sâmbătă, 1 octombrie 2022

Din nou „conspiraţioniştii” au dreptate!


Dacă mai ţineţi minte, pe la începuturile campaniei de vaccinare, s-a răspândit zvonul că vaccinurile experimentale cauzează infertilitatea. Evident, toţi cei care-au afirmat aşa ceva au fost catalogaţi drept conspiraţionişti. Iar media a tăbărât asupra lor. 

Fac o paranteză pentru a vă expune cum funcţionează fenomenul aşa-zis „conspiraţionist”. Întotdeauna există persoane care prezintă o viziune diferită faţă de ceea ce afirmă media. La baza „viziunii alternative” se află oameni din sistem care au conştiinţă şi-şi încalcă jurămintele de tăcere. Aşa s-a întâmplat mereu. Uneori chiar autorii netrebniciilor sunt loviţi de propria lor conştiinţă şi se apucă să vorbească. Iar adevărul are capacitatea de a se răspândi extrem de rapid. Ca în orice fenomen, şi în acesta se întâmplă să se mai găsească şi nebuni. Dar ei reprezintă o minoritate insignifiantă. Desigur, mereu, media ticăloşită va pune farurile pe nebuni, încercând să denatureze realitatea. Însă, până la urmă, realitatea tot iese la suprafaţă şi întreaga farsă scapă de sub control. 

Aşa se întâmplă de ceva vreme cu vaccinurile introduse absolut aberant de către autorităţile care reglementează medicamentele peste tot în lume. Vaccinarea forţată a fost atât de brutal impusă încât era puţin probabil ca lucrurile să nu scape de sub control. Deja moartea subită este un element intrat în banal, iar aceleaşi autorităţi care au forţat vaccinarea vor să ne facă să credem că se poate muri subit şi dacă respiri mai tare.

În ceea ce priveşte fertilitatea, problema deja nu mai poate fi considerată de neluat în seamă. Se vede pe cifre că natalitatea a scăzut brusc peste tot în lume. Mai devreme sau mai târziu, din toată această nebunie va ieşi un scandal monstruos. Cu siguranţă că există extrem de mulţi oameni care doresc să aibă copii şi, din cauza autorităţilor, se vor afla în imposibilitatea de a-i avea. Mai devreme sau mai târziu se va dovedi şi vor începe procese răsunătoare nu doar împotriva autorităţilor, ci şi împotriva companiilor. Se ştie că toate ştirile referitoare la efectele adverse ale vaccinurilor au fost incluse în „fenomenul fake-news” prin intermediul unor gigantice campanii media plătite atât de state cât şi de producători. Iar de plătit vor trebui să plătească împreună!

E logic aşadar că, pentru a preveni scandalul, autorităţile încep să ia decizii pentru a se spăla pe mâini. De exemplu, NIH(National Institutes of Health) a plătit 1.67 milioane $ pentru un studiu referitor la dereglarea ciclului menstrual după vaccinare. Asta deoarece numeroase femei s-au plâns despre acest fenomen apărut ca efect al vaccinului. De fat, NIH nu vrea decât să joace poziţia prostului pentru a afirma că nu a ştiut despre fenomen decât după ce un studiu ştiinţific a arătat asta. Va ţine farsa? 

În mod normal, cei de la NIH, alături de cei de la CDC, EMA sau MHRA, ar trebui trimişi direct pe scaunul electric pentru crimele cu premeditare comise. Sunt infinit mai mulţi oameni cu probleme severe generate de vaccin decât cei cu efecte adverse de la îmbolnăvirea cu COVID. De fapt, dacă punem în balanţă şi morţile cauzate de isterizarea media, o să avem imaginea corect a crimei cu premeditare efectuată cu sânge rece. 

Dereglarea ciclului menstrual afectează fertilitatea femeilor. Un fenomen similar se petrece şi la bărbaţii vaccinaţi care, după o perioadă de timp, se trezesc absolut sterili. De exemplu, medicul şi cercetătorul Ranjith Ramasamy de la Universitatea din Miami, după un studiu al fenomenelor post-vaccinare recomandă bărbaţilor care vor să se vaccineze să-şi păstreze sperma colectată anterior vaccinării la instituţii specializate dacă vor să mai aibă copii. 

Deja nu se mai poate pune botniţă! Asta în ciuda faptului că încă se dau sentinţe de cenzurare(vezi cazul dr. Mercola, obligat să-şi şteargă articolele). Cazurile sunt atât de multe şi atât de grave încât adevărul nu mai poate fi obturat. El va ieşi cu putere la suprafaţă. Iar finanţarea studiilor care să demonstreze diverse chestiuni care sunt vizibile din avion nu-s decât strategii hilare pe care şmecherii le pun în aplicare pentru a-şi salva fundurile grase. 

