vineri, 16 septembrie 2022

Întreaga ideologie COVID face implozie


O să vă reamintesc vreo câteva teorii pe care vi le-am spus încă de la începutul pandemiei, pe vremea în care „ăia cu ştiinţa” mă făceau pe mine medieval. Recunosc, multe dintre informaţiile pe care le dau nu-mi vin pe căi normale, dar dacă mie mi se par reale, le public. Consider că e mult mai important ca o informaţie posibil adevărată să ajungă cât mai rapid la oameni pentru că astfel se pot pune la adăpost. Dezavantajul este că, nu de puţine ori, am fost intoxicat. Unele dintre intoxicări le-am eliminat din start deoarece dacă am avut îndoilei nu le-am publicat. Puţine dintre ele mi-au scăpat spre publicare, iar în unele cazuri am specificat că informaţia trebuie tratată cu rezervele de rigoare. E un risc pe care mi l-am asumat.

Să revenim la pandemie. Pe la începuturile pandemiei v-am spus despre răspândirea unei variante soft a virusului de către armata americană prin zonele bazelor militare, cu scopul de a „imuniza” populaţia aliată. De asemenea, tot atunci am combătut teoria pangolinului spunându-vă că primul caz de COVID a fost raportat într-un spital privat din Jeddah, Arabia Saudită încă din 2012. Acolo virusul a fost recoltat de nişte specialişti canadieni care l-au dus la laboratorul Winnipeg. De asemenea, v-am mai spus că sunt suspiciuni puternice ca tot prin intermediul armatei americane să se fi infectat primii chinezi cu forma care-a explodat la Wuhan. 

Acum să vedem ce aflăm din surse certe. Mai mulţi specialişti italieni de prim rang s-au apucat să cerceteze mostrele pre-pandemice pentru a încerca să găsească momentul în care a apărut primul caz de COVID în peninsulă. Spre deosebire de noi, serviciile de acolo sunt foarte bine puse la punct, putând să se „întoarcă” în timp cu ajutorul mostrelor colecate de la pacienţi. Ei bine, descoperirea făcută e de-a dreptul şocantă şi se află într-un studiu deja publicat pe care-l puteţi accesa pe site-ul ScienceDirect.

Şocul iniţial al studiului este dat de faptul că se dărâmă „teoria Wuhan”. Cum? Prin faptul că cercetătorii italieni au descoperit primele cazuri de COVID din peninsulă în ... septembrie 2019! V-aţi revenit? Staţi puţin că nu asta e bomba descoperirii. Secvenţierea genetică a constatat că variantele găsite sunt cele trei mutaţii(C3037T, C14408T şi A23403G) „descoperite” după explozia din Wuhan. Aşadar ce constatăm? Că mutaţia β este anterioară mutaţiei α(Wuhan-Hu-1)!!! E imposibil, nu-i aşa? Acum devine cât se poate de clar că „teoria pangolinului” este absolut aberantă şi că ni se ascunde ceva. 

Ca să închidem cercul vă voi mai spune că Centrala NATO din Italia se află la 30 km. de Milano, iar studiul se referă la cetăţenii Lombardiei! Şocant, nu? Fie că vă vine să credeţi sau nu, întreaga minciună începe să iasă la suprafaţă. Doar că acum nu mai interesează pe nimeni, iar asta e de-a dreptul revoltător. Jigodiile care v-au băgat la puşcărie în propriile case, care v-au omorât cu bună ştiinţă rudele şi care v-au otrăvit cu vaccinuri experimentale, au toate şansele să scape fix din cauză că au reuşit să mute atenţia publicului în altă parte. Gândiţi-vă bine la asta! Plăvanul încă e în funcţie, Arahat la fel. Vlăduţ Voiculescu şi depilatoare inghinală încă se află pe-aici. Cereţi-le socoteală tuturor! Faceţi-i să plătească!

49 de comentarii:

  1. Fara a fi un sustinator al politicienilor romani implicati, gen Ficusul, Arafat sau Vv, pot spune ca aici nu aveau decat doua alternative: sa accepte ce urla "lumea buna, știința" sau sa se opuna fara argumente si e greu sa ti asumi acest risc. Daca prin absurd aveau dreptate si ai nostri nu luau masuri, era de esafod. Asa e doar de condamnare pe viata. Mai vinovati cu știința mi se par cei care au comandat 125 de milioane de doze de vaccin aruncand banii statului. Acolo era clar ca nu vor fi atatea intepaturi, nici macar jumatate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveți dreptate. Între DA și NU este o zonă gri în care se putea manevra. Autoritățile noastre însă au sărit peste cal și au EXAGERAT în toate cu măsurile, restricțiile și amenzile; niciun mijloc nu a fost cruțat ca să terorizeze, să abuzeze și să traumatizeze populația. Şi consecințele se văd !
      Să vă amintesc de persoanele târâte din metrou și bătute că nu purtau masca 'reglementar', pensionarii terorizați de cele "două ore numai" permise pentru cumpărături, "biletul de voie" ca să poți ieși din casă, războiul psihologic dus la TV, tancurile pe străzi, megafoanele și sirenele ambulanțelor care se făceau că lucrează din plin, minciuna ridicată la rang de știință și servită ceas de ceas? Nicăieri în lume nu am văzut morții din spitale îngropați goi în pungi de plastic. Şi lista este nesfârșită ..

