joi, 29 septembrie 2022

Viitoarea structură europeană


N-o să comentez prea mult azi. Am aflat că există o a patra scurgere în conductele de gaz, ceea ce înseamnă că actele de sabotaj continuă. Din ipoteze înţeleg că întreg dezastrul a fost făcut de submarinul nuclear american USS Jimmy Carter, de pe care s-au lansat mini-submarine care-au făcut toate actele de sabotaj pe care le vedem. Cel mai probabil, cele două coridoare energetice vor deveni inutilizabile. Şi, cu acest punct, Rusia a fost îndepărtată definitiv de Europa.

OK, asta e, trebuie să privim lumea în faţă aşa cum e. M-am săturat de idioţi utili şi, mai ales, de securiştii care-au început să-mi invadeze din nou canalele de comunicaţie. Le ştiu schemele de propagandă, astfel încât îmi e efectiv scârbă. Încep să văd în reluare băsismul, iohannismul şi restul aberaţiilor care, din 2004 deturnează această naţiune. Din păcate acesta ne e destinul pe care-l lăsăm să ne invadeze.

O scurtă istorie a ceea ce trăim începe cu Malta, acolo unde s-a parafat terminarea Războiului Rece. În conformitate cu ceea ce ştim, s-a convenit ca NATO să rămână în componenţa sa de atunci şi să nu se extindă spre est. Nu s-a întâmplat. Americanii au profitat de slăbiciunea rezultată din implozia URSS, trezindu-se brusc cu o lume întreagă în care puteau face tot ce doreau. Exista o mică problemă: structura internă a economiei capitaliste care, pentru a continua să funcţioneze, avea nevoie de un cadavru pe care să-l ronţăie. Iniţia a fost Estul Europei. Vedem clar, pe propria noastră piele, cum ne-am transformat în hrană pentru hrăpăreaţa economie Vestică. Occidentul a demolat economiile din Est pentru a şi le transforma în hrană. Se ştia însă că asta nu va dura mult şi că e nevoie de o nouă victimă, un nou cadavru pe care piraţii mărilor să-l tranşeze. Şi nu mai rămăsese decât Rusia. Însă, din nefericire pentru ei, în Rusia s-a retras tot intelligence-ul sovietic. Liniile secundare ale GRU şi KGB făcuseră strategia de revenire a ceea ce se mai putea salva din URSS. După cum am mai spus-o, iniţial Occidentul a fost adormit cu Boris Elţîn. Apoi, venirea lui Putin a avut două faze: pe de o parte continuarea cântecului de sirenă, prin jocul unei cărţi aparent globaliste - care-a permis refacerea armatei şi a infrastructurii de securitate - după care afişarea adevăratei feţe, prin clamarea independenţei şi apelul la regulile de bună cooperare stabilite la nivel mondial. 

O să vă rog să vă gândiţi dacă există vreun moment în evoluţia politică a Rusiei în care s-au comportat precum zapciii. Se tot vorbeşte despre „arma energetică” a Rusiei în condiţiile în care ruşii sunt cei care vor să dea gaz, iar paiaţele europene sunt cele care-l refuză. Adevărul este că nu veţi găsi nicio asemenea deraiere. Dacă însă vă voi spune să vă îndreptaţi ochii spre adevăraţii zapcii, anume spre SUA, s-ar putea să aveţi o revelaţie.  Dacă aţi fi pătruns prin intestinele puterii de la Bruxelles, aţi fi observat transparent că acolo nu-i nimic altceva decât o pârghie prin intermediul căreia SUA dictează politica europeană. Şi cum unora le vine probabil să mă contrazică, o să vă dau un exemplu scurt. 

Mai ţineţi minte acţiunea Mani Pulite? A fost declanşată de SUA în momentul în care politica italiană milita pentru o independenţă reală faţă de SUA deoarece pericolul sovietic dispăruse. Astfel, toţi cei care „fluieraseră în biserică” au fost arestaţi şi acuzaţi de verzi şi uscate prinintermediul papiţoiului Antonio Di Pietro, care primea listele cu acuzele de la CIA, via Ambasadorul SUA din Italia. Toate elementele pe care vi le spun au fost dezvăluite de ambasador, când se afla pe patul de moarte, probabil muşcat de regrete pentru ticăloşia pe care-a pus-o la cale şi care a distrus o naţiune. La fel se instrumentează ticloşiile peste tot în Europa, iar la noi aţi văzut copia la indigo efectuată de jigodia Koveşi împreună cu securiştii lui Maior-Coldea. Asta e politica efectuată de SUA. Se încalcă orice lege - inclusiv cea a bunului simţ - pentru a-şi păstra supremaţia. Dar care-i problema? - se vor întreba scepticii. 

