luni, 26 septembrie 2022

Minciuni au fost, minciuni sunt încă!


Am avut o criză pandemică fără niciun sens. Un banal virus gripal a stresat într-un asemenea hal domeniul sanitar încât s-a ajuns ca spitalele să se transforme în camere de execuţie. Protocoalele aiuristice au încălcat şi cele mai banale reguli ale bunului simţ. Cum naiba să le pompezi bieţilor suferinzi oxigenul în plămâni precum pompează ăia de la vulcanizare aerul în roţi? Cum să dai medicamete cu pumnul, fără să ai nici cel mai mic habar despre ceea ce faci? Cum să opreşti tratamentele bolnavilor cronici care mai aveau o speranţă pentru a omorî cu bună ştiinţă  oameni nevinovaţi care-au păcătuit prin faptul că s-au gripat? 

Ne-am pus la timpul respectiv toate aceste întrebări şi n-am găsit răspunsuri. Ele probabil se pot găsi prin cotloanele iraţionale ale creierului nostru, atent exploatate de sforarii din spatele scenei. Poate de aceea, pentru ieşirea din situaţia pandemică, s-a găsit soluţia vaccinării în masă. Astfel, unei probleme inexistente i s-a răspuns cu o acţiune absolut iraţională. De ce să te vaccinezi în condiţiile în care nu eşti în segmentul de risc? Nu doar că „ştiinţa” ţi-a răspuns scurt că „eşti prost”, dar pentru a pedala către absurdul maxim au vaccinat chiar şi copiii! O crimă în masă menită a acoperi detaliile financiare scandaloase ale unui furt cum n-a mai existat în istorie. 

A trecut prostia asta. Oamenii deveniseră apatici şi erau gata să pună mâna pe topoare pentru a-i face pe ticăloşii împinşi din spate să-şi schimbe optica. V-o spun cu mâna pe inimă că fiecare om care-a ieşit atunci împotriva vaccinării a fost un erou. N-au fost mulţi, dar au fost destui eroi adevăraţi care-au scăpat naţiunea de prevederile tembele pe care le pregăteau cu ticăloşie toţi plăvanii, cîţii, ciolacii sau ciucii căţăraţi în fruntea ţării. 

Însă, în loc de linişte am primit o nouă obsesie: criza energetică. Acum avem criză în energie fără ,să fie criză. Toate televiziunile behăie în prostie, vorbesc despre economisire şi alte aberaţii venite teleghidat de la Bruxelles, Washington sau te mai miri de pe unde. Îţi urlă toate prompteristele din toţi bojocii că e criză. Care criză, idioţilor şi idioatelor? De unde e atâta criză? Bălteşte gazul şi voi nu vreţi să-l luaţi! Păi atunci muriţi de frig, idioţilor! E imposibil aşa ceva. Oare ce-ar zice magazinul alimentar dacă m-aş apuca să-l înjur şi să-l ameninț că nu mai cumpăr de la el? Poate că s-ar cruci nişte femei de serviciu văzându-mă, dar mai mult nu s-ar întâmpla. Exact ca-n această descriere, idioţii europeni refuză gazul care li se oferă - atenţie, fără condiţionare! - urlând că ruşii sunt de vină pentru criza energetică. Ce-aveţi, tembelilor? Ţineţi-vă respiraţia şi gesticulaţi că atmosfera e de vină pentru că nu vreţi voi să respiraţi! Şi faceţi-o până la capăt! 

Ştiu că e de râs, dar milioane de oi sunt condamnate la preţuri piperate sau la a dârdâi de frig pentru o criză absolut la fel de inventată ca şi afacerea pandemică. La fel ca şi în criza anterioară, ne sunt cerute sacrificii pentru a o încheia. Însă e o criză falsă, o criză în care energia bălteşte la unii deoarece autorităţile din partea cealaltă refuză să o acceseze în numele unor idealuri dubioase şi absolut inaplicabile. 

Vă întrebaţi probabil ce urmează? Mulţi aţi intuit: criza alimentară, în condiţiile în care alimentele sunt mai mult decât suficiente. Cum e impulsionată? Păi olandezii au început să închidă ferme pentru că ar fi infestate cu azot(repet pentru cei care n-au habar, atmosfera terestră este compusă din azot în proporţie de 80%!). Americanii dau foc fermelor, instrumentând tot felul de incidente. Chiar şi pe la noi s-a dat foc câmpurilor pentru a simula teza secetei extreme şi a „domului de foc”. La fel se întâmplă cu centrele de procesare, cu unităţile de producţie alimentară s.a.m.d. N-au existat atâtea incendii în domeniul procesării alimentare într-un secol, câte pretind ticăloşii că s-au petrecut „întâmplător” anul acesta. 

