joi, 6 octombrie 2022

De data aceasta Rusia chiar participă la alegerile americane


Îmi dezvăluie cineva un scenariu fabulos. Într-adevăr, acum toată lumea priveşte cu uimire ceea ce se întâmplă în Ucraina şi-i acuză pe ruşi de imbecilitate. „Aia nu e armată!” - urlă toţi RăduciiTudori la TV. Până şi generalii noştri, detaşaţi de la gâtul sticlei la sticla TV-ului parcă nu-şi mai încap în piele văzând cum, analizele lor dictate de „conştiinţa” de la Ambasada SUA chiar se îndeplinesc. Ruşii pierd în linie, se retrag, se fac de râs. De partea cealaltă ucrainenii sunt eroii zilei. Parcă am trăi într-o lume întoarsă pe dos. 

Un amic de-al meu, mult mai versat în relaţiile de forţă de pe piaţa internaţională, îmi spune că absolut totul e justificat. De fapt Rusia participă la alegerile americane. Toată retragerea şi aparenta sleire a armatei ruse - care a făcut ca propaganda să clameze deja victoria Ucrainei - nu are decât un singur scop, anume ajutarea democraţilor să câştige. Sau să nu piardă prea mult! Republicanii îi deranjează pe ruşi deoarece sunt capabili să tranşeze situaţia acum, înainte de a fi prea târziu. Democraţii însă, cu felul lor neghiob de a conduce, duc America în zona din care nu va mai putea ieşi deoarece greşelile vor fi iremediabile. Iar interesul strategic al ruşilor - ca şi al Chinezilor - este îngroparea definitivă a Americii. 

În condiţiile în care democraţii îşi menţin un control rezonabil, vor continua să trimită echipamente militare şi bani în Ucraina, slăbindu-şi teribil fundamentele propriei ţări. Preţul imens al hidrocarburilor va face facilă compensarea diferenţelor de cantităţi livrate la extern de către ruşi. Iar în ceea ce priveşte războiul, acesta se va tranşa după mult timp de-acum înainte. Iar Rusia, în condiţiile date, va avea puterea să reziste.

Dacă e vorba doar de teatru o vom vedea mai repede decât ne imaginăm. Ar trebui ca până la alegerile americane să avem un joc similar celui de acum, iar după ruşii să cicerească rapid teritoriile pe care le doresc, adică întreaga zonă litorală şi Transnistria. Apoi, cel mai probabil, vor îngheţa conflictul aşteptând următoarea „provocare americană”. Asta deoarece Ucraina nu va mai avea absolut nicio relevanţă strategică. Rămaşi cu buza umflată, americanilor le rămân două zone de acţiune interesante şi-i va mânca undeva să le „exploateze”: Turcia şi Taiwan. Dacă vor alege să se răzbune pe Erdogan pentru independenţa manifestată, se vor trezi şi fără Turcia în alianţă, pierzând accesul la o zonă strategică esenţială. Ceea ce ruşilor le convine de minune. Iar dacă vor alege Taiwanul - aşa cum speră Putin - China va fi obligată să iasă în faţă, solicitând ajutorul Rusiei şi al aliaţilor. Prostia democraţilor şi a statului subteran american s-ar putea să facă posibilă alegerea ambelor variante în acelaşi timp.

Trăim vremuri complicate. Nimic nu mai e ceea ce pare.

39 de comentarii:

  1. Asa este. Ma bucur ca ai ajuns si tu la concluzia multora de aici.

    Nu m-ar surprinde deloc daca o sa aflam in scurt timp ca s-au alocat comisioane grase pentru a mima retragerea(cu iz de cotzcarii erdoganice).

    Pentru oligarhi totul este de vinzare...inclusiv teatrul si circul unei simulari

    Amza

    RăspundețiȘtergere
  2. Justificarea este cat de cat rezonabila, realitatea este alta : TOTI CANTA DUPA ACEASI MELODIE si Biden si Putin si Xi si toti...omenirea isi merita soarta deoarece sigur nu este in stare sa se autoguverneze...iar banul ,zeul suprem le-a luat mintile la toti ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca tu crezi ca de la bani se trage tot inseamna ca nici acum nu ai priceput si habar nu ai in continuare pe ce lume traiesti.