Problema e simplă: Europa era o fabrică, iar Rusia priza care-i furniza energia ieftină de care avea nevoie. Într-o asemenea structură, Europa funcţiona independent faţă de SUA. Nu s-a manifestat deschis niciodată vreo idee despre alungarea americanilor de pe Continent, dar era limpede că, după o întărire a relaţiilor, acesta va fi rezultatul. Şi era natural aşa deoarece Uniunea Europeană doar concurând real se poate menţine la suprafaţă. 

OK, acum trecem la realitatea de azi. SUA au întrerupt brutal legăturile Europei cu Rusia. În Germania şi-au pus paiaţele. În Franţa, de asemenea, la putere e paiaţa lor. În rest puţin contează. Dar nu vă gândiţi că e mare diferenţă. Serviciile secrete americane ţin din scurt politica, astfel încât chiar şi o deraiere de tip Meloni se va transforma într-o dezamăgire de tip Tsipras. Ăsta-i jocul menit a da speranţe după care „să se demonstreze” că acele speranţe nu sunt aplicabile. E simplu!

Bun, ce se va întâmpla? Europa va intra în întuneric. În ciuda tuturor „garanţiilor” care se dau, UE nu are cum să-şi asigure energie ieftină. Atât cea nucleară, cât şi GNL-ul american sunt soluţii extrem de scumpe. Având la bază o energie scumpă, vei avea ca rezultat produse scuumpe. În plus, acea energie nici măcar nu este suficientă. Asta înseamnă că Europa ve fi împinsă în bezna economică. Şi nici nu e greu de intuit cum, trebuie doar să te uiţi peste giganticul portofoliu de obligaţiuni achiziţionate de BCE ca să-şi dai seama că întreaga zonă EURO poate fi dinamitată în orice secundă. Asta au urmărit americanii: să lege câinele. Şi au două lanţuri: unul energetic, iar celălalt financiar. UE e priponită şi va sta aşa cât timp vor dori americanii.

E totuşi cât se poate de clar că, după ce-ai priponit un animal prost trebuie să-i dai de mâncare deoarece altfel îţi moare. Deocamdată americanii se mulţumesc să-şi ţină prada la limita de supravieţuire(de-aia auziţi de economisire, crizaă alimentară s.a.m.d.). Speră ei că, după ce vor îmblânzi şi Rusia, Polonia va deveni nodul energetic deoarece pe acolo se va putea scurge gazul rusesc către Europa. Şi se va scurge atâta gaz cât vor ei. Este, deci, cât se poate de clar că întreaga strategie americană se bazează inclusiv pe gazul rusesc. 

Însă nu trebuie să vă gândiţi că ruşii ar fi nişte prostovani. Alungaţi din Europa, ei trebuie să-şi găsească un rost în lume. De aceea îşi îndreaptă infrastructura spre Asia. India şi China sunt principalele ţinte. Vor reuşi? Cu India încă e neclar deoarece sunt probleme cu traseul. În ceea ce priveşte China e simplu: s-a parafat. Şi China e la fel de dornică de răzbunare istorică pe SUA ca şi Rusia. Cine va pica victimă? În mod sigur Europa. Condamnată la subdezvoltare, Bătrânul Continent nu mai are absolut nicio şansă. Şi părerea mea e că gazul pe care se bazează americanii va fi tăiat definitiv de ruşi. Sub nicio formă nu vor mai juca jocul pe care-l cântă SUA. 

Ucraina va rămâne o formă fără fond. După ce Rusia îi va captura toată zona litorală - refăcându-şi teritoriul istoric, Ucraina va rămâne un Banderistan sau Nullandistan care va trebui suportat de către europeni. Marea problemă se va constata atunci când vor hotărî să revină la patria-mamă, adică la Rusia. Priviţi-i acum pe ceceni şi puteţi vedea viitorii ucraineni.  

Structura noii Europe va fi una haotică. Unele ţări vor fi lăsate libere, altele - printre care şi noi - vor fi ţinute cu forţa la jugul american. Asta cât timp se va mai considera că Europa va mai avea vreo importanţă strategică. Acesta e adevărul, priviţi-l în faţă!

59 de comentarii:

  1. Din păcate ăsta e viitorul orice am face noi.Am ajuns o țară de moluște și ne merităm soarta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i perceptia eronata, trunchiata, care ti se formeaza in tara. Din afara insa, tara noastra este una dintre cele mai avansate dpdv al refuzului omului simplu de a coopera(minoritatea schizo-elitista vinduta nu conteaza, oricum sunt pe care sa fie inlocuiti).
      N-ai nici o idee cit de meduze baloase sunt occidentalii care, ca intotdeauna istoric(RM2) au capitulat rostogolindu-se imediat cu labutele in sus. ASTA au in ADN!

