miercuri, 5 octombrie 2022

Către ce ne îndreptăm?


O misterioasă rază galbenă de lumină a apărut aseară deasupra Belgorodului. Nimeni nu ştie ce e, toată lumea se minunează şi se fac tot felul de presupuneri. E clar că e vorba de o rază laser. Ceea ce mai ştim este că ruşii au dezvoltat un întreg arsenal de arme anti-satelit, fiind foarte posibil ca în Belgorod să avem un test-semnal pentru toată lumea. Că e un semnal e cât se poate de limpede, altfel internetul n-ar fi fost împânzit de fotografii şi filmuleţe din diverse unghiuri. 

Însă nu interesanta imagine e problema, ci faptul că se trece rapid într-un nou registru. De altfel am văzut-o încă de la decizia de mobilizare. Trebuie să fim conştienţi că este un război mai mare care urmează să ne dezvăluie menirirea sa reală. Ca să înţelegeţi, vom extinde puţin cadrul.

La nivel NATO s-a luat decizia creării unui comandament pentru Ucraina în Germania. Acolo va fi mutată decizia în ceea ce priveşte războiul. Practic, tot ceea ce înseamnă intelligence şi decizie va fi în Germania, asistat şi supervizat de generali NATO. În Ucraina rămân doar executanţii de pe front şi clovnul responsabil pentru spectacol. E o dovadă cât se poate de clară că NATO se află în război. Trebuia însă să fii naiv să nu constaţi asta. Războiul e cât se poate de clar pentru orice om cu scaun la cap şi doar naivii cred că noi nu suntem în război. Treziţi-vă! România trimite în draci combustibii şi arme în Ucraina. Aproape am rămas fără rezerve strategice. Oare de ce credeţi că propaganda TV face reportaje de la depozitele strategice şi ne arată cum sunt umplute? V-aţi întrebat când în 30 de ani aţi mai văzut atâta heirupism la depozitele acelea? La fel fac şi celelalte ţări NATO. De mai bine de trei luni Cehia a declarat că nu mai are arme în rezerve. Ei au fost mai gălăgioşi. Ceilalţi se mulţumesc să fluiere tăcut în depozitele goale. De asemenea, ar trebui să remarcaţi factura grasă care e plătită Ucrainei fără crâcneală. 

Zilele trecute clovnul Zelenskyi se burzuluia la Uniunea Europeană că din 10 mld. EUR promise nu a sosit decât un amărât de miliard. Păi ce democraţie e asta, tovarăşi? Ucraina are nevoie de un minim de 5 mld. EUR/lună pentru supravieţuire şi un optim situat între 10 şi 12 mld. EUR pentru a putea ţine cât de cât linia frontului. Ceea ce numim „Occident Colectiv” achită fără să crâcnească. Într-adevăr, o parte din bani se întorc frumos spălaţi şi parfumaţi către mafia de la vârful SUA. Legat de spălătorie am mai avut un semnal puternic: aparent pe motive de sănătate, Kirilo Şevcenco, şeful Băncii Centrale a Ucrainei, şi-a dat demisia. Nu-mi dau seama dacă s-a săturat sau dacă va fi promovat pe la vreun sanatoriu din Panama pentru că a servit cu credinţă mafia globalistă.

Ceea ce este cert - şi trebuie să înţelegeţi cu limpezime - este faptul că NATO deja îşi doreşte o confruntare directă cu Rusia. Motivul stagnării trupelor ruse poate fi - dincolo de presupoziţia de tembelism - o tactică menită a menţine războiul localizat. E doar o ipoteză. Pe holurile comandamentelor de război ale NATO se vorbea zilele trecute despre semnarea unei declaraţii de război împotriva Rusiei dacă aceasta foloseşte în Ucraina arme nucleare tactice. Este clar că, indiferent de situaţie sau de armamentul utilizat, NATO nu are motive să declare război Rusiei. Mai ales în condiţiile în care americanii i-au căpăcit pe irakieni cu bombe conţinând uraniu sărăcit. Chichiţa pe care vor să o invoce ar fi activarea articolului 5 în cazul în care nivelul radiaţiilor creşte în vreuna dintre ţările aliate. Aşadar, dacă ruşii dau cu bomba atomică şi vreo pală de vânt mută ceva nor radioactiv deasupra vreunei ţări aliate, NATO ar avea motive să declare război deoarece, nu-i aşa?, ţara respectivă a fost atacată cu radiaţia. Interesant, nu-i aşa?

Ajunşi aici, probabil vă întrebaţi care-ar fi motivul luării unei asemenea decizii dezastruoase? Ecuaţia e simplă: populaţia Europei e în fierbere. O iarnă complicată va scoate hoardele sărăcite, rebegite şi înfometate pe străzi, astfel încât situaţia oricând se poate deteriora.  În plus, Rusia nu stă degeaba. Vectorii săi informaţionali acţionează din plin în UE, mizând pe o tensionare a situaţiei. Iată şi motivul pentru care americanii se folosesc de forţele pseudo-conservatoare de pe Continet pentru a detensiona situaţia. Una ca Meloni, care transferă situaţia reală într-o luptă cu Macron - pentru reluarea unei retorici belicoase anti-franceze - are rolul strict de a mai elibera din presiunea acumulată ca efect al politicii demente(dar perfect aliniate) a deviantului Mario Draghi. 