      Ștergere
    2. E o ruptura de rationament in ce spuneti...

      " pot spune ca aici nu aveau decat doua alternative: sa accepte ce urla "lumea buna, știința" sau sa se opuna fara argumente si e greu sa ti asumi acest risc."

      Nimeni din adevarata "stiinta", nu a cerut nici pandemia, nici vaccinurile alea, din contra! Cei care au sustinut toata nebunia, au fost doar cativa cu functii inalte prin unele organizatii stiintifice, FARA insa sa fie si oameni de stiinta! Pe de alta parte, cei numiti nu aveau nevoie de nici un argument pentru a se opune nebuniei ci, TREBUIAU sa se opuna tocmai pentru ca nu existau argumente solide pentru impunerea nebuniei!

      "Mai vinovati cu știința mi se par cei care au comandat 125 de milioane de doze de vaccin aruncand banii statului. Acolo era clar ca nu vor fi atatea intepaturi, nici macar jumatate"

      Teoretic, orice suma, oricat de mare ar fi ea, daca a fost risipita aiurea, poate fi recuperata. Dar va asigur ca nici una dintre milioanele de vieti pierdute pe "altarul covid", nu poate fi recuperata, nici teoretic, nici practic!

      Ștergere
    3. Multumim de reamintire! Foarte pertinenta enumerarea imbecilitatilor pe care le-am trait pentru SIMPLUL FAPT ca noi ca natie am indraznit sa-i bagam in m***** MASII de fiecare data cind s-a putut si continuam sa o facem. In alte tari cu populatie submisiva nu a fost asa de crunt.

      Oricum, nu cred ca au ajuns in punctul asta pentru ca ACUM sa renunte. Sigur va veni SEZONUL II

      Ștergere
  2. Stimati cititori, nu a fost vorba despre niciun pangolin sau niciun liliac. A fost vorba despre o otrava aeropulverizata din avioane (vezi Chemtrails) care a fost imprastiata cu precadere in tarile Nato si UE . In Ucraina in ultima perioada se pregateau sa faca niste virusi tintiti pe genom rusesc si chinezesc sa le macine populatia. Si asta a fost unul din motivele operatiunii speciale din Ucraina. Boii de romani s-au dus sa doneze sange "Pentru Ucraina" dar nu s-au gandit o secunda unde ajunge acel sange. Animalele astea sataniste au fabricat virusi tintiti pe populatie romaneasca cu ajutorul carora apoi, prin aeropulverizare sa ne rareasca. Atata prostie cat am vazut din 2020 incoace m-a lasat masca:))))) Si artizanii "afacerii covid" au ramas uimiti de cata prostie au intampinat. Despre asta este vorba. Amestecul ala chimic, pentru ca de fapt a fost vorba de o pneumonie chimica , nespecifica, inca se mai imprasti pe teritoriul Romaniei si din ce am auzit avioanele respective nu mai vin din Ucraina ci vin direct de la Mihail Kogalniceanu. Toti stiu lucrul asta dar nimeni nu face public nimic. Tara frumoasa....pacat ca e locuita de rahati cu ochi....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa faca public? Unii care au incercat li s-au inghetat conturile, li s-a distrus viata complet, si povestea a mers mai departe. Rusii se plangeau de ani buni ca li se colecteaza mostre de ADN. E ciudat de ce a aparut, parca pe sputnik.md, acel articol. Si daca s-ar face totul public (e imposibil, prima filtrare o face I.A. si abia apoi serviciile), ce s-ar schimba? 5G-ul s-a implementat in tari care n-au trecut prin comunism, invatand sa faca sluj, n-au fost educati cu "capul ce se pleaca..." si n-a contat.
      "Tara frumoasa....pacat ca e locuita de rahati cu ochi...." Credeam la fel, pana acum cativa ani. S-a dovedit ca e la fel peste tot. Mai era si expresia aia "romanul e mai catolic ca papa". La fel, credeam in ea, dar vezi in uie ce tari ultra-"civilizate" au dat start la maxim de tiranie. Nu noi.
      Cat despre tot ce ai spus, am anticipat cu mult timp inainte sa se intample. Dar pana sa se intample, suna fie a paranoia si mania persecutiei, teoria conspiratiei, fie a urletul proorocului in pustie.
      E simplu. Rasa alba trebuie sa dispara. Prima. E pe ani, dar in cel mai bun caz doi. Chiar ne agitam degeaba. Somnul cel de moarte, etern, e valabil pentru o lume intreaga.
      Daca lumea alba subzista fara curent, adapost, mancare, apa (am luat-o in ordine inversa), in final se va lua aerul.
      Cat despre tacere, inca odata...am postat diverse pe asa-zise site-uri de "opozitie"...nu m-a citat si nici macar n-a preluat careva vreo idee. Timp in care, kkt-uri de perdele de fum se preiau si se difuzeaza peste tot. Opozitiile isi fac rolul de a ingropa lumea. Sunt ultimele sunete din concertul ala care inca isi continua partitura in timp ce Titanicul se scufunda. Titanic a fost un experiment psiho-social, printre altele. Ca a murit si cine trebuia, e alta poveste. Dar s-a verificat cum cei care se cred protejati privesc in jos cu mandrie, crezand ca ajung barcile de salvare; printre salvati au fost si observatorii de profesie.
      Se vehiculeaza ca "salvarea" va fi in mediul rural, departe de orase. In orase avem chemtrails si 5g, dar pentru sate si comune ajunge chemtrails plus elementii-surpriza.
      Pe scurt, creste inutil agitatia in stil brownian peste tot-fie in aciditatea postarilor, fie in lungimea lor (ca asta), dar finalul e scris. Cand Anglia a iesit din uie, ati inceput sa prindeti sperante suplimentare? Nu conteaza cine, din ce iese. Iese ca sa intre in ceva mai mare. sua nu e in uie, si are restrictii similare.
      Cireasa de pe tort: lumea s-a terminat de multa vreme, de cand spiritul comunitar a fost inlocuit de individualism. Corolar: de atunci ne incurajam unii pe altii sa facem primul pas pentru dreptate, justitie, bla bla.