      Ștergere
  2. Excelent ca intotdeauna ! Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc de acest articol, analiza dumneavoastră este perspicace și admir aceasta calitate care lipsește multor cățele din conducere, păpuși puse sa citească de pe prompter.
    Totuși sa presupunem ca America câștigă cadavrul Rusiei, și doar merg pe acest scenariu improbabil oricum, dar ca sa descoperim ce vrea Capitalismul și cum funcționează pe baza de ronțăit cadavre.
    Va începe în Rusia marea privatizare, ceea ce cred ca se bazează toți.!!!!
    Apoi nu cred ca va fi o mare plecare a rușilor în Europa ca polonezii sau romanii. De ce? Nu știu. Asta chiar nu știu. încerc sa aflu. Cât m-am plimbat prin Europa nu prea am avut deloc colegi rusi la munca, numai polonezi, bulgari, ucrainieni, sârbi, croați, macedonieni, etc...dar nu rusi. De ce?
    Dupa ce ca rusii nu vor pleca ca romanii și polonezii din țara lor, se va forma în statele Polonia, Ucraina, Romania, Turcia un adevarat port de acaparare si ducere a aurului rusesc catre tarile capitaliste. Deci aceste 4 tari s-ar dezvolta în funcție de capacitatea fiecăreia de a transporta, sau de a livra pameni si materiale. Bun! Presupunem pana aici.
    Polonia e dezvoltata, Ucraina e pe butuci, Romania e pe butuci, Turcia e dezvoltata.
    Deci și în acest caz în care Rusia ar fi următorul cadavru ce ar menține Imperiul Euro-American în funcțiune Romania ar primi niște firmituri poate prin Mongolia. Nici măcar în Odessa care a fost romanească nu mai avem ce cauta, familiile de mafie de acolo sunt mai puternice decât orice smecher de roman de pe la noi. Odessa poate e chiar mai importanta ca Kiev din multe puncte de vedere, chiar mai importanta ca Chisinau, fiind de fapt o capitala economica a întregii zone cum e Cluj în Ardeal sau Timișoara în Banat.
    Deci ni toate scenariile, chiar și în cel mai pozitiv posibil în care ne-am înfrupta toți capitaliștii din cadavrul Rusiei, noi tot acolo suntem.
    Atunci care e scenariul României adevărate? de ce umblam după cadavre? suntem chiar capitaliștii colonialiști care se cațără pe cadavre? ne-am înhăitat cu o banda colonialista și acum trebuie sa fim pirați, când noi eram haiduci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce n ai vazut rusi la munca iti spun eu : pentru ca o duc bine in Rusia de aia ! E si normal, daca ai un asemenea presedinte patriot cum sa n o duci bine...

      Ștergere
  4. Super analiza.... Sunt total de acord cu tot ce ati afirmat....

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, toate acestea sunt clare pentru noi "cei de pe aici".... Oare cand vor intelege si ceilalti toate astea ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Potomacii își pun cu consecventa în aplicare politica lor privind Ioropa definita încă la sfârșitul rm2:Keep Germany down and Russia out(of Europe,zice eu).Pana când li se permite,vor continua sa distrugă Europa ,cândva crestina.Este obiectivul lor de căpătâi;nebunie intrata în capetele ultrainfierbantate de ura anticrestina ce populează construcția monstruoasa numita DeepState.
    Au o breșa mare în planul lor de cornorati: ignora Factorul de Putere Suprema;îl ignoră pe Creatorul.
    Despre Georgeta talienilor, numai de bine: e și ea un pion alb,ca alții.Nu vine salvarea dinspre politic,dinspre Sistem.
    Zic ca nu mai e timp pentru noi reorientari ale ursilor către alți poli de putere mondiala aflați în mugurii.Ii vad alunecând pe toboganul războiului spre SolutiaFinala Nukes în mai puțin de un an de zile.Aliantele cu Dragonul Asiei vor fi trădate și Ursul va fi lovit din trei părți,pe doua le va rezista iar pe a treia va ceda,refugiindu se iar în bârlogul de unde a fost zgandarit de potomaci,cu bete,petarde și fum ucrainian.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si ce interes ar fi avut Putin sa intre in razboi cu Ucraina, iar UE sa rupa relatiile cu Rusia, pentru Ucraina, daca tot era atit de profitabila relatia? Pentru ca la varf sunt marionete CIA? Atunci de ce au creat aceasta relatie, in the first place? UE a vrut sa se desprinda energetic de Rusia si asta va reusi. Vorbim la primavara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Penibilule, economia în UE se va prăbuși din lipsă de energie. Și va urma nivelul de trai și societatea.
      Apropo, Putin a intrat în război cu Ukraina? Războiul a început în 2014, cu lovitura de stat din Ukraina.
      UE a rupt relațiile cu Rusia pentru că trădătorii care conduc acum UE și statele componente sunt marionete ale americanilor. Și cu asta au distrus europa.

      Ștergere
    2. 10:49 ....si ca sa fii troll iti trebuie putina inteligenta,lasa-te ca nu-i de tine

      Ștergere
    3. "UE a vrut sa se desprinda energetic de Rusia"
      Maestre, la nivel de individ europenii isi castiga un trai prosper muncind mult mai putin decat americanii sau asiaticii. Europa ofera cel mai multe zile libere platite din lume.
      Unul din pilonii acestei prosperitati a stat in abudenta de hidrocarburi ieftine oferita de Rusia.