Chiar şi aşa, conducerile populiste nu vor putea lupta cu realitatea. De asemenea, finanţele sunt tot mai înţepate. Nemţii scot sume impresionante pentru compensarea facturilor la energie, pe fondul unui picaj industrial vizibil de pe Marte. De unde vin acei bani? Momentan din teşcherea, însă în scurt timp bugetul găurit nu va face faţă, fiind necesare suplimentări din tiparniţa BCE. La francezi deja datoria începe să crească la cer. Restul ţărilor nu le mai amintesc. Ce sens ar avea să vă spun că în Italia sau Grecia deja noţiunea de echilibru mai are puţin şi va fi scoasă în afara legii? OK, mă veţi întreba, dar ce legătură au toate aceste elemente cu războiul? Ei bine, au. De fapt numai despre asta e vorba.

Fără resurse energetice, banii sunt goliţi de sens. Credeţi că dacă cineva ar veni acum cu un sac de mărci pentru a cumpăra o bucată de brânză de la magazin ar fi băgat în seamă de cineva? Acum treizeci de ani, cu acea cantitate de hârtie ar fi fost propulsat direct în înalta societate, iar acum e muritor de foame. Înţelegeţi de ce, dar ar mai trebui să înţelegeţi şi valoarea reală a banilor pe care-i aveţi în buzunar! Aşadar, tot ceea ce înseamnă ban occidental îşi joacă durul meci existenţial, la fel ca şi Rusia care luptă pentru existenţa sa fizică. Fără Rusia - mai precis, fără hidrocarburile ruseşti - EURO nu mai există! De aceea nu se mai uită nimeni la amănunte precum bilanţul BCE sau gradul de îndatorare al membrilor UE. Sunt amănunte întrucât ori ruşii sunt învinşi, ori euro va fi la concurenţă cu moneda din Botswana. 

Aşadar, cu atâtea elemente deranjante şi cu o populaţie care începe să vadă adevărul, e clar că propaganda nu mai e suficientă. Exact ca în cazul COVID. Astfel trebuie să se treacă în noul scenariu, acela al unui război în care legea marţială va fi instaurată şi n-o să mai poţi face nicio mişcare. Teroarea  războiului ţine masele tăcute. Se vede doar limpede la Kiev unde nici musca nu are curaj să bâzâie peste nivelul admis. 

Iată aşadar întreaga ecuaţie. Dacă mâine vă va veni ordinul de încorporare, să nu vă miraţi. Şi nici să nu vă bazaţi că o veţi şterge englezeşte deoarece toate ţările UE vor fi într-un setup similar, astfel încât libertatea de mişcare va fi scoasă în afara legii. Nu ştiu dacă vă veţi putea părăsi oraşul. Ţara nici vorbă! Pregătiţi-vă întrucât niciodată războiul acesta nu a fost unul proiectat să fie scurt, doar propaganda v-a vorbit despre blitzkrieg. 

40 de comentarii:

  1. O confruntare directa NATO-Rusia nu va fi posibila nici azi, nici in 2024, ci abia in 2032.
    De ce?
    Un general american a declarat războiul pe 10 ani.

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/strategia-sua-de-slabire-a-rusiei-anuntata-de-pentagon-o-investitie-pentru-a-neutraliza-armata-rusiei-pentru-urmatorii-10-ani-cnn-1917901

    Declarația secretarului american al Apărării, Lloyd Austin, care a spus că SUA vor să vadă Rusia „slăbită”, indică o strategie nouă, pe termen lung, a Statelor Unite și a aliaților: aceea de a învinge Rusia atât de decisiv pe câmpul de luptă, încât să o împiedice să mai lanseze vreodată un astfel de atac.
    Strategia SUA de „slăbire a Rusiei” anunțată de Pentagon: „O investiție pentru a neutraliza armata Rusiei pentru următorii 10 ani”
    ___

    Cleopa Jurj, călugărul de la mănăstirea arădeană Gai. La un moment-dat, părintele Cleopa avertizeaza că o mare nenorocire se va abate asupra omenirii prin anul 2032.

    https://adevarul.ro/stiri-locale/arad/cleopa-jurj-duhovnicul-aradean-care-prevesteste-1593890.html


