miercuri, 14 aprilie 2010

Revenirea la realitate


După un Paşte prelungit în care mi-am impus un contact cât mai redus cu realitatea, iată-mă întors într-un Bucureşti nebunesc. Recunosc, nu prea m-am dezmeticit din "atmosfera insulară" pe care am gustat-o în ultima perioadă şi-mi este deosebit de greu să revin la vechile "obiceiuri". În urmă cu fix o săptămână mă hotărâsem să reiau ritmul postărilor pe blog. N-am reuşit atunci, dar  acum mă reobişnuiesc cu clinchetul tastelor şi cu "formele" terminalului. Probabil de mâine voi reintra în normal, mai ales că mă aşteaptă extrem de multe treburi. Iar blogul, desigur, e una din ele. :-)


12 comentarii:

  1. Bine ai revenit!
    Mi-au lispit articolele tale la cafeaua de dimineata... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, si eu am o depresie din asta "post-insulara" de luni incoace, de cand m-am intors din vacanta de Paste. Stiu cum e... :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Civilizatie se numeste "depresia" respectiva.

    pai mei va poate lamuri simptomele si cateva remedii... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da' Victor când se-ntoarce de la Londra?

    RăspundețiȘtergere
  5. Aristotel Costel: Care Victor?
    In alta ordine de idei, nu despre insula aia e vorba... Am zis ca am fost pentru Paste, asa ca era normal sa aleg o locatie ceva mai ortodoxa...

    RăspundețiȘtergere
  6. Lemme guess...Tenerife.. :)

    Ai dat si 10.000 pe un apartament "pe viata".. ? E ultima "moda" mai nou... :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina: Ai fost cel mai aproape de adevar, dar nu e vorba de Grecia. E o insula jumatate greceasca, jumatate turceasca in care si-au bagat nasul si englezii. Ortodoxa pentru un Paste decent, dar si cu oferte de petreceri nebune si Afrodite la tot pasul. :-))
    Gata, am dat destule detalii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Rocknroll: Pe Afrodita cea originala n-am vazut-o, chiar daca am mers pana la stancile ei(si chiar dincolo de acestea). In schimb, erau atatea alte Afrodite ca uitai pentru ce ai venit. :-))

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)