      Diferenta de pret pe hidrocarburi va fi compensata cu mai multa munca si salarii care vor ramane in urma inflatiei.

      In anii 80 Ceasca pornea politica de independenta fata de imperialismul occidental. Dupa 10 ani de lipsuri si reduceri nu mai vroia nimeni independenta.

      Tu o arzi cu gargara ca ne spalam 5 minute si schimbam becurile cu economice. Alea sunt cretinatati gemute de niste birocrati ratati prin vocatie. Primele vor cadea firmele cu rate mici de profitabilitate dar consum semnificativ de energie. Apoi vor cadea si aia care depindeau de ei si tot asa..

      In republica Moldova problema incalzirii a fost rezolvat foarte elegant. Pe site-ul presedentiei s-a facut pagina de cumparat lemne online.
      Vorbim la primavara...

      Ștergere
  8. "refăcându-şi teritoriul istoric" - adică e foarte justificat atacul Ucrainei, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ucraina, Polonia și Germania au setea de sânge impregnată în ADN, de asta trebuie ținute în lanț.

      Ștergere
  9. Antonio di Pietro nu a murit si nici n-a fost pe vreun pat de moarte. Traieste, e bine, mersi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeşte mai bine: era vorba despre fostul ambasador al SUA în Italia.

      Ștergere
    2. Probabil ca dl Diaconu s-a referit la patul de moarte politic, pt ca după ce diPietro a fost folosit, azi, nu mai întreabă nimeni de el!

      Ștergere
    3. Luaţi articolul de aici: https://trenduri.blogspot.com/2019/02/de-ce-romania-nu-e-altfel.html. E din 2019, de când am scris toată tărăşenia din Italia.

      Ștergere
    4. Foarte bun comentariul lui @gabi

      gabi7 februarie 2019, 10:21
      Doar o observație la acest articol altfel corect: discreditarea ideii de naționalism se duce cu înverșunare pe plan mondial de mulți ani, nu doar in Romania. In Romania doar au amplificat fobia fata de propaganda ceaușistă care, preluând temele veritabil naționale, îl plasa pe dictator pe soclul marilor eroi ai tarii; de aici succesul (încă parțial, slava Domnului!) campaniilor de ”demistificare a istoriei României”, antiromânești, inițiate de GDS / Revista 22 si continuate de Adevărul, Pro Tv si alte ziare, reviste, canale tv.


      Am observat si printre comentatori cand se pomeneste de Ceausescu incep sa propage ideile, ca mai usor cu pianu pe scari, nu mai laudati atata dictatorul ala, nu ii mai cantati osanale, ca v-a dus parintii la canal, ca va distrus satele romanesti.
      Da e adevarat nu exista nimic pe lume sa nu fie 50% bun si 50% rau. Dar depinde ce parte vrei sa privesti.
      Asa cum pentru unii Putin azi le apara viata si fara el ar fi fost morti, tot asa as putea afirma ca Biden salveaza viata europenilor si fara Biden am fi deja toti morti.
      Sunt simple fraze de propaganda, dar nu le suporta sa le vada scrise sau gandite.
      in plus realizarile lui Ceausescu nu pot fi egalate nici macar 10 % de tot ce s-a construit dupa Revolutie.
      In plus Ceausescu si oprerele sale, mai mult decat ce a scris, ceea ce a facut este studiat de americani in universitati.
      Au realizat ca Ceausescu avea ideile necesare sa transforme intreaga uniune Sovietica intr-un stat mafiot

      Ștergere
  10. Nimeni nu o sa fie lasat liber. Toate natiile vor fi intoarse impotriva Rusiei. Dupa razboi, 'europenii' vor face ce au facut cu estul. Vor consuma ce au cucerit. Din fericire sau nefericire multi vor fi morti.
    Va zic de pe acum, uitati-va la Turcia si Grecia, de acolo o sa iasa foc serios. Ce se intampla acum este doar o incalzire.

    RăspundețiȘtergere
  11. Intr-un alt articol spuneati de trecerea unor oameni din servicii catre rusi si probabil influenta din nou a estului de catre rusi! Acum inteleg ca nu se va mai intampla asa ceva atata timp cat americanii tin sub ocupatie estul?

    RăspundețiȘtergere
  12. 1.Intr-adevar, rusii s au comportat f.f.corect
    2.Sua ar trebui contracarata tot prin folosirea creierului, care domina de cand a inceput lumea, adica ar trebui sa i se opuna o int.mai mare.
    Europa va fi ajutata de Rusia, tocmai asta se intampla, se reia controlul, o sa vedeti !
    3.Mult mai probabila ar fi Ucraina sabotorul conductei, nicidecum
    America.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tocmai asta este, ca Russia a fost si mai apropiata de evropa cu aceast eveniment de o impertinenta nebuna. Germanii au un mod de gandire si actiune colectiv, de stup, pe care nu poti sa-l deturnezi prea mult timp cu coruptia, amenintarile si frica.

