vineri, 11 octombrie 2019

Marea Mafie

Când Plăvanul a fost chemat la Casa Albă aşa cum chemi chelnerul la cazino, Trump i-a trasat nişte sarcini legate de afacerile de corupţie ale lui Biden, zis şi Prostovanul. Acum, prin prisma renumelui lui Biden de posesor al unui creier deficient, ar trebui să vă daţi seama că, între el şi Plăvan n-are cum să nu se dezvolte o relaţie nativă de simpatie. Doar sunt pe aceeaşi baricadă a IQ-ului insuficient. Însă asta nu e singura poveste sulfuroasă.


În ciuda a aceea ce a promis în cadrul discuţiilor neprotocolare de la Washington, un lucru ar trebui să vă dea de gândit în ceea ce-l priveşte pe prostovanul naţiunii, anume că el a fost adus la putere de exact acele forţe care-l susţin pe Biden şi pe democraţi. Faptul că în vizita de chelnereală ne-a vândut din punct de vedere economic şi militar ţine tot de acele forţe, chiar dacă a părut că-i face hatârul lui Trump. De fapt Trump are nevoie de gloanţe pentru campania sa electorală, iar informaţiile din România îi sunt vitale. Fără doar şi poate că ştie despre şpăgile tranzacţionate în România, doar Popoviciu este client al lui Giuliani în încercarea sa de a scăpa de dosarul de corupţie prin intermediul căruia i se încearcă închiderea gurii. Iar Popoviciu, după cum se ştie, s-a aflat în centrul mutării Ambasadei SUA în noua locaţie, aflată pe pământul cu care a făcut avere.

De ce vorbesc despre Ambasada SUA ar trebui să fie limpede: de mai mulţi ani ea este centrul mafiei politico-economice de la noi. Sume halucinante se învârt pe-acolo, bani negri produşi de o mafie despre care nimeni n-are curajul să pronunţe vreo vorbuliţă. Ştiaţi că Gitenstein se afla pe lista de plată a lui Adamescu? Numai de la fostul miliardar român primea aproximativ 100 000 EUR/lună. Asta însă e doar un mizilic faţă de banii negri pe care i-a învârtit. E o parte infimă din aisbergul pe care toată lumea se preface că nu-l observă.

După ce-a fost condamnat(în 2017, dacă îmi amintesc bine), fostul Ministru Gabriel Sandu i-a trimis lui Trump o scrisoare deschisă în care afirma: „Subliniez ca ambasadorii Nicolas Taubman, Mark Gittenstein, precum si Martin Eichtinger, m-au amenintat, in mod repetat, ca voi suporta consecinte serioase daca nu voi plati sumele convenite prin hotararile ilegale de guvern”. Era vorba de sume halucinante plătite de statul român firmei Microsoft pentru cumpărarea(uneori chiar şi de câte trei ori) a licenţelor pentru produsele software ale firmei respective. În fapt, era ceva mai mult de-atât: o înţelegere la nivel înalt prin care firmei americane i se asigura monopolul pe piaţa românească, mascat prin stabilirea unor intermediari, Large Account Resellers ai Microsoft, care mimau concurenţa licitând aceleaşi produse. O suveică menită a transforma România într-o feudă a producătorului american, în condiţiile existenţei alternativelor gratuite la produsele Microsoft, de multe ori mai performante decât crap-urile vândute pe bani grei.

Sumele plătite cu generozitate de Guvernul României s-au constituit în şpăgi grase întoarse în SUA. De-aceea tot dosarul Microsoft a fost doar o perdea de fum în care au fost condamnaţi tiriplicii de-aici, orchestratorii şpăgilor fiind iertaţi pentru c-ar fi pârât la DNA toată tărăşenia. În fapt, aşa-zişii denunţători au fost protejaţi deoarece dacă ar fi deschis gura ar fi aruncat în aer toată Ambasada SUA şi conexiunile ei de la Washington.

Cineva îmi spunea că un ambasador american în România produce doar pentru sine cel puţin un milion de dolari pe lună. Asta-i doar partea lui. Pe lângă el colcăie o groază şobolănime provenită din serviciile secrete americane, aşa-zişi „investitori” şi numeroşi alţi trepăduşi. O infernală reţea de lipitori abonată la banii publici româneşti şi care-şi ia comision din orice afacere făcută de statul român cu SUA. Sunt lucruri cunoscute care se petrec nu doar la noi. E o corupţie generalizată menită a întreţine statul subteran american, centrul mafiei globale a lumii.