      Ștergere
  3. Citeam pe un blog strain acum mai multe luni cat de maestri au fost rusii ca au intrerupt alimentarea Ucrainei cu armament venit din vest distrugand infrastructura, ceva linii ferate. Pe naiba ca nu au intrerupt nimic. Am tot asteptat sa vad ca occidentul nu mai poate alimenta si nu s-a intamplat. Cred ca de fapt a fost presupunerea optimista a unui om normal la cap. Deci in epoca satelitilor, Rusia NU A VRUT (ca alta explicatie nu am) sa trimita niste rachete ca sa distruga punctual caile de rulare ale convoaielor care aduc armament. Hai ma ca pute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nici cablurile de comunicatie , nici taierea gazului Japoniei ...nimic...clar ca sunt intelesi .. sau interesul este comun

      Ștergere
    2. Păi de ce pute?
      Depinde ce mentalități au gemeralii pe teren
      E destul de complicat
      Majoritatea ucrainienilor s-au născut in URSS adică ei știu ca sunt ruși si Moscova conduce
      Acuma ăștia născuții dupa 1991 au apucat să își zica ucrainieni ca stat independent de Moscova dar majoritatea populației nu
      E ca si cum la noi USR ar apuca sa cânte imnuri americane, sa votese sa ne alipim la SUA... Nebunia astabe in Ucraina, stat bananier, care oricâte arme si fabrici de muniții și avioane ar avea tot o junglă africana rămâne
      Plina de rackets mafioți care se comporta fix ca triburile africane pe tarlaua minorităților etnice
      Acum cu războiul rackets au plecat cu SUV pline de aur peste granița și au rămas civilii
      Pe care Rusia ii vrea la referendum
      După care probabil mai exista o retea cea ruso-ucraineana care face schimburi de tehnologie și toți au ordin să ii lase in pace
      Cine le știe pe toate, crezi ca de pe un blog străin aflam noi ce e pe teren
      Noi vedem doar efectele
      Sa cercetezi așa ceva trebuie investigat pe teren
      Îți faci legitimații de presa și echipamnet si merginla față


      Ștergere
    3. Wall Street Journal scrie, citând analize ale experților, că, inclusiv armele confiscate de la ruși în primăvară, câștigurile recente ale armatei ucrainene au făcut din Moscova „cel mai mare furnizor de arme grele pentru Ucraina”. Ziarul a publicat pe site-ul său un grafic care compară realizările ucrainene în ceea ce privește echipamentele capturate de la ruși cu cele achiziționate din Occident. O privire este suficientă pentru a vedea un avantaj clar în primul caz.

      Despre acest subiect a scris și Nexta, care notează că rușii au abandonat mai mult armament pe care a fost apoi capturat de către Ucraina decât au livrat țările din Vest de la începutul războiului.

      Ștergere
    4. Daca rusii faceau ce zici acum tu nu mai comentai aici pt ca erai deja mobilizat si, cine stie, poate si cu flori pe piept.

      Cat timp rusii toaca marunt resursele Occidentului in Ukr cateii din prima linie stau in stand-by. Daca infrangeau rapid Ukr intrau la bataie: polonezii, romanii, tarile baltice ...

      Ștergere
    5. @"Daca infrangeau rapid Ukr intrau la bataie: polonezii, romanii, tarile baltice ..."

      Aiurea, ...povesti de gradi! N-au nici o treaba cu aia.