    RăspundețiȘtergere
  14. am auzit ca tot flancul estic european, tarile foste socialiste, vor trece de parte rusiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata europa va trece de partea rusiei , stai sa vezi, dar asta nu inseamna ca va fi prosperitate, vremurile s-au schimbat iremediabil, vremurile de abundenta au apus pentru multa vreme pentru omul obisnuit , ca si pentru cei bogati, pentru ca le vor fi sterse conturile in maxim 1 luna.

      Ștergere
  15. In "Fundatia" lui Asimov Terra, aidoma batranului continent, a fost lasata'n paragina.

    RăspundețiȘtergere
  16. Prietene, cand scriai despre economie erai foarte interesant si chiar te citeam cu placere. Acum fie esti virusat de 5G sau extraterestri de pe Nibiru, ori esti platit la greu de rusi, ca astfel nu mi explic. Succes maxim! Daca tot esti platit de rusi, foloseste si tu macar argumente mai inteligente cu care sa ne arati slabiciunea Occidentului, nu sa pupi in fund niste violatori betivi ca rusii din Ucraina si probabil 75% din Rusia. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dat cu mucii în fasole fix ca Gigi care a citit o carte şi pasajele care i-au plăcut le-a subliniat, iar pasajele care nu i-au plăcut „le-a şters şi nu le-a citit”. Cam la fel şi cu mătăluţă. :)

      Ștergere
    2. Esti un bobocel nascut ofilit :)

      Ștergere
    3. Prieten Bobocel, pai Occidentul e cu pupatul in fund, la propriu nu rusii care-i cu votca .
      Separat , esti de la C.I.A draga,las-o mai moale ca esti in tara lui Dracula nu in a lui Picior Mare

      Ștergere
    4. Dle Sorin mai asteapta pana la primavara, si mai vorbim .Cat despre promisiunile facute noua de politicienii provest trebuiesc recitite .Sa vezi ce ne spuneau in anii 90,ca vom ajunge daca vom intra in Nato si Ue....Iti vine sa le dai cu molotoave in sediile partidelor .Dar nu i inca tarziu

      Ștergere
    5. Sa fie vorba de Sorin Bobocea, apropiatul monicai anisie - pepsiglas, care prin vara trecuta, cauta postaci pe FB pentru sleahta lui catzu &?

      Daca da, "prietene" (te asigur ca nu e cazul de asa ceva decat intre ghilimele!), ma gandesc ca e cam imprudent si total aiurea sa-l acuzi pe DD ca e virusat de 5G sau de extraterestrii de pe Nibiru, cand tu insuti, dupa ce ai absolvit ceva pe la SNSPA, te-ai apucat sa-ti iei un master pe undeva pe unde-si agata europenii harta-n cui, in "tehnici transpersonale de vindecare"!

      Despre Dan Diaconu, nu pentru ca l-as cunoaste in vreun fel dar pentru ca-i citesc frecvent opiniile de pe aici, sunt sigur ca nu e platit nici de rusi, nici de ceilalti si ca gandeste cu capul lui.

      Dar despre tine si despre cei cu care esti asociat, pot baga mana in foc ca sunteti mana-n mana cu "serviciile", chiar daca, culmea, sunteti atat de prosti, incat nici macar nu va dati seama de asta!

      Retine te rog ca n-am specificat vreun nume pentru "serviciile" alea! Si sigur, nu e vorba de vreun serviciu rusesc!

      Ștergere
    6. Nene cu respect dar var ca o arzi pe ideologice legale.
      Aici noi suntem niste paysannes, oameni simpli cu gandire pe masura, care nu prea servim legale. Baga si matale un argument, uimeste-ne cu ceva.

      Ștergere
    7. Atat de duce capul sa debitezi. Clisee ieftine. Sper sa ai ocazia sa intalnesti un rus si sa-i expui parerile in fata. Dar, cel mai probabil, nefiind decat un amarat sobolan de tastatura, o sa continui sa-ti versi rusofobia scabroasa pe platformele care iti permit. Esti un zero barat.

      Ștergere
    8. Daca pe mine ma viza observatia ,am sa ti amintesc despre cat ne abureau in 94....98 cu aderarea la Nato ."...vor fi investitii in Romania la fel ca in Coreea de sud ,Vom avea drumuri si autostrazi ,facilitati tehnologice pt invatamantul universitar ,etc,etc....A Nastase ,Th Stolojan, M Ciumara ,A Severin si altii.Au trecut 20 de ani si ce sa vezi suntem doar tinta pt rusi si carne de tun in asanumitele "teatre de operatii ".