Trump ar vrea să dea o lovitură de graţie prin care să pună în şah atât centrul ilegal de putere care-i face zile negre în SUA, cât şi adversarii săi sprijiniţi transparent de către structura ilegală menţionată. Însă, lovind în structura statului subteran american, riscă să-şi taie creanga de sub picioare, astfel încât caută zone care să implice ceva mai puţin statul american şi ceva mai mult politicienii adverşi. Asta deoarece statul american e deja unul putred de corupţie şi orice afacere sulfuroasă investigată cum trebuie ar putea conduce inclusiv la implozia statului.

Din acest punct de vedere, Ucraina şi România sunt mine de aur pentru campania sa. Aici democraţii americani au lucrat fără perdea deoarece ştiau că şi-au instalat structuri în statul subteran pe care le controlau total. Mai ţineţi minte vizita lui Biden în România, cea în care urla la adresa corupţiei? Trebuie să fii extrem de prost să crezi că a venit aici doar ca să lingă o îngheţată, să îngurgiteze o pizza în Centrul Vechi şi să ne dea lecţii de morală politică! Prezenţa sa aici era necesară pentru a şterpeli vreo câteva zeci de milioane de dolari, fără intermediar şi fără martori. Biden a avut o parte inclusiv din achiziţia României de avioane - cică de vînătoare, acele piese de mobilier, absolut inutile, care ne costă o groază de bani şi-acum. Tiriplicii din armată care au încuviinţat achiziţia ar trebui să răspundă în faţa plutonului de execuţie pentru o asemenea risipă de bani publici, la fel ca şi cei care-au antamat achiziţia altei piese inutile şi depăşite tehnic: sistemul Patriot(de data asta pentru a-i face hatârul lui Trump). În toate aceste achiziţii al căror principal beneficiar este complexul militaro-industrial american, o parte din bani merg la statul subteran via Ambasada SUA.

Făcute fără perdea, afacerile de şpagă au nimerit, nu de puţine ori în buzunarul politicienilor adverşi lui Trump. E o practică înrădăcinată acolo, doar e o ţară care la origini are bandiţii englezi şi curvele din Franţa. Acele afaceri în care s-au mânjit oficialii democraţi aflaţi în funcţii publice sunt numai bune pentru Trump: ele scot la iveală corupţia endemică din Partidul Democrat şi lovesc şi în oficialii incomozi din statul subteran american, fără totuşi a produce daune sistemice. Nici Trump nu vrea să dea lovitura decisivă ilegalei hidre americane, ci vrea s-o facă să lucreze pentru el, s-o îmblânzească.

Pentru această lucrare l-a chemat pe chelnerul român, pe prostul nostru naţional, trasându-i ordine în direcţia livrării de documente compromiţătoare la adresa adversarilor săi. Documente despre a căror existenţă ştie, dar pe care nu le deţine. Şi-acum să revenim acasă ca să înţelegem mai bine ce se petrece. Marea problemă e că aici s-a reuşit instaurarea unei mafii monolitice, care controlează absolut tot. Teoretic, mafioţii de-aici i-ar putea da lui Trump documentele mult dorite, dar sunt două probleme majore. Prima şi cea mai importantă ţine de faptul că, printr-o asemenea acţiune, mafia autohtonă şi-ar trage un glonte în picior deoarece ar fi direct expusă. Cine ar face o asemenea nebunie? Evident nimeni. De asemenea, mai e o problemă: mafia de-aici e legată ombilical de statul subteran american, via Ambasada SUA. Dacă vă întrebaţi de ce nu se schimbă ambasadorul SUA în ciuda dorinţelor lui Trump, aveţi răspunsul în cele cuprinse în materialul de faţă. Mlaştina de la Washington ştie exact că-n România n-a lucrat acoperită, astfel încât dezvăluirile de-aici ar fi de-a dreptul devastatoare. De-aceea au dezlănţuit „operaţiunea jihadul”.

Pe de o parte, prostul naţional a fost trimis la Washington unde a făcut figuraţie, atent supravegheat de Maior. I-a jurat credinţă lui Trump şi i-a promis că-i va livra ceea ce are nevoie. Doar că n-o va face. Pentru a fi siguri că nu se va sifona nimic, subteranii au generat criza guvernamentală de-aici, sfârşită cu demiterea pesedeilor. De-aceea au fost scoase de la naftalină conservele Ponta şi Tăriceanu. De-aceea se va închide prin OUG Secţia Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie. Acolo sunt dosare care lovesc în teleghidaţii statului subteran american, recte Ciorduţa, Maior etc. Dosare pe care trebuie să se pună rapid praful pentru a putea fi închise. Acesta e rolul rezistenţilor din Justiţie cărora li se rupe de absolut orice, care fac politică fără menajamente şi care au abuzul în sânge.

