sâmbătă, 8 octombrie 2022

Alt scandal legat de COVID

Nebunia COVID e departe de a se opri. În timpul crizei s-au făcut presiuni imense asupra oficialilor pentru a adopta narativul impus de Bill Gates prin intermediul OMS. Poate vă mai amintiţi cum OMS a propus Tanzaniei să achiziţioneze echipamente pentru testare PCR, iar preşedintele de atunci al ţării, pentru a se asigura că nu e o minciună, a trimis mai multe mostre aiuristice la analiză: sange de capră, ulei de motor s.a.m.d. Mare i-a fost surpriza când a venit rezultatul analizelor conform cărora uleiul de motor şi cola erau infestate cu COVID. Ştirea a făcut deliciul canalelor alternative, sporind neîncrederea oamenilor în demenţa autorităţilor. Şi, cum orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, John Magufuli a murit aparent de COVID. Asta a răspândit media din întreaga lume, însă oficialii au anunţat că Magufuli suferea de fibrilţie atrială, cel mai probabil fiind vorba de un infarct. 

În aceeaşi perioadă, în Madagascar a fost dezvoltat un tratament naturist pe baza unei plante, Artemisa Anua. Respectiva plantă se află şi în flora noastră, fiind cunoscută cu denumirea de „peliniţă”. Vă pot spune că am recomandat-o multor cunoştinţe care s-au îmbolnăvit de COVID şi că  ceaiul din această plantă le-a redus extrem de rapid simptomele. Sunt ferm convins că extractul dezvoltat în Madagascar funcţionează deoarece am văzut cât de rapid anihilează peliniţa simptomele gripei.

Ei bine, acum vine bomba: preşedintele Madagascarului, Andy Rajoelina, susţine că OMS a încercat să-l mituiască cu 20 milioane de dolari pentru a opri tratamentul pe bază de peliniţă, cunoscut sub numele de „COVID-19 Organics”. De asemenea, a declarat că lumea a avut rezerve în a utiliza tratamentul dezvoltat acolo deoarece în general oamenii au rezerve faţă de ceea ce provine de pe continentul african. E aproximativ adevărat. 

De fapt nu de încredere a fost vorba, ci de susţinerea unui narativ debil ca efect al  unor sume fabuloase de bani. COVID-9 a fost un exerciţiu de mituire şi constrângere la nivel mondial. Oricine a propus un tratament alternativ, altul decât cele planificate de criminalii care au instrumentat întreaga farsă, a fost lichidat. Îmi revine în minte asaltul pornit împotriva lui Didier Raoult pentru dezvăluirea tratamentului bazat pe hidroxiclorochină. Culmea, toţi idioţii utili din sănătate care n-au făcut nimic toată viaţa, au sărit la gâtul lui Raoult pentru că nu a respectat „protocolul”. Care protocol prevedea numai aberaţii desfiinţate de-a lungul timpului. Nu doar că l-au lichidat, inventându-se peste noapte tot felul de experţi care i-au contestat activitatea, dar au mai şi tăbărât cu procuratura peste institutul său unde, chipurile, porcurorii găsiseră ei nişte nereguli. În mod evident totul a fost un circ ieftin, pe model Koveşi. Mai mult, în ceea ce priveşte hidroxiclorochina, după ce în The Lancet apăruseră studii scandaloase care „demonstrau” că tratamentullui Raoult creşte mortalitatea, iată că acum a apărut un studiu devastator al Universităţii din Glasgow care arată mecanismul antiviral al hidroxiclorochinei. Citez din respectivul sudiu: „Hidroxiclorochina (HCQ) este un medicament care se acumulează în endozomi și le scade aciditatea, ceea ce le perturbă funcția. Făcând endozomii mai puțin acizi se reduce fuziunea membranei, reducând astfel capacitatea SARS-CoV-2 de a pătrunde în celule”. 

La fel s-a întâmplat şi cu invermectina. Cu toate că era evident că tratamentul funcţonează, criminalii de la manetele Sănătăţii naţionale şi mondiale au complotat pentru omorârea a milioane de oameni, victime ale aberantelor protocoale medicale. 