24 de comentarii:

  1. Pai de ce Putin și Xi și-au făcut vaccinurile proprii?
    Ca aistealalte de la WEF erau arme geopolitice cumva și doar șefii cabalei știau?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Pai de ce"...
      Nu fi copil...doar au folosit alte denumiri

      Ștergere
  2. De fapt știți care era găselniță cu vaccinu?
    Ziceau ca ești pe moarte și în ultima clipa iți ofereau nemurirea cuantica din lumea virtuala de pe internet.
    Si tu hop acceptai nemurirea și asa se pierdeau miliarde de suflete acolo.
    Eu zic ca am scăpat ieftin cu câteva morți subite. Sa privim și partea plina a paharului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partea plina este baza mea de antrenament

      Ștergere
    2. iata unul din nebunii insignifianti la care se referea DD in articol

      Ștergere
  3. finanţarea studiilor care să demonstreze diverse nu sunt decat proba culpabilitatii..

    RăspundețiȘtergere
  4. se pare ca unguroaicele și-au înțepat SPUTNIK V deci ma aștept sa fie protejate unguroaicele și ungurii aia cu WEF sa rămână infertili
    nu de altceva dar unguroaicele cam sunt cele mai bune din Europa și merita luate acasă
    Iar ucrainienii nu au luat cam nimeni vaccinuri, de ce? și acum sunt răspândiți prin toată Europa vor moșteni uniunea Europeana după ce toți italienii, spaniolii, francezii, polonezii și nemții vor rămâne fără sperma ucrainienii se pare ca sunt sperma donor în Europa pana acum i-au mixat cu africani, arabi, turcici - majoritatea musulmana experimentul genetic european aduce ADN ucrainean care va sta la baza viitoarelor generații europene cum toți ucrainienii visează sa cucerească America se va întoarce fix ca un bumerang în 30 ani fix în moalele capului lor de nemuritor boșorogi Evenimentul 1991-2022 se va repeta în 2053 ceva înțelegere după rerăzboitele astea nu vor fi bine și se va întoarce iar lume napoia în timp în acest moment sa facă alte și alte înțelegeri

    RăspundețiȘtergere
  5. nenorociții WEF nu înțeleg de ce și-au ucis propria populație de nici 20% de pe glob, și acum se trezesc ca au și procese și probleme, ca dacă erau indieni sau africani, cine mai deschide procese de cauzare infertilitate.
    Iar infertilitatea este cea mai infecta pentru ei deoarece omul nu a murit, ci a fost avariat doar ADN-ul cât sa se vadă exact efectul prost.
    Acum la toți care acuza de infertilitate le va propune o pastila de refertilizare care sa ii omoare și sa le închidă gura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt nervoși pe rusi ca nu au reușit sa ii înțepe pe aia, și nici pe chinezi. Macar știm ca Indienii se vor împuțina.
    Cine se va mai împuțina și vor trebui sa se mixeze cu alte nații sa aibă oameni?
    Complet vaccinate azi 4,950,500,000
    Deci planeta nu moare ca ăștia nu vor mai face copii. mai sunt încă 3 miliarde de oameni neînțepați care vor aduce copii pe lume.
    Deci lume anu moare, lumea merge mai departe.
    Trăiți-va viata cât mai apucați, distracție la maxim, ca deja am supraviețuit la 4 apocalipse și mai vin câteva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca statisticile oficiale spun ca s-au vaccinat 4.950.500.000 persoane, probabil ca cifra reala e pe undeva pe la jumatate...

      Propaganda vestica, e cu mult mai sfruntata decat cea rusa, asa incat n-as pune vreo baza pe cifrele alea!

      Ștergere
  7. o haita de hiene care cauta cadavre de ronțăit, și HAITA asta global-ista Hulpava nu se va termina pana nu le mai dam cadavre la ros.
    Asa ca stop producerii de cadavre pe cale artificiala! Nu mai vrem sa murim decât natural.
    Afacerea Țsaci negriiȚ
    Cine ronțăie cadavre în Romania? și vedeți cine sunt acești oameni
    le plac cadavrele, au inclusiv medici, avocați, pompieri, politicieni, primari
    de exemplu piticu porno ronțăie cadavre
    a fost ales președinte la nu știu ce comisie de-aia gen wef
    ăștia sunt oamenii orientatori după cadavre
    ei numa ase știu sa facă bani de pita

    RăspundețiȘtergere
  8. "În mod normal, cei de la NIH, alături de cei de la CDC, EMA sau MHRA, ar trebui trimişi direct pe scaunul electric pentru crimele cu premeditare comise. " NU! In mod normal Rothschild, Rockefeller , Soros , Swab et com in principal astia trebuie pusi pe scaunul electric

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rotschild, Gates &, NU au bagat acul in vena/curul nimanui. Ei doar au cerut sa se faca asta (probabil), celor de la NIH, OMS, etc, locuri unde sunt sau ar trebui sa fie MEDICI!! Medici care se presupune ca au depus un juramant, ca actioneaza in apararea vietii si sanatatii oamenilor, si altele asemenea! Chiar nu cred ca soros a depus vreodata un asa juramant, asa ca el putea cere "medicilor" sa-si si decapiteze pacientii!!!

