, Balamad, ridicarea anatemelor de pe catolicism, schimbarea calendarului? Am vazut unele articole mai pe partea religioasă și de asta îmi permit să vă întreb...

E complex subiectul. După nebunia care-a ajuns chiar şi-n Athos, e clar că ortodoxia are o cumpănă. Subiectul e vast astfel încât o să încerc să scriu mai multe într-un articol viitor. 

 * Nevoile familiei conduc spre o noua casa. Cand s-o cumpar, acum sau sa mai astept?

Dacă pentru a cumpăra casa vindeţi un alt imobil, o puteţi face oricând. Altfel, eu estimez pe termen scurt o perioadă de stagflaţie pe imobiliare. Nu-i exclus ca de anul viitor să înceapă să scadă, dar inflaţia şi restul evenimentelor pot influenţa radical piaţa imobiliară. 

* Cand vii cu episodul 2 din seria cubaneza?

Cand termin finalul.

* Dl Diaconu, va bateti joc de noi? faceti parte din structurile nasoase si gushate? imi cam put a bagatela toate analizele domniei voastre!

Ce să spun, mulţumesc pentru aprecieri! :)

* Sunt curios cât de realiste vi se par acele predicții(deagel.com)?

Să vedem ce efecte vor avea vaccinurile Încearcă să suprapui peste acele predicţii nivelul de vaccinare din fiecare ţară şi vezi ce-ţi iese!

* De ce credeti ca Putin nu s-a dezis de brandul URSS care e corelat aproape perfect in mintea occidentalilor cu comunismul, revolutia, asasinarea Romanovilor etc...nu cred ca nu e constient de diferentele de perceptie a urss la el in batatura (obtinuta prin multa propaganda cu marele razboi patriotic) vs. perceptia din vest (inclusiv la noi). De ce nu a zis ca URSS e câh, si nici regimurile țariste nu erau nemaipomenite, fac eu o Rusie versiunea 3.0 ...

Putin a spus că dărâmarea URSS a provocat un cutremur geopolitic ale cărui efecte le vedem acum. Şi are dreptate. În rest, rus fiind, Putin are o viziune imperială. Iar un imperiu nu prea se simte bine în graniţele sale.

* Riscă în curând Republica Moldova o Crimee în Transnistria și un Donbas în Găgăuzia în condițiile actualei politici ale conducerii țării?

Da.

* Ce parere aveti despre Cristian Terhes, europarlamentar?

A avut poziţii OK, dar e cam alunecos.

* De unde se face rost pe nv de un automat Kalashnikov?

De la ucrainenii care bântuie pe la noi. Structurile lor mafiote lucrează din plin la noi. 

* Întrebare: Cumva statul român are deschise niște linii de comunicare și de stabilirea unor relații normale cu Rusia în caz că Licuriciul și UE ne abandonează sau se alege praful de ele? 

Nu, statul român nu are absolut nicio legătură. Mai grav e că s-au pierdut inclusiv legăturile diplomatice directe între SUA şi Rusia. Iar Rusia, în ceea ce priveşte România, de mult nu mai discută cu noi, ci cu SUA. Iată efectul politicilor tembele.

* Cunoașteți soluții pentru evitarea vaccinării în cazul obligativității sau constrangerii prin pierderea locului de munca, imposibilitatea de a intra în magazine, farmacii, spitale? 

Lupta(inclusiv pe cale juridică) şi izolarea.


30 de comentarii:

  1. @Petre, (de ieri)...
    din ce se vede si se aude ambele economii, ale Rusiei si a vestului colectiv, vor fi dizolvate, urmate sau precedate(nu stim inca)si de cea a chinezoilor.
    Regiunea, alianta care va putea oferi un plan nou de dezvoltare RATIONALA A LUMII, va fi cea care va indica directia globala catre o lume noua si un cer nou.
    Intoarcerea la ceea c a fost este exclusa indiferent de cita furie va stirni.
    Vasi

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani și multe analize! Am și eu o rugăminte, având în vedere sentimentul național: se poate scrie titlul articolului în limba română?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut sa sugerez același lucru vizavi de titlu. Altfel, la mulți ani sănătoși!