      Ștergere
    9. Nenea scuze, abia acum am vazut nickul. Ma refeream la generic la Sorin.
      Altfel f corect ce scrii.

      Ștergere
  17. Daca generalizati(SUA,Occident etc.),culpabilizati toti oamenii din zonele respective.Nu e corect!Stiti foarte bine ca e o ''elita'' mica ,care se afla in spatele( anumitor) state,dictand,manipuland si controland totul.Stiti foarte bine ca totul e creat artificial.Plecati de la premise false si vreti sa ajungeti la adevar. Mergeti pe linia temporala a ocultei,dar nu vreti sa fiti cu ea...?!Viitorul e decis de o mana de neoameni sau de majoritatea oamenilor adevarati?Studiati Fizica Cuantica si veti intelege.!Exista o contrapondere la aceasta forta malefica si o alernativa la modelul perimat de societate .Credeti ca aveti imaginea de ansamblu?Stiti parabola cu elefantul...Finalul este fericit!Armata e cu noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut corect! Daca generalizam si spunem ca SUA si occidentul "e rele", ii culpabilizam pe toti si e de caca!

      Corect e doar cand ii culpabilizam in bloc pe toti rusii, chinezii, in general pe toti aia care n-au stat sa fie calcati pe capete de americani!

      Ștergere
  18. Vom rămâne cu nimic în magazine, desigur.

    RăspundețiȘtergere
  19. Apa sărata a marii în 72 de ore începe procesul de oxidare, adică asa pe limbaj de la țara, sarea "mănâncă" fierul.
    Rezulta (dacă reacția are loc) o alta sare + metal.
    Ex: Cu + HgCl2 => CuCl2 + Hg
    Însa pentru ca reacția sa aibă loc trebuie ca metalul din sare (în cazul nostru Hg) sa fie situat în seria de activitate a metalelor DUPĂ metalul care reacționează în stare elementara (în cazul nostru Cu). Un alt exemplu în acest sens: Fe + CuSO4 => FeSO4 + Cu
    Deci Nord Stream este deja mâncat de sare, a existat, și nu cred ca va mai exista decât probabil la următoarea hegemonie mondiala a Ruso-Germaniei.
    Viitoarea structură europeană fiind făcuta de anglo-americani și nu de ruso-germani va semăna cu Jamaica, cea mai de sucesc colonie de pe planeta a anglo-americanilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16;04 ...mai Chemical Ali de unde stii tu ca nu era data cu solutiedenurugineste?

      Ștergere
    2. mai Anti-Chemical Ali (https://en.wikipedia.org/wiki/Ali_Hassan_al-Majid) știu ca ai postat ieri ca anonimul un link unde nemții explica fizica țevii in apa sărata, așa ca nu mă prinzi ca nu m-am uitat la video, ca m-am uitat.
      Dar pe scurt ca sa vezi ca am urmărit acel video, nemții explica ca in interior țevile care stau in apa sărata din oceane nu se pune acel strat aditivat ca micșorează diametrul si implicit debitul transportat, așa ca stratul aditivat rămâne doar la exterior.
      Nu știu de ce citești ce scriu ca nu iți place nici chimia, nici fizica. Iți place sa ii faci pe alții cu porecle, ca tu i fi ceva Soare, iar restul sunt pisici, iepurași, urși și pinguini pe care ii încălzești cu poreclele tale haioase.


      https://youtu.be/_qA_vDS1SHU



      al-Majid was dubbed "Chemical Ali" (علي الكيماوي, Ali Al-Kīmāwī) by Iraqis for his use of chemical weapons in attacks against the Kurds.

      Ești kurd si comentariul meu a fost ofensator de mai poreclit așa rău?
      Si eu l-am făcut pe cineva Putin ca îl admiram pe om, dar s-a speriat si ce? cum? dupaia am realizat ca omu îl vedea ca pe dracu gol, si zicându-i asta se gândea daca e si el diavol. Unde dai si unde crapă!

      Ștergere
  20. ce bun era Dragnea acum.
    ha-ha-ha
    acum vii ciuda ca Dragnea nu e la putere sa dea cu ursula de pamant
    oare ce atitudine aveam in razboi?
    mai veneau toti nordicii sa ne calce tara pe la Sulina si sa umble cu motoare prin romania?
    https://rechindebahlui.ro/article/romania-sclavagista

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca apucam sa traim alegerile din Senat, in SUA, scenariul prezentat ar putea fi diferit. ( de aia se precipiteaza lucrurile sa nu ajungem acolo) De altfel este o explicatie excelenta, pe cat de excelenta pe atat de trista. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Democrații și Casa Albă încearcă să schimbe scenariul alegerilor intermediare din acest an, care sunt în mod tradițional un referendum despre partidul aflat la putere, într-un referendum despre Partidul Republican, aflat în opoziție, și mai ales despre liderul de necontestat al formațiunii, Donald Trump. Un referendum despre Trump ce înseamnă?!?!?!?!? un referendum despre OMUL suveran, milionar si independent?!?
      Unii zic ca Trump este doar un asasin economic plătit regeste sa joace rolul de omul suveran milionar care cade, si daca si un astfel de om cade, toți cad, toți oamenii. Asta e si ideea, sa ne arate cum toți oamenii cad, si doar ei stau in picioare. Nu mai exista oameni deasupra, in nici o conducere. oamenilor li se oferă locurile de jos.
      in mod hilar se pun in conducere bolnavi cu Alzheimer, oligofreni, psihopați obsedați maniacali si compulsivi pentru a transmite mesajul ca nu ei conduc.

