duminică, 11 septembrie 2022

Consecinţele pe termen lung


Vă mai aduceţi aminte de COVID? Nu-i aşa că parcă nici n-ar fi fost? Da, fix aşa vă comportaţi, bucurându-vă precum nişte copii că nu mai e cu mască sau că nu mai e cu obligativitatea vaccinului. Mă rog, aşa e aici, dar vă imaginaţi că în New York abia acum s-a renunţat la obligativitatea măştii? Sau că, în continuare, administraţia dementului Biden forţează un regim de obligativitate a vaccinării? Asta, zic eu, înseamnă că nu prea ar trebui să săriţi pentru a vă bucura. E prematur, cum e prematur să răsuflaţi uşuraţi. 

Din ceea ce constat, consecinţele încep să se vadă. Dar nu le mai ia nimeni în seamă. Mai ţineţi minte când spuneam despre ivermectină? Câte înjurături mi-am mai luat! Câte contre absolut inutile. Dispăruse efectiv orice urmă de raţiune din majoritatea semenilor noştri supuşi unei propagande imbecile. Nu spun asta ca să le justific manifestările animalice. Părerea mea sinceră e că dacă rămâi să bălteşti în propagandă nu eşti om, ci animal. 

De ce v-am amintit povestea cu ivermectina. Din cauză de ... Itajaí. Ştiu, nu sună cunoscut. Itajaí este o localitate portuară din Brazilia unde, fiind trafic intens şi neexistând posibilităţi pentru tratamente „avansate” împotriva COVID, s-a luat decizia distribuirii ivermectinei atât profilactic cât şi ca tratament al infectării. Întreaga situaţie a stat la baza unui studiu extins, desfăşurat pe 88 000 de persoane. Întreg studiul îl găsiţi aici. Cifrele în ceea ce priveşte reducerea mortalităţii vorbesc de la sine, astfel încât e simplu de înţeles care-i treaba: ivermectina pur şi simplu funcţionează împotriva COVID. Asta se văzuse şi-n India şi-n alte ţări unde fusese introdusă, dar tiriplicii locali erau încrâncenaţi. De ce? Pentru că trebuiau să se cumpere vaccinuri corupte şi tratamente nesimţit de scumpe. Mai ţineţi mine frauda Remdesivir? Câţi oameni au fost condamnaţi la moarte cu sânge rece în numele aşa-zisei ştiinţe?  Le spun acum, în faţă, tuturor celor care mă înjurau cu îndârjire: domnilor, sunteţi nişte dobitoci!

Vaccinurile? S-au dovedit ele salvatoare? Sigur că da! Un asemenea val de morţi subite efectiv nu s-a mai văzut! S-a ajuns la penibilul situaţiei în care să se spună că şi dacă respiri  mai puternic poţi să mori subit şi că „aşa e natural”. Iată un alt studiu efectuat pe 1006 pacienţi de trei medici italieni: Franco Giovannini, Riccardo Benzi Cipelli și Giampaolo Pisano. Metodologia folosită a presupus analiza la microscop a sângelui celor care s-au vaccinat cu mARN, în oglindă cu cel al unor oameni nevaccinaţi. Ceea ce au observat i-a pus în alertă deoarece nu se pot trage concluzii: sângele vaccinaţilor cu mARN, la aproximativ 95% dintre pacienţi, este anormal. În afara existenţei unor particule care nu se află în sângele celor nevaccinaţi, s-au constatat modificări uluitoare ale particulelor existente în sânge . Imaginea care însoţeşte acest articol arată diferenţele la acelaşi pacient înainte şi după vaccinare. Cred poate înţelege oricine, fără prea multe explicaţii. Partea uluitoare este că sângele celor vaccinaţi continuă să se modifice la mult timp după vaccinare. 

Cercetătorii italieni nu au pus nicio concluzie, doar au publicat studiul pentru a atrage atenţie lumii ştinţifice despre rezultatele la care au ajuns. E simplu însă de înţeles că o asemenea modificare nu are cum să fie deloc în regulă. 

