luni, 29 octombrie 2018

Dilema Colectiv şi noua lume

Încă din momentul în care incendiul de la Colectiv a scos primele cadavre în stradă am spus că e o făcătură ocultă. Era o lucrătură cât se poate de limpede, cu o reţetă atent studiată.

Incendii în cluburi s-au petrecut cam peste tot în lume. Ba un dement pune benzină şi blochează ieşirea(New York, 1990), ba altul îşi aprinde ţigara cu un ziar pe care-l aruncă, în flăcări, sub propria-i canapea(Fuxin, 1994), etc. Există însă un incendiu tras la indigo cu cel de la Colectiv. La Station Warwick din Rhode Island, în 2003, artificiile au aprins spuma inflamabilă din interiorul clubului provocând moartea a 100 de persoane şi rănirea altor 200. E o reţetă identică celei de la Colectiv.


Nebunia care-a urmat tragediei de la noi a fost una care-a devoalat cât se poate de limpede scopul incendiului: răfuiala politică. Ponta trebuia să plece pentru a face loc „Guvernului meu”, având ca scopuri precise reîntronizarea lui Koveşi, aducerea uneltei Lazăr la Parchetul General(ambele acţiuni în aprilie 2016). Dar nu numai asta. S-a profitat de tragedie pentru a se desfiinţa secţiile de arşi din ţară, pentru blocarea oricăror iniţiative în domeniul sănătăţii şi, eventual, transferul bolnavilor la spitale externe unde preţurile erau de până la zece ori mai mari. S-a blocat accesul la fondurile europene, s-a întârziat nejustificat acordarea subvenţiilor în agricultură, s-au introdus ordonanţe care au dus la înfiinţarea echipelor mixte procuror-securist s.a.m.d. Să nu uităm că tot atunci guvernul lui Bubico-Cioloş a înaintat celebra „Lege Offshore” care permitea exploatarea hidrocarburilor din Marea Neagră aproape gratuit. Într-o perioadă record, România s-a transformat într-un stat mega-securist, în care adversarii politici erau eliminaţi în execuţii sumare, unde „completele morţii” asigurau condamnarea pe repede-înainte a nefericitului. O dictatură în toată regula susţinută de „partenerii euro-atlantici”.

Nu-ţi trebuie multă minte ca să înţelegi că lucrurile care s-au petrecut la Colectiv put urât de tot. Anchetatorii n-au făcut altceva decât să evite firul principal. Astfel în loc să se cerceteze corect cauzele, au mers pe calea „prescrisă” care a dus la picajul unor victime colaterale intens mediatizate, gen Piedone. Lumea Justiţiei a găsit o coincidenţă dubioasă. Anchetatorul de la Colectiv este acelaşi care-a anchetat şi evenimentele de la restaurantul Beirut din Constanţa. Acolo, trei fete au fost omorâte într-un incendiu cu cântec. Procurorul, bazându-se, ca şi în cazul Colectiv, pe expertiza INSEMEX(instituţie semnatară a unui protocol cu SRI) conchide că fetele au murit în urma incendiului, fără să explice cum nişte dansatoare profesioniste având vârste cam de 20 de ani(deci extrem de capabile din punct de vedere al formei fizice) n-au schiţat niciun gest pentru a ieşi din camera despre care se spune că era deschisă. Mai mult, nu s-a dat atenţie faptului că una dintre fete avea gâtul rupt, iar alta fusese clar lovită cu obiecte contondente.

În cazul Colectiv expertiza INSEMEX ne spune că atât buretele cu care a fost insonorizat spaţiul, cât şi adezivul folosit pentru lipire ar fi fost inflamabile. Cei de la Lumea Justiţiei au refăcut în mod independent expertiza. Au constatat că buretele acela pur şi simplu nu ia foc(de la flacăra unei torţe, nu de la o scânteie a unei artificii) şi că adezivul(nemţesc!) nu este inflamabil. Asta conform fişei de produs şi a testelor.

Este cât se poate de clar că s-a dorit o anchetă superficială în care să se găsească acari Păun şi care să se stingă discret, odată cu trecerea timpului. În fapt nu se doreşte decât o muşamalizare a faptului că la Colectiv a avut loc o operaţiune teroristă, executată după o reţetă luată de la manual.

Aşa cum #rezist-ul românesc e o copie a #resist SUA, aşa cum aprinderea telefoanelor la manifestaţia de protest e o copie a acţiunii similare petrecută în Ucraina la lovitura de stat care a spulberat de la putere regimul democratic ales al lui Viktor Ianucovici, tot la fel şi incendiul de la Colectiv e un eveniment „de manual”. O tragedie deturnată apoi politic pentru instaurarea unui guvern marionetă.