      Ștergere
    2. Cu o mica subnota, la fel s-a intamplat in toata lumea, mai ales in Sua . Am crezut ca sunt eu nebuna, insa eu am avut aceasta boala cu ceva timp inainte de a fi mediatizata …

      Ștergere
    3. Te inseli si tu,cumetre.Este doar 5 g coroborat cu prafurile de tantari,insecticide pesticide si gripe normale ramforsate

      Ștergere
    4. "pentru sate si comune ajunge chemtrails plus elementii-surpriza."

      Salvarea( moda/fadul) la tara este o mare iluzie. ei care cred ca au de toate, nu trebuie sa uite ca satenii din jur stiu care umbla cu sacosa la magazin dupa toate si nu cultiva sau cresc nimic STIU ca au provizii. Ca urmare sa se gindeasca CUM le vor proteja in caz de foamete!

      Chiar pe 12 Sept iesind afara seara pe la 11 am observat in lumina Lunii pline cerul brazdat de dire care se intersectau cum n-am mai vazut niciodata. In orase nu prea se observa noaptea din cauza iluminarii stradale( cit o mai tine si aia)
      Practic fara solar nu mai creste nimic, totul se imbolnaveste.
      Ursia tocmai anunta zilele astea interdictie TOTALA de a mai creste pasari si animale in ograda! Urmeaza alta serie de restrictii(benzina) MENITE SA NE DEA LA BOT cu moda de retragere la tara.

      Ștergere
    5. Anonim16 septembrie 2022, 22:08
      Exact! Satul e un vis. In plus, daca la bloc ai usa metalica, la casa nu te ajuta cu nimic-intra pe geamul de la bucatarie, pe oriunde. E suficient, din invidie, un bolovan in termopan, si incepe omul sa inghete. Ca pe interior majoritatea pun usi de carton presat...La bloc usa de la intrare e o alta gluma, poate fi taiata usor cu scule accesibile oricui. Sau poate fi sudata, ca vecinii sa se manance intre ei la figurat si chiar la propriu. Vecini din aia care, daca iti vine un amic de 3 ori pe saptamana in vizita, iti fac reclamatie ca ai subinchirat.
      Proviziile de orice fel nu-si au sensul daca omul nu le poate apara, proteja. Altfel, devine tinta principala a tuturor. Inclusiv a organelor care incep cu "se confisca". Pare "inca" S.F.? Sute de filme S.F. au fost batute de realitate. James Bond avea odata ceas cu GPS. Acum smartwatch-ul are de toate. Frecandu-si palmele in stil basescian, elitele abia asteapta spectacolul care va incepe.