V-am reamintit toate acestea pentru a înţelege că pentru fiecare situaţie există consecinţe pe termen lung. Nu, tot coşmarul prin care-am trecut, ca şi coşmarul care urmează, sunt întinse pe termen lung. Asta trebuie să înţelegeţi voi, ce care încă mai aveţi toţi boii acasă. Ştiind realitatea puteţi să vă gândiţi planurile de apărare. 

41 de comentarii:

  1. M-am tratat cu ivermectina (de cai!). A funcționat excepțional, în câteva ore m-am simțit mai bine, iar după două zile credeam că am scăpat. Am întrerupt ivermectina, iar a doua zi s-a întors boala. Am luat din nou și imediat m-am simțit mai bine. După alte două zile eram vindecat. Am mai luat totuși încă două zile și asta a fost. Doza a fost de 0.2mg/kg. Am recomandat și altora, dar fără succes. Spălarea creierului a fost mai puternică. Unul a și murit pe ventilator, tratat cu remdesivir.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar credeti ca s-a terminat "covid" ul? Nu prea as spune. Avioanele stropesc zilnic si lasa Chemtrails pe cer. Uitati-va in jur. Multa lume tuseste, efectiv grohaie. Si la majoritatea aceeasi chestie. Noi ca tara nu vom scapa prea curand de aceasta otravire, pentru ca asta e . O otravire cu u amestec de substante chimice . Varianta Delta de anul trecut a fost un virus de tip SARS, omicron de anul acesta este o varianta de timp MERS cov . Ne vor otravi usor si sistematic pana cand ne vor rari asa cum vor. Din pacate noua ca tara , ca popor nu are cine sa ne ia apararea. Din interior nici atat. Romanii sunt praf , varza, spalati pe creier. Cel mai bun exemplu si de aici s-a vazut ca poporul roman a pierdut "meciul" : daca nici pentru proprii copii nu au reactionat in niciun fel si i-au condamnat la moarte vaccinandu-i, sau la sterilitate sau la cine stie ce boli ce pretentii sa mai avem de energie, de vanzarea Mintia, de distrugerea sistematica a tarii? Adevarul este ca nu mai avem nicio sansa. Nici Piperea, nici Simion, nici colitia nu stiu care NU MAI EXISTA NICIO SANSA. Romanii nu stiu in primul rand care le e dusmanul. Il injura pe Iohannis, Ciuca, Ciolacu, Virgil Popescu. Astia-s fix chelea Pu.ii. Nu asta reprezinta dusmanul adevarat. Singura dar singura sansa de a mai redresa ceva este constientizarea dusmanului adevarat urmat de o riposta data dupa principiul : acum ori niciodata. Restul proteste unde fluturam steagul si cantam cantece si recitam poezii ne vor aduce intr-un stadiu din care nu ne vom mai ridica niciodata. Dumnezeu sa ierte acest popor si sa-l binecuvanteze....in masura in care mai merita....

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu unul, n-as pune mare baza pe spusele celor trei medici italieni...

    Franco Giovannini, este specializat in acupunctura, chimiopunctura, auricolomedicina, medicina estetica... http://www.biodiagnosticagiovannini.com/team-e-professionisti

    Riccardi Benzi Cipelli, e specializat in stomatologie, specializat in paradontologie, implantologie, chirurgie orala...
    https://www.guidaestetica.it/centri/dott-riccardo-benzi-cipelli

    Gianpaulo Pisano, e specializat in ORL, acupunctura si homeopatie...
    https://www.ildottorerisponde.it/lotorino/

    Adica, un medic specialist in medicina vedica, un dentist si un ORL-ist, se apuca si fac un studiu de microscopie in camp intunecat si vin ca rezultat, cu concluzia ca sangele vaccinatilor anti-covid, e alterat la un procent de 95% dintre cei testati.

