luni, 21 octombrie 2019

Trump şi de la capăt

Lupta care se dă la Washington e una crâncenă. Pe de o parte, beneficiind de o campanie media isteroidă, democraţii încearcă să-l suspende pe Trump. Nu zic că n-ar fi posibil, mai ales în condiţiile în care în joc a intrat întreg statul subteran american. Numai că, într-o asemenea situaţie, consecinţele ar putea fi mult mai violente.

De partea cealaltă, Trump şi apropiaţii săi strâng dovezi împotriva statului subteran american. Aici e vorba de o mare parte a CIA, de foştii săi şefi şi de o groază de agenţi şi analişti ai instituţiei. Avantajul lui Trump e dat de faptul că, într-o oarecare măsură Justiţia americană e independentă. Când un judecător e pus în faţa probelor irefutabile trebuie să dea decizia corectă. Nu-i ca la noi unde mult prea mulţi sunt tentaţi să-şi vândă sufletul pentru postul călduţ pe care-l ocupă cu ajutorul „băeţilor din serviciuri”.


Partea bună a luptei de la Washington este aceea că în ea este vorba şi despre noi. Ca slugi obediente ce-am fost şi suntem, ne-am calificat la capitolul „cea mai facilă zonă de jaf” pentru mult prea multele jigodii americane care-au trecut pe-aici. Toţi ambasadorii au învăţat să pună botul la borcanul corupt cu miere, mufându-se până când ei au ajuns distribuitorii fondurilor. S-a creat astfel o reţea atât de coruptă încât treburile murdare s-au făcut la lumină. Vă mai spune ceva dosarul Microsoft? A fost atât de bine aranjat de Ciorduţa încât corupţi au rămas doar intermediarii, în timp ce adevăraţii baroni ai corupţiei au fost obtenebraţi cu grijă.

Treburile însă s-ar putea întoarce. În trei zile urmează să vină în România Brad Smith, cel care este atât preşedintele, cât şi şeful diviziei juridice a Microsoft. E o vizită ciudată, nejustificată de niciun eveniment comercial. Cel mai probabil, tovarăşul Brad vine ca să ia pulsul de la faţa locului întrucât ştie că urmează să se detoneze o bombă. Pe moment treburile de-aici sunt controlate de Klemm care încă ţine informaţiile ferecate şi care, de asemenea, a înteţit contactele cu serviciurile secrete autohtone. Zvonul pe care-l împrăştie Klemm în stânga şi-n dreapta e că Trump oricum urmează să fie zburat şi că treburile se vor repune pe făgaşul lor „natural” de ticăloşie globalistă. Ultima sa năzdrăvănie a fost suspendarea Guvernului care o demisese pe coada de topor a „băeţilor veseli”. Nu ştiu de ce îmi vine să cred că tot pentru a linişti spiritele apare şi tovarăşul Brad în decor.

Problema e că încă nimeni nu ştie pe ce se bazează celălalt. Cu siguranţă că Trump are un dosăroi imens, iar informaţiile i-au fost livrate de ceva „oameni de bine” din intestinele statului subteran american. Rudolf Giuliani cred că ştie exact cam cât de mare e mafia de-aici. De asemenea, nu cred că un copoi bătrân ca Rudy a fost păcălit de prostovanul nostru naţional care a promis totul, fără a face nimic concret. Mai ales că Giuliani are o hartă infracţională a României cu mult înainte de izbucnirea acestui scandal, iar în acea hartă, în mod sigur şi plăvanul are capitolul său.

Pe moment apele sunt calme, însă, la detonarea dosarului România absolut nimic nu va mai fi ca înainte. Dacă Trump are suficient sânge în instalaţie ar putea provoca cea mai mare deratizare a statului american de la fondarea sa. Şi, odată cu aceasta, am avea şi noi partea noastră de binefacere întrucât toţi şobolanii ticăloşi care ne atacă din găurile lor ilegitime ar rămâne absolut în fundul gol. O asemenea perspectivă ar fi extrem de ofertantă pentru cei care încă şi-au păstrat raţiunea limpede. Nu trebuie însă să uităm că, dincolo de luptele politice mai sunt şi alte interese care, la fel ca mult prea multe ori în istorie s-ar putea să prefere să pună batista pe ţambal. Iar războiul, marele război, se va amâna din nou până la următoarea tură.

20 de comentarii:

  1. Prietene, un mare părinte duhovnicesc al vremurilor noastre mi a spus cu subiect și predicat că Trump e omul sistemului. Si tot el mi a spus că începe. Anul care vine. Mai întâi criza economică și mai apoi războiul la scurt timp. Nu va mai fi nici o runda. Îmi pare RAU pt. visători.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pretenas, poti sa citesti in Biblie, raspunsul Domnului Iisus despre sfarsitul lumii: doar Dumnezeul Tatal stie momentul in care incepe. Atunci acest mare duhovnic ar trebui sa se gandeasca de doua ori la aceste prevestiri pe care le emite. Eu unul prefer sa profit decent de asa zisa liniste a vremurilor noastre si nu sa fiu mielul lui Avicena.
      Pace tie!