Ceea ce-a făcut acel guvern marionetă ştim bine. Ceea ce trebuie însă să înţelegem e că modalitatea de acţiune din timpul acelor evenimente va deveni un mod standard de operare în perioada care urmează. Aşa cum media a scos miile de îndobitociţi după incendiu pentru a protesta absolut aberant împotriva corupţiei, la fel îndobitociţii au fost ţinuţi în case pentru a boicota referendumul pentru familie. La fel cum s-au luat deciziile antinaţionale pe şest, la fel se iau şi-acum şi la fel se vor lua de-acum înainte.

Dacă aţi vrut o ţară ca afară, o aveţi. La fel de „ocultă”, la fel de tiranică, abuzivă şi la fel de vândută. Răul care trebuia făcut s-a făcut. Chiar dacă voi, cei care citiţi aceste rânduri, faceţi parte dintre cei care mai sunt capabili să înţeleagă ceea ce li se petrece, dintre cei care încă mai pot face un raţionament logic, înţelegeţi că sunteţi o minoritate. O minoritate care se va subţia din ce în ce mai mult în cele ce urmează. Malaxorul „Noii Lumi” a fost pus în funcţiune, iar vouă vi s-a rezervat doar rolul de victime colaterale. Din păcate asta e realitatea.

12 comentarii:

  1. In mod cert scenariul Dvs. contine multe chestii adevarate.Dupa cum poate fi si un accident tragic abil exploatat.
    Un lucru e insa cert: nu s-a facut NIMIC pentru elucidarea cazului.
    Iar apatia supravietuitorilor si a rudelor victimelor e stranie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit zilele astea 2 articole despre Colectiv scrise de Mirel Curea in EvZ. Cu foarte mult curaj, avind in vedere cine (presupunem ca) sint criminalii cu care se ia de git.

      Si lui i-a atras atentia apatia apropiatilor victimelor:
      "Nu asta mi-a fost însă cea mai mare mirare! Eram ferm convins că părinții, mamele și tații celor morți, bunicii, frații și surorile lor, soții, soțiile, copiii, în fine, cei dragi, nu-și vor mai găsi liniștea, după ce vor afla opinia celor mai prestigioși experți ai României în materie, până când nu vor afla cine au fost autorii și beneficiarii infernalei crime. Nici asta nu s-a întâmplat! Abia aici mirarea mi-a fost de proporțiile unui veritabil șoc.

      Cum să-ți pierzi copilul și să nu te pună de niciun fel în mișcare faptul că cei mai pricepuți specialiști ai țării spun că varianta crimei premeditate, a atentatului, este posibilă în stil mare? Sute de părinți, mii de membri apropiați de familie și de prieteni apropiați ai zecilor de morți și sutelor de răniți grav să afle asta, și să nu zguduie temeliile Pământului, să nu dărâme porțile Cerului? Să tacă mâlc? Să nu ceară explicații? Este posibil așa ceva? Se pare că da, este posibil!

      PS În urmă cu câteva zile, Colectiv GTG 3010, asociația celor care au avut de suferit în mod direct în urma tragediei, victime ale incendiului, rude ale morților și răniților, anunță că va organiza un „Marș al chitarelor”: „La sfârșit de octombrie să cântăm împreună!”. Nu, nu este de râs! "

      Ștergere
  2. după incendiul de la colectiv un prieten mi-a spus că e clar că e vorba de un eveniment premeditat, iar eu i-am spus că deja am pierdut toate resursele, ce rost ar mai avea un astfel de scenariu criminal!? - atunci nu știam cât de mari sunt resursele de gaze din Marea Neagră.

    Ca să înțelegeți cât de spălați pe creier sunt bieții #rezistenți o să vă reproduc exclamația de după referendum a unei biete tefeliste dependente de instrucțiunile primite prin intermediul digi 24: ”bine că nu s-a prezentat lumea la referendum! Doamne, ajută!”