Toate aceste evidenţe mă fac să cred că ceea ce susţine preşedintele Madagascarului este cât se poate de real. Pentru a promova afacerile murdare ale sponsorilor lor, nemernicii de la OMS au călcat realmente pe cadavre. Fapt pentru care absolut orice informaţie venită de acolo ar trebui tratată cu rezerve serioase. Ar trebui să înţelegem că lumea s-a schimbat radical. Efectiv nu mai există nicio autoritate neticăloasă la nivel mondial în absolut niciun domeniu. Am intrat în cea mai mare negură lumii, în care ştiinţa a devenit un soi de domeniu magic, manipulat de o mână de ticăloşi. 

22 de comentarii:

  1. https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/s-a-descoperit-planta-care-elimina-celulele-1775309.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Testată pe 55 de tipuri de cancer
    Artemisinina a fost izolată pentru prima dată în anul 1972 de doi savanţi de origine chineză, de la Uiversitatea din Washington. Atunci a fost folosită pentru a combate malaria apărută în timpul războiului din Vietnam.

    Astfel artemisinina a devenit cunoscută pentru capacităţile sale de a trata malaria dar şi pentru că este eficientă în lupta tulpinei de Plasmodium care este foarte rezistentă la medicamente.

    A fost testată pe 55 de tipuri de celule caceroase şi s-a observat astfel că are efecte extrem de benefice asupra leucemiei, cancerului de colon, pancreas, prostată, cancer de piele, rinichi şi chiar tumori cerebrale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și totuși EI sunt toți acolo, netulburați,iar noi toți aici, așteptând următoarea belea mondială. Oare cât de proști suntem? EI vs. NOI.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mişună pretutindeni."

    RăspundețiȘtergere
  5. Excelent spus: COVID-9 a fost un exercițiu de mituire şi constrângere la nivel mondial.

    eu la început am simțit disonanta cognitiva care semăna izbitor cu cea de pe vremea lui Ceașcă!
    De ce a eșuat exercițiul COVD?
    asta e o întrebare buna sa disecam de ce a eșuat si care au vrut sa fie finalitatea!
    Când se da mita se simte ceva constrângere, ceva care nu iti cere voie s se întâmple, ceva care nu e visul tău sau al meu, ceva ca si cum ti-ai vinde sufletul la diavol.


    Cat despre simptomele covid nu scăpam de ele, aceste simptome seamănă izbitor cu cele de la radiație solara, sunt voci care avertizează asta:

    Scoteţi-vă ochelarii de cal şi mai priviţi stânga, dreapta, că nu le ştiţi pe toate şi din cauza asta aţi creat pe Terra un uriaş cuptor artificial care acum se suprapune peste cel natural. Vă miraţi că sunteţi suferinzi?! Eu nici nu mă mir. Cei trecuţi de 50 ani încep să simtă radiaţia solară şi cea artificială. Cei tineri continuă să pompeze energie în cuptorul artificial prin bombele electromagnetice cu care comunică prin cele patru emiţătoare ale lor (WiFi, Bluetooth, 4G sau 5G şi GSM). Asta este. Aţi făcut din oraşe nişte gunoaie electromagnetice. Acum căutaţi pădurea? Care pădure? Aia de o tăiară securiştii şi o exportară în Austria şi alte state?
    Cuptorul continuă să fie pe poziţia fierbinte către foarte fierbinte. Corpurile noastre reacţionează la energia asta ce este purtată de undele sterilizante.
    ---
    Fluxul de electroni, periculos, la fel şi fluxul de protoni şi multă, foarte multă, radiaţie GAMMA care este extrem de periculoasă. Stare de uşoară deshidratare cu nările uscate şi gura cu gust metalic. Dureri în şale, aşa ca să le simt că există şi ele, puţină greutate în muşchii de la piciorul stâng unde purtam, cu inconştienţă celularele vechi. Sunt 8-10 ani de când nu mai port celularele pe lângă mine şi încă nu m-a reparat corpul. Vedeţi cât de păcătoasă este radiaţia şi ce daune provoacă biologicului? Nu vedeţi? Păcat, eraţi simpatici. Eu trec la fabricat băutura magică.
    Viaţa voastră, nu mă interesează atâta vreme cât vă ţineţi gunoiul în curtea voastră. Ştiţi că un celular împrăştie gunoiul electromagnetic 5000m în jurul vostru? Nu, pe unde credeţi că trece acest gunoi? Prin voi, prin mine şi eu când sunt ameninaţat cu moartea am tot dreptul să mă apăr. Vezi că dacă, accidental, îţi voi face freza cu toporul, să ştii că eu sunt în legitimă apărare. Ia uită ce mizerie produce celularul tău: http://iso.ro/Dovezi-Documente-DIA.html


    RăspundețiȘtergere
  6. În China, de exemplu, Pfizer a invitat „medici cu prescripții mari” din sistemul guvernamental chinez la întâlniri de lux care includeau activități recreative. Au fost create diverse programe de puncte, în baza cărora medicii guvernamentali puteau acumula puncte pentru a răscumpăra cadouri, conform plângerii SEC de atunci.