      Ștergere
    2. Prietene jmechieras, profețiile sunt pentru cei care cred . Sfârșitul nu vine după al 3 lea lazbou mondial. Asta o spun pt ceilalți cititori care cred nu pentru măscărici si obraznici. Pacea ta să o ți pentru tine!

      Ștergere
    3. @12:37
      Foarte bine precizat, subscriu
      In privinta credintei in profetii...nici ei nu cred, asta-i ca o adictie precum fentanilul, zaharul, piinea alba :))

      Cum zicea unul celebru: Religia ii Opiumul poporului

      Ștergere
  2. Te iluzionezi...Trump nu face curatenie, doar vrea al doilea mandat ca sa-si continue afacerile (vezi Mar-o-Lago,Trump Tower ale caror cifre au crescut bine de la preluarea presedintiei).Trump stie, intuitiv, ca doar scandalul si antagonizarea "boborului" ii pot aduce voturi.In rest, ce a facut pentru prostime? Nimic. Doar reduceri de taxe pentru "pretenarii" lui f.bogati,nici macar pentru ce a mai ramas din clasa de mijloc americana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mar o laggo este reședința prezidențială oficială, nu afacere...

      Ștergere
  3. O scurtă și excelentă analiză comparativă a statelor subterane american și român.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ești chiar superoptimist. Cea ce e un lucru bun. Numai sa te tina și când că începe mega criza economica anul viitor prin martie.....sau cel mai târziu octombrie...și la nici un an războiul. Ei fac și desfac...sa nu ne înbătăm cu apa rece.Solutiile pt amanare, macar cateva luni, sunt duhovnicești, dar nu le folosim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai trebuie si actiune ca de la atata asa zisa rugaciune am disparut ca neam si tara.

      Ștergere
    2. Ai voie numai sa te rogi si sa fi martor la etapele de degenerare avansata a oamenilor, a societatii p care le vedem deja din plin in jurul nostru. Poti doar actiona local in familia si in batatura ta. In rest n ai tu banii aia pentru a face o adincitura. Stai calm.

      Ștergere
  5. Credeți că va începe al treilea război mondial? Când estimați? Ce arme credeți că vor fi folosite? Care credeți că va fi numărul victimelor? Eu vă spun sincer că nu cred că va izbucni vreodată al treilea război mondial sau dacă va fi prin absurd, se va întâmpla când elita va reuși să colonizeze planeta Marte...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate au facut-o deja ??? Si de ce ar fi nevoie ???

      Ștergere
    2. Fiecare crede ce vrea și ce poate!

      Ștergere
    3. Pt razbel nu exista motiv, deci...?...este un nonsens, acum toti isi string calabalicul fiecare la el in tara , vine sfirsitul consumerismului, asa ca tine te de nadragi ca o sa mai ai nevoie de ei...if u know what I mean...
      Marte zici?... lasa l deocamdata.:)))))....tu Daca reusesti sa gasesti o poza reala MACAR de pe LUNA vei primi un premiu de la miile de americani de pe forumurile astronomice.
      La ora actuala nu exista nimic real totul este la misto. Daca nu intelegi de ce, too bad!

      Ștergere
    4. Cine ar supraviețui unui război nuclear? Doar că mă gândesc că și așa, nu ar începe războiul, chiar dacă și-ar asigura un adăpost cei din ocultă. Vor să fie și mai bogați, nu altceva.Lăcomia umană... Spune cineva că totul este la mișto... De ce? Sateliții artificiali există? Vorbim la telefon,folosim internetul... nădragi încerc să înțeleg... Îmi place cuvântul acesta calabalâc... Provine din limba turcă? :)

      Ștergere
  6. Trump joaca si el la doua capete: Morcovul si Batul, el vrea sa para morcov si se si vopseste ca atare, iar deepgovernment este batul rau care ne bate.
    Adica el si-ar tine promisiunule amagitoare dar nu'l lasa deep government s-o faca.
    Increderea in Trump nu ajuta nici cat o dieta cu morcovi sau portocale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trumpete este presedintele ideal al acestei perioade d demontare a jucariilor, de plecat acasa, si stins lumina.
      Un presedinte mai bun nici ca se poate gasi. Este efectiv ideal pentru misiunea si sarcinile care si le a asumat, de stringere a calabalicului si lichidat ceea ce a mai ramas de curatat din lumea industriala in tranzitie catre lumea Gretei care se apropie cu pasi repezi.

      Ștergere
    2. Las-o pe bolnava Greta, concentrează-te asupra acuzativului și cratimei: PE care și le-a asumat.

      Ștergere
  7. http://www.silverbearcafe.com/private/10.19/trumpenstein.html

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)