    Deci pregătiți-va de 10 ani de război, si apoi prevestirea spune ca in 2032 rușii vor ajunge la pas in Romania pe la fiecare casa si bloc. Romanii atunci mulți vor fugi, alții vor rămâne. Dar numai după cucerirea din 2032 ne vom primi tara înapoi. Pana atunci stați sub jugul NATO si UE. Sa fie clar ca Dumnezeu ne-a mai dat 10 ani de sclavie după care vom fi eliberați.
    Dupa razboiul care se va incheia in 2032 abia atunci romanii plecati afara se vor reintorce in Romania!!!! Deoarece peste tot va fi distrugere si decat sa lucrai la dărâmăturile nemțești, italiene sau spaniole, mai bine vii înapoi in Romania.
    Planurile globaliste conțin distrugerea Europei ca infrastructura si economie pana in 2032. Migrația către Europa se va opri pentru 30 de ani fiind in ruina, iar SUA va fi singura tara către care se va migra, care pana atunci vor ramane doar in AUKUS. Reconstrucția Europei nu se va mai face cu banii americanilor, 2033-2040 va fi Reconstruirea. 2022-2032 este Resetul.
    Acest război este RESETUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Un general american a declarat războiul pe 10 ani." Sigur ca da! Astia stiu mai bine sa dezinformeze decat sa traga cu arma! Ce de-a cadouri informative ne fac, in conditiile in care informatia inseamna putere. Insemna odata, de fapt. Acum degeaba stii, afli, oricum n-ai unde fugi.
      Sahul 4D e pentru sobolanii care vor muri in labirintul 3D. Interesanta exprimare, o s-o salvez pentru "eternitate"
      "Dupa razboiul care se va incheia in 2032 abia atunci romanii plecati afara se vor reintorce in Romania!!!!" Cele 3 semne de exclamare denota o speranta disperata. Care romani? 1. Romania va fi deja repopulata complet pana atunci, 2. Cum vor supravietui romanii in afara? 2.1. Conscriptia se aplica si pentru ei, 2.2. Vor muri de foame, razboaie civile si tot tacamul. Nu stiu ce film S.F. tocmai ai terminat de vizionat.

      Ștergere
    2. stimabile @Adam.
      Peste 10 ani nu vor mai exista natiuni, decit regiuni, este deja clar in plan, se si vede cu ochiul liber. Resetarea, de data asta va fi una fara precedent in istorie. Refacerea colectivitatilor dupa noul format va porni de jos, nu din virful piramidei. Marii consumatori(3) vor fi farimitati rezultind mici grupuri care isi va croi sistemul lor propriu in conditiile existente atunci. Felul in care se va reface o comunitate gen Ciorogirla va fi diferita de una din Queens, NY. Vei fi uimit sa afli , de fapt cine o va duce mai bine!

      Amza

      Ștergere
    3. 1.Planul pe 10 ani e un proiect sa ia niste bani.
      2.Viziunile calugarilor sunt aproximative si interpretabile, o spun chiar si crestinii.Eu, cu atat mai mult, nu le pot accepta ca argumente pt un scenariu plauzibil.

      Ștergere
    4. Domnule Anonim 09:16, cine e Lloid Austin și de ce trebuie să ne uităm fix in gura lui? Nu mă pasionează inventarierea dinților acestui distins domn. E cumva Petrache Lupu de la Maglavit?

      Ștergere
    5. @Amza
      Eva a gustat din pomul cunoașterii, a cunoscut binele și răul apoi l-a " ispitit " pe Adam să o urmeze. Fructul interzis este cel mai dulce... Dacă nu ar fi fost Eva noi nu eram acum aici. Nu vi se pare ciudat faptul că femeilor li se atribuie o imagine negativă pentru că "ispitesc" bărbații ?! Dumnezeu ne-a dat conștiință și puterea alegerii. Putem folosi liberul arbitru... Putea fi Adam în locul ei, sau oricare altul dintre noi. Cunoașterea înseamnă putere !
      - Cine nu ar vrea să guste din fructul interzis?!
      - Sau nu visează să o facă?!

      Ștergere
  2. Front #1 Ucraina
    Front #2 Orientul Mijlociu (acum la nivel scazut, necesar pentru a creste pretul petrolului, justificare pentru problemele bancilor europene; peste cinci-sase luni, nivel maxim)
    Front #3 Taiwan (China intra in razboi doar daca e sigura ca il va castiga)

    Pe fundalul problemelor economice, financiare si sociale din SUA (oricine va castiga, sau daca alegerile sunt amanate/suspendate, sau daca se foloseste mail-in ballots), Grecia, Romania, Ucraina, Taiwan vor afla ca protectia va slabi din cauza conflictelor dintre cele doua partide politice americane. Cand rusii ajung in Odessa, posibil ca Romania sa intre in rep. Moldova, capcana care i-a fost intinsa, si atunci art. 5 nu se mai aplica. In Transnistria se afla un depozit subteran de arme care nu va fi niciodata predat de rusi, de aceea vor recunoaste aceasta provincie ca stat independent. Comentatorii pe tema conflictului din Ucraina nu le vina sa creada ce se intampla, de ce rusii pierd teren in ultima luna, ei nu inteleg pregatirile care se fac pentru a preda puterea urmatorului lider cel care va si scoate armele scalare din desaga (exista arme scalare dar nu si nucleare). Daca ne-am fi declarat neutralitatea, situatia Romaniei ar fi fost alta. De ce preturile uriase la energia electrica? Folosind instrumentele financiare derivate, furnizorii/producatorii au pariat ca pretul nu va creste, si au datorii de 1,5 trilioane de dolari la banci: ori consumul se va reduce cu 90%, ori cheltuiala va fi mutata spre populatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul cu Armele scalare

      https://pdfslide.tips/documents/armele-scalare.html

      Armele scalare ajuta la ce?
      Sa intre in mintea rusilor, ca a celor din razboiul din Golf si sa ii determine sa se predea?
      Tu crezi ca rusii nu au antrenament scalar?

