luni, 24 octombrie 2022

Din nou în centru?


Sosirea Diviziei 101 aeropurtate este primită de către propagandă cu surle şi trâmbiţe. Spun idioţii utili ai Occidentului că astfel România e protejată. Că nu avem de ce să ne facem griji, doar cei mai buni soldaţi ai lumii sunt pe teritoriul nostru. Aşa să fie? Cam la fel se spunea şi despre Articolul 5 şi aţi văzut despre ce e vorba în realitatea. 

Înainte de orice v-aş ruga să trageţi o gură de aer în piept şi să vă gândiţi cât se poate de sincer dacă într-adevăr vă doriţi aşa ceva? Sunteţi siguri că vreţi să fiţi parte a unui război, mai ales în condiţiile în care dacă stăm în banca noastră nu ne întreabă nimeni de vorbă? 

Şi-acum să trecem la subiectul propriu-zis. În primul şi-n primul rând, sosirea acelei divizii, chiar şi pentru un exerciţiu militar, ar trebui să ne îngrijoreze teribil. Principalul motiv pentru care orice om cu capul pe umeri s-ar îngrijora ar fi acela că Divizia 101 este una strict ofensivă. Aşadar, toţi propagandiştii de doi bani care vă spun că ăia au venit să vă apere sunt nişte jigodii! N-au cum să apere în condiţiile în care sunt unitate de atac! Iar atac, în condiţiile date, înseamnă o operaţiune de agresiune pornită de pe teritoriul României. Cred că oricine înţelege limpede despre ce e vorba. 

Acum, mai am o informaţie suplimentară. În conformitate cu contractul de găzduire a soldaţilor americani pe teritoriul nostru, aceştia nu dau socoteală satului român pentru absolut nimic. Asta în ciuda faptului că o cea mai mare parte a fondurilor necesare găzduirii armatei americane aici este suportată de români. Dar, totuşi, ce înseamnă că nu dau socoteală? Între altele, armata SUA poate inclusiv să atace un alt stat de pe teritoriul României fără notificarea autorităţilor române!!! Adică ne putem trezi băgaţi în război de către americani care după aceea, eventual o pot şterge englezeşte. Acestea sunt documentele semnate de reprezentanţii noştri! Ca să se ţină minte la procesul de care vor avea parte!

S-o luăm acum logic: dacă Divizia lu' Peşte se apucă să atace Rusia în Ucraina, e ca şi cum România ar fi fost atacatorul. Asta le-ar putea fi suficient ruşilor pentru a abate o ploaie de Kinzal-uri deasupra infrastructurii noastre, fie că e vorba de şosele,carburanţi sau electricitate. Simplu şi rapid, cu câteva bombe, indiferent cât de rudimentare ar fi, infrastructura energetică a României ar fi la pământ. După un asemenea eveniment chiar nu mai contează dacă înving ruşii sau americanii. Noi tot rupţi în fund rămânem!

De aceea vă întreb sincer: când ne va veni mintea la cap? Avem nevoie de aşa ceva pentru a apăra una dintre cele mai corupte ţări ale lumii? Ce sens are să ne băgăm noi fix ca musca-n rahat? Şi-ar mai trebui să mai realizaţi un lucru. După ce-a fost dat jos Ceauşescu, s-a luptat cu o vivacitate teribilă pentru dărâmarea a tot ce-a construit el. Absolut toate sfaturile venite de la „binefăcătorii financiari ai planetei” precum FMI şi Banca Mondială au fost îndreptate în direcţia distrugerii programatice a industriei ceauşiste, transformându-ne din punct de vedere industrial într-o ţară de lumea a treia. Un eveniment nefericit care-ar distruge şi infrastructura României ar fi încununarea planului ticălos de răzbunare pe Ceauşescu. Am mai fost de-a lungul timpului în centrul diverselor conflicte şi nu ne-a fost bine deloc. Gândiţi-vă bine la asta!

30 de comentarii:

  1. Nimeni nu vorbește de articolul 3 din Tratatul Atlanticului de Nord !
    ARTICOLUL 3,care spune ca fiecare parte din tratat trebuie sa fie în măsură să răspundă unui atac armat îndreptat împotriva sa !

