joi, 9 aprilie 2020

Criza globalismului?

Pe la începutul acestei crize se spunea că ea reprezintă un eșec al globalismului și că urmează ca, în urma acestui eșec să se reedifice statul național. Să auzi formulări de acest tip din partea unor mârțoage globaliste precum Radu Tudor trebuie să-ți atragă imediat atenția. Mereu, sub aburii unei propagande „contra”, șmecherii sistemului se pregătesc să-ți fure cașcavalul. Așa și-acum când o pandemie inventată ne-a arestat la domiciliu. Sensul ei e acela de a le permite bandiților luarea unor decizii hotărâtoare.


Sunt tot felul de semne care arată limpede că ceea ce se petrece - incluzând aici groaznica criză financiară care se anunță - face parte dintr-un plan bine pus la punct pentru impunerea definitivă și irevocabilă a agendei globaliste. O să le luăm pe rând, pentru a înțelege succesiunea.

Totul a început cu „apelul disperat” al lui Gordon Brown pentru constituirea unui guvern mondial care să aibă ca primă sarcină rezolvarea pandemiei. Treburile erau încă la început, unii făceau mișto de afirmațiile sale, în timp ce alții se îngrozeau. Insiderii știau bine că un asemenea semnal nu „ia fața ziarelor” gratuit, mai ales când, în conformitate cu „evenimentele” - cu totul altele erau prioritățile. Apoi au început „îmbolnăvirile” de coronavirus ale unor lideri importanți sau ale unor personalități de primă mână. N-a înțeles nimenicum de-au ajuns ei bolnavi în primul val de parcă ar fi fost hamali pe la depozitele chinezești de marfă. Poate țineți minte că Prințul Charles a fost declarat bolnav de coronavirus și „izolat” la castelul său din Scoția. La fel și Merkel a fost suspectă, cam în linia în care la noi s-a auto-carantinat Lucovid Orban. Aproape că-ți dau lacrimile văzând că „și bogații plânge”(sic!). Ultima victimă e impetuosul Boris pe care-l„ vedem” târât la terapie intensivă, în timp ce globaliștii - chipurile adversarii lui Johnson - aplaudă isterizați.

Probabil Boris e, „cu voia dumneavoastră ultimul pe listă”, iar calvarul său îi va face pe „adversarii globalizării” să înțeleagă că așa nu se mai poate. Colac peste pupăză, în timp ce liderii lumii picau ca spicele la impactul cu secera, un alt meci era difuzat „pe surse”, anume cel al pirateriilor cu materiale medicale. Așa cum nouă ne-au arestat nemții și francezii avioanele cu materiale „pe motiv de urgență”, la fel au procedat și americanii cu niscaiva avioane nemțești. Și la fel au procedat și alții între ei. Cum prindeau o urmă de mască, ventilator, combinezon, harșt!, făceau rechiziție pe motiv de urgență națională. Aproape că poziția lui Gordon Brown părea desuetă în fața atâtor evidențe.

Iată însă că, în plină criză - mai precis pe 3 aprilie - apare în Wall Street Journal un editorial în care nimeni altul decât Henry Kissinger îl bate prietenește pe umeri pe Trump spunându-i care-s pașii de urmat: un nou „Plan Marshall”, adică o nouă veche abordare. De ce? Pentru a le demonstra aliaților că merg pe calea cea bună. În același timp, Kissinger susține că trebuie apărate „valorile iluministe” și că statul națiune e o himeră. Mai mult dă și tâlcul întregii crize. Spune el că „mitul fondator al guvernelor, anume acela că un stat puternic protejează cetățenii de amenințările externe, este perimat”. De ce? Păi tocmai din cauză că, iată, coronavirusul tocmai ce-a arătat contrariul. Înțelegeți tâlcul? N-ai cum să rezolvi la nivel național o afacere care e clar de nivel mondial, global. Concluzia e simplă: nu mai merge cu abordări amatoristic-naționale, e nevoie de un efort concertat, la nivel global, efort care nu poate fi rezolvat decât printr-o sinergie curajoasă. Știu, nu i-a spus „guvern mondial” întrucât concluziile trebuie să și le tragă singur prostălăul care citește editorialul. Aș face aici o paranteză rătând că, în logica lui Kissinger, în cazul în care un asteroid ar amenința Pământul, aceasta ar trebui să conducă imediat la necesitatea formării unui guvern galactic sau, cel puțin al unuia al Sistemului Solar întrucât numai un asemenea guvern ar putea reglementa traseele asteroizilor prin spațiu.