      Ștergere
  3. https://terramirabilis.ro/marasti-vn-profanati-in-tihna-eroi-fara-odihna/

    OARE CE MERITAM CAND PROFANEAZA ROMANII PROPRIILE MORMINTE DE EROI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg sa tu sperai ca eroii nostrii sa fie mai cu motz sa nu fie profanati precum sunt batjocoriti toti in jurul nostru, Est, dar si in Vest. Cred ca a venit timpul sa intelegem ca SI in problema profanarii mormintelor eroilor "We're all in this together", stimabile!

      Amza

      Ștergere
  4. blitzkrieg este propaganda, nimeni nu mai poate face așa ceva astăzi, nici măcar tehnic, nu are nimeni pe Pământ forța disponibila sa atace o alta tara intr-o zi.
    Conceptul a avut putin succes in istorie si atat, nu e ceva generalizat, e ceva din Sun TZu Arta Razboiului care poate sau nu poate avea succes.
    Si impotriva cui s-a foloist blitzkrieg?
    Prima implementare în practică a doctrinei și conceptelor războiului fulger a fost realizată de wehrmacht la începutul teatrelor de operații ale celui de-al doilea război mondial. Strategia a fost deosebit de efectivă în cazul invaziei Franței, Țărilor de Jos și la începutul invaziei Uniunii Sovietice.
    Deci doar daca ataci Franța si Tarile de jos este eficient, in rest mumu.
    Ce a fost valabil unor tari, nu e valabil peste tot, se numește generalizare, prostia covidiotilor!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Generalul chinez Sun Tzu a scris Arta Războiului pentru chinezi, nu pentru profani. Să nu uităm că același general a fost și filosof. Ca să o poți descifra, trebuie să gândești în limba chineză. Zic și eu!
      Nonica Niculcea

      Ștergere
    2. Prima aplicare a blitzkrieg-ului a fost in august 1939 la Halhin-Gol in Mongolia, prin care Armata Rosie a distrus Armata a 6-a Japoneza. De atunci, Japonia nu a mai indraznit sa atace URSS.

      Ștergere
  5. În loc să vorbim despre război, mai ales nuclear, mai bine am vedea cum putem să NU murim de frică, de foame, de sărăcie și din prostia cruntă a leadership-ului actual.
    Chiar și mai interesant - am putea vorbi, la modul serios, despre anchetarea și pedepsirea judiciară a celor care sunt vinovați de crime contra umanității săvârșite contra omului de rând cu ocazia planificării și derulării farsei pandemiei de cou_veed. Și cu ocazia programării războiului. Și cu ocazia pauperizării energetice și alimentare voite. Și cu ocazia sărăcirii și înfometării prefabricate a populației Europei, pe motiv de „necesitate” a înfrigurării, pentru a bara schimbările climatice.
    S-ar putea începe, de exemplu, cu cazul miliardelor de doze de vakseen inutil și nociv achiziționate de Comisia Europeană, prin încălcarea principiului subsidiarității din TFUE (statele membre ale UE, iar nu CE, aveau competențe exclusive în acest domeniu, al pandemiei și al politicilor sanitare, în general).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai venit si aici Piperea? Nu-ti ajung mediile in care te exprimi? Nu este destul la antena 3? Si daca tot ai facut asta, de ce nu vii cu numele real ci cu acel nick de doi bani. Noi, ceilalti, sintem anonimi cu adevarat. Nu contam. Insa tu, de la nivelul la care te-ai cocotat, poti sa sa iti arati adevarata identitate si in acest fel sa-ti sporesti vizibilitatea, audienta, potentialii clienti, notorietatea si atit de multe alte elemente ale marketingului online si politic. Insa ce are de-a face deontologia cu spiritul unui avocat incisiv?