    In principiu, as zice "Wow, ce chestie nasoala!!" dar informandu-ma un pic, am aflat ca "Analiza directa a sangelui in camp intunecat este un procedeu orientativ. Deci, pe baza acestei examinari nu se poate stabili un diagnostic definitiv, dar procedeul ne poate indica pasii ce trebuie urmati. Scopul propriu-zis al examinarii este o evaluare rapida a starii generale de sanatate si a eventualelor consecinte negative declansate de factorii nocivi din mediul extern si intern asupra organismului." (https://www.sanatateacraiova.ro/articol-medical/viata-si-sanatatea-vazute-la-microscop-8/ )

    Altfel spus, trei medici cu specialitati fara nici o legatura cu microscopia, cu virologia, cu bolile infectioase, genetica sau macar cu cercetarea in domeniul biologiei, se apuca sa testeze la un miscroscop banal, care exista in orice laborator spitalicesc sau farmaceutic si care e folosit doar pentru diagnoze sumare si orientative, peste 1000 de persoane vaccinare anti-covid si... vad ce n-au vazut milioane de medici, laboranti si farmacisti din lume, care au testat zeci sau sute de milioane de vaccinati anti-covid din intreaga lume, culmea, la un procent absolut naucitor al acestora!!!

    Bun, nu-s vaccinat anti-covid, sunt TOTAL impotriva asa-ziselor vaccinuri mARN (cel putin momentan), fara a fi insa un anti-vaccinist in sensul propriu al cuvantului dar, n-am cum sa iau de bune afirmatiile celor trei italieni, nici cu slujbe: n-au nimic credibil, nici in ce priveste calificarile lor si metoda pe care au declarat ca au folosit-o in "cercetarea" lor, fara sa fiu specialist in domeniu, numai inspiratoare de incredere nu e!!

    Pe de alta parte, valul de morti subite care au urmat inceputului "plandemiei", e ceva ce nu poate fi negat si ridica extrem de multe semne de intrebare si nelinisti oricui are toate tiglele pe casa!

    Intrebarea pe care mi-o pun, este ce genereaza acest val de decese subite? Expunerea la covid in general, sau vaccinarea? Sau de ce nu, vaccinarea celor deja infectati! Sau o combinatie de factori?

    Problema esentiala pe care o vad eu, e ca atat "virusul" in sine, cu toate variantele lui ulterioare, cat si asa-zisele "vaccinuri", au la baza niste facaturi ale cuiva, cu un scop cat se poate de pervers, care insa, poate ne scapa in momentul asta! Virusul, cert nu este nici de provenienta naturala si nici nu s-a raspandit natural. Vaccinurile n-au la baza nici un studiu serios (sau poate au dar scopul lor e cu totul altul decat cel care ni s-a indicat!)

    Un semn enorm de intrebare in sensul asta, il reprezinta interzicerea autopsiilor din "vremea covid"! O asemenea interzicere, nu poate avea drept scop decat ascunderea a ceva anume, care prin analize anatomopatologice, ar fi devenit evident!

    Oricum, problema mortilor "subite" cat si cea a posibilelor efecte secundare ale covid/vaccinurilor, este una serioasa si ar trebui tratata extrem de urgent, responsabil si corect stiintific, de comunitatea stiintifica de peste tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Medicii specialisti in analize de sange zic la fel si sunt la fel de socati.
      https://sage.gab.com/channel/realstewpeters/view/never-before-seen-blood-doctor-reveals-615b53bced0894584833d50c

      Ștergere
    2. asta cu "vad ce n-au vazut milioane de medici si laboranti" chiar e buna! ba au vazut ca protocoalele folosite pentru cei internati de covid nu-i tratau ci ii omorau pe bolnavi cu zile, de aceea s-au interzis autopsiile , ca ar fi aratat ca moartea a fost cauzata nu de virus ci de tratamentele criminale, cu oxigenul le ardeau alveolele pulmonare , faceau infectie oportunista si ei dadeau remdesivir!!! DAARRR salariile uriase au inchis gura oricaror medici si asistente, si asta a fost pe plan mondial.In privat medicii recunosteau ca nu e bun tratamentul aplicat dar public nu ieseau;la noi doar cativa medici cu constiinta au avut curajul sa recunoasca public , asa ca sa-i lasam pe medici sa se zvarcoleasca in mustrarile de constiinta daca le au , ca au trimis la moarte cu buna stiinta oameni

      Ștergere
    3. Minti, esti vaccinat.