      Ștergere
  4. Subestimati deep state-ul american si supraestimati rusii. In ceea ce priveste Ucraina, nu e nicio diferenta intre democrati si republicani. Operatiunea Ucraina s-a pus pe roate in mandatul lui Obama si a continuat in mandatul lui Trump.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e cu propaganda rusa. Un imbecil. A recunoscut

      Ștergere
    2. bine ma vaccinatule, puincurist vestic, vezi ca urmeaza alte doze de ser minune anti cacavid,

      Ștergere
  5. Pare mult prea "sofisticat" ceea ce afirmi - rusii cedeaza teritorii ca sa castige sau sa nu piarda prea mult marxistii americani la alegeri... Sunt mult mai multe aspecte implicate aici si ma refer la prestigiul armatei ruse, la imaginea de slabiciune a Rusiei, la dezamagirea imensa a celor "eliberati" de ucrainieni si de ar fi doar dezamagirea (mi-e ca unii isi pierd viata cand "se intalnesc" cu eliberatorii"), la semnalul dat pietei mondiale, la optimismul propagandist care ne inunda cum si - mai ales ! - la semnalul prost dat rusilor acasa la ei, rusilor care vad ca armata lor se retrage...
    Si toate astea ca sa ajute pe democrati ?! Sincer mi se pare fantasmagorica ideea, dar as vrea sa ai dreptate ! Retragerea sa fie controlata si totul sa corespunda unui plan.. da, as vrea sa ai dreptate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista armata rusa ci kontrakt-niki. Deci nu au ce suferi rusii de pe strazi deoarece nu este “armata lor” ci a oligarhilor care se bat pe ciolan sub pretexte inventate si care semneaza cecurile.Stii cum este cind lucrezi la o multinationala? Ce ti se spune aia faci, altfel...
      Exact aia este!
      Rusii merg la concerte, fac nunti, se distreaza, nimenui nu i pasa de operatia condusa de clanul kremlinian, ciondaneli de bani si active in concurenta cu alte clanuri . Asta este si nimic mai mult. Parerea mea.
      Amza

      Ștergere
    2. Da .Pare prea fantasmagoric.Mai repede ii vad loviti pe democrati de noul pret al petrolului .Carte jucata de rusi si de arabi .Vin alegerile si creste costul galonului ,iar americanii la vot nu iarta .

      Ștergere
  6. Nu investesti mii de miliarde, in armament ofensiv daca n-ai de gand sa-l folosesti, mai ales cand nu te ameninta nimeni. Nu investesti zeci de miliarde, in crearea de virusuri letale, daca n-ai de gand sa le folosesti ca arme. Nu cotropesti si distrugi tari aflate la celalalt capat al lumii, care nici daca ar vrea, n-ar avea cum sa te ameninte, pretinzand mizerabil, ca o faci in propriul “interes national”, daca n-ai de gand sa domini intreaga planeta, consolidandu-ti puterea prin eliminarea intai, a celor mici si lipsiti de aparare.

    Singura tara care a facut si face asemenea investitii, e America, in felul asta, fiind o amenintare pentru intreaga planeta. Din perspectiva asta, ingroparea definitiva a americii este mai mult decat “interesul strategic” al rusiei si chinei, este interesul vital al omenirii!

    Nici o alta tara, in intreaga istorie a omenirii, nici macar romanii sau nazistii, n-a fost atat de bolnava de dorinta de dominatie absoluta si niciodata in istorie, n-a existat vreo tara care sa-si faca din uneltirile impotriva tuturor, un mod de gandire si de viata, ca America!

    Ca Rusia si China vor face tot ce pot pentru a influenta alegerile din America, e cert si atat de clar, incat nici nu cred ca mai e nevoie sa discutam despre asta! Ramane sa vedem daca vor si reusi s-o faca in mod eficient, parerea mea fiind ca sansele sa le iasa, sunt cam 50 – 50.

    Scenariul expus e cat se poate de credibil dar conditia este cea mentionata de DD drept certitudine: DACA, in conditiile existente, Rusia va avea puterea sa reziste. Sper s-o aiba dar si aici, sansele sunt tot cam 50-50, dupa cum vad eu lucrurile. Material, nu se pune problema, are puterea asta! Nu stiu daca si uman, o are...