      Ștergere
  9. Cu vaccinul lucrurile-i clare.Dar cu rusii, daca te iei dupa stiri, ba sant pusi pe goana, ba incercuiti, au pusti si bombe ruginite, epoca de piatra ce mai In realitate au facut 4 referendumuri in incercuiala asta unde n a miscat musca !
    Ce ti e si cu C.I.A. -zvoneri-raspandacii astia, tupeu de gay si inventatori lui Pinochio ; fac din alb negru si din slab gras de nu se poate asa ceva, fac pigmeii de sclavi sa plece doar cu o umbrela in desert

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ucrainienii isi trageau sufletul bre dupa contraofensiva... 6000km patrati iti ia ceva sa ii faci.

      Ștergere
  10. Pentru persoanele ce contestă eficacitatea pentru care au fost create aceste ,, vaccinuri '', las un videoclip cu o persoană publică din Canada care a fost desfigurată;și nu este singura persoană căreia i s a întâmplat acest lucru.

    Îngrozitor este faptul că ea ar repeta figura;s ar mutila din nou;mai grav este că nu este singura care a declarat că ar repeta figura!

    Vă dați seama ce fel de substanțe conțin și la ce practici malefice au fost supuse aceste așa zise vaccinuri, dacă persoanele vătămate nu numai că nu regretă automutilarea, dar o mai și promovează?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate li s-a promis antidotul, care e logic sa existe.

      Ștergere
  11. In perioada "covrig", s-a dat testul suprem de inteligenta emotionala si sociala.Chiar si cei "alesi"au fost inselati.Unii s-au trezit,recunosc greseala si nu o mai repeta.Altii dorm si le va suna si lor ceasul,dar altfel.Grandomania si aroganta se platesc!Pentru a ramane vii si liberi,trebuie sa fim in Adevar.Altfel,suntem ...morti vii.Adevarul il descoperim,fiind atenti,prezenti,ancorati ferm in realitatea de zi cu zi,nu in cea virtuala.Conceptia despre lume si viata ne determina perceptia realitatii.Asa ca,luati-va informatiile din cel putin 3,4,5 surse sigure si treceti-le prin filtru propriu,simtiti-le.Nu va luati fake news-urile din surse neoficiale sau ...oficiale!

    RăspundețiȘtergere
  12. Excelente articolele tale. Bine închegate, corect exprimate, un exemplu de logică și bun simț. Te rugăm, continuă, ești un exemplu ce trebuie urmat

    RăspundețiȘtergere
  13. https://m.activenews.ro/stiri/Dupa-Justin-Bieber-o-alta-celebritate-a-suferit-o-paralizie-faciala.-Jennifer-Gibson-actrita-canadiana-va-mai-zambi-doar-cu-partea-dreapta-a-fetei.-Vedeta-este-vaccinata-cu-AstraZeneca-176382

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, ca de obicei, articol extrem de bine formulat, pe intelesul oricui mai cauta sa inteleaga ceva in vremurile astea. Falicitari si multumim.

    RăspundețiȘtergere
  15. Covid a fost doar un episod din multe altele (avaiara, porcina, etc).
    Pregatiti-va pentru altele care deja sunt pe rol.
    Pentru detalii cititi:
    Resisting Medical Tyranny: Why the COVID-19 Mandates Are Criminal Paperback – April 18 2022
    by Francis A. Boyle (Author)

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa nu uitam:
    https://www.zerohedge.com/political/70-seconds-shook-world

    RăspundețiȘtergere
  17. Doua link-uri:
    Ce ne asteapta dupa indatorarea catzu-iana: Hidroelectrica! "FMI le va împrumuta banii, cu condiția ca țara debitoare să strângă cureaua pentru a rambursa împrumuturile (din ce în ce mai scumpe) în dolari prin privatizarea a ceea ce a mai rămas din domeniul lor public, a patrimoniului resurselor naturale și a altor active, în principal catre investitorii financiari americani și aliații lor. "
    https://www.nakedcapitalism.com/2022/09/michael-hudson-on-the-euro-without-germany.html
    UK a mai oprit Germania odata: "În 1903 Germania a început să construiască calea ferată Berlin-Bagdad, pe care anglo-saxonii o vedeau ca pe o amenințare la adresa ambițiilor lor hegemonice. Deci au cautat o diversiune numita primul război mondial."
    https://asiatimes.com/2022/04/ukraine-and-the-battle-for-eurasia/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)