    Articolul 3
    Pentru atingerea într-un mod cât mai eficient a obiectivelor acestui tratat, părțile, acționând individual sau colectiv, prin dezvoltarea propriilor mijloace și prin acordarea de sprijin reciproc în mod continuu și eficace, își vor menține și vor dezvolta capacitatea individuală și pe cea colectivă de a rezista unui atac armat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. soso, ne vedem intr-o zi la pizza napoli, intrare de pe dorobantilor si vorbim de articolul 3 cat doresti.

      Ștergere
  2. Marea majoritate a romanilor habar nu au ce e cu ei. Ce sa înțeleagă de aici? Când ii aud pe unii ca avem protecție de la NATO mi se urca nervii la cap

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care cap?Care nervi?Daca tu inca mai ai indoieli privitoare la faptul ca NATO realmente ne apara,inseamna ca problemele tale sunt extrem de grave.

      Ștergere
    2. Da ! Mințiți, prostiți,dar e clar ce se pregătește și ai noștri așa-ziși conducători le pupa mana!

      Ștergere
  3. Singurul lucru care imi vine in minte: nasol moment, misto coliva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doua remarci as vrea sa fac totusi.
    In primul rand america nu are cea mai buna armata din lume. Istoria ultimilor saizeci de ani ne arata ca america desi a fost implicata permanent in razboaie nu a castigat niciodata. Dar au jefuit de fiecare data cat au putut.
    Tupele straine stationate pe teritoriul Romaniei ne transforma automat in tinta. Si vor fi lovite cu precadere zonele unde aceste stationeaza si au puncte de comanda.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta ne mai lipsea,, în rest le aveam pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa a 2 lea R.M. Romania nu a avut distrugeri mari la capitolul infrastructura pt ca rusii stiau din 42 ca vor intra in Rom iar nemtii ne au bombardat doar dupa 23081944; singurele bombardamente importante au fost cele ale americanilor in aprilie 1944 cand au bombardat rafinariile de pe valea Prahovei si Ploiesti dar apararea noastra aeriana a facut fata cu brio, si bombardarea Bucurestilor dar acolo nu au distrus decat case si civili ; deci distrugeri masive nu au fost, dar acum daca ne bombardeaza rusii nici nu mai avem cu ce reconstrui caci nu mai avem nici otel nici ciment nici nimic; si cu ce bani cumperi toate astea pe valuta daca nu ai intreprinderi care sa plateasca impozite si sa alimenteze bugetul tarii ? deci ce vindem fratilor ? si pamantul de sub picioare o sa-l dam nu numai bogatiile subsolului pe care le mai avem si o sa ajungem in situatia UCRAINEI care e cumparata de Rothschild

    RăspundețiȘtergere
  7. Probabil ca 101 ,care nu a mai actionat in Europa din 44 odata cu debarcarea din Normandia ,va intra impreuna cu aliatii Nato prin frontiera romano -ucrainiana si va forma un tampon intre rusi si ucrainieni .Aceasta strategie este pomenita de mai multi analisti si blogari militari din Sua .Pare credibila in contextul demisiei lui V.Dancu.Probabil ca acesta nu accepta chestia asta .Ramane de vazut ce va mai fi .Nu ar fi rau sa dati o fuga pe la benzinarie pt un plin macar .Doar imaginati va ce va urma cu petrolul si toate celelalte .Dumnezeu sa ne apere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca intră că tampon ofensiv se pune că România proastă este parte la conflict. Pregateste- te sa stai în bunker.

      Ștergere
    2. Avem si asa ceva.Am fost prevazator .

      Ștergere
  8. Daca intram in razboi inseamna ca Dancu este patriot iar Iohanis un tradator...daca nu intram in razboi ...Dancu este un mare tradator si Iohanis este patriot !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un ministru care doreste pacea ... nu poate fi niciodata un tradator!

      Ștergere
    2. Patrioti sau nu, amandoi sunt niste lasi. se ascund dupa cuvinte si ascund adevarul romanilor.