      Ștergere
    2. Bine zis! Alo, Justiția, se aude?Înțeleg că sunteți legată la ochi, dar surdă, sper, nu sunteți.
      Nonica Niculcea

      Ștergere
  6. Este un mecanism important al unei propagande eficiente, inteligente , cum este cea capitalistă , spre deosebire de cea rudimentară comunistă , care le reprima violent , pină a pierdut orice legătură cu conştiinţa colectivă . Propaganda capitalistă permite să fie exprimate deschis , prin ceea ce se numește „ libertate de exprimare ”, și în felul acesta le controlează… În final , aceeași propagandă va avea grijă să prevaleze și să triumfe opiniile și convingerile care sint agreate , dar astfel este înfrântă și opoziția: fiind întreținută iluzia libertății de exprimare și dezarmați de acordul public cei care susțin puncte de vedere contrare , iar asta prin agenții plătiți ai mediei principale .
    Aceasta se mai petrece și pentru că , precum orice altceva în capitalism , pentru propagandă nu importă sinceritatea convingerilor , cu atit mai puțin nu au de a face noțiuni precum „ adevărul ” și „ dreptatea ”, ci eficiența , „ sfânta ” eficiență . Este aspectul de care și-a dar seama Soljeniţîn atunci cind spunea că în URSS nu era lăsat să vorbească , pe când în Occident poate vorbi liber dar nu contează…

    RăspundețiȘtergere
  7. Razboiul asta a fost facut ca UE sa intre in conflict cu Rusia. De ce? Exact pt motivele de mai sus. Fara energie Euro=hartie igienica. O sa intram oficial in razboi cand nu o sa se mai poata acoperi minciuna.
    Unii politicienii UE stiu asta si ei cred ca dupa razboi si cu resursele Rusiei o sa aiba un viitor luminos inca 50 de ani. Razboiul nuclear final o sa fie scurt gen 6 luni. E pt distrugerea lumii vechi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Războiul nuclear final o sa fie scurt ????

      La câte războaie nucleare a participat omenirea in afara de Hiroshima și Nagasaki care nu au fost războaie nucleare ci sfârșitul și capitularea Japoniei????
      Si tu ești expert! Gorbaciov e expertul în nucleare, nu te mai da Gorbaciov ca nu ești!!!
      Mihail Gorbaciov a afirmat în 2015 că tensiunile dintre Rusia și Occident din cauza crizei din Ucraina pot declanșa un război nuclear

      https://adevarul.ro/stiri-externe/rusia/gorbaciov-criza-din-ucraina-poate-declansa-un-1591894.html

      Ștergere
    2. ''Razboiul nuclear final o sa fie scurt gen 6 luni.'' Un razboi nuclear de 6 luni? Am trait sa citesc si asta. Iti multumesc Doamne!

      Ștergere
    3. "Razboiul nuclear final o sa fie scurt gen 6 luni. "
      :))Esti amuzanta
      Poate vrei sa zici, maxim o ora si zece minute:))

      Ștergere
    4. La ce putere de foc, la ce armament a fost fabricat în ultimii 5-20 de ani, am convingerea că un război la scară planetară nu va dura mai mult de 6-9 luni;o parte din timp va fi și pentru formarea ,,echipelor'';alianțele nu vor fi cele ce sunt trâmbițate acum.

      Ștergere
  8. "Iată aşadar întreaga ecuaţie. Dacă mâine vă va veni ordinul de încorporare, să nu vă miraţi. Şi nici să nu vă bazaţi că o veţi şterge englezeşte deoarece toate ţările UE vor fi într-un setup similar, astfel încât libertatea de mişcare va fi scoasă în afara legii. Nu ştiu dacă vă veţi putea părăsi oraşul. Ţara nici vorbă! " Iti dai seama ca nu mai e nimic de pierdut atunci nu? Da moldovenii si ucrainienii pe care i-a primit Romania vor putea pleca? O sa fie atunci ceva ce nu a mai fost. O sa fie macel macel. Cine va putea tine din frau oamenii ? Nu exista asa ceva ce e scris in paragraful asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba a mai fost, ca doar a mai fost Romania in razboaie. Crezi ca atunci au vrut aia sa mearga la razboi? Dar n-au avut incotro, alternativa era puscaria sau mai rau. Nu o sa fie niciun macel, o sa te duci frumos, incolonat, ca altfel te ia dracu. Si eu simt ca asta urmeaza, daca nu anul asta la primavara aproape sigur.

      Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cind s-a votat pentru interventia in Irak? Ce au declarat americanii si englezii? ''Alianta'', cum a fost denumita, a operat in Afganistan, Irak, Libia? A fost invocat Articolul 5? In virtutea carui articol si a carui tratat militarii Aliantei, inclusiv din Romania, au operat si opereaza inca in teatre? Prea multi naivi cred in infailibilitatea si atotputernicia faimosului Articol 5. Acel articol este doar cel mai puternic element de propaganda din intregul Tratat. Se adreseaza rusilor in scopul demoralizarii lor. Nenorocirea este ca rusii nu au crezut niciodata in Articolul 5. Acum, cu atit mai mult. Rid de el si fac bancuri.

      Ștergere
    2. Nu exista vot. Nici articolul 5. Ca orice lege, regulament, trebuie sustinute de fapte; americanii stiu mai bine ca nu va respecta nimeni acel articol 5. Legea martiala nu trebuie mentinuta multa vreme, e un mijloc de eliminare a popoarelor. Va fi scurt pentru unii, mai lung pentru altii.