      Ștergere
    4. Nene cine are greutate in domeniu si se pune impotriva narativului oficial va fi spulberat.
      Corelatiile sunt un argument slab. Asa cum spui, poti corela mortile subite cu vaccinul sau cu covidul "lung".
      Singura observatie care poate clarifica situatia e ca statistica deceselor subite si a efectelor secundare e mai ridicata la cei cu 3-4 doze.

      Singurele date publice sunt in sistemele de raportare voluntara VAERS.

      Cand s-au dus la CDC sa aprobe Ivermectina(care are o istorie de 40 de ani) i-au trimis sa inceapa studiile pe tesuturi. Asta presupune 2 ani de testare. La vaccinuri experimentale s-a dat ok-ul pe loc.
      La fel si cu Redemsivir (despre care exista studii ca afecteaza rinichii si produce deces). La noi s-a dat si Kaletra.

      Ștergere
    5. Nu am cum sa nu raspund tipului ce vorbeste despre studiul celor trei medici! Nu stiu daca sa rad sau sa plang la cata ignoranta este in capul tau! Deci:
      - medicina alopata a fost ‘inventata’ in 1910 de doua personaje. Stii cumva cine sunt? Normal ca habar nu ai…dar ne dam cu parerea pentru ca suntem destepti. Cei doi erau Carnegie si Rockefeller, ce au creat un nou cadru medical bazat pe doua principii: chimie si profit! Pana in 1945 doctorii din statele uimite ce nu s au alaturat acestui nou cadru au fost inlaturati, bagati la inchisoare sau chiar omorati! O spun doctorii americani, nu eu! Sursa: thetruthaboutcancer.com … vedeti filmele realizate de Ty Bolinger.
      - medicina vedica din India si medicina traditionala chineza sunt cele mai vechi de pe Pamant… din era noastra, adica din Kali Yuga, daca stii pe ce lume traiesti. Doctorii din aceste medicini gasesc cauza bolii si actioneaza asupra ei. Medicina alopata trateaza efectul… si asa omoara oamenii, dupa cum spun unii doctori care mai au cap si suflet!
      Deci… inainte sa asterni tampenii pe aici e bine sa stii ca ignoranta este cel mai mare dusman al omului! 🙏🏻🕉

      Ștergere
    6. Mărgelatule Trandafir,*la noi s-a dat CU Kaletra.... pentru prieteni !

      Ștergere
  4. Am uitat sa mentionez ceva, mai sus: am verificat si afirmatiile lui Terhes despre imbalsamatori din SUA care au gasit la cadavre din perioada de dupa inceperea plandemiei, mari cheaguri de sange in corpuri.

    Am gasit cateva mentiuni, atat in linkurile indicate de el cat si altele dar numai in publicatii (online), de importanta locala, de acolo, nimic din alta parte a lumii.

    Fara sa neg ca exista acele cheaguri de sange la cadavrele din unele zone ale Statelor Unite, senzatia mea e ca e vorba de ceva local de acolo si care nu are o raspandire nationala si cu atat mai putin globala, cum ar fi trebuit sa fie daca de vina ar fi fost virusul sau vaccinurile. Mai degraba e vorba de ceva strict de acolo, decat de problema plandemiei!

    Cert e ca pana in momentul asta, n-am gasit nicaieri ceva credibil care sa lamureasca existenta mortilor subite sau care sa lamureasca ceva despre efectele (posibile), nocive post covid/vaccin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai n ai gasit nimic concludent ca fiind vaccinat nu vrei sa gasesti. Victorie cu vaccinul iti doresc !