      Ștergere
  3. Pe 14.09.2022 au stropit maxim. Sa vedeti ce va fi la jumatatea lunii octombrie. fix ca anul trecut numai ca mult mult mai rau. Vor fi si mai multi morti. Pentru ca ei cum au gandit-o? " Ba, prostimea nu mai vrea sa se vaccineze. Bun. Atunci facem asa. Comuntam atentia pe razboiul din Ucraina, le scoatem masca si restrictiile 6 luni ( 8 martie - 8 septembrie) sa le dam impresia ca totul s-a terminat. Stiintific este dovedit faptul ca este de ajuns o perioada de 6 luni pentru a imprima un nou timp de comportament unui individ. Lumea acum este foarte relaxata si crede ca s-a terminat totul si va reveni viata la normal. Si acum ei au inceput sa pulverizeze iar otrava in aer si sa vedeti ce va fi la jumatatea lunii octombrie. Va fi crancen. Bunul Dumnezeu sa ne ierte si sa ne izbaveasca de cel rau si viclean. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe langa stropit, mai e si 5G-ul. Pretul la gaz, curent cresc continuu. Cel pentru internet parca a incremenit. 1 la mana-pentru controlul continuu al populatiei, inclusiv sarace. 2 la mana, pentru testarea efectelor 5G. Pentru teste e suficient si 4G+. Am observat varfuri de reactivitate nervoasa pe diferite ore, in functie de emisia de pe turnuri. Deja vorbim despre psihic, nu doar despre manifestari somatice, care nu-s cu mult mai putin grave. Somatic apar hipertensiuni, somn neodihnitor, pentru ca undele sau lumina solara sunt interpretate de creier cam la fel, si nu mai secreta nocturn melatonina. De ce-au aparut pilule cu melatonina? Cu Optisomn si alte mizerii, pe primele rafturi in farmacii, clientul numai sa le vada? Din carpeala ("medicala") in carpeala, pana se duce organismul. Depanatorii TV de pe vremuri erau foarte duri. Spuneau ca crapa un etaj, maxim doua. Daca sunt mai mult de doua, e clar ca un ciumpalac s-a jucat pe acolo, a macelarit placa si tot el se plange ca nu stie ce s-a intamplat. In medicina paradigma e pe dos-din carpeala in carpeala, in care tu ca individ intri intr-o statistica, si totul e ok pana mori. Produsele pe baza de melatonina si altele care "regleaza" somnul aduc a carpeli de amatori pe o placa electronica. Cu diferentele uriase, de rigoare. Dar daca la un depanator TV de pe vremuri, sau la un service autorizat din prezent poti face reclamatii, in domeniul medical totul e obscur, complex, nestiut-adica o magie totala, desi se pretind oameni de stiinta, pentru ca, in postura de oameni de stiinta experti, isi permit sa fie marlani, obraznici, sa te faca semidoct. De decenii nu se mai trateaza cauza, ci doar simptomele. De ani buni nu mai au biblioteci, ca unii fosti profesori doctori emeriti cu tratate publicate, ci doar un telefon pe care butoneaza. Ca la un examen unde se copie cu fitzuicile pe masa. Genocid a inceput cu mult inainte de covid. Difera doar numarul de morti dorit, pe zi. Cu oxigen industrial pot sa ma "tratez" si acasa, n-am nevoie de ATI. Il tin pentru sudura, dar in caz de urgenta maxima...

      Ștergere
    2. Iti spun doar atat: la acest moment statul, prin structuri ale sale, are tehnologie cumparata sa fie folosita pe oameni de la distanta prin microwaves folosind reteaua satelitata. Cunosc cazuri concrete. Terorism pe oameni in democratie. Nu doar in Romania, dar si in UE. Oameni tocati cu arme DEW pentru controlul comportamentului si manipulare, punerea cu botul pe labe a celor nesupusi chipurile. Terorism pur. Se stie si nimeni nu sufla o vorba. Oamenii nu au nicio sansa de aparare. 1984 era o gluma fata de ce se petrece acum.

      Ștergere
    3. Nu cred ca pot lansa virusul din avion. Raspandirea functioneaza in spatii inchise si destul de mici. Singura sansa e doar sa aiba o solutie de impachetare temporara pana cand incarcatura ajunge aproape de sol.
      E mult mai usor sa spreieze pe la metrouri sau mall-uri.

      Ștergere
  4. As zice ca "Maurul si-a făcut datoria;maurul poate sa plece"...Or fi atins Target urile de înțepați...Cele de bani le au depășit cu mult.Am totuși un dubiu :părinți vazatori cu duhul spuneau ca vor fi șapte valuri de covrig.Ar urma al șaselea,după numărătoarea mea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gheitz apare intr-un video unde spune ca urmatoarele "valuri" VA VOR ATRAGE SINGURE ATENTIA, fara sa va mai rugam noi sa mai faceti una si alta, adica pe:...1,2,3. Voi o sa dati buzna sa va ajutam...

      Io zic:...Hai s-o vedem si pe asta!