    RăspundețiȘtergere
  3. Fugiti, pentru ca imbatranirea populatiei va lasa urme adanci. Manipularea va fi chiar mai simpla de acum incolo. Daca strainii e clar ca vor sa profite, nici romanii aflati azi la conducere nu au alt scop. Azi lupta este doar intre cine sa dicteze, sa fie tiranul, un roman sau un strain. Oricare ar fi, voi nu veti castiga nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare lucru ar fi pentru Securitate sa cumpere apatia parintilor celor arsi in club?!... tot asa cum au cumparat mai demult si colaborarea copiilor fostilor detinuti politici. Cu bani de la Buget, evident, ca doar nu dau de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Colectiv nu a fost o rafuiala politica... Cred ca s-a incercat testarea unei forme hibride de implementare a ceea ce se numeste The Shock Doctrine. In forma clasica doctrina asta se aplica acolo unde apar crize generate de cauze naturale: cutremure, tsunami. Subiectul e letargic in urma socului si e flexibil la orice tratament / agenda. La noi s-a testat varianta in care socul e cauzat controlat printr-o operatiune de tip soc si groaza. E o versiune cu riscuri dar si beneficii mult mai mari. Beneficiul urias e ca poti controla evenimentul precursor riscul e ca deconspirarea evenimentului precursor conduce la compromiterea agendei.

    Pana acum pare sa fi fost un succes si asta invita la aplicarea ei repetata chiar si in acelasi poligon...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu vreo cativa ani in urma s-a declansat o operatiune de acest gen la nivel de tara, operatiune care a luat amploare in 2016, imediat dupa Colectiv. Operatiunea consta in pulverizarea de substante neurotoxice, imunosupresoare, cancerigene, persistente si chiar inflamabile in multe zone populate (si nu numai) ale Romaniei, sub pretextul "combaterii vectorilor de boli".

    De mai mult de doi ani de zile, in aerul pe care il respira romanii sunt pulverizate agresiv substante care ar trebui sa fie complet interzise pentru utilizarea in acest mod, fara nici o posibilitate de derogare (permisa in acest moment prin legislatia UE) si indiferent de existenta unui aviz al Ministerului Sanatatii care nu pare deloc interesat de faptul ca in 2016 OMS (nu si UE) a recunoscut pericolul, enuntat cu multe decenii in urma ca „Regula lui Haber”, expunerii repetate si prelungite la substante toxice, indiferent de concentratia lor. A fost nevoie de zeci de ani de insistente ale unei parti a lumii medicale, care a dus o lupta corp la corp cu mari corporatii producatoare de substante chimice, si de acumularea de sute de lucrari stiintifice care sustin aceasta realitate teribila, pentru ca OMS sa recunoasca in sfarsit ca in conditii de expunere la substante toxice, intoxicatia e posibila chiar si atunci cand par sa fie respectate toate masurile de siguranta. Asa a aparut categoria diagnostica de "Sensibilitate Chimica Multipla". In contextul asta, sa arunci substante toxice in mediu, indiferent de pretext, este un gest criminal.

    Aceste campanii de imprastiere sistematica peste Romania de OTRAVURI care distrug sistemul nervos, imunitar, pana la urma intreg organismul uman, otravuri PERSISTENTE si chiar INFLAMABILE, nu respecta in multe cazuri nici macar recomandarile, aproape inutile de altfel, din legislatia europeana privind informarea populatiei asupra calendarului actiunilor locale de pulverizare si a pericolelor pentru sanatate ale expunerii la acele substante toxice, si de multe ori sunt desfasurate cu invocarea abuziva a starii de urgenta, acolo unde exista rezistenta locala, sub ochii indiferenti ai mediei, ai populatiei spalate pe creier, cu ignorarea aproape totala a riscurilor pentru sanatate sau pentru mediu, a avertizarilor catorva vigilenti, a protestele inabusite rapid ale celor care au inceput sa le resimta efectele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se aplica deja (2)30 octombrie 2018 la 21:41

    Desfasurata sub umbrela autoritatii institutiilor statului roman si ale UE - a carei invocare dezarmeaza aproape instantaneu orice individ din tara asta care nu poate gandi cu capul lui (si stim acum cat de multi sunt), operatiunea face parte dintr-o agenda mai larga, aproape globala, usor de observat daca ne uitam la ce se intampla si in alte zone ale lumii: alte tari europene, America de Nord, de Sud - cu accent pe Brazilia, locul din care a pornit in 2016 dezinformarea Zika, pe care au pedalat in 2016 si la noi, acolo unde pulverizarea de substante toxice in zonele locuite a starnit indignarea unei organizatii medicale care a tras semnale de alarma inca din 2015 legate de folosirea de larvicide si pesticide toxice (de retinut Piriproxifen de la Bayer, care se vinde si la noi, pe care medicii il suspectau ca fiind factorul principal in aparitia microcefaliile puse pe seama Zika).