      Ștergere
    2. Matale prezinti simplist situatia. Imbalsamatorii in US au alte standarde decat restul lumii.
      La noi il spala si il barbiereste, in US ii face blood drain si asta e motivul pentru care au descoperit acele structuri. Daca inainte de pandemie cheagurile erau 5% acum e o raritate sa ai cadavre fara cheaguri.

      Ștergere
    3. Nu i problemă, local va fi și la dumneata:la inimioară, la plămâni, la piciorușe;nu i așa că ți faci și doza 4?mor pe ăștia care vor să ducă în derizoriu dovezi clare că se moare la greu de la așa zisele vaccinuri.

      P.S.
      Urmărește saitul activnews, ai să vezi că morțile sunt reale, nu teorii ale conspirației!

      Ștergere
    4. 1- Daca eram vaccinat, n-aveam nici o problema sa o spun, pentru ca aici, nu este vorba despre mine ci, despre tema generala. Pe de alta parte, vaccinati sau nu, consider ca e de datoria fiecaruia sa-si pastreze obiectivitatea si sa incerce sa afle adevarul, indiferent care ar fi acesta, respingand a priori orice informatie neverificata sau insuficient verificata.
      Stiu ca in general (lucru care ne-a adus aici, de altfel), se merge pe ideea: "gandesti ca mine, esti ok, nu esti de-acord cu mine, esti tampit - vaccinist/antivaccinist, pro rus/pro vest, etc dar, fara argumente solide si doar cu invective, orice progres e imposibil. Oricum, succes la injuraturi pentru ca nu inghit orice, numai ca sa va fac unora dintre voi, placere!

      2- Nu prezint nimic simplist. Procesul de imbalsamare, din Egiptul antic pana azi, indiferent unde ar fi el parcurs, inseamna inlocuirea fluidelor corporale cu diferite substante, pentru a preveni putrezirea corpului. Difera substantele, de la loc la loc dar procedeul e acelasi si in SUA, si in Rusia, si in Romania, si peste tot. Tu confunzi imbalsamarea, cu prepararea cosmetica a cadavrului. In ce ma priveste, in afara de cele ce deja am zis, eu n-am gasit studii despre cheaguri in alte parti, asa ca n-am cum sa cred ca e vorba de un fenomen. Ce vrei, eu sunt mai Toma-necredinciosul!

      3- Ca sa-mi fac doza a patra, ar fi trebuit intai sa-mi fac doza intai, asa ca nu e cazul. Iar sa-mi doresti mie, un necunoscut, sa am probleme cum sunt cele descrise, spune multe despre caracterul tau! Stiu, sunt vinovat ca nu dau cu toporul in capetele pro-vaccinistilor si atunci, sunt de partea lor! Dar parca e prea mult sa doresti cuiva moartea doar pentru ca nu e de acord cu tine!
      Cat despre PS, nu numai ca n-am negat mortile alea ci, chiar am afirmat ca TREBUIE sa existe investigatii serioase pentru lamurirea cauzelor lor, mai ales ca sunt prea multe!

      Spre deosebire de tine, eu n-am convingerea ca decesele provin ca urmare a vaccinurilor (fara sa exclud posibilitatea), luand in calcul si varianta ca decesele ar putea survine ca urmare a expunerii la virusuri (tot fabricate, si ele)

      Nu urmaresc site-uri de nici un fel, decat daca consider ca au ceva serios de spus. Insa a urmari un site, e cu totul altceva decat a te informa iar informatiile, prefer sa mi le iau din surse oficiale, ori din surse de incredere, ori de la persoane de incredere, nu de pe site-uri, bloguri, TV, carciuma sau discutii pe marginea santului... Si cert, nu ii cred pe "politicieni", indiferent de ce ar zice!

