vineri, 10 iulie 2020

Colonia penitenciară


De fiecare dată când îl vedeți pe Ciolacu invitat într-un studio de televiziune pentru a-i ataca pe liberali, pe Plăvan sau pe Sică, să știți că e de rău. A apărut înainte de decretarea stării de urgență pentru ca, imediat după asta să-i voteze Plăvanului cel mai abuziv decret, în care milițienii s-au jucat cu sănătatea noastră psihică. Mai țineți minte când porneau prostovanii imnul și, dacă te găseau pe stradă fără „docoment” îți frigeau amenda de 20000 lei? În ciuda faptului că eraiu abuzuri pe față, Ciolacu și gașca lui de șobolani băgau capu' la(sic!) cutie.

La fel s-a întâmplat și când Plăvanul a cerut prelungirea stării de urgență. A apărut Ciolacu la TV tăvălindu-se pe joc că ce nasol cu PeNeLeii și-apoi, a doua zi, și-a mobilizat acoperiții pentru votarea prelungirii stării de urgență. La fel și când cu votarea stării de alertă, un concept juridic cel puțin ciudat, care dă Guvernului dreptul să blocheze țara după bunul plac. În final, Ciolacu a beștelit Guvernul nu pentru că a trimis o lege abuzivă Parlamentului, ci pentru că a trimis-o prea târziu. Și tot el era cel care arăta proletar cu deștul „vidul legislativ”. Însă a avut grijă ca în aceeași lege să strecoare paragrafe incerte, care să-i permită lui Sică să prelungească starea de alertă fără avizul Parlamentului. Fix ca-n filmele cu proști.

Acum s-a trecut la lovitura finală. Miercuri, Cilolacu și-a cerut invitarea la Gâdea, de unde, din nou, a început să tragă în Sică și-n Plăvan. Se vedea de la o poștă că trage cu gloanțe oarbe. A ținut chiar să spună că va depune o moțiune de cenzură, dar numai după ce trece starea de alertă. Proștii au pus botul, fără să-și dea seama că ieșirea cioclului Ciolacu vestește vremuri tulburi. Și fix așa s-a întâmplat întrucât ieri ticăloșii din Camera Deputaților au votat aproape în unanimitate legea carantinării.

Este cel mai odios act legislativ din istoria României. În conformitate cu această lege individul e confiscat și aruncat într-un mecanism kafkian în care medicii ajung judecători care decid cine merge la pușcărie și cine e lăsat să circule liber prin colonia penitenciară. În timp ce procurorii au dreptul să te bage la bulău timp de 24 de ore, în conformitate cu legea Ciolacu-Orban medicul care te suspectează că ai avea un agent patogen - cunoscut sau nu - te poate reține timp de 48 de ore! Îmi și imaginez un Portocală din sistemul medical care, pentru a intra în grațiile vreunei femei, decide s-o bage la bulău până i-o ceda. Aberațiile însă nu se opresc aici.

Mai țineți minte când autoritățile lu' Pește, prin vocea lui Neluțu Tătaru, propuneau confiscarea bătrânilor și internarea lor în spații în care, chipurile, să li se asigure protecția? La momentul respectiv prostovanii s-au speriat de reacția sănătoasă a oamenilor. Știam că e doar o pregătire a terenului și că, în continuare, se va marșa pe această idee ticăloasă. Iată că s-a îndeplinit, prin legea votată de rezidenții SRI/SIE din Parlament, în care odioasa Ana Birchall a strecurat un paragraf otrăvit. Dacă un doctor, confirmat de o comisie destul de suspectă, decide că ai vreun agent patogen „extraterestru” și deosebit de periculos, nu doar că te bagă la bulăul medical, dar demarează și „protecția” celor pe care-i ai în îngrijire, fie că e vorba de copii sau vârstnici. Cu alte cuvinte, iată punându-se pe tapet confiscarea copiilor și a bătrânilor printr-o lege la fel de ticăloasă precum întreaga noastră clasă politică.

Însă confiscarea nu se oprește aici. Conform aceleiași legi ți se poate „carantina” casa, mașina, potofelul, gagica s.a.m.d. Unde-i lege nu-i tocmeală, iar legea le dă voie tiriplicilor să facă orice abuzuri imaginabile și inimaginabile în numele unei ipotetice apărări a sănătății publice.

Ce-avem de fapt în toată această nebunie? E încă un pas în instaurarea unei dictaturi birocratice în care orice abuz este posibil. Citeam într-un articol trimis de o cititoare despre modul în care Uniunea Europeană se pregătește să-i pedepsească pe cei care, din îngrijorare, se opun noilor tehnologii - precum 5G - introduse cu forța în societate. Practic, Comisia Europeană pune la cale un mecanism de pedepsire a tuturor celor care denigrează noile tenologii considerate strategige de către UE. Cool, nu-i așa? E o instaurare pe față a cenzurii și, probabil, în cel mai scurt timp, o veți vedea implementată în legislația națională.