      Ștergere
  9. Domnule Diaconu cred ca se face o eroare atunci cand spunem cuvantul AUTORITATI ,Romania nu are autoritati din 1989 .Apoi cum credeti ca putem lupta contra acestor figuranti fara politie,servicii,sistem juridic etc..Cu iesitul in strada nu se rezolva nimic (amitesc revoltele amercanilor in timpul razboiului din Vietnam.Razboiul a luat sfarsit atunci cand guvernul a vrut).Singura solutie este rugaciunea colectiva catre Dumnezeu.Cititi cartile doctorului C.Dulcan sa vedeti ce putere au.Si apoi cum ar fi sa descopar hotii in gradina si sa ii rog sa mareasca pensiile si salariie.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://youtu.be/5Ci6JqwUJ5g

    RăspundețiȘtergere
  11. Textul ăsta cu *Vă apără cea mai cea armată a lumii* l-am mai fumat odată, în 1941, când Wehrmacht-ul era în locul Marii Bile Roșii-cum e alintată divizia aeropurtată jdmerikană, tot într-un context de pumnal înfipt în spinarea Țării. De la fumatul ăla ne-a durut capul fo*cinjdă ani....
    Dulapul-Mut-și-Surd execută partitura după cartelă, ca o flașnetă *care este*; geamăn în acțiuni cu ChiorulSugativă, cel care a *deschis ostilitățile* cu Ursul; amândoi ghidați de aceleași Lumini(Negre) venind de la Licuriciul de peste balta atlantică.

    RăspundețiȘtergere
  12. Din cele prezentate, concluzia este una singura, si anume ca Romania este "ausgeliefert", adica in traducere este "livrata" ca o marfa oarecare.
    Iar mintea romanului, se va trei la realitate, atunci cand va fi prea tarziu, si nu se mai poate schimba nimic ...adica, asa cum zic germanii, sunt "ausgelifert".!
    Pacat de milioanele de copilasi frumosi si deosebit de inteligenti ai romanilor care vor suferi o soarta nedreapta, pentru ca NU au avut parte de parinti responsabili si constienti, care sa se sacrifice pentru viata si viitorul lor, asa cum au de exemplu rusii, care isi apara tara si viitorul copiilor cu pretul vietii lor, si iata ca ei au tara cea mai mare si cea mai bogata din intreaga lume, dar si ravnita de dusmani puternici, asa cum am vazut in isoria lor, si mai vedem si astazi, dusmani care nu au nicio sansa sa invinga "spiritul rus" acela de a se sacrifica pentru tara si familile lor.
    Romanii nu au invatat nimic din istoria lor, si din cauza aceasta repetam si astazi, greseala capitala pe care au facut-o bunicii nostrii in 1941, cand guvernul fascist de atunci, s-a aliat cu hitleristii = cei mai mari criminali ai planetei, si din pacate, generatia actuala, si ea cu conceptii fasciste, s-a aliat din nou cu noi "hitleristi" ai planetei, ca sa continue impreuna cu ei, repriza a treia a Marelui Razboi, impotriva UMANITATII!
    Si daca in repriza a 2 armata romana a fost facuta muci, si Romania a ajuns sub cizma apasatoare a ocupantului rus,(care totusi le-a retrocedat Transilvania pe care ei rusii o ocupasera, aceea pe care Hitler si Ciano au injumatatit-o, de data asta Rusia nu va mai repeta aceasi greseala, si astfel nu este de loc exlus faptul ca Romania sa dispara total de pe harta lumii, sfarsind prin a fi impartita de rusii, intre R. Moldova,(ca parte a Rusiei) Ungaria, Sarbia si Bulgaria ca prieteni si aliati ai Rusiei.
    Asa se intampla cand esti prost, ca magarul care vrea sa treaca lacul, pe unde gheata este cea mai subtire...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce conteaza daca ne va veni sau nu mintea la cap daca "acestea sunt documentele semnate de reprezentanţii noştri"!?
    Iar " procesul de care vor avea parte!" e de domeniul literaturii fantastice.