      Ștergere
    3. Sunt foarte curios, unde se incadreaza fitzosii, cu SUV-uri si ferariuri, terase, trabuce, care se sparg in figuri cu instaurarea lejilor martiene.
      Ei ce vor mai face cind se vor ciocni cu realitatea?

      Ștergere
    4. Fiecare crede ce vrea şi ce poate înţelege.

      Ștergere
  10. Nebunilor,
    Ucraina folosește rachete de 122 mm realizate în România, conform unui clip postat pe rețelele de socializare. Muniția este din 1989 și ar fi putut proveni din stocurile MApN.
    Sursă: Ukraine Weapons Tracker
    clip postat pe rețelele de socializare
    https://www.facebook.com/watch?v=821280525584303

    RăspundețiȘtergere
  11. Starlink numai retea de "sateliti" pentru internet peste tot nu e. Rusii nu degeaba au amenintat ca ii vor dobora. Stiu ei ce stiu. Cand si-au distrus propriul satelit a fost un test, cu mult inainte de situatia catastrofala de acum.
    Cum Marea Neagra e plina de submarine nato, rusii au inteles ca e un battlefield pierdut, probabil vor detona nucleare pentru a o face "nelocuibila". Navele de razboi sunt sitting ducks din cauza satelitilor care fie trag, fie dirijeaza cu precizie rachetele.
    Conscriptii si lege martiala va fi peste tot pe unde e rasa alba. Ucraina, cum spunea cineva, e un blackhole care va consuma lumea. Un killbox, cum am spus eu. Merg toti acolo la moarte. La cate drone sunt, merita sa strici una-doua pentru o mana de oameni bagati in transee. Am vazut tancuri fugind din calea rachetelor, n-au avut nici o sansa.
    Eliminarea barbatului alb se face prin toate mijloacele: foamete, frig, facturi mari, criza alimentara de la anul (si acum e criza, datorita inflatiei corelata cu somajul multora si incapacitatea altora de a subzista din salarii mici, pensii de mizerie).
    Sansele ca Romania sa nu intre fortat in razboi sunt zero! Nu pupam nucleare mari deasupra capului; pe plan global se doreste moartea in frica, panica, chinuri fizice cat mai mari!
    Barbatul alb e prima tinta de pe listoiul ala lung. O luam altfel: cine ii ia cu japca spre moarte sigura pe cei intre 18 si 65 de ani, si daca vor, urca si la 70?? Tocmai oameni cu pregatire militara superioara, care in loc sa mearga primii, ii forteaza pe altii de la spate. In traducere, daca nu aperi Ucraina, "patria-mama", se cheama ca esti "tradator de tara" si tradezi Romania. As intelege pana si asta, dar avem un killbox, nu razboaie ca acum 2 secole, in care sa-ti vezi inamicul.
    Popoarele nu vor sa inteleaga PIRAMIDA GENOCIDULUI. Se incepe de la baza, se urca spre varf. E nevoie de un gropar pentru 9 cadavre. Un fel de 1/10 raportul. Cand dispar persoanele, in multipli de 9, adica 9x...se trece la groparii din pilonul 2, care vor elimina prima serie de gropari.
    Armatele, serviciile, gruparile au doar cateva luni in plus fata de pulime.
    N-am nici o viziune "religios-Apocaliptica" cum insinueaza unii, foarte amuzati si "superiori" (li se da acces in buncare si mancare pe cativa ani??).
    Abordarea mea e pur logica.
    Asa ca ce se scrie pe multe blog-uri am anticipat de ani de zile.
    Tara asta trebuie depopulata si e deja repopulata. Dupa disparitia romanilor, popularea va avea cel mai accelerat ritm. Spun "accelerat", pentru ca numarul si mai ales viteza cu care romanii plecau peste granite la munca a fost prea mica.
    Pacat ca nu exista infern...de acolo zelenschile-circarul va va ranji de sus, de pe tron. Uitasem de gradina maicii domnului...o gradina fara agricultura, ca a fost sabotata, si o gradina vanduta metru patrat cu metru patrat altora. Cu asta va laudati si in asta sperati.
    Ca sperantele pulimii si doamne ajuta vor determina moarea mea in cea mai mare masura, ma face sa turbez! 30 de ani ati mancat seminte la TV, ca spectatori. Acum va baga ca actori in rol principal, pe scena. Tzopaiti frumos, ca odata intrati in hora/inchiderea granitelor...
    Mai bine ati avea mereu la voi pilule pentru terminarea vietii. Vor fi chinuri incomparabil mai mici fata de ce urmeaza. Multi veti muri pe drum spre Ucraina, facand infarct si AVC (chestii tipic barbatilor), carand degeaba, in ritm alert, o ranita inutila. Vedeti ca pe rusi cand i-au insfacat, i-au culcat pe parchet, din prima; o mica pregatire pentru moartea din transee, daca nu de bombe, de frig macar. Va doare degetul de la scrolling cu mouse-ul? Sper sa nu va doara de la atatea apasari pe tragaci, daca veti avea ocazia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista Infern,Sheol, Iad sau como si dice, si mai exista si marele cutremur care va darama Romania si mai ales buncarele ei, ha, intr-un asa hal, incat nu o sa mai intereseze pe nimeni, in vanzoleala si incaierarea care urmeaza, soarta ei. La barza chioara, ii face Dumnezeu cuib.