      Ștergere
  5. Cereţi-le socoteală tuturor!

    Razbunarea este arma prostului.
    E adevarat ca poti invoca aplicarea legii si sa fie pedepsiti, daca vor fi gasiti vinovati de catre vreo Institutie legala, dar... timpul nu mai poate fi dat inapoi, raul facut nu mai poate fi luat inapoi, mortul de la groapa nu se mai intoarce.

    Nu vreau sa fiu inteles gresit. Nu consider ca "mortul e vinovat", dar ma tem ca, daca s-ar aplica acest principiu in mod corect (cine-i vinovat sa plateasca!) probabil ar trebui invinuiti mii de oameni, nu doar astia 5,6..10 de la varf.
    Da, si eu am fost afectat dpdv economic (dar eu sunt, am fost si voi fi un absolut nesemnificativ contribuabil, deci intotdeauna am fost si voi fi un sarac, in comparatie cu oamenii de "afaceri" si "oamenii politici"). Si eu am fost "fortat" de la Centru sa stau in casa cateva saptamani (desi, locuind intr-un fund de geografie, nu a avut cine sa si puna in practica aceasta lege), si mie mi-a fost inghetat salariul din 2020 in timp ce costurile traiului de zi cu zi probabil s-au dublat! DAR: nu am fost vaccinat cu forta, in (cate o) biserica am intrat fara masca, nu am avut decat simptome de raceala obisnuite, tratate doar ocazional cu cel mult paracetamol, etc.

    Deci ajungem la eterna intrebare: CINE este cel in drept sa ceara socoteala? Cum se cere aceasta socoteala? Cui sa se ceara socoteala? Pentru ca ar trebui "socotiti" sute de jandarmi, sute de profesori, sute de primari, mii de medici si asistenti, sute de ziaristi si redactori din mass-media, etc.
    Din partea mea, sa-i judece Dumnezeu, ca eu nu ma bag!

    (Stiu ca voi fi injurat de "revolutionari", insa, la ce s-a intamplat incepand cu 11.09.2001, pana in zilele noastre, convingerea mea e ca solutii omenesti nu exista pentru reasezarea lucrurilor pe fagasul normal. ... Ce-o mai insemna si "normalul" asta, fiindca fiecare din noi are o definitie proprie...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laure!

      "Razbunarea este arma prostului."
      si
      "mortul de la groapa nu se mai intoarce."

      este o golanie inventata din cele mai vechi timpuri de boieri smecheri si popi bagabonti, de regula DOAR vorbitori de limba romana, care erau toti cacati pe ei ca vine prostimea si le ia gitu. Chiar esti copil?

      Uiti de razbunarile crunte cu varsari masive de bors din VT unde Dumnezeu ii razbuna pe unii si altii DIRECT prin actiunile chiar acelor triburi, populatii, nu prin magie si dorinte ascunse, mascate, adica gargara.

      Ștergere
    2. Gresesti, ,,razbunatorule'' este cu totul altfel, daca ai stii cum e sa plangi de mila ,,dusmanului'' ai intelege.

      Ștergere
    3. @Laurentiu

      "Razbunarea este arma prostului.
      E adevarat ca poti invoca aplicarea legii si sa fie pedepsiti, daca vor fi gasiti vinovati de catre vreo Institutie legala, dar... timpul nu mai poate fi dat inapoi, raul facut nu mai poate fi luat inapoi, mortul de la groapa nu se mai intoarce.Nu vreau sa fiu inteles gresit. Nu consider ca "mortul e vinovat", dar ma tem ca, daca s-ar aplica acest principiu in mod corect (cine-i vinovat sa plateasca!) probabil ar trebui invinuiti mii de oameni, nu doar astia 5,6..10 de la varf. "

      Ai perfecta dreptate! Razbunarea chiar este arma prostului dar aici, nu e deloc vorba de razbunare! E vorba de retributie, de, ca sa raman in zona zicalelor, "dupa fapta si rasplata"!

      Sigur ca mortul de la groapa nu se mai intoarce dar prin identificarea, judecarea si condamnarea vinovatilor, se previne pentru viitor un nou asasinat in masa!

      Ieri, au fost ucisi batranii nostri. Daca asasinii sunt lasati nepedepsiti, maine ne vor ucide copii si de aia ne e toturor interzis sa lasam lucrurile asa! Nu e vorba de razbunare ci daca vrei neaparat, de preventie!

      Ca vor fi, daca vor fi, condamnati cateva mii. Foarte bine, daca vinovatii sunt cateva mii sau chiar zeci sau sute de mii! Pentru ca nu avem voie sa uitam ca ei au ucis in doi ani, cateva zeci de milioane!

      Din 8 miliarde de cetateni ai lumii, mai mult de 7 miliarde, am fost victimele unei minoritati demente. Noi, victimele avem si dreptul, si obligatia sa le cerem socoteala!