    RăspundețiȘtergere
  14. Din Orwell-1984:
    "Incepi să înţelegi, acuma, ce fel de lume pregătim noi? Este exact opusul acelor utopii hedonistice cretine, pe care şi le imaginau vechii reformatori. Este o lume a fricii, a trădării, a chinurilor, o lume în care calci în picioare si eşti călcat în picioare, o lume care, pe măsură ce se va perfecţiona, va deveni nu mai omenoasă, ci mai puţin omenoasă. În lumea asta, progresul va însemna progresul durerii. Vechile civilizaţii pretindeau că sunt întemeiate pe iubire şi dreptate. Civilizaţia noastră are la temelie ura. În lumea noastră, singurele sentimente vor fi teama, furia, triumful şi auto-umilirea. Vom avea grijă să le distrugem pe toate celelalte - pe toate."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ jazzworldquest @ exact asa este cum spui tu, dar si asa cum scrie in Biblia pe care indoctrinatii si imbroboditii nu au mintea suficient de limpede ca sa o inteleaga corect!.
      De ex. in Romani 10 scrie clar, ca "dumnezeul veacului acesta" adica Satana , a ratacit mintile oamenilor, si in Corinteni mai scrie ca "potrivnicul lui Dumnezeu", adica o alta denumie data aceleiasi satane, s-a asezat in biserica lui Dumnezeu, unde se lasa slavit (de prosti) ca fiind Dumnezeul, ca sa scurtez, desi pot da sute de citate din Biblie care dovedesc concluzia (pe care eu o voi prezenta la finalul postarii) doar ca acest "dumnezeu" care este Satana, recunoaste singur in Apocalipsa 1;17 urmat de 1:18 ca el a fost viu, apoi mort, si iata ca el este reinviatul (adica Christosul) si mai ne spune ca el este acum seful cheilor Mortii dar si seful cheilor Iadului, (nu ale vietii si nici ale Raiului) adica el Diavolul numit si Satana sau Lucifer!!! care este un alt nume a lui Christos.
      Concluzia este aceea ca religia crestina este religia care slaveste ca Dumnezeu o CREATURA diabolica, care prin Legea sa noua, a desfintat Legea lui Dumnezeu pe motivul ca e "veche" si astfel indepartat oamenii de adevaratul Dumnezeu!
      Concluzia finala este aceea ca, nu ne putem astepta la nimic pozitiv intr-o lume condusa de Satane, lume in care satana este slavita ca fiind Dumnezeu Creatorul!

      Ștergere
    2. Robert, parerea mea este ca indiferent de ce creaturi vezi in jur, sa-ti continui drumul prin viata fara sa disperi, iar cind te afli la rascruce de drumuri, cu calm, "cere si ti se va da"
      BB

      Ștergere
    3. @Robert
      Tu te auzi ce spui?! *...religia crestina este religia care slaveste ca Dumnezeu o CREATURA diabolica, care prin Legea sa noua, a desfintat Legea lui Dumnezeu...*
      +++Care îți este numele tău?!+++

      Ștergere
  15. Se bazeaza ca rusii nu vor ataca o tara NATO.Primii....

    RăspundețiȘtergere
  16. Comentariul de mai sus al respectivului este de-a dreptul șocant, aberant! Cum îi poate duce mintea pe unii? Ar face bine să IA AMINTE! Poporul român s-a format în dreapta credință creștin-ortodoxă de 2 milenii. De-a lungul istoriei noastre, ne-am pus nădejdea în Sfânta Biserică Ortodoxă și în Domnul nostru Iisus Hristos care a întemeiat Biserica pe care "nici porțile iadului nu o vor birui!" Globalistii prin trambitele lor atacă dreapta credință, dar nu vor izbandi! Preasfanta Treime, TATĂL, FIUL și SFÂNTUL DUH cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci și cu rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și ale tuturor Sfinților Săi să ne lumineze mintea și să ne ajute să rămânem UNIȚI și neclintiti împotriva acestor atacatori și în aceste vremuri tulburi! DOAMNE AJUTĂ ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI și Sfânta noastră Biserică Ortodoxă!

    RăspundețiȘtergere
  17. Să IA AMINTE și să se ÎNDREPTE!

    RăspundețiȘtergere
  18. LUARE AMINTE ȘI ÎNDREPTARE!

    RăspundețiȘtergere
  19. Faptul ca bestiile si Iudelea astea, carora le zicem autoritati , ne baga fara voia noastra in toate experimentele malefice la nivel de neam, nu mai mira cu nimic, pt ca fac asta de aproape 33 de ani! Avand ADN-ul unor slugoi de ultima speta, acestia au predat. demult suveranitatea si independenta statala papusarilor externi, in schimbul furtului din bani publici, care este pt ei asemenea aerului pe care-l respira! Daca maine, papusarii le-ar cere sa ne bage in alimente cianura de potasiu, nu doar ca s-ar conforma de indata, dar i-ar presa teribil si pe cei care nu ar dori sa le consume! Asa ca, venirea Diviziei 101 pe teritoriul Romaniei, nu face altceva decat sa ne apropie de momentul in care vom juca Balena Albastra la nivel de neam!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)