      Ștergere
    5. Hai sa te lamuresc eu care stiu ca minti Anonim-Pinochio 9.38
      Nu ai facut doza intai pt. ca ai facut vaccin dintr-ala unic.
      Eu iti doream victorie in lupta cu vaccinul.

      Ștergere
    6. Dragul meu anonim, recunosc, m-ai prins: am facut vaccinul ala unic! Doar ca l-am facut prin anul 1959 sau 1960 si jur ca habar n-aveam ca e folositor anti-covid! Daca stau sa ma gandesc, nici nu se inventase covidul!

      Si multumesc pentru urare, pana acum am avut tot felul de probleme in viata dar (inca) n-am avut motive sa ma lupt cu vreun vaccin, ca sa se puna problema victoriei de o parte sau de alta.

      Ștergere
    7. La fel de drag(alasa) meu( mea) anonim(a) da-mi voie sa afirm in continuare parerea-mi; e posibil sa ma insel numai daca ai fi femeie

      Ștergere
    8. Mea culpa cu embalmerii.

      Ai aici declaratie similara din UK
      https://www.infowars.com/posts/funeral-director-describes-alarming-rise-in-blood-clot-deaths-since-covid-vaccine-rollout/
      Deci poti concluziona ca e ceva local in US si posibil UK.

      Cei care produc dovezi cam lucreaza in baza unor convingeri asumate.
      https://gettr.com/comment/c1cmclrba50

      Dovezi imbatabile nu vei gasi niciodata. Emblamerii nu au date oficiale despre statusul infectare / vaccinare al decedatilor iar CDC nu cred ca doresc sa afle daca exista astfel de corelatii ca le-ar clatina scaunele si poate chiar libertatile.

      Ștergere
    9. Eu le doresc trezirea la realitatea palpabilă, nu la cea televizată;iar dacă asta înseamnă să și facă doza patru, e nasol dar necesar;morțile subite au apărut precum ciupercile după ploaie la toate categoriile de vârstă;că tu contești că nu ,,vaccinurile''sunt de vină, înseamnă ori că nu știi declarațiile ,,liderilor''lumii cu privire la planurile de reducere a populației globale, ori le consideri doar vorbe spuse la miștou;baftă la cercetat...

      Ștergere
  5. Prin martie 2011 am vizionat emisiunea Marius Tuca Show care il avea invitat pe medicul roman Ion Alexie din Las Vegas, unde acesta explica cum tratase peste 300 de pacienti doar cu ivermectina. Era vremea cand abea incepusera a circula informatiile despre eficacitatea ivermectinei. Imediat am cautat pe net ivermectina si am gasit-o in descrierea de "substanta atiparazitara pentru caini" la o farmacie veterinara online. Ne-am interesat si am aflat ca este practic aceeasi substanta de baza, doar ambalata si destinata diferit. Am fost serviti prompt. Si am avut nevoie de ea dupa vreo 2 luni. Initial s-a imbolnavit sotia (a facut testul rapid, care a iesit pozitiv) si a inceput tratamentul, evident acasa. La cateva zile, dupa 1 zi cu febra continua, am inceput sa iau si eu. Eu am luat doar 2 zile pentru ca deja dupa prima zi nu mai aveam simptomele specifice (recomandarea dr. Alexie era de cca 3-4 zile de tratament) si din anumite motive pe care nu are rost sa le expun aici. Rezultatul: am scapat ambii de boala!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un articol foarte bine structurat. Coerent, clar și la obiect. Ușor de înțeles și de un copil începând de la vârsta de 10 ani, având creierul încă neafectat de șabloane și propagandă și desigur, trăind într-o o familie sănătoasă la cap. Vă mulțumesc! Cu stimă, Monica N.