    In momentul de fata, americanii au o oarece problema cu Corea de Nord (sigur, de facto n-ar fi problema ei dar deh...), lucru care a dus la dislocarea de forte americane in zona aia. Forte consistente americane, sunt si in Marea Chinei, si in zona Golfului. Incet, incet, fortele militare ale americii, se fractioneaza si se imprastie, lucru care nu poate decat sa-i ajute pe rusi, chiar daca nu instantaneu.

    Rusia si OPEC, plus alti 10 producatori de petrol, se pregatesc sa reduca substantial productia de petrol, in conditiile actuale, asemenea actiune, punand o presiune uriasa pe SUA si pe ceilalti cativa producatori de petrol care mai raman (asta va face ca pierderile romaniei, sa creasca exponential, pentru ca e un producator mare de petrol... fara a avea controlul a ce se intampla cu propriile resurse)

    Americanii au ajuns la concluzia ca actul terorist constand in uciderea Dariei Dughina, a fost elaborat si executat de oficiali ai statului ucrainean (asta consolidand spusele lui Putin, ca Ucraina e un stat terorist care trebuie sa fie de-nazificat). SUA, legat de asta, arata cu degetul acuzator spre Ucraina si incep sa strige din ce in ce mai tare “Noi nu am stiut!!!”. Oare ce le-a venit americanilor? Sa fie pretextul pentru a-i taia din ajutoare lui zelenski si pentru a scadea implicarea americana in zona?

    Departe de a fi ajuns cu adevarat interesante, lucurile de-abia de acum inainte incep sa se incinga putin si daca n-am fi atat de implicati direct in tot jocul asta, ar fi un exercitiu intelectual extrem de util a urmari cum decurg evenimentele. Din pacate, orice s-ar intampla, ne va influenta vietile noastre, ale romanilor, in mod cat se poate de direct...

    PS Personal, mi se pare prostesc sa creada cineva ca Putin s-a ascuns in beci sau mai stiu eu pe unde, de frica... nu se stie cui!

    RăspundețiȘtergere
  7. NU STIU CE SA ZIC DE SITUATIA GLOBALA, din postările ce le urmăresc sunt doar cele cu cate arme intra, ce fac liderii, bălării....dar situația individuala este ca se închid cofetarii, ceea ce este foarte grav, după cofetarii urmează înregimentarea copiilor in case, fără dulciuri, si apoi același tratament si adulților, deci totul începe de la cofetărie, nu se mai poate, pe aici nu se trece, nu putem renunța la cofetarii, aveam așa ceva chiar si in tirania socialista a lui Ceașcă...cam asta am concluzionat eu azi din cele 200 de postări social media de azi:

    https://www.facebook.com/emmacremma/posts/8975013055857515

    RăspundețiȘtergere
  8. E plin de blaturi . INtre UE si Russia era blat cu furnizarea de gaz. De aia americanii au aruncat in aer conducta din mare. Ca sa le strice blatul. Apoi e alt blat mai mare intre USA si Russia. Peste Putin si peste Bideu. Altfel cum explici ca Rusia a impus vaccinarea obligatorie a recrutilor? Adica recrutezi soldati ametiti de vaccin? wtf...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si citeste cit de timpiti sint aia de cred ca mai conduc Lumea :
      https://francais.rt.com/economie/101525-nord-stream-malgre-sabotage-russie-reprendre-livraisons
      Daca nu intelegi, invata limbi straine, altele decit scirba aia de engleza !

      Ștergere
    2. Pai fix pentru asta ii si “recruteaza”, sanchi, si de o parte si de alta....totul e la misto facut.