    Au murit deja oameni, multi dintre ei fara sa stie de ce, altii traiesc in agonie de ani de zile fara sa poata macar sa spere ca aceste actiuni pur si simplu criminale vor inceta la un moment dat pentru ca s-au lovit in permanenta de zidul gros al indiferentei celorlalti, in multe cazuri chiar a familiilor lor. Principalele victime ale acestei otraviri in masa - care poate fi numita, fara nici o exagerare, razboi chimic - sunt cei cu sensibilitate la substante chimice, varstnicii, copii, femeile si cei care sufera de boli cronice.

    In plus, dincolo de toxicitatea lor, unele dintre cele mai folosite otravuri sunt si inflamabile. Aqua K-Othrine si K-Othrine contin solvent nafta. E foarte linistitor sa stim ca in Romania Europeana a devenit un obicei al locului poleirea mediului cu substante inflamabile si toxice, nu-i asa? Ar fi oare irational sa suspectam folosirea unor asemenea substante avizate si pulverizate in mod legal si in Colectiv, daca tot a devenit o obligatie genul asta de actiuni in Romania si in spatiile interioare, publice si private, nu doar in exterior? Pe la Resita au incercat autoritatile locale sa forteze intrarea firmelor de DDD chiar si in casele oamenilor, ca sa creeze un mediu a la Colectiv. Dar pulverizarea sub forma de ceata e mai fara batai de cap. Ceata intra in case si fara amenzi. Nu-i asa ca ar fi frumos sa vedem intr-o zi si un Colectiv in aer liber? Sau macar niste incendii cum am vazut anul asta la greci, si ei mari pasionati de sportul imprastierii de substante toxice in mediu, tot in acelasi foarte nobil scop al uciderii unor insecte cu orice pret (in euro sau in vieti).

    Daca nici asa ceva nu ar trebui sa starneasca furia noastra Colectiv(a), atunci nu stiu ce.

    Cu toate astea, in Romania este foarte multa liniste, apatie chiar. Deloc intamplator, pentru ca apatia este unul dintre efectele importante ale acelor otravuri. Populatia este in cea mai mare parte a ei letargica. Si multi raman letargici chiar si dupa ce li se spune adevarul verde in fata, pentru ca astfel de realitati sunt atat de socante, atat de greu de suportat si de schimbat incat cei mai multi prefera sa reactioneze defensiv chiar si atunci cand e vorba de proprii copii. Dar pentru controlul mental, astfel de stari sunt ideale pentru ca fac foarte eficienta implantarea de sugestii, care sunt si mai eficiente daca pot fi administrate repetat - prin expunerea zilnica la propaganda media si contactul zilnic cu cei bine dresati/hipnotizati.

    Cat depre criminali, in cazul descris mai sus ar fi cativa suspecti de retinut, unii dintre ei aceiasi ca in cazul Colectiv: UE, Guvernele Romaniei din ultimii ani, Comisia pentru Biocide si mai ales fostul ei presedinte Klaus Fabritius - coleg de FDGR cu KWI si fervent sustinator al campaniei "Fara Penali", plus o multime de primari si alesi locali, multi dintre entuziasti fiind prin PNL, care au executat aceste ordine criminale. Inca un nume imi vine in cap atunci cand ma gandesc la aberatia asta, o coada de topor - O. Raetchi - prea si-a dorit sa iasa in fata in povestea asta la un moment dat (Raetchi, Firea, tantari).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi comentariile, problema chemtrails e mult prea abastracta.

      Pozele sunt speachless...
      https://www.cotidianul.ro/comemorarea-unei-victorii-saizeci-si-cinci-de-morti-pentru-guvernul-meu

      Ștergere
    2. Au starnit furia tefelistilor contra Ponta/PSD. A cui ai fi vrut s-o mai trezeasca? Zici ca se da cu neurotoxice cu succes. Poate si de-asta nu se mai trexeste nimeni, decat cine trebuie: tefelimea cu tinta urii precizata "pa smartfon".
      Sincer, nu mai e nevoie de neurotoxice. Nu mai au pe ce sa fie aplicate. Retelele neuronale la noii indivizi aparuti dupa 1990 sunt foarte slab dezvoltate, iar semnalele de inceput al reactiilor le sunt trimise "pa onlain".
      Nu mai ai cu cine lupta in Romania. Au invins, fratilor, vorba lui Dinescu.

      Ștergere
  8. Metoda SUBLIMA prin care s-a VIRUSAT aproape toata lumea

    https://ecotidian.blogspot.com/2018/10/481-metoda-sublima-prin-care-s-virusat.html

    https://ecotidian.blogspot.com/2018/10/482-asa-am-fost-creati-ca-tara-fara.html

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)