    RăspundețiȘtergere
  7. Covid exista doar in televizor,si in capul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  8. Offtopic but important:
    https://romanortodox.info/panerezia-ecumenista-geneza-evolutie-mod-de-infruntare-conform-invataturii-sfintelor-canoane-si-a-sfintilor-parinti-conferinta-gheron-sava-lavriotul-vineri-16-sep-2022-ora-17-00-la-aurrum/

    București șoseaua Electronicii.
    Intrarea liberă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Si ce sa faci in tara fara bani? Sa te uiti lung dupa toti ciumetii in Porche uri? Este foarte greu sa revii in tara cind nu poti economisi destul.
      Da, ne apuca entuziasmul ca face si dregem, dupa care se termina banii si trebuie sa ne intoarcem inapoi la spalat batrini.

      Ștergere
    2. Corect! e altceva cand te uiti prin strainatate la ciumetii cu PorSche-uri!

      Ștergere
    3. M-am intors acasa in 2012 dupa 8 ani in spania si 2 in londra, la presiunile familiei! Desi la inceput am regretat, pe principiul ,,las ca vedeti voi ce rau am facut ca am revenit!" Dupa 10 ani pot spune ca am facut o buna alegere! Am reusit sa fim o familie unita si, paradoxal, castig mai bine decat afsra! Neplatind chirie , traind in propriul apartament. Iar convingerea mi s-a intarit in ultimii 2 ani, cand in urma pandemiei mi-am construit si o casa la tara cu tot confortul! Vazand ce a devenit ,,lumea libera" , ma bucur de fiecare clipa de viata!

      Ștergere
    4. Daca este adevarat ce spui,
      Doamne Ajuta!

      Ștergere
  10. Dacă credeți că musulmanii cu tăietoare de cutii au provocat retragerea celei mai puternice forțe aeriene din lume, probabil credeți că Covid a venit de la lilieci!

    Și clădirea 7 s-a prăbușit pe amprenta ei, fără daune structurale și incendiu minor.


    Teoria conspirației din 11 septembrie a guvernului SUA:

    În dimineața zilei de 11 septembrie 2001, 19 bărbați înarmați cu tăietori de boxe, îndrumați de un bărbat care face dializă, într-o fortăreață din peșteră la jumătatea lumii, folosind un telefon prin satelit și un laptop, au direcționat cea mai sofisticată penetrare a spațiului aerian cel mai puternic apărat din lume. , depășind pasagerii și piloții militari antrenați de luptă pe 4 avioane comerciale înainte de a zbura cu acele avioane sălbatic din cursul de peste o oră fără a fi molestați de un singur interceptor de vânătoare.

    Acești 19 deturnatori, fundamentaliști religioși devotați cărora le plăcea să bea alcool, să pufnească cocaină și să trăiască cu striptease cu părul roz, au reușit să doboare 3 clădiri cu două avioane în New York, în timp ce la Washington un pilot care nu putea face față unui singur motor. Cessna a reușit să zboare cu un 757 într-o viraj coborâtoare de 270 de grade de 270 de grade pentru a ajunge exact la nivelul solului, lovind Pentagonul în biroul de analiză bugetară unde angajații DoD lucrau la misterul celor 2,3 trilioane de dolari pe care secretarul Apărării Donald Rumsfeld a anunțat „dispărut” din cuferele Pentagonului într-o conferință de presă cu o zi înainte, pe 10 septembrie 2001.
    Din fericire, prezentatorii de știri au știut cine a făcut-o în câteva minute, expertii au știut în câteva ore, Administrația a știut în decursul unei zile, iar dovezile au căzut literalmente în poala FBI. Dar dintr-un motiv oarecare, o grămadă de teoreticieni nebuni ai conspirației au cerut o investigație asupra celui mai mare atac asupra pământului american din istorie.