      Ștergere
    3. Mai fratilor lucrurile sunt atat de clare incat mi se face greata : Toti sunt pe aceasi craca si participa la scopul final : MAREA RESETARE ! Este vorba despre bani . Ne-a luat banii pe vaccinuri ( la toti ). Uitati-va cine este actionarul principal la Pfhizer. si celellalte ? Vanguard .Ne-a luat banii pe armament .( la toti ) Cine sunt proprietarii fabricilor de armament ? Tot el ( si in Occident si in Rusia si in China ). Ne-a luat banii pe energie ,Tot ei. Ne va lua banii pe mancare . Tot ei. Ne si sperie, ne si bate ,ne ia si bani ...ce mai vreti ? Ne va omori ...Nu mai comentati pro sau contra.Toti sunt la fel iar noi precizez inca odata ne meritam soarta pentru ca nu suntem in stare sa ne conducem nici macar familia noastra din cauza lor...de ce ? De la BANI acest instrument care le-a luat mintile la toti si pe care ei il folosesc cu succes...La televizor nu mai ma uit demult...cred ca o sa fac la fel si cu internetul...O zi frumoasa !

      Ștergere
    4. Pai e simplu cu raspunsul. Toti sunt papusati de aceasi bancheri (aceași frăție 😉). China a fost prima pe lista si succesurile obtinute acolo in materie de control al populatiei si capabilitati tehnologice au permis scalarea la nivel planetar de acum. China nu e de capul ei si cu atat mai putin independenta, este tara etalon dupa care vom urma si noi restul. Papusati suntem toti pe toate continentele asa ca o singura tara, religie, moneda si limbă (cea de calculator) sunt in curs de implementare. Cine inca mai crede ca Rusia e impotriva Americii si China joaca cartea urmatorului stapan mondial este naiv. Cand realizezi ca bombele nuculare si spatiul cosmic nu există se explică perfecta colaborare sau cursele din trecut intre marii oponenți care defapt sunt asemeni multiplelor capete ale hidrei. Isi sustin minciunile unii altora si colaboreaza eficient fiind dusmani declarati in fața populimii dar comportamentul lor tradeaza supunerea in fata unei singure puteri ascunse.

      https://oficialmedia.com/serge-monaste-protocolul-de-la-toronto-mit-sau-realitate/

      Ștergere
  9. Nu stiu de ce articolul de azi n-a fost publicat pe RSS. Da, sunt o fosila, folosesc RSS :) mai exact feedly.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din ce observ, mizezi pe aplicabilitatea psihologiei inverse, @DD. Îi creditezi pe ruși cu o subtilitate tip "mentați", unde regula concepției ar fi "truc ascuns în șiretlic, toate în dosul unei fente".
    Calculând, nu văd de ce ar câștiga mai mult perpetuând ostilitatea Biden & Co decât ajutând revenirea lui Trump. Dacă nu ies conservatorii la Washington se stinge și domino-ul suveranist ce abia a luat start în Europa (iar dacă se stinge, greu va mai fi resuscitat, cel puțin un deceniu).
    Eu cred că vor face la fel ca și la precedentele alegeri, vor susține Trump-eta. Altfel ar însemna să dea "vrabia" din mână pe "cioara" de pe gard
    (nicio aluzie, Obama nu mai joacă :))) ). Ar risca avantaje mai mici, dar mai sigure, pe o strategie alambicată (prin dimensiuni și implicații).
    Dar ne vom lămuri repede cu asta. Mid-term-ul e peste doar o lună.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Personal nu cred ca este vorba de vre-un "truc ascuns..." Intr-o tara vasala(cu suveranitate pastrata in masura de ~ 60%), unde toate activele de valoare reala sunt impartite sub forma de jaf la drumu' mare inca din anii 90 intre derbedeii(vorbitori de rusa) in asteptare, nu au de ce sa foloseasca fente. La ei totul este pe fata. Oligarhatul conducator al Fedruse au familiile in occident, copii la studii/rezidenta/cu cetatenii, toti banii si propietatile colosale, Citiul Londrei, ii au acolo. Cu totii traiesc in trup si suflet pentru occident si numai pentru occident. In esenta lor se autoeduca in a fi antirusi, rusofobi, provestici, si asa au fost din toate vremurile, tariste, leniniiste, brejneviste, etc