Ultima ispravă, despre care nu se vorbeşte încă decât pe şoptite, este incendierea pieţei Rungis din Paris. Este cea mai mare piaţă din Europa, poarta de intrare a multor alimente pe Bătrânul Continent. Ca să înţelegeţi dimensiunea, vă voi spune că Rungis are peste 232 ha, fiind mai mare decât Principatul Monaco. Ei bine, aşa, întâmplător, piaţa a luat foc. Astfel, s-a mai omorât un canal logistic de aprovizionare. Simplu, nu-i aşa? Şi-ar trebui să mai ştiţi că respectiva piaţă este în proprietatea statului francez, astfel încât implementarea „incendiului” a fost deosebit de facilă. 

Sunt pregătiri intense pentru ca de anul următor sau, dacă nu se termină cu farsa din Ucraina, din 2024 să înceapă noua farsă, a crizei alimentare. Cu atâtea elemente de infrastructură sabotate cu bună ştiinţă, e lesne de intuit că, probabil, ne vom începe conversaţiile schimbând informaţii despre magazinele în care-au băgat carne. Nu-i frumos să retrăim anii 80? Acum ne plângem de frig şi întuneric, iar din momentul montării următoarei farse planetare ne vom plânge şi de foame. Fix ca-n vremea lui nea Nicu!

Avem oare vreo şansă? Dacă înţelegem dimensiunea farsei, părerea mea e că DA. Tot ceea ce trebuie făcut e o presiune intensă asupra păpuşilor sistemului. România are energie suficientă pentru a nu fi parte a actualei farse energetice. Şi, de asemenea, va avea mâncare suficientă pentru a putea evita fără probleme farsa imbecilă a crizei alimentare. Cu o conducere înţeleaptă, în maxim 24 de ore, preţurile la energie pot ateriza la valorile de dinaintea liberalizării. Fără niciun efort! Iar în ceea ce priveşte alimentele, fără sabotajele care se practică acum la nivel mare, putem să dăm şi altora. Gândiţi-vă bine la asta! Suntem într-un moment în care putem evita scenariile debile puse la cale de o mână de moşi impotenţi care au impresia că sunt zeii planetei. Putem învinge!

31 de comentarii:

  1. Haos-Razboi-Salvatoru'-NOM toate pana in 2030.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daahh, Fake Salvatorul....și apoi, pe Foarte repede înainte: Prezident-Împărat al lumii--God I am, Marea Teroare, Iată-L vine pe norii cerului, Marele Proces al istoriei, Un Cer nou și un Pământ nou, Starea noastră după voia lui Dumnezeu, Prezentul etern și moartea Timpului. Koniec filma !

      Ștergere
  2. Acum ne plângem de frig şi întuneric, iar din momentul montării următoarei farse planetare ne vom plânge şi de foame. Fix ca-n vremea lui nea Nicu!

    Asta e adevărat, recunosc!
    De fapt globaliștii vor sa aducă Occidentul la starea Republicii Socialiste România.
    De ce?
    Republica Socialista Romania era singurul sistem care după ce a fost studiat timp de 30 de ani de către Universitățile Americane si au transmis concluziile lor către elitele globaliste, au realizat ca este singurul sistem din lume care combina toate religiile, toate economiile, toate paturile sociale (inclusiv fii si fiicele imigranților tigăi din sec VII care nu se adaptaseră timp de 1300 de ani in tarile românești), toate formele de capital privat si de stat, clasa privilegiata a celor care făceau parte din nomenclatura de partid (adică in limbajul de azi masonii iluminați comuniști) in mana unei singure elite mondiale privilegiată numita, PCR, adică Pile-Conștiințe-Relații, singurul sistem după care se ghidează oligarhii occidentali, si il doresc implementat in tot occidentul.
    Rusia a intuit aceasta teorie a reîntoarcerii la comunismul ceaușist si au refuzat oferta de nerefuzat!
    Oricum ar fi in viitor Ecologia este instrumentul ceaușist-bruxellez de implementare a Uniunii Socialiste Europene cum erau in 1971 Tezele din iulie, pe numele său complet Propuneri de măsuri pentru îmbunătățirea activității politico-ideologice, de educare marxist-leninistă a membrilor de partid, a tuturor oamenilor muncii..
    Romania e pregătită de frig si foame, așteptăm Epoca de Aur din 1995 când a fost prezisa a fi realizata din ziarul Scânteia care ni se citea la scoală săptămânal intre clasele 5-a si a 7-a la lecțiile de P.T.T.R. si dirigenție.