      Ștergere
    4. Mai "milosule"
      Nu-mi aduc aminte ca Hristos sa fi plins de mila schimbatorilor de bani ci din contra, le-a crapat capetele cu mesele de schimb valutar.

      La fel si Sfintul Ilie care a trecut prin sabie mii si mii de preoti ai lui Baal si Mamona, nu-mi aduc aminte sa fi plins de mila lor sau sa-si fi PIERDUT SFINTENIA IN FATA lui Dumnezeu, ci din contra sfintenia lui a crescut considerabil in urma retezarii raului de la radacina!
      Nu sunt multi sfinti care se pot lauda ca au fost furati la ceruri in stare VIE!

      Pregateste-te ca daca avem zile VOM auzi din nou povestea asta si altele CHIAR DIN GURA LUI!

      Ștergere
    5. ,,Razbunatorule'' acum vorbim de satanisti cata frunza si iarba, nu de mii; Iar Isus e fara pata, cel mai iubit fiu al Lui Dumnezeu nu niste ultimii pacatosi ca noi !
      Rau cu rau dar mai rau e fara rau ! Gandind asa nu o sa ai niciodata putere sa faci sa desfaci.
      Fericire, bucurie iti doresc !

      Ștergere
  6. Ok, sa presupunem ca infectia a plecat de la armata USA (bazele NATO) si nu din Wuhan. De ce, in cazul asta, chinezii nu spun nimic? Dupa mine, ar avea tot interesul sa se disculpe, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca toti sunt intelesi sub egida unui plan UNIC, de ce s-ar mai desculpa, cind de fapt ROLUL fiecarui participant este sa rezolve sarcinile care le-au fost date...nu sa faca git!, nu, este logic?

      Ștergere
    2. Ați uitat de Trump care, numea corona, „virusul chinezesc” și vroia să dea China în judecată și să ceară daune de câteva sute de miliarde de dolari? Iar OMS și Tedros au interzis să se folosească denumirea geografică. Și Biden a cerut și el o anchetă despre originea virusului despre care și el ne spunea că vine din China! Asta până a ieșit Xi cu o declarație, după care s-a pus batista pe țambal.
      https://www.digi24.ro/stiri/externe/china-riposteaza-dupa-ancheta-ceruta-de-biden-privind-originea-covid-relanseaza-o-teorie-care-sustine-ca-virusul-ar-fi-pornit-din-sua-1545065

      Ștergere
  7. Extrem de interesant articolul din Science Direct, mai ales ca ridica foarte multe semne de intrebare legate de aparitia si evolutia virusului!

    Asta, cu atat mai mult cu cat autorii nu sunt niste dentisti sau coafeze ci, niste adevarati oameni de stiinta iar publicatia, e una dintre cele mai serioase din lume, bazele de date ale publicatiei, fiind folosite inclusiv de guverne, OMS, CDC, etc!

    Personal, cred ca lucrurile sunt cu mult mai complicate si mai complexe decat par la prima vedere iar papusarii sunt unii despre care probabil ca nici n-am auzit vreodata, guvernul SUA via CIA, Forumul de la Davos, CE, Gates &, Big Pharma si altii de care am mai auzit si a caror implicare in porcariile actuale, este aproape dovedita, fiind doar niste instrumente.

    Daca va exista (indoielnic!), o ancheta covid, nu cred ca adevarul judiciar va fi scos la iveala prea curand si am siguranta ca nimeni nu va plati pentru milioanele de morti sau pentru zecile de milioane de familii distruse pe motive de “pandemie”. Efectele unei asemenea anchete, n-ar fi doar tragerea la raspundere penala a unora ci, ar cadea intregi sisteme politice ceea ce, ma tem ca ar fi inadmisibil pentru civilizatia actuala, in ansamblul ei.

    La noi, negulescu-Portocala e aproape repus in drepturi de “justitie”, desi probele ticalosiilor lui sunt irefutabile, asa ca a spera ca fie trasi la raspundere joianis, arahat sau ceilalti, ar fi cel putin naiv! Si sa nu uitam ca porcariile facute de Portocala, sunt fix zero fata de asasinatul covid! La noi, anchetele si procesele penale, au ajuns sa aiba doar rolul de a spala de pacate pe faptuitori deci, sperante de dreptate aici, nu au cum exista.

    Nu stim, eu cel putin nu stiu inca, care vor fi concluziile intalnirii din cadrul summitului de la Samarkand dar daca acolo se pun cu adevarat si neechivoc bazele unei aliante serioase si viabile care sa contracareze expansiunea americana, atunci poate, POATE, avem o sansa sa vedem intr-un viitor oarecare, un proces al “pandemiei”.