      Ștergere
    2. Am văzut, în cele din urmă, că titlul e în română! Mie îmi sărise în ochi, de fapt, imaginea de ilustrare a articolului! Vă rog, se poate găsi/realiza una în limba noastră! Nu am ceva cu engleza, doar că în actuala situație, mi se pare semnificativ orice detaliu cu care ne putem apăra!

      Ștergere
    3. Bineînțeles ca la "imaginea" titlului m.am referit și eu. Dar nu cred ca o va schimba. No hard feelings! :))

      Ștergere
  3. Credeti ca sistemul public de pensii de stat va disparea/supravietui in urmatorii 20-30 de ani? Ne mai putem baza cat de cat pe vreun venit minim care sa vina de la Casa de Pensii?

    RăspundețiȘtergere
  4. În pofida faptului că nu subscriu la multe din ideile tale (în principal datorită unilateralității ideatice, mult prea "răsăriteană) să știi că ți-am apreciat unele materiale - chiar și cele antagonice perspectivelor mele de analiză. Orice efort merită, în ultimă instanță, respect - mai ales când se remarcă plusuri (calitative / cantitative).
    Te voi mai citi, ocazional voi și comenta. Paralel îți reiterez invitația de a comenta și pe forumul unde sunt destui ce-au citit / scris și pe aici - putem discuta, de pildă, buclele ciclicităților 2024-2025, sau cea din 2033.
    Una peste alta, îți adresez și eu felicitări pentru constanța determinării.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti doresc din inima ca viata sa-ti fie ca un drum verde pe care sa te insoteasca doar prietenii adevarati: Iubirea si Curajul! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vorbe frumoase sunt usor de spus, lucruri frumoase sunt usor de cumparat, dar cititorii buni sunt greu de gasit. Blogul se termina cind DD nu mai viseaza, speranta moare cind DD nu mai crede, dragostea se termina cind DD nu mai tine la cititori, prietenia se termina cind DD nu mai este deschis cu cititorii. Asa ca imparte totul cu noi, iubeste-ne fara conditii, vorbeste-ne si fii deschis fara asteptari,! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani!
    Poporul roman nu are constiinta pentru ca asa este sistemul in care trăim construit. Mereu un tătucă ne-a muiat posmagii si salvarea vine mereu de undeva, de dinafara noastra. Adică, contrarul celor recomandate de Iisus, marele Învățător venit pe pământ ca sa ne scoata din Matrix.
    Suntem orbii nascuti in Matrix incapabili a mai găsi prin sistem urmele Lui Dumnezeu necontaminate din exces religios sau prostie. Bașca trufia celor ce se cred detinatorii cheilor paradisului.
    Nivelul pe care se afla acum oamenii este cel de goană dupa miracole si paranormal vandute foarte bine de unii pacalici autohtoni sau nu. Adică, de imbătat cu apa chioară vandută la circ. Ceilalti, oamenii obisnuiti, isi văd in continuare de muncă si cultivatul pamantului. Cât vom mai fi lasati sa facem si asta.
    Oricum, ciclul asta cosmic are un sfârșit. Ca le place sau nu păcălicilor, sfarsitul vine si pentru ei.
    Când romanii se vor satura si de baba Vanga, si de Nostradamos, si de alti asa zis vizionari, isi vor da seama ca somnul lor a permis acapararea pamanturilor fertile si a resurselor. Cred ca va fi cu jale mare si rusine trezirea!!!
    Si cu hlizeală din partea noastră, a celor ce am refuzat cupa cu somnifer.
    Daca va amintiti basmul copilăriei, Vrajitorul din Oz, stiti la ce ma refer când râd de purtatorii de ochelari cu lentile vopsite in culoarea dorita de sforarii din umbră.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va salut!
    Urmăresc blogul dv de 2 ani! Va felicit și vă doresc multă sănătate și inspirație!
    Dragoș Ionescu

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesant "interviul". Intrebari de actualitate si raspunsuri realiste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Va multumesc pentru tot ceea ce faceti aici pe blog , pentru constiinta vie materializata in aceste articole si ,cu deosebita consideratie ,va adresez urare de deplina sanatate ! Sa fie romanii doar forme de viata in care constiinta intarzie sa apara ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari, si tine.o tot asa ! Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitări pentru răbdarea cu care ați răspuns tuturor! La mulți ani personali și activității pe blog! Mulțumesc pentru toate informațiile oferite de când v-am descoperit! Slavă Domnului că existați și faceți acest voluntariat! Dumnezeu să vă răsplătească!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari pentru tot ceea ce faci.