      Ștergere
  22. Analiza din blogul de astazi, e una extrem de pertinenta si din pacate, cat se poate de realista. Legat de asta, n-am ce comenta si ma gandesc ca desi nu strica, nu pentru a fi felicitat de unii sau de altii, scrii toate astea deci, am sa ma abtin.

    Ceea ce m-a indemnat sa comentez, e concluzia. E cat se poate de logica si rationala dar, intr-un singur scenariu.

    Ceea ce se intampla insa zilele astea, da directii spre cel putin alte 3 scenarii, fiecare cu concluziile proprii.

    De exemplu, ce s-ar intampla daca SUA va impinge Rusia pana la declansarea unui real razboi nuclear intre cele doua tari (nu conteaza cine "arunca primul piatra"!), care sa se desfasoare pe teritoriul actualei UE??
    In situatia asta, nu cred ca am mai putea vorbi despre vreo Europa, la sfarsitul conflagratiei!

    Ce nu inteleg eu, e pozitia chinei: e clar ca americanii isi arunca in joc toate fortele, numai si numai ca sa forteze Rusia sa reactioneze "murdar" si, in felul asta, americanii sa-si asigure spatele cu o majoritate a fortelor mondiale, mai mult sau mai putin indignate pe bune, de actiunile rusilor, ca sa distruga de tot Rusia, la rand venind China!

    Inteleg ca China, mai inteleapta si nu foarte doritoare de tranta cu americanii , face tot posibilul sa nu alimenteze si mai rau focarul de razboi existent, aliindu-se fatis cu Rusia dar... Pasivitatea aparenta pe care o afiseaza, e de neinteles!

    E clar pentru oricine, ca atata timp cat Rusia exista, America NU va avea curajul sa atace China! Dar tot clar e si ca in clipa asta, America face tot ce poate ca sa elimine Rusia!

    Sigur ca nu ma intereseaza ce fac tarile astea de care am pomenit dar daca in lupta asta castiga americanii, noi romanii, vom ajunge in cea mai neagra perioada a existentei noastre si asta, chiar ma intereseaza!

    Personal, daca as avea puterea de a alege dintre cei trei candidati la stapanirea lumii (America, Rusia si China), ar fi pentru prima data cand as alege "raul cel mai mic" (pentru noi!), adica Rusia! Nu de alta dar posibilitatea alegerii binelui, in situatia de azi, pur si simplu, nu exista!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru atei va suna ciudat ce spun: mereu si mereu as alege Dumnezeu. Fără sa-mi reprezint mental pe Dumnezeu ca reprezentand una din religiile lumii, sau orice fragment de sistem in care ne nastem si murim fara a cunoaste adevarul.
      Sistemul in care traim este atat de virusat incat orice ai alege inseamna tot colivie, constrangeri, nebunie si promisiuni deșarte.
      Poate ati uitat, dar jocul de sah este jucat de francmasonerie. Care inseamna oranduire piramidala si un fals Dumnezeu. Asa ca...toate drumurile duc spre falsul Dumnezeu. Caruia ii dam ce-i al lui sub forma de taxe, impozite, munca de sclavi, emotii, sperante...Pentru ca nimeni nu a stiut sa ne invete despre cele doua lumi: cea a falsilor dumnezei si cea a Adevarului. De aceea suntem atat de debusolati.

      Ștergere
  23. @declansarea unui real razboi nuclear

    In Japonia, după dezastrul nuclear care a fost, nu mai este urma de radiații. Credeți ca s-au rezolvat toate așa de la sine? Va spun sigur ca nu.
    SUA si Ucraina urmau sa lovească Rusia cu bombe nucleare.
    Exista si posibilitatea ca nu Rusia sa fi fost vizata de bomba. Poate era Franța sau alta tara si venea apoi propaganda si spunea ca au fost in spate rușii. Oricum ar fi fost, totul trebuia sa conducă spre o acțiune a Rusiei intr-un mod similar.
    Afirmația ca Putin a amenințat cu arma nucleara: Așa este când le iei pe tava de-a gata si nu ai minima înțelepciune sa cercetezi ce a spus de fapt si la ce făcea referință. El, probabil știind de pregătirea acestei acțiuni nucleare, a spus ca a introdus in stare de alerta forță militara nucleara rusa. Ce înseamnă asta? Cu totul altceva. Înseamnă mesajul ca daca cineva lovește Rusia cu vreo bomba nucleara, va fi tot un răspuns nuclear de pe toate submarinele pe care Rusia le are si sunt echipate in acest fel, de prin toate marile si oceanele lumii. Un asemenea scenariu este un dezastru planetar si nu numai, in care tot ce e viu ar suferi si in mare parte s-ar îndreptă către moarte, mai puțin bunkărașii. Cum avem noi o vorba, pe ei i-ar durea fix la basca de bombele noastre. Ei vor planeta, daca se poate fără vreun om sau alta ființă vie pe ea, iar niște nucleare ar reprezenta o soluție buna si rapida.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cat de disperati sunt americanii sa termine cat mai repede si mai decisiv cu Rusia, scenariul nu e chiar unul de respins, fie si macar ca ipoteza!