Colac peste pupăză, câteva zile mai târziu am mai avut de-a face cu o decizie epocală: Bernie a hotărât să se retragă din cursa pentru Casa Albă. Dar de ce oare s-o fi retras? În fața unui Biden care-i prost ca noaptea, chiar și-o glugă de coceni face o figură frumoasă. Bernie, cu promisiunile sale comunistoide era un far călăuzitor pentru toată prostimea nord-americană intoxicată de neomarxism. De ce oare s-a retras? Păi e simplu, asta i-a fost partitura.

Acum, logic, știu că vă nemulțumește răspunsul și că în continuare vă chinuie întrebarea referitoare la mișcarea lui Bernie. De ce-ar fi făcut-o? Pare ilogic. Biden nu e doar prost, mai e și corupt până-n măduva oaselor. Iar ceea ce știm din Ucraina e doar o mică firimitură. Și-atunci de ce a făcut-o Bernie? Păi mai e un amănunt. Biden are un atu care-l face invincibil: suferă de demență într-un stadiu suficient de avansat încât să se observe liber. Nu, nu vă uitați cruciș! Faptul că e prost, corupt și bolnav de o boală mentală degenerativă sunt calități în ochii celor care caută păpușa perfectă. Atâta timp cât poate citi de pe prompter ceea ce i se cere, Biden e perfect. Și oricât de dement ar fi, de putut să citească va putea în continuare. Asta înseamnă să fii mafiot!

Și uite așa, încet și sigur, lumea reintră pe făgașul dorit de stăpâni. Nu vă faceți iluzii, va fi mai rău. Și veți ajunge să vă rugați de ei să vă înhame la căruța care-i trage. De ce veți face asta, nu mă întrebați pe mine! Întrebați-vă pe voi.

11 comentarii:

 1. Vin ei ,cei DOI aștri căzători, dar vorba reclamei când lovește cufureala *Nu-i momentu' acum !*
  Să vezi atunci guverne mondiale, galactice, universale, a la Ilie Verdeț 22 dec 1989 !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da' pe Banon sau ceva de genul l-ați văzut? 😬 Cică o să facă un proces Wuha.n pentru liderii partidului comunist chi.nez. A zis și de Kissinger că merită...multe. Cică ar fi primit bani de la comuniștii chi.nezi să servească agenda acestora. Sincer, sper să nu vă închidă blogul indiferent cine sunteți cu adevărat. Sunteți una dintre puținele voci care spun și altceva decât presa de la noi care este aservită aproape în totalitate. Chiar și dacă nu ar fi adevărul măcar sunteți de apreciat că vă puneți întrebări și mie cel puțin îmi place să existe și minoritate pe lângă majoritate. Însă este adevărul chiar și prin simplul fapt că 99 la sută din presa din România spune un lucru pe care îl contestați.

  RăspundețiȘtergere
 3. Într-adevăr retragerea lui Bernie este extrem de ciudată! Referitor la marile nume care au contractat virusul puncte puncte... Boris, Charles, Angela,Lucovid, etc,etc, poate chiar Greta... Albert de pe Coasta de Azur... E și ei oameni ca tot românu'. Nu? Referitor la Bulă... Cum este posibil să prelungească starea de urge.nță? În Constituție scrie clar că poate fi 30 de zile! Să conducă ăsta numai cu starea cinci ani? Încalcă grosolan Constituția și aproape toată presa îi este aservită! Cred că până la urmă nu mai comentez anonim și îi zic de la obraz la orice om îi ține partea lu' Bulă. Cine e el să mă oblige pe mine?

  RăspundețiȘtergere
 4. Cine vrei sa se intrebe? Crezi ca poti avea asemenea pretentii?! Cred c-am batut toate recordurile de prostie si slugarnicie!

  https://www.cohortaurbana.ro/dupa-trei-decenii-de-spalarea-creierului-romanilor-li-se-fura-tara-si-ei-aplauda/?fbclid=IwAR3esVIgXd8Alio_9vwSBAmG98QKacwz5Qi08JyG55AGomzJE8UcG03gn-g

  https://www.activenews.ro/stiri/Varujan-Vosganian-dupa-decizia-autoritatilor-romane-de-a-trimite-lucratori-in-Italia-Noi-suntem-urmasii-Romei-sau-servitorii-ei-Cat-tupeu-poti-sa-ai-sa-invoci-masurile-luate-de-Italia-campioana-la-decese-ca-sa-justifici-siguranta-romanilor-160952

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De curiozitate la cohortaurbana ce scria în articol ca de:
   Website suspendat in baza deciziei ANCOM nr.482/07.04.2020

   Ștergere
 5. Nimeni insa nu e ca retardatul de la Cotroceni. Iohanus e un model de presedinte retardat globalist.