    Va las un link celor curioși unde a ajuns dezbaterea ecologiei in Europa in anul 2022, un instrument de propaganda care închide fermele olandeze cam la fel cum se făcea colectivizarea în perioada 1949–1962, adică timp de un deceniu, încet si sigur:

    Écologie, progrès et décroissance : Arthur Keller et Aurélien Barrau.
    209.290 de vizionări 8 iun. 2022 Conférence à La Grande Tribune (Polytechnique, CentraleSupélec, ESSEC, HEC...)

    https://youtu.be/EYGvfGyqDDY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Écologie, progrès et décroissance
      Ma bucur ca in sfirsit cineva vede adevarul despre testele pe cobaii romani din anii 80, cu siguranta platite de vest prin comisione grase porcilor CC-pcr-isti

      Ștergere
    2. "Rusia a intuit aceasta teorie a reîntoarcerii la comunismul ceaușist si au refuzat oferta de nerefuzat"
      Rusia n-a refuzat nimic, e condusa de oligarhi vaccinisti, nu de Putin
      https://edwardslavsquat.substack.com/p/bombshell-rt-op-ed-russia-being-reset
      Bombshell RT op-ed: Russia being 'reset' by power-hungry oligarchs?
      https://www.eutimes.net/2021/10/the-great-reset-a-fake-utopia-being-sold-to-us-by-charlatans/ The Great Reset, a fake Utopia being sold to us by Charlatans (editorial RT)
      https://edwardslavsquat.substack.com/p/i-believe-we-are-facing-an-evil-that

      Se mai zice ca ultimul schimb de prizonieri a fost aranjat de un oligarh (abramovici) si a fost inegal (55 luati inapoi de rusi si peste 200 de ucrainieni, printre care 3 sefi nazisti Azov care nu ar fi trebuit eliberati, toti prizonierii luati inapoi de ucrainieni plezneau de sanatate si bun tratament.). Se mai aude ca unii soldati rusi reveniti acasa au fost castrati de ucrainieni (geneva convention = zero) si s-au sinucis.

      Ștergere
  3. In sfarsit destramarea m(UE) este ca si inceputa odata cu futerea globalistilor in Italia, care mai mult ca sigur va iesi din ue; mai apoi se va ocupa Putin de spargerea Nato via Polonia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se sparge nimic. E business as usual.
      Stai sa vezi ca nici mare lucru nu fac aia. E mai mult asa, sa ii dispere pe oameni ca de fapt directia ramane aceeasi.

      Ștergere
    2. Până la Rin, bîstră-bîstră, nemțki kaput !!!

      Ștergere
    3. Lol, @18:31, hihi, ... iti dai seama ca@16:34 glumea.
      Globalizeişiănul este finalizat, nu schimba nimeni nimic si nici nu iese nimeni din uie.

      Ștergere
    4. ...daca te bazezi pe manciuriana Meloni spunand ca globalistii au fost fututi in Italia,o sa ai surprize.

      Ștergere
  4. La nivelul actual de artificialitate a vieții care a prins in occident, inclusiv la unii romani ar merge de minune popularizate pădurile din Romania, atâtea cate mai avem prin cărți, festivaluri, exemple de drumeție pentru străini si cules de ciuperci. Ele dau o grămadă de hrana, mai ales toamna pe acest sezon ploios plin de ciuperci. Unii romani chiar au ambalat astfel de ciuperci si le-au si exportat la vest-europeni care nu au mai prins asemenea delicatese de când si-au ras toate pădurile sau pădurile lor sunt parcuri. Asemenea ciuperci trăiesc doar in sălbatica pădure din Romania. In plus trăitul in pădure conferă un confort pragmatic fata de orașele occidentale, miros de brad, aer curat oxigenat fără poluanți industriali din unele orașe, fructe de pădure, etc...
    Viveuri cu abilități de supraviețuire iarna:
    https://youtu.be/h8HPzyZPyL0
    https://youtu.be/B4GaVw81SfQ
    https://youtu.be/YOmme4XKn4Y

    Oraș din nordul Rusiei, cel mai frig iarna, cum se trăiește in oraș:
    Exploring Vorkuta - Russian Ghost Town in Arctic | The Most Depressing Town in Russia
    https://youtu.be/2i3aS6T6Nng

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul D.D., mosii sant astia carora te adresezi, populatia; ea s a comformat, supus sia a pus in practica ideile unor bolnavi; asadar te adrsesezi unor nenorociti, viermi ce-si merita soarta; nebunia va continua pana cand aceasta populatie monstruoasa ise va sfasia la beregati, unii impotriva celorlalti ! A avut loc o judecata si aceasta e sentinta !