      Ștergere
  12. Starlink numai retea de "sateliti" pentru internet peste tot nu e. Rusii nu degeaba au amenintat ca ii vor dobora. Stiu ei ce stiu. Cand si-au distrus propriul satelit a fost un test, cu mult inainte de situatia catastrofala de acum.
    Cum Marea Neagra e plina de submarine nato, rusii au inteles ca e un battlefield pierdut, probabil vor detona nucleare pentru a o face "nelocuibila". Navele de razboi sunt sitting ducks din cauza satelitilor care fie trag, fie dirijeaza cu precizie rachetele.
    Conscriptii si lege martiala va fi peste tot pe unde e rasa alba. Ucraina, cum spunea cineva, e un blackhole care va consuma lumea. Un killbox, cum am spus eu. Merg toti acolo la moarte. La cate drone sunt, merita sa strici una-doua pentru o mana de oameni bagati in transee. Am vazut tancuri fugind din calea rachetelor, n-au avut nici o sansa.
    Eliminarea barbatului alb se face prin toate mijloacele: foamete, frig, facturi mari, criza alimentara de la anul (si acum e criza, datorita inflatiei corelata cu somajul multora si incapacitatea altora de a subzista din salarii mici, pensii de mizerie).
    Sansele ca Romania sa nu intre fortat in razboi sunt zero! Nu pupam nucleare mari deasupra capului; pe plan global se doreste moartea in frica, panica, chinuri fizice cat mai mari!
    Barbatul alb e prima tinta de pe listoiul ala lung. O luam altfel: cine ii ia cu japca spre moarte sigura pe cei intre 18 si 65 de ani, si daca vor, urca si la 70?? Tocmai oameni cu pregatire militara superioara, care in loc sa mearga primii, ii forteaza pe altii de la spate. In traducere, daca nu aperi Ucraina, "patria-mama", se cheama ca esti "tradator de tara" si tradezi Romania. As intelege pana si asta, dar avem un killbox, nu razboaie ca acum 2 secole, in care sa-ti vezi inamicul.
    Popoarele nu vor sa inteleaga PIRAMIDA GENOCIDULUI. Se incepe de la baza, se urca spre varf. E nevoie de un gropar pentru 9 cadavre. Un fel de 1/10 raportul. Cand dispar persoanele, in multipli de 9, adica 9x...se trece la groparii din pilonul 2, care vor elimina prima serie de gropari.
    Armatele, serviciile, gruparile au doar cateva luni in plus fata de pulime.
    N-am nici o viziune "religios-Apocaliptica" cum insinueaza unii, foarte amuzati si "superiori" (li se da acces in buncare si mancare pe cativa ani??).
    Abordarea mea e pur logica.
    Asa ca ce se scrie pe multe blog-uri am anticipat de ani de zile.
    Tara asta trebuie depopulata si e deja repopulata. Dupa disparitia romanilor, popularea va avea cel mai accelerat ritm. Spun "accelerat", pentru ca numarul si mai ales viteza cu care romanii plecau peste granite la munca a fost prea mica.
    Pacat ca nu exista infern...de acolo zelenschile-circarul va va ranji de sus, de pe tron. Uitasem de gradina maicii domnului...o gradina fara agricultura, ca a fost sabotata, si o gradina vanduta metru patrat cu metru patrat altora. Cu asta va laudati si in asta sperati.
    Ca sperantele pulimii si doamne ajuta vor determina moarea mea in cea mai mare masura, ma face sa turbez! 30 de ani ati mancat seminte la TV, ca spectatori. Acum va baga ca actori in rol principal, pe scena. Tzopaiti frumos, ca odata intrati in hora/inchiderea granitelor...
    Mai bine ati avea mereu la voi pilule pentru terminarea vietii. Vor fi chinuri incomparabil mai mici fata de ce urmeaza. Multi veti muri pe drum spre Ucraina, facand infarct si AVC (chestii tipic barbatilor), carand degeaba, in ritm alert, o ranita inutila. Vedeti ca pe rusi cand i-au insfacat, i-au culcat pe parchet, din prima; o mica pregatire pentru moartea din transee, daca nu de bombe, de frig macar. Va doare degetul de la scrolling cu mouse-ul? Sper sa nu va doara de la atatea apasari pe tragaci, daca veti avea ocazia.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum ca razboiul se apropie am inceput sa recitesc cartile lui Sven Hassel.
    Spune el in prefata la "Imperiul Iadului":
    "
    Această carte este dedicată Soldatului necunoscut şi tuturor victimelor celui de-al Doilea Război Mondial, în speranţa că politicienii nu ne vor mai arunca niciodată în nebunia iresponsabilă a unui măcel în masă.
    "
    Sau in "Legiunea blestemaților"
    "
    Care este blestemul ce ne face inerţi, apatici, astfel că nu suntem în stare să smulgem privilegiile generalilor? Suntem nişte vite, nişte vite leneşe şi ignorante care-şi aruncă chipiurile în aer când aud cuvinte solemne ca „echilibrul forţelor“ şi „întrepătrunderea puterilor“ ca şi alte prostii senzaţionale. Echilibru de forţe. Fără nicio glumă! Dacă fiecare Peter, Paul şi Kurt, dacă întreaga masă umană ar cere ca banii folosiţi pentru armament şi război să fie utilizaţi în folosul lor, n-ar mai fi război. Dar Peter, Paul şi Kurt nu se gândesc decât să dea cu pumnul în masă, ca lumea să ştie cine are puterea şi cum poate fi ea folosită. Pentru că ei nu sunt destul de evoluaţi, destul de educaţi şi se bazează doar pe sentimentele lor, mult prea instabile.
    "