    Pfizer nu este singura companie farmaceutică care a fost vizată de agențiile sub FCPA – iar China și Rusia au fost adesea citate ca scene ale crimei. În iunie, Novartis a scos 347 de milioane de dolari pentru a încheia ani de investigații ale FCPA cu privire la conduita sa în Grecia, Vietnam, Coreea de Sud și China.


    RăspundețiȘtergere
  7. Am gasit niste texte vechi merita reamintite azi:

    @DD:

    Problema României şi a Poloniei este că ne-am pierdut buffer-ul reprezentat de Ucraina. A paria pe un cal mort(Ucraina) înseamnă a fi dobitoc. Desigur, în cazul nostru ştim bine ce conducere avem. Ceea ce trebuie însă să conştientizăm, ca oameni simpli, este că după Ucraina va veni rândul nostru. Aud tot felul de opinii cretine, cum că ar trebui să stăm liniştiţi pentru că avem „umbrela NATO”. Oameni buni, nu fiţi proşti! N-avem nicio umbrelă. Desigur, ruşilor le va fi mai greu să ia decizia unui atac asupra unui stat NATO, dar vă garantez că în afara unui război de uzură pe teritoriul nostru naţional nu vom avea absolut nimic altceva. Reţineţi ce vă spun, iar dacă vreţi să înţelegeţi ce însemnă un război de uzură, priviţi spre imaginile reale din localităţile bombardate.


    https://trenduri.blogspot.com/2014/02/rusia-si-frontul-prezentuluiii.html

    În Ucraina nu e o luptă între forțele pro-europene și cele pro-Rusia ci o luptă între un FSB care joacă rolul de european și un FSB care joacă rolul pro-rusesc. Ciudat, nu? Putin își sapă singur groapa. Nu-i cumva aberant? Rușii sunt cei care orchestrează revoluțiile împotriva lor. La fel cum în urmă cu aproape douăzeci și cinci de ani KGB-ul „elibera” Estul de teroarea comunistă, acum, aceleași figuri - cu numele democratic transformat în FSB - luptă pentru eliberarea periferiei Imperiului de sub nefasta dominație.

    Schema utilizată de ruși e oarecum similară celei din România anului 1989. Diferența e dată doar de faptul că acum, mass-media e „liberă” situație care face mai ușoară munca de provocare. În rest, toate elementele sunt similare. Întâmplător sau nu, linia a doua a liderilor revoluției ucrainiene e formată din generația proaspătă a celor care au adus „lumina” în anii 50. Această linie a doua este cea care face toate jocurile, care se coordonează impecabil și le impune traseul de urmat liderilor vizibili. Probabil acum înțelegeți motivul pentru care liderii vizibili ai mișcării sunt cei pe care-i cunoașteți.

    Pentru ca lucrurile să fie similare aproape până la identificare, a apărut în joc și Ungaria. Așa cum înainte de '89 în cazarma de la Bicske tovarășii unguri antrenau forțe paramilitare care să penetreze spațiul românesc în vederea dislocării Transilvaniei sub masca eliberării țării de sub dictatorul Ceaușescu, la fel și acum, spionajul maghiar - în realitate o veritabilă coadă de topor rusească - se implică activ. Pentru a da lucrurilor un aspect justificat, Ungaria anunță că se pregătește pentru un val masiv de refugiați și instituie o celulă de criză sub coordonarea directă a lui Orban. În realitate, Ungaria face un joc similar celui din '89. Pe vremea aceea nemții din Est și cehii erau lăsați fără probleme să treacă în Austria, în timp ce românii care încercau să fugă erau „reflectați” înapoi în țară după instructajul de rigoare de la Bicske. Schema din România anului 1989 se repetă acum în Ucraina cu o miză mult mai interesantă, iar pregătirea Ungariei pentru primirea de refugiați nu e altceva decât o mască hilară menită a ascunde operațiunile neortodoxe efectuate la graniță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca o concluzie, "Occidentul colectiv" a subestimat puterea, forța, determinarea rușilor. Vedeți ce înseamnă să fii superficial ca onor' " Occidentul colectiv"? Păi, dacă te crezi meseriaș în creat fente, o iei in freză. Original. Deci, tovarășul "Occident colectiv" a crezut că Ursul doarme leșinat. Da de unde! Desigur că și ei, rușii, sunt profesioniști în stratageme. Și de ce nu? Acum, ce să zic, între meseriași și profesioniști există o diferență și de patalama și de stil.
      Un anonim 😉