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca incepand cu iarna asta, Ceasca il va exporta europenilor pe Mos Gerila, alaturi de penuria alimentara si energetica, mai ales ca e si pe gustul elitelor marxiste de la Bruxelles, care nu vor sa mai auda nici de Mos Craciun si nici de Hristos! Doar ca, Epoca de Aur a lui nea Nicu ne va parea, pe langa ce vom trai noi de-acum incolo cu satanele astea care ne imping catre Lagar si lesa, un adevarat parfum de libertate, prosperitate si moralitate! Singura solutie viabila sunt Revolutiile popoarelor, care sa ingroape definitv elitele vandute si antinationale! Si cum puterea exemplului este uriasa, daca revolutia va reusi intr-un stat vizibil, atunci si celelalte miscari anti-sistem se vor propaga precum o valvataie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Ai ramas in urma. Mos Craciun a devenit generic in Am d Nord si multe tari din UE de cel putin un deceniu.
      Profesorii si directorii stau si capra daca le o cer cei care le semneaza cecurile.

      Ștergere
    2. Cine organizează revoluția? Cu cine? Revoluțiile, de la cea franceză la cea bolșevică, au avut organizatori și organizații întregi pentru implementarea lor atât în țara țintă cât și în afara ei! Un detaliu interesant, revoluțiile s-au realizat pentru distrugerea societății nu pentru construirea ei, în sens pozitiv! Un alt detaliu, finanțarea revoluțiilor! Finanțarea din afara țării țintă, a se vedea volumul Wall Street și Revoluția bolșevică dar și din interior, pentru finanțarea revoluției bolșevicii au furat de la statul țarist!

      Ștergere

    3. Anonim27 septembrie 2022, 08:08
      "Cine organizează revoluția? Cu cine?" Iti va raspunde (negresit?) nenea ala care spunea c-o dau in pesimisme, in loc sa ma bucur de putinul timp ramas!

      Ștergere
  7. https://www.lefigaro.fr/faits-divers/un-entrepot-de-rungis-prend-feu-creant-un-gigantesque-panache-de-fumee-20220925

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.gandul.ro/opinii/o-tara-din-ce-in-ce-mai-bogata-dar-cu-oameni-din-ce-in-ce-mai-saraci-19828446?fbclid=IwAR0IJ2Ek5ib58R4xUm6RfllIs3xbOKv0sH6LDBgiEInOzmWszZAMaSLmmWQ

    RăspundețiȘtergere
  9. cu crizele am inteles, ce facem cu razboaiele, militare si civile? lui putin vor sa-i propuna americanii o pace avantajoasa (adica sa recunoasca ceea ce deja a castigat) ca sa nu ii sprijine pe chinezi in viitorul razboi, o sa accepte oare? xi este in buncar si a dat alarma de razboi. si asta e doar inceputul; urmeaza razboaiele civile, armele din ucraina au ajuns in iran prin kurdistan si cine mai stie pe unde, posibil si in europa din kosovo, poate madam leyden & co despre asta avertiza, le pregateste o surpriza italenilor la care nu s-au gandit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule D.D., TOT LA TOPOARE NE INTOARCEM.

    RăspundețiȘtergere
  11. *E criizzăă !!!/ Nu te uita la mine/ Ca pinguinu* la valiză/ E crizzăăă !!!*/ Scoate centrala, masina de spalat,vomaTVul si caloriferu* din prizăăă !!!!
    K nu-i așa, Russia must bleed hard to the Slava Ukraini...așa că vorba reîncarnării Leanței lu*Ceașcă--Hurszula care să ne...peeyoula) : Mai puneți un palton pe voi în casă !!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. @DD- Sa inteleg ca pana la urma mergi si tu pe varianta farsei cu Ukraina ? Bine ai venit in club ! Farsa o putem discuta mai detaliat undeva prin primavara ! Suntem obligati sa platim bilet la un spectacol pe care nu ni l-am dorit , dar l-am acceptat ca fiind la promotie , am zis ca e ieftin ! Noi aia DIVERGENTI cand ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Unik (numele dumneavoastră conspirativ, scris invers), "suntem obligați să plătim bilet la un spectacol pe care nu ni l- am dorit, dar l- am acceptat, la promoție..." ??
      Cum așa? Cine ne obligă să gândim în direcția sugerată, ca să nu zic impusă, de organizatori? Că se ronțăie niște bani din bugetul statului înspre Margine, fără să întrebe contribuabilii, este adevărat. Oricum, așa a fost dintotdeauna. Nu v- a întrebat nimeni nimic. Știți de ce? Pentru că au hotărât în locul dumneavoastră onor' parlamentarii aleși de noi, ca să nu vă las singur. Ce bine ar fi dacă am reuși să ne vedem lungul nasului, adică fiecare pe al lui. Doamne, că bine ar mai fi!
      ( Nonica Niculcea)