Ceea ce-a reușit Plăvanul a fost admirabil pentru sforarii săi din umbră. Nu știu dacă ați remarcat, dar tocmai ce-a desființat pluralismul, înlocuindu-l cu un simulacru. După ce-a ordonat un contracandidat slab la prezidențiale, a instaurat și conducerea obligatorie a partidelor de acoperiții Securității, astfel încât să se obțină o „sinergie” în cuget și-n simțiri. După ce Ciolacu a preluat PSD printr-o lovitură de palat, se vede limpede în ce situația am ajuns. Toate drepturile sunt pe hârtie, în timp ce obligațiile - din ce în ce mai multe și mai împovărătoare - sunt instituite cu pulanul.

Cu noua lege a carantinării, România nu mai e țară, ci colonie penitenciară. Suntem iar arestați în propria țară, Dumnezeu știe pentru cât timp!

11 comentarii:

  1. https://www.amnesty.org/download/Documents/204000/act400011975eng.pdf

    Citeste-l si vezi legatura cu ceea ce se intimpla!

    RăspundețiȘtergere
  2. Christina Gomez speaks the powerful truth at Florida city council
    https://www.youtube.com/watch?v=lXQBFLYXw4c

    RăspundețiȘtergere
  3. Absolut odios !

    Un act criminal care îi delegitimează pe ocupanții locurilor din parlament.

    În acest moment, cetățenii României nu mai au niciun reprezentant politic legitim și sunt practic dezlegați de contractul cu statul.

    În aceeași situație se află și militarii, practic dezlegați de jurământ în urma desființării de fapt a constituției.

    Ne aflăm într-o situație de anarhie dpv legal. Dacă funcționează încă forța brută administrativ-polițienească a statului, deocamdată inerțial, lunecarea într-o dictatură violentă se poate/se va petrece rapid, dar putem asista și la disoluția completă a statului sau la un din ce în ce mai posibil război civil.

    Doamne, apără-ne sau ajută-ne să ne apărăm singuri !

    RăspundețiȘtergere
  4. Covidul e un virus inventat. Inainte mancai coruptie pe paine, acum mananci covid pe paine. A stiut odioasa ce a stiut de s-a transferat la ue.

    Iar masca e masura prostiei. Inainte nu recunosteai prostul pe strada, acum e vizibil, poarta masca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masca e măsura ascultării, a supunerii.

      Azi ne impun botnița, în curând vine și zgarda (implantul cu cip).

      Ștergere
  5. "Conform aceleiași legi ți se poate „carantina” casa, mașina, potofelul, gagica s.a.m.d. Unde-i lege nu-i tocmeală, iar legea le dă voie tiriplicilor să facă orice abuzuri imaginabile și inimaginabile în numele unei ipotetice apărări a sănătății publice... E încă un pas în instaurarea unei dictaturi birocratice în care orice abuz este posibil."

    Din toate punctele de vedere, Romania este UN GUNOI MARXIST FALIT. Asa era de mai mult timp, din 1950 pana astazi, numai ca prostii nu s-au prins. Acum doar a dat cartile pe fata si a implementat din nou gulagul bolsevic.
    Negresit faceti-va planuri de viitor si mai ales de investitii in Romania!
    Sa vedeti abuzuri de acum inainte!
    Nu numai ca ANAF-ul "uita" sa va returneze tva-ul si o facea doar in urma unor procese, sau va punea popriri aiurea pe toate conturile si proprietatile pe care le deblocai doar in urma unor lungi procese cand ajungeai falit, acum se va trece la urmatorul nivel. Daca in anii '90 si 2000 iti intra Garda Financiara sau alte institutii pe usa si iti spuneau direct ca indiferent de motive sau de cum stau lucrurile, "tu azi iei amenda" pe motiv ca faci ii concurenta si il deranjezi pe Ixulescu sau pe motiv ca "eu sunt 'organul legii' si asa am eu chef, cine ma-ta esti tu vierme", acum afacerile fie se vor inchide direct fie sa vor confisca si se va improprietari direct "cine trebuie" cu ele.
    Mai tineti minte cand politicienii si ANAF-ul erau ofensati ca "talharii" privati "fura statul" prin faptul ca pe firma proprie isi achizitioneaza autoturisme, unele de lux, pe care le folosesc in interes personal, de la mers in concedii si pana la mers la cumparaturi sau sa-si duca cu ea copiii la gradinita? Stati sa-i placa acum vreunui imbecil cu legitimatie de sat masina ta ca o declara imediat "bun/obiect pericol biologic sau suspect de pandemie" si ti-o confisca.
    Totul la vedere si cu legea in mana.