    Unul din lucrurile care pe timp de pace noi nu le realizam este ca exista legi deja date care se aplica doar pe timp de razboi.
    Vedeti cuvantul defetism - https://ro.wikipedia.org/wiki/Defetism
    "
    Defetismul este o infracțiune săvârșită de militari sau de civili care constă în răspândirea sau publicarea în timp de război de zvonuri sau informații false, exagerate sau tendențioase relative la situația economică și politică a țării, la starea morală a populației în legătură cu declararea și mersul războiului, precum și săvârșirea altor asemenea fapte de natură să slăbească rezistența morală a populației. Codul penal al României prevede în art. 349 că defetismul se pedepsește cu închisoare de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi.[1]
    "
    Scrie in cartile lui ca in al doilea razboi modial nemtii pedespeau defetismul cu spanzurarea sau impuscarea dupa un scurt proces de 10 minute.

    RăspundețiȘtergere
  14. De fapt, o superputere nucleara ca Rusia, nu poate fi invinsa decat prin tradare din interiorul ei! In caz contrar, nu vor mai exista nici invingatori si nici invinsi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Rusia, nu poate fi invinsa decat prin tradare din interiorul ei!"
      Astea sunt sloganuri aruncate la misto de tot felul de panarame politice.
      Tara deja apartine unor clanuri de smecheri cum nici nu-ti poti imagina, ei sunt la cirma si vor ramine, ei controleaza de 32 de ani orizontala si verticala informationala, decizionala si executiva.

      "nu vor mai exista nici invingatori si nici invinsi"

      Alt slogan creat de bogatanii din conducerea reala care sub nici o forma nu vor accepta ca ei, averile colosale sau familiile lor sa fie puse in vre-un pericol de moarte alaturi omul de rind.
      Noi aici continuam sa gindim precum omul mic, obidit, dresat cu ochelari de cal care in nimicnicia sa crede ca tot ce zboara se maninca. In veci nu va fi vre-un razbel mare, generalizat...locale in schimb?....Hmmm

      Ștergere
  15. "O misterioasă rază galbenă de lumină a apărut aseară deasupra Belgorodului. Nimeni nu ştie ce e, toată lumea se minunează şi se fac tot felul de presupuneri."

    Faza lungă la sateliţi. Ceva ce nu trebuia văzut.

    RăspundețiȘtergere
  16. Poate asta se intentioneaza si la noi !
    Acum se pregateste terenul !
    https://www.national.ro/news/romanii-care-locuiesc-la-bloc-obligati-sa-si-schimbe-repartitoarele-la-caldura-ce-prevede-noua-regula-776468.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Părerea mea,nu aruncați cu pietre,este că de data asta rușii au dreptate!!!Dacă cineva,care îți poartă pică.... și tu știi,se apropie de,neamuri,de prieteni,te amenință,indirect,de copii,de nevastă,de gardul tău,de ușa ta,ce faci?ripostezi,te aperi! Poți fi sfint sau drac,dar teritoriul tau,vital, îl aperi cu tot ce trebuie și poți!Aviz cetățenilor noștri indiferent de etnie sau religie cu buletin de România.Treaba este groasă, gravă și cotoibila... Dacă americanul trimite arme fără număr în Ucraina,ca să moară pină la ultimul ucrainean să apere pufosenia lor,ce s-ar întâmpla dacă ne bagă blonda de la Cotroceni într-o bubuiala și americanii ne trimit arme fără număr?murim și noi și polonezii,noi suntem primii!!!, pentru pufosenia lor?Vai de noi,PSD,PNL,ce pmp,udemere,usr,aur și sosoaca, noi, cetățenii aturmentati,sic,cu cine pizda masii votam,ca să stăm și noi în picioare?Că OAMENII Normali!

    RăspundețiȘtergere
  18. Este posibil ca în Primăvară acest conflict să escaladeze (am aflat de la o sursă neoficială că războiul va deveni mondial).

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)