      Ștergere
  13. Legat de "tratamentul" cu aer e discutabil. Se poate invoca necunoasterea + recomandarile venite de la specialistii de talie mondiala + saracia din sistem.
    Intrebarea fundamentala aici e de ce Suedia a avut 80% rata de supravietuire la ATI si noi maxim 5%. Doctorul suedez opereaza cu un alt raport benificii vs riscuri decat cel roman. A facut cineva aceasta ajustare?
    De ce s-a dat Kaletra? Nu e nici o recomandare internationala. Cine si de ce?


    Gagii care instrumenteaza povestile astea stiu ca povestea capitalista s-a incheiat cu victoria lor. Problema lor actuala este stergerea tuturor valorilor existente care ii incomodeaza in manifestarea puterii acumulate.
    De exemplu liberalizarea pietei de energie, care e cea mai mare escrocherie a secolului, permite capitalului financiar sa transfere bogatia de la cei multi si mici spre cei putinisi mari. Iar ca efect in cascada multi mici isi vor pierde proprietatile sau companiile tot in defavoarea bancilor.

    Din pacate pot face ce vor pentru ca multimea va continua sa se imparta intre revoltati, loialisti, cointeresati si indiferenti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce zici tu am zis si eu ! Ideea e,...... ne putem folosi de acest lucru sa schimbam lucrurile in favoarea prostului ce pune stampila aiurea in tramvai ? Si sa.....mai bine lasa , cer mult ......

      Ștergere
  14. Sunt medici care spun ca nu este virus, ci otrava. Aici este un scurt film despre subiect
    https://rumble.com/v1h0hr5-nu-e-virus-e-venin-.html

    Cine a vz documentarul despre poliomielita stie ca si atunci boala a fost cauzata de otrava ( in speta, DDT-ul)

    RăspundețiȘtergere
  15. SARS-COV-2 este un virus cu care nu s-a mai confruntat specia umană. Vor apărea și alte virusuri de acest gen. Reacția sistemului imunitar uman este necunoscută.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu, nu putem învinge!din contră, dacă fiecare nu va lua măsuri pe persoană fizică, maxim pe familie, va muri sau va fi ucis.

    Am fost una din acele persoane care au spus prezent la apelul doamnei avocat MARINA-IOANA ALEXANDRU încă din 2019;am fost și la cele din 2020 când Coalița Pentru Familie, Marina Ioana Alexandru și alte persoane publice au făcut apel să ne apărăm integritatea fizică, psihică și sufletească;protestele contra vaccinării obligatorii au avut loc încă de prin 2016;din păcate marea parte a românilor așteaptă să facă alții ceva pentru ei;au fost oameni ce și au rupt din timpul și banii lor pentru a se duce la București pentru a manifesta, oameni ce a au deplasat din locuri îndepărtate ale țării;Ilfovul a lipsit cu desăvârșire, bucureșteni puțini.

    Voi reveni cu 1 sau 2 articole care arată clar ce urmăresc păpușarii;vor veni vremuri extreme, vremuri care vor depăși în ferocitate tot ce a fost până atunci.


    Unul din Sfinții Părinți a spus clar că soluții omenești numai sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E plin calendarul de sfinti ....unde sa ii mai asezi ? E vremea muceniciei! Dar daca este asa, sa stim si noi pentru ce ! Iar daca solutiile ne vin din gura de om , mai bine nu ! Omul nu mai reprezinta garantie ! El are doar pretentii dar se comporta zilnic ca o LACUSTA ! Consuma si cam atat !

      Ștergere
  17. https://saccsiv.wordpress.com/2021/03/16/realii-papusari-nu-ne-arata-vreo-luminita-la-capatul-tunelului-deoarece-vor-ca-masele-nemultumite-sa-gaseasca-o-unica-solutie-razboiul-si-revolutia/


    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)