      Realitatea de necontestat e ca Putin a afirmat in repetate randuri ca va volosi armamentul nuclear DACA insasi existenta rusiei va fi in pericol...

      Ștergere
    2. Oare ai incercat sa stai intr un " buncheras" container sub pamint?
      Cit crezi ca rezisti inainte sa te manince putregaiul?
      Ideile astea ne vin tot de la faptul ca punem botu la schemele de individualizm feroce vizionate in filmele astea cretine.

      Ștergere
  24. @DD"Europa era o fabrică, iar Rusia priza care-i furniza energia ieftină de care avea nevoie."

    Foarte corect, cu o mica precizare din surse oficiale pe care sunt sigur ca o veti aprecia.

    In fiecare din anii trecuti din vinzarile de resurse rusesti de 20 miliarde de Euro, numai Germania a reusit prin mecanismele industriale de valoare adaugata sa transforme acele resurse in 2 Trilioane de Euro!

    Acum ginditi-va ca acelasi lucru il facea si Italia, Spania, Franta, Olanda si calculati suma care rezulta!

    RăspundețiȘtergere
  25. Potomacii fac ce vor cu lumea intreaga si mumai Piatra din Cer sau Satan2 ale ursilor ii mai poate dobora de pe varful piramidei pe care s au inaltat.Oameni de paie au pus pe tronurile tarilor lumii si se hrabesc k dreak sa distruga tot,ca sa poata icorona pe ruine fumegande si radioactive pe ImparatulLumii; tot ce au putut scoate mai rau din mintea lor cornorata.+++

    RăspundețiȘtergere
  26. E adevărat că USA își urmărește pragmatic interesele dar sovietele nu aduc prosperitate. Ciolovecii au jaful in ADN. Turcia și Coreea de Sud au decolat din "cizma" unchiului Sam.

    RăspundețiȘtergere
  27. Analiza e buna dar o consider optimista...

    Distrugerea conductelor simplifica orizontul de optiuni al europenilor. Fara energie exista doar doua variante meltdown economic sau prabusirea Rusiei.
    Practic cu "sprijinul" americanilor solutia militara dusa prin diverse tari gen Ucraina ramane singura sansa viabila de supravietuire a economiei europene

    Gazul american va fi ca PNRR-ul... indeplinesti conditiile de sprijinire a luptei primesti, nu atunci privesti.

    RăspundețiȘtergere
  28. Este un joc de suma nula: toti pe care i-ai enumerat participa la scopul final :MAREA RESETARE !

    RăspundețiȘtergere
  29. A nu se uita, trebuie repetat : noi avem in curtea noastra tot ce ne trebuie pentru energie electrica, gaze, hrana … nu avem nevoie de altii sa ne spuna cum sa ne gospodarim si sa ne fure

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios?
      Crezi tu ca ai caraba destul de grea pentru a pune piciorul in prag? Deoarece sper ca realizezi ca in politica se discuta exclusiv de pe pozitii de forta brutala, adica care o are... mai mare, ala comanda "muzica"!

      Amza

      Ștergere
    2. O corectie tehnico-economica:Energia nucleara este de fapt cea mai ieftina forma de energie.Mai ieftina si decat gazul rusesc.Europa se poate reactiva rapid si la parametrii maximi repornind centralele nucleare trase pe dreapta de Marea Resetare Globalista.Insa pentru asta trebuie data jos elita neo-marxista autoa-leasa de la Bruxeles si eliminate din Europa toate ONG-urile lui SOROS.

      Ștergere
  30. Foarte bună analiza. Sunt totuși curios dacă ai luat la un moment dat în calcul și următoarea ipoteză: ca acest război să fie de fapt o înțelegere între SUA și Rusia pentru distrugerea (în principal economică și, consecutiv, politică) a Europei. Planificat de mult timp, cu migală (UK știau ce urmează și, ca atare, au părăsit corabia înainte de scufundare).
    Spun asta, deoarece acest așa zis război (care e mai crâncen virtual, decât real) pare mai degrabă un balet între SUA și Rusia....

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)