    RăspundețiȘtergere
  8. <>

    Publicați-le cu avertisment.
    Chiar dacă sunt intoxicări tot spun ceva real. Și anume, ce ar vrea cineva să credem.

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesante aceste informații. Și totuși, cum rămâne cu faptul că virusul nu a fost izolat și s-a recunoscut chiar de mai multe agenții că nu se poate demonstra existența s-a? Eu rămân la probabilitatea unei înveninări prin combinația unui atac chimic sau bacteriologic și iradierea populației ori prin 5G ori alte mijloace. Știm că ne pulverizează toxice prin chemtrails, asta nu mai e de mult o teorie ci e ceva recunoscut chiar de autorități. Foarte interesant este mecanismul bolilor declanșate de această "pandemie", multe simptome indicând un sindrom toxic mai degrabă, decât o gripă modificată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A inceput ca o viroza - jena muscularea difuza, apoi febra, simptome respiratorii ca inexistente (doar tuse, dar era si inainte de debut, datorita tabagismului, a devenit mult mai productiva), cu interesari uninare si de colecist. Aceasta varza a durat 2 saptamini. Atunci n.am priceput nimic din ea, dupa cum n.am reusit sa inteleg ce a fost nici pina astazi. Cite putin pt 3 specialitati: gastroenterologie, urologie si pneumologie. Tratamentul a fost, aferent traditiei, simptomatic. A si mult, mult ceai de macese, catina.

      Ștergere
  10. https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-spain-science-idUSKBN23X2HQ

    RăspundețiȘtergere
  11. Covidul exista cativa ani inainte, eu am probele mele clare pt.Romania.
    Explozia insa s a produs fix in cele doua locuri unde s a experimentat respectiv unde s a dat drumul pt.prima oara F I V E G.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu e nimic șocant. Virusuri există în natură cu miile, nu se cunosc toate virusurile existente. În fiecare an se descoperă virusuri noi, iar faptul că un virus a fost descoperit la un anumit moment nu înseamnă că atunci a apărut. Descoperirea unui virus nou e un eveniment banal, și cu cît mai mulți bani se vor pompa în virusologie cu atît mai mulți viruși noi se vor descoperi. Înșelătoria cu covidul nu constă în xeistența acestuia ci în propaganda prin care acest virus banal a fost prefăcut într-o amenințare majoră pentru sănătate. Pretenția că virusul provine dintr-un laborator militar (indiferent dacă e chinez ori american) e parte din înșelătoria prin care se acordă virusului un caracter excepțional. Este păcat că domnul Diaconu promovează această înșelătorie. Pe această temă au fost și niște articole:
    - Mai multă pornografie a fricii: Teoria virusului scăpat din laboratorul din Wuhan https://mariusmioc.wordpress.com/2021/06/14/mai-multa-pornografie-a-fricii-teoria-virusului-scapat-din-laboratorul-din-wuhan/
    - Refuză TOATE narațiunile fricii (Catte Black) https://www.activenews.ro/opinii/Marius-Mioc-Refuza-TOATE-naratiunile-fricii-Catte-Black-168575

    RăspundețiȘtergere
  13. "Greta o fi ruda cu Putin?!
    Poate l-a apucat ecologismul la batranete. Sa iti omori populatia la foc continuu, nu ai scuza..."

    Ba da, are scuze conform planului in care se afla cu totii, ...faza implementarii masive, accelerate si agresive.
    DD, esti foarte pe faza, bravo! Esti mare!
    Ma refer la:
    "Centrala termoelectrică din Krivoy Rog și barajul de pe râul Inguleț sunt de domeniul trecutului. Krivoy Rog este al optulea oraș ca mărime al Ucrainei și s-a solicitat EVACUAREA sa deoarece e pur și simplu dezafectat."

    Cine intelege acest fenomen de mai sus intelege totul!

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci tu iti lasi pe astia cu 5G si nu lasi reptilienii?!
    Sa-i vezi la 6G...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu - cine ? La cine te referi ?
      5 g nu este opera lor ?
      Iar ,,covid'' ul nu este auto-operatia corpului pt.eliminarea 5g (si nu numai )
      Lucrurile-i mai complexe de atat
      si daca trebile ar depinde de mine n-as lasa, stai linistit☺

      Ștergere
  15. Stirea cu prezenta covid anterioara pandemiei in Italia e mult mai veche, poate studiul respectiv sa fie nou. Oricum nu va schimba nimic in ecuatia pandemiei.