    Video: https://odysee.com/@corbettreport:0/9-11-a-conspiracy-theory:e
    Transcriere: https://www.corbettreport.com/911-a-conspiracy-theory/

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu mă bucur;din contră, stau în expectativă, mă aștept ca din 2.024-2.025 așa zisele vaccinuri să devină obligatorii;asta dacă conflictul din Ucraina nu va escalada;atunci sinuciderea se va transforma în ucidere;bine, asta nu înseamnă că le și voi accepta.
    În orice caz, până în 2.030 se va întâmpla ceva dramatic;lumea nu va mai fi așa cum o vedem acum;vom fi obligați pe față, oficial cum s ar zice, să alegem:ori cu Sfânta Treime, asta însemnând multă suferință dar libertate, ori cu satan, asta însemnând confort și închisoare, subjugare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Guvid e cea mai mare operatiune psihologica din istoria omenirii.''Boala'' e raspunsul organismului la otravirea sistematica ,chimica(grafen+altele, in aer,apa,vaccin antigripal,anticarcalac),electromagnetica(radiatii2,3,4,5g...),cu bacterii,cu paraziti.Ivermectina e un antiparazitar.Parazitii/bacteriile se gasesc in masti,teste,vaccin,aer,insecte(pe care vor sa le mancam).Logic.Pasteur a fost un sarlatan.''Virusul nu reprezinta nimic,mediul e totul'',a spus pe patul de moarte.Noi inca traim(gandim,percepem,actionam) dupa principiile si legile unor impostori;Newton,Descartes,Darwin,Freud,Pasteur.Evolutia bate pasul pe loc.E bine ca ne bucuram ca niste copii si ca am uitat,ca si cum n-ar fi fost nimic.Unii au ramas traumatizati.Cosmarul s-a terminat,Viitorul il programam noi,cei multi si...treziti,prin putere imaginatiei si a intentiei.''Timpul nu mai are rabdare!''

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai jos(adică, sub primul link), aveți comentariul integral pe care am încercat să îl postez aici... :

    https://trenduri.blogspot.com/2022/06/sindromul-mortii-subite.html?m=1

    https://dezbatericonstructive.blogspot.com/2022/09/un-comentariu-care-mi-fost-aprobat-doar.html?m=1

    P.S. Coreea de Nord, tocmai a anunțat că va începe vaccinarea anti-nimic-19, în noiembrie, anul curent...

    Așadar, cred că este clar... :

    Doar cine este infinit de naiv mai crede în soluții lumești... Nu mai există soluții lumești... Salvarea, nu mai poate veni de pe orizontală, ci doar de pe verticală... :

    https://manastirea.petru-voda.ro/2009/10/03/parintele-justin-solutii-omenesti-nu-sunt-dragii-mei-solutia-este-moartea-pentru-hristos/

    Cred și sper că o să mă retrag definitiv din discuțiile de pe internet...

    Sănătate și mântuire, tuturor...

    RăspundețiȘtergere
  14. Vaccinarea e o victorie zdrobitoare a sistemului deocamdată. La început nu aveam dovezi deci orice se spunea era o presupunere. Partea cea mai dura e că nici astăzi când vezi atâtea probleme mulți refuza sa vadă corelațiile.
    Din păcate corelațiile nu sunt dovezi. Cred că și dovezile nu vor schimba prea multe. Efectele secundare sunt mult prea variate. Morțile subite sunt destul de puține și pot fi suspecte la persoane până în 50 de ani
    La toamna vaxatii vor avea sistemul imunitar slăbit și doar un nou booster ii va tine in forma. O pandemie cu alt virus va schimba narativul, fara booster vei regreta.

    Rețineți că există o creștere semnificativă a riscurilor mai ales după 3 doze.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred că atât mai adaug... :

    Voiam să spun, de fapt, că nu mai există soluții lumești de enorm de mult timp... Cred că avea dreptate, citadela, atunci când a afirmat, în 2015 sau 2016, că globalizarea a ajuns la final, citându-l pe profesorul Andrei Fursov, dacă îmi aduc bine aminte...

    https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2,_%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B9_%D0%98%D0%BB%D1%8C%D0%B8%D1%87

    RăspundețiȘtergere
  16. NU este, asa e, este decit partener si coleg de banca cu Merkel si altii.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)