      Ștergere
  8. Cu 8 ani in urma:

    Partea din est va reveni Rusiei, sub forma unei republici obediente care, probabil, își va cere treptat „dreptul” de a se integra în „țara-mamă”. Vestul țării însă deține absolut toate elementele necesare pentru realizarea unei explozii. Dan Diaconu, 3 februarie 2014

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe un munte într-o ţară foarte-ndepărtată,
    Stă un om cu ochii-nchişi şi spune ce ne-aşteaptă.
    Lumea nu-l ascultă, îl crede un nebun,
    Căci vorbele lui sunt ca nişte lovituri de tun.
    El stă singur şi liniştit,
    Dar în ochii lui închişi
    Vede al lumii asfinţit,
    Nebunul cu ochii lui închişi.
    Zilele trec una după alta sus pe munte
    Şi vocea lui se-aude clar spunând foarte multe;
    Lumea cea întreagă se-opreşte să-l asculte,
    Îl crede un nebun ce-ndrugă multe vorbe-absurde.
    El stă singur şi liniştit,
    Dar în ochii lui închişi
    Vede al lumii asfinţit,
    Nebunul cu ochii lui închişï.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nebun sant dar de la munte, nu pe munte😊

      Ștergere
    2. Pentru "nebunul de la munte", o inimioară de la un "nebun de la câmpie", așa, pur și simplu.

      Ștergere
    3. " El stă singur și liniștit
      Dar în ochii lui închiși,
      Vede al lumii RĂSĂRIT
      Nebunul cu ochii lui închiși."
      Morala: ține ochii minții deschiși! ❤️

      Ștergere
  10. Amintiti-va de linsajul la care a fost supusa de Colegiul Medicilor doctorita Flavia Grosan, care a indraznit sa dezvolte un tratament altetrnativ pentru Covid, bazat pe tratamentul specific unei pneumonii severe. Au incercat s-o scoata terorista, ca zadarniceste "eforturile", ca se joaca cu vietile omenesti. Iar ea le-a raspuns cu seninatate: pe protocoalele voastre mor oameni pe banda rulanta, la tratamentul meu rata de esec e sub 1%, esec insemnand nu deces, ci spitalizare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aici e cauza cauzelor pentru tot
    https://www.veteranstoday.com/2022/10/03/former-cia-officer-philip-giraldi-israel-is-really-dangerous/

    RăspundețiȘtergere
  12. Vrei sa zici ca John Magufuli a fost ucis. Exista o legiune de ei(killers). Asa e , pina nu-i vezi nu crezi .

    RăspundețiȘtergere
  13. A fost nebunie cu vaccinarea si blocarea prin case. Mureau mai multi batrani si gata. Se mai relaxa si sistemul de pensii.
    Sper ca data viitoare nu se mai supune nimeni. Daca n-ar fi boomersii la conducere. Dar nu mai e mult..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vor supune, însă la un nivel mult mai mic (majoritatea supușilor vor fi dintre cei injectați); răzvrătirea care apărea ocazional în acea perioadă se va multiplica de câteva ori;și va fi la un nivel dus la extrem;în orice caz, sper să nu revină masca, certificatul de sinucigaș și alte aberații aplaudate de oameni cărora nu le place libertatea.

      Ștergere
  14. Am intrat în cea mai mare negură lumii, în care ştiinţa a devenit un soi de domeniu magic, manipulat de o mână de ticăloşi.

    Stiinta e facuta cu bani, e platita sa scoata rapoarte favorabile, ce vor aia care platesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. cunosc mai multe persoane „covidate”, a caror stare s-a imbunatatit rapid in perioada pandemiei, dupa ce au consumat ceai de pelin. chiar functioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  16. Trimiteti si acestui propagandist informatia
    https://www.facebook.com/gabriel.tatu.758

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)