      Legea lor de baza este:

      In veci sa nu pastrezi banii si averile fix in locul de unde le-ai jmanglit. Trimite-le in vest si preferabil insotite de membrii de familie care sa le pazeasca cu strasnicie.:))

      3. Dominoul "suveranist" este o alta gogorita bagata pe git narativului oficial, parerea mea.

      Amza

      2. Republicanii mai mult ca sigur nu vor putea sa schimbe conducerea. Nici acum si nici in '24.
      Nimeni in afara de bidonel, caruia i se scuza ORICE pe motiv de batrinete, nu vrea sa-si asume raspunderea situatiei extrem de complexe de austeritate care-i paste.

      Ștergere
  11. Va citesc de multa vreme si imi place cum ganditi dar de data asta cred ca va inselati. Nu cred ca Rusia chiar a dorit acest razboi fratricid si nu cred ca i-ar favoriza pe democratii americani mai ales dupa atititudinii neomarxiste a acestora. Pur si simplu pierd sau se fac ca pierd ca sa-i scoata pe ukrani din "intarituri"! Vom afla in zilele urmatoare. Nici pozitia lui Putin a Kremlin nu este confortabila din cauza acestor infrangeri - la asta nu te-ai gandit. Daca nu se produce o "minune ruseasca" luna asta nu-i bine pt Vladimir.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nimic nu mai e ceea ce pare.
    Oare cand vom invata sa judecam lumea prin prisma acestei ipoteze?!?
    Eu unul am inceput sa nu mai iau de buna, 100% adevarata, nicio imagine, filmare, stire din mass-media, inclusiv internet. La cata tehnologie este acum, poti falsifica orice!

    Nici macar daca vad in natura ceva, cu proprii ochi, nu voi mai baga mana in foc ca este adevarat! Da' chiar holograma ce-i? Nu se poate spune ca este tot realitate? Dar ce naibii de realitate e aia, daca "o vezi si nu e"?

    RăspundețiȘtergere
  13. Titlu de articol "Pentru prima dată din luna aprilie, SUA au crescut importurile de produse din Rusia". Deci e clar acum ca lupta este STRICT impotriva noastra, a omenirii? Exista un concept care se numeste " Mana LUI Dumnezeu", exact lucrul care se va intampla si la care nici cele mai luminate minti de pe Terra nu se asteapta. Un pic....

    RăspundețiȘtergere
  14. E o ipoteza interesanta dar nu cred ca e valida.
    Republicanii sunt si ei plini de rhinos alimentati din diverse buzunare globaliste corporate. S-a vazut in vremea lui Trump.
    In general democratii sunt pro China si adversiali impotriva Rusiei iar republicanii pro Rusia si adversiali impotriva Chinei.

    Prostia in birocratia americana e deja instalata.
    Singurii care pot genera o gandire de genul asta ar fi chinezii care prefera focusul pe Ucraina ca aiba un respiro militar pe zona lor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Și totuși, e o iluzie totul. Vaccinarea obligatorie din Rusia spune totul. DD, o părere definitivă despre asta?

    RăspundețiȘtergere
  16. Și dacă totuși democrații, aripa Straussiana, sunt cei care vor războiul, așa cum sustine urmatorul articol?

    https://thecradle.co/Article/Columns/16307

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare, generalizat, este absolut exclus. Bogatii, "maresalii":)) nu accepta asa ceva, in schimb mici si dese...cit cuprinde.

      Deja vedem ca de 75 de ani nu am mai avut nici un razbel mare.
      Dovada mai clara nici ca exista.