    Apropo, ati luat in calcul datoria externa a Romaniei care creste ca Fat Frumos?
    Cine o va plati si din ce credeti ca o va plati, ca doar nu se va plati singura?
    Va spun eu: prostalaii care muncesc in privat si retardatii care insista sa faca afaceri in Romania, in special aia care nu si-au inregistrat firma in offshore si care nu o au optimizata fiscal.
    Asta e taxa pe prostie bai baieti!
    Prostii intotdeauna achita transportul, cazarea, mancarea, distractia, muzica si dansul pentru... altii!

    http://www.opiniibnr.ro/index.php/macroeconomie/421-trei-motive-pentru-revenirea-la-impozitarea-progresiva
    https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-24163104-revenirea-cota-progresiva-valentin-lazea-eugen-radulescu-munca-specialisti-problema.htm

    "Suntem iar arestați în propria țară, Dumnezeu știe pentru cât timp!"

    Vorbeste DOAR PENTRU TINE!
    Oamenii inteligenti au plecat de mult timp si deja au o alta viata si cetatenii in tarile adoptive,
    Oamenii mai grei de cap si mai intarzaiati, vor emigra in viitorul apropiat. In mod cert nu vor ramane sa munceasca ca iobagii si sa plateasca talharilor "impozite progresive".

    RăspundețiȘtergere
  6. https://dc360.ro/raed-arafat-conform-oms-in-rosu-avem-cinematografele-teatrele-in-spatiu-inchis-lacasurile-de-cult-transportul-in-comun-transportul-cu-avionul-sporturile-de-contact-petrecerile-in-interior-bar/

    https://www.capital.ro/victor-ciutacu-arunca-bomba-zilei-cine-e-in-spatele-lui-raed-arafat-dezvaluirea-facuta-de-jurnalist.html

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/oms-transmiterea-coronavirusului-de-catre-asimptomatici-este-foarte-rara-1320019

    _____
    https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/3274480792617523
    https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/3274598069272462

    https://www.youtube.com/watch?v=zmES6jZaJYk

    _____
    https://www.youtube.com/watch?v=HMiegFH-qaU

    RăspundețiȘtergere
  7. Este o stare, indusă și forțată contra legii normale a naturii și a sensului normal al vieții. Spunea cineva, prostii se recunosc după mască. Oare? Dacă nu porți mască, milițienii din toate țările, fără excepție, te amendează. Se merită? Porți mască, dar, în limita normalului într-o lume anormală, gindesti cu neuronii din dotare. Mulțumesc domnului Dan, dar și altora precum Daniel Roxin, și ziarul Certitudinea, alții, care încearcă să ne lumineze întunericul. Nu avem altă variantă decât să începem de la bază, de la temelie. Familie, comunitate. Încă ceva. Este o observație personală, poate greșesc. Incepind cu decembrie 89, toate experimentele care s-au făcut în România, din toate domeniile, au fost făcute apoi la o scară mai grande. Greșesc?

    RăspundețiȘtergere
  8. E buna legea... le ia la corupti casele si masinile.

    DNA nu a recuperat prejudiciul, da uite ca legea asta avandu-l pe Comandantul Actiunii in frunte va face multa dreptate.

    Daca esti cinstit esti sarac deci nu ai ce pierde.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vaicareala pe net nu tine loc de curaj si simt civic.S-a vazut aseara cati romani responsabili si constienti de dictatura odioasa si abjecta care s-a instalat are Bucurestiul:cateva zeci.Cred ca maine seara vor fi cateva sute.Sper.Nu sunt de vina Orban,Arafat sau Tataru ,doar NOI prin indolenta ,nepasarea si prostia noastra.NOI!Credeti ca o sa ne planga cineva soarta pe care ne-am ales-o singuri?

    RăspundețiȘtergere
  10. Piteşti, Gherla, Aiud...

    „Cine uită, nu merită!” (Nicolae Iorga)

    Ce e rău în robie nu e atâta robia, rău îi că dacă trece prea multă vreme omul se-nvaţă cu ea; cu robia, cu frica, cu supunerea, cu săru-mana.
    Să fie batjocorit şi să nu-i mai pese...
    Se-nvaţă ca pasărea cea proastă cu colivia, care uită şi c-o ştiut zbura oarecândva... Sau se teme să nu afle stăpînul că n-o uitat să zboare.
    https://www.youtube.com/watch?v=AXm4u0-L_w4

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)