    RăspundețiȘtergere
  16. https://thephilosophicalsalon.com/a-self-fulfilling-prophecy-systemic-collapse-and-pandemic-simulation/

    RăspundețiȘtergere
  17. Lara Logan: Biden's Invasion at the Southern Border is Next Step to Global Government
    https://rumble.com/v1k93z9-lara-logan-bidens-invasion-at-the-southern-border-is-next-step-to-global-go.html

    RăspundețiȘtergere
  18. poate dati un ochi si pe asta: https://www.bresciatoday.it/attualita/epidemia-di-polmonite-a-brescia.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Inca as vrea sa vad clipa ridicarii cu adevarat a poporului roman, fara servicii infiltrate si orchestrari, fara dirijari de afara sau de aici, ci pur si simplu poporul sa se ridice pentru dreptate si adevar caci Cu rau sa-i pierdem pe cei rai, caci s-au adunat prea multe parca, mai bine in lupta cu orice pret decat sa stam in genunchi ca neam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poporul se va ridica cand va fi prea tarziu. O baie de sange organizata si dorita in multe tari. Au testat si inca mai testeaza gradul de suportabilitate/toleranta la stress a populatiilor. Va fi ultrarapid, eficient, si fara erori. Daca pentru astea-s bune trezirea si ridicarea, traiasca somnul cel de moarte, tot aia e.

      Ștergere
    2. E aproape clipa aceea, e chiar după colțul blocului....întâi topoare și bâte, mai apoiakaemuri șipistoale ...și multfocLa casele și palatele trepădușilor din România ultimilor treij*dă ani.

      Ștergere
    3. Ce topoare si bate? Termenii topor si bata sugereaza ca inca suntem, unii dintre noi, ancorati in "trecutul glorios" (ca sa aplic una din expresiile propagandistice si protocroniste ale limbii de lemn) in care marii eroi descalecatori salvau comitatele si voievodatele. Cu sacrificii de rigoare, care au dus in final la globalizare. Marii eroi nu stiau ce rol au avut in istorie, cu secole in urma. Nici noi acum, cu mult mai informati, nu diferim prea mult. Intre eroi sincer convinsi si raspandaci, stau secole distanta de degradare.
      Par cuvinte abstracte? Astia de la putere se chinuie sa hibridizeze prin manipulare ADN specia umana spre diferite directii. Corcirea cu demonii, augmentarea transumanista in/prin "cloud", auto- si hetero-extinctie prin diverse manevre. Nu-i inteleg prea bine (in fara problemei extinctiei rasei umane), de ce n-au "augmentant" ceea ce exista deja, uman?
      Sunt un mic Skynet, in faza de inca evolutie care ar trebui oprita, capabil de a procesa metadata's. Mi-am dezvoltat sute de soft-uri, unul mult vehiculat azi fiind cel de recunostere faciala. Memorez zeci de mii de chipuri care apar, dispar, se repeta, de cate ori pe zi, fac statistici instant, observ ceea ce oamenii n-ar trebui sa observe; nu intru in detalii, ar deveni si mai enervant. E enervant, spre exemplu, sa citesti in presa ca vin cateva mii de migranti pe an, in timp ce identific mii de migranti intr-un singur oras. Ii procesez total, ii clasfic, estimez factorii de risc (de genul in cati ani asa-zisul student la medicina isi va manifesta terorismul?) samd. Poate unii dintre voi ati observat ca asa-zisii studenti, ca si asa-zisii refugiati au o conditie fizica ce denota antrenamente militare si musculatura adaptata, nu de cocalari care trag prosteste la fiare.
      Stiu tot ce se va posta in urmatoarele luni, de la bloggeri, formatori de opinie, postaci si fraieri care in loc sa se bucure de ultimele zile se incing peste tot. As putea simula internetul pentru o buna bucata de timp. Dar sa nu tai din entuziasme. Fiti "zmei" pana la capat.

      Ștergere
    4. In primele 2-6 luni au venit cam 300 de mii de ,,indieni'' , cum crezi ca nu sa blocat Romania cand cand fu carcerizata ?

      Ștergere
    5. Tu 9.54 esti si conspirat si prost, cuvinte ce devin sinonime pe zi ce trece

      Ștergere
  20. si asta poate fi interesanta: https://www.latorredelbloghimista.it/lombardia-epidemia-di-polmonite-nella-bassa-bresciana-e-nel-mantovano-dal-2018-legionella-e-o-coronavirus/

    RăspundețiȘtergere
  21. https://www.youtube.com/watch?v=lvZiLH4ohnM

    RăspundețiȘtergere
  22. O dati cu procese, justitie...ati uitat sau n-ati fost atenti la procesul comunismului. Au sacrificat cateva personaje, pentru ca pulimea vrea sange, sa se simta razbunata, chit ca 2-3 sacrificati aduc a tapi ispasitori, miei de sacrificiu. La fel ar fi si in prezent, cu insistarea pe procese si justitie.
    Nu va scapa viu absolut nimeni din cei care scriu, citesc pe aici. Insa normalcy bias va impiedica sa acceptati purul adevar: suntem deja morti.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)