      Amza

      Ștergere
  17. Cum remarca si @donisroi, e marea resetare grabita mult as accelera.
    Morti relativ, aparent vii, inca postam. O agitatie ca a unor gandaci in borcanul unui experiment, care incearca sa urce spre gura borcanului si inevitabil luneca toti inapoi peste mormanul de gandaci.
    Cele 2 mari conflagratii au pornit de la pretexte de 2 bani, au insemnat aliante (ca Antanta), bani fara numar investiti in toate taberele participante.
    Marii bancheri, slugi ale elitelor, au finantat ca de obicei ambele tabere ale conflictului. Pretexte avem si acum, Ucraina, Taiwan samd. Tot pretexte au trebuit pentru mondializarea razboaielor. In al doilea, in final au intrat americanii.
    Bancherii au finantat complexul militaro-indistrial, concernele farmaceutice, ambele cu acelasi scop: cat mai multe daune, de toate partile. De unul singur, complexul militar nu poate face nimic: pentru arme ii trebuie industrii, pentru industrii ii trebuie alte industrii, de la prelucrarea metalelor pana la dezvoltarea transporturilor feroviare, maritime, aeriene. Infrastructurile astea, incepand cu cea feroviara (daca e sa o luam cronologic) necesita muncitori!
    Era deci necesara dezvoltarea agriculturii, a unor conditii minime de viata pentru toti sclavii care sa participe in ani buni la constructia marilor conflagratii. Daca ne uitam cat costa diverse arme, vehicole etc, sunt sume de speriat.
    Dezvoltarea demografica a fost un mijloc pentru a face razboaiele mai eficiente, si apoi, pentru a crea un control total. De la un miliard in anii 1800 (dar ce tehnologii aveau atunci, cati nu stiau decat de sapa si topor?) pana la vreo 2 miliarde in anii 1930. Inca erau prea putini. Tehnologia de acum, proiectata pentru eliminarea omului de pe pamant, a insemnat munca de peste un secol, cu salturi calitative importante, adica pregatiri la nivel profesionist pentru prezentul zilelor noastre. Cresterea fortata a populatiei a fost un mijloc care nu mai e necesar. S-au extras destule din pamant, s-au prelucrat si mai multe, treburile astea nu le puteau face elitele, fiind o mana de "oameni".
    Spre deosebire de Tesla si poate alte cateva genii, inventatorii nu s-au gandit ca inventiile lor sunt sabii cu 2 taisuri. Tehnologia le-a/ne-a fost data pe felii, in salturi bine gandite, doar pentru extinctia rasei umane.
    Noi, cei de azi, existam strict accidental, pentru ca al doilea razboi n-a durat 30 de ani, altfel nu ne mai traiam unii din noi, iar in cazul altora, le-ar fi murit parintii si ei nu s-ar mai fi nascut. Suntem vii pentru ca asa au vrut elitele.
    Nu doar clasa de mijloc a fost creata si dezvoltata de elite, ci o mare parte din lume. Cand tarile nu mai au suficiente resurse interesante de exploatat, acele tari ajung la declin demografic, nu mai e nevoie de atatia sclavi pe plantatie. America si Europa sunt sterilizate si otravite de decenii, nemaifiind necesare pentru productie centralizata, care sa ajute viitorului razboi. China a fost sprijinita sa creasca demografic cat a fost nevoie; acum sunt si ei in declin: sclavii si-au indeplinit menirea.
    Din anumite motive exterioare planetei Terra, planul de eliminare a populatiilor s-a accelerat. Nu vor fi inca 8 ani de exterminare, ci inca un an, maxim. De vaks se moare in cativa ani, deci miliarde in 2-3 ani, insa n-a fost suficient. Prin shedding, toti vacsii ii vacseaza pe nevacsi, ia si asta ceva timp. Timp compensat prin pulverizari din avioane; deja vacsu se da si prin aerosoli. Cum nici asta nu e ok, pentru ca ar mai lua niste luni pentru efecte, s-au comasat razboaie, crize economice, in primul rand cele energetice care le amplifica pe cele economice, somaje (moarte prin infometare) in urma inchiderii industriilor, moarte prin frig etc etc.
    Prima etapa, eliminarea rasei albe, se incheie in vreo 6 luni. Urmeaza restul, alte 6 luni, pana intr-un an.
    Deci, e timp de citit, postat, trait viata pe rupte!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)