  RăspundețiȘtergere

 6. Ca un raspuns la politica si ideologia liberal-progresista a imperialismului, ajuns in faza de ultra-imperialism, societatile civile din lumea intreaga incearca sa se organizeze cat mai efficient in vederea creierii unei noi versiuni sociale la versiunea liberal progresista urmarita de ultra-imperialisti – Globalizarea.

  Asa a aparut in 2001, in Porto Alegre, in Brazilia, Forumul Social Mondial cu un motto foarte inspirat: “Another World Is Possible.”

  O altă lume este posibilă

  Forumul Social Mondial este o Reuniune anuală a organizațiilor societății civile, care a avut loc pentru prima dată în Brazilia, care oferă un efort conștient de sine pentru a dezvolta un viitor alternativ, prin promovarea curentului ce lupta contra globalizarii hegemonice. Forumul Social Mondial poate fi considerat o manifestare vizibilă a societății civile globale, reunind organizații neguvernamentale, campanii de advocacy/sustinere și mișcări sociale formale și informale care caută solidaritate si cooperae internațională. Forumul Social Mondial preferă să se definească ca "un spațiu deschis - plural, divers, neguvernamental și non-partizan - care stimulează dezbaterea descentralizată, reflecție, propuneri de construire, schimbul de experiențe și alianțe între mișcări și organizații angajate în acțiuni concrete către o lume mai solidară, mai democratică și mai echitabilă. Un spațiu permanent și un proces de construire a alternativelor la neoliberalism."

  Reuniunile sunt organizate de membrii alter-globalizării (denumită și mișcarea globală a justiției) care se reunește pentru a coordona campaniile globale, pentru a împărtăși și a rafina strategiile de organizare și pentru a se informa reciproc cu privire la mișcările din întreaga lume și la problemele lor specifice.

  Forumul Social Mondial afirma explicit ca nu este un reprezentant al tuturor celor care participă și, prin urmare, nu publică nici o declarație oficială în numele participanților. Tinde să se întâlnească în ianuarie în același timp cu "marele său rival capitalist", reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elveția. Această dată este aleasa în mod conștient pentru a promova răspunsuri alternative la problemele economice mondiale în opoziție cu Forumul Economic Mondial.
  https://transformadora.org/en/inici

  Deci mai sunt sperante, dar care trebuie si noi sa le cunoastem, sa le insusim in masura in care ni se potrivesc si sa sustinem aceste scumpe sperante ale societatilor civile din ansamblul Forumului Social Mondial.
  Societatile civile din Romania ar putea si ele sa se alinieze in Forumul Social Mondial, fara a fi in pericolul de a se inregimenta unei autoritati care sa le impiedice propria evolutie, dar putand-si aduce si contributia lor la amalgamul strategiilor de combatere a Globalizarii si eventual sa considere, daca este cazul, de a se implica in noua tendinta a Multilateralismului ca metoda de cooperare si colaborare cat si ca un valoros instrument in activitatile sporite de tranzactionari interstatale.

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu nu cred ca visul erotic al criminalului asta va prinde viata.
  Mai degraba cred ce zice asta http://thesaker.is/nwo-globalism-us-leadership-rip/
  (il citesc de multi ani ca si pe Unz si nu-s prosti deloc)
  Asistam la moartea unui imperiu si ridicarea unei noi lumi multipolare.
  In istorie nici un imperiu n-a durat vesnic, de ce ar fi altfel azi? Sunt legi ale naturii mai presus de psihizele unor oligarhi aflati pentru moment la putere.
  Cat despre circul cu mumiile democratilor... Atata-i duce capul pe imbecili. Asistam la o reluare a circului killary. Si cand va iesi Trump iar, iar o sa inceapa sa urle, doar ca de data asta China in loc de Rusia :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Sunt încă oameni patrioti care lupta contra Biluminati
  https://m.theepochtimes.com/ag-barr-opposes-bill-gates-proposal-for-covid-19-vaccine-certificates_3305276.html

  RăspundețiȘtergere
 9. cine are rabdare si Snowden are ceva de spus pe acest subiect
  https://youtu.be/Nd7exbDzU1c

  RăspundețiȘtergere
 10. https://www.theguardian.com/world/2020/apr/11/coronavirus-who-will-be-winners-and-losers-in-new-world-order

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)