Demiterea lui Dăncilă s-a făcut deoarece trebuie să se pună din nou şaua pe Justiţie astfel încât să nu cumva să se scape ceva care ar produce efecte devastatoare atât mafiei interne, cât şi celei de la Washington. Trump e suficient de prostovan şi naiv astfel încât va fi dus de nas până când se va dovedi că e prea târziu pentru a se răzbuna. Plăvanul, în ciuda angajamentului său, va rămâne în tabăra celor care l-au inventat. Nici n-ar avea cum altfel deoarece s-ar trezi peste noapte cu curu-n baltă! Şi uite-aşa, şmenurile globale intră brutal în politica de la Bucureşti, făcând jocurile cui trebuie.

Ce trebuie să înţelegeţi din această mega-şmenuială e limpede pentru toată lumea: Mafia globală a ajuns atât de puternică şi s-a implantat atât de adânc în structura statelor lumii încât, pentru a o desfiinţa, trebuie desfiinţate statele cu totul şi reconstruite din temelii. Mafia globală e cea responsabilă pentru adevărata corupţie, ea controlează brutal fiecare tranzacţie mai bănoasă şi tot ea decide ce e bine şi ce e rău.

Doar o minune ne poate scăpa de restauraţie, dar nu trebuie să credeţi în minuni. Scenariul care ni se pregăteşte e unul groaznic, în care anii negri ai băsismului se vor întoarce cu furie. Abuzurile din Justiţie care se pregătesc acum ne vor face să considerăm domnia lui băsescu una blândă faţă de ceea ce urmează. Pur şi simplu nu se va mai putea mişca în front. Aşteptaţi-vă la reveniri spectaculoase în prim plan, dar şi la ascensiunea unei noi generaţii de conserve. De-abia de-acum începe jihadul împotriva poporului!

5 comentarii:

  1. De acord pana la un punct. Trump nu e altceva decat omul sistemului. sa fim seriosi si realisti. Cine poate sa ajunga presedintele S.U.A. intr-o tara in care chiar tu recunosti ca e mafia centrala a lumii. Nimeni !...cu exceptia oamenilor lor. Trump si-a jucat rolul sau si acum , foarte posibil, cred eu, va fi "inlaturat" pentru a se face loc interfetei celei rele a statului profund. Ca ne asteapta vremuri grele...total de acord! Legi dracesti dublate de o criza economicea crunta si in final marele razboi. Noi sa fim cu Dumnezeu si ne va scoate El la liman....mai repede,mai incet, mai usor sau mai greu...!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred din ce în ce mai mult că UȘA se îndreaptă spre un război civil: https://www.zerohedge.com/political/never-seen-protester-spits-face-trump-supporter-during-vice-interview

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica ficusul isi sacrifica propriul partid pentru a-si asigura presendentia plus controlul absolut al justitiei - cum zice dan documentele vor trebui livrate. dupa un an si ceva de guvernare pnl va fi la fel de uzat ca si psd. daca imi aduc aminte, astia chiar au guvernat impreuna.

    trump nu e deloc prost, biden - asa cum este el - ar fi singurul capabil sa ii ia din voturi. ficusul si ambasadorii nu au de ales - ori livreaza ori vor fi matrasiti. dar, poate ca nu se mai ajunge la asta, posibil ca biden sa se retraga din cursa. oricum ficusul va avea controlul justitiei pe termen scurt si mediu. pe termen lung situatie e cam naspa, nu stii cum sunt zarurile. vezi basescu mai jos

    basescu e deocamdata pe faras si pare panicat. doar a jucat totul perfect. Declarat colaborator - poate il mai prinde pe dragnea la celula. victima propriei mizerii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Study: US is an oligarchy, not a democracy
    https://www.bbc.com/news/blogs-echochambers-27074746

    The US is dominated by a rich and powerful elite.

    So concludes a recent study by Princeton University Prof Martin Gilens and Northwestern University Prof Benjamin I Page.

    https://www.cambridge.org/core/journals/perspectives-on-politics/article/testing-theories-of-american-politics-elites-interest-groups-and-average-citizens/62327F513959D0A304D4893B382B992B

    https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/62327F513959D0A304D4893B382B992B/S1537592714001595a.pdf/testing_theories_of_american_politics_elites_interest_groups_and_average_citizens.pdf

    RăspundețiȘtergere
  5. De acord cu tine insa varianta pe care nu ai luat-o in calcul este jocul lui George Maior. Acesta se pare ca a fost racolat de Trump si acum joaca in tabara republicanilor.Consecintele sunt lesne de intuit, Maior il va servi pe prietenul Biden pe tava lui Trump in cel mai mare scandal de coruptie din istorie, Klaus devine si el istorie, americanii isi pun omul lor la Bucuresti. Si acum ghiciti care este omul lor!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)