    Cliff High e un fake frumos ambalat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-aș fi dorit o întrebare și un răspuns privind Gesara/Nesara,altfel un interviu cu răspunsuri pertinente,deosebit de utile,felicitări !

    RăspundețiȘtergere
  15. La mulți ani de articole realiste și reale🙂! Uneori recunosc în rândurile dvs. câte o idee Max Blumenthal, dar poate e doar o idee🙂! Vă felicit pentru rețeaua vastă de informații, puterea de muncă, energia și capacitatea de a analiza și sintetiza o arie largă de informații! Eu aștept și alte articole documentate și interesante! Să fiți sănătos, împreună cu cei dragi, să fiți puternic și optimist!

    RăspundețiȘtergere
  16. In fiecare zi astept ce scrii mai abitir decat cafeaua...in rest sa fii sanatos...cred ca esti un roman adevarat de care Romania are nevoie in momente critice... cu tine nu ma tem...si mai presus de orice nu te suspectez de antiromanism deloc...

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumim pt implicare educatie politica, financiara, umana.

    RăspundețiȘtergere
  18. 15 Ani! Mulți ani înainte sănătoși, vă doresc! Citesc cu interes tot ceea ce scrieți aici. Felicitări!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. La mulți ani, Dan, ție și blogului tău!!!

    Îți citesc constant articolele de aproape zece ani și, ocazional, m-am mai și băgat în seamă pe aici. Ai, printre multe altele, marele merit de a ține sus - când cu năduf, când cu umor, dar întotdeauna inteligent și argumentat - steagul patriotismului românesc. Pentru asta îți mulțumesc.

    Felicitări și la mai mare! Doamne-ajută!

    RăspundețiȘtergere
  20. Toate bune și frumoase,dar eu aștept 2024, să curățăm curtea de venetici, să dăm cu sapa,cu biciul,cu ghioaga......,dar să iasă haiducii,partizanii și rădăcina adevărată a noastră să lovim din toate părțile statul cu picioare de lut și trădătorii de serviciu, știind că saminta lor nu piere,a trădătorilor,dar să mai rărim puțin dintre ei. Și,da,Dan Diaconu are dreptate, schimbarea vine din noi, cînd vom învăța să stăm în picioare și nu cu capul plecat și în genunchi!Suntem la răscrucea vinturilor și a lumii,singura soluție independența și neutralitatea,dar pe picioarele și capul nostru sus!

    RăspundețiȘtergere
  21. Poate ca ar trebui sa deschizi mai mult poarta catre ortodoxia romaneasca in subiectele d tale .Ai talent si aplomb .Sunt sigur ca stii mult mai multe decat lasi sa se intrevada .Chiar daca unii din cititori nu sunt de aceleasi pareri ,incearca domnule sa ti inmultesti talantul.Ai face mai mult decat zece popi de pe youtube .In rest iti doresc sanatate si mantuire .

    RăspundețiȘtergere
  22. Felicitări. Dar, sincer, nu cred ca ar trebui sa abordezi problema Ortodoxiei. Cred ca te depaseste, plus ca ai provoca "rascoale".

    RăspundețiȘtergere
  23. "După nebunia care-a ajuns chiar şi-n Athos"
    La ce va referiți?

    RăspundețiȘtergere
  24. La multi ani Trenduri Economice!
    Felicitari pentru integritate, determinare si consecventa, Domnule Dan Diaconu!
    Inteleg ca nu vreti sa va implicati in politica. De de anume va este teama?

    Coalitia pentru Natiune chiar are nevoie de sustinerea totala a patriotilor din Romania.
    Datorita dumneavoastra mult mai multi oameni de bine ar sustine CpN.
    Mult succes in continuare in tot ceea ce va propuneti!

    RăspundețiȘtergere
  25. Apropo : ce inseamna sigla partidului CpN...care nu cumva sa fie steaua lui David in 6 colturi...sau 5 ...ma intreb si eu ca prostul !

    RăspundețiȘtergere
  26. Multa sanatate, si mut succes in continuare. Felicitari pt. tot ceea ce ati realizat in ultimii 15 ani! VA MULTUMIM DIN SUFLET !

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)